Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.14
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2022-05-24

Polecam

Robiłam zakupy w tym butiku, nie mieli koloru, który zamawiałam, ale zadzwonili i wymieniłam na inny, bezproblemowo, jestem zadowolona .

5 / 5 2022-05-24

Polecam

Czasami czekałam kilka dni, ale było warto. Ciuchy super i za fajną cenę. Normalnie czekam 2-3 dni.

5 / 5 2022-05-23

Polecam

Kupiłam komplet welurowy jest bardzo ładny, polecam.

1 / 5 2022-05-21

Nie polecam

Zakupiłam odzież miesiąc temu i do dziś nic nie otrzymałam, na maile też nie dostaje odpowiedzi, więc to poprostu oszuści, a nie sklep z odzieżą

4 / 5 2022-05-20

4/5

Gdyby wysyłka była szybsza, oceniłabym to sklep 5 gwiazdkami. Jest to polski butik, oferujący atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji, a także wysoka jakość produktów. Generalnie polecam, ale zachęcam do poprawy czasu wysyłki.

4 / 5 2022-05-20

4/5

Gdyby wysyłka była szybsza, to zdecydowanie oceniłbym/ałabym ten produkt na 5 gwiazdek. Ten polski butik oferuje bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji, a jakość produktów jest świetna. Ogólnie rzecz biorąc, polecam ten sklep, ale poproszę o poprawę w obszarze dostawy.

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Ja kupiłam parę razy i jestem zadowolona

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Polecam, dobra jakość, tanio

5 / 5 2022-05-18

OK

Od pewnego czasu jestem stałą klientką. To zaczęło się niewinnie, gdy wybrałam jedną sukienkę tylko do przetestowania. Wszystko było w porządku. Następnie złożyłam kolejne zamówienie - tym razem większe, bo trzy produkty. Ogólnie rzecz biorąc, czasami jest lepiej, a czasami gorzej, ale ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2022-05-18

OK

Od pewnego czasu jestem stałą klientką. Początkowo wybrałam jedną sukienkę do przetestowania, i wszystko było w porządku. Potem zdecydowałam się na kolejne zamówienie, tym razem większe - trzy produkty. Ogólnie rzecz biorąc, jakość bywa różna, ale ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2022-05-17

Polecam

Zamawiałam komplet dresowy, co prawda przyszedł z opóźnieniem ale jakość wykonania jak najbardziej ok

5 / 5 2022-05-13

citychic.pl butik City Chic, formalnie SYNC Karolina Tabędzka

Jako była pracownica, chcę opowiedzieć o moim doświadczeniu. Wszystko było beznadziejne. Właścicielki, czyli dwie niezbyt mądre kobiety, oddały los firmy w ręce kolejnej niekompetentnej kobiety - młodej menadżerki, która nie potrafiła zapanować nad sytuacją, ale dobrze radziła sobie z ukrywaniem tego przed właścicielkami. Z biegiem czasu firma ciągle traciła na wartości, a winą za to obarczano pracowników, którzy po kolei zaczęli uciekać. Klienci traktowani byli z pogardą, a na stronie internetowej pojawiały się produkty, których nie było i których już niedługo nie będzie. Problemami finansowymi firma radziła sobie wolno i niechlujnie, a klienci skarżyli się na brak zwrotów i opóźnienia. Gromadzące się negatywne opinie były systematycznie usuwane z Facebooka. Produkty były niskiej jakości, a siedziba firmy przypominała bardziej szopę niż biuro.

1 / 5 2022-05-10

Nie polecam, ubranie przyszło dziurawe i BEZ METEK!!

To zachowanie tego sklepu jest kompletnym żartem. Przesłali mi towar dopiero po ponad dwóch tygodniach, ale to nie jest najgorsze w całej sytuacji. Kiedy otrzymałam komplet dresowy, okazało się, że spodnie mają ogromną dziurę i brak metek! Odsyłam go, ale nie mam pojęcia, czy otrzymam zwrot pieniędzy. Nikt nie wie. Dziewczyny, lepiej omijać ten sklep z daleka!

5 / 5 2022-05-09

wszystko ok

zamawiałam kilkukrotnie, wszystko było ok :) dobre ceny w porównianiu do innych butikow

1 / 5 2022-03-15

Najgorszy butik

Zamówiłam sukienkę, ale okazało się, że jej nie posiadają. Otrzymałam zwrot pieniędzy. Następnie zamówiłam dwie rzeczy i musiałam czekać na nie około cztery tygodnie. W trakcie oczekiwania pisałam maile i dowiedziałam się, że towar nie jest jeszcze dostępny. Kiedy pani z firmy skontaktowała się ze mną, powiedziała, że dopiero otrzymali materiał. Zastanawiałam się, dlaczego w ogóle wystawiają na sprzedaż produkty, które nie są jeszcze gotowe. Ostatecznie otrzymałam tylko jedną rzecz, a za drugą zwrot pieniędzy. Cały proces trwał pięć tygodni, a w międzyczasie firma usuwała komentarze niezadowolonych klientów.

1 / 5 2021-06-07

Oszustwo.Brak kontaktu ,brak zwrotu środków pomimo zwrotu towaru.dHSIpd

5 / 5 2021-06-07

Nie polecam.Pomimo zwrotu towaru nie ma zwrotu środków.Brak kontaktu z butikiem.Oszustwo

1 / 5 2021-03-12

Nie doradzam odwiedzenia tego sklepu, zarówno ubrania, jak i obsługa są bardzo złe. Materiały pochodzą prosto z Chin, a ubrania są bardzo niskiej jakości - na każdym szwie wystają nitki. Co więcej, ubrania, które zamówiłam, przyszły brudne i rozdarte! Sklep nie okazuje żadnego szacunku dla klienta.

1 / 5 2021-03-12

Nie zachęcam do odwiedzenia tego butiku, zarówno ubrania, jak i obsługa są niezadowalające. Materiały pochodzą prosto z Chin, a ubrania są tak niskiej jakości, że wszędzie wystają nitki po szwach. Co więcej, zamówione ubrania przychodzą zabrudzone i rozerwane! Brak jakiegokolwiek szacunku dla klienta.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie