Kategorie: / Odzież i Obuwie

Eastend.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o Eastend.pl
5 / 5 2021-04-26

Niestety złożyłem zamówienie po przez Zalando a odesłałem bezpośrednio do sklepu Eastend Minęły 3 tygodnie i nie mam zwrotu za odesłaną kurtkę, na maile nikt nie odpowiada. Nie polecam !

1 / 5 2021-04-16

Nie polecam, buty przyslane z plama, zgloszona reklamacja z prosba o wymiane, zwrocili pieniadze zamiast wymienic buty. Zamowilem jeszcze raz ten sam model i dostalem dokladnie ta sama pare butow z plama w tym samym miejscu. Po raz kolejny zareklamowalem i znow zwrocili pieniadze zamiast wymienic. Pani z dzalu reklamacji odpisala ze produkt zostanie wycofany z powodu wad fabrycznych tego modelu. Gorąco nie polecam zakupow na tej stronie.

4 / 5 2019-03-24

Polecam!

1 / 5 2019-03-23

Zamówiłam buty timberlandy w sklepie EASTEND. Na stronie przeczytacie ze buty są niezwykle wytrzymałe i mają wysokiej jakości skórę co jest zupełnie nieprawdą, po dwóch dniach użytkowania zdarła się skóra na czubku, sklep jest tak fatalny, na reklamacje nie macie co liczyć, przetrzymają je 2 tygodnie a później zwrócą z wiadomością że buty były źle użytkowane a tak naprawde wysłali wadliwy, zleżały towar (także nie patrzcie na niższą cenę butów), jeśli chcecie kupić timberlandy to na pewno nie w tym sklepie bo utopicie w błocie prawie 500 zł

3 / 5 2019-03-15

Do dzisiaj polecałam ten sklep każdemu. Byłam mega zadowolona, szybka realizacja, zwrot to samo. A jednak...buty zakupione w listopadzie zaczęłam nosić na wiosnę, bo jasny kolor, bo sportowe... czekały w pudełku. Przyszła wiosna i pora na nowe, piękne buty. Radość trwała krótko. Czubek butów zaczął odklejać się. Pomyślałam, reklamuje od razu, żeby bardziej nie poszło. Co przeczytałam na kartce od reklamacji? Ze to moja wina, ze podczas użytkowania, coś sama zdarłam idąc. ŻENADA!!!!!!!!! Prawy buty rozwalony, bo tylko prawa noga ciągnę jak oferma... buty które kosztowały prawie 400zl nie wytrwały nawet kilku miesięcy. Niestety, mądry Polak po szkodzie, nigdy nie czytałam opinie na temat tego sklepu, a są prawie same negatywne odnośnie reklamacji. Trudno, byłam stała klientka, dla sklepu to pewnie maka strata, ale nigdy więcej nie kupię nic tam.

5 / 5 2019-03-11

super speed

5 / 5 2019-03-09

Bardzo szybka wysyłka, buty dobrej jakości. Jedynym minusem jest to, ze na stronie była zle podana dlugosc wkładki buta, przez co przyszły mi troche za duze.. Lecz nie ma tego złego- dzieki temu mogłam do nich dokupić ciepła zimowa wkładkę :) Bardzo polecam sklep!

5 / 5 2019-02-26

super sklep, duży wybór i dobra jakość

4 / 5 2019-02-26

Szybka realizacja i dostawa. Polecam!!!

4 / 5 2019-02-23

Szybko, lekko i przyjemnie :)

1 / 5 2019-02-19

DO WSZYSTKICH REKLAMUJĄCYCH: Niecały rok temu zakupiłam w tym Sklepie Conversy (w październiku). W sierpniu odesłałam na reklamację, z uwagi na rozklejone podeszwy w zgięciach butów. Oczywiscie standardowo reklamacja została odrzucona, o czym można przeczytać w wielu komentarzach. Doszłam do wniosku, że nie dam się oszukiwać i skontaktowałam się z UOKiK'iem, który polecił niezależną opinię Rzeczoznawcy. Pani z Reklamacji Eastend nie pałała sympatią, mówiąc, że mam Jej nie pouczać, bo w reklamacjach praqcuje 25 lat. Gratulacje - z takim doświadczeniem tak traktować Klientów. Odesłałam buty do rzeczoznawcy, który ocenił wadę. Sporządził specjalną ocenę oraz pismo. Oczywiście upomnieć o swoje się musiałam, bo trwałoby to w nieskończoność. Po 2 miesiącach całej batalii odzyskałam pieniądze za buty i zwrócono mi koszty rzeczoznawcy. Pamiętajcie - nie należy się poddawać i trzeba walczyć o swoje. Ja nie dałam się oszukać!

5 / 5 2019-02-16

Świetny sklep. Sprawna obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-02-09

Oksik-spoksik.

5 / 5 2019-02-08

Transakcja przebiegła bez zarzutu, buty otrzymałem błyskawicznie, polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-06

ok

4 / 5 2019-02-05

Jak zawsze jestem zadowolona ze sklepu i z butów :) sklep godny poleceniu!

5 / 5 2019-02-04

Szybka i bezpieczna wysyłka. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Produkt zgodny z opisem, oryginalny i w oryginalnym opakowaniu. Sklep godny polecenia, swoim profesjonalizmem zachęca do następnych zakupów.

5 / 5 2019-02-03

Sklep jest super Szybka wysyłka już w 2 dni od zamówienia Prosty proces składania zamówienia Niesamowite Steale !!! Wysokiej jakości oryginalne produkty

1 / 5 2019-02-01

Reklamacje w tym sklepie to jedno wielkie nieporozumienie , tak samo jak jak rozklejenia się tenisówek za 300 zł po paru założeniach . Reklamacja z odmowa z jednoznacznym stwierdzeniem ze to wina kupującego . Brak szacunku do stałego(już byłego klienta. Zdecydowanie nie polecam i jestem zażenowana poziomem obsługi sklepu.

5 / 5 2019-01-29

nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówionym obuwiem. brak jakichkolwiek zarzutów, błyskawiczna wysyłka, a ceny i rabaty wręcz genialne! polecam każdemu

1 / 5 2019-01-27

Byłam stałym klientem tego sklepu ale to się zmieniło kiedy oddałam jedną z zakupionych par obuwia do reklamacji. Mianowicie reklamacja została odrzucona ze standardowym opisem zwalającym wine na użytkującego, gdzie ewidentnie to nie była wina noszącego, więc zaniosłam buty do profesjonalnego szewca , który potwierdził ze akurat to co się stało z butem nie ma nic wspólnego z uzytkowaniem obuwia czyli nie jest winą niszącego. Oczywiście nie będę szukać rzeczoznawcy aby to potwierdził i bawić się w odwoływanie bo poprustu się to nie opłaca. Niestety ale bez rzeczoznawcy mogłabym pewnie odwoływać się z marnym skutkiem. Myślałam że mam doczynienia z profesjonalnym sklepem i czytając negatywne komentarze przed kupnem na temat reklamacji nie brałam na poważnie aż sama się przekonałam że to w 100% prawda. Widać po komentarzach, że chyba żadnej reklamacji nie rozpatrują pozytywnie. Człowiek uczy się na błędach więc już nie skorzystam z oferty sklepu. Wolę jednak dopłacić pare złotych i kupić w sprawdzonym sklepie gdzie klientów traktują poważnie!

5 / 5 2019-01-25

Świetna, szybka obsługa. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Córka, dla której były zamawiane buty, nie spodziewała się, że tak szybko je otrzyma. Była mile zaskoczona i jest bardzo wdzięczna. Ja również.

2019-01-23

Wszystko super do czasu reklamacji. 3 pary TAKICH SAMYCH butów rozwaliły się w identycznym miejscu. Odpowiedź sklepu? Sam pan zepsuł... Buty drugiego sortu - no ale cena dużo mówi.

5 / 5 2019-01-14

polecam bardzo wszystkim☺️

5 / 5 2019-01-06

b.szybko ,sprawnie ,polecam

5 / 5 2018-12-30

super sklep

4 / 5 2018-12-27

bardzo szybka wysyłka paczka dotarła do mnie już następnego dnia

4 / 5 2018-12-26

Gdy robiłam zwrot byłam trzymana w niepewności, bowiem nikt nie mówił mi co się dzieje, po prostu przyjechał kurier i ją zabrał, ale zrekompensowali się tym, że paczka przyszła 24. grudnia... :) wszystko tak jak zamawialam ;)

1 / 5 2018-12-23

Opinia jednoznacznie negatywna.ODRADZAM ZAKUPY! Sklep kusi atrakcyjnymi cenami, jednak w przypadku jakichkolwiek wad podlegających reklamacji - sklep notorycznie odrzuca reklamacje. Opinię wystawiam na podstawie własnego doświadczenia opisanego poniżej, jak również na podstawie opinii innych klientów sklepu dostępnych m.in. w Internecie. Buty marki Converse (trampki) reklamowane po niespełna dwóch sezonach SPORADYCZNEGO użytkowania, o czym świadczą NIELICZNE ślady zużycia. Użytkowane i konserwowane w sposób prawidłowy - zgodnie z zaleceniami producenta - tak jak pozostałe trampki w.wym. firmy, ale zakupione w innym sklepie. W żadnej z posiadanych dotąd przeze mnie par, nie wystąpił po zaledwie 4 miesiącach SPORADYCZNEGO użytkowania tak szybki proces degeneracji podeszwy obuwia - tj. pęknięcia podeszwy i rozklejenie, co budzi wątpliwości w przedmiocie oryginalności jak i jakości sprzedawanych produktów. Reklamacja oczywiście odrzucona. W odpowiedzi wskazano szablonową formułkę: "w obuwiu tekstylnym należy unikać intensywnej eksploatacji, gdyż znacznie szybciej się ono zużywa". Szanowny Eastend idąc tym tokiem rozumowania, buty zakupione w Państwa sklepie nadają się wobec tego jedynie do braku eksploatacji, zakupów kolekcjonerskich albo postawienia na półce nad telewizorem :) Nijak argumenty powołane przez SPECJALISTĘ DS. DZIAŁU REKLAMACJI OBUWIA (a nie rzeczoznawcy czy biegłego) mają się do stanu rzeczywistego, nijak ma się to do faktu, że obuwie były użytkowane przeze mnie sporadycznie, dobrze konserwowane, zadbane i jak wspomniałam wyżej w żadnej dotąd zakupionej przeze mnie parze Conversów nie wystąpiły pęknięcia po bokach mimo że posiadam je od kilku lat. Gdyby buty tej firmy rozklejały się tak szybko, to chyba firma nie zyskałaby na świecie tylu zwolenników, bo zakup butów za 200 zł na cztery miesiące jest chyba trochę nierozsądny. Zainteresowanym zakupem użytkownikom polecam zapoznanie się z innymi opiniami dot. sklepu wyrażonymi w serwisie Opineo czy w opiniach Google. Nigdy więcej nie zakupię u Państwa żadnej pary obuwia, sami wystawiacie sobie Państwo nieuczciwością i nieuczciwym podejściem do klienta tak negatywne opinie. A moja opinia wobec pozostałych nie jest odosobniona i wskazuje jednoznacznie na nieuczciwe praktyki sklepu w zakresie reklamacji.

5 / 5 2018-12-13

Błyskawiczna wysyłka ,towar zgodny z zamówieniem polecam!!!!

5 / 5 2018-12-04

Wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystko na plus. Z pewnością polecę ten sklep znajomym :)

5 / 5 2018-11-29

Jak najbardziej polecam. Superszybka dostawa!!!

4 / 5 2018-11-29

bardzo dobra obsługa

3 / 5 2018-11-28

Zakupione jeden obuwie w tym sklepie. Sneakersy New Balance 996 w kolorze żółtym (skóra zamszowa + siateczka). Kupiłem, przymierzyłem w świetle domowym i wszystko wydawało się w porządku. Z uwagi, iż był to okres, gdy było gorąco, na spacer ubrałem je dopiero po ponad 2 tygodniach czasu. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że prawy but ma ciemniejszy odcień koloru żółtego aniżeli lewy but. Nie miałem możliwości odstąpienia już od umowy, a w procedurę reklamacji nie chciałem sie bawić, gdyż pozostałbym min. dwa tygodnie bez butów (innych nie miałem), a patrząc na opinie szansa, że uznaliby mi reklamację była mizerna.

3 / 5 2018-11-25

nie polecam !!! zakupiłem obuwie adidas stan smith... po ok.3 miesiącach odkleiła się podeszwa w jednym z butów. reklamacja nie została uznana ,gdyż specjalistka od oceny jakości i reklamacji obuwia Pani Janina Małgorzata Hermann zaopiniowała reklamację w sposób następujący :"Reklamowane zmiany ( rozklejenie podeszwy w prawej półparze) są spowodowane słabą stabilizacją stopy na skutek niewłaściwego wiązania sznurowadeł "... po prostu żenada !!! sprzedają buble a potem martw się kliencie ...stanowczo nie polecam !!!

5 / 5 2018-11-22

Szybka wysyłka, żadnych problemów. Buty bardzo ładne, zgodne z opisem i zdjęciami. Promocje warte uwagi.

5 / 5 2018-11-11

Polecam!!!

5 / 5 2018-11-03

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia

5 / 5 2018-11-01

Bardzo sprawna, szybka obsługa i dobry kontakt.

1 / 5 2018-10-31

To moje pierwsze i wszystko wskazuje na to, że ostatnie zamówienie w sklepie. Opiszę sytuację w miarę szczegółowo. Zamówione buty otrzymałem przesyłką paczkomatową bardzo szybko. Odebrałem przesyłkę. Udałem się do domu. Przymierzyłem. Za mały rozmiar. Niemal natychmiast zadeklarowałem w systemie zwrot z prośbą o wymianę na większy rozmiar. Po kilku dniach otrzymałem przesyłkę. Ucieszony otwieram ja w domu a tam... te same buty z informacją, że noszą ślady używania (starte znaczniki na wkładkach, brudne zapiętki, brudne podeszwy). Wtedy też dokładnie obejrzałem buty i stwierdziłem, że faktycznie tak jest. Wniosek-już w pierwszej przesyłce otrzymałem używane buty... Dział reklamacji stwierdził, że to ja doprowadziłem buty do takiego stanu (od odebrania przesyłki do zadeklarowania chęci wymiany minęło może 45 minut). Przypominam, że buty były minimum rozmiar za małe. Moje wyjaśnienia nie zostały przyjęte. Dział reklamacji podtrzymał swoje zdanie. Ja mam za małe, używane wcześniej buty. A w eastend.pl odradzam jakiekolwiek zakupy. Mój błąd, że faktycznie nie przyjrzałem się butom za pierwszym razem i nie zgłosiłem zastrzeżeń (opinia działu reklamacji). Ale czy wówczas nie powiedziano by mi, że to ja nosiłem buty?? Nie wiem. Nie chcę wiedzieć. Nie polecam.

5 / 5 2018-10-23

Pełny profesjonalizm.

2018-10-21

Dno dno dno 3 pary butów rozwalone po kilku miesiącach, a obsługa klienta to porażka. Ich odpowiedzi cą żenujące.

4 / 5 2018-10-18

godny polecenia

4 / 5 2018-10-15

do sklepu mie mam zastrzerzeń , natomiast firma kurierska to totalne dno ......sorry

5 / 5 2018-10-11

Szybka realizacja zamówienia, prosty i przejrzysty system dostępnego asortymentu.

5 / 5 2018-10-08

Polecam innym szybka realizacja zamowienia

2018-10-06

Kupiłam u nich w marcu buty reebok leather. Po jednym praniu zszedł napis reebok z tyłu, a skóra popękała. Prałam w niskiej temperaturze i bez obrotów. Brałam na klatę skutki prania, jednak to białe obuwie, więc chciałam żeby wyglądało na białe nie na szare. Moja siostra ma ponad rok ten sam model, prała 4 razy w wyższej temperaturze z obrotami, a buty jak nowe - A ZAKUPIONE GDZIE INDZIEJ. Podobnie białe vansy. Kupiłam rok temu, a guma odkleja się od materiału, pęka po bokach, a wkładka, cóż... W odpowiedzi na reklamację, podano informację, że źle konserwowałam buty i nie ROZSZNUROWYWAŁAM! Przecież to są buty, nosi je się na nogach do cholery, więc powinny być wytrzymałe.

5 / 5 2018-10-04

Szybko i bezproblemowo, zamawiałam kolejny raz i kolejny raz się nie zawiodłam

5 / 5 2018-09-24

100% pozytyw

3 / 5 2018-09-24

Byłam zadowolona ze sklepu dopóki nie odesłałam butów do reklamacji. Niestety po 2 tygodniach otrzymałam negatywną odpowiedź, że reklamacja nie została uwzględniona. Logo firmy Calvin Klein (przyklejone, wypukłe literki) z boku buta zaczęły odpadać już po miesiącu użytkowania obuwia, natomiast po dłuższym czasie nie było już większości literek loga. Buty kosztowały nie mało, bo 487 zł. i nie jest normalnym aby logo zaczęło odpadać, natomiast zdaniem pracownika - Specjalisty ds Oceny jakości i Reklamacji Obuwia firmy Eastend jest to jego zdaniem wada mechaniczna. Totalna bzdura! Jak można tak podejść do reklamacji firmy Calvin Klein, która właśnie poprzez swoje logo firmuje markę. Rozumiem, że zdaniem pracownika reklamacji Eastend kupujemy produkt z logiem, gdzie normalnym winno być jego odpadanie. NIE POLECAM!!!!!!!!!!Pierwszy raz zdarzyło mi się takie potraktowanie Klienta jeśli chodzi o reklamację.

5 / 5 2018-09-13

Super, rewelacyjna obsługa i ekspresowa przesyłka. POLECAM:)

4 / 5 2018-09-09

Transakcja przebiegła pomyślnie polecam

5 / 5 2018-09-09

Sprawna wysyłka, super kontakt ze sklepem, lecz jedyny minus to taki ze nie otrzymałam paragonu :)

5 / 5 2018-09-07

Eastend.pl to najlepszy sklep z oryginalnymi ciuchami i nie tylko.

4 / 5 2018-09-07

Odpowiedzi na zapytania mailowe dostałam bardzo szybko, co jest wielkim plusem. Co do przesyłki: dostałam ją błyskawicznie, była ładnie zapakowana, a na pudełku nie było śladów transportu.

5 / 5 2018-08-31

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-29

polecam, szybka bezproblemowa transakcja :)

5 / 5 2018-08-24

Bardzo dobry sklep. Tempo, ceny, poziom taki jak każdy by chciał. Polecam.

1 / 5 2018-08-19

Proszę nie patrzeć na niskie ceny. Sklep sprzedaje oryginalne rzeczy, ale są one gorszego sortu. Zawsze małe wady, po kilku tygodniach zakupiona rzecz nie nadaje się do niczego, a zwrot nigdy nie zostanie przyjęty.

5 / 5 2018-08-16

Polecam

5 / 5 2018-08-13

sklep znany i godny zaufania

4 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-05

Bardzo przejrzysta oferta, łatwo znaleźć interesujący klienta towar.

5 / 5 2018-07-28

Rewelacja

5 / 5 2018-07-18

Szyba wysyłka. Wszystko idealnie.

4 / 5 2018-07-15

ok

4 / 5 2018-07-14

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-07-14

POLECAM

5 / 5 2018-07-10

Wszystko tak jak powinno, super zniżki, super szybka dostawa i świetny produkt!

5 / 5 2018-07-07

Szybka wysyłka, towar w paczce bardzo dobrze zabezpieczony, świetny kontakt ze sklepem, przystępne ceny, polecam! :)

5 / 5 2018-07-06

Szybka wysyłka, miła i pomocna obsługa, często robię tu zakupy. Polecam każdemu

4 / 5 2018-06-26

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-23

W ostatnim okresie czasu dokonałem w Sklepie ''Eastend'', zakupu kilku par obuwia w promocyjnych cenach.Bardzo dobra współpraca, szybka realizacja zamówienia, buty firmowe bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i bardzo korzystnej promocyjnej cenie.Polecam innym osobom, bo naprawdę warto.Życzę udanych zakupów i pozdrawiam serdecznie...

5 / 5 2018-06-22

Bardzo polecam

5 / 5 2018-06-18

Mimo opoznionej wplaty, moja przesylka zostala zrealizowana. Polecam :D

4 / 5 2018-06-17

Profesjonaliści. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-06-13

Zamówiłam kolejny raz.Śmiało mogę polecić ten sklep.Super obsługa i buty na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-06-12

Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-01

idealnie!

5 / 5 2018-05-29

szybka obsługa, towar zgodny z opisem, polecam!!!

4 / 5 2018-05-21

Sklep godny polecenia. Zakupy przyjemne, bez zadnych problemow

5 / 5 2018-05-19

OK. Polecam

5 / 5 2018-05-19

Polecam

1 / 5 2018-05-15

Jak najdalej od tej firmy. Wszystko jest pięknie do momentu reklamacji. Ewidentna wada materiału została odrzucona przez podstawionego rzeczoznawcę. Jako że koszt kontr-ekspertyzy przewyższa wartość butów które kupiłem podarowałem sobie przyjemność dochodzenia praw. Typowy "geszeft" który w bezczelny sposób obchodzi się z klientami.

5 / 5 2018-05-13

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-12

Bardzo gorąco polecam, miła obsługa, szybka przesyłka!

5 / 5 2018-05-11

Ulubiony

4 / 5 2018-05-05

Jest super! tylko paragonu nie dostałam :(

5 / 5 2018-04-27

Świetny sklep! Wszystko szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-04-26

Bardzo jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo dobry sklep. Często z niego korzystam.

5 / 5 2018-04-21

Bardzo szybka obsługa. Niezłe ceny.

4 / 5 2018-04-21

Gorąco polecam ☺

4 / 5 2018-04-20

Przesyłka z winy kuriera nie dotarła na czas.

1 / 5 2018-04-20

Nie polecam, gdyż sklep nie uwzględnia reklamacji. Standardowo "odpałowują" zwalając winę na użytkownika.

5 / 5 2018-04-15

Sklep ja zwykle sprostał moim oczekiwaniom, mogę tylko polecić tego sprzedawcę

4 / 5 2018-04-15

Jestem bardzo zadowolona z oferty sklepu eastend.pl, szeroka gama wyboru produktów, marek, w dość dobrych cenach. Zdecydowanie polecam!

1 / 5 2018-04-06

Sklep to jedna wielka pomylka. Reklamacja na buty zostala z niewiadomowych przyczyn odrzucona. Nie licza sie z klientem

2 / 5 2018-04-01

Nie polecam!!! Po 4 miesiącach materiał przy gumie oraz szwy się rozdarły! Gdy oddałam na reklamację w odpowiedzi otrzymałam "buty były za bardzo eksploatowane". Co to ma znaczyć? Robią sobie jakieś żarty z klientów. Może tak jak piszą pozostałe osoby - mają towar z niższego sortu i nie są warte ani grosza! Kpina!

5 / 5 2018-03-29

wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-03-23

suoer obsluga wszystko sprawnie polecam

5 / 5 2018-03-19

Świetny sklep, każdy znajdzie dla siebie jakąś ciekawą promocję. Wysyłka jest ekspresowa i za to ogromny plus.

3 / 5 2018-03-06

brak możliwości wysyłki za granicę utrudniony kontakt brak możliwości szybkiego resetu hasła. Przynajmniej produkty mają dobrej jakości.

5 / 5 2018-02-09

A ja polecam. Przez kilka lat zakupów na eastendzie zdarzyło mi się reklamować tylko raz, ale wszystko bez problemów. Wszystko szybko i sprawnie. Zakupy robię często i nigdy nie mialem żadnych problemów - produkty są markowe i solidne. Często można wyrwać na promce coś fajnego! :)

4 / 5 2018-02-08

Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja i wysyłka towaru. Polecam!

5 / 5 2018-02-04

Szeroki asortyment oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Sklep godny polecenia każdemu, szybka wysyłka, wszystko jak należy

2 / 5 2018-01-18

Nie polecam nikomu, sklep nie uwzględnia reklamacja, but NB na skutek wady konstrukcyjnej po 3 tyg. sporadycznego chodzenia przeciął się od środka. Wniosek sklepu, źle sznurowane buty...

4 / 5 2018-01-15

W butach puma zrobiła się dziura, zareklamowałam i po 2 tygodniach otrzymałam zwrot gotówki. Bez żadnego problemu uznano reklamacje.

2 / 5 2018-01-05

Nie polecam! Po 2 tygodniach użytkowania buty (ADIDAS ZX FLUX K 294) się rozkleiły. Na zgłoszenie reklamacji buty zostały odesłane, niesklejone z propozycją abym dał pisemną zgodę na sklejenie obuwia. ŻENADA! Jedynie kurier się sprawdził w tej sprawie. Ps. Chińskie trampki dłużej wytrzymują ;)

5 / 5 2018-01-01

Szybka dostawa, profesjonalna oraz miła obsługa.

5 / 5 2017-12-15

Szybko i sprawnie, miły kontakt, ekspresowy termin realizacji.

4 / 5 2017-12-15

git majonez

5 / 5 2017-12-14

Gorąco polecam! Super obsługa, szybka realizacja i darmowy szybki zwrot. Reklamację butów vans przyjęli bez problemu..

5 / 5 2017-12-11

Super towar, szybka dostawa, polecam!

5 / 5 2017-12-04

Szybko, sprawnie i bez problemów. Szczerze polecam zakupy w sklepie internetowym

4 / 5 2017-11-30

Polecam !

4 / 5 2017-11-29

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-13

Polecam, szybka odpowiedź i wysyłka. Bezproblemowa reklamacja.

4 / 5 2017-11-13

Nic dodać nic ująć!

1 / 5 2017-11-08

Tragedia! Anulowali zamówienie bez powodu! NIE POLECAM NIKOMU! Skasowali później mój rozmiar ze sklepu i zostałem z niczym!

4 / 5 2017-11-07

Bardzo szybka i sprawna obsługa

1 / 5 2017-11-04

Obsługa posprzedażna w tym sklepie to generalnie żart. Pani, która przesyła odpowiedzi na reklamacje wysyła ogólne określenia ze swojego słownika, które maja na celu jedynie odrzucenie reklamacji. Co więcej, w odpowiedzi zasugerowano zastosowanie środka do pielęgnacji podeszwy korkowej (klapki Birkenstock), którego nie ma w ofercie producenta ani też we wskazówkach nt. pielęgnacji. Dodam, że klapki były używane wyłącznie w domu (podeszwa praktycznie jak nowa) i jednym z argumentów było nadmierne zużycie. Reklamacja obejmowała rozklejenie się podeszwy od paska, ale sklep stwierdził, że to nie ma wpływu na noszenie :D W zasadzie jedyny plus to szybkie rozpatrzenie (negatywne :D). Lepiej poszukać porządnego sklepu z obuwiem, zapłacić 20 zł więcej i mieć spokój w razie jakichkolwiek problemów. Dziękuję za ostatni zakup w Waszej firmie. Mam nadzieję, że Wasza polityka doprowadzi do szybkiej upadłości.

5 / 5 2017-11-04

Ekspresowa wysyłka. Wszystko w najlepszym porządku.

2017-10-31

Ze 3 lata temu zakupiłam tam trampki i z tego co widzę to nie tylko mi odrzucili reklamację (dwukrotnie) i widzę, że w tym temacie nic się nie zmieniło do dziś.. Buty pękły na szwie w miejscu gdzie nie jest mozliwe ich mechaniczne uszkodzenie. Teraz leżą w szafie.. No nic, po prostu dołączam się do opini, aby ostrzec innych. Mają fajne buty, ale osobiście boję się kupić, bo jak coś się stanie to reklamacja i tak nie przejdzie.

4 / 5 2017-10-22

Bardzo szybka dostawa :)

4 / 5 2017-10-22

jeden z moich ulubionych: fajny program punktowy bezproblemowe zwroty i błyskawiczna wysyłka, do tego używają moich ulubionych paczkomatów

4 / 5 2017-10-19

Towar zgodny z zamówieniem, dobre ceny, polecam :)

2 / 5 2017-10-15

NIE POLECAM! Buty (adidas superstar) po miesiącu zaczęły sie marszczyć, aż pękła skóra. Oddałem na reklamacje, a odpowiedzią sklepu było, ze buty uległy przemoczeniu- były noszone max 5 razy! Podróbki albo odrzuty z produkcji! Po odwołaniu dalej to samo- reklamacji nie uznają!

5 / 5 2017-10-12

Rewelacja, polecam w 100%%%%%%

5 / 5 2017-10-11

bardzo gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-11

Super

5 / 5 2017-09-29

Świetny sklep, który polecić mogę każdemu! Szeroki asortyment, dużo nowości i ciekawych, niedostępnych nigdzie indziej modeli butów. Duży plus za obsługę klienta i bardzo szybką wysyłkę. Ceny również bardzo atrakcyjne, według mnie sklep na szóstkę! :)

5 / 5 2017-09-27

Markowe buty kupuję tylko w Eastend i nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2017-09-22

Super sklep, ze znakomitą obsługą!

5 / 5 2017-09-14

Super szybka wysyłka, miła i profesjonalna obsługa, na pewno coś w przyszłości jeszcze kupię!

5 / 5 2017-09-12

Super sklep

3 / 5 2017-09-09

Nie polecam! Super promocje, ale cóż z tego jeśli powszechną praktyką sklepu (co widać po licznych komentarzach na stronach internetowych) jest odrzucanie reklamacji i robienie z klienta głupka. "Oryginalne" obuwie marki Converse rozkleiły się i pękły po niecałych dwóch sezonach użytkowania. Reklamacja oczywiście odrzucona. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2017-09-07

Kolejne buty u mnie. Zamówiłam również czapkę.Jestem mega zadowolona. Obsługa na medal.Jeszcze wrócę.

4 / 5 2017-08-31

SUPER

5 / 5 2017-08-28

Pozytywna

4 / 5 2017-08-18

Sklep do którego na pewno nie raz wrócę i polecę znajomym :-)

3 / 5 2017-08-14

Byłem klientem tego sklepu przez kilka lat aż do momentu kiedy zareklamowałem zakupione u nich obuwie Nike AirMax. Naprawdę to co o nich piszą jeśli chodzi o obsługę po sprzedaży i reklamację to jakiś koszmar. Po trzech miesiącach zaczęły puszczać nici na szwach....reklamacja i co ? Oczywiście uszkodzenie mechaniczne!!! Spadaj, reklamacja odrzucona. Omijajcie ten sklep szerokim łukiem !

5 / 5 2017-08-07

Bardzo szybka realizacja i wysyłka mimo świątecznego szaleństwa ;) dużo promocji

5 / 5 2017-07-31

Przesyłka zamówiona około południa, była już u mnie następnego dnia przed 9! Towar bez żadnych uszkodzeń i wad, wszystko przebiegło prawidłowo i bezproblemowo, polecam!

4 / 5 2017-07-28

Wszystko bardzo sprawnie.

2 / 5 2017-07-19

Nie Polecam..oba buty pękły w tym samym miejscu. Reklamacja odrzucona przez pania Hxxxxxx wniosek pęknięcie materiału jest spowodowane słaba stabilizacja stopy na skutek niewłaściwego wiązania sznurowadeł (zawiązane na stałe) żenada ta Pani jest chyba jasnowidzem

4 / 5 2017-07-13

ok

3 / 5 2017-07-12

Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem . Sam zakup odbył się bez problemów cena atrakcyjna wszystko na pierwszy rzut oka w porządku. Ale już po 2 tygodniach buty zaczęły się rozklejać do tego pękły w dwóch miejscach a na domiar tego zaczęły skrzypieć ale to nie koniec podczas zdejmowania buta na rozwiązanych sznurowadłach wyrwał się materiał na pięcie. Jakość buta to koszmar - nigdy w życiu nie miałem gorszych. Buty reklamowane były trzy razy za każdym razem byłem zbywany jakimiś śmiesznymi odpowiedziami że to z mojej winy itp. Chociaż dostarczyłem materiał w postaci pliku wideo na płycie na którym ewidentnie słychać skrzypienie oraz uszkodzenia. Ale jako to wyjaśnić skoro buty zaczęły się rozpadać po 2 tygodniach zaznaczam że jestem osoba szczupłą buty bez jakichkolwiek żadnych przeciążeń niż tylko spacerek do pracy.

5 / 5 2017-07-01

bardzo lubię tu robić zakupy,bez problemowo,szybka wysyłka,fajny asortyment i promocje,polecam :)

5 / 5 2017-06-28

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-06-07

Super sklep! Szybka wysyłka, zero problemów!

5 / 5 2017-06-06

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-06

Mam już trzy pary butów z tego sklepu i każda spisuje się super!! Wysyłka jest błyskawiczna, często można coś wyrwać z promocji, polecam ;)

5 / 5 2017-06-01

Bardzo polecam ten sklep.Dostawa błyskawiczna,w poniedziałek rano zamówiłam towar a we wtorek (następnego dnia) już go otrzymałam.Jeżeli coś nie pasuje można bez problemu wymienic nie ponosząc przy tym dodatkowych opłat , nawet za przesyłkę.

5 / 5 2017-05-30

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2017-05-19

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-05-06

bardzo rzetelny sklep, szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem i ze zdjęciem, nie pierwszy raz zamawiam i nie ostatni... :)

4 / 5 2017-04-27

Szybko I profesjonalnie

5 / 5 2017-04-26

jak zwykle świetnie się spisali

5 / 5 2017-04-21

Sklep oceniam bardzo dobrze- szybka wysyłka, profesjonalna obsługa klienta :)

5 / 5 2017-04-19

Wszystko jak najbardziej w porządku. Szybka transakcja, serdecznie polecam!

5 / 5 2017-04-09

Buty bardzo wygodne, bardzo polecam!

4 / 5 2017-04-07

Sklep oferuje bogaty wybór towarów które można w bardzo łatwy, przejrzysty i szybki sposób zakupić. Podczas procesu zakupu a później oczekiwania na zamówienie sklep pozostaje w kontakcie z klientem. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-05

Szybko, sprawnie, profesjonalnie i bardzo czytelnie. Swietna firma kurierska. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-04

Bardzo dobry, godny polecenia

5 / 5 2017-03-31

Dobra obsługa telefoniczna, szybka wysyłka.

Rzetelne opinie o Eastend.pl

Eastend.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.eastend.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
506135707

Infolinia
-

Logowanie