Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Książki / Biuro / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Gry / Film i Muzyka

Ravelo.pl Opinie Klientów

4.43/5.00 - ilość ocen: 119
opinie o Ravelo.pl
1 / 5 2019-03-17

Fatalna obsługa. Zero kontaktu nie odpowiadają na maile ani nie odbierają telefonów. na zamówienie czekam 15 dni i cisza,

2019-03-15

Duży asortyment towarów.

5 / 5 2019-03-11

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-03-11

Zamówienie nr X34334090 .Złożyłem reklamacje na drobne uszkodzenie części zakupionego towaru .Załatwienie reklamacji trwało - od 9.02- 14.02.2017r. Starczyło jedno zdjęcie, dostałem zwrot nie tylko uszkodzonej części ale zwrot całości towaru. SZYBKIE i UCZCIWE ZAŁATWIENIE !!! Polecam branie przykładu np. firmie Merga- Obrabiarki, Która to firma podobną reklamacje załatwia PÓŁ roku, narażając w tym czasie klientów na koszty przekraczające wartość reklamowanej części. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę RAVELO .

2 / 5 2019-03-09

Centrum obslugi klienta jest bardzo niepomocne. Moje zamowienie nie z winy sklepu wyslane zostalo na zly adres. Gdy tyko zorientowalam sie ze tak sie stalo skontaktowalam sie z biurem obslugi klienta. Pani, ktora ze mna rozmawiala, zaproponowala mi przeslanie ksiazek na poprawny adres i obiecala zadzwonic w razie problemow. Niestety, przesylka, zamiat wyslana do mnie do domu, zwrocona zostala do magazynu sklepu i w przeciagu kilku dni naklad jednej z ksiazek ktore zamowilam wyczerpal sie. Nie poinformowano mnie o niczym telefonicznie. I tak oto zostalam bez prezentow gwiazdkowych. Zdecydowanie zrazilam sie i nie polecam sklepu.

2019-03-03

Profesionalna obsługa i błyskawiczna.

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam innym klientom.

5 / 5 2019-02-15

dużo zamawiam przez internet ale tak szybkiej i profesjonalnej obsługi raczej nie doznałam z innych firm ! z całą świadomością i ogromną przyjemnością polecę wszystkim swoim znajomym ! SERDECZNIE POZDRAWIAM !!

2019-01-28

Moje pierwsze zakupy w Ravelo przebiegły bardzo sprawnie. Towar zgodny z opisem.Przesyłka dotarła na czas.Na pewno skorzystam jeszcze z waszej oferty.Dziękuję!

2019-01-24

W zamówieniu brakuje zeszytów na kwotę 6,64, po mailu z reklamacją otrzymałam odpowiedź zwrotna sugerującą chęć naciągnięcia sklepu na kwotę 6,64. "Witam, bardzo nam przykro ale nie mamy podstaw do uznania reklamacji, waga przesyłki była zgodna z naszym systemem, sugerujemy ponowne sprawdzenie przesyłki . Biuro Obsługi Klienta" Wstyd i żenada.

Rzetelne opinie o Ravelo.pl

Ravelo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.ravelo.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 695-44-22

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie