Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.34
opinie o KurJerzy.pl
5 / 5 2022-09-20

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2022-09-16

odebrana dzień później niż było umówione, ale poza tym wszystko super

5 / 5 2022-08-26

Szybko

Powiem tak - tak ekspresowej dostawy z USA do PL jeszcze nie miałem. Wysyłka 03.06 - a 07.06 jest na miejscu. Brawo!

5 / 5 2022-08-22

ok

Szybko, zgodnie z ustaleniami, świetny kontakt z zespołem doradców. Polecam.

5 / 5 2022-08-17

OK

Bardzo szybko i sprawnie. Bardzo dobry firma kurierska,śmiało mogę ich polecić,na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług

5 / 5 2022-08-10

zagranica

super sprawnie szybko bezpiecznie . polecam szczegolnie wysylki z danii do polski

5 / 5 2022-08-03

OK

Wyjątkowo szybko i terminowo. I z uśmiechem od kuriera. Super! Polecam gorąco.

5 / 5 2022-07-26

Wszystko pięknie

Serwis działa bardzo intuicyjnie, wszystko czytelne. Kurier zjawił się bardzo szybko po odbiór paczki, przesylka dostarczona następnego dnia.

5 / 5 2022-05-16

Szybko

Paczka została dostarczona szybko i na czas. Polecam UPS.

5 / 5 2022-05-10

Super

Przyznaję mocne pięć gwiazdek dla AMBRO, ponieważ jest jedyną firmą spośród wielu, która zgodziła się zrealizować przesyłkę o długości powyżej 180cm od osoby prywatnej. Pozostałe firmy mają limit do 175cm. Cena, czas dostawy i kontakt z firmą oceniam na najwyższym poziomie. Gorąco polecam i osobiście także będę korzystać z usług AMBRO poprzez serwis KURJERZY.PL.

5 / 5 2022-05-04

Bardzo wygodna i szybka platforma.

Bardzo wygodna i szybka platforma. Polecam.

5 / 5 2022-04-29

Dobrze

Paczka została doręczona bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2022-04-21

Dziękuje

Wysyłałem paczkę ponad 40 kg Ups najlepsza oferta dla takiej paczki szybko tanio bez problemów Dzięki KurJerzy.Pl udało się znaleść w dobrej cenie

5 / 5 2022-04-19

Super

Bardzo szybki odbiór i doręczenie zgodne z wymaganiami

5 / 5 2022-04-11

Super!!

Firma super solidna -tania polecam wszystkim

5 / 5 2022-04-06

Perfecto!

Błyskawiczna, bezproblemowa dostawa! Polecam!

5 / 5 2022-04-04

Polecajka

Jestem bardzo zadowolona w przyszłości będę korzystała z waszych usług ..Polecam innym osobom.

5 / 5 2022-03-29

Szybko

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Przesyłka dostarczona na czas.

5 / 5 2022-03-24

Bardzo polecam przesyłka szybko dotarła do adresata :)

Bardzo polecam przesyłka szybko dotarła do adresata :)

5 / 5 2022-03-22

Dobrze

Szybki odbiur szybką dostawą super

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie