Kategorie: / Firmy kurierskie

TNT Opinie Klientów

2.50/5.00 - ilość ocen: 80
opinie o TNT
1 / 5 2021-09-14

Masakryczny problem maja z czasem od tygodnia czekam az wrescie przejscie u nich w magazynie przez niby urzad celny i co dnia mam komunikat "Przesyłka dostarczona do magazynu TNT" jak codziennie ja wyciagaja i ponownie składuja to wspołczuje paczce gdzie jest elektronika :) juz napisałem do producenta by sobie to zabrał spowrotem Dodatkowo jeszcze kilka paczek jedzie do mnie jak kazde bedzie mialo takie opoznienie od 7-10 dni to wszystkie wracaja co producenta moze nauczy sie by nie wysyłac ta firma lub sama sie ogarnie

1 / 5 2021-09-14

Wziąłem wolny dzień z pracy żeby odebrać przesyłkę z Włoch. Bardzo mi na tym zależy. Siedziałem cały dzień w domu. Przesyłka miała być dostarczona do godz. 18.00. Po godz. 18.00 wystawili wiadomość w śledzeniu przesyłek że kurier nikogo nie zastał w domu i zostawił wiadomość. To jest jakaś kpina! Ja wszystko rozumiem, że zepsuł się samochód że kurier się nie wyrobił itd ale taka ściema w żywe oczy że kurier był i nikogo nie zastał??? Żenada.

1 / 5 2021-09-08

Dzisiaj będe trzeci dzień uwiązany w domu dzięki tej firmie. Przedwczoraj miała dotrzeć przesyłka. Cały dzień siedziałem w domu i czekałem. Około 19.00 zadzowniłem do nadawcy, czy na pewno przesyłkę nadał, bo nikogo u mnie nie było i nikt do mnie nie dzwonił. Otrzymałem zapewnienie, że w ciągu 5 dni na pewno dostarczą. Wczoraj przed południem otrzymuję telefon od nadawcy że otrzymał informację z TNT iż nie było osoby upowanionej do odbioru przesyłki. Powiedziałem, że byłem w domu specjalnie czekając na kuriera. Nadawca ponowił zlecenie dostarczenia przesyłki. Po 17.00 zadzwoniłem znowu do nadawcy bo nie było kuriera ani telefonu. Otrzymałem numer przesyłki. Na stronie śledzenia przesyłki zobaczyłem wpis, że skontaktowali się z odbiorcą (!) o 11.49 i czekają na informację dotyczącą terminu odbioru! Najlepsze jest to że z tego spokojnego dnia w rejestrze mam tylko dwie rozmowy telefoniczne i obie po 17.00 więc jak się ze mną skontaktowali o 11.49? Telepatycznie? Cały dzień siedziałem kołkiem w domu, więc kuriera też pod drzwiami nie było. Gdyby był i tylko musnął domofon albo drzwi to pies narobiłby takiego rwetestu, że nie tylko ja ale i sąsiedzi by wyszli zobaczyć co się dzieje. Niestety na infolinię TNT po 17.00 nie można się dodzwonić. Teraz dla pewności przed wpisem znowu włączyłem śledzenie przesyłki (żeby tu wpisac godzine o której niby się ze mną kontaktowali) i okazuje się że są kolejne dwa wpisy! Podobno wczoraj o 11.41 znowu się ze mną skontaktowali!!!! Tylko dlaczego ja nic o tym nie wiem? Przecież to ja jestem odbiorcą. Przesyłka ponownie wróciła do magazynu. Masakra jakaś a nie firma kurierska. Jestem szczerze zaskoczony, bo do tej pory od tego nadawcy przez tę firmę przesyłki były dostarczane tak jak się należy, a teraz kłamstwo kłamstwem pogania, a przesyłka nie dociera mimo że od magazynu jest raptem 50 km. Omijać to coś z daleka!

1 / 5 2021-08-06

Masakra. Zgłoszenie szkody w Ergo Hestia (naprawa gwarancyjna telewizora) w dniu 31.07.2021. Umówiony kurier po odbiór telewizora na dzień 02.08.2021 nie dojechał. Ponowny odbiór w dniu następnym bez efektu. Kolejny list przewozowy wygenerowany na dzień 05.08.2021. Zjawia się kurier i żąda ode mnie listu przewozowego gdyż on go nie posiada. Czysta kpina. Po interwencji w Ergo Hestii w obecności kuriera dochodzi do finalizacji przesyłki. Wypisany nowy list przewozowy odręcznie - kurier chce ode mnie opłacenia przesyłki. Paranoja. Umowa Ergo Hestia - TNT to niezły przekręt. Firma kurierska to porażka. Poruszają się samochodami bez logo firmy jakby się wstydzili. teraz już wiem dlaczego.

1 / 5 2021-04-14

Wyrazy współczucia jeśli kurier tej firmy ma dostarczyć do Was przesyłkę. Takiej żenady jaką wyprawiają kurierzy TNT wcześniej nie widziałem. Ściemniają że odbiorcy nie ma w domu i nie dostarczają przesyłki do drzwi.

5 / 5 2021-04-14

Żenująca jakość usług - przesyłki opóźnione, a dostarczenie ich pod drzwi to dla nich łaska.

1 / 5 2021-03-03

Firma TNT totalne dziadostwo nie polecam. Mija dzis moja 31 dni od czasu przyjecia mojej paczki do magazynu w Wypędach i zero informacji czy ja dostarcza. Nie odpowiadają na telefony i emaile > chyba musze iść na policje że mnie okradli

2019-03-24

NIe. Kurier nie miał zamiaru dostarczyć mi przesyłki dopiero po 3 interwencjach dowiózł mi paczkę.

2019-03-23

To jest jakieś nieporozumienie -drugi dzień oczekuję w domu na przesyłkę,kurier anonimowy nie ma z nim żadnego kontaktu. Po raz pierwszy spotykam się z takim przypadkiem ,choć korzystam często z firm kurierskich....

1 / 5 2019-03-19

Najgorsza firma.kurierska 4 dni kurier nie doręcza przesyłkę ponadto kłamie że nikogo nie zastał pod wskazanym adresem ciekawe kiedy znajdzie czas na doręczenie poza tym totalny brak kontaktu

Rzetelne opinie o TNT

TNT

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.tnt.com

Email
-

Telefon
+48 22 771 71 71

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie