Kategorie: / Komputery / Telefony

Superstores.pl Opinie Klientów

3.00/5.00 - ilość ocen: 63
opinie o Superstores.pl
1 / 5 2021-10-21

Przyznać gwiazdkę? Zero gwiazdek. Z 5-ciu zamówionych produktów otrzymałam 2. Każdy inną paczką. Kamizelkę w rozmiarze XL może nosić moja 10-cio letnia córka. Pięknie wyglądający różowy dresik -oczywiści za mały, a jakość??? Rzeczy sprzedawane ze stołów mają lepszą. Nie wspominając o tym, że prześwituje. Reszta nie doszła - bo jak podają - mają niezależne problemy magazynowe. Kiedy w końcu napisałam rezygnację, to dowiedziałam się, że termin zwrotu wynosi 14 dni. Czas upłynął a ja w dalszym ciągu nie mam pieniędzy na koncie. Stanowczo odradzam!!!

5 / 5 2021-10-15

nie polecam oszuści w pelnym słowa tego znaczeniu

1 / 5 2021-10-14

SZANOWNI PAŃSTWO PROSZĘ UWAŻAĆ NA TEN SKLEP. Ja swoje zamówienia złożyłem i opłaciłem 27 maja 2021 r. i zaczęło się. Termin realizacji był podany na 14 dni roboczych. Po tym terminie okazało się że nie mają towaru , który zamówiłem. Pani mnie zwodziła, że za dwa tygodnie, potem za miesiąc znowu za dwa tygodnie i tak dalej. Nie spieszyło mi się to się godziłem i czekałem. Oczywiście jest podany telefon ale ilekroć nie dzwoniłem to był wyłączony. Kontakt zerowy. Zaczęto też nie odpisywać na moje maile. Dopiero jak napisałem że zgłoszę sprawę na policję to odpisano mi że nadal nie mają towaru. Więc postanowiłem zrezygnować. Ale pieniędzy nie przelano mi po 14 dniach. Gdy kolejny raz napisałem, że zgłaszam sprawę na policję i do urzędu skarbowego łaskawie otrzymałem wiadomość że przeleją pieniądze. Sprawa zakończyła się chyba 18 września 2021r. 4 miesiące krętactw. ODRADZAM TEN SKLEP. Szkoda czasu i nerwów. NIE ZASŁUGUJĄ NAWET NA JEDNĄ GWIAZDKĘ

5 / 5 2021-10-13

Super stores!!!! To jest tragedia, oszuści itd. Zamówiony towar nie doszedł do mnie a gdy poprosiłem o zwrot gotówki to się dowiedziałem ze muszę czekać 14 dni porażka. Wie ktoś może gdzie mogę założyć sprawę pseudo firmie Super Stores???

1 / 5 2021-09-29

Banda oszustów. Czekam na zwrot pieniążków,, wydzwaniam pisze maile i ciągle słyszę że Pani łaskawie zainterweniuje do wielkiej Pani przełożonej z którą oczywiście nie można porozmawiać osobiście!!!! Tragedia i dramat! NIE KUPUJCIE! OSTRZEGAM! OSZUŚCI!

5 / 5 2021-09-23

Oszuści. Zamówiłam towar w maju. Brak towaru i zrwotu pieniędzy a mamy juz koniec wrzesnia. Masakra. Nie kupujcie u tych oszustów!!!!

1 / 5 2021-09-08

Odradzam. Produkt słabej jakości. Zwrot przyjęty i na tym byłby koniec historii. Z tym, że ponad miesiąc czekam na moje pieniądze i wątpię, że je odzyskam. Ciągłe e-maile, że niby przepraszają itd. Porażka. Odradzam.

1 / 5 2021-08-27

Nie polecam. Czekam na towar od 2 miesięcy, od ostatniego kontaktu z firmą minęły 2 tygodnie i nadal nie widziałam towaru. Radzę unikać tej strony.

5 / 5 2021-08-26

Nie polecam tego sklepu .Po zwrocie sukienki nie oddają pieniędzy zwykli oszuści .Ubrania słabej jakości .Szkoda czasu i pieniędzy

1 / 5 2021-08-24

Powinno być Zero gwiazdek, ale się nie da. Firma wyłudzająca pieniądze tak można nazwać brak zwrotu pieniędzy. 26 maja zakupiłam sukienkę, brak towaru i tłumaczenia, że nie ma na stanie ok rozumiem czekałam z niecierpliwością. W lipcu zrezygnowałam z zamówienia, była taka możliwość. Jednak zwrotu pieniędzy nie otrzymałam mimo zapewnień, że będą wysłane. Nie polecam!!! Przestrzegam przed robieniem większych zakupów.

Rzetelne opinie o Superstores.pl

Superstores.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://superstores.pl

Email
[email protected]

Telefon
123848778

Komórka
516 280 281

Infolinia
-

Logowanie