Kategorie:

Al.to Opinie Klientów

średnia ocen: 3.74
opinie o Al.to
5 / 5 2019-03-24

Polecam ten sklep, przesyłka doszła w stanie idealnym, szybko doszła i kontakt też dobry.

5 / 5 2019-03-20

Przesyłkę zamawiałam w środę wieczorem a otrzymałam ją już w piątek około południa. Szybko sprawnie i rzetelnie. Polecam w 100%. Zakupy robiłam u nich po raz pierwszy ale już wiem że nie ostatni.

5 / 5 2019-03-14

Mój ulubiony sklep. Wysyłka błyskawiczna i na następny dzień przedmioty już u mnie. Zawsze z chęcią doradzą co bywa naprawdę pomocne. Cenię ich za pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-03-05

przesyłka dotarła bardzo szybko produkt zgodny z opisem serdecznie polecam

4 / 5 2019-03-05

Bardzo konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka towaru oraz niezwykle profesjonalna i miła obsługa. Polecam sklep Al.to bez mrugnięcia okiem!

1 / 5 2019-02-24

Zamówiłem wywrotkę dla córki, samochód posiada naklejki oczu i ust które nadają zabawce charakter, niestety w paczce nie było jednego "oka" a drugie odklejało się samo. Opisałem swój zakup na portalu wykop i opineo bez kontaktu z al.to. Założyłem że będzie jak wszędzie, czyli olanie klienta, wmawianie że to moja wina, albo oczekiwanie na zwrot zabawki lub pieniędzy kilka tygodni, tutaj bardzo miło się zaskoczyłem, po kilku dniach od opisania swojej sytuacji dostałem telefon z przeprosinami, informacją że nowe naklejki zostaną wysłane pocztą i otrzymam bon na 25zł na kolejne zakupy. Jestem bardzo mile zaskoczony z tego jak się potoczyły sprawy, jeszcze raz przepraszam sklep al.to za gorącą opinie i brak kontaktu z nimi w pierwszej kolejności. Polecam ten sklep mocno za jakość obsługi.

2019-02-17

Paczka niezabezpieczona! towar nie został uszkodzony chociaż może wyjdzie to później, ale pudełka w strasznym stanie. Wstyd dać je komuś w prezecie

5 / 5 2019-02-14

Sklep rewelacja, zamowilam wozek w pon a we wtorek byl u mnie w w Siemianowicach. Polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-12

Wszystko w jak najlepszym porządku. Super towar, szybka wysyłka. polecam

1 / 5 2019-02-08

Niestety sklepu polecic nie mogę 12.09 złożyłem zamówienie na Xiaomi Redmi Note 4 do dziś towaru nie otrzymałem w między czasie dostałem maila, że ktoś w firmie popełnił błąd i wystawił telefon w innej cenie i dlatego nie moga zrealizowac zamówienia dodam że sprawę przekazałem do UOKiKu

5 / 5 2019-02-04

Otrzymałem prezent dla dziecka na czas !!!!!! .Niepotrzebnie czytałem negatywne opinie innych klientów gdyż jest to nie prawda i się niepotrzebnie podburzyłem .Czasem trzeba jednak mieć troszkę cierpliwości i troszkę poczekać.Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-24

Sklep na 5 +

5 / 5 2019-01-20

rewelacja

2019-01-19

Zakup dotyczy wyciskarki do soku ELDOM PJ1000AC. Wyciskarkę otrzymałem w dniu 19.07.2018, lecz brakowało w niej popychacza. W tym samym dniu zgłosiłem o braku do SERWISU. Do chwili obecnej nie otrzymałem brakującej części. Na moje telefony serwis odpowiadał, że jest złożone zapotrzebowanie i na tym sprawa się kończyła za każdym razem. Naprawdę macie w tym serwisie WIELKICH SERWISANTÓW, tylko wam pozazdrościć. O braku w dostawie zgłosiłem do serwisu producenta, w dwa dni dostałem brakującą część.

5 / 5 2019-01-11

Ekspresowa dostawa, niskie ceny. Polecam

5 / 5 2019-01-11

Szybko, sprawnie, dobry kontakt i informacje o przesyłce. Towar dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2019-01-11

Bezproblemowa transakcja, szybko i profesjonalnie. Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka.Polecam.

5 / 5 2019-01-11

Polecam

1 / 5 2019-01-07

Gra monopoly junior kupiona na prezent. Bezkonkurencyjna cena w stosunku do innych sklepów. Darmowa dostawa. W następny dzień po złożeniu zamówienia paczka u mnie. Bardzo dobrze zabezpieczona. Ogółem - rewelacja! Nic dodać nic ująć - polecam szczerze.

5 / 5 2019-01-05

Bardzo miła obsługa telefoniczna,szybka wysyłka,gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-21

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Jednego dnia zamówione drugiego już na miejscu. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Teraz pozostało cieszyć się z zakupionego sprzetu.

5 / 5 2018-12-10

Błyskawiczna obsługa - zakupu dokonała w niedzielę późnym wieczorem, w poniedziałkowy poranek przelałam należność, we wt dopołudnia był kurier. Polecam!

1 / 5 2018-12-06

Tragedia. Faktycznie przejście przez mękę. Nawet trudno dodać negatywny komentarz, bo musi przejść weryfikację czy można opublikować. Sprzedają sprzęt uszkodzony mechanicznie i zganiają na klienta. Trzymajcie się z dala od tego sklepu. Bardzo poważnie przestrzegam wszystkich.

4 / 5 2018-12-03

Rewelacja. Złożyłam zamówienie w czwartek między 14-15, następnego dnia po południu paczka już była do odbioru. Cena zamówionego towaru dużo niższa jak w innych sklepach. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-11-29

Polecam

5 / 5 2018-11-26

polecam! zamówione przeze mnie produkty (zabawki Fisher Price na dzień dziecka) są całkowicie zgodne z opisem, a co najważniejsze sporo tańsze niż gdziekolwiek indziej (zarówno w sklepach stacjonarnych czy internetowych). Wysyłka ekspresowa i solidnie zapakowana, nic się nie uszkodziło w czasie dostawy. Nie mam żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam :)

1 / 5 2018-11-26

Towar zamówiony 12.12.2018 i jeden mail, cytuje "nasz robot ma dużo pracy, działamy itp" Czyli minęło 7 dni i cisza. Na maile brak odpowiedzi! Czyli sprzedawali coś czego nie mają? Czy przez 7 dni nie potrafią spakować przesyłki? Czy to może ostatnie święta i firma zniknie wraz z pieniędzmi?

5 / 5 2018-11-19

Po prostu super! Bezproblemowa szybka obsługa, na każde pytanie natychmiastowa odpowiedz. Szokująco pozytywne doświadczenie. Szczerze polecam ten sklep jeśli ktoś cCe ,iec 0 problemów i szybka dostawę. 5+

5 / 5 2018-11-11

Witam serdecznie, gorąco polecam sklep - zamówiona zabawka miała najniższą cenę, dotarła w idealnym stanie, zapakowana dodatkowo w duże pudełko z odpowiednim zabezpieczeniem na czas podróży, a co najważniejsze dla mojego dziecka - dotarła w trybie błyskawicznym, bo już następnego dnia od daty zamówienia, bez żadnych dodatkowych opłat!!!!!!! Jeszcze raz bardzo gorąco polecam - pełna, profesjonalna obsługa!!!!!!! Z pewnością będę korzystała z usług sklepu! Pozdrawiam,

5 / 5 2018-11-07

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo sympatyczna obsługa telefoniczna. Polecam!

5 / 5 2018-10-29

Szybka wysyłka, Towar dobrze zabezpieczony. Polecam

3 / 5 2018-10-28

Zamówiłem wywrotkę dla córki, samochód posiada naklejki oczu i ust które nadają zabawce charakter, niestety w paczce nie było jednego "oka" a drugie odklejało się samo. Opisałem swój zakup na portalu wykop i opineo bez kontaktu z al.to. Założyłem że będzie jak wszędzie, czyli olanie klienta, wmawianie że to moja wina, albo oczekiwanie na zwrot zabawki lub pieniędzy kilka tygodni, tutaj bardzo miło się zaskoczyłem, po kilku dniach od opisania swojej sytuacji dostałem telefon z przeprosinami, informacją że nowe naklejki zostaną wysłane pocztą i otrzymam bon na 25zł na kolejne zakupy. Jestem bardzo mile zaskoczony z tego jak się potoczyły sprawy, jeszcze raz przepraszam sklep al.to za gorącą opinie i brak kontaktu z nimi w pierwszej kolejności. Polecam ten sklep mocno za jakość obsługi.

5 / 5 2018-10-27

Pełen profesjonalizm. Jakiś czas temu kupiłem TV a teraz pralkę i w obu przypadkach obsługa była wzorowa. Pracownicy mają podejście pro klienckie, chętnie udzielają pomocy. Nawet gdy pojawia się jakiś problem to oni skutecznie i szybko go rozwiązują. Jako klient czuję się doceniony. Dziękuję za taką obsługę i liczę na taką samą w przyszłości bo na pewno nadal będę u was kupował :)

3 / 5 2018-10-19

Ufff paczka doszła na czas. Zamawiałam 17.02 i tego samego dnia pieniądze przelałam mTrasferem. Klocki wysłali 20go, doszły dzień później. Jest piątek, Wigilia w poniedziałek. Udało się.

5 / 5 2018-10-16

Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2018-10-15

Zamówienie otrzymałam w nie całe 24h od daty zlozenia. Super szybka dostawa, super szybka realizacja. Na prawdę polecam!

1 / 5 2018-10-09

Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem internetowym - czas realizacji zamówienia jest BARDZO długi. To jedyny sklep, który nie dotrzymał terminów czasu doręczeń w okresie przedświątecznym. Co gorsza, infolinia sklepu została wyłączona - całkowita ignorancja i brak profesjonalizmu. Nie może być wytłumaczeniem czas otrzymania wpłaty - posiadam rachunek w tym samym banku i pieniądze są transferowane w sekundach. Każdy myślący manager sklepu wie, że w grudniu powinno się zwiększyć zasoby, ale najwidoczniej kadra zarządzająca jest tam "z łapanki". Na pewno NIGDY już nie zrobię zakupów w tym sklepie i Was do tego również gorąco zachęcam. Ps. zamówienie robiłem także miesiąc i kilka miesięcy temu - nigdy nie zdarzyło się tak, by okres od otrzymania wpłaty na konto sklepu do wysyłki był krótszy niż 48 godzin, także paczkę w regularnym trybie (nie przedświątecznym) dostaje się po co najmniej 4 dniach, przy założeniu, że kurier dostarczy paczkę w 1 dzień od wysłania. Dodatkowo sklep potrzebuje 1 dnia na wysłanie potwierdzenia zamówienia (nie można go od razu opłacić).

1 / 5 2018-10-08

Masakra. Celowe wprowadzanie w błąd. "Zamów dziś otrzymasz jutro " Napis przy oferowanym przedmiocie.Więc kupiłem od ręki i wysłałem szybki przelew. Od razu otrzymałem emaila o otrzymaniu wpłaty i za niecałą godzinę,że przesyłka gotowa do realizacji( 18.12 godz 13) Od tej pory cisza .Odpowiedz na emaila z automatu, Telefon ? Za każdym razem 30 w kolejce. Dziś ,że przekazana przewoźnikowi. Sprawdzilem.G...prawda... Z daleka uciekać od tego sprzedawcy osz...ta... Dziecko 4l załamane mocno chory.miało być dla niego w srodę czwartek ,nie na 24.12.. Odradzam zakupy wu tego sprzedawcy:wprowadza świadomie w błąd,nie poczuwa się do odpowiedzialności,nie traktuje poważnie klienta. chodzi tylko o kasę. Wszyscy zawiedzeni powinni naraz zażądać zwrotu pieniędzy czyli tego na czym jedynie zależy sprzedawcy.

1 / 5 2018-10-03

Nie polecam! Zamowilam zastaw klocków lego za 499 zł, nie była to okazja cenowa, ale na stronie tego sklepu widniało zapewnienie, że jeżeli zamówię je w ciągu najbliższej godziny, to zostaną wysłane tego samego dnia. Zamowilam i od razu opłaciła korzystając z szybkich płatności online, za które sklep doliczył sobie 3 zł. Zależało mi, aby klocki doszły do świąt. Niestety zamówienie nie zmienia statusu z przekazanego do realizacji. Na maile sklep nie odpowiada, a po kilkudziesięciu minutach próby oczekiwania na infolinii konsultant sam się rozłącza! Nie udało mi się dowiedzieć kiedy zamierzają wysłać moje zamówienie!!! Nie polecam!! To był pierwszy i ostatni mój zakup tutaj!!

5 / 5 2018-09-29

Ekspresowa przesyłka! Nie spodziewałam się,że towar otrzymam tak szybko,z południa Polski do Wielkopolski w ciągu 2 dni.Moja prośba została spełniona,bo chciałam otrzymać przed majówka i tak się stało.Towar odpowiednio szczelnie zapakowany.Z pewnością polecę ten sklepik internetowy.Zycze pracownikom udanego weekendu majowego.Pozdrawiam.Sonia

5 / 5 2018-09-28

godny polecenia, zamówienie doszło w expresowym tempie bo już następnego dnia

5 / 5 2018-09-25

Fantastyczna obsługa,pełna profeska,błyskawiczna realizacja...the best !!!

3 / 5 2018-09-25

Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Towar OK. Jednak sposób, w jaki został zapakowany - żenada! Tzn. w ogóle nie został zapakowany. Pudła z klockami wrzucono do kartonu, który nie został zaklejony - u góry była dziura, która się rozdarła, gdy wyciągałam z paczkomatu. Całe szczęście, że prezenty nie wypadły na mokry chodnik.

5 / 5 2018-09-23

Absolutna rewelacja. Zamówiony towar w poniedziałek o godz. 10 rano. Następnego dnia o 8 towar na miejscu :o Kontakt telefoniczny na 6. Wszystko na 6. Zbieram szczękę z podłogi bo tak wysokiej jakości obsługi dawno nie widziałam

1 / 5 2018-09-21

Zamówiłem prezent dla dziecka tydzień temu ,zapłaciłem od razu w ciągu 20 sekund.Prezentu nie ma do dzisiaj ani żadnej informacji od kuriera.Koszt prezentu ponad 300 zł .Nie pozostaje nic innego jak złożyć wniosek do prokuratury o oszustwo z art.286 k.k. Może jak zarząd spółki otrzyma wyrok więzienia to się nauczą.

5 / 5 2018-09-17

Sprawnie, szybko i na czas. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-14

Naprawdę polecam wszystkim ten sklep! O jakiegoś czasu zabawki dla dziecka zamawiam tylko na Satysfakcji. Nie dość, że większość z nich jest sporo tańsza niż w sklepie to przesyłkę zawsze mam dostarczoną następnego dnia po złożeniu zamówienia. I każda z przesyłek była dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-09-13

Ekspresowa przesyłka. Paczka dotarła do mnie w 24h. Wszystko zgodne z zamówieniem, porządnie zapakowane. Polecam!

4 / 5 2018-08-30

Piszę gdyż byłem w podobnej sytuacji co inni. Zamówiłem towar zachęcony promocjami 18.12.2018r i zrobiłem przelew. Reszta podobnie jak w większości opinii, nawet udzieliło mi się też trochę że nie tylko prezenty ale i pieniądze przepadły. Do mnie przesyłka dotarła teraz w trakcie pisania jest kompletna wszystko ok. Nie wiem co się stało w al.to że zaliczył taką wpadkę, osobiście to drugie moje zakupy w tym sklepie, pozytywnie wspominam x-kom, sądziłem że będzie ok i tu. Piszę opinię aby uspokoić tych klientów którzy boją się że utracą pieniądze, proszę się o to nie bać. Życzę wszystkim aby dostali przesyłki przed świętami, według mnie jest to możliwe jeszcze. Natomiast to al.to powinno trochę więcej zrobić aby taka sytuacja nie zaistniała, ja nie chcę być tu adwokatem. Obniżam ocenę ale sklepu nie przekreślam. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-28

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Zakupiłam termometr około 50zł taniej niż w innych sklepach, zamówienia dokonałam w nocy z czwartku na piątek, w sobotę już miałam towar u siebie. Polecam na 100%

1 / 5 2018-08-25

Paczka zamówiona tydzień temu do tej pory nie otrzymałem towaru. Na infolinie również nie da się dodzwonić. OSZUST

1 / 5 2018-08-17

Ten sklep to porażka. Zamówienie złożyłam w dniu 14.12 i wtedy otrzymałam e-maila z info że zamówienie jest skompletowane i zostanie wysłane po zaksięgowaniu środków na koncie. Przelew zrobiłam już 15.12.2018r. i niestety do dnia dzisiejszego ani paczki ani e-maila z informacją czy paczka dotrze do świąt pomimo dwukrotnego zapytania z mojej strony. O infolinii nawet nie wspomnę "jestem 30 na linii". Absolutnie nie polecam tego sklepu i napewno sama ani nikt z moich znajomych już nie skorzysta z ich usług. Dodam tylko że zamówiony towar nie był najtańszy a zamówienie złożyłam tylko dlatego że było napisane iż zamówienie realizują w 24 godziny. Rozumiem że w tak gorącym okresie cała sprawa może się wydłużyć ale minęło 6 dni i cisza. Pomimo iż nie dostałam jeszcze towaru to napewno będę odstępowała od umowy gdyż nie potrzebny mi prezent dla dziecka który przyjedzie po świętach a pod choinką nie położę kopii zamówienia z informacją że Mikołaj się nie wyrobił i prezent dojdzie w innym terminie !!! Firma to dla mnie żenada i po prostu robi ludzi w balona. A zapowiadało się fajnie gdyż do tej pory były same pozytywne opinie. Na nieszczęście tej firmy w necie nic nie ginie i przez takie akcje jak obecnie stracą dużo klientów- może to ich nauczy rozumu na przyszłość.

5 / 5 2018-08-13

Polecam, szybko i fachowo . Sklep godny zaufania.

1 / 5 2018-08-06

Chciałem zapytać kogoś ze sklepu internetowego al.to czemu wprowadzają w błąd ludzi. Po co i w jakim celu piszecie że jeśli zamówi się towar do godziny podanej w liczniku to paczka zostanie doręczona następnego dnia?? Jest to kłamstwo !! dokonałem zakupu w dniu 18.12.2018 rano oraz zrobiłem przelew zgodnie z instrukcją i do dnia następnego nie dostałem żadnego powiadomienia o statusie zamówienia. Dodzwonić się do kogoś tez jest raczej niemożliwe. Chodzi tylko o to ze zapłaciłem za towar w waszym sklepie z powodu obiecanej szybkiej wysyłki a teraz czuje się oszukany.

3 / 5 2018-07-29

Kupiłam kamerę xblitz iSee, towar super, przesyłka bardzo szybka. Niestety pudełko zniszczone przez kuriera, a było na prezent, więc prezentowało się brzydko. Sklep satysfakcja obiecał mi finansową rekompensatę za zniszczenia, ale na pieniądze czekam ponad miesiąc i nie wiadomo czy w ogóle je otrzymam. Także odczucia mam mieszane, bo sami obiecali i się nie wywiązali.

5 / 5 2018-07-27

Błyskawiczna przesyłka. Towar zamówiony późnym wieczorem w niedzielę, we wtorek rano był już w paczkomacie. Zapakowany prawidłowo, w grubą folię bąbelkowa. Stan idealny, nie pogniecione rogi, co sie czasami zdarza. Mocne 11/10.

5 / 5 2018-07-19

Super kontakt. Zamówienie już następnego dnia było u mnie! Szybkość i satysfakcja klienta! Polecam!

5 / 5 2018-07-14

Bardzo dobry sklep, polecam :)

1 / 5 2018-07-12

Zamówiłam zabawkę tydzień przed świętami. W poniedziałek powinna byla zostać wysłana. Wiadomość o wysyłce dostałam w piątek. Próbowałam skontaktować się ze sklepem żeby chociaż przekierowani przesyłkę na inny adres, bo w poniedziałek nie będzie mnie już pod poprzednim adresem. Nikt się do mnie nie odezwal pomimo 10 maili, telefonu też nikt nie odbiera. Wysyłka pewnie nie dotrze na wigilię, a nawet jeśli to pewnie pod adres pod którym mnie już nie bedzie. Najgorsze, ze to prezent dla dziecka...

5 / 5 2018-07-06

Serdecznie polecam ten sklep, towar zgodny z opisem...rewelacyjny kontakt ze sprzedajacym.....szybka wysyka....cena przyjazna dla portfela:)

5 / 5 2018-06-26

Polecam wszystkim: szybko, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-06-21

Rewelacja. Przesyłka w kosmicznym tempie. Bardzo profesjonalna transakcja. Po raz pierwszy jestem zachwycony takim sklepem i personelem. Wszystkiego dobrego dla całej załogi w Nowym 2018r.

5 / 5 2018-06-13

Fajny sklep, godny polecenia

5 / 5 2018-06-11

Na początku maja zamówiłam grę planszową w sklepie Satysfakcja.pl. Mimo dni świątecznych dostawa nastąpiła błyskawicznie i w terminie podanym przy dokonywaniu zamówienia. Przesyłka była w idealnym stanie i bardzo ładnie zabezpieczona. No i cena była dość korzystna - jednym słowem: polecam gorąco! To naprawdę świetny sklep! :-)

1 / 5 2018-06-02

Zamówieni złożone 3 dni temu, wiadomo w jakim okresie. Totalnie milczą w sprawie realizacji, żeby Dzbany chociaż odpisali ze nie dadzą radę nie mają towaru czy jak, ogarnąłbym sobie przesyłkę z skąd indziej. Mega rozczarowanie oraz zdenerwowanie totalne. Olewka klienta na maxa. totalnie NIEPOLECAM. Sklep powinni jakoś zablokować

5 / 5 2018-05-29

Jestem zachwycona. Przemiły pan przy telefonie i przemiły pan z firmy kurierskiej. Zamówiony towar dostałam w tempie ekspresowym.

4 / 5 2018-05-27

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem! Piszecie, że przeczytaliście, ze przesyłka będzie na następny dzień itp. Tylko jakby się wam chciało dokładnie przeczytać to w tej informacji pisze, ze owszem zamowienie zostanie zrealizowane w takim czasie ale! Termin realizacji może ulec zmianie, jeśli: Skorzystasz z dodatkowych usług (wniesienie lub montaż) Zamówienie obejmuje produkty z dłuższym czasem realizacji zamówienia – wysyłka następuje po skompletowaniu całego zamówienia Jako formę płatności wybierzesz przelew lub raty – wysyłka następuje po otrzymaniu przez nas płatności na konto lub informacji o przyznaniu kredytu ratalnego Dodasz uwagi do zamówienia Zamówienie obejmuje produkty wielkogabarytowe, które wymagają szczególnej obsługi z uwagi na nietypowy rozmiar i konieczność dodatkowego zabezpieczenia towaru na czas transportu. Czyli właśnie te wasze przelewy o których tak piszecie wpłynęły na to ze nie dostaniecie zamowienia o czasie bo sklep musi najpierw czekać na zaksięgowanie tej kwoty na ich koncie. Ja zamówiłam za pobraniem we wtorek wieczorem a na infolinii dowiedziałam się ze w piątek lub najpóźniej w sobotę będę miała paczkę.

4 / 5 2018-05-13

Szybka wysyłka, towar zgodny, kontakt też w porządku.

1 / 5 2018-05-02

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Towar zamówiony 12 grudnia do dnia dzisiejszego (10 stycznia) nie dotarł. Miał to być prezent pod choinkę. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. Zero kontaktu i jakiegokolwiek wyjaśnienia z ich strony, o zwykłym przepraszam nie wspomnę.

1 / 5 2018-05-01

Krótka historia... 13.12.2018 (czwartek) zamówienie i przelew przez payu. 15.12.2018 informacja o niedostępności, dostępnej w chwili zamówienia zabawki. Jak to możliwe że ktoś oferuje towar którego nie ma? nie wiem. Pytanie sprzedawcy czy zamawiamy coś innego czy chcemy zwrot pieniędzy? Widzimy wałek w sytuacji więc informujemy "sprzedawcę" by niezwłocznie zwrócił pieniądze. Do dziś nie ma kasy na koncie. Od razu zamówiliśmy zabawkę w innym sklepie, która przyjechała zgodnie z info na stronie. Nigdy już nie zamówimy w al.to. Połasiliśmy się na najlepszą cenę i dobre opinie. Nie dajcie się oszukać.

5 / 5 2018-04-29

Rewelacyjny Sprzedawca. Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, świetny kontakt ze Sklepem, bardzo szybka odpowiedź na maila. Polecam.

5 / 5 2018-04-25

Pozwoliłem sobie zrobić zakup myszki "Logitech m185. A dlaczego akurat w sklepie "Satysfakcja.pl" ? Odpowiedź jest prosta, - tutaj była najniższa cena jaką spotkałem i w dodatku dostawa za grosz i jeszcze w dodatku z możliwością pobrania należności przy odbiorze towaru. Przy takich okazjach, zawsze zadajemy sobie pytanie, a dlaczego tak tanio? Oj, chyba coś się musi za tym gestem kryć? Myszkę przywiózł kurier i o dziwo, fabrycznie zapakowaną w w zgrzany blister. A sam sposób zabezpieczenia przesyłki chyba jednak na wyrost, No ale jak to powiadają: strzeżonego Pan Bóg strzeże. Niech więc już i tak zostanie. Jeśli chodzi o samą myszkę, to myślę, iż żywotność tego tworu będzie dużo większa, jak ta kupiona w "N...o" Ta ostatnia, zdechła po 17-u dniach, Sądzę, że tym razem będzie dużo lepiej. Jednak Logitech dba o swój wizerunek i renomę. Co do jakości tego produktu, to mam identyczne zdanie: produkt m185 w wersji standard jest godny polecenia, co niniejszym czynię.

2018-04-23

Dużo nerwów przed swietami aby paczka przyszła .Miała byc na drugi dzień nic z tego zapłacona we wtorek 18.12 przeslana w sobote 22 ,12 jedynie tylko to że sie in post spisał.Kontakt był nie możliwy tylko i nfolinia , na ktora nie można było sie dodzwonic .Połakomiłam sie poniewaz było tanio i miałą byc paczka na drugi dzien .NIEWIEM CZY KIEDYKOLWIEK SKORZYSTAM Z TEGO SKLEPU.

1 / 5 2018-04-17

Zamówienie złożone rano w poniedziałek 17 grudnia. Początkowo wybrałam opcje z płatnością z góry . Na szczęście zadzwoniłam tam - 25. w kolejce, 30 minut oczekiwania- zmieniłam na formę płatności za pobraniem. W czwartek zaczęłam dzwonić od 8.00 rano i będąc 30. w kolejce po 40 minutach oczekiwania udało mi się połączyć w doradcą. Poinformował mnie, że ma zapewnienie z magazynu, że paczka dziś zostanie wysłana. Poinformowałam, że w przeciwnym przypadku jak paczka dojdzie po Wigilii zwyczajnie jej nie odbiorę. W czwartek do godziny 17 nie miałam żadnego potwierdzenia wysyłki, wiec ponownie próbowałam zadzwonić i już definitywnie odwołać. W słuchawce pojawił się komunikat, że wszystkie osoby zaangażowane są w pakowanie i wysyłkę i możliwy jest tylko kontakt mailowy. A dodatkowo prosili by jak już się wysłało jednego maila i nie otrzymało odpowiedzi, to by nie wysyłać kolejnego- będzie im sprawniej :) Tego dnia o 19.58 dostałam informacje z listem przewozowym. Paczka dotarła dziś tj. piątek 21 grudnia. Bardzo dużo nerwów. Obaw i poszukiwanie droższego prezentu w sklepie stacjonarnym. Nie ukrywam, że ta firma miała najkorzystniejsza ofertę cenową. Dodam jeszcze, że w tym tygodniu zamówiłam inne rzeczy u różnych dostawców. Wszystkie paczki doszły przed al.to. Cieszę się, że już nie muszę się martwić. I niestety bym już nigdy więcej nie musiała - po prostu nie skorzystam z ich oferty.

5 / 5 2018-04-13

polecam z całą odpowiedzialnością

1 / 5 2018-04-13

Najgorszy sklep internetowy jaki spotkałem do tej pory. Niestety nic w tym sklepie nie działa. Zwłoka w wysłaniu paczki, przez co nie doszła przed świetami. Zwłoka w zwrocie pieniędzy na konto - po tygodniu nieodebrana paczka została zweryfikowana. Biuro obsługi klienta - powtarza nieprawdziwe informacje - nie można za nic na tych informacjach polegać, bo żadna z nich nie była prawdziwa. Zdecydowanie odradzam robienie jakichkolwiek zakupów.

1 / 5 2018-03-26

Firma żart podobnie jak firma matka x-kom zamówienie złożone 18.12.2018 tego samego dnia zostało opłacone. Otrzymałem wiadomość pt Zamówienie zostało skompletowane. Myślę sobie przelew nie doszedł przed 15 zamówienie wyślą 19.12. Oczywiście nie wysłali, jak również 20.12. NAWET INPOST DAJE RADĘ W TYM ROKU PRZED ŚWIĘTAMI X-KOM/AL.TO WSTYD!

5 / 5 2018-03-21

Zaskakująco szybko, niskie ceny, miałem prosty zakup popularnego niewielkiego produktu

5 / 5 2018-03-05

Wczoraj po południu zamówiłam odkurzacz . Dzisiaj po południu odebrałam od kuriera . Dobrze zapakowany . Kiedy zaraz po zakupie miałam pewne wątpliwości , zadzwoniłam na infolinię - a kompetentna pani z infolinii sprawdziła rzecz o którą pytałam i odpowiedziała zgodnie z prawdą . Jestem na prawdę bardzo zadowolona :-)

1 / 5 2018-03-03

Świetny sklep :) obsługa na wysokim poziomie :)

1 / 5 2018-02-28

towar opłacony w poniedziałek 17.12 w czwartek, na infolinii (po chyba 1,5 godziny próbowania połączenia się z konsultantem) dostaję zapewnienie że dziś na pewno paczka wyjdzie, mamy piątek 21.12 i dalej nic się nie dzieje z moim zamówieniem, chciałem anulować zamówienie ale wyłączyli infolinię!!! zaczynam się martwić o swoje pieniądze

5 / 5 2018-02-27

Rewelacja! Szybka, miła, uczciwa obsługa - dzięki mam piękny prezent na dzień dziadka. Wczoraj zamówiłem - dziś sprzęt jest u mnie w domu. Pełna SATYSFAKCJA.

4 / 5 2018-02-25

Z usług sklepu jestem bardzo zadowolony. Umówiony kontakt telefoniczny i złożenie zamówienia bez jakichkolwiek zarzutów. Jedynie dostawa kurierska (na którą sklep nie ma wpływu) odbyła się bez wcześniejszego kontaktu i dopiero wieczorem (ale w umówionym dniu) i trzeba było z niecierpliwością na nią czekać. Sklep jak najbardziej polecam!

1 / 5 2018-02-15

Brak możliwości kontaktu z infolinią. Moja córka jako jedyna nie będzie miała swojego wymarzonego prezentu pod choinką bo niestety zamawiając tydzień temu w tym sklepie liczyliśmy że prezent dojdzie. Do dziś brak odzewu z ich strony i brak produktu mimo informacji na stronie że produkt dojdzie następnego dnia. Na dzień dzisiejszy już niestety nigdzie stacjonarnie nie mogę dostać tego na co czeka mała księżniczka. Nie polecam i odradzam!!!!

1 / 5 2018-02-07

Firma kompletnie sie nie sprawdzila pod kazdym wzgledem. Towar, ktory mial byc prezentem dotarl po tygodniu, mimo, ze oferowali go w 48 h. Kontakt z nimi i zwrot naleznosci caly czas w trakcie i pod "górkę". Nie polecam, a nawet przestrzegam. Brak profesjonalizmu.

1 / 5 2018-02-05

Tragedia. Zamówienie złożone 16.12.18, opłacone natychmiast, towar dostępny od ręki. Do dzisiaj żadnej informacji o wysyłce, towaru brak. Nie polecam, odradzam.

5 / 5 2018-02-03

Rewelacja. Od lat nie korzystałam z tak niezawodnej i szybkiej obsługi. Polecam wszystkim. Świetne ceny, duży asortyment i wysyłka najszybsza z możliwych. Gratuluję!

1 / 5 2018-01-26

Niestety bardzo się zawiodłam na sklepie al.to zapewniają ze towar jest już gotowy do wysyłki i dzisiaj ( czyli dwa dni temu) będzie wysłany - niestety do tej pory cisza - dzwonię to chce rzetelnej informacji a nie ściemy abym dała im spokój. Ostanie raz coś tutaj zamówiłam .

1 / 5 2018-01-24

Gra monopoly junior kupiona na prezent. Bezkonkurencyjna cena w stosunku do innych sklepów. Darmowa dostawa. W następny dzień po złożeniu zamówienia paczka u mnie. Bardzo dobrze zabezpieczona. Ogółem - rewelacja! Nic dodać nic ująć - polecam szczerze.

5 / 5 2018-01-22

Sprawna obsługa,bardzo szybka realizacja wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-01-21

Ekspresowa dostawa, towar super zabezpieczony podczas wysylki, Świetna cena. Polecam sprzedawcę.

4 / 5 2018-01-19

Miłe zaskoczenie firma staneła na wysokości zadania ,Pan z działu obsługi i zadowolenia klienta zajął się moją sprawą .W tej sytuacji mogę polecić ten sklep .Oby w każdej firmie były takie osoby którym zalerzy na wizerunku firmy .Jestem zadowolona z obsługi i dokononałam następnych zakupów .

1 / 5 2018-01-19

Jedna wielka tragedia. Dziecko na święta zostało bez wymarzonego prezentu. Oszuści. Dodzwonić się nie ma możliwości..Nie polecam

5 / 5 2018-01-12

Jestem milo zaskoczony, szybkość realizacji zamówienia bardzo dobra, dostawa szybka, obsługa ta ze sklepu i z firmy kurierskiej wspaniała, telewizor gra i cieszy oko :)

2018-01-12

Nie rozumiem po co piszecie że zamówienie będzie następnego dnia - przecież ludzie chcą mieć prezenty i patrząc na markę X-Kom zaufali wam. Zrobiliście z nas idiotów, bo nikt by nie zamówił czegoś czego na pewno nie otrzyma. Infolinia tak jak piszą poprzednicy. Kolejna rzecz która jest u was niedorzeczna to wysylka innym kurierem niz podany na stronie - UPS jeździ dramatycznie w moim mieście - nie zamowilbym wiedząc o tym wszystkim.

5 / 5 2018-01-09

Gra monopoly junior kupiona na prezent. Bezkonkurencyjna cena w stosunku do innych sklepów. Darmowa dostawa. W następny dzień po złożeniu zamówienia paczka u mnie. Bardzo dobrze zabezpieczona. Ogółem - rewelacja! Nic dodać nic ująć - polecam szczerze.

5 / 5 2018-01-05

Szczerze polecam ten sklep, tani, bardzo szybka dostawa, produkt w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-10

Nazwa sklepu w pełni opisuje kontakt z nią.

4 / 5 2017-12-03

Zabawka zamówiona 17.12 i dostarczona 21.12.

5 / 5 2017-11-28

Błyskawiczna wysyłka w dniu zamówienia, towar na drugi dzień w paczkomacie! Polecam!

4 / 5 2017-11-27

polecam

1 / 5 2017-11-25

Zabawka miała być wysłana zaraz po zaksięgowaniu wpłaty. Poza tym napisali że będzie na następny dzień jeśli zrobie zamówienie wciągu jekiegoś czasu. To jest oszustwo. Szkoda że nie przeczytałam opini zanim zrobiłam zamówienie. Jestem ciekawa czy sklep będzie istniał po świętach. Szczerze odradzam.

5 / 5 2017-11-24

Zamówiłem wywrotkę dla córki, samochód posiada naklejki oczu i ust które nadają zabawce charakter, niestety w paczce nie było jednego "oka" a drugie odklejało się samo. Opisałem swój zakup na portalu wykop i opineo bez kontaktu z al.to. Założyłem że będzie jak wszędzie, czyli olanie klienta, wmawianie że to moja wina, albo oczekiwanie na zwrot zabawki lub pieniędzy kilka tygodni, tutaj bardzo miło się zaskoczyłem, po kilku dniach od opisania swojej sytuacji dostałem telefon z przeprosinami, informacją że nowe naklejki zostaną wysłane pocztą i otrzymam bon na 25zł na kolejne zakupy. Jestem bardzo mile zaskoczony z tego jak się potoczyły sprawy, jeszcze raz przepraszam sklep al.to za gorącą opinie i brak kontaktu z nimi w pierwszej kolejności. Polecam ten sklep mocno za jakość obsługi.

1 / 5 2017-11-21

Rewelacja. Złożyłam zamówienie w czwartek między 14-15, następnego dnia po południu paczka już była do odbioru. Cena zamówionego towaru dużo niższa jak w innych sklepach. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-11-16

wszystko ok, tak powinno być wszędzie

1 / 5 2017-11-15

Zamówiłam i od razu opłaciłam w tym sklepie zamówienie w poniedziałek(17.12)oi godzinie 10.30... Do tej pory ZERO odzewu ze strony sklepu. Nawet o zaksięgowaniu wpłaty. Z innych źródeł paczki przychodziły po jednym dniu. Tutaj czekam już 3. Bie można skontaktować się ze sklepem w żaden sposób. Bardzo duży zawód i smutek. Stanowczo nie polecam. Święta bez prezentu to nie to samo...

5 / 5 2017-11-14

polecam

1 / 5 2017-11-13

Zamowieni 18.12. prezenty na Świeta, sklep dzieli zakupy na deie wysylki, jedna dociera 20.12 druga najwazniejsza 28.12 !! A wyslana byla 27.12. Od 20.12 zero kontaktu telefonicznego, na maila zero odpowiedzi. NIE POLECAM

2017-11-04

Sklep Satysfakcja.pl - DROGA PRZEZ MĘKĘ! Przysłali mi towar (pralkę), która nie dość, że była uszkodzona od wewnątrz (rozwalony bęben), to z zewnątrz wyglądała tak, jakby komuś spadła ze schodów (poobijana obudowa). Najpierw męczyłam się z producentem, który przysłał fachowca. Ten stwierdził, że pralka nie nadaje się do użytku, ale nie mają części wymiennych i musiałabym czekać miesiąc. Potem skontaktowałam się ze sklepem, który przez MIESIĄC zajmował się rozpatrywaniem zwrotu, a po 5 tygodniach łaskawie przelał pieniądze. 3 tygodnie zajęło technikowi sklepu Satysfakcja.pl ustalenie, że pralka jest zepsuta, mimo, że dołączyłam do zwrotu opinię o stanie pralki otrzymaną po oględzinach z serwisu producenta. Dodam, że kiedy zwracałam pralkę, musiałam sama zająć się znoszeniem jej przed blok i sama musiałam zdobyć paletę, na której pralka miała stać! (kurier Fedex, którego swoją drogą też odradzam). Sklep powinien nosić nazwę porażka.pl.

1 / 5 2017-11-01

Na towar czekam od tygodnia, brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu. Wysyłają informację, że zamówienie zostało skompletowane i zostanie wysłane po zapłacie, natomiast po zapłacie nie utrzymują już kontaktu z klientem. Nie odpowiadają na maile, brak możliwości kontaktu z infolinia - po 30 min oczekiwania następuje rozłączenie... stanowczo odradzam

4 / 5 2017-10-31

Bardzo szybka przesyłka, produkt dobrze zapakowany, polecam:)

1 / 5 2017-10-31

Byłem dość sceptycznie nastawiony cd tego sklepu przez ilość negatywnych ocen tego sklepu w ostatnim czasie. Dlatego wybrałem przesyłke pobraniową za pomocą kuriera ups. Cena w porownaniu do konkurencji była o wiele niższa i to mnie przekonało do dokonania zamówienia w tym sklepie. Firma rzetelnie poinformowała o wszystkim mailowo. Dostałem mail do śledzenia poczynań kuriera. Zamówiłem przesyłke wczoraj o godz 15 a dzis o 13 kurier zadzwonił. Wszystko nowe oraz kompletnie zapakowane. Sklep warty polecenia.

1 / 5 2017-10-30

Zamówienie złożone 6.11 następnego dnia po południu jest doręczone, dobrze zabezpieczone, oferta bardzo korzystna. Polecam

5 / 5 2017-10-27

Świetny sklep :) obsługa na wysokim poziomie :)

4 / 5 2017-10-26

To moje pierwsze zakupy w Al.To i jak dotąd to najszybszy i najlepszy e sklep z jakim, miałem przyjemność współpracować. Towar doszedł do mnie po około 15 godz od zamówienia w dodatku przez paczkomaty.towar zamówiłem we wtorek koło 16.00 a w środę po 8.00. Dostałem esa że paka czeka w automacie Także jestem mega zadowolony. Przesyłka dobrze zapakowana. Także szczerze polecam

5 / 5 2017-10-23

Bardzo fajna obsługa, miły i rzetelny Pan "pod telefonem", szybka dostawa, towar w 100% zgodny z opisem. POLECAM.

5 / 5 2017-10-14

Polecam :)

1 / 5 2017-10-10

Zamówienie złożone 14.12.2018 . Do dziś zero wiadomości o przesyłce. Na maila o status przesyłki odpowiedź z automatu z której nic nie wynika. Na kolejnego maila oczywiście brak odpowiedzi. NIGDY więcej zakupów w tym sklepie. OSTRZEGAM wszystkich potencjalnych klientów. Prezenty zamówione u innych dostawców w tym samym czasie już dotarły . U nich nie ma nawet potwierdzenia .

1 / 5 2017-10-09

Zamówienie złożone 14.12.2018 . Oczekiwanie na kolejny mail z potwierdzeniem i danymi do przelewu - dosłali dopiero po dodzwonieniu się na infolinie z ta prośbą. Na zapytanie o czas realizacji otrzymaliśmy informacje ze najpóźniej we wtorek wyślą po zaksięgowaniu wpłaty - dosłaliśmy potwierdzenie płatności w tym celu od razu w dniu 14.12.2018 . I to na tyle kontaktu i realizacji . Nie ma do dziś maila z powtórzeniem ze towar wysłany . Nie ma możliwości dodzwonienia się do sklepu, nie odpisują na maile. Po wprowadzeniu nr zamówienia informacja ze towar oczekuje na wysłanie. Prezenty zamówione u innych dostawców w tym samym czasie już dotarły . U nich nie ma nawet potwierdzenia . Musze zmienić plany i szukać nowego prezentu a po tym jak zamówienie dotrze dokonać zwrotu . Mam nadzieje,ze z tym nie będzie chociaż problemu...Nie polecam . Nie potrzebne nerwy przed świętami ...

4 / 5 2017-09-18

polecam sklep, szybka wysyłka

5 / 5 2017-09-14

Ogromny asortyment, świetne ceny, wysyłka błyskawiczna

5 / 5 2017-09-03

Pełen profesjonalizm, super kontakt i obsługa. Polecam na 100%

3 / 5 2017-09-01

Gra monopoly junior kupiona na prezent. Bezkonkurencyjna cena w stosunku do innych sklepów. Darmowa dostawa. W następny dzień po złożeniu zamówienia paczka u mnie. Bardzo dobrze zabezpieczona. Ogółem - rewelacja! Nic dodać nic ująć - polecam szczerze.

5 / 5 2017-09-01

Byłem dość sceptycznie nastawiony cd tego sklepu przez ilość negatywnych ocen tego sklepu w ostatnim czasie. Dlatego wybrałem przesyłke pobraniową za pomocą kuriera ups. Cena w porownaniu do konkurencji była o wiele niższa i to mnie przekonało do dokonania zamówienia w tym sklepie. Firma rzetelnie poinformowała o wszystkim mailowo. Dostałem mail do śledzenia poczynań kuriera. Zamówiłem przesyłke wczoraj o godz 15 a dzis o 13 kurier zadzwonił. Wszystko nowe oraz kompletnie zapakowane. Sklep warty polecenia.

2017-08-30

Zamówiłem dwa oczyszczacze powietrza. Dostawa ok, problem jest z reklamacją. Na najcichszym ustawieniu jeden działa cichutko, w drugim coś się wzbudza i tak buczy, że spać się nie da. Reklamuję głośność na pierwszym ustawieniu, gdzie miało być

1 / 5 2017-08-14

Zamówiłam prezent 17.12 platnosc od razu. DZwoniłam we wtorek na infolinię i Pani zapewniała mnie ze dzis wychodzi wyyslka. Do dnia dzisiejszego nie zostala wyslana. Jeszcze z takim sklepem internetowym sie nie spotkalam!!!!

5 / 5 2017-08-10

Wszystko w należytym porządku;) Polecam

5 / 5 2017-08-06

Jestem pod wielkim wrażeniem. Jednego dnia złożyłam zamówienie, a następnego szumiący miś był już u mnie. Wielki plus dla sklepu i całego zespołu.

5 / 5 2017-08-03

Witam. Kupiłem w tym sklepie młynek do kawy i suszarkę do włosów. Co do sprzętu zobaczymy ile pochodzi. Co do przesyłki: towar otrzymałem na trzeci dzień. Zapakowany był odpowiednio, w środku poduchy powietrzne. Powiadomienia na mejla na bieżąco. Pozostaje mi ich polecić.

4 / 5 2017-07-28

Miałem mieszane uczucia co do tego sklepu , jednak zamówienie tam słuchawek zwiało moje wszelkie uprzedzenia - bardzo solidna realizacja!

1 / 5 2017-07-28

Zakupiłem lalkę korzystając z promocji, drugą mogłem kupić za 1 grosz, niestety. Niestety została dostarczona tylko ta droższa lalka (nawet grosika nie oddali) . Tylko raz udało Wam się mnie naciągnąć. Omijać al.to szerokim łukiem.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo szybka przesyłka (poniżej 24 godzin), b.dobra komunikacja ze sklepem oraz b.dobra sposób notyfikacji o zamówieniu.

5 / 5 2017-07-21

Pełen profesjonalizm , szybka i bardzo miła pbsługa , wysoki poziom realizacji zamówienia. Szukałam długo odpowiedniego produktu i znalazłam w bardzo dobrej cenie i przy bardzo miłej obsłudze. POlecam jak najbardziej , dzieki takim ludziom odzyskuje wiare w uczciwość i profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-12

Zamówiłem komputer z win10 z dostarczeniem do Szczecina, dostałem paczkę na drugi dzień ten sam model tylko miał system win8. Dwa dni później sklep zadzwonił do mnie z ofertą wymiany na nowy komputer z win10 lub rabat na zakupy w ich sklepie na jakieś 50% przepraszając przy tym za błąd. Zgodziłem się na to pierwsze, zapakowałem i wysłałem następnego dnia. Po pięciu dniach kurier doręczył mi nowy komputer z w10 plus drobny upominek.

5 / 5 2017-07-02

Wspaniała obsługa.Przesyłka dotarła do mnie w ciągu 24 godz od zamówienia.Domek bożenarodzeniowy sprawdzony przez sprzedającego -duży plus,prześliczny .100% pozytyw.POLECAM

5 / 5 2017-06-30

Super sklep. Gorąco polecam zrobienie zakupów:)

1 / 5 2017-06-26

Radzę nie wierzyć w "Kup teraz, otrzymasz jutro" moje zamówienie zostało przyjęte 12.12.18 g.00.43 i do tej pory 18.12.18 ,jedynie "Utworzono etykietę 12.12.2018 0:52 UPS Poland. Zero odpowiedzi na pytania. Bardzo się zawiodłam, uważam że jest to nierzetelność -delikatnie mówiąc.Gwiazdki są niesłusznie dodane ale bez tego nie mogę wysłać opinii.

5 / 5 2017-06-22

Zamówienie złożone 6.11 następnego dnia po południu jest doręczone, dobrze zabezpieczone, oferta bardzo korzystna. Polecam

5 / 5 2017-06-21

Jak najbardziej POLECAM!! Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie i na pewno nie skończy się na jednym zamówieniu. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i bardzo szybka wysyłka. Sklep godny zaufania!!

2 / 5 2017-06-18

Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług tego "sklepu". Na stronie wyświetlają się informacje że paczka zostanie doręczona w przeciągu 2 dni roboczych. Zero kontaktu z infolinią, 30 minut oczekiwania po czym połączenie zostaje przerwane. Paczka która miala być wysłana góra we wtorek, zostaje nadana w czwartek wieczorem. Nie dotarła na gwiazdkę, ponieważ była zbyt duża by zmieścić się do paczkomatu( o czym firma nadająca powinna wiedzieć). Wielki negatyw. NIE POLECAM!

5 / 5 2017-06-17

super kontakt, bardzo atrakcyjna cena konsoli ps4 - najlepsza na rynku, szybka dostawa, polecam z czystym sumieniem

1 / 5 2017-06-17

wysyłka w 24h to fikcja, możliwość porozmawiania z kimś na infolinii poza robotem - niemożliwe, pieniądze - czekam i czekam za zwrotem. Spójność informacji przekazywana za pośrednictwem allegro - bardzo słaba (coś wysłane, ale numeru listu przewozowego nikt nie jest w stanie podać). Na wysłane emaile bezpośrednio do al.to nikt nie raczy odpowiedzieć. Totalna masakra - nie polecam !!!!!

1 / 5 2017-06-15

Zamówienie zostało złożone dnia 23.11, po którym dostałem wiadomość o kompletowaniu zamówienia. Na ogół po takim mailu dostaje się informację o skompletowaniu zamówienia i prośbie o zapłatę. Ja po 2ch tygodniach ciszy dostałem informację o anulowaniu zamówienia z powodu "Braku wpłaty". Nasuwa się pytanie w jaki sposób dokonać wpłaty, bez informacji odnośnie skompletowania zamówienia i odpowiednich danych do wpłaty? Po krótkiej konwersacji dostałem generyczne "Przepraszamy, jeśli sposób realizacji zamówienia przez nasz sklep nie spełnił oczekiwań". A produktów jak nie było tak nie ma. Bardzo złe wrażenie.

5 / 5 2017-06-12

Mega ekspresowa przesylka!! Zamówiłam wczoraj o 15 a dostałam dzisiaj o 13 :) Cena rzeczy, ktora mnie interesowała byla tańsza o 50 zl niz w innych sklepach internetowych a w dodatku możliwość zapłaty u kuriera i darmowa dostawa. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ofert tego sklepu. Polecam!

5 / 5 2017-06-10

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-08

Fantastycznie - zamówiłam we środę wieczorem zabawkę dla dziecka, dość niefortunnie pakowaną przez producenta w taki niepełny karton z "okienkiem". Poprosiłam przy zamówieniu o staranne zapakowanie, tak aby nic się nie pogniotło w transporcie. Przesyłka wysłana we czwartek, w piątek była już u mnie. Zapakowana w sztywny karton, dodatkowo w środku zabawka obłożona tekturą dotarła w stanie idealnym. Ponadto duży plus za super pomocną i kompetentną panią z infolinii i atrakcyjną cenę produktu!

4 / 5 2017-05-29

Rewelacja! Zamówienie wysłane tego samego dnia co wpłata, następnego dnia już czekało w paczkomacie! Polecam.

5 / 5 2017-05-14

Jeszcze z takim ekspresem się ni spotkałam. Paczkę zamówiłam w poniedziałek po południu, a we wtorek o 9:00 była już u mnie ! Jak to możliwe ? :):):) Super!

5 / 5 2017-05-11

Profesjonalizm na każdym etapie zamowienia.POLECAM

5 / 5 2017-05-09

Goraco poleca.

5 / 5 2017-05-07

Nazwa w 100% adekwatna do jakości obsługi- błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny, przemiły kontakt i bezproblemowa wymiana towaru i to wyłącznie z powodu moich fanaberii ;) Baaaardzo polecam.

5 / 5 2017-05-04

Super sklep, bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, polecam, zapakowane profesjonalnie :)

5 / 5 2017-04-29

Bardzo miła obsługa telefoniczna, błyskawiczna wysyłka. Zamówiłam przedmiot popołudniu, kolejnego dnia paczka już była u mnie. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam.

5 / 5 2017-04-17

Pierwsze zakupy i muszę powiedzieć, że wsztstko na duży plus. Cena konkurencyjna, obsługa klienta na najwyższym poziomie, błyskawiczna dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany. Zamówienie zrobione wczoraj rano, dzisiaj o 13 dostarczone.

4 / 5 2017-04-16

Kolejny zakup w tym sklepie i niestety stwierdzam,że sklep stopniowo obniża poziom. Gorszy kontakt, brak odpowiedzi na maile, nie wystawiona FV.

5 / 5 2017-04-14

Super ceny , błyskawiczna wysyłka , zakupione przedmioty otrzymałam na drugi dzień po wpłacie ! POLECAM SPRZEDAWCĘ !!!

5 / 5 2017-04-09

To moje pierwsze zamówienie w al.to i jestem w szoku ! Najlepszy e-sklep !!! Paczka doszła w expresowym tempie, zaledwie kilkanaście godzin . Wszytko jest super zapakowane . Miałam również kontakt z biurem obsługi i również jestem bardzo zadowolona , nie trzeba czekać i dzwonić godzinami a Pani z obsługi bardzo miła i kompetentna. Pozdrawiam i oby więcej takich sklepów PS Ceny również oceniam na 5;)

5 / 5 2017-04-07

Super szybka dostawa. Towar zamówiłem wieczorem, a na drugi dzień w południe już miałem możliwość odbioru z paczkomatu. Polecam !

1 / 5 2017-04-07

- Płatność dokonana elektronicznie (dodatkowo płatna!) w celu przyspieszenia realizacji zamówienia! - Na stronie informacja "zamów dzisiaj, odbiór na następny dzień", czekam już trzeci...a zamówienie do tej pory nie zostało zrealizowane, ani jego statu się nie zmienił! - Brak możliwości dodzwonienia się do obsługi klienta! Dzisiaj w ogóle infolinia została wyłączona. - Brak odpowiedzi na e-maile! Mimo wyłączenia infolinii i informacji, żeby kontaktować się mailowo, cisza! - Przesyłka to oczywiście "prezent świąteczny". Czuję się oszukany! Zdecydowałem się na ten sklep przez jego powiązanie z x-kom i o ile z tym pierwszym nigdy nie miałem kłopotów i byłem bardzo zadowolony (mimo, że też teraz zamawiałem tam prezenty) to al.to to kompletna klapa. Nie polecam!

5 / 5 2017-04-06

Fantastyczna realizacja zamówienia! Tak jak było reklamowane dostawa trafiła do mnie następnego dnia, mimo że mieszkam w małej wsi i nie wierzyłam, że dotrze w tak krótkim czasie (niecałe 21h od złożenia zamówienia). Towar bezpiecznie zapakowany, zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-04-05

Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie - jestem bardzo zadowolona :) Przesyłka świetnie zapakowana i ekspresowo wysłana - dotarła kolejnego dnia po wysłaniu. Polecam!

1 / 5 2017-04-05

Zamówienie zostało podzielone na dwie paczki i za każdą miałam zapłacić kwotę, na którą opiewało całe zamówienie. Nie przyjęłam paczek. Zadzwoniłam do bok i tam zapewnili mnie, że gdy tylko paczka do nich dojedzie i odeślą ją z poprawiony listem przewozowym. Dzwoniłam trzy razy i za każdym razem mówiono, że paczka jest już w nadaniu. Później już tylko kontakt mailowy i zero odpowiedzi. Rezultat: do dziś nie doszły prezenty dla wszystkich dzieci z rodziny za 600 zł. Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu, a robiłam to od 2017 roku. Gdyby szczerze powiedzieli mi, że nie dadzą rady, zamówiłabym zabawki gdzie indziej, a tak musiałam całą niedzielę szukać prezentów dla dzieciaków. Odradzam.

5 / 5 2017-04-02

Długo by pisać ! Express w 100% jestem zadowolona Polecam wszystkim , i będę dalej kupować

5 / 5 2017-03-26

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Bardzo przychylny personel. Polecam w 100 %.

Rzetelne opinie o Al.to

Al.to

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://al.to

Email
[email protected]

Telefon
34 348 00 00

Komórka
-

Infolinia
34 348 00 00

Logowanie