Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Benkoda.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.19
opinie o Benkoda.pl
3 / 5 2019-03-23

Witam serdecznie wszystkich internautów kupujących lub wyrażających chęć zakupów w tym sklepie i na wstępie kategorycznie ODRADZAM zakupów w tej firmie a mianowicie w dniu 09.03.2018r dokonałem zakupu i płatności szybkim przelewem za towar którego to do dnia dzisiejszego tj. 26.03.2018r nie otrzymałem składając reklamacje pisemną e-mail do tej firmy, otrzymałem odpowiedz że W FIRMIE USZKODZIŁA SIĘ SŁUCHAWKA I NIE MOGĄ DO MNIE ODDZWONIĆ ż e n a d a !!! w XXI wieku firma ma problem ze słuchawką w swoim telefonie stacjonarnym w dobie rozwoju gdzie wszystkie sieci komórkowe w Polsce oferują darmowe połączenia pan właściciel mógł by zadzwonic lub pracownik i rozwiać problem ale nie lepiej poczekać a nóż widelec może zapomną i firma wzbogaci się o kolejne 117,48 PLN. Po kolejnej reklamacji pisemnej z prośbą o zwrot pieniędzy do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi choć by jakiegoś przepraszam i zwrotu pieniędzy. Panu właścicielowi wydaje się że mała kwota to nie poniesie z tego tytułu konsekwencji. Nadmieniam że jest to według mnie wyłudzenie pieniędzy bo inaczej nie można tego rozumować i z tego tytułu będę w najbliższych dniach zmuszony wnieść sprawę do Prokuratury aby kolejny Pana domniemany klient nie poślizną się tak jak ja. Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych zawiłych transakcji.

1 / 5 2019-03-22

Towar zamówiłam i zapłaciłam 15.02.2018r. po tygodniu zapytałam co z przesyłką, odpisali, że mają reorganizację magazynu i nie wiedzą kiedy nastąpi wysyłka. 2 marca rezygnacja z zamówienia i prośba o zwrot pieniędzy. Informacja, że zwrot będzie do 2 tygodni. Dzisiaj (19.03.2018r.) odpowiedź: "Niestety firma na chwilę obecną ma problemy finansowe, w związku z poważną chorobą właściciela ale pieniądze na pewno wkrótce zostaną zwrócone". Chyba warto zgłosić to na policję, bo widzę, że nie jestem sama w takiej sytuacji, a może Urząd Skarbowy byłby zainteresowany?. UWAGA!!! ZŁODZIEJE I OSZUŚCI!!! Skoro są niewypłacalni , a właściciel ciężko chory , to czemu nie zawieszą sprzedaży?

2019-03-20

OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!, zwodzą najpierw z wysyłką, a później ze zwrotem pieniędzy. Nie działają ani prośby ani groźby. Janusze biznesu znaleźli sobie sposób na życie okradając innych. Najpierw była śpiewka przez miesiąc o reorganizacji magazynu , a teraz jak stało sie to mało wiarygodne to wymyślili chorobę właściciela. Fakt, wszyscy tam mają chore łby. Ani towaru, ani pieniędzy nie odzyskałam od 15 lutego. Sprawa zgłoszona.

2 / 5 2019-03-01

Zamówienie złożone 26 lutego jeszcze nie wysłane! Problem z kontaktem ze sklepem! Nie polecam!

5 / 5 2019-02-26

szybka, sprawna obsługa,

5 / 5 2019-02-23

Polecam!

2019-02-22

Sklep godny polecenia

2 / 5 2019-02-16

Nie polecam. Od ponad miesiąca nie dostałam zamówionego towaru. Na maile dostaję odpowiedzi, że że względu na zbyt dużą liczbę zamówień nie wyrabiają się z wysyłką, ale paczka będzie wysłana za kilka dni. Niestety to nie prawda. Pieniędzy też nie zwrócili.

5 / 5 2019-02-05

Pomimo, ze czekałam na przesylke 2 tyg. Po wyjasnieniach właściciela rozumiem sytuacje. Towar jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-02-04

Super wszystko

5 / 5 2019-01-21

Bardzo uczciwy Sprzedający Dobry kontakt Polecam tego Sprzedającego

2019-01-19

Fatalnie,nie zrealizowali moich 2 potwierdzonych zamowien i psy zostaly bez karmy(wyjezdzalem na wakacje). Na moja reklamacje stwierdzili,ze zamowienia zostaly anulowane.Na pytanie przez kogo zaczela sie rozmowa.Nie polecam!

2019-01-19

Ponad 3 tygodnie oczekiwania na przesyłkę. Zważywszy ba okres Świąt będę wyrozumiała. Dobre ceny, dobry kontakt, artykuły zgodne z opisem

2 / 5 2019-01-14

Bardzo źle działająca firma. Zwlekają z wysyłką . Zrobiłam przelew za złożone zamówienie w poniedziałek a w czwartek mi odpisali po moich pytaniach że wyślą w ciągu kilku dni . Czekałam na karmę dla chorego shih tzu. Nie mogłam tak długo czekać . Inne firmy realizują zamówienia w ciągu dwóch dni a tu tydzień to za mało !!!!! Teraz oczekuję na zwrot gotówki i ciągle pieniędzy mi nie oddali. NIE POLECAM TEJ BENKODY!!!!!!!! BARDZO ZŁA I NIEPROFESJONALNA FIRMA .

2 / 5 2019-01-12

Nigdy nie spotkałem się z tak nieprofesjonalną obsługą sklepu, nawet najwięksi oszuści na allegro działają w bardziej przejrzysty sposób. Zamówiłem miesiąc temu towar, po tygodniu zapytałem co się dzieje że nie został wysłany (oczywiście ze strony sklepu żadnego kontaktu, bo i po co, można przecież pograć na zwłokę), okazało się ze jest rzekoma reorganizacja magazynu i nie wiadomo kiedy towar zostanie wysłany (ciekawa reorganizacja, bez terminu - bardzo profesjonalne). Poczekałem dalej gdyż stwierdziłem że mata dla psa może poczekać, ale po kolejnych dwóch tygodniach bez żadnego odzewu zażądałem anulowania zamówienia. Zamówienie oczywiście anulowane, ale zwrotu środków brak, ciekawe czy kiedykolwiek się pojawią. SZCZERZE NIE POLECAM SKLEPU, NA PEWNO NIE JEŚLI CHODZI O ARTYKUŁY ZOOLOGICZNE, SKLEP DZIAŁA W SZEMRANY I NIEPROFESJONALNY SPOSÓB.

1 / 5 2019-01-10

Ja od 20.02 czekam na pieniądze!!! Dzisiaj dostałem informację, że sklep ma problemy finansowe przez poważna chorobę właściciela. Sprawa zgłoszona na policji. I

2019-01-07

Porażka

2 / 5 2019-01-02

Nie polecam tego sprzedającego zakupiony i dodam grzecznie zapłacony towar w dniu 30 listopada dotarł do mnie 11 grudnia, cóż dodać jeśli lubicie tyle czekać to ok ja niestety po raz pierwszy spotkałem się z tak długim okresem oczekiwania w skali od 1 do 10 ogromny minus

2 / 5 2019-01-01

Na zamówienie czekam miesiąc, teksty o reorganizacji działu zwierzęcego już mnie nudzi... ile można czekać?? Stanowczo nie polecam !!!!!

2018-12-31

Pytanie czy firma nie powinna zaprzestac przyjmowania zamówien na czas reaorganizacji magazynu? Ja o takowej dowiedziałam się juz po fakcie, kiedy zamowienie nie zmienilo statusu przez kilka dni. Teraz jestem w klopocie bo kot ma byc na diecie przez miesiac, srodki zamrozone w Benkoda, a ja dokupuje karme przepłacajac stacjonarnie, nie majac pojecia ile to potrwa. Jest to o tyle dziwne ze poprzednie zamówienie równiez z sekcji zoologicznej bylo zrealizowane natychmiast (tez w lutym).

5 / 5 2018-12-30

szybka, sprawna obsługa,

5 / 5 2018-12-28

Jestem zadowolona z transakcji. Dziękuję.

5 / 5 2018-12-21

Świetny sklep. Miła obsługa, konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka. Polecam :)

2 / 5 2018-12-17

Zdecydowanie nie polecam - towar nie został wysłany, miał zostać zrobony zwrot pieniędzy - nie został. Sprawa została rozstrzygnięta poprzez PayPal (założony spór) dopiero wtedy odzyskałem środki.

2018-12-14

Pozytywnie

2018-12-12

Nie realizują zamówienia od 3 tygodni. Kpina.

5 / 5 2018-11-21

zgodnie z zamówieniem,szybko

2018-11-16

Nigdy w życiu nic już nie zmówię w tym sklepie. Pierwszy raz mi się przytrafiło, że towar zamawiany i opłacony nie dotarł. Firma tłumaczy sie jakaś reorganizacją, o której nie było informacji na stronie. Po mojej rezygnacji z towaru, już trzeci tydzień czekam na zwrot pieniędzy i już kilkukrotnie dostałam odpowiedż, że przekazuja do działu rozliczeń i na dniach...Coraz większe jest moje przekonanie jest o nieuczciwości firmy..

5 / 5 2018-10-26

Obsługa profesjonalna,niestety czas realizacji zbyt długi...

2 / 5 2018-10-25

Nie polecam, najgorszy sklep z jakim się spotkałam ! Zamówienie złożone i opłacone 09.02 nie zostało zrealizowane przez 2 tygodnie, pracownik sklepu sam zasugerował, żeby anulować zamówienie, bo nie są w stanie napisać, kiedy zostanie wysłane. Pieniądze miały zostać "wkrótce" zwrócone, minęły 2 tygodnie i echo

2018-10-16

Rhjfhjkmgf cgyhbj

5 / 5 2018-10-14

Polecam

1 / 5 2018-10-13

Najgorszy sklep z jakim miałam styczność. OSZUŚCI!!! Najpierw przez miesiąc mydlenie oczu o reorganizacji magazynu a teraz od 2 tyg czekanie na zwrot pieniędzy który na pewno nie nastąpi. Jakiś skandal!

1 / 5 2018-10-12

UWAGA OSZUST !!!! Zamówienie złożyłem 8 lutego. Po wielokrotnych monitach o braku realizacji 23 lutego anulowane bo sklep stwierdził że nie wie kiedy będzie w stanie je zrealizować. "Zlecenie zwrotu pieniędzy przekazane do Działu Finansowego" z którego przelew miał wyjść w przeciągu 14 dni. Minęły 3 tygodnie a pieniędzy jak nie było tak nie ma... Trudno..., poświęcę się i zadam sobie trud złożenia doniesienia na Policję - być może uchroni to innych "potencjalnych klientów" tej firmy.

2018-10-01

Nie pilecam

5 / 5 2018-09-30

To już drugie z rzędu moje zakupy w tym sklepie, niestety nieudane. Poprzednie wysyłane było do mnie na raty, gdyż sklep nie posiadał części towarów, pomimo info na stronie ze są dostępne. Z obecnego zamówienia sam zrezygnowałem ponieważ prawie 2 tygodnie nie mogłem doczekać się wysyłki. Ok, rozumiem okres przedświąteczny, ale żeby przez 2 tygodnie nie móc wysłać paczki? Do tych zamówień przez rok nie doświadczyłem żadnych problemów, wiec jestem bardzo zaskoczony, może sklep ma jakieś poważniejsze problemy.....

1 / 5 2018-09-29

Złożyłam zamówienie 28 stycznia (!) i od tej pory nic nie ruszyło. Po dwóch tygodniach (gdy czas wysyłki rzekomo wynosi 1-7 dni roboczych) dostałam informację, że jeden z zamówionych produktów jest uszkodzony oraz czy można go pominąć, dostawa miała przyjść w ciągu 1-2 tygodni. Zdecydowałam się zaczekać, przecież klatka była najważniejszym elementem, dla niej wybrałam ten sklep. Teraz czuję się naprawdę zniesmaczona, już dawno minęły obiecane dwa tygodnie, sklep nie odpisuje na moje wiadomości, właściciel nie odbiera telefonu. Jeszcze trochę czekania i jestem gotowa zgłosić sprawę na policję, wygląda to jak zwykła kradzież. Konkludując: jeżeli macie ochotę, aby przez miesiąc wypisywać maile i ślepo czekać na dostawę - wybierzcie Benkoda.pl.

2018-09-26

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-25

oceniam poraz 1 ok.

2 / 5 2018-09-25

NIE POLECAM. Moje zamówienie zostało zrealizowane po 8 dniach (w regulaminie sklepu jest napisane że zamówienia są realizowane od 1 do 7 dni), przy czym zabrakło towaru, na którym mi najbardziej zależało i z którego to powodu w owym sklepie zrobiłam zakupy. Sprzedający bez mojej decyzji wysłał przesyłkę z resztą produktów. Nie dostałam nawet zwrotu pieniędzy za produkt, który nie został wysłany. Kontakt ze sprzedającym ciężko skomentować, gdyż ten odrzucał moje połączenia i nie odpisał na maila (w którym napisałam, że z zamówienia rezygnuję). Sprzedawca skontaktował się ze mną dopiero po wystawieniu negatywnej opinii na jednym z portali i poprosił o dane do zwrotu pieniędzy za zakupy. Dziś mija 10 dzień i pieniędzy wciąż nie otrzymałam a sprzedający znów nie odpisuje na moje maile. Data zaksięgowania środków za zakupy była 17.01.2018r. więc prawie miesiąc temu. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby jakikolwiek sprzedawca aż tak źle traktował swoich klientów.

5 / 5 2018-09-23

Polecam zakupy w tym sklepie, ale trochę długo czekałam na realizację zamówienia.

2 / 5 2018-09-13

Czekałam na zamówienie ponad 2 tyg. Zrezygnowałam. Nie polecam

5 / 5 2018-09-11

Dobry sklep. Polecam

2 / 5 2018-09-05

Najgorszy sklep z jakim mialam nieszczescie miec do czynienia.. Zamowienie zlozylam 25go stycznia. 7go lutego dostalam informacje o tym ze wysylka czesci rzeczy sie opozni. Sklep do tej pory (27 lutego!) Nie wyslal brakujacych rzeczy, ignorujac moje maile. Dzis napisalam ze chce zwrotu pieniedzy, o dziwo odpisali natychmiast ze anulowali zamowienie. Co jest rownoznaczne z tym ze brakujacy rzeczy nie byly nawet 'w kolejce' do wyslania. Ma-sa-kra. Nie polecam. Lepiej doplacic w innym sklepie.

2018-08-31

Nie realizują zamówienia od 3 tygodni. Kpina.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

5 / 5 2018-08-22

Transporter dotarł po 10 dniach od zamówienia. Z mojego punktu widzenia właściwie zastrzeżeń nie mam. Muszą poprawić jakość kontaktu z klientem (nie odpowiadają na telefony, ale na maila odpowiadają dość szybko), muszą wyłączyć idiotyczne maile wysyłane z automatu (" nie możemy zrealizować zamówienia", "dokonamy zwrotu ale nie wiemy kiedy" itp). Coś się u nich popsuło od lutego, ale może już wracają. Ważne - pod żadnym, ale to żadnym pozorem nie płacić od ręki za zamówienie. Lepiej dołożyć za płatność przy odbiorze niż się potem kłopotać.

5 / 5 2018-08-20

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2018-08-18

Nie polecam , na zamówinie czekam 30 dni i do tej pory nic , żadnych informacji , masakra , żenada.!!!!!!!!! Nie polecam wyłudzją pieniądze . Czekam na zwrot Pieniędzy .

3 / 5 2018-08-13

Zbyt długi okres oczekiwania zdecydowanie odradzam

1 / 5 2018-08-06

Uwaga, oszustwo, zamówienie złożone i opłacone 15.02.18, do dnia dzisiejszego nie zrealizowane, mimo zapewnień, że to tylko małe problemy po stronie sklepu. Anulowałam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaconej kwoty. Nie otrzymałam zwrotu mimo maili z zapewnieniem, że lada moment przelew wyjdzie!

2018-07-24

wszystko zgodnie z umową

5 / 5 2018-07-17

Byl maly poslizg ale wszystko zostalo wyjasnione. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i prosze o siebie dbac

5 / 5 2018-07-15

Produkty super. Ceny niskie. Ale towar zamówiony 2 tyg przed świętami dostałem po świętach. Pan pod telefonem bardzo ospały. Ciężko było się dogadać...no ale produkty są spoko !

2 / 5 2018-07-08

NIE POLECAM. Moje zamówienie zostało zrealizowane po 8 dniach (w regulaminie sklepu jest napisane że zamówienia są realizowane od 1 do 7 dni), przy czym zabrakło towaru, na którym mi najbardziej zależało i z którego to powodu w owym sklepie zrobiłam zakupy. Sprzedający bez mojej decyzji wysłał przesyłkę z resztą produktów. Nie dostałam nawet zwrotu pieniędzy za produkt, który nie został wysłany. Kontakt ze sprzedającym ciężko skomentować, gdyż ten odrzucał moje połączenia i nie odpisał na maila (w którym napisałam, że z zamówienia rezygnuję). Sprzedawca skontaktował się ze mną dopiero po wystawieniu negatywnej opinii na jednym z portali i poprosił o dane do zwrotu pieniędzy za zakupy. Dziś mija 10 dzień i pieniędzy wciąż nie otrzymałam a sprzedający znów nie odpisuje na moje maile. Data zaksięgowania środków za zakupy była 17.01.2018r. więc prawie miesiąc temu. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby jakikolwiek sprzedawca aż tak źle traktował swoich klientów.

2018-07-04

Pozytywnie

2018-07-03

wszystko zgodnie z umową

2018-06-27

Nie pilecam

2018-06-26

Kolejne zakupy, które spełniły moje oczekiwania, zarówno co do jakości produktów, jak i obsługi całego zamówienia

5 / 5 2018-06-16

Kilkakrotnie robiłam zakupy w tym sklepie, wszystko zawsze było na najwyższym poziomie, zawsze odpowiadali bardzo szybko na e-maile. Wielki pozytywny komentarz za to, że sami się ze mną skontaktowali, że nie mogą zrealizować ostatniego zamówienia i że pieniążki szybko zwrócą - i tak było. Ja nie naciskałam, nie pisałam, nie straszyłam policją jak to widać w innych komentarzach. Pomimo problemów jakie tą firmę spotkały zachowali się bardzo profesjonalnie.

1 / 5 2018-06-14

Już od miesiąca oczekuję na zwrot pieniędzy za anulowane zamówienie, którego sklep nie mógł (i jak się okazuje, nie miał zamiaru) zrealizować. Wskazałam w mailu ostateczny termin zwrotu pieniędzy wraz z odsetkami, który już niestety minął i pozostaje złożyć doniesienie na policję. Jako, że nie jestem jedyną oszukaną, zachęcam wszystkich pokrzywdzonych przez firmę Benkoda do złożenia doniesienia o popełnieniu przestępstwa. Czym więcej takich zgłoszeń, tym większa społeczna szkodliwość czynu.

1 / 5 2018-06-04

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

2018-06-03

Na zamówienie czekam półtora miesiąca to chyba rekord

5 / 5 2018-05-31

Super

5 / 5 2018-05-29

dobra obsługa przecietny czas realizacji towar z zamówienia OK.

5 / 5 2018-05-25

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-05-24

Witam, zamowienie dotarlo do mnie w calosci. Wlasciciel to uczciwy czlowiek, ktory dopilnowal sprawy. Mozna mu wybaczyć dosc dlugi termin dostawy. Widać, ze facet stara sie ogarnac wszystko. Zamowienie spakowane porzadnie. Kontakt mailowy rowniez bardzo ok :)

2018-05-22

Solidna firma a i kot zaadowolony :)

2 / 5 2018-05-19

NIE POLECAM. OSZUŚCI. Zamówilam 12.02, do dzisiaj nie ma ani przesyłki ani zwrotu pieniędzy. Pierwszy raz mi się zdarzyło na taką sytuacje i jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem przestrzegam! Żałuję że sama nie zajrzałam tutaj wcześniej. Te treści ktore piszecie identyczne maila dostaje, reorganizacja, choroba właściciela, kłopoty finansowe... a firma wciąż naciąga i oszukuje kolejnych klientów. Trzeba zgłaszać popełnienie przestępstwa żeby ta farsa się skończyła a sklep internetowy zamknięto bo ile jeszcze ludzi da się OSZUKAĆ???!!!

2 / 5 2018-05-17

Brak informacji o wysylce, po 3 tygodniach czekania i mailach okazalo sie,ze towaru nie ma na stanie. Na zwrot pieniedzy czekalam dodatkowo ponad miesiac! Masakra, nie polecam! Szkoda nerwow i czasu...

1 / 5 2018-05-15

Uwaga, oszustwo, zamówienie złożone i opłacone 15.02.18, do dnia dzisiejszego nie zrealizowane, mimo zapewnień, że to tylko małe problemy po stronie sklepu. Anulowałam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaconej kwoty. Nie otrzymałam zwrotu mimo maili z zapewnieniem, że lada moment przelew wyjdzie!

2 / 5 2018-05-07

Nie polecam tego sprzedającego zakupiony i dodam grzecznie zapłacony towar w dniu 30 listopada dotarł do mnie 11 grudnia, cóż dodać jeśli lubicie tyle czekać to ok ja niestety po raz pierwszy spotkałem się z tak długim okresem oczekiwania w skali od 1 do 10 ogromny minus

5 / 5 2018-05-05

Moja sytuacja jest podobna jak wielu innych kupujących, więc nie będę się rozpisywał. Kiedyś kupowałem, nagle jedno zamówienie nie doszło, sytuację wyjaśniono, przeproszono, pieniądze zwrócono. Uczciwie, profesjonalnie. Jeżeli znów zaczną działać - będę kupować.

1 / 5 2018-04-28

Niestety, jestem kolejnym naiwnym, od 2018-02-03 czekam na zwrot pieniędzy. Oszust. Chyba policja i US pozostał do zawiadomienia. Czekam na reakcję rzecznika konsumentów. Nie odpuszczę nieudacznikowi.

2 / 5 2018-04-25

Nie polecam szkoda czasu ! ! !

2 / 5 2018-04-23

Nie polecam, zgubiła mnie darmowa przesyłka która oferują, teraz wolałabym zapłacić 20 zł za kuriera zamiast tam kupować. Czekam na zwrot kasy... 6 dzień oczekiwania po anulowaniu zamówienia.

2018-04-14

NIE RÓBCIE ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!! Tak jak większość tu piszących, mam tą samą sytuację. Zamówiłam towar, po długim oczekiwaniu i napisaniu kilku maili nie otrzymałam go, zamówienie anulowałam. Do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu należności, a mija już 4 tygodnie. Widzę, że mają stałą śpiewkę o reorganizacji magazynu, szkoda, że na stronie nie ma takiej informacji podczas składania zamówienia.

2018-04-13

27 dni oczekiwania na wysyłkę specjalistycznej karmy dla chorego psa. Nie patrzcie że w Benkoda trochę taniej no chyba że chcecie czekać MIESIĄC na zamówienie. Nie odbierają telefonu, na maile jedyną odpowiedzią jest: w trakcie realizacji. Przestrzegam kupujących.

5 / 5 2018-04-08

Zamówiony towar zgodny z oczekiwaniem ale niekompletny/brak śrub do skręcenia drapaka-po interwencji telefonicznej do tej pory brak/./Bardzo długi okres oczekiwania/26dni/ - ciągłe zwodzenie że wyślemy w przyszły tygodniu.Kontakt ze sklepem dobry ale obsługa odpowiada wymijająco. Czy polecam?-Może miałam pecha.

5 / 5 2018-03-27

Wszystko OK

2 / 5 2018-03-25

Od dnia 05.02.2018 r. do tej pory sklep nie zrealizował zamówienia. W dniu 21.02.2018 r. zamówienie zostało anulowane i poprosiłam o zwrot kwoty 131,59 zł i do tej pory otrzymuję tylko informację, iż "wkrótce" otrzymam zwrot. Mija już miesiąc i ani towaru ani pieniędzy. To jest standard jakości obsługi swoich klientów w sklepie benkoda.pl. Aby prowadzić sklep i sprzedawać trzeba mieć klientów, a z takim podejściem to żadnych nie zdobędziecie. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2018-03-13

Polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2018-03-10

01.02.2018 złożyłam zamówienie, które do dnia dzisiejszego nie zostało zrealizowane. Firma zwodzi mnie z tygodnia na tydzień podając kolejny termin z którego się nie wywiązuje. Od wielu lat robię zakupy przez internet jednak z trzytygodniową realizacją zamówienia nigdy się nie spotkałam. Jak dla mnie firma nie rzetelna. Nie polecam a wręcz odradzam. Jak widać klienta mają w głębokim poważaniu.

1 / 5 2018-02-22

Uwaga, oszustwo, zamówienie złożone i opłacone 15.02.18, do dnia dzisiejszego nie zrealizowane, mimo zapewnień, że to tylko małe problemy po stronie sklepu. Anulowałam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaconej kwoty. Nie otrzymałam zwrotu mimo maili z zapewnieniem, że lada moment przelew wyjdzie!

5 / 5 2018-02-22

Zamawiałam u nich od ponad roku i byłam zawsze zadowolona. Od pewnego czasu zaczęli mieć opóźnienia w wysyłkach, więc anulowałam zamówienie. Po ponad miesiącu na szczęście pieniądze do mnie wróciły także trzeba do nich pisać i się dowiadywać - ja tak robiłam. Szkoda mi ich, bo byli dobrym sklepem. Trzymam kciuki za innych i ich nie wyjaśnione sprawy. Pozdrawiam :)

2018-02-19

Czas oczekiwania na realizację przesyłki koszmarny. Problemy z płatnością i ze stroną. Kontakt ze sklepem bardzo trudny i oporny - żadnych informacji o zamówieniu. Wymówką jest przeciągająca się reorganizacja. Dla kilku złotych mniej nie warto sobie robić tyle zachodu i czekać w nieskończoność.

5 / 5 2018-02-10

Zamawiałam u nich od ponad roku i byłam zawsze zadowolona. Od pewnego czasu zaczęli mieć opóźnienia w wysyłkach, więc anulowałam zamówienie. Po ponad miesiącu na szczęście pieniądze do mnie wróciły także trzeba do nich pisać i się dowiadywać - ja tak robiłam. Szkoda mi ich, bo byli dobrym sklepem. Trzymam kciuki za innych i ich nie wyjaśnione sprawy. Pozdrawiam :)

2018-02-03

Długi termin dostawy , brak informacji od sprzedającego, towar zgodny z opisem.

2018-02-03

Kontakt bardzo dobry lecz wysyłka tragiczna jeżeli komuś się nie spieszy to może spokojnie zamawiać. Na pewno więcej razy tutaj nie zamówię wole dopłacić za wysyłkę i mieć po 2 dniach paczke a nie po 2 tygodniach. I jeszcze dostałam gratis wart 2zl za czekanie. Ale i tak mnie to nie przekonało żeby ponownie u was zamówić.

5 / 5 2018-01-25

Bardzo miła i szybka obsługa, dobry kontakt. Zamówiona przesyłka dotarła szybko i bez problemowo. Produkty dokładnie i starannie zapakowane. Atrakcyjne ceny. Polecam z całego serduszka

5 / 5 2018-01-18

Wszystko ok. Oferta atrakcyjna, więcej różnych specjalistycznych produktów niż w innych sklepach z karmami ( np. karmy hypoalergiczne). Polecam!

5 / 5 2018-01-11

Zamówienia nie otrzymalam z powodu problemów wlasciciela. Jednak pozytywna opinie wystawiam za uczciwość. Napisal ze pieniazki zwroci i zwrocil. Sklep polecam a wlascicielowi zycze zdrowia i wyprowadzenia biznesu z kłopotów;)

1 / 5 2018-01-08

Towar zamówiłam 21.02.2018r. po tygodniu napisałam do nich maila z zapytaniem co z przesyłką, odpisali, że mają reorganizację magazynu i nie wiedzą kiedy nastąpi wysyłka, po 2 tygodniach od zamówienia kolejny mail z rezygnacją i prośbą o zwrot pieniędzy, po 3 tygodniach (tj. 16.03.2018r.) mail, co ze zwrotem pieniędzy - dzisiaj (19.03.2018r.) odpowiedź: "Sprawa została przekazana do działu rozliczeń. Niestety firma na chwilę obecną ma problemy finansowe, w związku z poważną chorobą właściciela ale pieniądze na pewno wkrótce zostaną zwrócone". Jutro sprawa zostaje zgłoszona na policję. UWAGA!!! ZŁODZIEJE I OSZUŚCI!!!

2 / 5 2018-01-03

Zdecydowanie nie polecam ten sklep. Po 20 dniach oczekiwania na dostawę zamówionego towaru, wartość którego wynosiła około 40 złotych, poprosiłem o zwrot pieniędzy, ponieważ towar nie wysłano. Cały czas była wymówka, że towar będzie wysłany w przyszłym tygodniu, niby trwała reorganizacja sklepu. Teraz mam kolejne zapełnienie ze sklepu, że zwrot pieniędzy nastąpi. Czy warto mieć taką przygodę? Zanim zamawiać w sklepie Benkoda.pl, proszę zastanowić się!!!

1 / 5 2018-01-03

Uwaga, oszustwo, zamówienie złożone i opłacone 15.02.18, do dnia dzisiejszego nie zrealizowane, mimo zapewnień, że to tylko małe problemy po stronie sklepu. Anulowałam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaconej kwoty. Nie otrzymałam zwrotu mimo maili z zapewnieniem, że lada moment przelew wyjdzie!

5 / 5 2017-12-27

Profesjonalna obsługa . Jednak szybkość wysyłki pozostawia wiele do życzenia.

2017-12-25

W dniu 19-02-2018 zamówiłem karmę dla psa Fitmin Dog For Life Mini 3kg. Pomimo upominania się regularnie, nie otrzymałem zamówionego towaru. Ciągłe informacje o reorganizacji magazynu. W końcu w dniu 9-03-2018 zrezygnowałem ze złożonego zamówienia. Zostałem poinformowany pieniądze zostaną wkrótce zwrócone. Jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałem tych pieniędzy, a firma tłumaczy to choroba właściciela. Sklep jednak nadal przyjmuje zamówienia. Nie polecam tego sklepu, a sprawę trzeba zgłosić do rejestru dłużników BIG albo KRD

1 / 5 2017-12-03

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

2017-12-02

Obsługa przeciętna, trudno nawiązać kontakt telefoniczny, długie oczekiwanie na przesyłkę.

2017-11-29

Czy ktoś otrzymał zwrot pieniędzy za swoje zamówienie?

1 / 5 2017-11-19

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

1 / 5 2017-11-16

To nie sklep internetowy tylko oszust i wyłudzacz pieniędzy. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Zamówienie złożone w połowie lutego po dwóch tygodniach po mojej interwencji odpowiedz na maila że właśnie skończył im się ten towar, po anulowaniu przeze mnie zamówienia do dnia dzisiejszego nie dostałam zwrotu pieniędzy.

2017-11-14

Towar dostarczony zg z zamówieniem i zg z podanym terminem. Dobry kontakt ze sklepem - zarówno mailowy jak i telefoniczny

1 / 5 2017-11-01

Również dorzucam kamyczek do povrzebania tego sklepu. Na razie wygląda to na zlodziesjki rabunek. Problemy z zamówieniem początkowo przemilczane, wreszcie po kontakcie z mojej strony dostaję informację o opóźnieniu, gdy żądam anulowania zamówienia i zwrotu pieniędzy kolejne maile o opoznieniach. Poinformowałem sklep ze czekam tydzień, po czym składam zawiadomienie na policję. 300 zł pewnie przepadnie, ale mam nadzieję że sprawię chociaż małe kłopoty nieuczciwemu sprzedawcy.

2017-10-22

Zamówiłam karmę na początku lutego, po kilku tygodniach bezskutecznych oczekiwań i po wysłaniu maila dostałam odpowiedź w której zasugerowano mi anulowanie zamówienia i zapewnienie, że pieniądze zostaną OCZYWIŚCIE zwrócone w ciągu 14 dni. Oczywiście nie zostały. Sklep tłumaczył się najpierw reorganizacją (o której nie było żadnej informacji na stronie w chwili zamawiania) teraz chorobą właściciela. Swoja drogą kradzione pieniądze jeszcze nikomu na zdrowie nie wyszły...

2 / 5 2017-10-20

Nie polecam! wysyłka 3-7 dni a w rzeczywistości po 3 tygodniach nie ma towaru. Kpina to bardzo delikatne określenie. Zastanawiam się czy ze zwrotem kasy będą takie same problemy. Uważajcie!

2 / 5 2017-10-14

Nie polecam. Fatalna obsługa. Brak informacji o opóźnieniu realizacji zamówienia. Po dwóch tygodniach od złożenia zamówienia i braku kontaktu ze strony sklepu zrezygnowałam z zakupu

5 / 5 2017-10-11

Wyjątkowo niepoważne podejście. Wysylka w 48h, tak się sklep ogłasza. Po 5 dniach czekania zapytałam, kiedy przesyłka zostanie wysłana. Odpowiedź? Cytuję: Ciężko stwierdzić kiedy dokładnie paczka zostanie wysłana. Wydaje mi się że na pewno nie prędzej jak pod koniec przyszłego tygodnia. Koniec wiadomości. Polecam, ale trzymać się od tego sklepu z daleka

2017-10-11

Trochę długo i paczka się rozmoczyła, ogólnie niema dramatu ale mogło być lepiej

2017-10-08

Najgorszy sklep z jakim miałam styczność. Zamówiony towar nie dotarł. Po jakiś 2 tygodniach poprosiłam o anulację zamówienia, ponieważ nie zamierzałam ani chwili dłużej czekać aż ten beznadziejny sklep wyśle mi karmę dla psa, która mi się już skończyła. Pies prędzej umarł by z głodu. Pieniędzy również się nie doczekałam, a od anulacji zamówienia minęło już 28 dni i nadal nic. Beznadziejny kontakt, ciągle piszą to samo, tłumacząc się że niedługo na pewno pieniądze dotrą. Nie kupujcie tutaj! Ci ludzie są niepoważni. To zwykli złodzieje. Nigdy więcej BENKODY!!!!

2 / 5 2017-10-02

NIE POLECAM !!! zamówienie zrobione i opłacone w dniu 10.02.2018 do dziś - czyli 21 lutego nie zostało zrealizowane. Mimo moich monitów telefonicznych i próśb o realizację (zamównienie dot. mleka w proszku dla szczeniąt) nadal nie mam informacji o przekazaniu do wysyłki. Całkowity brak profesjonalizmu ze strony sprzedającego. Zdecydowanie NIE POLECAM !!!

2017-09-29

Sklep porażka. Wyłudzili pieniądze i nie chcą oddać. Zapłaciłam 1 lutego - do dziś nie oddano pieniędzy. Zamówienie anulowane, pieniędzy brak. W życiu z taki sklepem nie miałam do czynienia. Pan Patryk twierdzi, że wyjaśnia sprawę w dziale finansowym - którym z pewnością jest on sam. Porażka. Trzeba to zgłosić.

5 / 5 2017-09-26

Wszystko ok.

2 / 5 2017-09-20

Skandaliczny stosunek do klienta. Termin wysyłki karmy dla psa wynosiłby w najlepszym razie 3 tygodnie, a i to nie wiadomo. Oczywiście brak jakichkolwiek informacji o tych opóźnieniach z inicjatywy sklepu, dopiero na każdy mój mail ta sama odpowiedź, że nie nadążają. Po anulowaniu zamówienia pieniądze nie zostały zwrócone, choć minęły już ponad trzy tygodnie. Na każdy mój mail jest ta sama odpowiedź- że sprawa jest przekazana do działu rozliczeń. Tak jakby to cokolwiek znaczyło. Nie spodziewam się, że zostaną zwrócone. Gorąco nie polecam tych oszustów.

2 / 5 2017-09-19

Od dnia 05.02.2018 r. do tej pory sklep nie zrealizował zamówienia. W dniu 21.02.2018 r. zamówienie zostało anulowane i poprosiłam o zwrot kwoty 131,59 zł i do tej pory otrzymuję tylko informację, iż "wkrótce" otrzymam zwrot. Mija już miesiąc i ani towaru ani pieniędzy. To jest standard jakości obsługi swoich klientów w sklepie benkoda.pl. Aby prowadzić sklep i sprzedawać trzeba mieć klientów, a z takim podejściem to żadnych nie zdobędziecie. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2017-09-12

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, Towar dobrze zapakowany, świetnej jakości w niskiej cenie. Realizacja zamówienia troszkę się przedłużyła niż przewidywano, mimo to szczerze polecam sklep.

5 / 5 2017-09-02

Wszystko super!

1 / 5 2017-08-31

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

2017-08-28

Duży wybór produktów,konkurencyjne ceny natomiast przedłużający się czas dostawy oraz brak informacji dla klienta o późniejszej wysyłce.

1 / 5 2017-08-28

TRAGEDIA! 12 marca złożyłam zamówienie na kwotę 94zł, które od razu opłaciłam. Przesyłka była dłuższy czas w realizacji, więc napisałam maila w celu wyjaśnienia sprawy. Najpierw dowiedziałam się o pracach modernizacyjnych w magazynie, co nagle okazało się być chorobą właściciela i problemami finansowymi w firmie. Oczywiście osoba posługująca się adresem mailowym [email protected] zapewniała, że pieniądze zostaną w 100% zwrócone. Ani zamówienia, ani pieniędzy nie zobaczyłam do dnia dzisiejszego. W ostatnim mailu poinformowałam sklep Benkoda o zgłoszeniu o możliwości popełnienia przestępstwa na policję.

5 / 5 2017-08-27

Super

2017-08-21

7 lutego czyli 20 dni temu zamówiłam karmę dla psa, którą od razu opłaciłam. Do teraz paczka nie została mi wysłana, a gdybym po 8 dniach nie napisała z pytaniem co jest z moim zamówieniem pewnie nie byłoby odzewu ze strony sklepu. Wiadomość, którą otrzymałam 15 lutego brzmiała: "Paczka powinna być wysłana w przyszłym tygodniu. Promocja z darmową dostawą zwiększyła ilość zamówień w sklepie i niestety jest ich tak dużo że czas realizacji się wydłużył, oczywiście pracujemy nad tym aby w przyszłości czas wysyłki się zmniejszył.", a tydzień, w którym wysłana miała być paczka się skończył. Nawet na paczkę z H&M czekałam krócej przy czarnym piątku więc taka promocja nie wyjaśnia zaistniałej sytuacji, mam nadzieję, że na zwrot pieniędzy nie będę musiała tyle czekać.

5 / 5 2017-08-16

Towar jak najbardziej super, ale sprzedawca nie poinformował o opóźnieniu wysyłki

2017-07-30

wszystko zgodnie z umową

2 / 5 2017-07-27

Nie polecam - wyłudzenie i oszustwo! Po 2 tyg. od zamówienia i opłacenia otrzymuję mail o chorobie właściciela i zapewnienie, że kiedyś pieniądze odeślą, ale nie potrafią zadeklarować kiedy (!). Jeśli taka słaba sytuacja utrzymuje się od dłuższego czasu (bo widzę, że podobnych opinii jest sporo, również starszych) to się sklep wyłącza kilkoma kliknięciami, a nie naciąga kolejnych nieświadomych klientów i obraca ich pieniędzmi. Zwrotu do dziś nie otrzymałam i już pewnie nie otrzymam. Przestrzegam przed zakupami, żałuję, że nie sprawdziłam opinii przed złożeniem zamówienia.

2 / 5 2017-07-23

Niestety sklep nie był w stanie zrealizować zamówienia tłumacząc się reorganizacją magazynu. Zamówienie zostało anulowane nie chciałam czekać kolejnych dwóch tygodni....Pieniądze mają zostać zwrócone w ciągu 14 dni. Nie polecam tego sklepu i przestrzegam przed zakupem bo raczej nikt nie doczeka się dostawy towaru.

1 / 5 2017-07-21

Tragedia. Też zostałam oszukana. Nie kupujcie w tym sklepie bo nie wieściom czy i Wy nie zostaniecie oszukani. Jeśli ktoś nie dowierza jestem w stanie wysłać skany maili żeby to udowodnić. To kpina, stracony czas, nerwy i pieniądze.

5 / 5 2017-07-17

Zamówienia nie otrzymalam z powodu problemów wlasciciela. Jednak pozytywna opinie wystawiam za uczciwość. Napisal ze pieniazki zwroci i zwrocil. Sklep polecam a wlascicielowi zycze zdrowia i wyprowadzenia biznesu z kłopotów;)

5 / 5 2017-07-13

Towar zakupiony miesiąc temu do dzisiaj nie dotarł. Właściciel nie odbiera telefonu tylko e-mail. Zero profesjonalizmu ostatni raz zrobiłem zakupy w tym sklepie tłumaczenie że problemy w magazynie jaja jakieś.

2017-07-11

Towar zamówiony na początku lutego 2018 roku. Po tygodniu oczekiwania, dopiero, gdy sama skontaktowałam się ze sklepem, otrzymałam informację, że przesyłka zostanie wysłana za tydzień. Po tygodniu, znowu po mojej interwencji mailowej, otrzymałam odpowiedź, że przesyłka zostanie wysłana dopiero za 7 dni. Po dwóch tygodniach oczekiwania poprosiłam o anulowanie zamówienia. Do dnia dzisiejszego, tj. 13 marca nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.

2017-07-03

Nie realizują zamówienia od 3 tygodni. Kpina.

1 / 5 2017-07-02

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo miła obsługa. Wysyłka baardzo szybka. Produkty - super!

2017-06-25

Mam identyczne doświadczenia z tym sklepem co większość osób zamieszczających opinię. Też mydlą mi oczy rzekomą reorganizacją magazynu. Zamówienie złożone i opłacone na początku lutego ( w takim czasie zbudowano by magazyn a nie tylko zreorganizowano) a dostawy jak nie było tak nie ma. Myślę, że zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa jest w tym wypadku, jak najbardziej zasadne.

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalna obsluga Polecam wszystkim ten sklep Jestem bardzo zadowolona z zakupu

2017-06-23

Przestrzegam przed zakupami w sklepie Benkoda. Nie otrzymacie zarówno towaru jak i zwrotu pieniędzy!!!!

1 / 5 2017-06-13

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

5 / 5 2017-06-11

OK OK OK

5 / 5 2017-06-01

ok super

5 / 5 2017-05-26

dobra obsługa przecietny czas realizacji towar z zamówienia OK.

2017-05-24

Zamówiłam w sklepie karmę dla psa 2kg worek.Miało to miejsce 8.02. i myślałam głupia, że to nie jest problem zapakować jedną rzecz i wysłać. Niestety dla tego sklepu to jest problem. Nie widziałam na stronie żadnej informacji o restrukturyzacji, o której ciągle Pan w odpowiedziach pisze ani o jakichkolwiek opóźnieniach w wysyłce! Owszem, Pan odpisał po mojej interwencji, że produkt prawdopodobnie wyjdzie w ubiegłym tygodniu, ale nic takiego nie miało miejsca. 26.02. zrezygnowałam z zamówienia i myślę, że teraz poczekam sobie na zwrot pieniędzy... Żałuję, że wcześniej nie zajrzałam na tę stronę, bo nigdy bym z usług tego sklepu nie skorzystała. Faktycznie, złapałam się na chwyt DARMOWA WYSYŁKA i co gorsze sklep nadal w ten sposób nagania klientów, którzy płacą, ale towaru nie otrzymują!!!

1 / 5 2017-05-06

Internetowy oszust. Sytuacja taka sama jak u osób piszących poprzednie komentarze. Przelew został zrobiony, karma nie została wysłana, a potem mydlenie oczu o reorganizacji magazynu. Do zgłoszenia na policję.

1 / 5 2017-05-04

OSTRZEGAM INNYCH ABY NIGDY NIE ROBILI TU ZAKUPÓW TO OSZUŚCI. kupiłam produkty , które od stycznia do mnie nie dotarły nawet nie zostały wysłane !!! Pieniędzy też nie otrzymałam

3 / 5 2017-04-29

ABSOLUTNIE ODRADZAM zakupy w tym sklepie! Do pewnego momentu wahałam się z opinią, czy kuriozalny sposób realizacji zamówień do tylko bałagan w firmie, czy nieuczciwość. Dzisiaj jestem przekonana, że to OSZUSTWO. 13 lutego złożyłam i opłaciłam zamówienie, 22 lutego , związku z przedłużającym się terminem realizacji ( po 1,5 tygodniowym oczekiwaniu właściciel na moje pytanie o termin realizacji zamówienia odpowiedział mi że na chwilę obecną "ciężko powiedzieć kiedy paczka zostanie wysłana". Do dnia dzisiejszego czyli 21 marca pieniędzy nie otrzymałam, no moje maile otrzymuję regularnie odpowiedź, żebym się nie martwiła, bo pieniądze zostaną wkrótce zwrócone. Już wiem, że jest to granie na zwłokę i złożę zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa i również namawiam do tego innych.

2017-04-23

Jakość zamówionych produktów przeszła moje najśmielsze oczekiwania, natomiast okres oczekiwania trwał ponad tydzień.

5 / 5 2017-04-23

OK, jest w porząsiu

2017-04-22

Czas oczekiwania na dostawę w moim przypadku to 16 dni kalendarzowych z czego dwa dni to przesyłka InPost. Wynika z tego, że sklep potrzebuje dwóch tygodni na zapakowanie i wysyłkę produktów. Masakra.

5 / 5 2017-04-13

Byl maly poslizg ale wszystko zostalo wyjasnione. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i prosze o siebie dbac

5 / 5 2017-04-12

:)sprzedaż ok

1 / 5 2017-04-12

Tragedia..10 marca zrobiłam zamówienie na kwotę 103 zł. Niestety towaru nie otrzymałam, poprosiłam o anulacje w momencie kiedy mailowo zostałam poinformowana o tym, że jest reorganizacja magazynu i nie wiadomo kiedy artykuły zwierzęce będą mogli wysłać. Oczywiście zapewniono mnie o zwrocie gotówki. Pan Patryk powołuje się na chorobę właściciela i utratę płynności finansowej. Również poinformowałam, że jeżeli zwrotu gotówki nie otrzymam zgłoszę sprawę na policję o możliwości popełnienia przestępstwa. Uważam, że powinniśmy wszyscy pójść na policję, ponieważ firma zarabia sobie na takich ludziach jak my przyjmując do dnia dzisiejszego zamówienia.

2 / 5 2017-04-03

Dołączam do grupy niezadowolonych Klientów. W dniu 12.02.2018 złożyłam zamówienie i od razu je opłaciłam tak że sklep miał już środki w tym samym dniu. W dniu 15.02.2018 dostałam informacje że zamówienie trafiło do realizacji i na tym koniec. Po mojej interwencji w piątek 23.02.2018 dowiedziałam się że zamówienie nie może być zrealizowane ponieważ większość zamówionego towaru jest po dacie ważności. Zamówienie zostało anulowane i mailowo zostałam poinformowana że wkrótce zostaną mi zwrócone pieniądze. Jestem ciekawa ile poczekam na zwrot ponieważ z zamieszczonych opinii wynika że trochę to potrwa. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

1 / 5 2017-03-26

Zamówienie złożone 14.lutego. 17 lutego otrzymaliśmy informację o przekazaniu zamówienia do realizacji. Od tego czasu - cisza. Brak przesyłki. Patrząc na opinie z ostatniego okresu należy się spodziewać, iż wysyłka nigdy nie nastąpi. Nie możemy anulować zamówienia i zażądać zwrotu pieniędzy gdyż system zamówień (strona internetowa) jest niedostępny. jesteśmy ciągle związani umową. Kontakt telefoniczny niemożliwy - nikt nie podnosi słuchawki. Na zapytanie mailem przychodzi standardowa formuła, którą można przeczytać w odpowiedziach do innych opinii (kiedy sklep jeszcze na opinie odpowiadał). Minęło wystarczająco dużo czasu aby zwrócić pieniądze bądź wysłać zamówiony i zapłacony towar. Z całej sytuacji jest tylko jedno wyjście, które wydaje się być sensowne - po weekendzie zgłaszamy sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta w Oławie oraz na Policji, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

Rzetelne opinie o Benkoda.pl

Benkoda.pl

Siedziba
Oława

WWW
http://benkoda.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie