Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.34
opinie o KurJerzy.pl
5 / 5 2022-03-17

Polecajka :)

Bardzo szybko po założeniu zamówienia zjawił się u mnie kurier. Równie szybko paczka została dostarczona do kupującego. Polecam

5 / 5 2022-03-15

Najlepiej!!

Bez problemów i bardzo szybko dostarczona przesyłka.Polecam usługi tej firmy.

5 / 5 2022-03-08

Zdecydowanie polecam !!! Wszystko sprawnie, miła obsługa a przede wszystkim na czas.

5 / 5 2022-02-24

Wszystko w porządku. Szybko, punktualnie, bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2022-02-21

sprawnie i bardzo szybko , bardzo jestem zadowolona z usługi .

5 / 5 2022-02-15

Szybko , sprawnie , profesjonalnie

5 / 5 2022-02-01

Wspanialy serwis i szybkie doreczenie. Polecam serdecznie.

5 / 5 2022-01-13

Wygodny proces składania zamówienia lepiej niż na oficjalnej stronie UPS. Przesyłka odebrana i dostarczona błyskawicznie. Polecam

5 / 5 2021-12-31

Paczka została odebrana w czasie ustalonym wcześniej i dostarczona o zaplanowanej porze, nieuszkodzona. Komunikacja z firmą była dobra, konsultantka udzieliła odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Z tego powodu mogę polecić tę firmę.

5 / 5 2021-12-31

Przesyłka została odebrana w czasie ustalonym i dostarczona o wyznaczonej godzinie, bez uszkodzeń. Komunikacja z firmą była dobra, konsultantka udzieliła odpowiedzi na wszystkie pytania. Z tego powodu, mogę polecić tę firmę.

5 / 5 2021-12-27

Super obsluga i szybka dostawa

5 / 5 2021-12-23

Serdecznie serwis. Bardzo dobry kontakt. Cena atrakcyjna. Paczka z Niemiec w Polsce w ciągu 3 dni. Żadnych problemów.

5 / 5 2021-12-20

Wszystko w najlepszym porządku, przesyłka beż uszkodzeń, szybki czas realizacji.

5 / 5 2021-12-13

Wszystko sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2021-12-06

Szybko, bezpiecznie i profesjonalnie. Dziekuje i Polecam !

5 / 5 2021-11-30

Wszystko bardzo szybko i nie drogo Paczka wysłana w czwartek w Anglii dostarczona we wtorek. Napewno jeszcze skorzystam z usług. Polecam

5 / 5 2021-11-26

Szybką i miła obsługa Super strona

5 / 5 2021-11-22

Jestem zadowolony paczka dotarła na miejsce w krótkim czasie bez komplikacji do UK

5 / 5 2021-11-12

Super kontakt i profesjonalne podejście do klienta brawa

5 / 5 2021-11-02

Profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie