Kategorie: / Firmy kurierskie

TNT Opinie Klientów

2.50/5.00 - ilość ocen: 80
opinie o TNT
2019-03-14

Możliwe, że to jest najgorszy kurier na polskim rynku. Kompletne nie-wiadomo-co. "Kurier dostarczy przesyłkę w dniu dzisiejszym..." - nie dostarczył - i "skontaktuje się w celu ustalenia..." - nie skontaktował się. Dostawa nastąpiła dopiero po interwencji sprzedawcy i po weekendzie, a paczka miała być u mnie w czwartek.

2019-03-14

z gorszą firmą ( nad wyrost nazwę ) kurierską jeszcze nie miałem do czynienia.Przesyłka nadana 21.08.2018 . w dniu dzisiejszym 29.08.2018 przyjeżdża wreszcie pan kurier ( chyba z warszawy do poznania pieszo szedł ) i jest ogromnie zdziwiony że niektórzy ludzie pracują , że jak na urlopie zamawiają przesyłkę to spodziewają się dostawy w około 3 dni,oburzony że musiał z drogi zboczyć a odbiorca nie czeka na niego. Złożyłem reklamację na kłamstwa jakie w statusie przesyłki wypisują , że dwukrotnie nie zastano klienta , że samochód nawalił . Dobrze że ataku obcych nie wpisaliście . Reklamacja złożona 28.08.2018 z informacją że teraz pracuję ( bo im to chyba nie wychodzi ) i dostawa jest możliwa TYLKO W GODZINACH PÓŹNO POPOŁUDNIOWYCH . Co idiota kurier robi ? 29.08.2018 r przyjeżdża o godz 9:00. I w ten piękny sposób zrezygnowałem z podpisania umowy z Plusem.

2019-03-08

Skandal kilka godzin czekalem na kuriera po czym sprawdzilem status przesyłki oczywiscie nie zastano klienta. W momencie wystawienia statusu byłem w domu i go sprawdzałem !!! Oczywiście 40 minut czekania na infolini i niestety nie mogą pomóc

2019-03-08

23 pażdziernika kurier przywiózł przesyłkę. Byłam pewna, że opłata została wniesiona za dostarczenie przesyłki. Okazało się, że muszę zapłacić. położyłam na stole 15 zl. Na uwagę kuriera, że 15zl to za mało, brakuje jeszcze 10zl na sekundę wyszłam na schody do sąsiadki, która przyniosła mi brakujące 10zl. Trwało to dosłownie sekundę, dwie. Po powrocie okazało się, że na stole jest tylko 5 zl. Moje tłumaczenie, że kurier sam zauważył, że 15zl to za mało, pan stwierdził, że nic o tym nie wie, może gdzieś spadło 10zl, tylko, że nigdzie brakującej kwoty nie było. Bardzo mi zależało na przesyłce, machnęłam ręką na te 10zl i znowu na sekundę wyszłam na schody tym razem po następne 10zl. Po powrocie okazało się tym razem, że moja przesyłka jest już otwarta, a jej zawartość leży obok koperty. Były to moje dokumenty. Jak tak można, czytając te komentarze i to co mnie spotkało mogę tylko stwierdzić Żenada , Draństwo. W głowie się nie mieści co to za firma i dlaczego jeszcze funkcjonuje na rynku. Nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z tą firmą

1 / 5 2019-02-23

FIRMA KURIERSKA TRAGEDIA.Najgorszą z jaką kiedykolwiek współpracowałam. Niektórzy kurierzy z tej firmy nie powinni nazywać się kurierami, bo psują zdecydowanie opinię innym profesjonalnym kurierom. Dziś był trzeci termin, gdzie paczka miała być doręczona, oczywiście nikt nie przyjechał, nie zadzwonił a status przesyłki to nie zastano klienta. Żenada na całej linii. Jak widać w tym wypadku tania usługa = usługa o braku jakiejkolwiek jakości. Dział obsługi klienta również nie przejmuje się składanymi reklamacjami. JEŚLI NIE MUSICIE NIE KORZYSTAJCIE Z ICH USŁUG

5 / 5 2019-02-16

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-15

Super obsługa.Polecam

2 / 5 2019-02-15

Nie polecam tej firmy kurirskiej!!! Kurier w ogóle nie dociera do klienta, a w śledzeniu przesyłki wpisuje, że nie zastał klienta w domu, co jest zwykłym kłamstwem. Interwencje w kontaktach z infolinią powodują radosne wpisy w śledzeniu przesyłki, że problem został rozwiązany i przesyłka zostanie dostarczona w najbliższym możliwym terminie... Kolejny dzień przynosi kolejne kłamstwa, że klienta nie było w domu, gdy pracowity kurier nawet 3 razy próbował - a to nieprawda! Straciłam nadzieję, że przesyłka dojdzie - wygląda na to, że Plus straci wieloletniego klienta, ponieważ nie mam szansy na odebranie umowy. Nie pojmuję, jak Plus może korzystać z takiej firmy kurirskiej.

2019-02-10

ta firma to jest wgl jakieś nie porozumienie,wgl nie powinna istnieć na polskim rynku. Mimo ze nie widziałem paczki na oczy kurier w statusie przesyłki zaznaczył ze odmówiłem zamówienie to jest jakaś kpina.!!!!! Siec PLUS zmieńcie firme kurierska bo niczego dobrego to ona nie wróży

2019-02-06

Nadano do mnie przesyłkę z PLus 2.10., dziś mamy 12.10 i dalej paczki nie ma. Na infolinii nikt nic nie wie. Moja paczka krąży między magazynem a kurierem. Niby problemy z dostawą przez adres który sprawdzilam i jest poprawny. Ciągle mówili że kurier jutro dotrze i tak się nie stało. Na infolinie dodzwonić się ciężko, i pomoc słaba. Niekompetentna firma, kiepska obsługa. Żadnych informacji, same kłamstwa na stronie na której można śledzić. Kilka razy kurier mnie nie zastal w domu a w domu byłam całe 2 tygodnie. Żenada totalna i wstyd dla plusa za wybór takiej niekompetentnej firmy. Ostatecznie z przedłużenia umowy zrezygnowałam. Radziłabym unikać tej firmy. Najlepiej od razu zamknąć.

Rzetelne opinie o TNT

TNT

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.tnt.com

Email
-

Telefon
+48 22 771 71 71

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie