Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.19/5.00 - ilość ocen: 43
opinie o Superstores.pl
2017-10-06

Jeśli chcecie otrzymać towar niezgodny z zamówieniem, a później po zwrocie produktu i rezygnacji z zakupu bawić się w ciucibabkę z obsługą sklepu, denerwować się, że robią z Was balona i martwić, że nie zobaczycie już więcej swoich ciężko zarobionych pieniędzy to róbcie zakupy w tym sklepie. Fakty: zamówienie zostało wysłane 24 listopada a dopiero dzisiaj (11.01.2012) otrzymałem przelew w niepełnej kwocie i to po złożonej pisemnie skardze w Państwowej Inspekcji Handlowej.

2017-09-18

wszystko sprawnie

2 / 5 2017-08-24

To jest moja druga opinia ta temat tego sklepu, dotycząca tego samego zamówienia. Pierwsza opinia została zgłoszona przez Sklep do reklamacji w Opineo. Pomimo, że po prawie 4 miesiącach udało mi się wreszcie otrzymać fakturę za otrzymany towar, moja opinia pozostaje niezmienna, bowiem to nie był jedyny powód, dla którego wystawiłem taką ocenę: najgorszy sklep internetowy, w jakim przyszło mi zrobić zakupy. Po dokonaniu zamówienia sklep je potwierdził. Następnie zero reakcji, więc zapytałem przez GG, czy dokonać przelewu - łaskawa odpowiedź sklepu, że tak. A potem dłuuugo, długo nic. Po dwóch tygodniach moich interwencji e-mail, GG, telefonicznych dowiedziałem się, że towaru aktualnie nie ma w magazynie (to po co kazali wpłacać?). Za jakiś czas nękania ich telefonami dostałem informację, że zamówiony przeze mnie telefon będzie wysłany do mnie. Przy kolejnych rozmowach telefonicznych otrzymywałem od sklepu rozbieżne informacje, a to, że już wysłano, a to, że za chwilę wysyłają... Odnosiłem wrażenie, ze nikt nie panuje nad tym zamówieniem. Operator zawsze pytał, co zamówiłem, co to miało być, kiedy itd, itp. - wnioskowałem, ze nawet nie raczył tego sprawdzić w systemie informatycznym, tylko udzielał zdawkowych, intuicyjnych odpowiedzi. W trakcie tych rozmów czułem się jak zło konieczne. Przesyłka i owszem dotarła, wewnątrz jednak było zupełnie co innego, niż zamawiałem. Napisałem więc niezwłocznie listem poleconym o zaistniałej sytuacji. Odpisali po dwóch tygodniach, że to pomyłka i że mam odesłać towar, a zostanie wymieniony na właściwy. Przysłano mi inny model telefonu, bardzo podobny do zamówionego i dołożono gratisy, by cena się zgadzała - uważam, że to nie pomyłka tylko zwykła nieuczciwość. Utwierdzają mnie w tym przekonaniu wcześniejsze komentarze innych klientów tego sklepu. Do tego nie wystawili mi faktury, tylko zwykły paragon, chociaż jestem przekonany, że miałem otrzymać fakturę. Po wystawieniu pierwszej, negatywnej opinii na Opineo, dotyczącej całości transakcji, wreszcie udało się otrzymać fakturę, na której w rubryce "nazwa towaru" umieszczono: "telefon komórkowy" (bez podania nawet marki telefonu i jego modelu), czy to oznacza, że ten dowód zakupu uprawnia mnie do gwarancji na wszystkie telefony komórkowe, które posiadam? Serwis tej marki telefonów, w mieście w którym mieszkam uwzględnia bowiem gwarancję tylko po okazaniu dowodu zakupu - wiem z praktyki. Nie polecam tego sklepu, a wręcz przeciwnie - uczciwie przed nim ostrzegam - lepiej zapłacić trochę drożej gdzie indziej.

5 / 5 2017-08-18

Zamówiłem tablet za nie małe pieniądze (iPad 4G) po odebraniu przesyłki szok - nie ten kolor ale co gorsze brak modułu 4G ( urządzenia bez modułu są kilkaset złotych tańsze na rynku). Sklep potraktował mnie jak intruza , zamiast szybko naprawić swój błąd - ściemnianie i spychologia. Z tego względu nabrałem pewności że ta tańsza wersja w innym kolorze została do mnie wysłana nie przez pomyłkę ale z premedytacją. Kompletny kanał ! Od dziś będę czytał opinie o sklepach przed zakupem .

2017-07-19

UWAGA !!! Kupujesz nowy sprzęt, płacisz "normalną" rynkową cenę - dostajesz używany po renowacji. Brak gwarancji, brak kompletu akcesoriów, widoczne ślady używania telefonu (wpisy w książce telefonicznej, nie zdjęty sim-lock, niesprawny sprzęt). Po odesłaniu dostaniesz też używany, tak jak to było w moim przypadku. Stan obecny - ani telefonu, ani zwrotu pieniędzy! Piszą, że robią przelew, a pieniędzy nadal nie ma. NIE BĄDŹCIE NAIWNI!!!

5 / 5 2017-07-10

Zamówiłem telefon w sobotę, by był przesłany kurierem i od razu zapłaciłem. Rozumiem weekend...ale kiedy we wtorek nadal nie było ani kuriera ani info napisałem maila, odpowiedzieli, że wysłane... dotarł dopiero w czwartek i to w dodatku nie ten model jaki zamawiałem... gdy tylko po dostrzeżeniu pomyłki zadzwoniłem by wyjaśnić sprawę, to jak tylko osoba po drugiej stronie usłyszała, że dostałem telefon i jestem nie zadowolony, bo.... odłożyła słuchawkę i potem nie można się było już dodzwonić... nie będę nawet próbował odsyłać... nie mam czasu... UWAGA TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA LIPA!

2017-07-10

Sprzedali mi używany telefon w cenie nowego. Przesyłka niekompletna, brak gwarancji. Po przeczytaniu opinii innych użytkowników (mądry Polak po szkodzie) nawet nie spróbuję odesłać telefonu. Omijajcie z daleka.

3 / 5 2017-04-16

Totalna porażka. Zamawiałam towar dnia 7 listopada 2011. Żadnej informacji na temat statusu zamówienia - totalnie nic. Dnia 9 listopada około godziny 9.30 rano dzwonię i pytam czy telefon który zamawiałam został już wysłany. Pan przez telefon oznajmił mi że dziś go wyślą. Ale o godzinie 11.00 tegoż samego dnia czyli 9 listopada dostałam telefon. Zdziwiona przyjęłam paczkę i co się okazało? - w paczce był inny telefon niż ten który zamawiałam. Od razu zadzwoniłam - zapytałam jak to możliwe skoro poinformowano mnie dziś że dopiero będzie wysłany. Na to słyszę smętny głos - POMYŁKI SIĘ ZDARZAJĄ... zapytałam więc czy w takim razie mogą mi wysłać dobry telefon a ja odeślę ten którego nie zamawiałam. w odpowiedzi usłyszałam, że będzie to możliwe dopiero jak telefon który odeślę dotrze do nich. Odechciało mi się wszystkiego!! Odesłałam telefon tego samego dnia. Dnia 10 listopada dotarł do sklepu. Pieniądze sklep miał mi zwrócić do 24 listopada razem z kosztem przesyłki w jedną stronę. Otrzymałam pieniądze z 4dniowym opóźnieniem ale tylko za telefon, bez kosztów przesyłki. Tak o to w ten sposób jestem w plecy 31 zł - koszty przesyłki opłacone przy zakupie telefonu + koszty wysyłki zwrotnej. Na maile obsługa sklepu nie odpowiada, ponieważ zacytuję "mają inne ważniejsze zajęcia" i nikt nie ma czasu tego robić. ODRADZAM ZAKUPY W SKLEPIE superStores!!!!!

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie