Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.19/5.00 - ilość ocen: 43
opinie o Superstores.pl
5 / 5 2020-05-10

Zamówiłem maski 9.04.20 płatność z góry z terminem realizacji max 2 tygodnie.27.04.20 przysłano mi na mail że są gotowe do wysyłki.Po moim telefonie o braku realizacji 06 05 .20 przyszło na mail że jest nowe zamówienie i znowu trzeba czekać 2 tygodnie Ostrzegam wszystkich przed tą firmą w dobie pandemii żerują na ludziach którzy są w strachu przed choroba i chcą się chronić .Pieniędzy pewnie nie odzyskam

5 / 5 2020-05-09

Zamowilam spodnie w rozmiarze 36,przyslal mi gacie nr18 w niemieckiej rozmiarowce, to sa gacie na wieloryba.ONI WCALE NIE POCZUWAJA SIE DO ODPOWIDZIALNOSCI.Tylko nie rozumiem dlaczego Allegro ich broni ,to warto podac do CBS,.Ja skladam oficjalne pismo o naduzyciu,moich jonsumenckich praw;l.

5 / 5 2020-04-27

Niestety moja opinia jest bardzo negatywna. Ostrzegam nie korzystacie z usług tej firmy. Na realizację zamówienia czekałam ponad trzy tygodnie wreszcie zrezygnowałam. Na szczęście pieniądze oddali. Mają metodę po zamówieniu przesyłają mile wiadomości. Następnie dziwnie się tłumacza z braku realizacji zamówienia np. Koleżanka nie mogła znalesc zamówienia. Takie gadki dla naiwnych. Często korzystam z zakupów online ale takiego braku profesjonalizmu jeszcze nie doświadczyłam.

5 / 5 2018-11-21

Muszę niestety wystawić negatywną opinię żeby przestrzec innych internautów. Próbowałam dogadać się ze sklepem, ale już znudziło mi się czekać. Pod koniec listopada zakupiłam 2 telefony, skuszona niższą ceną niż w innych sklepach.Telefony owszem przyszły szybciutko, tyle tylko że nie ten model który zamawiałam, w dodatku nie miały polskiej gwarancji!!! Po rozmowie telefonicznej odesłałam przesyłkę i uzyskałam informację że sklep pokryje jej koszt z powodu swojej pomyłki. No i się zaczęło! 4 tygodnie wydzwaniania, pisania maili, bez odpowiedzi, bez skutku. Ani telefonów, ani pieniędzy. Jeśli już udało mi się dodzwonić to uzyskiwałam sprzeczne informacje: najpierw że telefony wysłano, za parę dni że nie wysłano bo nie ma i nie będzie, natomiast będzie zwrot pieniędzy. Oczywiście nie było. Dzwoniłam a oni mówili bzdury : że mają dużo pracy, że dopiero w przyszłym tygodniu szef pojedzie do księgowej i wtedy mi zwrócą, ze muszę trafić jak będzie szef i takie tam dyrdymały. Jak napisał któryś z moich przedmówców, klient czuje się jak intruz, zero przepływu informacji, każdemu trzeba od początku wszystko tłumaczyć.A , szkoda słów! Dopiero jak zagroziłam sądem to oddali pieniądze, chociaż wiszą mi jeszcze za tę zwrotną przesyłkę 35 zł, których do tej pory nie mam Jeśli ktoś chciałby poćwiczyć cierpliwość to polecam, w innym przypadku NIGDY!!!!

2 / 5 2018-09-14

Telefony za 3500zł przyszły za pierwszym razem w foliowej kopercie kurierskiej (bez żadnej foli bąbelkowej). Folia rozdarta, kartony pogniecione, pooblewane jakimś płynem. Brak kart micro sd, które miały być wraz z telefonami, brak polskiego języka (jeden niemiecki, drugi angielski), brak polskiej dokumentacji. Po odesłaniu braki zostały uzupełnione. Telefony tym razem zostały przysłane pocztą w kopercie. Źle zabezpieczone, pogniecione. Żenujący poziom transakcji. Pełna amatorka ... NIE POLECAM TEGO SKLEPU I PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED ZAKUPAMI U NICH!

3 / 5 2018-04-29

UWAGA!!! Nie kupujcie w tym sklepie. Towar niezgodny z zamówieniem!!! Nadal nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy za glinkę, za którą zapłaciłam a której nie dostałam. Po prostu ŻENADA. Kontakt ze sklepem tragedia. JESZCZE RAZ ODRADZAM!!!

2018-04-14

Wysylaja towar niezgodny z zamowionym. BARDZO DLUGA PRZEPRAWA ZE ZWROTEM/WYMIANA NIE POLECAM

5 / 5 2018-01-18

Błyskawiczna i bezproblemowa transakcja. Towar (telefon) zgodny z opisem, nowy, z pełnym wyposażeniem i dokumentacją, bezpiecznie zapakowany. Polecam!

5 / 5 2017-12-07

super S T R E S.pl!!! ŻENADA. Przygoda ze "sklepem" rozpoczęta na początku września - oczywiście o wyborze tego "sklepu" zadecydowała najniższa cena( jak się później okazało to był duży błąd). Po ok. tygodnia od przelewu, telefon (piątek) do "sklepu" (o dziwo na początku nie było problemu z dodzwonieniem się do sklepu) z oświadczeniem, że jeśli telefon nie przyjdzie do mnie we wtorek to żądam zwrotu pieniędzy - w odpowiedzi usłyszałem, że telefonu nie mają u siebie i dopiero w poniedziałek go spróbują ściągnąć. W poniedziałek otrzymałem przesyłkę, niestety nie otworzyłem jej przy kurierze... W paczce znajdowały się produkty których nie zamawiałem. Ponadto karta gwarancyjna otrzymanego telefonu nie była podbita. Od razu po rozpakowaniu przesyłki wykonałem telefon do "sklepu" w odpowiedzi usłyszałem, żebym odesłał telefon a oni w ciągu 14 dni rozpatrzą moją reklamację (?!?). Na podstawie opisanej sytuacji twierdzę, że ów "pomyłka" przy wysyłce była celowa. "Sklep" po prostu chciał kupić sobie czas na sprowadzenie telefonu, który na ich stronie był opisywany jako dostępny w ciągu 24 godzin. Przez około miesiąc wysyłałem maile na różne adresy e-mail (e-mail podany na superstores.pl jest nieaktualny). W mailach żądałem od sklepu zoobowiązania się do pokrycia kosztów odesłania telefonu i niezwłocznego zwrotu pieniędzy. Po ok. miesiącu bezowocnego oczekiwania oraz skontaktowaniu się z innymi poszkodowanymi, decyzja o odesłaniu telefonu bez otrzymania potwierdzenia sklepu o pokryciu kosztów przesyłki. Po ok 5 dniach od wysłania przesyłki zadzwoniłem do "sklepu" ( oczywiście z innego numeru telefonu niż ten używany na początku- telefony ze starego numeru nie były odbierane) - uzyskanie potwierdzenia, iż sklep otrzymał przesyłkę oraz informacja o 14 dniowym okresie na rozpatrzenie "reklamacji"(?!?). Po ok 17 dniach bez odpowiedzi ze strony sklepu wykonałem kolejny telefon ( znów z innego numeru), o dziwo następnego dnia otrzymałem przelew, jednak ku mojemu zaskoczeniu opiewał on na kwotę pomniejszoną o koszty przesyłki ( tj. do mnie i wysyłki ode mnie). Sprawa nadal jest w toku jednak, nie mogę dłużej czekać w zamieszczeniu tej opinii, ponieważ taki "sklep" nie powinien mieć prawa do funkcjonowania. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tej opinii , nikt nie będzie miał już wątpliwości aby NIE korzystać z usług tego "sklepu".

1 / 5 2017-10-26

Powiem tak, kontakt zerowy, nie odbierają 3 numerów telefonów, bez przerwy włącza się poczta i albo się nagrasz albo skrzynka zapchana. Handlują towarem którego fizycznie nie mają.Produkt przy którym można znaleźć napis - w magazynie: jest -tak naprawdę go nie ma, czekaj sobie tatka latka a może kiedyś będziesz miał szczęście. Jak się w końcu dodzwonisz o 10:15 to usłyszysz ze dopiero co weszli do biura i muszą się ogarnąć, a na pytanie to kiedy masz zadzwonić usłyszysz, że za jakieś 2 godziny i już się pewnie nie dodzwoniwszy, a spróbuj zadzwonić o 16:55 to już poczty tylko powłączane. Ja zamówiłem towar za pobraniem we wtorek, który miał wyjść najpóźniej w czwartek, w piątek jak zadzwoniłem to otrzymałem wiadomość że towar wysłany a jak zapytałem o numer listu był cisza, jakieś naradzanie się w tle i podanie numeru listu oczywiście który nie istniał w firmie kurierskiej. W poniedziałek zero kontaktu, nie mogąc się dodzwonić wysłałem sms z rezygnacją i zamówiłem w innej firmie, w której towar miałem za 2 dni i nie musiałem się bać co będzie w paczce. Czytajcie w środku opinie bo te gwiazdki przy sklepie zamazują faktyczne problemy które robią ludziom tacy ignoranci jak obsługa

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie