Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.00/5.00 - ilość ocen: 63
opinie o Superstores.pl
5 / 5 2020-11-23

Żałuje ze nie szukałam komentarzy przed zakupem Kurtki. Zapłaciłam przelewem. Czekałam miesiąc zgłosiłam się o dostarczenie zamówienia. Napisano mi ze Kurtka jest nie dostępna poprosiłam o zwrot pieniędzy. Mija już trzeci miesiąc. Ktoś mi odpisał że prześle ponaglenie do księgowości. Do tej pory nie otrzymałam pieniędzy. Nie kupujcie w tym Sklepie.

2 / 5 2020-09-21

Najgorszy chiński sort.Ubrania nie mają nic wspólnego z tymi na zdj.Rzeczy wysyłają na raty albo i wcale.Trzeba się o nie upomnieć.Tak jak ktoś już napisał..sprzedają przedmioty,których nie mają na stanie.NIE POLECAM !

5 / 5 2020-08-05

Jedno wielkie oszustwo. Nie kupujcie. Nie mogę odzyskać pieniedzy.

1 / 5 2020-07-14

Firma sprzedaje towar którego nie ma. Czekałam na zamówienie prawie miesiąc, dzisiaj dostałam wiadomość że niestety towar nie doszedł ponoć wysyłka z Polski. Zwrócą pieniądze zobaczymy. Człowiek uczy się całe życie sKoda że nie szukałam wcześnie opinii nigdy bym niczego tu nie zamówiła.

1 / 5 2020-07-07

Koszmarna firma. Nie terminowa- czekałam na zamówienie ponad 60 dni. Zgłosiłam anulowanie i prośbę o zwrot pieniędzy, to po miesiącu przysłali mi jakieś spodnie, które przypominają szmaty. Nie odesłałam tylko dlatego, że nie oddaliby mi pieniędzy. A tak te szmaty wykorzystuje do sprzątania. Nie należy im się ŻADNA GWIAZDKA!!!

5 / 5 2020-06-25

Jedna gwiazda to zdecydowanie za dużo. Po 4 tygodniach oczekiwania zrezygnowałem z zamówienia. Zamówienie anulowana 22 maja. Pieniędzy do tej pory nie zwrócono. Ciągle info, że sprawa przekazana do księgowości. Po prostu złodzieje, tylko czekać kiedy firma zniknie.

1 / 5 2020-06-19

Sklep porażka- nie kupujcie tam nic! Panuje tam bałagan,chaos i brat towaru

1 / 5 2020-06-16

Ponieważ przy swojej dzisiejszej opinii zagapiłam się nie podając adekwatnej oceny w gwiazdkach uzupełniam ją . Prawda jest taka że ta jedna gwiazdka to za dużo.

5 / 5 2020-06-16

Żałuję że wcześniej nie poczytałam opinii na temat tej oszukańczej firmy. 15.04.br. zamówiłam maseczki oraz zapasowe filtry, miały być one dostarczone w ciągu 2 tygodni. Zamówienie było opłacone przelewem. Ładnie przepraszali za niedotrzymanie terminu. Nawet byłam dość cierpliwa. Zdenerwowałam się gdy inna firma przysłała mi maseczki po 3 dniach. 18.05. zrezygnowałam z zamówienia żądając zwrotu pieniędzy podając potrzebne dane. Odpowiedź uznająca reklamację podawała termin zwrotu pieniędzy góra za 5 dni. Do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałam a jest 16.06. Określam to jako złodziejstwo i poważnie ostrzegam przed korzystaniem z tej firmy.

1 / 5 2020-06-12

Zdecydowanie odradzam! 2 miesiące temu zapłaciłam za maseczki. Do dzisiaj nie mam zwrotu pieniędzy. Przyjmują wpłaty, a nie informują, że nie mają danego towaru. Nie można doprosić się zwrotu pieniędzy.

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie