Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2023-11-27

Domisad.pl to nie jest sklep gradinamax . Dom i Sad jest na rynku od 2009 roku , gradina od dwóch miesięcy i podszywa się pod domisad.pl Dom i Sad to jakość roślin i tyle , polecam ten sklep internetowy , moj ogrod to potwiedzi

5 / 5 2023-11-27

Ja kupiję w domisad.pl i jestem zadowolona. Jakość roślin ma dla nich znaczenia co cieszy mnie jako klientkę

5 / 5 2023-11-27

Dom i Sad to mój ulubiony sklep internetowy ,,szybka dostawa , piękne rośliny , kupuję sadzonki tylko u nich od 10 lat .

1 / 5 2023-10-20

Chętnie nie dałabym żadnej gwiazdki. Rośliny przyszły mstwe, bez liści , suche na leżących luzem liściach brązowe plamy , pewnie chore. Zero kontakt ze sklepem, nie odpowiadają. . Przed zima wysłali rośliny które pewnie chcieli wyrzucić . Szkoda nerwów.

3 / 5 2023-10-20

Nie polecam sklepu Geradina max dawniej dom i sad. Sadzonki przyszły przesuszone , większość uschła bez liści za to starannie zapakowana. Jedno wielkie oszustwo. Pozytywne komentarze są pewnie od właściciela sklepu, dziwacznie napisane. Kto chce stracić pieniądze i nerwy niech kupuje

1 / 5 2023-06-14

Nie rekomenduję sklepu domisad.pl. Przed trzema laty kupiłem pakiet różnych odmian sadzonek winorośli deserowych, ale teraz, po uprawie przez trzy lata, odkryłem, że wszystkie te winorośle to jedna odmiana dzikiego gatunku o niezwykle małych owocach i ogromnej pestce. Czuję się oszukany.

5 / 5 2022-11-03

Szkoda że nie można dodać zdjęć, sadzonki dorodne, Jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie Dom i Sad. Serdecznie Polecam !!!

5 / 5 2022-11-02

Dziś otrzymałam sadzonki, zamówienie złożyłam w piątek, a w poniedziałek zostało wysłane. Sadzonki zostały pięknie zapakowane i wyglądają zdrowo oraz pięknie. Jutro zamierzamy je posadzić, ponieważ aura jest przepiękna. Pozdrowienia od Basii L.

5 / 5 2022-11-02

Dzisiaj otrzymałam sadzonki, które zamówiłam w piątek, a zostały wysłane w poniedziałek. Są one przepięknie zapakowane oraz zdrowe i ładne. Ze względu na piękną pogodę, jutro planujemy je posadzić. Pozdrawiam serdecznie, Basia L.

5 / 5 2022-11-02

Dla pierwszy raz napisuję opinię, ale w tej sytuacji nie mogę się powstrzymać. Jestem niezwykle zadowolony. Moje zamówienie dotarło do mnie po 2 dniach, a rośliny są niesamowicie piękne. Mają duże, zielone liście, a clematisy nawet rozkwitają! Na pewno jeszcze do was wrócę.

5 / 5 2022-11-02

To jest mój pierwszy raz, kiedy piszę recenzję, ale w przypadku tej sytuacji nie mogę się powstrzymać. Jestem niezwykle zadowolony. Moje zamówienie zostało dostarczone tylko dwa dni po złożeniu i rośliny, które otrzymałem, są przepiękne. Są duże, zielone, a nawet clematisy zaczęły kwitnąć! Na pewno tu wrócę.

5 / 5 2022-11-02

Sadzonki bardzo ale to bardzo dorodne! Pięknie zapakowane, ekspresowa wysyłka, Polecam z całego serca,

5 / 5 2022-10-30

Po kilku trudnych doświadczeniach z reklamacją, Pani Klaudia doskonale się sprawdziła. Z osobistym zaangażowaniem zaangażowała się w rozwiązanie problemu i szybko, skutecznie oraz przyjemnie go rozwiązała. Bardzo jestem wdzięczna Pani Klaudio.

5 / 5 2022-10-30

Po wielu trudnościach z reklamacją, Pani Klaudia pokazała swoje zaangażowanie. Osobiście zaangażowała się w rozwiązanie problemu i szybko oraz skutecznie zajął się nim w bardzo uprzejmy sposób. Bardzo dziękuję Pani Klaudii.

5 / 5 2022-10-29

Jestem zaskoczony, że sadzonki są tak duże i dostępne w tak niskiej cenie. Są tam takie piękne rośliny, jak czarna czereśnia kolumnowa, malina oraz różne odmiany sadzonek. Moim zdaniem Domisad to najlepszy sklep ogrodniczy, w którym zdecydowanie warto robić zakupy.

5 / 5 2022-10-29

Jestem w niesamowitym zdziwieniu, że sadzonki są do dostania po tak niskiej cenie. Są one również bardzo duże. W sprzedaży dostępne są różne gatunki sadzonek: czereśnia kolumnowa czarna, malina oraz przepiękne sadzonki róż. Bez wątpienia Domisad jest najlepszym sklepem ogrodniczym.

1 / 5 2022-10-25

Zamówienie przyszło szybko i sprawnie, ale sadzonki nie całkiem te np. róża wielkokwiatowa zielona okazała sie drobnokwiatową prawie bordową.

5 / 5 2022-10-23

W Domisad zamowilam sadzonki hortensji . Są piękne . Szkoda , że nie mogę dodać tu zdjęc . Bardzo dobrze zabezpieczone podczas przesyłki

5 / 5 2022-10-22

Sadzonki dostępne w domisadzie są wysokiej jakości, z całą pewnością polecam ten sklep ogrodniczy. Zamówiłem od nich czereśnie, budleje oraz wiciokrzewy. Słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat ich truskawek i teraz wiem, że były słuszne. Jakość sadzonek jest naprawdę rewelacyjna. Ponadto, paczkę otrzymałem już tylko dwa dni po złożeniu zamówienia.

5 / 5 2022-10-22

Budleje, borowki, i hortensje bardzo duże, wysyłka ekspresowa, polecam

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie