Kategorie: / Dom

e-budujemy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.34
opinie o e-budujemy.pl
4 / 5 2019-03-25

Dobry kontakt ze strony sklepu. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2019-03-21

Dostawa OK, a jak będą na ścianie to ocenię całość

4 / 5 2019-03-12

Korzystne ceny, zamówienie i dostawa przebiegły bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2019-02-28

F-10519/FD/2018 Polecam ten sklep!

5 / 5 2019-02-24

sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-20

Świetny. Wszystko OK.

5 / 5 2019-02-18

Super doradztwo i obsługa. Bardzo dobry kontakt z firmą. Żadnych problemów z transportem. Z czystym sumieniem mogę polecić innym. Goga

5 / 5 2019-02-17

Świetny sklep, uprzejma obsługa, szybka dostawa i szeroki wybór asortymentu. Polecam !!! F-3748/FD/2018

5 / 5 2019-02-05

Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2019-01-07

Sposób obsługi i informacja o każdym etapie realizacji zamówienia na bardzo wysokim poziomie. Godne polecenia

1 / 5 2019-01-01

Czas oczekiwania na produkt odbiegający od podanego na stronie internetowej. W wyniku błędu ze strony sklepu (podano zły wymiar przesyłki) przesyłka była opóźniona i musiałam ją sama odebrać z miejscowej siedziby firmy kurierskiej, by zdążyć dostarczyć płytki na budowę. Kontakt z działem obsługi klienta bardzo przeciętny - ten sam numer telefonu obsługuje kilka osób, przez co trzeba za każdym razem od początku tłumaczyć swoją sprawę. Kontakt mailowy bardzo powolny - oczekiwanie na odpowiedź nawet do trzech dni. Na plus - na moją prośbę zmieniono zamówienie już po jego złożeniu (domawiałam dodatkową paczkę płytek), jednak później i tak nastąpiło opóźnienie względem deklarowanego czasu dostawy już po zmianie. Jakość zapakowania oceniam jako zadowalającą, bo towar nie został uszkodzony, jednak pakowanie trzech kartonów płytek o wymiarach około 60x30 cm na palecie euro nie jest szczególnie profesjonalne... Doceniam 15% zniżki za transport (ok. 14 zł...), jednak za cały ten stres taka rekompensata wydaje się nieadekwatna. W przyszłości skorzystam z innych sklepów.

5 / 5 2018-12-18

Kupując w internecie zawsze mam pewne obawy, czy wszystko dojedzie na czas, czy nie bedzie uszkodzone i czy zamówienie będzie się zgadzać. Wszystko doszło do mnie bez problemu. Byłem zaskoczony krótkim czasem realizacji zamówienia. Następnym razem bez wahania kupię w tym sklepie. Polecam i Dziękuję za współpracę e-budujemy.pl Zamowienie F-13897/FD/2018)

2018-12-12

Bezskutecznie kontaktuję się Lublinem , zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Brak odzewu. 4 stycznia dokonałam przelewu na jeden z podanych rachunków , od tego momentu jest cisza. Czuję się z tym bardzo źle, fachowcy czekają na kamień, a ja nie mam nawet wiadomości - żadnej. Aż się boję pomyśleć , że mogę zostać oszukana.

1 / 5 2018-12-09

Jak ktoś prowadzi sklep on-line to podstawą jest szybkość kontaktu telefonicznego. Czwarty nie odebrany telefon pokazuje, że firma jet nie profesjonalna i nie przygotowana do obsługi klientów. Trudno cokolwiek więcej powiedzieć. Odradzam!

5 / 5 2018-12-08

Bardzo dobra komunikacja. Zamówiony towar dotarł w trzy dni od złożenia zamówienia. Bardzo polecam

2018-12-08

sklep po zamówieniu towaru w ogóle nie odezwał się także poprzedni jak i aktualni właściciele sklepu nie są godni poelcenia

4 / 5 2018-11-18

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-11-14

Zakupilem płytki F-10578/FD/2018) Jestem bardzo zadowolony z zakupu szybko i sprawnie polecam bardzo .

5 / 5 2018-11-13

Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Plusem są aktualne dane stanów magazynieych. F-12073/FD/2018

5 / 5 2018-11-10

Super obsługa bardzo szybka realizacja

4 / 5 2018-11-10

Polecam gorąco zakupy w tym sklepie. Bardzo duży wybór płytek, świetnie zaprojektowana strona i czytelny sposób zamawiania. Zamówione kafelki dotarły do mnie po trzech dniach roboczych w nienaruszonym stanie. Przede mną jeszcze jeden remont łazienki i zakupy na pewno u tego sprzedawcy. F-12499/FD/2018

5 / 5 2018-11-09

Moje zamówienie zostało zrealizowane fachowo, szybko z uprzejmym podejściem do klienta.

5 / 5 2018-11-05

Bardzo dobra obsługa, szybka i sprawna dostawa. Polecam.

4 / 5 2018-11-02

Zamowienie zrealizowane dobrze, informacje o dostawie przesyłane na bieżąco, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-10-28

Sklep z bogatą ofertą płytek różnych firm, pozwolił mi na zakup większości płytek w jednym miejscu i do tego w dobrej cenie. Obsługa, dostawa bez zarzutu. Jedynie koszt dostawy mnie trochę przeraził, to temat na którym firma powinna jeszcze popracować. Zamówienie nr 8079, FZD/8623/05/2018.

5 / 5 2018-10-21

Polecam serdecznie. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, zamówienie przyszło wcześniej niż a o wszystkim poinformowano mnie mailowo i telefonicznie.

2018-10-21

O braku możliwości zrealizowania zamówienia dowiedziałam się z wyciągu bankowego gdzie tytuł przelewu brzmiał: "zwrot wpłaty. z przyczyn niez ależnych nie możemy zrealizowac zamówienia " Jestem oburzona takim traktowaniem klienta, ponieważ opóźniło to rozpoczęcie remontu, jako że niczego nieświadoma czekałam już tylko na telefon od kuriera.

2 / 5 2018-10-21

nie polecam zapłaciłem za towar i do tej pory nie otrzymałem towaru ani zwrotu pieniędzy brak kontaktu ze sklepem

2018-10-07

Niestety, na stronie termin dostawy do 5 dni, realnie czekałem dwa tygodnie. Może nie było by problemu gdyby nie to że czekała już firma wykonawcza a ja nie byłem w stanie zapewnić im materiałów do pracy. Warto aby na stronie była informacja ze są zależni od dostaw od producenta. Zadaniem sklepu jest sprzedaż zakupionego produktu i dostarczenie go w podanym przez nich terminie. Niestety w tym wypadku warunek terminu nie został spełniony. Nawet jeśli każdy sklep internetowy funkcjonuje podobnie, tzn, towar zamawia od producenta dopiero po sprzedaniu go w internecie, to jednak uważam że należy poinformować o tym kupującego.

5 / 5 2018-10-03

Sprawna obsługa zgodna z zamówieniem.Sklep mogę polecić innym.

4 / 5 2018-09-21

Bardzo polecam sklep. Mili sprzedawcy , pomogli i w kupnie i szybkim odbiorze zakupionych płytek. płytki zgodne z opisem - bardzo ładne. zamówienie nr F-10783/FD/2018

5 / 5 2018-09-03

Polecam zakupy na e-budujemy.pl. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, miła obsługa przez e-maila.

5 / 5 2018-08-26

Szybko sprawnie polecam !!

2018-08-16

Wystawie opinie gdy otrzymam towar, od 4 stycznia brak informacji na temat realizacji zamówienia pomimo poprawy pogody

5 / 5 2018-08-13

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem, nie uszkodzony, szybka dostawa, dobry kontakt zarówno ze sprzedawcą jak i z kurierem. Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Fachowa obsługa. Konkretne i jednoznaczne ustalenia. Szybka i miła obsługa. Niezawodny transport.

4 / 5 2018-08-04

Po prostu profesjonalnie.

1 / 5 2018-07-31

Brak kontaktu zamówiony towar zapłaciłam i nie otrzymałam nie mogę się dodzwonić na e-mail też nie odpowiadają

5 / 5 2018-07-25

Dziękuję za udane zakupy! Jestem bardzo zadowolona z jakości zarówno towaru jak i obsługi sklepu. Po pierwsze szybka realizacja zamówienia, w ciagu 3 dni otrzymałam.zamówiony towar. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym, na bieżąco otrzymywałam maile o statusie przesyłki. Towar dostarczony terminowo, bardzo dobrze zapakowany, pierwszej jakości. Otrzymałam niezbedne dokumenty. Kontakt posprzedażowy z klientem również na najwyższym poziomie. Ponadto konkurencyjne ceny! Dziękuję serdecznie, polecam ten Sklep! F3523/FD/2018

4 / 5 2018-07-13

Zakupy w tym sklepie robię już od kilku lat, za każdym razem transakcja przebiega pomyślnie. Dodatkowo, bardzo dobra obsługa klienta, nawet jeśli trzeba trochę poczekać na dostawę od producenta, to klient jest o tym na bieżąco informowany. Polecam.

5 / 5 2018-07-13

F-12055/FD/2018 Sklep godny polecenia. Obsługa szybka i komunikatywna, przy tym bardzo pomocna. Mając termin na ostrzu noża dokupiłam BRAKUJĄCĄ paczkę płytek. Odszukali partię, odcień, przysłali dosłownie następnego dnia, choć zgodnie z regulaminem dostawy mogłam się spodziewać nawet do 5 dni... Płytki bardzo dobrze zabezpieczone, paczka doszła nieuszkodzona. Bardzo pomogli w zakończeniu remontu:) jestem bardzo zadowolona , POLECAM!

4 / 5 2018-07-10

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-07-10

polecam.bardzo profesjonalny sklep

2018-06-30

u nas podoban sytuacja jak u Oliwi , towar zamowiony 30.12.15 okolo 5.1.1.6 zadzwoniła Pani Agnieszka [dane osobowe] z pytaniem o szczegóły zamówienia oraz o zrealizowanie wpłaty w wysokości 1200 zl ponieważ towar był na specjalne zamówienie i warunkiem rozpoczęcia zlecenia była owa wplata. Pieniążki oczywiście wpłaciłam ... kontakt z firma się urwał .... jeden wielki wal , widzę, ze nie tylko mnie tak zrobili, myśląc logicznie decyzji o ogłoszeniu upadłości nie podejmuje się w jeden dzień ....

5 / 5 2018-06-11

Transakcja przebiegła wzorowo,w przyszłości znów mam zamiar w tym sklepie zawitać bo naprawdę warto.

4 / 5 2018-06-07

Miła i kulturalna obsługa. Glazura przyjechała cała a nie połamana czy uszczerbiona po bokach. Najważniejsze jest to, że kurier dzwonił i umawiał się z klientem na dostawę. Zamówienie i odbiór bez problemów.

4 / 5 2018-06-07

Polecam !!!

5 / 5 2018-05-22

Szybka rekacja na zamówienie, krótszy termin dostarczenia niż opisane na stronie. Towar w całości, kompletny. Polecam!

5 / 5 2018-05-21

Szybko , sprawnie , polecam Renata F-10681/FD/2018

2018-05-17

Nie poleciłabym sklepu, ponieważ na 3 rzeczy, które kupiłam 1 była niedostępna w ogóle, pomimo że na stronie oznaczona była jako dostępna, a czas oczekiwania drugiej wynosił 35 dni roboczych... Także 1/3 sporego zamówienia, to bardzo kiepski wynik. Ponadto przesyłki wysyłane firmą spedycyjną, która ma oddział 40 km ode mnie i z niej szła do mnie 4 dni i to tylko dlatego, że zadzwoniłam i się upomniałam 3 dzień z rzędu. Paczka była na palecie i żaden kurier "nie chciał" jej wziąć, bo była za duża. Dodatkowo firma spedycyjna nie pozwoliła na sprawdzenie czy kafelki w czasie transportu nie zostały uszkodzone. Sprawdzenie było wskazane przez sklep. Więc jak dla mnie należałoby zmienić firmę spedycyjną, na taką, która umożliwia sprawdzenie paczki przed podpisaniem odbioru i która ma kurierów wykonujących swoje obowiązki zawsze, a nie w zależności od widzimisię.

4 / 5 2018-05-14

bardzo dobra obsługa, łatwy kontat

4 / 5 2018-04-28

Dostawa OK, a jak będą na ścianie to ocenię całość

2018-04-14

W dniu 03.01.2016 zamowilam cegielki. W dniu 04.01.2016r zadzwoila Pani ze sklepu i poinformowala ze posiadaja plytki na stanie i zostaną one wysłane w ciągu 24 h od zapaty jadnak nie później niz w piątek. I na tym się kontakt ze sklepem urwał ja wpłaciłam pieniądze a towaru nie otrzymalam!!!!!! Zwrotu pieniędzy również. Od tego czasu nie odbierają telefonu ani nie odpisują na maile. Sprawę zgłoszono do rzecznika praw konsumenta.

4 / 5 2018-03-19

Bogata oferta, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-17

Kupowanie płytek ceramicznych w sklepie internetowym, z reguły jest obarczone pewnym ryzykiem dotarcia ich w postaci nieuszkodzonej, w całości, w zamówionym rozmiarze i kolorze, szczególnie że w tym przypadku zakupy takie poprzez swoją wagę obciążone są bardzo wysokimi kosztami dostawy. Na szczęście w przypadku tego sklepu, wszelkie obawy są zbędne. Płytki dostarczone na palecie, zapakowane solidnie, zgodnie ze sztuką transportu tego typu materiałów. Czas dostawy zgodny z obiecanym terminem i bardzo przyzwoite ceny. Polecam ten sklep każdemu, komu zależy nie tylko na niskich cenach ale przede wszystkim na solidności i profesjonalnym podejściem do obsługi Klienta i dostawie. Można co prawda znaleźć tańszych oferentów, ale ich renoma, nadszarpnięta zbyt wieloma negatywnymi opiniami nie zachęca do zakupów. Ten sklep jest naprawdę warty zapłacenia paru % więcej za towar, ponieważ wysoka jakość i terminowość w realizacji zamówienia warte są każdej ceny.

5 / 5 2018-03-08

sklep super ! cena za dostawę powinna być zróżnicowana, dla detalistów i hurtowników....

2018-02-09

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2018-02-03

Bardzo dziekuje, wszystko w porzadku

5 / 5 2018-02-01

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, sprawie. Zamawialam stopnie i płytki na schody firmy Cerrad produkt pierwsza klasa. Był to mój pierwszy zakup artykułów budowlanych przez Internet i byłam pełna obaw, ale wszystko jest OKI.

5 / 5 2018-01-24

Konkurencyjne ceny, różnorodność produktów oraz duży wybór płytek. Atrakcyjne promocje i profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-15

Polecam

2 / 5 2018-01-14

Zdecydowanie nie polecam, ludzie nieszanujący czasu innych

5 / 5 2018-01-06

Nr zamówienia F-9948/FD/2018. Szybko i sprawnie. Bezproblemowy kontakt. Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-01-04

Wszystko w jak najlepszym porządku. Profesjonalna obsługa i krótki czas realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-12-20

Dobra obsługa, szybka wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony w transporcie. Spore oszczędności:) Zamówieie F-10244/FD/2018

5 / 5 2017-12-16

szybko, sprawnie i stosownie do potrzeb.

5 / 5 2017-12-09

nie pierwszy raz skladam w tym sklepie zamowienie.jestem bardzo zadowolona,i z obslugi,i z jakosci towarow,i z sporo nizczych cen niz w supermarketach.

5 / 5 2017-11-29

Świetny sklep,bardzo uprzejma obsługa , szybka dostawa i szeroki wybór asortymentu.Polecam !!!

5 / 5 2017-11-27

Transakcja przebiegła wzorowo,w przyszłości znów mam zamiar w tym sklepie zawitać bo naprawdę warto.

1 / 5 2017-11-23

Mimo wysokiego progu tolerancji, poziom konsultacji z klientem, korespondencji jest na skandalicznym poziomie(, szacunkowy czas oczekiwania na info zwrotne 6 dni), mimo wielokrotnego uczulania firmy przy dokonaniu zamówienia i zapytania czy zrealizują zamówienie w deklarowanym na oficjalnej stronie terminie, otrzymałam zdawkowego @, żę zamówienie jest w toku. I tak po 10 dniach, zainkasowania całości kwoty, a nie przedpłaty zamówienie zostało anulowane. Na infolinii można również usłyszeć, że nie dają gwarancji na to kiedy płytki dotrą, czy że przyjadą żle spakowane bo producent może się pomylić tudzież potłuczone. Nie polecam, strata nerwów, paraliż środków na koncie, nie wiem jak e-budujemy.pl funkcjonuje i budzi zaufanie.

5 / 5 2017-11-16

Ceny bardzo dobre. Kontakt telefoniczny bez zarzutu . Zakupy bardzo sprawnie. Transport z możliwością śledzenia przesyłki. Wszystko ok.

4 / 5 2017-11-14

Wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2017-10-24

Profesjonalna obsluga ....polecam

5 / 5 2017-10-23

POLECAM. Szybka akcja. Dobry kontakt telefoniczny ze sklepem w celu ustalenia zasad transportu, możliwość negocjacji ceny nawet przy stosunkowo małym zamówieniu. Szybka dostawa. Jakość towary spełniła oczekiwania.

5 / 5 2017-10-20

Solidna firma. Transakcja została zrealizowana bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2017-10-18

Polecam!

1 / 5 2017-10-11

transakcja nie zrealizowana, kompletny brak kontaktu ze sklepem!! ILEŻ MOŻNA DZWONOĆ I ILE MOŻNA WYSYŁAĆ MAILITRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-09-23

Polecam, towar dostarczony zgodnie z podaną informacją. F-3883/FD/2018

1 / 5 2017-09-22

Tragedia, to że była zmiana właściciela o niczym nie świadczy. Poprzedni właściciel ma swoich klientów w ..... żenada

5 / 5 2017-09-11

Szybko, sprawnie , profesjonalnie

2017-08-24

Niestety po zamowieniu okazalo sie, że sklep zaprzestal sprzedazy danego produkty (nie zostaly niestety one oznaczone jako niedostepne na stronie)

2 / 5 2017-08-20

W firmie e-budujemy zamowilam brodzik. Skadajac zamowienie liczylam sie z tym ze trzeba bedzie poczekac gdyz jego wymiar jest niestandardowy. U producenta czas oczekiwania wynosil 14dni a tu mialo to trwac ok. 10. Oczywiscie sie wydluzylo. W 13dniu realizacji dostalam maila ze brodzik sprowadzony z magazynu zewnetrznego jest uszczerbiony i zostanie odeslany do producenta a my nadal mamy czekac. (Badz zrezygnowac). Onie majac specjalnie juz czasu postanowilismy czekac na rozwoj wydarzen. Finalnie w trzecim tygodniu zjawil sie u nas. Po sugestii ze nalezalo by sie nam cos od firmy w temacie rekompensaty uzyskalismy odeslane pieniadze za transport. W chwili obecnej czekam juz drugi tydzien na paragon badz fakture ale firma ebudujemy ignoruje juz moje maile i prosbe o kontakt. Zdecydowanie nie polecam korzystania z uslug tej firmy bo malo powiedziane ze sa oni niepowazni i nieprofesjonalni.

5 / 5 2017-07-28

polecam realizacja zamówienie i kontakt ze sprzedającym 100% godny polecenia

5 / 5 2017-07-10

Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła na drugi dzień. Kontakt beZproblemowy

5 / 5 2017-07-03

Dwukrotnie robiłam zakupy w tym sklepie i za każdym razem wszystko było w jak najlepszym porządku, zamówiony towar dostarczany był terminowo, nawet sprowadzone z Hiszpanii kafelki, dzięki czemu remont łazienki przebiegał bezproblemowo. Kafelki zamówiłam z małą nadwyżką, na wypadek ewentualnych uszkodzeń, ale wszystkie dotarły w idealnym stanie :). Ponadto ceny w tym sklepie są bardzo korzystne. Polecam serdecznie :)

2 / 5 2017-07-03

Kontakt z przedstawicielami sklepu jest fatalny. Zamówiłem płytki panele na początku roku. Pierwszy telefon był wykonany do mnie bardzo szybko, w celu potwierdzenia zamówienia. Dostałem informację, że pracownicy sprawdzą czy dany towar jest na stanie (remanent) i szybko się ze mną skontaktują. Jeżeli nie będzie, zamówią go, tak, aby maksymalnie do 21.01 był już u mnie. Minęło 2 tygodnie i kontaktu nie było. Sam wysyłałem Maile, dzwoniłem, natomiast zero odzewu. Być może zamówienie na 11 tyś zł to nie jest poziom, do którego sklep podchodzi poważnie. Ciężko mi powiedzieć. Z mojej strony nie polecam, a szkoda, bo wszystko można kupić w jednym miejscu.

4 / 5 2017-06-29

Pełen profesjonalizm. Cena deski niższa niż w innych sklepach. Super kontakt z biurem obsługi - odpowiedzi na każde moje pytanie w mgnieniu oka. Dostawa w uzgodnionym terminie. Polecam

4 / 5 2017-06-18

sprawnie i według ustaleń. jedyne czego mi brakowało to informacja na jakim etapie jest moje zamówienie, ale pewnie przez to, że się nie mogłam doczekać. ogólnie- polecam, płytki dotarły chyba nawet około tygodnia wcześniej

4 / 5 2017-06-18

Szybko i sprawnie. Dostawa na ustalony termin.

2017-06-16

trudny kontakt z biurem obsługi. praktycznie nie mozna sie wcale dodzwonić. realizacja zamówienia w tempie zółwia. Mija tydzien od wniesienia wpłaty a zamówienia brak. Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnieli. Dodam, ze to okres - poczatek roku i to moze ich usprawiedliwia. Ale mimo wszystko czas oczekiwania to kosmos

5 / 5 2017-06-01

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-30

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Do tego szybka realizacja zamówienia połączona z wysoką jakością zapakowania przesyłki pozwala mi z czystym sumieniem polecić ten sklep znajomym a nawet tym, których nie znam a widzą tą opinie.

5 / 5 2017-05-23

Super Sklep, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, zgodność towaru z opisem :) Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-22

Wprawdzie nie doszło do sprzedaży towaru, ale obsługa sklepu jest bardzo sprawna i miła. W ciągu 2 dni od rezygnacji z kupna otrzymałam pieniądze. Nie robią problemu z niczego.

4 / 5 2017-05-14

Super kontakt,towar zgodny zzamówieniem.Bardzo miła obsługa.

4 / 5 2017-05-08

Bardzo polecam sklep. Mili sprzedawcy , pomogli i w kupnie i szybkim odbiorze zakupionych płytek. płytki zgodne z opisem - bardzo ładne. zamówienie nr F-10783/FD/2018

5 / 5 2017-04-18

Bardzo dobra obsługa klienta, atrakcyjne ceny,terminowość. Towar dotarł starannie zapakowany,w idealnym stanie.Polecam! Nr zamówienia:9569/FD/2018

5 / 5 2017-04-05

jestem bardzo zadowolona z obsługi od początku do samego końca ,zamówienie zrealizowane profesjonalnie również produkt wysokiej jakości,Polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2017-04-04

F-9209/FD/2018 Polecam każdemu! Zamawiałam płytki Realonga Orly. Towar otrzymałam błyskawicznie, był bardzo dobrze zabezpieczony. Kontakt telefoniczny rewelacyjny. Super!

5 / 5 2017-04-03

Profesjonalna, fachowa i szybka obsługa. Polecam!

Rzetelne opinie o e-budujemy.pl

e-budujemy.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.e-budujemy.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
607 661 893

Infolinia
801 011 867

Logowanie