Kategorie: / Książki

Megaksiazki.pl Opinie Klientów

2.90/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Megaksiazki.pl
2 / 5 2017-10-15

Nie polecam, wręcz uprzedzam przed zakupami!!! Towar zamówiony i opłacony 29.05.18 i do 19.06.18 nie dotarł do mnie. Dzisiaj otrzymałam odpowiedż, że jest zapakowany i nie wiedzą dlaczego nie został nadany. To całkowite lekceważenie klienta. Przy zamówieniu była informacja na ich stronie, że książki są na magazynie. Po tygodniu info o konieczności sprowadzenia dostawcy.... minęły następne tygodnie, a książek jak nie było, tak nie ma. Sami wyciągnijcie wnioski przed dokonaniem zamówienia.

5 / 5 2017-08-30

Skandal. Książki niby w atrakcyjnych cenach a przy zamówieniu kilkunastu koszt pakowania który ujęty jest jako koszt dostawy !!!!! Na fakturze wynosi 50 zł !!!! Kpina i jedno wielkie oszustwo. Polecam sklep nieprzeczytani bądź każda inna internetowa księgarnie. Ludzie nie dajcie się cwaniaczkiem.

2 / 5 2017-08-25

Nie polecam. Zamówiłam książki 15 dni temu a do dzisiaj ich nie otrzymałam. Mało tego. Gdy napisałam maila to sklep przepraszał i zapewniał mnie że przesyłkę przekazano firmie kurierskiej. Gdy zadzwoniłam do ów firmy dowiedziałam się że nie otrzymała ona żadnej paczki tylko zlecenie. Nidy więcej nie kupię nic w tym sklepie.

2017-08-01

Jest tyle uczciwych sprzedawców,wiec nie ma powodu by ryzykować kupna w tym sklepie.

2 / 5 2017-07-24

Kontakt bardzo upośledzony, wyłącznie przez e-mail, czas odpowiedzi to (przy szczęściu) trzy dni, stan na stronie internetowej nie zgadza się ze stanem faktycznym, obsługa zmienia zdanie co chwilę na temat dostępności. Serdecznie odmawiam każdemu komu zależy na czasie, ponieważ szkoda nerwów i zdrowia, a "oszczędzone" pieniądze nijak się mają do straconego czasu. Nigdy więcej tam nic nie zamówię i NIE POLECAM

5 / 5 2017-07-22

Ja jestem zadowolona z transakcji. na książkę czekalam tydzien i nie bylo żadnego problemu. wczesniej kontaktowalam sie mailowo z pytaniem o dana pozycje i otrzymalam odpowiedz na drugi dzień. Wybralam opcje platnosci "za pobraniem" po przeczytaniu wielu negatywnych komentarzy ale na drugi raz chyba sie odwazę na przedplatę:D . Dodam , ze bylo to wydawnictwo czeskie, mozliwe ze z polskimi ksiazkami maja większy problem.

2017-07-16

Oszusci... czekam od 2 tygodni na zamowione przeze mnie książki i nic.

2 / 5 2017-06-13

Zdecydowanie nie polecam. Zamówiłam ponad miesiąc temu książkę, która miała być dostępna tylko w tej księgarni. Po ponad 3 tygodniach oczekiwania na zamówienie otrzymałam info, że nakład się wyczerpał oraz zapytanie, czy życzę sobie zwrotu czy wymiany na inną pozycję. Poprosiłam o zwrot, na który czekam już 10 dni. Książka nadal figuruje jako dostępna (!!!) na stronie.

2017-06-03

Po 4 dniach od wpłaty otrzymałem informację, że jednej książki z mojego zamówienia nie mają w magazynie, po kolejnym dniu dostałem informację, że udało się ją dówić. Zamówienie miało zostać wysłane na początku tygodnia a zostało wysłane za 9 dni, w dzień wysyłki dostałem informacje, że zostaną zwrócone pieniądze za jedna książkę. Zatem po 16 otrzymałem niekompletne zamówienie bez żadnym wyjaśnień

5 / 5 2017-05-25

Solidna firma - bardzo sprawne zakupy. Szybko i tanio

Rzetelne opinie o Megaksiazki.pl

Megaksiazki.pl

Siedziba
Praha

WWW
http://www.megaksiazki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie