Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Motoryzacja / Gry / Artykuły Medyczne

Emag.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.06
opinie o Emag.pl
2 / 5 2019-03-18

Totalnie nie polecam!!!!! Dostałam kask zapakowany jakby podeptało go stado słoni, okazał się za mały i tu dostałam informację, że sklep działa jak allegro i sama na swój koszt mam odesłać do innego sprzedawcy mimo iż wcześniej dostałam informację o darmowym zwrocie. Sklep absolutnie nie godny polecenia!!!!! Obsługa telefoniczna niemiła, nieprofesjonalna...totalna porażka!!!!!

5 / 5 2019-03-10

szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

2019-03-03

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2019-02-21

Jestem bardzo zadowolny. Super szybka realizacja.

5 / 5 2019-02-18

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2019-02-06

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. W 100% polecam:)

5 / 5 2019-02-05

Profesjonalna obsługa,pomoc online,szybka dostawa,polecam sklep:-)

5 / 5 2019-02-02

Przesyłka była szybko zrealizowana dobrze zapakowana,poleciła bym ten sklep

5 / 5 2019-01-30

Pełen profesjonalizm. Wszystko bez zarzutu.

2 / 5 2019-01-26

Zamówiłem zegarek na prezent, tydzień później otrzymałem paczkę z zupełnie innym zegarkiem (którego nawet nie było w ofertcie sklepu!). Oczekiwanie na zwrot towaru i pieniędzy ponad tydzień. Totalny chaos i brak poszanowania czasu klienta. Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu i absolutnie nie polecam.

2019-01-14

W dniu 23.06.2018 dokonałem zamówienia 1201955053. W dniu 09.07.2018 poprzez formularz zwrotu na moim koncie w sklepie internetowym Emag.pl dokonałem odstąpienia od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM620 (zwrot 132282) oraz od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM602 (zwrot 132281). W dniu 12.07.2018 otrzymałem mailowo te same informacje do obu zamówień – najpierw że zwrot został odebrany, później że zwrot został rozpatrzony pozytywnie a później mail z prośbą o potwierdzenie faktury korygującej. Faktury korygujące dla obu zwrotów potwierdziłem jeszcze w tym samy dniu czyli 12.07.2018. W ustawowym terminie nie otrzymałem żadnego zwrotu w związku z powyższym napisałem email do Sprzedawcy 06.08.2018 roku. W dniu 07.08.2018 otrzymałem odpowiedź mailową od Emag.pl z dwoma nowymi fakturami korygującymi do potwierdzenia. Obie faktury potwierdziłem jeszcze tego samego dnia. W tym samym dniu otrzymałem środki ze zwrotu 132281 w kwocie 72,99 zł. Środki ze zwrotu 132282 do dnia dzisiejszego nie wpłynęły na moje konto! Minęło już ponad 120 dni o momentu odstąpienia od zakupu tego przedmiotu a ja nadal nie otrzymałem za nie 60,99 zł. Emag.pl nie dość że przez cały ten czas bezpodstawnie obraca nieswoimi pieniędzmi to gdyby nie fakt że zrobiłem weryfikację zwrotów to nigdy nie otrzymałbym moim pieniędzy!!

2019-01-12

Niepoważna firma, zamówienie wygenerowane w środę 08.08 nie został do tej pory wysłane, próba wielokrotna kontaktu okazała się niemożliwa bo nikt nie odbiera telefonu.

5 / 5 2019-01-11

Transakcje udane, ciekawa oferta, szybka przesyłka

5 / 5 2019-01-10

bardzo szybka wysyłka i super promocja, polecam

2018-12-31

Nie poważna firma czekam za gryzakiem do syna 2 tygodnie pisze do nich maile to odsyłają mnie do jakiegoś innego sprzedawcy. I jeszcze bezczelnie piszą cytując :”proszę o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą, który chętnie pomoże” A ten sprzedawca w ogóle nie odpisuje. Do emaga pisze to tez cisza dzwonię nikt nie odbiera żenada nigdy więcej 60 zł wyrzucone w błoto nigdy więcej nie kupię od tego pseudo sprzedawcy a można rzec złodzieja

2018-12-15

W dniu 23.06.2018 dokonałem zamówienia 1201955053. W dniu 09.07.2018 poprzez formularz zwrotu na moim koncie w sklepie internetowym Emag.pl dokonałem odstąpienia od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM620 (zwrot 132282) oraz od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM602 (zwrot 132281). W dniu 12.07.2018 otrzymałem mailowo te same informacje do obu zamówień – najpierw że zwrot został odebrany, później że zwrot został rozpatrzony pozytywnie a później mail z prośbą o potwierdzenie faktury korygującej. Faktury korygujące dla obu zwrotów potwierdziłem jeszcze w tym samy dniu czyli 12.07.2018. W ustawowym terminie nie otrzymałem żadnego zwrotu w związku z powyższym napisałem email do Sprzedawcy 06.08.2018 roku. W dniu 07.08.2018 otrzymałem odpowiedź mailową od Emag.pl z dwoma nowymi fakturami korygującymi do potwierdzenia. Obie faktury potwierdziłem jeszcze tego samego dnia. W tym samym dniu otrzymałem środki ze zwrotu 132281 w kwocie 72,99 zł. Środki ze zwrotu 132282 do dnia dzisiejszego nie wpłynęły na moje konto! Minęło już ponad 120 dni o momentu odstąpienia od zakupu tego przedmiotu a ja nadal nie otrzymałem za nie 60,99 zł. Emag.pl nie dość że przez cały ten czas bezpodstawnie obraca nieswoimi pieniędzmi to gdyby nie fakt że zrobiłem weryfikację zwrotów to nigdy nie otrzymałbym moim pieniędzy!!

5 / 5 2018-12-14

Polecam wszystkim

2 / 5 2018-12-09

Zamówiłem zegarek na prezent, tydzień później otrzymałem paczkę z zupełnie innym zegarkiem (którego nawet nie było w ofertcie sklepu!). Oczekiwanie na zwrot towaru i pieniędzy ponad tydzień. Totalny chaos i brak poszanowania czasu klienta. Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu i absolutnie nie polecam.

2018-12-01

Zamówiłem monitor AOC, fakt że cena była niższa od sklepowej o jakieś 150 zł mnie zaciekawił a był to produkt nowy. Po zrobieniu zamówienia wykonywałem codziennie przez tydzień telfony do emag, a oni nawet nie mogli znaleźć mojego, OPŁACONEGO zamówienia które widniało na ich stronie. Monitor dotrał ponad tydzień później kurierem. NIE DZIAŁAŁ! Obsługa jest tragiczna, i sam sklep również. Najlepsze jest to że cena monitora po moim zamówienia podskoczyła o 150 zł na ich stronie. Zaproponowano mi zwrot środków, pomimo moich żądań odnośnie wymiany towaru na działający. Dodatkowo infolinia nagrywa rozmowy, a gdy ja INFORMUJE ( nie pytam bo nie mam obowiązku) że również nagrywam rozmowy rozłączają się. NIE POLECAM nawet jak będzie taniej!

5 / 5 2018-11-29

Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-11-26

Transakcje udane, ciekawa oferta, szybka przesyłka

5 / 5 2018-11-20

Dwie transakcji, i wszystko Ok. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2018-11-18

Zamówiłem 2 tel. na prezent dla corek na święta. Zamówienie z 8 grudnia 2018 R. Do tej pory zero odzewu. Na ich stronie info ze telefony u kuriera ...chyba od środy ... w sobotę 2 dni przed wigilią napisałem ze rezygnuje z przesyłki (na szczęście była za pobraniem) ...przesyłka nadal wisi u nich jak by miała być dostarczona.... ciekawe czy po świętach się jakiś kurier odezwie . Raz probowalem do nich dzwonić ale infolinia uszkodzona ... drugi raz zadzwoniłem w sobotę przed rezygnacją ... nie pracowali ;))))) wszystkie firmy pracują przed świętami a oni.pomimo braku przesyłki dostarczonej na czas ...robią sobie wolne.... super firma !!! Dostawcą tel. miała być firma Telefon... ogólnie patrząc po opiniach z 2 miesięcy to sklep do niczego... ja u nich nic nie zamówię ..

5 / 5 2018-11-02

Polecam

2018-10-22

Otrzymany towar z czasem okazał się wadliwy

2018-10-19

Sklep jest posrednikiem i ma w d... klienta na zadane pytanie po 7 dniach od zamowionie mowi ze ich to nie interesuje bo sa posrednikem - przestrzegam wszystkich szokda nerwow jak najdalej od tego posrednika.

5 / 5 2018-10-17

Bardzo fajna obsługa bez żadnych problemów i komplikacji zakupiłem smartphone i jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna i szybka obsługa

2018-10-09

Zamówiłem 24 lutego, Samsung Galaxy S9 SM-G960F 64GB Midnight Black, wg. systemu telefon jest dostępny w magazynie, do tej pory nie mam żadnej informacji o realizacji zamówienia. Napisałem 4 maile (reklamacje) ale nic się nie zmieniło. Nie polecam, nie kupujcie, omijać sklep wielkim łukiem.

3 / 5 2018-10-08

Niestety zakupione słuchawki za prawie 1500 PLN) przyszły do mnie zepsute - pomimo naładowania nie uruchamiały się. Reklamacja (telefon, następnie formularz na stronie emag.pl). Zgodnie z podanymi informacjami miał pojawić się u mnie kurier - niestety musiałem się o to upomnieć ponownie telefonicznie. Od 2 tygodni jestem bez słuchawek oraz bez pieniędzy - pracownicy infolinii nok, że dalej nie mają odpowiedzi z serwisu Sony. Odradzam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-03

Wszystki super, w 100% polecam

5 / 5 2018-09-29

Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie, żadnych niemiłych niespodzianek, przesyłka dotarła ekspresowo. Ceny produktów zadowalające - "taniej niż w sklepie". Zdecydowanie polecam :)

2018-09-27

Kolejne moje zakupy :) Wysyłka błyskawiczna, dostawa za free, dobrze spakowane. Zakupy prezentów na ten rok z bani;) Pozdrawiam!

2 / 5 2018-09-25

nie polecam to nie firma to oszusci nie polecam tego pseudo sklepu

2 / 5 2018-09-16

Totalnie nie polecam!!!!! Dostałam kask zapakowany jakby podeptało go stado słoni, okazał się za mały i tu dostałam informację, że sklep działa jak allegro i sama na swój koszt mam odesłać do innego sprzedawcy mimo iż wcześniej dostałam informację o darmowym zwrocie. Sklep absolutnie nie godny polecenia!!!!! Obsługa telefoniczna niemiła, nieprofesjonalna...totalna porażka!!!!!

5 / 5 2018-09-13

Przesyłka zrealizowana bardzo szybko.

2018-09-09

Trzeba bardzo uważać podczas kupowania na tej platformie. Zamówienia, które nie są realizowane wewnętrznie przez eMAG.pl to dramat. Kontakt utrudniony, obsługa platformy nie pomaga w rozwiązaniu problemów systemowych (błędnie zapisany adres do dostawy podczas edycji adresu z książki na etapie checkoutu). Moje zamówienie obsługiwała firma zewnętrzna - przesłali inny towar niż był zamówiony. Ogólnie, dramat.

2 / 5 2018-09-08

Nie polecam. Towar zamówiony i opłacony miesiąc temu i nadal brak wysyłki. Emag.pl winą obarcza partnera, producenta zamówionej zjeżdżalni. Nie potrafi jednak doprowadzić do wysyłki zamówionego towaru. Brak zwrotu pieniędzy. Z producentem brak jakiegokolwiek kontaktu. Szkoda czasu i pieniędzy. Sprawa niestety będzie musiała wyładować w UOKiK.

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Zamawiałam z tego sklepu już kilka razy i za każdym razem transakcje przebiegały sprawnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-09-06

Wielokrotnie dokonywałem zakupów w tym sklepie i zawsze było to dla mnie czystą przyjemnością. Zawsze napotykałem na konkurencyjne ceny, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm w obsłudze Klienta, bardzo dobra informacja na każdym etapie zamówienia, błyskawiczna dostawa zgodna z terminem, towar pieczołowicie i bezpiecznie zapakowany. Kolejny atut to bezpłatna dostawa kurierem dla zakupów już za zaledwie 100 zł - rzadka zaleta sklepów internetowych. Polecam wszystkim i na pewno jeszcze nie raz będę gościł w tym sklepie.

2018-08-28

Zgodnie z zamówieniem.

2 / 5 2018-08-24

Na stronie wszystkie produkty "na magazynie". Zamówienie z płatnością 100% przy zamówieniu. Po 3 dniach email, że zamówienie anulowane:brak produktów i informacja "Twoje konto nie zostało obciążone". Bzdura- konto obciążone a zwrotu nie ma. Sklep FATALNY, strata czasu - nie polecam.

5 / 5 2018-08-20

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-08-07

Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam ten sklep internetowy.

2018-08-04

Ekspress! Jednym słowem. Oby więcej takich sprzedawców!

5 / 5 2018-08-01

To był już kolejny zakup w tym sklepie przez internet i kolejny udany - polecam.

5 / 5 2018-07-25

Polecam bardzo - szybko, porządnie i estetycznie opakowane, informacja o stanie zamówienia na bieżąco.

2018-07-20

Bardzo dobra jakoś ćscierki

5 / 5 2018-07-07

Wszystko ok ze strony sklepu, tylko firma kurierska się nie popisała.

5 / 5 2018-07-07

Super sklep .Sprzęt otrzymałem bardzo szybko

5 / 5 2018-07-04

Zamowilam laktator ktory przyszedl na drugi dzien , wszystko zgodnie z poised . Polecam w stu procentach !! :)

5 / 5 2018-06-30

Super szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-26

Przed wyjazdem na urlop postanowiłem kupić lornetkę Celestron Skymaster 20/80 widząc na stronie dostępność produktu i dostawę w terminie 2 dni. Zamówiłem i zapłaciłem we Worek 28-08-2018 i czekam..... Otrzymałem informacje o przyjęciu zamówienie oraz info że dostawa 04-09-2018????!!!! Dzwonię i pytam co się dzieje i tu się zaczyna,,, że towaru nie ma i nie ma szansy na dostawę nawet do piątku czyli nie dwa ale 4 dni to za mało napisałem reklamacje i anulowałem zamówienie. Co ciekawe Pani bardzo szybko i bez słowa przyjęła anulowanie zamówienia no pewnie bo problem z głowy super nie zarobimy a co tam bogata firma. w odpowiedzi na reklamacje dowiedziałem się że wszystko odbyło się poprawnie??? Bo towaru nie ma. Jakie moje zdziwienie kiedy wszedłem 30-08-2018 na stronę i widzę że dostawa tego artykułu jest już następnego dnia czyli na piątek waw. Szok no ale jak widać dla mnie chyba zabrakło czy coś, nie wiem Generalnie zamydlanie oczu byle temat zamknąć a ja musiałem dopłacić i zamówić w innym sklepie moje nerwy mój stracony czas Ogólnie żenada

2018-06-25

Świetny sklep:) Wszystko sprawnie!

5 / 5 2018-06-19

Wszystko super a wysyłka expresowo .

2018-06-09

Transakcja bezproblemowa. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem, we wtorek z rana paczka już czekała w paczkomacie. Towar (telefon komórkowy) zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-31

Jestem zadowolona paczka przyszla szybko sprawnie;)

5 / 5 2018-05-29

Zamówienie przez internet łatwe, szybkie, klarowna strona, wiele możliwości zapłaty i dowozu przesyłki, dość niskie ceny, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, zapakowane starannie, przesyłka nie miała szans na żadne uszkodzenie, dotarła cała i "zdrowa". Bardzo polecam!

1 / 5 2018-05-22

Zamówiłem na Emag telefon LG G7 thinq. Po kilku dniach, kiedy transakcja nie zmieniała statusu z zamówionej, okazało się, że Emag tylko pośredniczy w transakcji, a sprzedawcą jest kto inny, firma Tele-fon. Z firma nie ma kontaktu. Anulowałem zamówienie, nie otrzymałem zwrotu środków, Emag umywa ręcę twierdząc, że on jest tylko pośrednikiem i nie ma wpływu na sprzedawcę. Nie mam telefonu i pieniędzy. Zamierzam sprawę skierować na policję.

5 / 5 2018-05-20

Wszystko ok jak w opisie !

5 / 5 2018-05-14

Polecam wszystkim

2 / 5 2018-05-10

Nie polecam sklepu EMag, kupiłem telefon wypełniłem pola do faktury VAT a do stałem fakturę bez VAT, to jest oszustwo. Nie polecam i przestrzegam !!!!

2 / 5 2018-05-08

Przesyłkę otrzymałem bardzo szybko byl to samsung galaxy note 8 dual sim jednakże okazało się ze otrzymałem telefon z single sim. Otrzymałem ze sklepu inforacje że doszło do pomyłki. Poprosiłem o wymianę sprzętu na zdolny z mym zamówieniem jednakże otrzymałem maila ze jest im przykro ale jest to nie możliwe i jedynie mogę odesłać sprzęt lub zostawić sobie obecny i dostać 50 zl. Rabatu. Uważam że jest to naprawdę bardzo kiepskie rozwiązanie i dodajcie do naprawy swoich błędów i na prawdę nie polecam nikomu korzystania z usług tego sklepu

2 / 5 2018-04-21

Kupiłam garnek do smażenia dżemów i powideł ze stali nierdzewnej 8L KILNER. Miały nie przywierać, bzdura. Tak samo się smażą jak w innych garnkach z grubym dnem. Trzeba cały czas pilnować, bo inaczej się przypalają, a garnek kosztował 319zł. Do tego rodzaju czynności zdecydowanie nie polecam. Może do gotowania, ale kształt niekoniecznie

5 / 5 2018-04-21

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

2018-04-19

Kolejne moje zakupy :) Wysyłka błyskawiczna, dostawa za free, dobrze spakowane. Zakupy prezentów na ten rok z bani;) Pozdrawiam!

5 / 5 2018-04-18

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Obsługa klienta również w porządku (telefon odebrali po jednym sygnale i wytlumaczyli wszystko o co pytałem). Polecam wszystkim zakupy na emag.pl

5 / 5 2018-04-05

profesjonalna obsługa , szybka dostawa

2 / 5 2018-04-04

Zamówiłem zegarek na prezent, tydzień później otrzymałem paczkę z zupełnie innym zegarkiem (którego nawet nie było w ofertcie sklepu!). Oczekiwanie na zwrot towaru i pieniędzy ponad tydzień. Totalny chaos i brak poszanowania czasu klienta. Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu i absolutnie nie polecam.

2 / 5 2018-03-30

Nie polecam. Towar zamówiony i opłacony miesiąc temu i nadal brak wysyłki. Emag.pl winą obarcza partnera, producenta zamówionej zjeżdżalni. Nie potrafi jednak doprowadzić do wysyłki zamówionego towaru. Brak zwrotu pieniędzy. Z producentem brak jakiegokolwiek kontaktu. Szkoda czasu i pieniędzy. Sprawa niestety będzie musiała wyładować w UOKiK.

5 / 5 2018-03-28

Szybki serwis, czytelne informacje w mailach i na stronie, perfekcyjna formuła zwrotu. Polecam!

2018-03-20

Niestety nie mogę napisać dobrej opinii. Otrzymałam uszkodzony produkt, który musiałam reklamować. W sprawie reklamacji Emag odesłał mnie bezpośrednio do sprzedawcy EMAKO. Niestety sprzedawca nie zwrócił mi całego kosztu zakupionego produktu, pomniejszył go o koszt wysyłki, który i tak już raz został przeze mnie opłacony. Na moją reklamację na zaistniałą sytuację już ponad miesiąc nie raczył odpowiedzieć. Przestrzegam wszystkich kupujących przed zakupami w tym sklepie. Emag odcina się od jakiejkolwiek odpowiedzialności.

5 / 5 2018-03-18

sprawnie szybko polecam

2018-03-17

Niestety nie mogę napisać dobrej opinii. Mija już miesiąc a zamówiony produkt do mnie nie dotarł. Odnoszę wrażenie, że to nie sklep a jakiś pośrednik, który zamiast pomóc w przypadku niewywiązania się z umowy odsyła mnie do właściwego sprzedawcy z tekstem tu cytuję: "w celu uzyskania informacji na temat realizacji zamówienia proszę o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą, który chętnie pomoże". To jakaś kpina. Niestety ten chętnie pomagający sprzedawca nie chce pomóc i nie odpisuje na wiadomości. Poza tym ja kupowałam w eMAG, a może jednak nie, skoro to nie sklep? Przestrzegam wszystkich kupujących. W razie kłopotów z przesyłką eMAG prześle Wam piękną formułkę i martwcie się sami.

2018-03-14

Trzeba bardzo uważać podczas kupowania na tej platformie. Zamówienia, które nie są realizowane wewnętrznie przez eMAG.pl to dramat. Kontakt utrudniony, obsługa platformy nie pomaga w rozwiązaniu problemów systemowych (błędnie zapisany adres do dostawy podczas edycji adresu z książki na etapie checkoutu). Moje zamówienie obsługiwała firma zewnętrzna - przesłali inny towar niż był zamówiony. Ogólnie, dramat.

2018-03-12

Wszystko sprawnie jedynie można się przyczepić do zapokawanego telefonu bo gdyż odebrałem przesyłkę to można było usłyszeć jak się przemieszcza po paczce.

2018-03-07

Sklep współpracuje z innymi podmiotami. Nie kupujemy czegoś bezpośrednio od eMAG jak kiedyś tylko od podwykonawcy jak z allegro, z którym musimy się bezpośrednio kontaktować w razie problemów, a kontakt jest utrudniony, bo trzeba naprawdę dobrze szukać, aby znaleźć nr teflonu.

2 / 5 2018-03-05

Zamówiłem kanapę 11.01.2019r. Opłaciłem tego samego dnia. Dostawa miała być do 10 dni max. Jest 02.02.2019r. Firma odsyła do kontaktu z firmą Sofnet, a firma ta nie odbiera telefonów od tygodnia i nie odpisuje na e-maile. Nie ma pieniędzy i kanapy. O zwrot też nie jest tak łatwo. Osobiście muszę pojechać do siedziby eMAG w Warszawie i zrobić rumoru. Nie polecam tej firmy. Odradzam jakiekolwiek zakupy bo zostaniecie oszukani !!

2018-03-03

W dniu 23.06.2018 dokonałem zamówienia 1201955053. W dniu 09.07.2018 poprzez formularz zwrotu na moim koncie w sklepie internetowym Emag.pl dokonałem odstąpienia od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM620 (zwrot 132282) oraz od zakupu kurtki męskiej Outhorn KUM602 (zwrot 132281). W dniu 12.07.2018 otrzymałem mailowo te same informacje do obu zamówień – najpierw że zwrot został odebrany, później że zwrot został rozpatrzony pozytywnie a później mail z prośbą o potwierdzenie faktury korygującej. Faktury korygujące dla obu zwrotów potwierdziłem jeszcze w tym samy dniu czyli 12.07.2018. W ustawowym terminie nie otrzymałem żadnego zwrotu w związku z powyższym napisałem email do Sprzedawcy 06.08.2018 roku. W dniu 07.08.2018 otrzymałem odpowiedź mailową od Emag.pl z dwoma nowymi fakturami korygującymi do potwierdzenia. Obie faktury potwierdziłem jeszcze tego samego dnia. W tym samym dniu otrzymałem środki ze zwrotu 132281 w kwocie 72,99 zł. Środki ze zwrotu 132282 do dnia dzisiejszego nie wpłynęły na moje konto! Minęło już ponad 120 dni o momentu odstąpienia od zakupu tego przedmiotu a ja nadal nie otrzymałem za nie 60,99 zł. Emag.pl nie dość że przez cały ten czas bezpodstawnie obraca nieswoimi pieniędzmi to gdyby nie fakt że zrobiłem weryfikację zwrotów to nigdy nie otrzymałbym moim pieniędzy!!

5 / 5 2018-02-16

Szybka dostawa (czekałem tylko 2 dni), miły kurier, wszystko dobrze zapwkowane. Czego chcieć więcej? Polecam!

5 / 5 2018-02-01

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna obsługa ,szybka dostawa ,

2018-01-26

Całkowita obstrukcja przy rozpatrywaniu reklamacji! Uszkodzone słuchawki odesłano mi bez słowa wyjaśnienia, jednak wcześniej konsultantka na mailu zapewniała mnie, że reklamacja nie zostanie uznana (tzw. "uszkodzenie mechaniczne"). Tymczasem słuchawki Creative Lab Aurvana po prostu pękły podczas zdejmowania z głowy i jedna z nich odpadła od pałąka. Tak więc uszkodzenie zaiste mechaniczne, spowodowane zwyczajnie bardzo słabej jakości wykonaniem produktu.

5 / 5 2018-01-06

Fajne promocje.Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka i szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-01-06

Jestem zawsze zadowolony z obsługi sklepu jak i z towaru jaki oferuje. Mimo, że czasem obniżka ceny jest duża to towar jest O.K. Kupuję dość często i polecam zakupy na eMag znajomym i rodzinie. Pozdrawiam Bogdan

2 / 5 2018-01-05

"Towar anulowałem telefonicznie, Pani prowadzi interes na 11 kontach i nie aktualizuje ofert. Człowiek zamawia coś dostępnego po czym dzwoni czy zostało to już wysłane, miałam do pana dzwonić nie mam tego towaru." Po czym Pani odpowiedziała: "To jawne oszczerstwo, towar skończył się w określonym kolorze o czym klient został poinformowany . Oferta została zaktualizowana jak tylko okazało się, że produkt jest niedostępny. Pan został przeproszony za zaistniałą sytuację ." Dodam eMag sprzedają jak to Pani powiedziała pod 11 kontami na allegro i nie jest w stanie ogarniać wszystkich na bieżąco i oto tak przejrzałem aukcje znalazłem towar na jednej z aukcji sklep_financial FINANCIAL POLAND Sp. z o. o. czyli eMag. Zamówiłem wysyłka powinna wyjść tego samego dnia zgodnie z opisem aukcji. Po czym rano sprawdzam kilka godzin po moim zamówieniu aukcja zmieniła treść ok. Dzwonię a nie mam towaru miałam do pana jakoś dzwonić, mam jedenaście kont i nie jestem w stanie weryfikować stanu magazynowego i zmieniać opisy an bieżąco, mogę panu wysłać różowe - dokładny cytat. Gdzie tu poinformowanie mnie jakbym nie zadzwonił nie dowiedziałbym się że aukcja była niezgodna ze stanem magazynowym. Przeproszenie "mogę panu wysłać różowe". Oszczerstwo proszę pani to nadużycie językowe ale cóż może słabo było ze słownikiem albo na polskim. Emag omijam szerokim łukiem od kilku lat bo po co się denerwować są solidniejsze i tańsze sklepy niż agito-emag. Wiedziałbym, że to ten sam brand na allegro wykluczyłbym z kręgu kontrahentów. Nie polecam samego allegro jak i emagu jako emagu.

5 / 5 2018-01-02

Szybka realizacja zamówienia. Jeden element był uszkodzony, po zgłoszeniu tego faktu bez problemu szybko dosłano tą część. Punkt za to

5 / 5 2017-12-31

jestem bardzo zadowolony z zakupu i uslugi. korzystam rzadko ze sklepu ale przy następnej potrzebie będę pamiętał o Was.pozdrawiam

5 / 5 2017-12-27

Kupiłem produkty Samsunga oraz Huawei - dotarły następnego dnia. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie - dziwią mnie opinie innych użytkowników. Sezon świąteczny a narzekają że kilka dni musieli poczekać. Ja dostałem następnego i jestem zadowolony.

1 / 5 2017-12-22

zero kontaktu . zamówienie z uwagi na fakt, iż nie dotarło oraz nie uzyskałem informacji o terminie dostarczenia po ponad tygodniu anulowałem

2 / 5 2017-12-17

Zamówiłam telefon, który okazało się sprzedała mi inna firma....eMag nic nie umiał mi powiedzieć o wysyłce, musiałam dzwonić bezpośrednio do tamtej firmy. W sumie okazało się że telefonu nie mają na stanie....a dostała informację, że został on przekazany kurierowi....żenada. Nie polecam!!!!

2017-12-11

eMag jest firmą, która za nic ma prawa konsumentów! W dniu 9 lipca 2018 roku dokonałem zakupu opaski fitness MyKronoz ZeFit3 w sklepie internetowym tej firmy pod adresem www.emag.pl. Niestety okazało się, że urządzenie nie posiada funkcji monitora pracy serca. W związku z powyższym w dniu 23 lipca 2018 roku wniosłem reklamację na to urządzenie w oparciu o przepisy rękojmi o wymianę urządzenia na nowe wolne od wad ponieważ produkt był niezgodny z umową. Odpowiedź na reklamację nie została rozpatrzona w przewidywanym w przepisach terminie w związku z powyższym w tej sytuacji moje żądanie powinno zostać uznane. Sprzedawca nie może po jego upływie odmówić spełnienia żądania konsumenta. Posiadam pełną dokumentację przebiegu procesu reklamacyjnego. W swoich mailach do firmy załączałem nawet podstawę prawną moich żądań. Nie wiem czy osoby z działu reklamacji, które prezentują stanowisko w imieniu firmy nie mają żadnego pojęcia o prawach konsumenta czy może znają prawo, ale mają je gdzieś i działają według swoich standardów. W każdym razie efekt jest taki że moje żądanie nie zostało spełnione ponieważ nie otrzymałem urządzenia wolnego od wad to na dodatek do dnia dzisiejszego tj. 11 września 2018 roku nie otrzymałem także zwrotu środków za zakup tego urządzenia. Finał jest taki że nie mam ani urządzenia ani środków za jakie je kupiłem, a firma bezprawnie obraca moimi pieniędzmi. W celu wyegzekwowania swoich praw pozostała mi tylko droga sądowa. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie internetowym eMag.pl

2017-12-11

Kiedyś jako Agito najlepszy sklep, ale teraz totalne oszukiwanie klienta. Ludzie na dajcie się nabierać na ich promocje. Sprawdzajcie ceny na Ceneo i porównujcie Ich promocje są droższe niż normalne ceny w innych sklepach internetowych.

2 / 5 2017-12-03

Nie polecam. Towar zamówiony i opłacony miesiąc temu i nadal brak wysyłki. Emag.pl winą obarcza partnera, producenta zamówionej zjeżdżalni. Nie potrafi jednak doprowadzić do wysyłki zamówionego towaru. Brak zwrotu pieniędzy. Z producentem brak jakiegokolwiek kontaktu. Szkoda czasu i pieniędzy. Sprawa niestety będzie musiała wyładować w UOKiK.

2017-11-28

Porządny sklep tylko nie wiem jak to wygląda z reklamacjami

2017-11-26

Świetna obsługa mojego zamówienia sprawiła że wręczyłam prezent na czas.

2 / 5 2017-11-20

Sprzedali mi nowy telewizor z uszkodzoną matrycą , nie sprawdzając go przed wysyłką. Towaru nie wymienili mi na sprawny. Teraz bujam się z reklamacją i tracę czas. Mimo miłej obsługi, szybkiej dobrze zapakowanej przesyłki , mam wrażenie że umyślnie wcisnęli mi bubel. Nie polecam tego sklepu, kupiłem u nich pierwszy i ostatni raz.

2 / 5 2017-11-08

Uwaga. Za pośrednictwem tego pośrednika towar sprzedają różne firmy. Zamówienie wielu produktów powoduje naliczenie wielu kosztów dostaw. Towar od HurtowoGSM otrzymałem używany, porysowany, coś trzeszczy, opakowanie otwarte, sprzęt włożony w zwykły dziurawy woreczek, brak instrukcji obsługi lub czegoś podobnego, brak paragonu i faktury. Jednym słowem kpina z klientów. Nie polecam i sam już ostatni raz kupiłem w tym sklepie. Nie ma to nic wspólnego z dawnym Agito.

2017-11-06

Dobrze spakowane, paczka dotarła na drugi dzie:)

2 / 5 2017-10-31

Nie polecam. Na stronie widnieje informacja że towar mają na magazynie 2sztuki. Czas dostarczenia do 2 dni. Zamawiam na prezent po dwóch dniach DOPIERO ! (po wcześniejszym kontakcie oczywiście z mojej strony z prośbą o informację o terminie dostarczenia przesylki) informacja od strony sklepu, ze towaru jednak nie mają i anulują moje zamowienie. jednym słowem całkowicie nie rzetelne informacje o dostępności towarów w tym skleoie. Co za tym idzie MOCNO NIEPROFESJONSLNE PODEJSCIE DO KLIENTA, TRANSAKCJI. NIE POLECAM.!

2 / 5 2017-10-28

Nie polecam. Na stronie widnieje informacja że towar mają na magazynie 2sztuki. Czas dostarczenia do 2 dni. Zamawiam na prezent po dwóch dniach DOPIERO ! (po wcześniejszym kontakcie oczywiście z mojej strony z prośbą o informację o terminie dostarczenia przesylki) informacja od strony sklepu, ze towaru jednak nie mają i anulują moje zamowienie. jednym słowem całkowicie nie rzetelne informacje o dostępności towarów w tym skleoie. Co za tym idzie MOCNO NIEPROFESJONSLNE PODEJSCIE DO KLIENTA, TRANSAKCJI. NIE POLECAM.!

2017-10-21

Sprzedaż towaru przeprowadzona na tip top.

5 / 5 2017-10-20

Coś mi podpadało, sprzęt był 3x tańszy. Ale zaryzykowałem i było warto, realizacja i przesyłka ekspresowa a cena doskonała (delikatnie ujmując). Gorąco polecam, kupiłbym znacznie więcej gdybym miał akurat kasę.

2017-10-16

Kupiłem "Rejestrator jazdy kamera cofania lusterko FULL HD" na stronie Emag. Niestety ale kamera cofania daje obraz jako lustrzane odbicie rzeczywistego obrazu. Jest więc nieprzydatna. Poza tym kąt widzenia kamery przedniej jest dużo mniejszy niż deklarowane 170 stopni. Ma tylko trzy tryby wyświetlania obrazu a nie deklarowane cztery. Lusterko nie ma homologacji i jest bardzo ciemne. Emag nie przyjmuje reklamacji odsyła do producenta.

5 / 5 2017-10-04

Szybki serwis, czytelne informacje w mailach i na stronie, perfekcyjna formuła zwrotu. Polecam!

2017-10-04

Najkorzystniejsza cena na rynku i ekspresowa dostawa.

5 / 5 2017-10-02

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Rewelacja. Bardzo tanio można kupić porządny nowy sprzęt a do tego dostarczony expresowo. Polecam w 100%

2017-09-26

Transakcja bezproblemowa. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem, we wtorek z rana paczka już czekała w paczkomacie. Towar (telefon komórkowy) zgodny z opisem.

2017-09-24

Ten sklep nie jest godny polecenia : po pierwsze podają że coś jest gratis,a póżniej i tak pobieraja za to opłatę.Po drugie zmuszają do dzroższej przesyłki niż jest w ogłoszeniu.

2 / 5 2017-09-22

Zamówiłem zegarek na prezent, tydzień później otrzymałem paczkę z zupełnie innym zegarkiem (którego nawet nie było w ofertcie sklepu!). Oczekiwanie na zwrot towaru i pieniędzy ponad tydzień. Totalny chaos i brak poszanowania czasu klienta. Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu i absolutnie nie polecam.

5 / 5 2017-09-20

Polecam wszystkim

2017-09-18

Niestety tym razem zakupy były kompletnie nieudane - zamówiłam rower ze strony emag i niestety dostałam tańszy model. Zadzwoniłam z reklamacją i usłyszałam, że emag jest tylko pośrednikiem w tej sprzedaży i nie ponoszą odpowiedzialności za to, co przysłał mi producent, śmiem twierdzić, że jest zupełnie inaczej. Umyli ręce i podali mi kontakt do producenta. Plus ich oferta wprowadza w błąd, ponieważ umieścili zdjęcie roweru z koszem winklinowym, nieprecyzując jaki kosz jest dołączany - jak się okazało w standardowym wyposażeniu znajduje się kosz metalowy, a wiklinowy jest dostępny za dopłatą. Dodatkowo status zamówienia był aktualizowany z ogromnym opóźniem - kurier zdążył już przywieźć zły produkt, a w systemie przez dwa tygodnie widniał status "w realizacji", więc nawet nie zostałam poinformowana o dostawie. To jedno zamówienie sprawiło, że raczej już nie skorzystam z zakupów w eMag.

5 / 5 2017-09-10

Bardzo udana transakcja szybka realizacja zamówienia jak najbardziej polecam

1 / 5 2017-09-08

Zamówiony telefon 18.12.2018 do tej pory nie dotarł, a jest 10.01.2019! Po wielokrotnym kontakcie wysłali informację, że paczka jest wysłana 31.12, a w dniu 9.01 otrzymałem numer przesyłki DPD, który nie widnieje w systemie. To jakiej potworne oszustwo! Zamierzam zawiadomić Policję!

5 / 5 2017-09-03

Polecam sklep. Towar oryginalny, zgodny z opisem.

3 / 5 2017-09-03

ODRADZAM eMag. Za pośrednictwem portalu eMag zakupiłem smarphone w BESTCENA. Na portalu wypełniłem pole dane do faktury, telefon przyszedł bez FV, tylko z FV imienną. Na stronie nie ma informacji o braku możliwości wystawienia FV a sam portal posiada pole do podania danych, co jest nierzetelne. Nie kupiłbym telefonu, gdybym wiedział, że nie ma możliwości otrzymania FV. Dodatkowo brak informacji, że telefon wysyłany ze Słowacji a firma zarejestrowana w UK.

2017-09-02

eMag jest firmą, która za nic ma prawa konsumentów! W dniu 9 lipca 2018 roku dokonałem zakupu opaski fitness MyKronoz ZeFit3 w sklepie internetowym tej firmy pod adresem www.emag.pl. Niestety okazało się, że urządzenie nie posiada funkcji monitora pracy serca. W związku z powyższym w dniu 23 lipca 2018 roku wniosłem reklamację na to urządzenie w oparciu o przepisy rękojmi o wymianę urządzenia na nowe wolne od wad ponieważ produkt był niezgodny z umową. Odpowiedź na reklamację nie została rozpatrzona w przewidywanym w przepisach terminie w związku z powyższym w tej sytuacji moje żądanie powinno zostać uznane. Sprzedawca nie może po jego upływie odmówić spełnienia żądania konsumenta. Posiadam pełną dokumentację przebiegu procesu reklamacyjnego. W swoich mailach do firmy załączałem nawet podstawę prawną moich żądań. Nie wiem czy osoby z działu reklamacji, które prezentują stanowisko w imieniu firmy nie mają żadnego pojęcia o prawach konsumenta czy może znają prawo, ale mają je gdzieś i działają według swoich standardów. W każdym razie efekt jest taki że moje żądanie nie zostało spełnione ponieważ nie otrzymałem urządzenia wolnego od wad to na dodatek do dnia dzisiejszego tj. 11 września 2018 roku nie otrzymałem także zwrotu środków za zakup tego urządzenia. Finał jest taki że nie mam ani urządzenia ani środków za jakie je kupiłem, a firma bezprawnie obraca moimi pieniędzmi. W celu wyegzekwowania swoich praw pozostała mi tylko droga sądowa. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie internetowym eMag.pl

5 / 5 2017-08-30

bardzo szybka wysyłka i super promocja, polecam

5 / 5 2017-08-26

Super sklep błyskawiczna dostawa

2 / 5 2017-08-26

Nie polecam. Towar zamówiony i opłacony miesiąc temu i nadal brak wysyłki. Emag.pl winą obarcza partnera, producenta zamówionej zjeżdżalni. Nie potrafi jednak doprowadzić do wysyłki zamówionego towaru. Brak zwrotu pieniędzy. Z producentem brak jakiegokolwiek kontaktu. Szkoda czasu i pieniędzy. Sprawa niestety będzie musiała wyładować w UOKiK.

5 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsluga, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna obsługa Klienta, zamówienie dotarło na czas solidnie zapakowane...czego chcieć więcej...POLECAM

5 / 5 2017-08-20

Obsluga Klienta na najwyzszym mozliwym poziomie...dzieki temu zakupy w emag byly bardzo udane, doreczone na czas, solidnie zapakowane. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-14

Zamawiałam w sklepie już kilka razy i zawsze szybka realizacja, przystępna cena, bardzo dobry sklep.

2017-08-12

Kiedyś jako Agito najlepszy sklep, ale teraz totalne oszukiwanie klienta. Ludzie na dajcie się nabierać na ich promocje. Sprawdzajcie ceny na Ceneo i porównujcie Ich promocje są droższe niż normalne ceny w innych sklepach internetowych.

2017-08-03

swietny sklep

2017-08-02

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-07-30

Jestem zadowolona z poziomu obsługi w eMAG, szybkości wysyłania towaru i rzetelności opisu towaru. Polecam ten sklep z pełnym przekonaniem.

2017-07-19

Kolejne moje zakupy :) Wysyłka błyskawiczna, dostawa za free, dobrze spakowane. Zakupy prezentów na ten rok z bani;) Pozdrawiam!

5 / 5 2017-07-19

Wczoraj ok. 15:00 zamówiłam telefon Huawei, natychmiast dostałam maila potwierdzającego zakup i dodatkowo informującego o szacowanym czasie dostawy. Dzisiaj o 16:00 telefon był już u mnie, nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, bo mnie tak szybka realizacja zamówienia internetowego nigdy nie spotkała... Telefon elegancko, fabrycznie zapakowany, śmiga. Jak dla mnie same plusy: tanio, szybko i soldnie.

5 / 5 2017-07-17

Zamówiłem 2 tel. na prezent dla corek na święta. Zamówienie z 8 grudnia 2018 R. Do tej pory zero odzewu. Na ich stronie info ze telefony u kuriera ...chyba od środy ... w sobotę 2 dni przed wigilią napisałem ze rezygnuje z przesyłki (na szczęście była za pobraniem) ...przesyłka nadal wisi u nich jak by miała być dostarczona.... ciekawe czy po świętach się jakiś kurier odezwie . Raz probowalem do nich dzwonić ale infolinia uszkodzona ... drugi raz zadzwoniłem w sobotę przed rezygnacją ... nie pracowali ;))))) wszystkie firmy pracują przed świętami a oni.pomimo braku przesyłki dostarczonej na czas ...robią sobie wolne.... super firma !!! Dostawcą tel. miała być firma Telefon... ogólnie patrząc po opiniach z 2 miesięcy to sklep do niczego... ja u nich nic nie zamówię ..

5 / 5 2017-07-14

Kupuje w Agito - Emag dość dużo i najczęściej jestem zadowolony. Są bardzo szybcy niestety ostatnio za ich pośrednictwem sprzedają inne firmy. Kupiłem fotel dla dziecka od firmy HOME-FEST i jestem z niego zadowolony - ale potrzebuję faktury ponieważ się rozwodzę. Do zamówionego fotela nie było ani faktury ani paragonu. Dzwoniłem do Emag - za firmy zewnętrzne nie odpowiadają. Dzwoniłem do HOME-FEST przed dłuższy czas był wyłączony telefon - 3 razy się dodzwoniłem i powiedziano mi że będą to załatwiać. Wysłałem 2 maile i nic. Zamówienie z 1 sierpnia - dziś 23. Chyba spróbuje ich zmotywować przez Urząd Skarbowy bo mam dość.

5 / 5 2017-07-13

Jak zawsze działają szybko i sprawnie. Ceny super, przesyłka wysłana następnego dnia. Polecam!

2017-07-01

Trzeba bardzo uważać podczas kupowania na tej platformie. Zamówienia, które nie są realizowane wewnętrznie przez eMAG.pl to dramat. Kontakt utrudniony, obsługa platformy nie pomaga w rozwiązaniu problemów systemowych (błędnie zapisany adres do dostawy podczas edycji adresu z książki na etapie checkoutu). Moje zamówienie obsługiwała firma zewnętrzna - przesłali inny towar niż był zamówiony. Ogólnie, dramat.

2 / 5 2017-06-27

Dramat. Zamówiłem telefon, którego nigdy nie otrzymałem. Po kontakcie z infolinią przekierowali mnie na prywatny telefon poddostawcy, z którym ciężko było się skontaktować i dogadać. Finalnie okazało się, że nie ma takiego telefonu na stanie. Straciłem tydzień czasu i sporo nerwów. NIE POLECAM.

5 / 5 2017-06-26

Szybka dostawa (czekałem tylko 2 dni), miły kurier, wszystko dobrze zapwkowane. Czego chcieć więcej? Polecam!

3 / 5 2017-06-25

Zamówiłem telefon na emag.pl, przy czym niby sprzedawcą była "bestcena". Po opłaceniu zamówienia kompletnie żadnej informacji, po trzech dniach od zamówienia i opłacenia zamówenia napisałem do bestcena i emag. emag olał sprawę, bestcena napisała, że jutro telefon wyśle... oczywiście telefon nie został wysłany, prawdopodobnie sklep wystawia produkty, których nie ma na stanie. Po 5 dniach zwodzenia mnie odstąpiłem od zakupu, straciłem czas i niepotrzebnie zablokowałem sobie środki na ponad tydzień. emag nijak nie ustosunkował się do fatalnej obsługi "sklepu", który sprzedaje za pośrednictwem ich platformy, dlatego zdecydowanie odradzam zakupy na emag.pl i bestcena.pl, chyba, że chcesz prosić się o wysłanie zamówienia

5 / 5 2017-06-21

Wszystko super a wysyłka expresowo .

2017-06-20

Zamówiony telefon i opłacony tego samego dnia To jest typowy pośrednik a nie sprzedawca . Okazało się że kupując przez ich aplikacje kupilem u sprzedawcy tele-fon Zarówno serwis emag jak i sprzedawcę proponuje ominąć szerokim łukiem . Serwis emag rozkłada ręce mówią że coś zrobią ale oprócz maila nic nie robią A sprzedawca tele-fon nie odbiera telefonu lub ma wyłączony na maile nie odpisuje Z podanego terminu realizacji się nie wywiązał towar nadal nie otrzymany

3 / 5 2017-06-20

Zamówiłam I Phone 7 Plus , zamiast po 3 dniach dostałam go po tygodniu - 19 lutego br. Do dziś - tj 2 tygodnie nie otrzymałam faktury zakupu , pomimo wielokrotnych interwencji w firmie EMAG. Tłumaczą się , że oni tylko pośredniczą , że zwrócą się do firmy sprzedającej - mobilnie 4 gsm . To wszystko razem to jakaś wielka przewała , lewa sprzedaż . UWAŻAJCIE na tych nieuczciwych sprzedawców . Pierwszy raz mam taką sytuację ale nie zostawię tego tak. Nikt nie odbiera telefonów a EMAG umywa ręce . Zakupiłam telefon do firmy i brak faktury uniemożliwia mi rozliczenie się w firmie . Odradzam zakup w tej firmie - EMAG będąc platformą zakupową ma podobno 1800 firm i klienta ma gdzieś .

5 / 5 2017-06-15

Kolejne zakupy i pomimo źle złożonego zamówienia szybkie przekierowanie na sklep i pozytywny koniec zakupów

5 / 5 2017-06-15

Szybko, sprawnie! Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-06-11

Zakupiłam telefon Samsung s9 plus. Jestem bardzo zadowolona. Prosiłam o fakturę Właściciel bardzo sympatyczny człowiek wyjaśnij i przesłał mi fakturę na e-mail. Polecam sprzedawcę.

2 / 5 2017-05-29

Przesyłkę otrzymałem bardzo szybko byl to samsung galaxy note 8 dual sim jednakże okazało się ze otrzymałem telefon z single sim. Otrzymałem ze sklepu inforacje że doszło do pomyłki. Poprosiłem o wymianę sprzętu na zdolny z mym zamówieniem jednakże otrzymałem maila ze jest im przykro ale jest to nie możliwe i jedynie mogę odesłać sprzęt lub zostawić sobie obecny i dostać 50 zl. Rabatu. Uważam że jest to naprawdę bardzo kiepskie rozwiązanie i dodajcie do naprawy swoich błędów i na prawdę nie polecam nikomu korzystania z usług tego sklepu

5 / 5 2017-05-24

Polecam każdemu, są tak otwarci na klienta ze aż za dobrzy, świat byłby za piękny jakby każdy sklep i organizacja działał tak jak oni

2017-05-13

Ekspress! Jednym słowem. Oby więcej takich sprzedawców!

5 / 5 2017-05-10

Polecam sklep w 100%

2017-05-05

Towar zgodny z opisem 100% sprawny

2017-05-05

Niepoważna firma, zamówienie wygenerowane w środę 08.08 nie został do tej pory wysłane, próba wielokrotna kontaktu okazała się niemożliwa bo nikt nie odbiera telefonu.

2017-04-27

emag.pl wprowadza klientów w błąd reklamując się możliwościa bezpłatnego zwrotu wadliwego towaru w ciągu 14 dni od zakupu.w rzeczywistości w sytuacji zwrotu informuje wtedy że nie jest sprzedawcą danego produktu,że należy odesłać produkt do jakiegoś sprzedawcy(którego opinii nie można sprawdzić ,bo go nie ma w internecie pod wymienioną nazwą np.światkabli.pl)że należy to zrobić na własny koszt,a ten ma 30 dni na rozpatrzenie zwrotu. nie dostarczono mi faktury ,ani żadnej karty gwarancyjnej produktu.

2017-04-25

Ten sklep to oszusci. Oszukuja na stronie odnosnie mozliwosci zrealizowania zamowienia w ciagu tego samego dnia. Zamowilem produkt rano, mial byc dostarczony po godz 18. Zamowienia nawet nie zaczeto realizowac, bez zadnej informacji zostalo anulowane.

2 / 5 2017-04-25

Totalnie nie polecam!!!!! Dostałam kask zapakowany jakby podeptało go stado słoni, okazał się za mały i tu dostałam informację, że sklep działa jak allegro i sama na swój koszt mam odesłać do innego sprzedawcy mimo iż wcześniej dostałam informację o darmowym zwrocie. Sklep absolutnie nie godny polecenia!!!!! Obsługa telefoniczna niemiła, nieprofesjonalna...totalna porażka!!!!!

2 / 5 2017-04-24

Nie polecam. Na stronie widnieje informacja że towar mają na magazynie 2sztuki. Czas dostarczenia do 2 dni. Zamawiam na prezent po dwóch dniach DOPIERO ! (po wcześniejszym kontakcie oczywiście z mojej strony z prośbą o informację o terminie dostarczenia przesylki) informacja od strony sklepu, ze towaru jednak nie mają i anulują moje zamowienie. jednym słowem całkowicie nie rzetelne informacje o dostępności towarów w tym skleoie. Co za tym idzie MOCNO NIEPROFESJONSLNE PODEJSCIE DO KLIENTA, TRANSAKCJI. NIE POLECAM.!

2017-04-17

Zamówienie nie zostało zrealizowane bo się zorientowali że nie mają na stanie. Jako że transakcja była zza granicy kosztowało mnie to bankowe opłaty. Tłumaczą się że złożenie zamówienia w tym sklepie wcale nie równa się jego realizacji. Haha. Proponuję wstawić na stronie internetowej że realizujecie tylko 90% zamówień i nich klienci lepiej trzymają kciuki. Co za farsa

2017-04-15

Zamówienie na stronie e-mag zostało złożone 20.09.18. Do dziś brak jego realizacji. BOK stwierdza, że należy kontaktować się z producentem zamówionego towaru podając na moją prośbę błędny numer telefonu. W mailu potwierdzającym przyjęcie zamówienia informacja o formie kontaktu również nie widnieje. Dobrze, że wybrałem formę "płatne przy odbiorze" bo z odzyskaniem pieniędzy byłby pewnie podobny problem. Ostrzegam potencjalnych kupujących !!!

2017-04-15

Zakup dokonany przez porta EMAG.PL. Smartfon kupiony "na firmę" w trakcie zakupu zostały zadeklarowane dane do faktury VAT. Dostawa nastąpiła, pierwsze podejście w sobotę, a finalnie w środę, czyli po 6 dniach od zamówienia. Tu pierwszy minus, po co zamawiacie dostawę na sobotę? Kolejna sprawa już mniej oczywista. Okazało się, że nie kupiliśmy towaru od EMAG tylko od BESTCENA, i tu następuje totalne zamieszanie. Księgowa zwraca mi fakturę ponieważ nie spełnia ona wymogów FV, BESTCENA odmawia wystawienia faktury VAT!!! Na stronie podczas zakupu nie było takiej informacji. Brak też na stronie produktu informacji o tym, że: 1. Wysyłka ze Słowacji 2. Sprzedawca ma siedzibę w Wielkiej Brytanii 3. Faktura zostanie wystawiona "imiennie" bez naliczenia jakiegokolwiek podatku, że niby co to ma być? Niby ktoś wysyłał maila z zapytaniem, czy tak może być, skoro tak to dlaczego przesyłkę nadano??? Obecnie mam propozycję zwrotu telefonu, ale cóż z tego kiedy sprawa z FV wynikła przy zamknięciu miesiąca, a telefon był używany i nosi ślady użytkowania. Zwrot oceniam jako nierealny. Generalnie uwaga na firmę i jej oferty, jak dla mnie był to ostatni raz.

2017-04-12

Produkty bardzo dobrze zabezpieczone, zamówienie zrealizowane blyskawicznie.

5 / 5 2017-04-06

Bardzo sprawny przebieg transakcji. Polecam!

2 / 5 2017-04-03

Nie polecam. Towar zamówiony i opłacony miesiąc temu i nadal brak wysyłki. Emag.pl winą obarcza partnera, producenta zamówionej zjeżdżalni. Nie potrafi jednak doprowadzić do wysyłki zamówionego towaru. Brak zwrotu pieniędzy. Z producentem brak jakiegokolwiek kontaktu. Szkoda czasu i pieniędzy. Sprawa niestety będzie musiała wyładować w UOKiK.

5 / 5 2017-03-31

Bardzo dobry sklep. Atrakcyjne ceny, porządnie zapakowany towar. Szybka wysyłka

2 / 5 2017-03-29

Kupowałam dużo przedmiotów w emag.pl a do czasu że trafiłam na towar z firmy krzak sportservice. Chciałam reklamować uszkodzony towar powolujac się na prawnika, emag tak na prawdę nie wie z jakimi sklepami współpracuje może być to firma krzak.akurat w tym przypadku tak było. Firma sportservice na swojej stronie ma trafny numer oraz maila, znalazlam ich dopiero na allegro. Sklep nie odpowiada.na reklamacje itp. UOKiK został poinformowany o lamaniu praw konsumenta.w dodatku infolinia emag.pl nie zna regulacji prawnych sprzedaży internetowej. Szczerze po całej tej sytuacji sklepu już nie polecam.

2017-03-28

Sklep współpracuje z innymi podmiotami. Nie kupujemy czegoś bezpośrednio od eMAG jak kiedyś tylko od podwykonawcy jak z allegro, z którym musimy się bezpośrednio kontaktować w razie problemów, a kontakt jest utrudniony, bo trzeba naprawdę dobrze szukać, aby znaleźć nr teflonu.

5 / 5 2017-03-26

eMAG jako sklep polecam, lecz oferta Marketplace i czas realizacji mocno przesadzony. 20 dni oczekiwania na produkt z oferty TROTEC.

Rzetelne opinie o Emag.pl

Emag.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.emag.pl

Email
-

Telefon
(022) 335 00 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie