Kategorie: / Firmy kurierskie

TNT Opinie Klientów

2.50/5.00 - ilość ocen: 80
opinie o TNT
2018-11-15

Bardzo mily, rzeczowy

2018-11-13

Kurier bardzo nie miły. Miał dostarczyć wczoraj paczkę i do dziś nie ma, bo wielce nie ma czasu.. Zwykły burak i tyle.. Szkoda słów.

2018-11-13

spóźnił się pół godziny przesyłka nie dotarła do adresata w przedziale czasowym 4,5 godziny po czasie.Nie polecam tej firmy.Porażka

5 / 5 2018-10-24

Polecam

2018-10-22

Bo samochód się zepsuł... Paczka priorytetowa miała do mnie dotrzeć dziś ponieważ jutro wyjeżdżam do Anglii. Na infolinii powiedział mi konsultant że auto się kurierowi zepsuło i może jutro mi dostarczy paczkę. Powiedziałam że wyjeżdżam a konsultant to niech sobie Pani zadzwoni do nadawcy i zmieni adres normalnie szok. Zero podejścia do klienta. Firma nierzetelna!!!!!

1 / 5 2018-10-14

W dniu 27 września otrzymałem sms informujący, że w przedziale czasowym pomiędzy godz. 10-17 otrzymam przesyłkę z PLUS`a. Przed dostarczeniem przesyłki kurier będzie się kontaktował telefonicznie. Przesyłka nie została dostarczona. Na drugi dzień na ich stronie widniała informacja, że "o godz. 18.21 klienta nie zastano"( byłem w domu). Pan na infolinii przepraszał za taki wpis i oświadczył, że w dniu 28 września paczka nie zostanie dostarczona z uwagi na problemy techniczne. Jak bardzo mi zależy to przesyłkę mogę odebrać osobiście w Katowicach. Po kilku minutach oddzwoniono do mnie, że jednak sam nie mogę bo nie będzie w ich punkcie osoby przeszkolonej do wydawania paczek. Przesyłka będzie dostarczona w najbliższym dniu roboczym tj 01 października. Ta firma to jakaś Kpina. Czytam opinie innych i jestem zdumiony, że pomimo takich negatywnych opinie wielkie firmy nadal korzystają z ich usług

5 / 5 2018-10-08

Kontakt z kurierem i strona internetowa są w porządku. Jednak część dokumentów, które wysyłałam do USA, została po drodze zgubiona. Zwrotu za przesyłkę nie dostałam ze względu na "brak dowodów" (bo przecież każda duża firma powinna przy odbiorze robić zdjęcie przesyłki i wszystkiego, co jest w środku...). Dowód jest chyba taki, że tydzień później byłam zmuszona wysłać dokładnie te same dokumenty. Rozumiem, że może takie są procedury, ale ciężko wyrazić dobrą opinię, skoro część listu po drodze zaginęła. Z plusów, przesyłka dotarła do adresata bardzo szybko.

2018-09-24

Bezproblemowo, na czas, komunikacyjnie, za pobraniem.

5 / 5 2018-09-24

Dwa tygodnie dostarczali paczke az ja wkoncu odeslali spowrotem. Dodam ze bylo 5 interwencji i ignorowali to. Noe polecam za nic tej firmy

2018-09-12

TAK

Rzetelne opinie o TNT

TNT

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.tnt.com

Email
-

Telefon
+48 22 771 71 71

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie