Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.19/5.00 - ilość ocen: 43
opinie o Superstores.pl
5 / 5 2020-06-08

Zdecydowanie ODRADZAM! Od dwóch miesięcy ta niekompetentna firma nie jest w stanie zwrócić pieniędzy za niezrealizowane zamówienie!!! Omijajcie szerokim łukiem! To jacyś oszuści!

1 / 5 2020-06-05

Ta firma to jakaś pomyłka.Sprzedają towar ,którego nie mają bo nie doszedł w terminie.Czekam dwa tygodnie po czym proponują inną maskę w zamian zamówionej. Mija tydzień i nic.Dzwonię i proszę o zwrot pieniędzy. Miła pani informuje ,że nie ma problemu i przekaże sprawę do księgowości.Dostaję maila - sprawa została przekazana do księgowości proszę czekać na zwrot pieniędzy. Mija tydzień i nic. Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2020-06-05

Ostrzegam przed oszustami.Wyslali inna maske za 50% ceny,tandeta.Dodzwonic sie nie mozna,na maila brak odpowiedzi od 3 tyg.Zlodzieje!!!!!!!

5 / 5 2020-05-28

Odradzam, w 100% odradzam, totalna porażka. Dwa miesiące czekałem na zwrot pieniędzy. Korespondencja z firmą na zasadzie ja o zupie oni o d....e. Ja rezygnuję , oni wysyłają i tak w kółko. Zamówienie rozdzielone na dwa i totalna porażka. Czytajcie opinie o firmie

1 / 5 2020-05-27

Totalne dno. Zamiast 14 dni oczekiwania na zamówienie całość zajęła 2 miesiące (pomimo rezygnacji 2 tygodnie wcześniej, która została całkowicie zignorowana). Co tydzień do nich dzwoniłem i ciągle mówili, że na 100% w tym tygodniu wyślą. W zamówieniu nic się nie zgadza, będę musiał to odsyłać i pewnie czekać kolejne miesiące w oczekiwaniu na zwrot pieniędzy. Oszuści. Trzymajcie się z daleka

1 / 5 2020-05-25

Sklep porażka- nie kupujcie tam nic! Panuje tam bałagan, jednego dnia otrzymałam kilka maili sprzecznej tresci. Nie wysłali towaru w deklarowanym czasie, ani w ustawowych 30 dniach. Co godzinę ustawiłam automat na wysyłanie do nich maili z żądaniem zwrotu pieniędzy ( od umowy odstąpiłam co potwierdzili mi w mailu) Poskutkowało, bo po kilku dniach zasypanej skrzyni mailowej pieniądze na szczęście odzyskałam. Nie kupujcie tam nic - naciągacze,

4 / 5 2020-05-19

Swoje trzeba wyczekać i widać, że ilość zamówień przerosła sklep, ale po kontakcie mailowym, wszystko zostało znacznie przyspieszone i produkt (maseczki) dotarł pod wskazany adres. Co prawda z braku dostępnych kolorów, doręczony został inny lecz opcja zaproponowana przez sklep okazała się w dalszym ciągu zadowalająca i warto bylo na nią przystać. Mimo czekania, to przy tym ciężkim okresie, gdzie produkt jest mocno deficytowy, polecam firmę. Na pewno dla cierpliwych, ale koniec końców na plus. Kontakt mailowy bez większych problemów.

5 / 5 2020-05-19

Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam!!!! Najpierw 1,5 miesiąca czekałam na przesyłkę, jak już doszła okazało się, że asortyment w innych kolorach bo nie mieli takich jak zamawiałam. Potem jeden konsultant na infolinii (na której godzinami czeka się by ktoś odebrał) spychał mnie do kolejnego i tak w kółko. W końcu wysłali kuriera po odbiór paczki do zwrotu. Niestety od miesiąca cisza, nikt nie odpowiada na maile, kasy też nie przesłali. OSZUŚCI!!!!!!!!

5 / 5 2020-05-14

Czekam na przesylke( wydalam ponad 900zl) juz ponad mesiac. Nie ma reakcji na moje maile i telefony( kiedy w koncu sie doszwonie obiecuja jutro wysłac paczke) i tak od tygodni. Zglosze na policje.

1 / 5 2020-05-13

Mineły dwa miesiace kiedy wplacilam pieniadze, paczki nadal nie otrzymalam. Otrzymuje tylko maile z informacja ze "w tym tygodniu napewno paczka bedzie wyslana" (i tak od trzech tygodni)

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie