Kategorie: / Firmy kurierskie

TNT Opinie Klientów

2.50/5.00 - ilość ocen: 80
opinie o TNT
2 / 5 2019-02-01

Od wtorku oczekuje na kuriera z ważna przesyłka. Wczoraj cały dzień poświęciłam na to by być w domu i czekać na przesyłkę . Dziś dowiaduje się, że NIBY kurier był o 14:55 i nikogo nie zastał w domu. Poprostu ciężko było zboczyć z głównej drogi podczas godzin pracy. Czuję się pokrzywdzona . Ciekawa jestem czy kurier chciałby czekać na swoją przesyłkę tak jak ja... Dziś jest czwartek, przesyłki nie ma. Poczta polska szybciej dostarcza przesyłki. Pani na infolini tłumaczy się że nie wie co za osoba dostarczała tą paczkę i nie ma nr tel do kuriera. Nie polecam !!

2019-02-01

fatalna firma czekam już 3 dni a kuriera nadal nie ma nikt nawet nie zadz do mnie a jak ja dzwonie to albo ciagle nic nie wiedza, albo dają inny nr, żebym się skontaktowała infolinia w ogóle nie odbiera. (dzwoniłam prawie 2 godz ) najgorsze jest,że czekam od 3 dni w domu a po sledzeniu paczki wyskakuje komunikat,ze nie było mnie w domu mam nadzieje ze kiedyś dojedzie ten kurier wiem tylko,że nie zamówie już nigdy z tej firmy !!

2019-01-22

Czekam w domu cały dzień, nawet nie wyszłam do sklepu i co...? Nie zastano odbiorcy. Zero prób kontaktu ze strony kuriera. Niepoważni są

2 / 5 2019-01-18

Trzymajcie się od tej firmy z daleka. Dziś miała miejsce karygodna sytuacja. Kurier, który dostarczył przesyłkę ( podpisałam odbiór dostarczenia, odbioru) zażądał ode mnie dodatkowych pieniędzy, które nie były zawarte w dokumencie. Kazał zapłacić mi dodatkowe koszty. Doprawdy świetny sposób na zarobienie pieniędzy !!!! chciał mnie po prostu okraść !!!. Gdy chciałam wyjaśnić telefonicznie te " dodatkowe koszty" z firmą zabrał paczkę i odjechał. Świetna firma a raczej kurier. Chamstwo, brak kultury osobistej i bezczelność na najwyższym poziomie. Kategorycznie - nie polecam!!!

1 / 5 2019-01-04

Tragedia. Ważne przesyłki z Belgii, czy Holandiimdocierają do magazynu w Polsce i zaczyna się cyrki. To kurier nie zabrał (nie wydano mu?), to paczka zgubiła się na magazynie. Następnego dnia miały być w pierwszekj kolejności - nie dotarły. Nikt nic nie wie. Jeżeli możecie, wywalcie tą firmę ze portfela. Są drodzy ale jakościowo chyba najgorsi w Polsce.

5 / 5 2019-01-03

super

3 / 5 2019-01-03

Super porażka - przez kuriera miałem odebrać przesyłkę z Plusa. Umówiony termin nie został dotrzymany. Kurier raczył do mnie zadzwonić 5 dni po terminie (3 dni robocze). Zdecydowanie odradzam taką "garażową" firemkę. O próbie reklamacji, to ŚP Bareja mógłby nakręcić niezły serial. A myślałem, że PRL odszedł w zaświaty - o ja naiwny :-( TNT - "shit" !!!!!!!

2018-12-31

Od trzech dni czekam na przesyłkę od Plusa i nie mogę sie doczekać , kurier TNT gdzieś się ukrywa z moją przesyłką , na śledzeniu przesyłki wciąż info że nie zastał mnie w domu czyli zabawa trwa . W końcu pracownik PLUSA zadzwonił do mnie dlaczego nie podpisałem umowy a ja jej jeszcze nie dostałem czyli TNT wyrażnie nie lubi PLUSA . Ciekawe jak długo ta zabawa będzie jeszcze trwała ? przy wcześniejszej dostawie kurier do mnie zadzwonił i wszystko rozegrało się w ciągu kilkunastu minut...pozytywnie dla wszystkich stron! Co to znaczy odpowiedzialność i szacunek !

2 / 5 2018-12-24

NIE POLECAM. Nie dostarczają w ogóle przesyłek. Codziennie do nich dzwonię i nic "Jutro Będzie". To już zamówiona moja trzecia przesyłka i żadnej nie ma.

1 / 5 2018-12-24

Firma koszmarna, zero standardów, niesolidność, niesłowność i arogancja. Trzymać się jak najdalej , bo szkoda nerwów, czasów i pieniędzy. Negatywna opinię przesyłać dalej, aby ostrzec innych.

Rzetelne opinie o TNT

TNT

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.tnt.com

Email
-

Telefon
+48 22 771 71 71

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie