Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

4.28/5.00 - ilość ocen: 347
opinie o KurJerzy.pl
4 / 5 2018-08-01

było małe opóźnienie ale wszystko zakończyło się dobrze, polecam

3 / 5 2018-07-25

Korzystałam kilka razy. Nie było żadnych problemów. Cena w porządku, jakość OK. Póki co bez zastrzeżeń.

4 / 5 2018-07-24

Pełen profesjonalizm, dostawa drugiego dnia. Polecam!

4 / 5 2018-07-24

Kulturalny i punktualny :)

5 / 5 2018-07-23

Kurier był następnego dnia, dostawa odbyła się bez problemów, można śledzić paczkę. Polecam

4 / 5 2018-07-16

Bez najmniejszych zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm!!! Dziękuje za szybka dostawę towaru!! Gorąco polecam!!!

4 / 5 2018-07-15

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-07-11

Przesyłka dotarła w oznaczonym czasie, nieuszkodzona.

4 / 5 2018-07-07

przesylka na czas, nieuszkodzona, bardzo dobry kontakt, ogólna ocena pozytywna

4 / 5 2018-07-07

pozytywna

5 / 5 2018-07-03

bez zarzutu

4 / 5 2018-07-01

ok

4 / 5 2018-06-30

szybko, sprawnie i miło

4 / 5 2018-06-28

może być

4 / 5 2018-06-23

Szybka dostawa!!!!Sympatyczna obsługa!!Polecam

4 / 5 2018-06-23

Szybka i sprawna dostawa

5 / 5 2018-06-19

Błyskawicznie i bez problemów. Zamówiłem DHL przez KurJerzy, bo formularz na stronie DHL ma błędy. Proces przebiegł bez problemu i technicznie bdb. Mogę polecić.

4 / 5 2018-06-18

Sprawna realizacja dostawy, miło i uprzejmie

4 / 5 2018-06-16

komunikatywny

1 / 5 2018-06-12

Niestety uszkodzona przesyłka i brak kompetentnych osób.

4 / 5 2018-06-11

bardzo szybka i miła obsługa kurier kontaktował się ze mna przed przyjazdem

4 / 5 2018-06-05

bardzo dobra obsługa, miły kontakt, dostawa na czas, bez jakichkolwiek problemów.

5 / 5 2018-06-05

Bardzo sprawna i szybka.

4 / 5 2018-05-26

przesyłka była na czas

4 / 5 2018-05-20

sympatyczny,firmy nie pamiętam.

5 / 5 2018-05-16

dobry kontakt, miła obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2018-05-10

Bardzo dobrze oceniam. Dzwonił przed wyznaczonym czasem i przyjechał też przed czasem. Bez problemu pomógł wnieść dużą bryłę przesyłki. Nie pamiętam jaki to był kurier!

5 / 5 2018-04-30

kurier b.sympatyczny, miły i szybki.

5 / 5 2018-04-28

kurier mily.. zaangarzowany. polecam 6+

1 / 5 2018-04-28

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-25

Panowie z Firmy Seart bardzo fachowi, uprzejmi super, transport i montaż bez problemu

1 / 5 2018-04-24

Dodam opinie nie o kurierze ale o firmie. Stwierdzono, że nadałam niewymiarową przesyłkę w związku z czym przesłano mi w PDF- ie fakturę korygującą czyt. dopłata. Ok,zapłacę. Termin płatności widniał 15.08.2017 rok. Jakie było moje zdziwienie, kiedy dnia 10.08.17 dostaję mailem wezwanie do zapłaty i pod rygorem skierowania sprawy na drogę postępowania windykacyjnego bo właśnie mija termin 10 sierpnia! 14.08 kolejny mail że minął termin zapłaty i skierują sprawę na drogę sądową. Moje maile z zapytaniem jakim prawem przysyłają mi upomnienia, skoro nie minął termin zapłaty potraktowano jak próbę wymigania się od zapłacenia. Bardzo niegrzeczny ton odpowiedzi mailowych. Szkoda tylko, że inaczej rozumieją pracownicy datę 15.08.17 w pseudo firmie KurJerzy a inaczej ludzie na całym świecie. Odradzam wszystkim korzystania z usług tej firmy!

1 / 5 2018-04-17

Wielki NEGATYW. musialem doplacic prawie 150zl, poniewaz zawyzono jej wymiary i wage. wymiana mailami i dowodami nic nie daje. naciaganie ludzi, oszusci. NIE POLECAM. Robcie zdjecia przesylki z widocznymi jej wymiarami zanim oddacie ja kurierowi!

4 / 5 2018-04-11

Wszystko ok, polecam zarówno kuriera UPS jak i DHL i firme kurjerzy.

5 / 5 2018-04-02

Szybko, sprawnie, kurier ok, paczka dotarła w terminie, zwrot pobrania dostałem na konto, polecam

5 / 5 2018-03-31

ekstra

1 / 5 2018-03-25

firma KurJerzy.pl to dramat. Na 15 XII 14 zamówiłem odbiór paczki z Paryża, prosiłem o odbiór do 13-tej, potwierdzono taką DYSPOZYCJE dla kuriera GLS. Niecałą godzinę przed poinformowano, że jednak na 17-tą, bo to była tylko PROŚBA (język polski to jednak odróżnia). Nikt nie przyjechał kłamali, że ktoś był przed 17tą (biuro jest przy drzwiach, personel czekał do wieczora). napisali, że GSL odbierze następnego dnia; tez nikogo, potem przestali odpowiadać na maile. Dziś powiadomili, po kolejnych moich mailach i telefonach do Gdańska, że GLS ma "problemy serwisowe" i spróbuje ponownie dziś (godzin nie podano). Do tej pory nikogo nie ma, a firma KurJerzy urzęduje do 15-tej... (oczywiście też bez sobót i niedziel). STANOWCZO ODRADZAM.

5 / 5 2018-03-21

przyjemny i uprzejmy

4 / 5 2018-03-21

szybko i solidnie

1 / 5 2018-03-21

Sam proces zamówienia i przesyłki z małymi problemami ( obsługa nie wiedziała czy poprawnie wygenerowano zamówienie). Zapłaciłem za ubezpieczenie i zdarzyło się, że przesyłka została uszkodzona przez kuriera w trakcie podróży. Proces odwołań bez żadnego zaangażowania firmy ( zero wsparcia merytorycznego ). Swoją drogą UPS też odradzam. Kazali odesłać 1 z kompletu kolumn głośnikowych i jedynie za to chcą zapłacić.

5 / 5 2018-03-15

szybko zrealizowane zamowienie, miły kontakt

4 / 5 2018-03-15

Miła i szybka dostawa, cena ok

4 / 5 2018-03-13

Wszystko w jak najlepszym porzadku

4 / 5 2018-03-10

w porządku

4 / 5 2018-03-10

Bardzo szybka dostawa. Miły kurier. Przesyłka dotarła do mnie w stanie nienaruszonym.

5 / 5 2018-03-10

B.dobra

4 / 5 2018-03-07

Pozytywna

5 / 5 2018-03-05

SUPER

4 / 5 2018-03-05

dobre ceny, paczka doszła w terminie!!!

1 / 5 2018-03-02

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

4 / 5 2018-03-01

Zamówienie kuriera bezproblemowe i szybka realizacja dostawy, polecam

5 / 5 2018-02-28

polecam

5 / 5 2018-02-26

kanulator wyceny dziala bez problemu, kontakt z serwisem bardzo dobry, dostarczenie przesylki zgodnie z terminem o wszelkim opuźnieniu informują. Polecam tymbardziej ze to nie pierwsza wysylka

4 / 5 2018-02-26

Dziękujemy Panu Staszkowi za dostarczenie mebli i miłą obsługę.

4 / 5 2018-02-22

Przesyłka dostarczona bez problemów.

1 / 5 2018-02-21

Po całodziennym oczekiwaniu na kuriera, dzień później dowiedziałam się mailem, że moja przesyłka została anulowana. a pytanie o przyczynę dowiedziałam się, że "bo została anulowana, a kurier nie ma obowiązku anonsowania się telefonicznie".

5 / 5 2018-02-14

Miły kontakt, uprzejmy kurier, wszystko w zaplanowanym czasie. Polecam

5 / 5 2018-02-11

bez problemow zamówiłem kuriera DHL i na drugi dzien przesyłka była już na miejscu polecam

1 / 5 2018-02-04

Odradzam z korzystania usług tego pośrednika. Jesli chcesz nadać paczkę pomin kurjerzy.pl i zwróc się bezpośrednio do firmy kurjerskiej. BOK wprowadzil mnie w błąd odnośnie wymaganych dokumentow do wysyłki w miejscu odbioru - Australii obciążono mnie dodatkowym kosztem z tego tytułu - firma nie chce ponieść odpowiedzialności i zwrócić kosztów spowodowanych brakiem kompetencji pracowników. DNO !

4 / 5 2018-01-29

dostawę zrealizował HELLMAN z magazynu w Czeladzi.

5 / 5 2018-01-29

Kurier idealny, miał do pokonania trudny teren.Korzystał z wskazówek w sms , starał się bardzo.

4 / 5 2018-01-28

bezproblemowa dostawa

3 / 5 2018-01-25

Przesyłka dostarczona

5 / 5 2018-01-18

Firma kurierska kurjerzy.pl sprawdzili się rewelacyjnie. Nie spodziewałem tak wyśmienitego czasu.

4 / 5 2018-01-18

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-13

Bardzo polecam , wszystko w jak najlepszym porzadu! Super kurier!

4 / 5 2018-01-13

inpost

5 / 5 2018-01-12

polecam, przesylka doszła na czas.

4 / 5 2018-01-10

Ekspresowa dostawa, kurier bez problemów dostarczył moja przesyłkę na drugi dzień

5 / 5 2018-01-06

nie znam kuriera - dostawa realizowana przez sklep meblowy w Morągu

5 / 5 2018-01-03

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-01

Ok. Ale zadarmo nie wożą! Są na czas, grzeczni mili, łatwość składania zamówień.

4 / 5 2017-12-31

Wszystko dobrze, bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-12-30

Do kuriera nie mam żadnych zastrzeżeń

4 / 5 2017-12-19

znowu wyslalem przez tego posrednika ijestem w pelni zadowolony, serwis dziala bez problemow, odbior przesylki w nastepny dzien. Kwota pobrania przelana w ustalonym terminie.

1 / 5 2017-12-11

Wysłałem rower w pudełku w którym go dostałem kilka miesięcy wcześniej i podałem *wymiary które były na etykiecie FedEx* (oczywiście sprawdziłem je swoją miarką i wyszły ok). Po tygodniu dostałem maila że ich laserowy system sądzi że paczka jest szersza o 2cm więc stosują wagę wymiarową zamiast zadeklarowanej i muszę dopłacić 152 zł do przesylki która oryginalnie kosztowała 52 zł. Koszmar!

5 / 5 2017-12-09

jak narazie wysyłałem 2 paczki w przeciągu 10 dni i jestem pozytywnie przekonany do tego posrednika. Paczki wysyłałem DHL i na drugi dzien były odbierane, ze stronka niemiałem zadnych problemów. Na pytanie odnośnie usługi otrzymałem na następny dzien wiec niema źle. Jak narazie niemam zamiaru szukać innej firmy. Ogolnie wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-09

Super obsługa. Profesjonalna firma kurierska.

4 / 5 2017-11-24

Polecam, kurier jeszcze tego samego dnia odebrał moją przesyłkę, na drugi dzień była na miejscu

4 / 5 2017-11-17

paczka odebrna bardzo szybko przez przemiłego kuriera z firmy UPS!! a drugiego dnia była u mojej rodziny!!!

4 / 5 2017-11-05

Szybko, solidnie i w super cenie!!

4 / 5 2017-11-05

w polu wybierz kuriera zabrakło www.stacja z paczką TRACKING, więc jak mam zaopiniować kuriera. Poza tym, że nie otrzymałam sms-em informacji o tym, że paczka czeka już na mnie na stacji Orlen, transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Dziękuję

5 / 5 2017-11-04

Błyskawiczny kontakt,miła profesjonalna obsługa,błyskawiczna dostawa.

3 / 5 2017-11-03

Korzystałem z usług tego pośrednika raz, bez zastrzeżeń (kurier DHL przybył po odbiór paczki po jakichś 3 godzinach od zgłoszenia, opłata podana na stronie nie uległa zmianie). Myślę jednak, że dużo zależy nie od firmy kurjerzy, która jest tylko pośrednikiem, ale od firm kurierskich wykonujących zlecenie, stąd być może tak rozbieżne opinie.

5 / 5 2017-11-02

Kurier był niesamowity, w życiu nie widziałem tak dostarczonej przysyłki do paczkomatu.

5 / 5 2017-10-31

Polecam.

5 / 5 2017-10-25

Rewelacja.Kurier UPS był po odbiór przesyłki w ciągu 10 min.od momentu zamówienia (nie mogłam w to uwierzyć).Przesyłka wysłana o godz 14 dotarła na miejsce (250 km. wieś) następnego dnia o godz 12.30.Rewelacja.Polecam

5 / 5 2017-10-21

profesjonalny, uprzedził o pobraniu

5 / 5 2017-10-18

Niestety, nie pamiętam kuriera, ale był bardzo uprzejmy i dwa razy nawet przyjechał, by oddać tusz w tym samym dniu.

4 / 5 2017-10-17

Super serwis. Kurier przyjeżdża po paczkę. Moje zadanie to zapakować, zapłacić (wybór z listy renomowanych firm kurierskich), wydrukować list przewozowy i czekać w ustalonych godzinach na kuriera. Ubezpieczona przesyłka krajowa do 15 kg to nie więcej niż 25 zł. Możliwość jej monitorowania na stronie lub (płatnie) otrzymywanym SMS.

4 / 5 2017-10-12

Jestem zadowolona z dostawy, szybko, bezpiecznie i wygodnie.

4 / 5 2017-10-12

ok Kurier to Inpost, nie ma w opcjach, dlatego wybrałam inny gdyż nie dało się wysłać.

1 / 5 2017-10-12

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-07

Bardzo pozytywna opinia firma kurjerzy sprawdziła się pełen profesjonalizm. Miła obsługa opcja kalkulacji cen wysyłki przejrzysta i zrozumiała należy wszystkie informacje dokładnie czytać, w razie wątpliwości konsultant do dyspozycji.Polecam.

5 / 5 2017-10-04

Przyjazna, miła obsługa. Odbiór przesyłki w terminie.

2 / 5 2017-10-02

Mega nieodpowiedzialność, nie dość że paczka z Warszawy do Gdyni szła 7 dni, to jeszcze trafiła w takim stanie że nic już się z nią nie dało zrobić. Pogniecione opakowanie, cala brudna, okurzona, nawet po kartonach w środku było widać że ktoś nieźle musiał się z nią bawić. Coś niemożliwego!!! nie polecam nikomu...

4 / 5 2017-09-25

jak zawsze wszystko ok, bardzo miły kurier, polecam firme DHL

4 / 5 2017-09-23

Bardzo pozytywnie, polecam

4 / 5 2017-09-19

Szybka dostawa, dobry kontakt - polecam

2017-09-15

1. Brak telefonu 2. Informacje podawane sa niekompletne lub zmywajace. Przyklad: Kurier probowal odebrac przesylke, ale nie powiodlo sie to' LOL - firma kurierska na to: brak zlecenia, brak kuriera!

4 / 5 2017-09-14

Jak dla mnie jedna z lepszych opcji, nie trzeba wychodzić z domu i dźwigać ciężkiej paczki.

5 / 5 2017-09-13

Wysyłałem już kilka paczek firmą kurierską UPS za pośrednictwem KurJerzy.pl i w 100% mogę ich polecić. Profesjonalna obsługa, niskie ceny i paczka dociera bardzo szybko. Jak ktoś nie potrafi poprawnie wyliczyć wagi wymiarowej i marudzi że później proszą o dopłatę to niech lepiej skorzysta z poczty polskiej. Jeśli do kogoś dotarła zniszczona paczka lub się zgubiła to pretensje do firmy kurierskiej a nie do pośrednika KurJerzy.pl . Ja tam jestem bardzo zadowolony z ich usług i każdemu mogę ich polecić.

4 / 5 2017-09-13

Może być, kurier dostarczył przesyłkę i cena tez ok., ale godziny mi nie odpowiadają!

4 / 5 2017-09-04

Profesjonalny, kulturalny

4 / 5 2017-09-03

Przesyłka dostarczona na drug dzień, bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-09-01

sprawnie, szybko i fachowo, świetny kontakt telefoniczny, ograniczyłem przyjazd w widełkach do godziny i kurier był o czasie

5 / 5 2017-08-28

bardzo dobra

5 / 5 2017-08-28

Odradzam korzystania z pośrednika kurjerzy.pl jeśli paczka ma być szybko dostarczona, w moim przypadku już 3 razy zamówiony kurier nie zjawił się po odbiór paczki. Radze zamawiać kuriera bezpośrednio, bo być może klienci kurjerzy.pl są obsługiwani niskim priorytetem, a może nawet są pomijani. Oczywiście nie ma problemu ze zwrotem poniesionych kosztów, ale zmarnowany mój i odbiorcy czas, nerwy na oczekiwaniu nikt nie zwróci.

4 / 5 2017-08-14

Zamówiony kurier Geis przyjechał po przesyłkę 1 dzień później jak powinien.Paleta dotarła bez opóźnień ale za to na pieniążki z pobrania czekałem tydzień bez skutku po czym zadzwoniłem na info linię i powiedziano mi ze standardowo czeka się 2 tygodnie...

4 / 5 2017-08-11

Super szybko, punktualnie

4 / 5 2017-08-08

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2017-08-07

hvcg

4 / 5 2017-08-03

szybka i profesjonalna dostawa - miła obsługa

4 / 5 2017-07-27

meble dostarczone transportem sklepu meblowego, przyjechały na czas, w stanie nieuszkodzonym

5 / 5 2017-07-21

towar odebrałam sama we wskazanym sklepie, ale ten kurier przewiózł mi kiedyś przesyłkę w sposób wyróżniający, więc przy okazji dostanie ode mnie pochwałę :-)

4 / 5 2017-07-18

szybko i profesjonalnie, kurier ups kontaktował się ze mną co jest rzadkością, polecam

5 / 5 2017-07-17

Młody człowiek, ale posiadający wysoką kulturę osobistą.

4 / 5 2017-07-11

Bardzo cenię sobie pośrednika kurjerzy.pl za to, że mogę na niego liczyć. Wysyłam już kilka tygodni paczki korzystając z ich usług i zawsze wszystko było ok. Dobre jest to, że nie muszę się martwić żadnymi umowami czy też innymi papierkami. Klikam formularz, robię przelew i wszystko załatwione. Co mnie zastanawia ale i również cieszy ceny mają lepsze niż u samego kuriera, z którego korzystają :D

4 / 5 2017-07-11

dobry kurier dotrzymał terminu przesylka odebrana została w wyznaczonym dniu i dostarczona

5 / 5 2017-07-11

Ok

5 / 5 2017-07-08

Rewelacja. Bezproblemowe zamawianie. Kurier był na czas. POLECAM!!!

4 / 5 2017-06-28

Polecam, szybko i sprawnie

1 / 5 2017-06-28

Wysłałem przesyłkę UPS za 57,20 za pośrednictwem Kurjerzy.pl. Za miesiąc dostałem informację że wykryto rozbieżność w zamówieniu. Pomijam fakt że mierzyłem przesyłkę dokładnie. Teraz najlepsze piszą: przesyłka dłuższa o 6cm i szersza o 2cm kwota dopłaty 113,46. Ha, jak dodatkowe 6cm kosztuje 113 zł to chyba sam kierownik wiózł moją przesyłkę swoim mercedesem, nie dość że sprzedałem towar to jeszcze zamiast zarobić musiałem dopłacić. Czy warto współpracować z tą firmą oceńcie sami.

5 / 5 2017-06-26

Szybko i solidnie, kurier bardzo miły, polecam firme kurjerzy.pl oraz kuriera DHL.

4 / 5 2017-06-22

bardzo miła

5 / 5 2017-06-16

Nawet nie wiem czy to ta firma którą wybrałam ALE kurier najlepszy z możliwych jakiego można sobie wyobrazić.

4 / 5 2017-06-08

szybko, profesjonalnie, przesyłka bezpiecznie dostarczona

3 / 5 2017-06-01

kurier jak kurier przyjechał odebrał paczke i pojechał. Mało dokładne godziny odbioru. kurier zadzwonił że będzie ale nie powiedział o której

1 / 5 2017-05-31

STANOWCZO ODRADZAM!!! Tak jak kilkadziesiąt komentarzy poniżej - paczki nagle puchną. Z 28kg zrobiło się 34kg, a z 80zł opłaty za 2 paczki zrobiło się 350zł (to ponad 400% więcej!!!). Absurd. Po krótkiej lekturze negatywów widzę, że nie ma sensu reklamować - nic to nie da, szkoda czasu i nerwów. NIE POLECAM!

2017-05-28

Niestety fałszywy kalkulator kosztów. Lubią doliczać mimo prawidłowych danych dodatkowe koszta i opłaty - wyjdą w następnym zamówieniu. Chaos. Cena i tak wyższa niż u innych. Dla zdeterminowanych. Na kuriera czeka się cały dzień mimo podanych godzin odbioru.

4 / 5 2017-05-28

Przystepna cena za taką usługę. Kurier pojawił się troche po czasie ale przesyłka została dostarczona na drugi dzień.

5 / 5 2017-05-24

OK! Polecam.

4 / 5 2017-05-23

Dobry kontakt i miła obsługa

4 / 5 2017-05-20

Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. W czasie kursu nie została w ogóle uszkodzona, a kontakt z kurierem był wzorowy. Polecam

4 / 5 2017-05-18

szybka dostawa, dobry kontakt, bardzo dobry kurier

4 / 5 2017-05-16

Wszystko fajnie tylko szkoda że po jakiejś tam godzinie nie moge już zamówić kuriera na ten sam dzień, to przydałoby się zmienić, a tak ogólnie to polecam.

2017-05-13

Zamówienia w moim przypadku zawsze było odbierane w następnym dniu po właściwej dacie odbioru,więc trzeba się uzbroić w cierpliwość i zarezerwować sobie dwa dni czekania na kuriera.

4 / 5 2017-05-10

w jak najlepszym porządku, polecam

4 / 5 2017-05-08

przesyłka szybka

3 / 5 2017-04-29

kurier poprawnie wykonał swoją pracę, chociaż moim zdaniem zabrakło kontaktu przed przyjazdem, wtedy poszłoby jeszcze sprawniej

5 / 5 2017-04-27

Bardzo sprawna obsługa, dobry kontakt, paczka z Polski na przedmieścia Rzymu dotarła w 4 dni robocze. Jestem zadowolony, polecam.

4 / 5 2017-04-17

dobra

5 / 5 2017-04-16

Opinie o kurierze wystawiam pozytywna

1 / 5 2017-04-12

Rewelacyjna obsługa! Pani na infolinii naprawiła wszystkie moje błędy wynikające z jakiegoś zaćmienia umysłowego. Korzystam z kurjerzy.pl od lat - za każdym razem bez najmniejszych problemów, wszystko zgodnie z tym co oferują.

1 / 5 2017-04-10

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

4 / 5 2017-04-08

Ja też polecam - nigdy wcześniej nie korzystałam z tego typu serwisów i musze przyznać, że debiut był bardzo udany - szczególnie dobrze funkcjonowała opcja śledzenia przesyłki - dane od razu pojawiły się w bazie a nie, tak jak wcześniej mi się zdarzało - na 5 minut przed dostarzeniem paczki przez kuriera

5 / 5 2017-04-06

bardzo

1 / 5 2017-04-04

Wprowadziłem do systemu prawdziwe dane: waga i wymiary. Przesyłka została odebrana. Po kilku dniach dowiedziałem się, że muszę dopłacić i to nie mało bo taka przesyłka to przesyłka paletowa. Ja tego nie kwestionuję, ale przy tej wadze i wymiarach powinienem o tym zostać poinformowany na etapie składania zamówienia. Nie wiem czy jest to celowe wprowadzanie w błąd. Są inne firmy z tej branży. Myślę, że potencjalni klienci powinni zastanowić się przed współpracą z firmą KurJerzy aby uniknąć niespodzianek.

1 / 5 2017-04-02

Zdecydowanie odradzam. Przesyłka została odebrana w środę wieczorem, chociaż miała być odebrana we wtorek. Biuro obsługi pracuje jedynie do 15. Gdy zadzwoniłam następnego dnia, Pani z infolinii próbowała mnie przekonać, że przesyłka została odebrana we wtorek i próba dostarczenie odbyła się w środę, ale nikogo nie było w domu. W środę nie znalazłam niczego w skrzynce, dopiero w czwartek po południu znalazłam awizo. Wykupiłam usługę powiadamiania sms o odebraniu przesyłki, SMS nigdy nie przyszedł. Dopiero w czwartek na infolinii dowiedziałam się, że przesyłka została zostawiona w pobliskim punkcie, nikt mnie o tym nie poinformował. Również o tym, że zmienił się numer przesyłki i tego nowego muszę używać do możliwości śledzenia przesyłki. Porażka.

4 / 5 2017-03-27

Paczka sprawnie dostarczona na czas, o to chodzi!

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie