Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

2.91/5.00 - ilość ocen: 110
opinie o Superstores.pl
5 / 5 2022-07-18

Złodzieje to jest prawdziwy gang Złodzieji

Zgłaszam sprawę na policję zakupiłem spodnie które odesłałem na swój koszt oczywiście dzwoniłem kilka razy i nic czekam na pieniądze do dzisiaj .Czyli trzy miesiące. Zgłaszajcie sprawę na policję niech zrobią z nimi porządek.

5 / 5 2022-07-14

kurtka

Jak pozwolić może telewizja reklamować ta firmą złodziejską super-store.pl też nie mogę odzyskać pieniędzy za odesłaną kurtkę w czerwcu to przestroga dla innych mam nadzieje że ktoś się tą firmą zainteresuje

5 / 5 2022-07-06

Oszusci

Zamówiłam bluzę dresową , która okazała się za mała, odesłałam ......a pieniędzy do dziś nie ma i tylko kolejne @ , ze zgłaszają do działu księgowości i kolejne przedłużanie w czasie , banda oszustów , ostrzegam przed nimi . Moja ocena .... O

1 / 5 2022-05-30

Totalna porażka

Nie polecam. W kwietniu złożyłam zamówienie na kurtkę przejściowa dla męża. Zamówienie zrealizowane zostało dosc szybko ale materiał z którego była wykonana kurtka był jak z papieru zupełnie inny niż na zdj i w opisie więc postanowiłam odesłać. Po dłuższym czasie nie było odpowiedzi co do zwrotu a potem tylko e mail se zwrot jest rozpatrywany. Po trzech tyg dostałam informację że moje dane są podane do księgowości I tak cały czas to samo że przepraszają i ponaglaja sprawę co jest nie prawda bo do dziś nie dostałam zwrotu swoich pieniędzy. Uważajcie to zwykli oszuci! Ktoś powinien się tym zająć!

1 / 5 2022-05-15

Oszuści, nie polecam!

Od dwóch miesięcy prowadziłam mailowa rozmowę na temat zwrotu kosztów ( zrezygnowałam już, bo to nic nie daje) . Ciagle dostaję przeprosiny i zapewnienie ze realizacja w toku i zwrócenie pieniędzy dnia następnego. Same bzdury, zwrot został rozpatrzony pozytywnie, a pieniędzy jak nie widziałam tak nie ma. Nie polecam, strata czasu, nerwów i pieniędzy! Żałuje ze wcześniej nie sprawdziłam opinii o tym sklepie.

1 / 5 2022-04-25

Zwrot za towar i jakość materiału

Nie polecam.Czekam za zwrotem ponad trzy miesiące,gdzie reklamują iż uiszczają go w 14 dni. Jedynie wysyłają maile,że ponaglają sprawę i jutro już pieniądze powinny być.Tak mijają kolejne miesiące.Bluzy i koszulki mają tylko udany nadruk.Materiał jest chyba z jakiegoś plastiku.Kompletna porażka ten sklep.

1 / 5 2022-03-25

NIE POLECAM !!!

Oferta to najgorszy towar z Chin o wykonaniu wręcz dramatycznie nieakceptowalnym. Opisy na stronie to jedno, a produkt to drugie.

5 / 5 2022-02-28

WITAM. UWAGA!!! Do wszystkich, którzy czekają na zwrot swoich pieniędzy od sprzedawcy SUPER-STORE. Jeśli zakupy były przez Allegro, to jest zakładka w MOJE KONTO - CENTRUM POMOCY ALLEGRO - ROZPOCZNIJ DYSKUSJE. Zgłoście tam swój problem. Ja w sobotę zgłosiłam, dzisiaj wpłynęły na konto moje pieniądze. Działajcie i powodzenia. Życzę pozytywnego zakończenia z w/w "sprzedawcą". Pozdrawiam ????????

5 / 5 2022-02-24

Witam, od 25.01.2022r. nie mogę odzyskać pieniędzy za zwrócony towar. Ciągle informują, że dział księgowy już szykuje przelew. Ale do dziś NIC. Oszuści, jeszcze trochę poczekam i zgłoszę sprawę na policję i do Ręcznika Praw Konsumenta. NIE POLECAM ????

5 / 5 2022-02-18

Nie polecam!!! Brak zamówionego towaru konsultant twierdzi że towar został wysłany a dzień wcześniej wiadomość że będzie opóźnienie . Nie polecam!!

1 / 5 2022-02-16

Uwaga, oszuści, po wielu mailach brak zwrotu pieniędzy za badziewiasty towar, trzymać się od nich z daleka!

5 / 5 2022-02-15

Zwróciłam, zakupiony w tej oszukańczej firmie towar. Mimo monitów, pieniędzy nie zwracają. Odradzam zakupy w tej firmie. Oszuści i tyle.

5 / 5 2022-02-15

Witam firma oszukuje.Dokonałam zakupu kamizelki tak jak pisało dobrać rozmiar większy bo rozmiarówka zaniżony.Mąż nosi rozm L wzięliśmy 2xl i dzwonilam Dokonałam zwrotu i minęło 3 tygodnie od wysłania kamizelki do zwrotu pieniędzy do tej pory nie otrzymałam.Jeśli jutro do końca dnia tj.16.02.2022 nie wpłynie kwota za zwrot zgłaszam sprawę na policję.Mam wszystkie rozmowy z pracownikami twj firmy nagrane którzy zapewniali Mnie trzykrotnie że pieniądze zostaną zwrócone.Dzis również rano dzwoniłam i usłyszałam kolejny raz i kolejny raz nagrałam rozmowę...no nie przejdzie że Mna ten kabaret kradzieży.Nikomu nie polece tej firmy to złodzieje oszuści i manipulatorzy...

1 / 5 2022-02-05

Czy może ktoś zająć się tą firmą? W jaki sposób odzyskać pieniądze? To nie możliwe aby żerowali na klientach, to jest ich sposób na business. Nie są mi winni wiele , ale już sam fakt oszustwa jest nie do zaakceptowania. Proszę o jakąś informację, co z tym zrobić.

1 / 5 2022-02-01

tak to są oszuści!!!!

1 / 5 2022-01-27

Dno. Nawet na jedną gwiazdkę nie zasługują. Zamówienie złożone 30 października miało dojść po 14 dniach. Oczywiście nie dotarło. 5 grudnia rezygnuje. Wczoraj czyli 26 stycznia !!! po straszeniu zebraniem ludzi i pozwem zbiorowym oddali pieniądze przelewem ekspresowym. Nie wierzcie w ani pół słowa jakie do was piszą. Ileż to razy przekazywali sprawę do działu księgowego i tam interweniowali. Ciągle ta sama śpiewka a przelewu brak. Dno!!!

1 / 5 2022-01-26

ODRADZAM WSZYSTKIM Złożyłam i opłaciłam zamówienie 1 grudnia 2021 roku i na realizację czekałam prawie 2 m-ce. oczywiście żadnej wiadomości o wydłużonym czasie realizacji, żadnego przepraszam. Samo musiałam się dowiadywać dlaczego moje zamówienie nie jest realizowane w deklarowanym czasie. Pod koniec stycznia wreszcie otrzymałam długo wyczekiwaną przesyłkę i jakież rozczarowanie - leginsy, które dostałam nijak się miały do przedstawionej w opisie rozmiarówki. Leginsy dużo za małe, jak na dziecko. Stanowczo nie polecam.

5 / 5 2022-01-26

ODRADZAM WSZYSTKIM Złożyłam i opłaciłam zamówienie 1 grudnia 2021 roku i na realizację czekałam prawie 2 m-ce. oczywiście żadnej wiadomości o wydłużonym czasie realizacji, żadnego przepraszam. Samo musiałam się dowiadywać dlaczego moje zamówienie nie jest realizowane w deklarowanym czasie. Pod koniec stycznia wreszcie otrzymałam długo wyczekiwaną przesyłkę i jakież rozczarowanie - leginsy, które dostałam nijak się miały do przedstawionej w opisie rozmiarówki. Leginsy dużo za małe, jak na dziecko. Stanowczo odradzam.

5 / 5 2022-01-24

Nie polecam, banda oszustów. Zamówiłam kurtkę, która okazała się za mała (w rzeczywistości jest mniejsza rozmiarówka), zwróciłam, a pieniędzy dalej brak. Minęły 3 tygodnie dzisiaj jest już 5 dzien po terminie kiedy miał przyjsc przelew, ciagle dzwonienie i szarpanie się z nimi przez maila jest męczące, kiedy pracują tam tak niekompetentni ludzie. Ich stała wymówka to sprawa zostanie zgłoszona do księgowości, po czym sie dowiedziałam ze przelew nawet nie wyszedł w ciągu tych 3 tygodni. Sprawa będzie zgloszona na rzecznika praw konsumenta bo jak widać walka z wiatrkami. Mało tego kurtka która kupiłam była w cenie 150zl a na stronie na ten moment widnieje przecena z 270 na 220zl wiec robią ludzi niezłe w butelkę. NIE POLECAM

1 / 5 2022-01-19

UWAGA OSZUŚCI. OSTRZEŻENIE DLA INNYCH, CHĘTNYCH DO ZROBIENIA ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE. Towar zamówiłam 06.10.2021 r. Po 21 dniach zaczęłam zniecierpliwiona telefonować do sklepu i w każdym tygodniu otrzymywałam informację, że oczekują na towar. Do tego stopnia OSZUŚCI, że nawet jednemu z konsultantów wymknęło się, że towar został do mnie wysłany, w kolejnym tygodniu, że znowu oczekują. Ostatecznie w dniu 27.12.2021 r. zrezygnowałam z zakupu i w dniu 11.01. 2022 r. podobno środki zostały mi zwrócone. Dziś mamy 19.01.2022 r. i ciekawe czym idą, chyba gołębiem, bo na koncie ich nie mam. Zgłaszam sprawę zawiadomieniem na Policję, bo to normalne oszustwo jest. UWAGA!!!!!!

1 / 5 2022-01-19

UWAGA OSZUŚCI. OSTRZEŻENIE DLA INNYCH, CHĘTNYCH DO ZROBIENIA ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE. Towar zamówiłam 06.10.2021 r. Po 21 dniach zaczęłam zniecierpliwiona telefonować do sklepu i w każdym tygodniu otrzymywałam informację, że oczekują na towar. Do tego stopnia OSZUŚCI, że nawet jednemu z konsultantów wymknęło się, że towar został do mnie wysłany, w kolejnym tygodniu, że znowu oczekują. Ostatecznie w dniu 27.12.2021 r. zrezygnowałam z zakupu i w dniu 11.01. 2022 r. podobno środki zostały mi zwrócone. Dziś mamy 19.01.2022 r. i ciekawe czym idą, chyba gołębiem, bo na koncie ich nie mam. Zgłaszam sprawę zawiadomieniem na Policję, bo to normalne oszustwo jest. UWAGA!!!!!!

5 / 5 2022-01-15

opinia dotyczy sklepu Superstores w Kwidzynie. Miesiąc temu zamówiłam towar z pisemną gwarancją, że towar dotrze do świąt Bożego Narodzenia. Nic takiego się nie wydarzyło. Po wielu upomnieniach mailowych i przez messanger otrzymałam informację, że paczka zaginęła a zamówienie zostało anulowane i nastąpi zwrot pieniążków na konto. Mija miesiąc od feralnego zamówienia i tydzień po odpowiedzi, że wysłano kwotę zakupu na konto zamawiającego, jednak ani towaru ani pieniędzy. Nie stać mnie na rozdawnictwo oszustom. Sprawę składam do Rzecznika Praw Konsumenta i na policję a państwu radzę omijać sklep szerokim łukiem.

5 / 5 2022-01-04

OSZUKANO mnie na prawie 300 zł!! pieniadze nie wracająca już od ponad miesiąca ,a zamówienie zostało złożone z 3 miesiące temu. Z całego serca NIE POLECAM tego pseudo sklepu i całej niekompetentnej obsługi oraz szefostwa. Sprawa zostanie złożona na POLICJĘ, a znajomości potrafią rozwikłać każdy kłopot

1 / 5 2022-01-03

Opinia dotyczy sklepu super-store.pl z siedzibą w Kwidzynie. To oszuści. Na zamówiony towar nie doczekałam się przez ponad miesiąc. Po anulowaniu zamówienia na zwrot swoich pieniędzy również przestałam już liczyć, mimo telefonicznych zapewnień, że sprawa została przekazana do realizacji. Ja im nie odpuszczę, przejdę na drogę prawną (zostałam po prostu okradziona). Może to pomoże uchronić innych.

1 / 5 2021-12-24

Nie polecam. Ten sklep (Kwidzyn) to oszuści. Zamówiłem tam kurtkę, która okazała się w chińskiej rozmiarówce i była zbyt mała. Odesłałem ją tego samego dnia, tj. 26.11.2021, na własny koszt, wypełniając dołączony do produktu formularz zwrotu, wpisując swoje dane, powód zwrotu, numer zakupu oraz nr konta, na który mają być zwrócone środki. Pieniędzy jednak nie otrzymałem w ustawowym terminie. Napisałem do nich e-mail z ponagleniem, na który otrzymałem lakoniczną informację, że sprawa jest w księgowości. Przerzucałem się z nimi korespondencją, bez skutku. W kolejnym mailu wezwałem sprzedawcę do dobrowolnego zwrócenia moich pieniędzy, określając graniczną datę na 20.12.2021, jednocześnie informując ich, że wystosuję skargę do PIH i Rzecznika Praw Konsumenta, a w ostateczności zlóżę skargę na policję o oszustwo, oraz skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego. Odpowiedzieli mi, że nie otrzymali ode mnie mojego numeru konta i proszą o podanie go. Ponownie przesłałem ten numer, na co otrzymałem info, że środki zostaną zwrócone najpóźniej następnego dnia, czyli 22.12.2021. Jednak środki nie wpłynęły. Doszedłem do wniosku, że jedyną ścieżką do odzyskania własnych pieniędzy jest droga prawna. Składam sprawę na policję oraz do wszystkich uprawnionych instytucji, które są władne ukrócić praktyki tych oszustów. Wszystkim oszukanym doradzm to samo. Jeszcze raz przestrzegam przed zakupami w tym pseudo-sklepie.

5 / 5 2021-12-24

Nie polecam. Ten sklep to oszuści. Zamówiłem tam kurtkę, która okazała się w chińskiej rozmiarówce i była zbyt mała. Odesłałem ją tego samego dnia, tj. 26.11.2021, na własny koszt, wypełniając dołączony do produktu formularz zwrotu, wpisując swoje dane, powód zwrotu, numer zakupu oraz nr konta, na który mają być zwrócone środki. Pieniędzy jednak nie otrzymałem w ustawowym terminie. Napisałem do nich e-mail z ponagleniem, na który otrzymałem lakoniczną informację, że sprawa jest w księgowości. Przerzucałem się z nimi korespondencją, bez skutku. W kolejnym mailu wezwałem sprzedawcę do dobrowolnego zwrócenia moich pieniędzy, określając graniczną datę na 20.12.2021, jednocześnie informując ich, że wystosuję skargę do PIH i Rzecznika Praw Konsumenta, a w ostateczności zlóżę skargę na policję o oszustwo, oraz skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego. Odpowiedzieli mi, że nie otrzymali ode mnie mojego numeru konta i proszą o podanie go. Ponownie przesłałem ten numer, na co otrzymałem info, że środki zostaną zwrócone najpóźniej następnego dnia, czyli 22.12.2021. Jednak środki nie wpłynęły. Doszedłem do wniosku, że jedyną ścieżką do odzyskania własnych pieniędzy jest droga prawna. Składam sprawę na policję oraz do wszystkich uprawnionych instytucji, które są władne ukrócić praktyki tych oszustów. Wszystkim oszukanym doradzm to samo. Jeszcze raz przestrzegam przed zakupami w tym pseudo-sklepie.

1 / 5 2021-12-22

sklep internetowy SUPER-STORE.PL z Kwidzynia to banda OSZUSTÓW, NACIĄGACZY I ZŁODZIEI!!! ODRADZAM zakupy w tym miejscu - ani towaru ani zwrotu pieniędzy! TOTALNE DNO!!!!

5 / 5 2021-12-21

Najzwyczajniej w świecie to oszuści piszą że towar dostępny w 24 godziny czekam 2 tygodnie i nic na email też nie odpisuja odradzam zamawianie w tym sklepie

1 / 5 2021-12-20

Proszę uważać na ten sklep to są oszuści!! a to dowody, w dniu 19.09.2021 zamówiłem u nich bluzę. Czekałem 2 miesiące i nic, po rezygnacji z zamówienia (30.11) zgodnie z ich regulaminem powinienem otrzymać zwrot pieniędzy do 14.12, dzisiaj jest 20.12 a pieniędzy nie ma (chyba mi tylko droga sądowa została, jak odsetki urosną). Kilkukrotnie rozmawiałem z biurem obsługi gdzie ludzie nie mają ochoty nawet się przedstawić (klient zostawił kasę niech sp.....), raz nawet bezczelnie kobieta odłożyła słuchawkę bo jej się ze mną gadać nie chciało. Szanowni Państwo oni mają towar z ALiExpres!!! Odradzam zakupy w tym pseudo sklepie, zwłaszcza teraz przed świętami.

5 / 5 2021-12-18

Nie kupujcie w tym sklepie! Oszuści...obecnie czekam na zwrot pieniędzy i wątpię czy je odzyskam. Dziwię się, że taka firma jeszcze istnieje...

5 / 5 2021-12-17

OSZUŚCI i ZŁODZIEJE!!! Nie realizują zamówień i nie zwracają pieniędzy! TOTALNE DNO!!!

1 / 5 2021-12-14

Omijajcie ten sklep! Zamówiłam trzy rzeczy, otrzymałam dwie. Jakość tragedia, męskie xl byłyby dobre na mojego 5latka. Zwróciłam no i fajnie, ani ubrań ani kasy. Co email piszą, że jest już w dziale księgowości, że już interweniują i dalej nic. Jak to możliwe, że ich nie zamknęli jeszcze jak od miesięcy okradają ludzi. Proponuję zbiorowe zgłoszenie i może wtedy za kilka lat odzyskamy własną kasę.

1 / 5 2021-12-10

Nie polecam. We wrześniu zamówiłam kurtkę, po 14 dniach zero informacji i brak dostawy po kilku telefonach uzyskałam info ze kurki nie ma i czy czekam jeszcze następne 14 dni czy zwrot pieniędzy. Zdecydowałam się poczekać i dalej kurki nie mam. Zrezygnowałam całkowicie prosząc o zwrot pieniędzy. I ten zwrot pieniędzy trwa do dzisiaj. Po kilku meilach i telefonach nadal nic. W poniedziałek sprawę kieruję do organów scigania.

1 / 5 2021-12-07

Ostrzegam !!! przed realizacją zakupów w tym sklepie, zamówienie złożyłam we wrześniu nie otrzymałam przedmioty zamówienia a obecnie walczę o zwrot środków.

1 / 5 2021-11-26

Z zamówionych trzech produktów otrzymałem 2, ostatni produkt nie dotarł, do mnie, najdroższy z zamówienia. Pieniądze nie zostały zwrócone. Zero gwiazdek. Będzie zawiadomienie o oszustwie.Ew

1 / 5 2021-11-22

Swoje zamówienia (3-częściowy komplet dresowy damski z bezrękawnikiem, Marka: Alexiss: 144,99zł plus koszty przesyłki) złożyłem i opłaciłem 23 września 2021r. Termin realizacji był podany na 14 dni roboczych. Po tym terminie nadal nie otrzymałam przesyłki. Nie spieszyło mi się, więc czekałam. 20 października dostałam informacje, że przesyłka nadejdzie z opóźnieniem do 14 dni. Czekałam, ten termin minął - nadal nie otrzymałam tego, co zamówiłam. 15 listopada wykonałam więc telefon z uprzejmym zapytaniem, kiedy mogę spodziewać się dresu, który zamówiłam prawie 2 miesiące temu!!!! Pani poinformowała, że najpóźniej w środę (17 listopada) przesyłka powinna być w paczkomacie i faktycznie była! (dziwne... dopiero po moim telefonie okazało się, że dres już jest - dziwny zbieg okoliczności) Jednak moja radość nie trwała długo. Okazało się, że dres może być dobry dla 10 - 13 letniej dziewczynki, ale nie dla wysokiej, szczupłej kobiety... :-( Wprawdzie w opisie jest podana informacja, że rozmiary są zaniżone i że sugerują wybór o 2-3 rozmiary większy niż zazwyczaj. Na co dzień noszę rozmiar 38/M, dlatego postanowiłam zamówić XL myśląc, że ten rozmiar będzie odpowiedni. Niestety rozmiary w żadnym wypadku nie są dla europejskiej kobiety.... Początkowo chciałam oddać dres i zażądać zwrotu pieniędzy lub ten sam dres o większym rozmiarze (dres jest ocieplany, naprawdę fajny, 3 częściowy: spodnie, bluza plus kamizelka, byłby wymarzony na zimę...) Jednak kiedy przeczytałam opinie innych osób to zrezygnowałam... Dowiedziałam się, że nie tylko ja tak długo czekałam. Inni też otrzymali paczki po terminie często dłuższym niż 2 miesiące (lub w ogóle) Bywało, że rzeczy były niekompletne i za małe, jak w moim przypadku... Mieli też problem z wyegzekwowaniem pieniędzy.... Stwierdziłam, że szkoda mi tracić energię na tego typu walkę (pewnie bezowocną) Postanowiłam wystawić ten dresik na Vinted, Instagramie, Facebooku... Może ktoś będzie chciał kupić dla swoje córeczki w końcu zbliżają się święta. Mam większą szansę, że w ten sposób odzyskam chociaż część pieniędzy za dres... NIE KUPUJCIE PAŃSTWO UBRAŃ W TYM SKLEPIE. Szkoda czasu, nerwów no i pieniążków....

1 / 5 2021-11-19

Oszuści. Uważać. Omijać . Ja to zgłoszę na policję. Czekam na zwrot kasy. A przewodnikiem i nadzorcą jest firma roneberg,

1 / 5 2021-11-16

Nie polecam materiał szajs koszulki rozdzielone, dotarła jedna..... po anulowaniu kasa nie wpłynęła do tej pory. Oszuści!!! Nie polecam omijać z daleka!!!!!

5 / 5 2021-11-16

Zamówiłem komplet dresowy u nich we wrześniu czekałem aż do końca października i listopada wcale nie dostałam zamówienia jak pisałem do nich to zawsze wymówkę mieli że jakieś opuznienia mają i żeby czekać to czekałem ale ile można czekać zrobiłem anulowanie zamówienia i teraz czekam na pieniądze już trzeci tydzień ale zgłosiłem sprawę do inspekcji handlowej

1 / 5 2021-11-15

Oszuści ! Ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy!!

1 / 5 2021-11-15

UWAŻAĆ .... Oszuści. Zamówiłam towar we wrześniu. Brak towaru i zrwotu pieniędzy a mamy juz koniec w listopadzie. Masakra. Nie kupujcie u tych oszustów!!! To niema szacunku ludziom. Ta jest wstydzi firmy !!! Firma nazwa www: Super-store.pl

5 / 5 2021-11-15

UWAŻAĆ .... Oszuści. Zamówiłam towar we wrześniu. Brak towaru i zrwotu pieniędzy a mamy juz koniec w listopadzie. Masakra. Nie kupujcie u tych oszustów!!! To nie ma szacunku ludziom. Ta firmy jest wstydzi!!! Firma nazwa www: Super-store.pl

1 / 5 2021-11-04

Ludzie uważajcie omijajcie z dalej ostrzegajcie ludzi gdzie tylko możecie oszuści czekam na pieniądze prawie miesiąc i cisza cały czas przejazano do księgowości zgłaszajcie na policję

1 / 5 2021-11-04

Oszuści czekam na swoje pieniądze już 3 tydzień zgłaszam sprawę na policję I do Panstwowej Inspekcji Handlowej przesyłam adres mail https://bip.wiih.pomorzezachodnie.pl

5 / 5 2021-11-03

Witam. Jak to jest możliwe ze tacy oszuści jeszcze są na rynku??? Kupiłem koszulę i ani koszuli ani zwrotu pieniędzy!!!

5 / 5 2021-11-03

Nie polecam złodzieje i oszuści brak towaru i brak zwrotu pieniędzy

5 / 5 2021-10-27

Żałuję , że nie przeczytałam wcześniej opinii o tym sklepie. Sądziałm, że już tacy oszuści nie istnieją. Złodziejski sklep , bandyckie zasady . Bardzo nie polecam tych oszustów!!!!!!

1 / 5 2021-10-21

Przyznać gwiazdkę? Zero gwiazdek. Z 5-ciu zamówionych produktów otrzymałam 2. Każdy inną paczką. Kamizelkę w rozmiarze XL może nosić moja 10-cio letnia córka. Pięknie wyglądający różowy dresik -oczywiści za mały, a jakość??? Rzeczy sprzedawane ze stołów mają lepszą. Nie wspominając o tym, że prześwituje. Reszta nie doszła - bo jak podają - mają niezależne problemy magazynowe. Kiedy w końcu napisałam rezygnację, to dowiedziałam się, że termin zwrotu wynosi 14 dni. Czas upłynął a ja w dalszym ciągu nie mam pieniędzy na koncie. Stanowczo odradzam!!!

5 / 5 2021-10-15

nie polecam oszuści w pelnym słowa tego znaczeniu

1 / 5 2021-10-14

SZANOWNI PAŃSTWO PROSZĘ UWAŻAĆ NA TEN SKLEP. Ja swoje zamówienia złożyłem i opłaciłem 27 maja 2021 r. i zaczęło się. Termin realizacji był podany na 14 dni roboczych. Po tym terminie okazało się że nie mają towaru , który zamówiłem. Pani mnie zwodziła, że za dwa tygodnie, potem za miesiąc znowu za dwa tygodnie i tak dalej. Nie spieszyło mi się to się godziłem i czekałem. Oczywiście jest podany telefon ale ilekroć nie dzwoniłem to był wyłączony. Kontakt zerowy. Zaczęto też nie odpisywać na moje maile. Dopiero jak napisałem że zgłoszę sprawę na policję to odpisano mi że nadal nie mają towaru. Więc postanowiłem zrezygnować. Ale pieniędzy nie przelano mi po 14 dniach. Gdy kolejny raz napisałem, że zgłaszam sprawę na policję i do urzędu skarbowego łaskawie otrzymałem wiadomość że przeleją pieniądze. Sprawa zakończyła się chyba 18 września 2021r. 4 miesiące krętactw. ODRADZAM TEN SKLEP. Szkoda czasu i nerwów. NIE ZASŁUGUJĄ NAWET NA JEDNĄ GWIAZDKĘ

5 / 5 2021-10-13

Super stores!!!! To jest tragedia, oszuści itd. Zamówiony towar nie doszedł do mnie a gdy poprosiłem o zwrot gotówki to się dowiedziałem ze muszę czekać 14 dni porażka. Wie ktoś może gdzie mogę założyć sprawę pseudo firmie Super Stores???

1 / 5 2021-09-29

Banda oszustów. Czekam na zwrot pieniążków,, wydzwaniam pisze maile i ciągle słyszę że Pani łaskawie zainterweniuje do wielkiej Pani przełożonej z którą oczywiście nie można porozmawiać osobiście!!!! Tragedia i dramat! NIE KUPUJCIE! OSTRZEGAM! OSZUŚCI!

5 / 5 2021-09-23

Oszuści. Zamówiłam towar w maju. Brak towaru i zrwotu pieniędzy a mamy juz koniec wrzesnia. Masakra. Nie kupujcie u tych oszustów!!!!

1 / 5 2021-09-08

Odradzam. Produkt słabej jakości. Zwrot przyjęty i na tym byłby koniec historii. Z tym, że ponad miesiąc czekam na moje pieniądze i wątpię, że je odzyskam. Ciągłe e-maile, że niby przepraszają itd. Porażka. Odradzam.

1 / 5 2021-08-27

Nie polecam. Czekam na towar od 2 miesięcy, od ostatniego kontaktu z firmą minęły 2 tygodnie i nadal nie widziałam towaru. Radzę unikać tej strony.

5 / 5 2021-08-26

Nie polecam tego sklepu .Po zwrocie sukienki nie oddają pieniędzy zwykli oszuści .Ubrania słabej jakości .Szkoda czasu i pieniędzy

1 / 5 2021-08-24

Powinno być Zero gwiazdek, ale się nie da. Firma wyłudzająca pieniądze tak można nazwać brak zwrotu pieniędzy. 26 maja zakupiłam sukienkę, brak towaru i tłumaczenia, że nie ma na stanie ok rozumiem czekałam z niecierpliwością. W lipcu zrezygnowałam z zamówienia, była taka możliwość. Jednak zwrotu pieniędzy nie otrzymałam mimo zapewnień, że będą wysłane. Nie polecam!!! Przestrzegam przed robieniem większych zakupów.

5 / 5 2021-08-08

Totalna porażka. Nie polecam.

5 / 5 2021-07-29

Ten sklep internetowy to jakiś żart. Czekałam na wysyłkę 1,5 miesiąca. Stracony czas i nerwy. Przelewu na szczęście nie zrobiłam. Gotówką miała być za pobraniem. Wczoraj anulowałam zamówienie.

5 / 5 2021-07-19

Tragedia!!!! Zeby na bluze czekać 3 miesiące?! I jeszcze nie doszła, zrezygnowałam z zamówienia. Zamiast napisac uczciwie, że nie ma ma stanie i, ze nie bedzie! A co 2 tygodnie informacja, że bluza juz prawie w wysyłce. Śmiech na sali NIE POLECAM!!!!

1 / 5 2021-07-05

Dramat. Miesiąc czekałam na zwrot pieniędzy. Dopiero na hasło "rzecznik praw konsumenta" podjęto jakiekolwiek działania. Cały ten sklep to nieśmieszny żart.

1 / 5 2021-06-29

Potwierdzam firma super store to jakaś pomyłka jedno wielkie oszustwo naciągają na kasę sprzedają towar którego nie mają na stanie, zamówiłem 10.06.2021 i do tej pory nic pani na infolinii dziecinnie tłumaczy że jeszcze parę dni sama nie wierząc w to co wciska, żałuję że nie sprawdziłem wcześniej tego sklepu internetowego przez co straciłem kasę przestrzegam wszystkich nie kupujcie w tym sklepie niczego to jedno wielkie naciągactwo

1 / 5 2021-05-29

Towar niezgodny ze zdjęciem. Rozpatrują mój zwrot już 18 dni roboczych. Odradzam zakupy. Szkoda nerwów i pieniędzy.

1 / 5 2021-05-12

Zamówiłem kurtkę po miesiącu dalej nie przyszła. Ale pani na infolini powiedziała że może mi wysłać inną bo tamta nie wiadomo kiedy będzie.jednym siłowym masakra.

1 / 5 2021-04-30

Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Od 6 kwietnia nie otrzymałam zamówienia.

1 / 5 2021-04-26

Nie mogę dać zero gwiazdek!!!!!!!!

5 / 5 2021-04-26

Masakra,jeśli ktoś zastanawia się czy skorzystać z oferty tej firmy stanowczo odradzam. Na towar czekałam ponad miesiąc, po kilku mailach z mojej strony otrzymałam produkt całkowicie nie odpowiadający temu ze zdjęcia. Tania podróbka nadająca się do wyrzucenia. Takie firmy powinny być zamykane!!!!!!!

1 / 5 2021-04-07

Całkowita porażka. 1 lutego 2021 zamówiłam kilka ubrań. Pieniądze przesłane przelewem tradycyjnym. Po 6 tygodniach anulowano mój zakup na moją prośbę bo towaru nie mieli na stanie. Od tej pory czekam na zwrot pieniędzy. Telefonu nikt nie odbiera a na wiadomości mailowe ciągle otrzymuję odpowiedz, że przelew będzie "dziś" realizowany. Tylko to dziś jakoś nie następuje... Sprawę wyłudzenia pieniędzy chyba pora skierować na policję...

1 / 5 2021-04-06

O D R A D Z A M zakupy w tym sklepie. Od 28 stycznia jestem zbywana, ze towar przyjedzie i zostanie wysłany. 17 marca anulowałam zamówienie i do dzisiaj zwrotu za to zamówienie nie otrzymałam. Cały czas tylko tłumaczenie, że przekażą do ksiegowości ...przekażą do przełożonej. NIE POLECAM!!

5 / 5 2021-01-12

Towar otrzymałam po ok 12 dniach. Nawet szybko. Jednak rozmiar okazał się za mały i uszkodzony. Odesłałam następnego dnia priorytetem. Minął ponad miesiąc i do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie polecam!!!

1 / 5 2021-01-08

Szkoda, że poczytałam opinii na temat tej formy. Teraz już wiem, że to oszuści. Zmuszona jestem dziecku kupić inną zabawkę. Tą odeślę o ile otrzymam. Bo z tego co czytam, to mogę nigdy nie otrzymać ani towaru ani pieniędzy. Cóż spotkamy się w sądzie. Oczywiście niemożliwe nie danie żadnej gwiazdki, ale mają opinię należy odczytać jako 0 gwiazdek.

1 / 5 2020-12-29

Nie polecam ,zamówiłam 15 listopada ,zapłaciłam i cisza ..............żadnych gwiazdek ,porażka

5 / 5 2020-12-29

Nie polecam ,zamówiłam 15 listopada ,zapłaciłam i cisza ..............

5 / 5 2020-12-21

Ten sklep to jedna wielka ściema. Nie kupujcie tam nic. Nie zwracają środków za odesłany towar. Oszukują i zbywają klienta. Od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy, ale będę się wciąż upominać. Do skutku.

5 / 5 2020-12-08

Ten sklep to porażka, dwa miesiące czekałam na legginsy, nie przyszły. Poprosiłam o zwrot gotówki, miałam otrzymać w ciągu dwóch dni roboczych. Tych dni okazalo się być znacznie więcej. Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2020-12-08

Ta firma to oszuści. Nie otrzymałam od nich należnego mi zwrotu środków. NIE DOKONUJCIE tam żadnych zakupów. Musiałam dać jedną gwiazdkę bo inaczej nie doda się opinii..

1 / 5 2020-11-23

Pisząc opinie nie zauważyłam gwiazdek. Jeśli było by to możliwe dała bym zero.

5 / 5 2020-11-23

Żałuje ze nie szukałam komentarzy przed zakupem Kurtki. Zapłaciłam przelewem. Czekałam miesiąc zgłosiłam się o dostarczenie zamówienia. Napisano mi ze Kurtka jest nie dostępna poprosiłam o zwrot pieniędzy. Mija już trzeci miesiąc. Ktoś mi odpisał że prześle ponaglenie do księgowości. Do tej pory nie otrzymałam pieniędzy. Nie kupujcie w tym Sklepie.

2 / 5 2020-09-21

Najgorszy chiński sort.Ubrania nie mają nic wspólnego z tymi na zdj.Rzeczy wysyłają na raty albo i wcale.Trzeba się o nie upomnieć.Tak jak ktoś już napisał..sprzedają przedmioty,których nie mają na stanie.NIE POLECAM !

5 / 5 2020-08-05

Jedno wielkie oszustwo. Nie kupujcie. Nie mogę odzyskać pieniedzy.

1 / 5 2020-07-14

Firma sprzedaje towar którego nie ma. Czekałam na zamówienie prawie miesiąc, dzisiaj dostałam wiadomość że niestety towar nie doszedł ponoć wysyłka z Polski. Zwrócą pieniądze zobaczymy. Człowiek uczy się całe życie sKoda że nie szukałam wcześnie opinii nigdy bym niczego tu nie zamówiła.

1 / 5 2020-07-07

Koszmarna firma. Nie terminowa- czekałam na zamówienie ponad 60 dni. Zgłosiłam anulowanie i prośbę o zwrot pieniędzy, to po miesiącu przysłali mi jakieś spodnie, które przypominają szmaty. Nie odesłałam tylko dlatego, że nie oddaliby mi pieniędzy. A tak te szmaty wykorzystuje do sprzątania. Nie należy im się ŻADNA GWIAZDKA!!!

5 / 5 2020-06-25

Jedna gwiazda to zdecydowanie za dużo. Po 4 tygodniach oczekiwania zrezygnowałem z zamówienia. Zamówienie anulowana 22 maja. Pieniędzy do tej pory nie zwrócono. Ciągle info, że sprawa przekazana do księgowości. Po prostu złodzieje, tylko czekać kiedy firma zniknie.

1 / 5 2020-06-19

Sklep porażka- nie kupujcie tam nic! Panuje tam bałagan,chaos i brat towaru

1 / 5 2020-06-16

Ponieważ przy swojej dzisiejszej opinii zagapiłam się nie podając adekwatnej oceny w gwiazdkach uzupełniam ją . Prawda jest taka że ta jedna gwiazdka to za dużo.

5 / 5 2020-06-16

Żałuję że wcześniej nie poczytałam opinii na temat tej oszukańczej firmy. 15.04.br. zamówiłam maseczki oraz zapasowe filtry, miały być one dostarczone w ciągu 2 tygodni. Zamówienie było opłacone przelewem. Ładnie przepraszali za niedotrzymanie terminu. Nawet byłam dość cierpliwa. Zdenerwowałam się gdy inna firma przysłała mi maseczki po 3 dniach. 18.05. zrezygnowałam z zamówienia żądając zwrotu pieniędzy podając potrzebne dane. Odpowiedź uznająca reklamację podawała termin zwrotu pieniędzy góra za 5 dni. Do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałam a jest 16.06. Określam to jako złodziejstwo i poważnie ostrzegam przed korzystaniem z tej firmy.

1 / 5 2020-06-12

Zdecydowanie odradzam! 2 miesiące temu zapłaciłam za maseczki. Do dzisiaj nie mam zwrotu pieniędzy. Przyjmują wpłaty, a nie informują, że nie mają danego towaru. Nie można doprosić się zwrotu pieniędzy.

5 / 5 2020-06-08

Zdecydowanie ODRADZAM! Od dwóch miesięcy ta niekompetentna firma nie jest w stanie zwrócić pieniędzy za niezrealizowane zamówienie!!! Omijajcie szerokim łukiem! To jacyś oszuści!

1 / 5 2020-06-05

Ta firma to jakaś pomyłka.Sprzedają towar ,którego nie mają bo nie doszedł w terminie.Czekam dwa tygodnie po czym proponują inną maskę w zamian zamówionej. Mija tydzień i nic.Dzwonię i proszę o zwrot pieniędzy. Miła pani informuje ,że nie ma problemu i przekaże sprawę do księgowości.Dostaję maila - sprawa została przekazana do księgowości proszę czekać na zwrot pieniędzy. Mija tydzień i nic. Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2020-06-05

Ostrzegam przed oszustami.Wyslali inna maske za 50% ceny,tandeta.Dodzwonic sie nie mozna,na maila brak odpowiedzi od 3 tyg.Zlodzieje!!!!!!!

5 / 5 2020-05-28

Odradzam, w 100% odradzam, totalna porażka. Dwa miesiące czekałem na zwrot pieniędzy. Korespondencja z firmą na zasadzie ja o zupie oni o d....e. Ja rezygnuję , oni wysyłają i tak w kółko. Zamówienie rozdzielone na dwa i totalna porażka. Czytajcie opinie o firmie

1 / 5 2020-05-27

Totalne dno. Zamiast 14 dni oczekiwania na zamówienie całość zajęła 2 miesiące (pomimo rezygnacji 2 tygodnie wcześniej, która została całkowicie zignorowana). Co tydzień do nich dzwoniłem i ciągle mówili, że na 100% w tym tygodniu wyślą. W zamówieniu nic się nie zgadza, będę musiał to odsyłać i pewnie czekać kolejne miesiące w oczekiwaniu na zwrot pieniędzy. Oszuści. Trzymajcie się z daleka

1 / 5 2020-05-25

Sklep porażka- nie kupujcie tam nic! Panuje tam bałagan, jednego dnia otrzymałam kilka maili sprzecznej tresci. Nie wysłali towaru w deklarowanym czasie, ani w ustawowych 30 dniach. Co godzinę ustawiłam automat na wysyłanie do nich maili z żądaniem zwrotu pieniędzy ( od umowy odstąpiłam co potwierdzili mi w mailu) Poskutkowało, bo po kilku dniach zasypanej skrzyni mailowej pieniądze na szczęście odzyskałam. Nie kupujcie tam nic - naciągacze,

4 / 5 2020-05-19

Swoje trzeba wyczekać i widać, że ilość zamówień przerosła sklep, ale po kontakcie mailowym, wszystko zostało znacznie przyspieszone i produkt (maseczki) dotarł pod wskazany adres. Co prawda z braku dostępnych kolorów, doręczony został inny lecz opcja zaproponowana przez sklep okazała się w dalszym ciągu zadowalająca i warto bylo na nią przystać. Mimo czekania, to przy tym ciężkim okresie, gdzie produkt jest mocno deficytowy, polecam firmę. Na pewno dla cierpliwych, ale koniec końców na plus. Kontakt mailowy bez większych problemów.

5 / 5 2020-05-19

Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam!!!! Najpierw 1,5 miesiąca czekałam na przesyłkę, jak już doszła okazało się, że asortyment w innych kolorach bo nie mieli takich jak zamawiałam. Potem jeden konsultant na infolinii (na której godzinami czeka się by ktoś odebrał) spychał mnie do kolejnego i tak w kółko. W końcu wysłali kuriera po odbiór paczki do zwrotu. Niestety od miesiąca cisza, nikt nie odpowiada na maile, kasy też nie przesłali. OSZUŚCI!!!!!!!!

5 / 5 2020-05-14

Czekam na przesylke( wydalam ponad 900zl) juz ponad mesiac. Nie ma reakcji na moje maile i telefony( kiedy w koncu sie doszwonie obiecuja jutro wysłac paczke) i tak od tygodni. Zglosze na policje.

1 / 5 2020-05-13

Mineły dwa miesiace kiedy wplacilam pieniadze, paczki nadal nie otrzymalam. Otrzymuje tylko maile z informacja ze "w tym tygodniu napewno paczka bedzie wyslana" (i tak od trzech tygodni)

5 / 5 2020-05-10

Zamówiłem maski 9.04.20 płatność z góry z terminem realizacji max 2 tygodnie.27.04.20 przysłano mi na mail że są gotowe do wysyłki.Po moim telefonie o braku realizacji 06 05 .20 przyszło na mail że jest nowe zamówienie i znowu trzeba czekać 2 tygodnie Ostrzegam wszystkich przed tą firmą w dobie pandemii żerują na ludziach którzy są w strachu przed choroba i chcą się chronić .Pieniędzy pewnie nie odzyskam

5 / 5 2020-05-09

Zamowilam spodnie w rozmiarze 36,przyslal mi gacie nr18 w niemieckiej rozmiarowce, to sa gacie na wieloryba.ONI WCALE NIE POCZUWAJA SIE DO ODPOWIDZIALNOSCI.Tylko nie rozumiem dlaczego Allegro ich broni ,to warto podac do CBS,.Ja skladam oficjalne pismo o naduzyciu,moich jonsumenckich praw;l.

5 / 5 2020-04-27

Niestety moja opinia jest bardzo negatywna. Ostrzegam nie korzystacie z usług tej firmy. Na realizację zamówienia czekałam ponad trzy tygodnie wreszcie zrezygnowałam. Na szczęście pieniądze oddali. Mają metodę po zamówieniu przesyłają mile wiadomości. Następnie dziwnie się tłumacza z braku realizacji zamówienia np. Koleżanka nie mogła znalesc zamówienia. Takie gadki dla naiwnych. Często korzystam z zakupów online ale takiego braku profesjonalizmu jeszcze nie doświadczyłam.

5 / 5 2018-11-21

Muszę niestety wystawić negatywną opinię żeby przestrzec innych internautów. Próbowałam dogadać się ze sklepem, ale już znudziło mi się czekać. Pod koniec listopada zakupiłam 2 telefony, skuszona niższą ceną niż w innych sklepach.Telefony owszem przyszły szybciutko, tyle tylko że nie ten model który zamawiałam, w dodatku nie miały polskiej gwarancji!!! Po rozmowie telefonicznej odesłałam przesyłkę i uzyskałam informację że sklep pokryje jej koszt z powodu swojej pomyłki. No i się zaczęło! 4 tygodnie wydzwaniania, pisania maili, bez odpowiedzi, bez skutku. Ani telefonów, ani pieniędzy. Jeśli już udało mi się dodzwonić to uzyskiwałam sprzeczne informacje: najpierw że telefony wysłano, za parę dni że nie wysłano bo nie ma i nie będzie, natomiast będzie zwrot pieniędzy. Oczywiście nie było. Dzwoniłam a oni mówili bzdury : że mają dużo pracy, że dopiero w przyszłym tygodniu szef pojedzie do księgowej i wtedy mi zwrócą, ze muszę trafić jak będzie szef i takie tam dyrdymały. Jak napisał któryś z moich przedmówców, klient czuje się jak intruz, zero przepływu informacji, każdemu trzeba od początku wszystko tłumaczyć.A , szkoda słów! Dopiero jak zagroziłam sądem to oddali pieniądze, chociaż wiszą mi jeszcze za tę zwrotną przesyłkę 35 zł, których do tej pory nie mam Jeśli ktoś chciałby poćwiczyć cierpliwość to polecam, w innym przypadku NIGDY!!!!

2 / 5 2018-09-14

Telefony za 3500zł przyszły za pierwszym razem w foliowej kopercie kurierskiej (bez żadnej foli bąbelkowej). Folia rozdarta, kartony pogniecione, pooblewane jakimś płynem. Brak kart micro sd, które miały być wraz z telefonami, brak polskiego języka (jeden niemiecki, drugi angielski), brak polskiej dokumentacji. Po odesłaniu braki zostały uzupełnione. Telefony tym razem zostały przysłane pocztą w kopercie. Źle zabezpieczone, pogniecione. Żenujący poziom transakcji. Pełna amatorka ... NIE POLECAM TEGO SKLEPU I PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED ZAKUPAMI U NICH!

3 / 5 2018-04-29

UWAGA!!! Nie kupujcie w tym sklepie. Towar niezgodny z zamówieniem!!! Nadal nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy za glinkę, za którą zapłaciłam a której nie dostałam. Po prostu ŻENADA. Kontakt ze sklepem tragedia. JESZCZE RAZ ODRADZAM!!!

2018-04-14

Wysylaja towar niezgodny z zamowionym. BARDZO DLUGA PRZEPRAWA ZE ZWROTEM/WYMIANA NIE POLECAM

5 / 5 2018-01-18

Błyskawiczna i bezproblemowa transakcja. Towar (telefon) zgodny z opisem, nowy, z pełnym wyposażeniem i dokumentacją, bezpiecznie zapakowany. Polecam!

5 / 5 2017-12-07

super S T R E S.pl!!! ŻENADA. Przygoda ze "sklepem" rozpoczęta na początku września - oczywiście o wyborze tego "sklepu" zadecydowała najniższa cena( jak się później okazało to był duży błąd). Po ok. tygodnia od przelewu, telefon (piątek) do "sklepu" (o dziwo na początku nie było problemu z dodzwonieniem się do sklepu) z oświadczeniem, że jeśli telefon nie przyjdzie do mnie we wtorek to żądam zwrotu pieniędzy - w odpowiedzi usłyszałem, że telefonu nie mają u siebie i dopiero w poniedziałek go spróbują ściągnąć. W poniedziałek otrzymałem przesyłkę, niestety nie otworzyłem jej przy kurierze... W paczce znajdowały się produkty których nie zamawiałem. Ponadto karta gwarancyjna otrzymanego telefonu nie była podbita. Od razu po rozpakowaniu przesyłki wykonałem telefon do "sklepu" w odpowiedzi usłyszałem, żebym odesłał telefon a oni w ciągu 14 dni rozpatrzą moją reklamację (?!?). Na podstawie opisanej sytuacji twierdzę, że ów "pomyłka" przy wysyłce była celowa. "Sklep" po prostu chciał kupić sobie czas na sprowadzenie telefonu, który na ich stronie był opisywany jako dostępny w ciągu 24 godzin. Przez około miesiąc wysyłałem maile na różne adresy e-mail (e-mail podany na superstores.pl jest nieaktualny). W mailach żądałem od sklepu zoobowiązania się do pokrycia kosztów odesłania telefonu i niezwłocznego zwrotu pieniędzy. Po ok. miesiącu bezowocnego oczekiwania oraz skontaktowaniu się z innymi poszkodowanymi, decyzja o odesłaniu telefonu bez otrzymania potwierdzenia sklepu o pokryciu kosztów przesyłki. Po ok 5 dniach od wysłania przesyłki zadzwoniłem do "sklepu" ( oczywiście z innego numeru telefonu niż ten używany na początku- telefony ze starego numeru nie były odbierane) - uzyskanie potwierdzenia, iż sklep otrzymał przesyłkę oraz informacja o 14 dniowym okresie na rozpatrzenie "reklamacji"(?!?). Po ok 17 dniach bez odpowiedzi ze strony sklepu wykonałem kolejny telefon ( znów z innego numeru), o dziwo następnego dnia otrzymałem przelew, jednak ku mojemu zaskoczeniu opiewał on na kwotę pomniejszoną o koszty przesyłki ( tj. do mnie i wysyłki ode mnie). Sprawa nadal jest w toku jednak, nie mogę dłużej czekać w zamieszczeniu tej opinii, ponieważ taki "sklep" nie powinien mieć prawa do funkcjonowania. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tej opinii , nikt nie będzie miał już wątpliwości aby NIE korzystać z usług tego "sklepu".

1 / 5 2017-10-26

Powiem tak, kontakt zerowy, nie odbierają 3 numerów telefonów, bez przerwy włącza się poczta i albo się nagrasz albo skrzynka zapchana. Handlują towarem którego fizycznie nie mają.Produkt przy którym można znaleźć napis - w magazynie: jest -tak naprawdę go nie ma, czekaj sobie tatka latka a może kiedyś będziesz miał szczęście. Jak się w końcu dodzwonisz o 10:15 to usłyszysz ze dopiero co weszli do biura i muszą się ogarnąć, a na pytanie to kiedy masz zadzwonić usłyszysz, że za jakieś 2 godziny i już się pewnie nie dodzwoniwszy, a spróbuj zadzwonić o 16:55 to już poczty tylko powłączane. Ja zamówiłem towar za pobraniem we wtorek, który miał wyjść najpóźniej w czwartek, w piątek jak zadzwoniłem to otrzymałem wiadomość że towar wysłany a jak zapytałem o numer listu był cisza, jakieś naradzanie się w tle i podanie numeru listu oczywiście który nie istniał w firmie kurierskiej. W poniedziałek zero kontaktu, nie mogąc się dodzwonić wysłałem sms z rezygnacją i zamówiłem w innej firmie, w której towar miałem za 2 dni i nie musiałem się bać co będzie w paczce. Czytajcie w środku opinie bo te gwiazdki przy sklepie zamazują faktyczne problemy które robią ludziom tacy ignoranci jak obsługa

2017-10-06

Jeśli chcecie otrzymać towar niezgodny z zamówieniem, a później po zwrocie produktu i rezygnacji z zakupu bawić się w ciucibabkę z obsługą sklepu, denerwować się, że robią z Was balona i martwić, że nie zobaczycie już więcej swoich ciężko zarobionych pieniędzy to róbcie zakupy w tym sklepie. Fakty: zamówienie zostało wysłane 24 listopada a dopiero dzisiaj (11.01.2012) otrzymałem przelew w niepełnej kwocie i to po złożonej pisemnie skardze w Państwowej Inspekcji Handlowej.

2017-09-18

wszystko sprawnie

2 / 5 2017-08-24

To jest moja druga opinia ta temat tego sklepu, dotycząca tego samego zamówienia. Pierwsza opinia została zgłoszona przez Sklep do reklamacji w Opineo. Pomimo, że po prawie 4 miesiącach udało mi się wreszcie otrzymać fakturę za otrzymany towar, moja opinia pozostaje niezmienna, bowiem to nie był jedyny powód, dla którego wystawiłem taką ocenę: najgorszy sklep internetowy, w jakim przyszło mi zrobić zakupy. Po dokonaniu zamówienia sklep je potwierdził. Następnie zero reakcji, więc zapytałem przez GG, czy dokonać przelewu - łaskawa odpowiedź sklepu, że tak. A potem dłuuugo, długo nic. Po dwóch tygodniach moich interwencji e-mail, GG, telefonicznych dowiedziałem się, że towaru aktualnie nie ma w magazynie (to po co kazali wpłacać?). Za jakiś czas nękania ich telefonami dostałem informację, że zamówiony przeze mnie telefon będzie wysłany do mnie. Przy kolejnych rozmowach telefonicznych otrzymywałem od sklepu rozbieżne informacje, a to, że już wysłano, a to, że za chwilę wysyłają... Odnosiłem wrażenie, ze nikt nie panuje nad tym zamówieniem. Operator zawsze pytał, co zamówiłem, co to miało być, kiedy itd, itp. - wnioskowałem, ze nawet nie raczył tego sprawdzić w systemie informatycznym, tylko udzielał zdawkowych, intuicyjnych odpowiedzi. W trakcie tych rozmów czułem się jak zło konieczne. Przesyłka i owszem dotarła, wewnątrz jednak było zupełnie co innego, niż zamawiałem. Napisałem więc niezwłocznie listem poleconym o zaistniałej sytuacji. Odpisali po dwóch tygodniach, że to pomyłka i że mam odesłać towar, a zostanie wymieniony na właściwy. Przysłano mi inny model telefonu, bardzo podobny do zamówionego i dołożono gratisy, by cena się zgadzała - uważam, że to nie pomyłka tylko zwykła nieuczciwość. Utwierdzają mnie w tym przekonaniu wcześniejsze komentarze innych klientów tego sklepu. Do tego nie wystawili mi faktury, tylko zwykły paragon, chociaż jestem przekonany, że miałem otrzymać fakturę. Po wystawieniu pierwszej, negatywnej opinii na Opineo, dotyczącej całości transakcji, wreszcie udało się otrzymać fakturę, na której w rubryce "nazwa towaru" umieszczono: "telefon komórkowy" (bez podania nawet marki telefonu i jego modelu), czy to oznacza, że ten dowód zakupu uprawnia mnie do gwarancji na wszystkie telefony komórkowe, które posiadam? Serwis tej marki telefonów, w mieście w którym mieszkam uwzględnia bowiem gwarancję tylko po okazaniu dowodu zakupu - wiem z praktyki. Nie polecam tego sklepu, a wręcz przeciwnie - uczciwie przed nim ostrzegam - lepiej zapłacić trochę drożej gdzie indziej.

5 / 5 2017-08-18

Zamówiłem tablet za nie małe pieniądze (iPad 4G) po odebraniu przesyłki szok - nie ten kolor ale co gorsze brak modułu 4G ( urządzenia bez modułu są kilkaset złotych tańsze na rynku). Sklep potraktował mnie jak intruza , zamiast szybko naprawić swój błąd - ściemnianie i spychologia. Z tego względu nabrałem pewności że ta tańsza wersja w innym kolorze została do mnie wysłana nie przez pomyłkę ale z premedytacją. Kompletny kanał ! Od dziś będę czytał opinie o sklepach przed zakupem .

2017-07-19

UWAGA !!! Kupujesz nowy sprzęt, płacisz "normalną" rynkową cenę - dostajesz używany po renowacji. Brak gwarancji, brak kompletu akcesoriów, widoczne ślady używania telefonu (wpisy w książce telefonicznej, nie zdjęty sim-lock, niesprawny sprzęt). Po odesłaniu dostaniesz też używany, tak jak to było w moim przypadku. Stan obecny - ani telefonu, ani zwrotu pieniędzy! Piszą, że robią przelew, a pieniędzy nadal nie ma. NIE BĄDŹCIE NAIWNI!!!

5 / 5 2017-07-10

Zamówiłem telefon w sobotę, by był przesłany kurierem i od razu zapłaciłem. Rozumiem weekend...ale kiedy we wtorek nadal nie było ani kuriera ani info napisałem maila, odpowiedzieli, że wysłane... dotarł dopiero w czwartek i to w dodatku nie ten model jaki zamawiałem... gdy tylko po dostrzeżeniu pomyłki zadzwoniłem by wyjaśnić sprawę, to jak tylko osoba po drugiej stronie usłyszała, że dostałem telefon i jestem nie zadowolony, bo.... odłożyła słuchawkę i potem nie można się było już dodzwonić... nie będę nawet próbował odsyłać... nie mam czasu... UWAGA TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA LIPA!

2017-07-10

Sprzedali mi używany telefon w cenie nowego. Przesyłka niekompletna, brak gwarancji. Po przeczytaniu opinii innych użytkowników (mądry Polak po szkodzie) nawet nie spróbuję odesłać telefonu. Omijajcie z daleka.

3 / 5 2017-04-16

Totalna porażka. Zamawiałam towar dnia 7 listopada 2011. Żadnej informacji na temat statusu zamówienia - totalnie nic. Dnia 9 listopada około godziny 9.30 rano dzwonię i pytam czy telefon który zamawiałam został już wysłany. Pan przez telefon oznajmił mi że dziś go wyślą. Ale o godzinie 11.00 tegoż samego dnia czyli 9 listopada dostałam telefon. Zdziwiona przyjęłam paczkę i co się okazało? - w paczce był inny telefon niż ten który zamawiałam. Od razu zadzwoniłam - zapytałam jak to możliwe skoro poinformowano mnie dziś że dopiero będzie wysłany. Na to słyszę smętny głos - POMYŁKI SIĘ ZDARZAJĄ... zapytałam więc czy w takim razie mogą mi wysłać dobry telefon a ja odeślę ten którego nie zamawiałam. w odpowiedzi usłyszałam, że będzie to możliwe dopiero jak telefon który odeślę dotrze do nich. Odechciało mi się wszystkiego!! Odesłałam telefon tego samego dnia. Dnia 10 listopada dotarł do sklepu. Pieniądze sklep miał mi zwrócić do 24 listopada razem z kosztem przesyłki w jedną stronę. Otrzymałam pieniądze z 4dniowym opóźnieniem ale tylko za telefon, bez kosztów przesyłki. Tak o to w ten sposób jestem w plecy 31 zł - koszty przesyłki opłacone przy zakupie telefonu + koszty wysyłki zwrotnej. Na maile obsługa sklepu nie odpowiada, ponieważ zacytuję "mają inne ważniejsze zajęcia" i nikt nie ma czasu tego robić. ODRADZAM ZAKUPY W SKLEPIE superStores!!!!!

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie