Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.04/5.00 - ilość ocen: 52
opinie o Superstores.pl
5 / 5 2021-07-29

Ten sklep internetowy to jakiś żart. Czekałam na wysyłkę 1,5 miesiąca. Stracony czas i nerwy. Przelewu na szczęście nie zrobiłam. Gotówką miała być za pobraniem. Wczoraj anulowałam zamówienie.

5 / 5 2021-07-19

Tragedia!!!! Zeby na bluze czekać 3 miesiące?! I jeszcze nie doszła, zrezygnowałam z zamówienia. Zamiast napisac uczciwie, że nie ma ma stanie i, ze nie bedzie! A co 2 tygodnie informacja, że bluza juz prawie w wysyłce. Śmiech na sali NIE POLECAM!!!!

1 / 5 2021-07-05

Dramat. Miesiąc czekałam na zwrot pieniędzy. Dopiero na hasło "rzecznik praw konsumenta" podjęto jakiekolwiek działania. Cały ten sklep to nieśmieszny żart.

1 / 5 2021-06-29

Potwierdzam firma super store to jakaś pomyłka jedno wielkie oszustwo naciągają na kasę sprzedają towar którego nie mają na stanie, zamówiłem 10.06.2021 i do tej pory nic pani na infolinii dziecinnie tłumaczy że jeszcze parę dni sama nie wierząc w to co wciska, żałuję że nie sprawdziłem wcześniej tego sklepu internetowego przez co straciłem kasę przestrzegam wszystkich nie kupujcie w tym sklepie niczego to jedno wielkie naciągactwo

1 / 5 2021-05-29

Towar niezgodny ze zdjęciem. Rozpatrują mój zwrot już 18 dni roboczych. Odradzam zakupy. Szkoda nerwów i pieniędzy.

1 / 5 2021-05-12

Zamówiłem kurtkę po miesiącu dalej nie przyszła. Ale pani na infolini powiedziała że może mi wysłać inną bo tamta nie wiadomo kiedy będzie.jednym siłowym masakra.

1 / 5 2021-04-30

Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Od 6 kwietnia nie otrzymałam zamówienia.

1 / 5 2021-04-26

Nie mogę dać zero gwiazdek!!!!!!!!

5 / 5 2021-04-26

Masakra,jeśli ktoś zastanawia się czy skorzystać z oferty tej firmy stanowczo odradzam. Na towar czekałam ponad miesiąc, po kilku mailach z mojej strony otrzymałam produkt całkowicie nie odpowiadający temu ze zdjęcia. Tania podróbka nadająca się do wyrzucenia. Takie firmy powinny być zamykane!!!!!!!

1 / 5 2021-04-07

Całkowita porażka. 1 lutego 2021 zamówiłam kilka ubrań. Pieniądze przesłane przelewem tradycyjnym. Po 6 tygodniach anulowano mój zakup na moją prośbę bo towaru nie mieli na stanie. Od tej pory czekam na zwrot pieniędzy. Telefonu nikt nie odbiera a na wiadomości mailowe ciągle otrzymuję odpowiedz, że przelew będzie "dziś" realizowany. Tylko to dziś jakoś nie następuje... Sprawę wyłudzenia pieniędzy chyba pora skierować na policję...

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie