Kategorie: / Militaria / Odzież i Obuwie

Zielonysklep.pl

4.22/5.00 - ilość ocen: 27
2019-03-16

Pierwsza opinia i pozytyw. Bardzo dobra obsługa, różnorodność asortymentu oraz stosunek jakość do ceny.

5 / 5 2019-01-29

Bardzo wysoka jakość obsługi, pan Marek z działu wysyłki , złoty gość , gdyby nie on to pewnie bym teraz się bujał z niepotrzebnym sprzętem a tak doradził poradził, zaproponował droższe ale z rabatem i w sumie jesttem zadowolony, jakbym kupił co chciałem to bym se tera w morde pluł. Dzięki, obsługa i towary wzór konspekt

5 / 5 2019-01-24

Zamawiałam z lekkimi obawami o to, czy wszystko będzie w porządku (widząc inne opinie o sklepie). Jestem pozytywnie zaskoczona, bo przesyłka przyszła bardzo szybko, zamówione suplementy OK, data ważności taka, jak pisało na stronie. E-sklep nieco ciężki w obsłudze (nie da się dodać do koszyka produktu z poziomu samego opisu produktu, trzeba wracać do ogólnej listy), ale generalnie polecam.

5 / 5 2018-11-25

Sklep wiarygodny, doba obsługa i szeroki asortyment. Szybka realizacja zamówień. Dobre ceny.

5 / 5 2018-11-22

Sklep miał dość dobre opinie na Allegro. Wszystko było OK dopóki nie skorzystałem z gwarancji. Niestety kupiona przeze mnie luneta uległa awarii więc wysłałem ją 21.08.2013 na reklamację. 13.09.2013 wysłałem maila do sklepu z zapytaniem o status reklamacji bo zapisane w regulaminie 14 dni na realizację już minęło. Odpowiedzi nie uzyskałem więc powtórzyłem zapytanie 17.09 oraz 18.09. Dopiero 19.09 dostałem lakoniczną odpowiedź, że "Państwa sprawa została przekazana do odpowiednego działu" i to była ich ostatnia wiadomość wysłana do mnie. Pisałem w tej sprawie jeszcze 01.10 i 04.10 - zero odpowiedzi. W końcu zadzwoniłem do nich 14.10 gotowy zrezygnować już ich usług. Pani, która odebrała zaproponowała mi zwrot pieniędzy albo żebym poczekał na nową lunetę do listopada. Nie chciałem dalej sprawy wałkować więc wybrałem zwrot. Pani poprosiła o wysłanie maila na biuro z danymi do przelewu oraz nickiem allegro co uczyniłem tego samego dnia. Czekałem na przelew cały tydzień. W końcu zadzwoniłem 23.10 upomnieć się o zwrot i dowiedziałem się, że Pana od reklamacji aktualnie nie ma, ale jak go znajdą to oddzwoni. Oddzwonił za chwilę i poprosił o imię, nazwisko, nick z allegro i powiedział że nie ma danych do przelewu na co mu odpowiedziałem, że wysłałem tydzień temu w poniedziałek. Po chwili je odnalazł i zapewnił, że następnego dnia przelew zostanie wykonany i pieniądze będą u mnie na koncie najpóźniej w piątek. Sprawdzałem konto na bieżąco i oczywiście pieniędzy brak. W poniedziałek 28.10 zadzwoniłem i przedstawiłem sytuację. Pani znowu poprosiła o dane oraz nr telefonu i powiedziała, że zaraz sprawdzi i oddzwoni. Po 2 godzinach dzwonię znowu, Pani odpowiedziała że przelew wykonany i pieniądze powinienem mieć dzisiaj najpóźniej jutro. We wtorek 29.10 sprawdziłem konto - pieniędzy brak. Zadzwoniłem odebrał Pan i odpowiedział, że przelew został wykonany i żebym sprawdził konto. Poprosiłem o potwierdzenie przelewu Pan powiedział, że wyśle na maila. Do końca dnia sprawdzałem konto i pocztę. Pieniędzy oraz potwierdzenia brak.

2 / 5 2018-11-04

Wybrałem ten sklep ponieważ miał w ofercie spodnie których szukałem - HELIKON SFU PoliCotton Twill BLACK. Według informacji na stonie były na stanie. Zamówienie złożyłem 2 października z samego rana. Zależało mi na czasie, więc dokonałem natychmiastowego przelewu, wysłałem potwierdzenie na maila i informację, że muszę je mieć najpóźniej na piątek. Pieniądze otrzymali na pewno tego samego dnia. W czwartek puściłem kolejną wiadomość, że jeśli nie są w stanie zrealizować zamówienia na czas, to rezygnuję bo nie będą mi potem potrzebne i proszę o zwrot gotówki. Status, że oczekują na przelew nie zmieniał się przez 3-4 dni. Dopiero 8 pażdziernika dostałem maila o wysyłce, a paczkę otrzymałem 10. Moim zdaniem firma całkowicie niepoważna, niekompetentna i nie licząca się z klientem. Zerowy kontakt. STANOWCZO NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-03

Jak dla mnie bardzo pozytywnie. Super kontakt ze strony sprzedawcy, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Błyskawiczna przesyłka - szybciej się już chyba nie da ;). W 36 godzin od zamówienia towar czekał na mnie i to mimo, że wybrałem przesyłkę Poczta Polska, a nie kurierem a do tego zamówienie złożyłem w nocy. Towar solidnie zapakowany i całkowicie zgodny z opisem. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-10-01

Bardzo solidni zawodnicy, zamówienie złożyłem w południe i następnego dnia towar był u mnie, wypad na survival uratowany. Polecam

2 / 5 2018-07-27

NIE POLECAM!!! W kwietniu br. kupiłam w Zielonysklep.pl buty wojskowe Magnum Cobra. Przesyłka przyszła bardzo szybko, ucieszyłam się na zakupu, bo buty okazały się być bardzo lekkie i wygodne. Niestety, moja radość z zakupu nie trwała długo. W listopadzie buty mi się rozkleiły, a nie używałam ich intensywnie (większość czasu w pracy, gdzie ich używam, spędzam w pojeździe). Oczywiście złożyłam reklamację. I czego się dowiedziałam? Że reklamacja nie została uznana, gdyż buty rozkleiły się z mojej winy, gdyż nie konserwowałam ich systematycznie oraz wielokrotnie je przemoczyłam. Czy w Zielonysklep.pl mają na etacie wróżkę, która tylko spojrzy na towar i wie, co się z nim działo? Reklamowane obuwie konserwowałam REGULARNIE, a przemoczone nie były ANI RAZU. Dodatkowo otrzymałam informację, że rozklejenie butów to nie wina producenta, a moją, bo... używałam ich! Czyli rozumiem, że powinnam była sobie te buty postawić do gablotki i się na nie patrzeć, to może by się nie rozkleiły??? Gdyby producent wykonał obuwie jak należy, nie rozleciało by się ono, a służyło mi jeszcze przez długi czas, nawet, jeśli bym je używała INTENSYWNIE, czego w tym przypadku nie było.

5 / 5 2018-07-21

Realizacja i wysyłka bardzo szybka. W poniedziałek zamawiany towar o godz.12 dostaje we wtorek o godz.12. Już kilkukrotnie zamawiałem odzież (głównie spodnie) w zielonysklep.pl i jak do tej pory bez problemów. Polecam

Zielonysklep.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.zielonysklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
503151771

Komórka
503151771

Infolinia
-

Logowanie