Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dom / Zegarki i biżuteria

Bonprix.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.47
opinie o Bonprix.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa, towar jak w opisie, dostawa sprawna i w terminie, informacja na temat przesyłki rzetelna, towar za pobraniem - polecam.

1 / 5 2019-03-19

Sklep akceptuje zamówienia bez sprawdzenia dostępności towaru na magazynie, co może prowadzić do kłopotów logistycznych. Po tygodniu klient może otrzymać informację o opóźnieniu dostawy o 4 tygodnie, pomimo dostępności towaru w ciągu 3-8 dni roboczych w momencie składania zamówienia. Pracownik infolinii nie był uprzejmy i nieprzerwanie przerywał rozmowę, zalecając klientce napisanie wiadomości mailowej, zamiast anulować zamówienie. Miejscami słychać hałas i dzwonienie telefonów z otoczenia, co sugeruje, że firma zatrudnia młodych pracowników. Klientka wielokrotnie żądała anulowania zamówienia, które jednak pozostaje w systemie. Na szczęście, wybrana opcja "za pobraniem" minimalizuje ryzyko odbioru produktu, który dotrze po miesiącu. Sklep jest fatalny w kwestii obsługi klienta i nie poleca się go nikomu, ponieważ nie dba o swoje relacje z klientami, co przekłada się na jego wizerunek.

1 / 5 2019-03-18

Sklep nie szanował standardów pracy i ignorował próby kontaktu, przez co było trudno się z nim skontaktować. Po złożeniu zamówienia na ozdoby świąteczne, potwierdzenie zawierało informację, że realizacja może potrwać 4-5 tygodni. Pomimo tego, zamówienie przyszło po kawałkach i ostatnia część dotarła tuż przed świętami. Sklep usiłował zwalić winę na pocztę za opóźnienie, mimo że ozdoby były wciąż dostępne na stronie internetowej. Sklep powinien unikać oferowania sezonowych produktów, które nie mogą być dostarczone na czas. Dostarczanie nieprawdziwych informacji o dostępności produktów wprowadza w błąd klientów i jest nieuczciwe. Takie postępowanie nie budzi zaufania oraz uniemożliwia dalszą współpracę z tym sklepem, a także skłania do odradzania go znajomym. Ignorowanie prób kontaktu było niestosownym zachowaniem wobec klientów.

5 / 5 2019-03-16

Jestem zadowolona z realizacji zakupów w tym sklepie

4 / 5 2019-03-07

Towar zgodny z opisem, rozmiar też.

4 / 5 2019-02-27

Polecam wszystkim produkty z Bonprix jestem zachwycona kupnem ręczników i pozostałych rzeczy

1 / 5 2019-02-24

To naprawdę frustrujący dramat, gdy natychmiast opłacimy zamówienie, a potem musimy czekać cały tydzień na sklep, aby wreszcie wysłał paczkę, a to jeszcze po 17:00. To zdecydowanie przesada! Prawdopodobnie w regulaminie jest określony czas realizacji zamówienia, ale nie zmienia to faktu, że oczekiwanie na przesyłkę jest zdecydowanie zbyt długie! To naprawdę żenujące i już nigdy więcej niczego nie zamówię.

1 / 5 2019-02-17

Jest to tragedia, ponieważ zamówiłam kurtkę zimową i musiałam czekać prawie trzy tygodnie na jej dostawę. Niestety, gdy już ją otrzymałam, okazało się, że dostałam inny model niż ten, który wybrałam. Aby zwrócić towar, musiałam poczekać kolejne 2 tygodnie, a na zwrot pieniędzy kolejne 2 tygodnie. Co więcej, gdy otrzymam zwrot, sklep rozważy dopiero wysłanie prawidłowego produktu, więc prawdopodobnie otrzymam swoją kurtkę zimową dopiero na wiosnę. Dlatego uważam, że ten sklep to nieporozumienie.

5 / 5 2019-02-17

sklep godny polecenia dla tych co nie chcą przepłacać

5 / 5 2019-02-14

Wszystko na pięć gwiazdek, jestem zadowolona z usług zakupu.

0 / 5 2019-02-13

Witam. Korzystałam kilka razy z usług tego sklepu i nie miałam żadnych problemów. Jednak teraz, podczas swojego kolejnego zamówienia - który będzie na pewno ostatni - jestem bardzo rozczarowana. Moje zamówienie zostało podzielone na 4 części, a zamówiłam razem 6 rzeczy. Jutro powinna nadejść pierwsza część i dostałam już informację, że znajduje się na poczcie. Jednakże, w tym samym czasie, została wysłana bluzka w innym opakowaniu. Na kolejną część będę musiała poczekać 3-4 tygodnie, a jedna rzecz już jest wyprzedana. To po prostu porażka. Poczekam tylko na ostateczne rozliczenie i już nigdy więcej niczym z tego sklepu nie zainteresuję się. Takie nerwy szkoda.

3 / 5 2019-02-09

To jedna z niewielu sieci sklepów, która oferuje odzież w prawdziwych rozmiarach dla mężczyzn. Wybór produktów też jest zadowalający, chociaż czasami musisz czekać na towar tak długo, że przypomina to czasy końca lat 90-tych, kiedy otwierano pierwsze sklepy tego typu. Ogólnie rzecz biorąc, sytuacja jest tragiczna.

3 / 5 2019-02-09

Jest to jedna z niewielu sieciówek, która oferuje autentyczne rozmiary odzieży męskiej. Wybór produktów w ich asortymencie również jest satysfakcjonujący. Jednak czasami oczekiwanie na dostawę towaru przypomina czasy końca lat 90. Jest to naprawdę frustrujące.

4 / 5 2019-02-08

Zamawiałam kilka razy produkty i nie musiałam długo czekać na dostawę. Przy jednej okazji musiałam zwrócić towar i nie miałam problemów z otrzymaniem zwrotu pieniędzy. Komunikacja z pracownicami obsługi klienta była szybka i profesjonalna. Gorąco polecam ten sklep, ponieważ jestem zadowolona z moich zakupów.

4 / 5 2019-02-08

Kilka razy złożyłam zamówienie i nie musiałam długo czekać na dostawę. Kiedy raz musiałam zwrócić produkt, bez żadnych kłopotów otrzymałam zwrot pieniędzy. Komunikacja z pracowniczkami obsługi klienta była szybka i profesjonalna. Gorąco polecam ten sklep, ponieważ jestem bardzo zadowolona z moich zakupów.

5 / 5 2019-01-26

Mój zakup w tym sklepie był rozczarowujący. Getry, które zamówiłam, dotarły do mnie po 10 dniach i okazały się zbyt duże. Chciałam zamówić mniejszy rozmiar dla drugiej pary getrów, którą zamówiłam, ale nie było takiej opcji. Ponieważ minęło już sporo czasu (prawdopodobnie miesiąc lub więcej), przestałam liczyć na ich dostawę, ale w końcu przyszły w grudniu, a więc po 2 miesiącach od zamówienia. Jako mieszkaniec wsi mam problem z odesłaniem ich, więc postanowiłam, że nie będę więcej kupować w tym sklepie.

4 / 5 2019-01-25

Wszystko spoko, tylko powiadomienie o nadaniu paczki dostałam gdy już ową paczkę odebrałam :)

1 / 5 2019-01-23

Tu jakaś parodia firmy. Kupiłam sukienkę w niedzielę, 2 grudnia, a po niemal tygodniu otrzymałam informację, że sukienki są już wyprzedane i nie będzie mi wysłana. Następnego dnia zobaczyłam, że sukienka jest ponownie w sprzedaży. Jestem zszokowana brakiem profesjonalizmu, traktowaniem ludzi jak debili i sprzedawaniem towaru, którego nie ma. Nigdy w życiu już nic tutaj nie kupię. Wcześniej nie miałam pewności co do tej firmy, ale po tym, co mnie spotkało, jestem zdecydowana na zakończenie naszej znajomości.

1 / 5 2019-01-01

W okresie międzyświątecznym zamówiłam kurtkę oraz inne przedmioty w różnych sklepach. Pomimo tego, że niektóre z nich zostały dostarczone jeszcze w zeszłym roku lub na początku nowego, kurier nie dostarczył kurtki zamówionej w bonprix. Po rozmowie z pracownicą sklepu, która nieprzyjemnie potraktowała moje zamówienie, zaproponowano mi, abym nie przyjmowała przesyłki, jeśli jestem niezadowolona z czasu dostawy. Ostatecznie paczka została wysłana następnego dnia, lecz minęło już 11 dni, a mimo możliwości jej śledzenia, wciąż nie dotarła. Z powodu takiego zachowania sklepu, mam wątpliwości co do kupowania w bonprix w przyszłości, bo nie dbają oni o jakość swoich przewoźników.

4 / 5 2018-12-29

Godne polecenia

3 / 5 2018-12-28

obsługa dobra , opakowanie towaru i wysyłka na 4

4 / 5 2018-12-16

zamówiona odzież w bardzo dobrym gatunku, spełnia moje oczekiwania co do jakości i rozmiaru... długi termin oczekiwania na dostawę

4 / 5 2018-12-15

Jeśli zamawiamy ten towar, powinniśmy wybrać rozmiar mniejszy niż zwykle. Jest on zgodny z opisem i został solidnie zapakowany. Należy jednak zauważyć, że czas wysyłki był nieco dłuższy w porównaniu do innych produktów. Mimo to, ogólnie jestem zadowolona z moich zakupów.

4 / 5 2018-12-15

Jeśli chodzi o produkt, jest zgodny z tym, co opisano, ale zalecam zamówienie rozmiaru mniejszego niż zwykle. Zamówienie było solidnie zapakowane. Jedyne, co mogę zarzucić, to nieco długi czas wysyłki w porównaniu z innymi zamówieniami. Mimo to, ogólnie jestem zadowolona z dokonanych zakupów.

1 / 5 2018-12-14

Nie mogę polecić tej firmy! Towar często nie jest dostarczany w terminie, a konsultanci na infolinii są nieprzyjemni i bezczelni. Nawet podczas rozmowy konsultant często wycisza telefon i nie słucha, co klient ma do powiedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ta firma to totalna porażka. Oczywiście przyjmują pieniądze za zamówienie, ale niestety nie są w stanie wysłać zamówionego towaru.

4 / 5 2018-12-12

Jestem zadowolona, może termin dostawy trochę za długi, ale takie życie.

5 / 5 2018-12-09

Jestem zadowolona z mojego zakupu. Kolor produktu odpowiada tym na zdjęciu, a tabela rozmiarów pomogła mi znaleźć odpowiedni rozmiar. Zamówiłam w wtorek i otrzymałam dostawę w piątek rano. Mogłam zapłacić przy odbiorze. Gorąco polecam ten produkt.

5 / 5 2018-12-09

produkty bardzo wysokiej jakości-zgodne ze zdjęciem i opisem. szybka wysyłka.wszystko ok.polecam

4 / 5 2018-12-08

Wszystko w porządku, jednak dostawa jest straszna. Wygląda na to, że produkty są dostępne, płacisz za nie, ale nagle okazuje się, że ich brakuje i musisz czekać cały miesiąc. Ogólnie rzecz biorąc, ubrania i firany są dobrej jakości.

4 / 5 2018-12-08

Wszystko jest w porządku, z wyjątkiem dostawy, która jest koszmarnej jakości. Na początku wszystko wydaje się być dostępne, opłacasz zakup, a potem nagle okazuje się, że produktu nie ma i musisz czekać miesiąc. Ogólnie rzecz biorąc, ubrania i firany są dobrej jakości.

4 / 5 2018-12-04

Sklep świetnie poradził sobie z zamówieniem, ale niestety dostawa przez Pocztę trwała bardzo długo, a kurier był niezwykle nieuprzejmy. To właśnie my, jako kupujący, dajemy mu pracę.

4 / 5 2018-12-01

Super sklep. W zwykłych sklepach nie zawsze są wszystkie rozmiary i nie ma takiego wyboru kolorów.

4 / 5 2018-11-29

Jestem głównie zadowolona z zakupu w tym sklepie, ponieważ oferuje on szeroki wybór rozmiarów, czego nie zawsze można doświadczyć w innych sklepach, zwłaszcza dla kobiet noszących większe rozmiary. Ogólnie polecam kupno ze względu na wysoką jakość materiałów i często atrakcyjne ceny. Niestety, czas oczekiwania na dostawę to często kilka tygodni.

5 / 5 2018-11-24

W zwykłych sklepach nie znajdę tego, co jest dostępne w sklepie Bon Prix. Zwroty są łatwe, ale chciałabym, aby koszty wysyłki były tańsze, a pomiary oferowanych produktów bardziej precyzyjne. Często tabela rozmiarów nie odpowiada faktycznym rozmiarom produktów (wiele marek odzieżowych ma różne oznaczenia rozmiarów, mimo że powinny być ustandaryzowane).

5 / 5 2018-11-18

Jestem bardzo zadowolona

0 / 5 2018-11-08

Przyklepałam, kiedy chciałam zapłacić przez internet, ale pojawił się błąd. Długo musiałam czekać, zanim ktoś odpowiedział na mój mail. Ostatecznie, kiedy dostałam odpowiedź na próbę zapłaty, pojawił się ten sam błąd, więc zdecydowałam się na zamówienie kurierskie. Niestety, nikt nie poinformował mnie o wysyłce, dopóki nie napisałam kolejnego maila, po którym automatyczna wiadomość informująca o wysyłce paczki została wysłana po kilku dniach. Czekam na paczkę, ale minęły trzy dni od otrzymania maila i jeszcze jej nie otrzymałam. Nazwisko na zamówieniu było błędne, ale udało mi się skontaktować z obsługą klienta, by to poprawić. Produkty nie zawsze odpowiadały tym z gazetki, ale nie było źle. Jeśli lubisz długie oczekiwanie na dostawę, to ten sklep jest dla Ciebie. Pozdrawiam, Sylwia.

4 / 5 2018-11-05

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-05

Polecam, profesjonalnie

0 / 5 2018-10-31

Przesyłka zostaje dostarczona w ciągu 8 dni roboczych, a potem trwa jeszcze kilka dni, zanim dotrze do odbiorcy. Bez względu na wartość zamówienia, za przesyłkę zawsze trzeba zapłacić. Przesyłka jest pakowana w worek, a nie w karton. Jeśli firma chce utrzymać obecnych klientów i pozyskać nowych, możliwe, że powinna zastanowić się nad przyspieszeniem procesu dostawy.

2 / 5 2018-10-30

Nie zalecam zamawiania w tym sklepie ze względu na bardzo długi termin dostawy oraz nieprzyjemne doświadczenia z obsługą infolinii. Podejrzewam, że osoba obsługująca telefony zbyt niezadowalająco wykonywała swoje obowiązki. Nie będę polecał tego miejsca innym i nie zamierzam więcej robić tu zakupów.

1 / 5 2018-10-30

Obsługa klienta jest okropna - nieuprzejma, niekompetentna i arogancka, nawet niegrzeczna. Nie udało mi się uzyskać satysfakcjonującego rozwiązania mojej reklamacji. Zaledwie straciłam czas i pieniądze na przesyłkę, ale także zostałam bez prezentów na Święta. Zdecydowanie odradzam takiej obsługi, to był koszmar! Oczekuję zwrotu pieniędzy za moje zakupy. Ogromne rozczarowanie. Byłam stałym klientem, ale wydaje się, że firma ma na tyle dużo klientów, że nie szanuje ich w ogóle. To dziwne, biorąc pod uwagę dużą konkurencję. NIE POLECAM!!!!!

5 / 5 2018-10-29

Profesjonalna obsługa, towar jak w opisie, dostawa sprawna i w terminie, informacja na temat przesyłki rzetelna, towar za pobraniem - polecam.

3 / 5 2018-10-22

Zamówiłem buty w rozmiarze 42, a otrzymałem rozmiar 39.

4 / 5 2018-10-20

Od wielu lat regularnie odwiedzam ten sklep i zawsze mam w nim pozytywne doświadczenia. Choć czasami trzeba trochę poczekać na zamówienie, zawsze warto. Jeśli z jakiegoś powodu jakiś produkt nie jest odpowiedni (np. rozmiar, jakość, kolor), można go zwrócić bez żadnych kłopotów, choć również trzeba odczekać chwilę. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-10-07

Artykuły zgodne z moimi oczekiwaniami ( tzn na 5). Terminowe dostarczenie paczki. Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Was. Polecam Was znajomym. Alina

3 / 5 2018-10-07

Długoi czas realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem.Zadowolona.

4 / 5 2018-10-03

szybko, kiepskie pakowanie, zgodne z opisem

5 / 5 2018-09-24

Bluza jest dokładnie takiego samego koloru jak na zdjęciu i jest bardzo przyjemna w dotyku. Jednak wadą jest to, że rozmiar jest zbyt duży. Ja normalnie noszę rozmiar 44, ale w tym przypadku spokojnie by wystarczył rozmiar 42. Starannie zmierzyłam się, więc sądziłam, że będzie odpowiednia, jednak nie odsyłam jej, ponieważ zamierzam używać jej tylko w domu.

5 / 5 2018-09-12

buty unikatowe, tanie, dobrej jakości, gorąco polecam :)))

5 / 5 2018-09-03

Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania, towar zapakowany starannie, polecam, kupując przez internet szanuję swój czas

4 / 5 2018-08-27

polecam SKLEP, mają szeroką gamę różnorodnych towarów, które są na czasie. Jest imponująca liczba rozmiarów, co jest rzadkością w innych sklepach. Gatunkowo asortyment może się różnić, ale zwykle jest dobry. Co więcej, zawsze istnieje możliwość zwrotu, jeśli coś nie pasuje, co jest bardzo wygodne. Ja jestem klientem BON PRIX od kilku lat i kupuję tam dużo rzeczy, ale nigdy nie miałem żadnych problemów. Na zamówienie należy czekać około tygodnia, ale to nie jest dla mnie problem. Przy każdym produkcie można znaleźć dużo opinii, co jest bardzo pomocne w wyborze odpowiedniego towaru. Jest to świetny sklep, polecam go każdemu!

5 / 5 2018-08-25

Polecam zakupy w sklepie bonprix

3 / 5 2018-08-20

Produkty zgodne z zamówieniem, niestety minus za długą realizacje zamówienia.

1 / 5 2018-08-20

Tylko połowa zamówienia została zrealizowana

5 / 5 2018-08-20

Jestem zadowolona z usług sklepu.Wszystkie zakupione przeze mnie towary odpowiadają moim oczekiwaniom. Polecam moim znajomym.

5 / 5 2018-08-17

Super sklep, ubieram się w Bon Prix już od dwudziestu lat i rozmiar 40 zawsze mi pasuje.

1 / 5 2018-08-15

Nie polecam tego sklepu. Kupiłam sześć przedmiotów, z czego jeden był zupełnie inny niż opisany w katalogu i nawet nie miał etykiety Bonprix. Natychmiast go zwróciłam, tłumacząc, że nie zamawiałam tego artykułu. Niestety, nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za ten produkt. Bonprix odpowiedział mi, że przesłałam im artykuł spoza ich kolekcji, podczas gdy to oni wysłali mi właśnie taki produkt. To nie fair sposób, żeby oszukać ludzi i wyłudzić od nich pieniądze.

0 / 5 2018-08-08

W sklepie, w którym dokonałam zamówienia, produkty są małej jakości. Narzuta, której potrzebowałam do łóżka, okazała się po prostu zasłonką, nie warta swojej ceny. Bardzo mnie to rozczarowało i nie będę polecać tego sklepu znajomym ani więcej tutaj nic nie kupię. Uważam, że mamy tutaj do czynienia z oszustwem wobec klientów.

1 / 5 2018-08-06

28 grudnia złożyłam zamówienie na sukienkę, ale do dzisiaj, czyli 7 stycznia, nie dotarła do mnie. Skontaktowałam się z biurem obsługi klienta, ale kobieta, z którą rozmawiałam, była bardzo niemiła i oświadczyła, że 8 dni roboczych to czas potrzebny na realizację zamówienia. Przypomniałam jej, że ten czas już dawno minął, ale ona jedynie odpowiedziała, że jest inwentaryzacja. To nie przystoi pracownikowi obsługi klienta, aby tak mówił. Gdybym była na miejscu kierownictwa sklepu, od razu bym zwolniła tę osobę.

4 / 5 2018-08-03

Zamówienie wpełni mnie zadowoliło! Realizacja sprawna, bez zarzutu

5 / 5 2018-08-01

jestem zadowolona

1 / 5 2018-07-21

To jest dramatyczna sytuacja! Czas oczekiwania jest niezwykle długi, obsługa klienta jest beznadziejna. Gdy zapytałem, kiedy zostanie wysłana moja przesyłka (której płatność została dokonana natychmiast), odpowiedź brzmiała: "Dzień dobry, przesyłka powinna zostać wysłana do Pana w najbliższych dniach". Szczerze mówiąc, nie polecam tego sklepu nikomu i nie będę go nikomu polecał!

1 / 5 2018-07-20

To jest koszmar! Cierpiałam przez niezwykle długie oczekiwanie na dostarczenie zamówionej paczki, a gdy w końcu dotarła, okazało się, że ubrania są naprawdę beznadziejnej jakości. Po odesłaniu wszystkiego, co kupiłam, otrzymałam tylko część pieniędzy zwróconych i opłata za członkostwo w klubie nie została refundowana. To jasne, że oszukują klientów. Kupiłam tam pierwszy i ostatni raz. Nie polecam tego sklepu, zwłaszcza ze względu na fatalną jakość ubrań.

5 / 5 2018-07-16

Zdecydowanie polecam

1 / 5 2018-07-14

Stanowczo nie polecam. Kupiłem 4 rzeczy, ale po długim oczekiwaniu otrzymałem tylko 2, wraz z informacją, że pozostałe dotrą do mnie w ciągu 4 tygodni. Rozmowy telefoniczne z różnymi przedstawicielami były sprzeczne. Zostało mi obiecano zwrot pieniędzy w ciągu 3 dni, ale inny pracownik oświadczył, że nie będzie zwrotu, ponieważ zostaliśmy powiadomieni o czekaniu 4 tygodnie. Kupiłem coś, zapłaciłem, a teraz muszę prosić Boga o zwrot pieniędzy, ponieważ oni nie mają zamiaru zwrócić mi pieniędzy.

2018-06-27

Otrzymałem część zamówionego towaru a w mailu tego nie uwzględniono

5 / 5 2018-06-21

Transakcja szybka i sprawna. Towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-08

wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-06-03

Sukienka na prezent idealna całkowicie zgodna z opisem polecam

3 / 5 2018-05-31

Zamówiłam zestaw bielizny zawierający stanik, pończochy i pas do pończoch. Niestety, nikomu nie przyszło do głowy poinformować mnie o tym, że pas do pończoch będzie dostępny dopiero za 3-4 tygodnie, podczas gdy stanik i pończochy dotrą w miarę szybko. Nie było to zaznaczone ani na stronie internetowej, ani w mailu potwierdzającym zamówienie. Dopiero przy otwieraniu paczki zauważyłam brak pasa do pończoch i na notce znalazłam informację mówiącą, że przesyłka będzie uzupełniona za 4 tygodnie. Bardzo zależało mi na tym, aby otrzymać wszystkie produkty w jednym czasie, a do tego okazało się, że maila z informacją o nadaniu paczki otrzymałam dopiero po jej odebraniu z paczkomatu.

1 / 5 2018-05-18

To niezwykle frustrujące doświadczenie. 19 grudnia złożyłam zamówienie na paczkę, jednak do dzisiaj, czyli 12. dnia, wciąż nie otrzymałam przesyłki, a zamówienie jest nadal w procesie realizacji. Bonprix to jedyny sklep internetowy, który z tak dużym opóźnieniem spełnia zamówienia. Nie mogę polecić tego miejsca zakupów.

1 / 5 2018-05-18

To naprawdę frustrujący dramat. Od 19 grudnia oczekuję na paczkę, ale minęło już 12 dni, a zamówienie ciągle się nie zrealizowało. Bonprix jest najbardziej opóźnionym sklepem internetowym, z jakim się spotkałam. Szczerze mówiąc, nie polecam.

4 / 5 2018-05-18

Jestem zadowolona z obsługi i szybkości dostarczenia towaru Jakość b dobra produktów zamawianych Czasem problem z rozm .

1 / 5 2018-05-16

Czekałam miesiąc na realizację zamówienia, jestem niezadowolona

1 / 5 2018-05-14

Wprowadziłam zamówienie na produkty w sklepie internetowym, a informacja o terminie realizacji została przekazana dopiero w mailu zwrotnym, czyli między innymi 3 a 8 dni roboczych. Nie znalazłam takiej informacji przed składaniem zamówienia, co było dla mnie niezrozumiałe. Nie otrzymałam również żadnych aktualizacji w sprawie dostawy. Kiedy poprosiłam o anulowanie zamówienia poprzez formularz kontaktowy, dostałam odpowiedź, że to niemożliwe, choć zamówienie nie było jeszcze wysłane. Kiedy skorzystałam z infolinii, pracownikka sklepu oskarżyła mnie o brak umiejętności sprawdzania poczty, ponieważ żadne wysyłane informacje nie dotarły do mnie. Bez żadnej pomocy albo formuły przeprosin, niestety, nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-05-13

Transakcja prowadzona wzorowo a zakupiony towar zgodny z opisem .

2018-05-13

Towar super, ale obsługa słabiutka, a czas dostawy bardzo długi

5 / 5 2018-05-13

Jestem zadowolona z kolejnego zakupu, tym razem tunika w kolorze fuksji. Ładnie odszyta i dobrze leży. Przesyłka ok.

4 / 5 2018-05-03

Przez kilka dni musiałam oczekiwać na paczkę, mimo że wszystkie zamówione przedmioty miały status "dostępny". Inne sklepy przyzwyczaiły mnie do dostaw nawet na następny dzień, więc czekanie 2 dni jest dla mnie normą, ale oczekiwanie 5-6 dni (roboczych) jest już trochę za długie.

5 / 5 2018-04-22

Owcześnie byłam usatysfakcjonowana z naszej współpracy. Obecnie jednak jakość usług mnie zmartwiła: dwukrotnie zamówiłam sukienkę, przy każdej przesyłce z innym produktem, ale za każdym razem otrzymałam tylko jeden artykuł - bez sukienki. Czekałam na jej dostawę ponad miesiąc, dzwoniłam z pytaniami, ale otrzymywałam sprzeczne informacje. W końcu dowiedziałam się, że sukienki nie ma w magazynie, pomimo że w międzyczasie była widoczna na stronie Bonprix. Zdecydowałam się na reklamację drugiej sukienki, ponieważ dekolt był krzywo uszyty. Po długim oczekiwaniu otrzymałam tylko zwrot pieniędzy na konto. Bardzo zależało mi na tej sukience, ale niestety nie dostałam jej i musiałam ponieść stratę czasu i pieniędzy na przesyłki. Cała sytuacja bardzo mnie rozczarowała.

5 / 5 2018-04-15

jestem bardzo zadowolona

3 / 5 2018-04-13

Artykuły są zgodne z opisem, jednak czas dostawy jest niezwykle długi. Mam przekonanie, że sklep nie posiada towarów na miejscu i muszą zamawiać je od innych dostawców, dlatego też są takie opóźnienia.

4 / 5 2018-04-13

Jak najbardziej polecam sklep. Ciuszki sa zgodne z opisem. Zapakowane profesjonalnie. Polecam!!

1 / 5 2018-04-09

Zamówiłem kilka ubrań dla mojej żony, w tym spodnie, bluzki i spódnicę. Niestety, wszystkie zamówione rzeczy okazały się o wiele większe (10-15 cm) niż podane w tabeli rozmiarów od Bonprix. Otrzymałem trzy paczki z zamówieniem, które dotarły do mnie dość późno. Kiedy skontaktowałem się z obsługą klienta w sprawie błędnych rozmiarów, powiedziano mi, że zawsze trzeba zamawiać mniejsze, ponieważ mają zły system rozmiarów. Niestety, na moje pytanie o dokładną ilość centymetrów, o jaką powinienem zmniejszyć rozmiar, nie udzielono mi konkretnej odpowiedzi. Powiedziano, że trzeba odgadywać i przesyłać z powrotem, jeśli coś nie pasuje. Niestety, sposób zapakowania zamówienia pozostawiał wiele do życzenia.

4 / 5 2018-04-07

Polecam ten sklep. Duży wybór, dobry gatunkowo towar, łatwość zamówienia, dość szybki termin realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-04-04

Polecam naprawdę.

3 / 5 2018-03-30

Oferta odzieży jest atrakcyjna, dostępne są różne rozmiary, a produkty są wysokiej jakości. Niestety, czas oczekiwania na realizację zamówienia jest zbyt długi, trwa od tygodnia nawet do dwóch, co jest niewystarczające w porównaniu z większością sklepów, które realizują wysyłki w ciągu 24-48 godzin. Ponadto, nawet po potwierdzeniu wysłania przesyłki, może ona pozostawać w "przygotowaniu przez nadawcę" przez kilka dni, co tylko dodaje do opóźnień.

3 / 5 2018-03-16

Rabaty w postaci kodów szybko tracą ważność, dlatego należy uważnie obserwować promocje i czekać na kolejną, która zwykle trwa kilka dni. Aplikacja Bon Prix oferuje jedynie niewielkie korzyści w postaci zniżek od 10 do 30% lub wcale. Nie warto używać niesprawnych kodów rabatowych, które mogą okazać się stratą czasu i pieniędzy. Lepszym rozwiązaniem jest szukanie niższych cen bez dodatkowych ofert. Koszty wysyłki są zbyt wysokie, ale korzystając z PayPal (Ebay), można otrzymać zwrot pieniędzy za aż 12 zakupów w ciągu roku - co nie jest oferowane przez Visa, Mastercard ani PayU. Sklepy takie jak Baladine, About You i Medicine oferują dobre ceny i produkty wykonane z naturalnych materiałów, takich jak bawełna, wiskoza i wełna, a należy unikać poliestru i innych sztucznych tkanin. Jeśli ktoś chce oferować promocje i zniżki, musi zastanowić się, czy klienci nie odejdą gdzie indziej po kilku godzinach. Co dwa miesiące dostarczany jest drukowany katalog, ale należy poświęcić dużo czasu na szukanie kilku pozycji, które nie pochodzą z plastiku.

2 / 5 2018-03-12

Nie polecam tego sklepu w żaden sposób! Nie będę marnował czasu na opisywanie mojej historii - warto po prostu przeczytać recenzje innych klientów. Tylko powiem, że był to mój pierwszy i zarazem ostatni zakup. Usunąłem już moje konto i zdecydowanie odradzam ten sklep mojej mamie i jej przyjaciółkom, które planowały kolejne zamówienia. W końcu istnieje wiele innych sklepów traktujących klientów poważnie, zwłaszcza w dziale reklamacji.

5 / 5 2018-03-06

Przez wiele lat zamawiałam telefonicznie, ale od grudnia ubiegłego roku zaczęłam zamawiać przez internet. Bardzo cieszy mnie jakość usług w tym sklepie. Dostaję regularne informacje na temat planowanego terminu dostawy, a towarzyszy mi już niemalże dwadzieścia lat i przynosi zawsze satysfakcjonujące rezultaty. Wcześniej zawsze miałam kłopoty z długością rękawów i spodni, jednak w tym sklepie wszystko idealnie mi pasuje. Jako osoba o wzroście wynoszącym 176cm zamawiam rozmiar 42 lub 40/42.

1 / 5 2018-03-05

Firma nie przyznała mi bonu, chociaż złożyłam zamówienie za ponad 600 złotych. Musiałam czekać dwa miesiące na sweter, co jasno jest napisane w regulaminie, że dotyczy to złożonego zamówienia, a nie już wysłanego. To porażka ze strony firmy.

1 / 5 2018-03-05

Firma nie przyznała mi bonu, mimo że złożyłam zamówienie o wartości powyżej 600 złotych, a na dostawę swetra czekałam dwa miesiące. W regulaminie wyraźnie jest napisane, że bon przysługuje od momentu złożenia zamówienia, a nie od momentu wysłania. To porażka ze strony firmy.

1 / 5 2018-03-02

Nie polecam tejże firmy ze względu na niemiłe doświadczenia. Po długim oczekiwaniu, moja zamówiona sukienka okazała się tym, czego nie chciałam. Po nerwowej rozmowie z konsultantką na infolinii zwróciłam produkt zobowiązując się do wymiany na właściwy. Niestety, nie otrzymałam tego, czego oczekiwałam, i co gorsza, nie otrzymałam zwrotu kosztów przesyłki, mimo obietnic konsultantki. Więc nie jest to moja wina, ale brakowało mi towaru, co uniemożliwiło mi dopilnowanie mniej komfortowej sytuacji. Firma ta powinna wziąć przykład z innych firm w obsłudze i kontaktach z klientami. Wszyscy zgadzamy się, że usługi na infolinii są nieprzyjazne, a konsultantka jest niegrzeczna i nie przyciąga klientów. W mojej opinii, również nie będę już kupować ich produktów.

5 / 5 2018-02-27

Polecam, profesjonalnie

5 / 5 2018-02-20

Bardzo wygodne i zgodne z opisem spodnie godne polecenia

5 / 5 2018-02-19

Bluza elegancka, dobrze leży. Jestem zadowolona.

3 / 5 2018-02-19

Po raz kolejny sprzedają coś czego nie ma ... Po długim czekaniu na dostawę towar wyprzedany. Nie polecam masakra

4 / 5 2018-02-17

Złożyłam zamówienie na sukienkę i również na koronkową bluzkę na wesele. Po 24 godzinach otrzymałam wiadomość SMS informującą, że przesyłka została wysłana. Listonosz dostarczył ją do mojego domu. Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów i myślę, że jeszcze wielokrotnie skorzystam z możliwości zakupów w Waszym sklepie! Serdecznie dziękuję!

5 / 5 2018-02-07

Jestem zadowolona .Polecam

2 / 5 2018-02-01

Zamówiłam produkty 17 grudnia i nie było informacji o opóźnionym czasie wysyłki. Dostarczono mi towar dopiero 9 stycznia, a moje e-maile do Biura Obsługi Klienta pozostały bez odpowiedzi, chcąc anulować zamówienie. Zastanawiam się, ile czasu zajmie mi zwrot pieniędzy po odesłaniu produktów. Nie polecam zakupów w tym sklepie, ponieważ nie ma szybkich dostaw i pełnych informacji o produkcie. Dodatkowo, spodnie, które zamówiłam, nie wyglądają tak jak na zdjęciu, poza kolorem i materiałem.

4 / 5 2018-01-22

Sukienka rozmiar 44/46 za duża, noszę 44 powinnam wybrać 42/44. ale odsprzedałam koleżance, polecam:)

1 / 5 2018-01-15

Na Sylwestra postanowiłam zamówić sukienkę, jednak po upływie 12 dni nadal nie miałam żadnej informacji dotyczącej dostawy i oczywiście paczka nigdy nie dotarła. Anulowałam wtedy to zamówienie, ale kolejne również przebiega zbyt wolno. Na dodatek kurier ze świetnej poczty był nie dość, że przemknął obok mnie w drzwiach, gdy spieszyłam się na wizytę lekarską, to po chwili zadzwonił i poinformował mnie, że mam zapłacić około 400 złotych za przesyłkę, ale niestety nie mogę zapłacić kartą. Nie miałam przy sobie ani czasu, ani całej kwoty w gotówce. Byłoby dobrze, gdyby wcześniej ktoś mnie poinformował, że będę musiała czekać na kuriera z gotówką w drzwiach. Poprosiłam o przyjazd za godzinę, ale kurier odpowiedział, że nie może, bo ma dzisiaj 50 paczek do dostarczenia. Sugerował, żebym poszukała go na sąsiedniej ulicy. Czy to ja mam teraz szukać kuriera? Byłam na to bardzo zaskoczona, ponieważ moją intencją było zamówienie kuriera, który dostarczy przesyłkę, a teraz okazuje się, że mam odnaleźć go sama. W końcu przesyłka w ogóle nie dotarła, a jedyną informacją, jaką otrzymałam, było, że mam zgłosić się na pocztę. Cała ta sytuacja to totalna porażka, a może firma odpowie na to w jakiś sposób?

4 / 5 2018-01-14

W porównaniu z innymi sklepami, ten sklep wysyłkowy ma długi czas oczekiwania na przesyłkę. Na stronie internetowej produkt jest oznaczony jako dostępny, ale po dokonaniu zakupu okazuje się, że jest niedostępny i trzeba czekać na jego dostawę.

4 / 5 2018-01-14

Wysyłka w tym sklepie internetowym trwa dłużej niż w innych sklepach wysyłkowych. Na stronie internetowej produkt jest oznaczony jako dostępny, jednak po dokonaniu zakupu okazuje się, że nie jest dostępny i trzeba czekać na jego dostarczenie.

4 / 5 2018-01-13

Jestem zadowolona z zakupów,czasem są potknięcia,ale kto ich nie ma.

4 / 5 2018-01-12

ok polecam

5 / 5 2018-01-09

Robie zakupy od wielu lat i będę robić dalej. Ze spokojem polecam innym i rodzina i znajomi też kupują. Polecam bo warto.

4 / 5 2018-01-06

Przesyłka dotarła expresowo po 2 dniach.

5 / 5 2018-01-04

Szybka dostawa,produkty bardzo dobrej jakości,łatwa obsługa,wiele opcji dostawy i zapłaty,niskie ceny.Jestem bardzo zadowolona we wszystkich aspektach.

5 / 5 2018-01-03

wszystko super, niestety strój kąpielowy, który zamówiłam jest za duży i zwracam.

5 / 5 2017-12-27

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-22

Jak zawsze wszystko sprawnie i profesjonalnie. Opony dotarły do serwisu, wymiana zgodnie z wcześniejszą rezerwacją, szybko i sprawnie. Mega pozytyw!!

1 / 5 2017-12-20

nie miła obsługa strasznie długi czas oczekiwania

2 / 5 2017-12-18

Realizacja zamówienia zajmuje 7 dni roboczych, co oznacza, że otrzymamy je po 2 tygodniach. To wyjątkowo długo i frustrująco. Aby złożyć zwrot towaru i odstąpić od umowy, należy wysłać zgłoszenie drogą mailową, a następnie odesłać produkt. Cały proces jest nazbyt biurokratyczny i opóźniony. Nie polecam.

2 / 5 2017-12-18

Realizacja zamówienia trwa aż 7 dni pracujących, co oznacza, że z dostawą zajmuje to aż 2 tygodnie. To naprawdę frustrujące. Aby dokonać zwrotu, trzeba złożyć pisemne zgłoszenie drogą mailową, a następnie odesłać towar. Cała procedura jest zbyt biurokratyczna i opóźniona. Szczerze nie polecam.

2 / 5 2017-12-08

Złożyłem zamówienie tydzień temu i dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że zostało wysłane. Jestem zdegustowany brakiem informacji na poszczególnych etapach realizacji. Absolutnie nie polecam tego sklepu. Na Allegro można kupić ten sam produkt w podobnej cenie i nie ma żadnych problemów z wysyłką.

5 / 5 2017-11-28

Super sklep.Polecam.

0 / 5 2017-11-25

15 stycznia złożyłam zamówienie i natychmiast dokonałam płatności. Jednak musiałam czekać aż 30 stycznia, czyli aż 15 dni, aby otrzymać zamówienie. Jestem bardzo rozczarowana i niezadowolona z tej sytuacji.

0 / 5 2017-11-18

Mój ulubiony sklep internetowy, czyli BONPRIX, okazał się rozczarowaniem. Pierwsze zamówienie nie zostało zrealizowane w pełni, ale to jeszcze było do przeżycia. Niestety druga przesyłka, zamówiona podczas promocji, była totalnym koszmarem. Chciałam kupić jedną rzecz i po długim oczekiwaniu, otrzymałam coś całkowicie odmiennego od zamówionego produktu. Dodatkowo jakość drugiego artykułu była bardzo słaba. Wydaje się, że firma bardziej skupia się na osiągnięciu dużych zysków, niż na zadowoleniu klienta. Nie potrafią dotrzymać terminów ani dbać o jakość towaru, co jest nie do przyjęcia. Mimo że wcześniej polecałam sklep innym, teraz jestem bardzo zawiedziona i zastanawiam się, czy w ogóle jeszcze skorzystam z jego usług. Takie żarty na moim koszt nie wchodzą w grę.

1 / 5 2017-11-15

Sklep nie daje informacji o braku lub opóźnieniach w dostępności zamówionych przedmiotów. Akceptują płatność, a dopiero po tygodniu informują, że towaru nie ma i będzie go można otrzymać dopiero za 3-4 tygodnie. To bardzo nieprzyjemne zostać oszukanym przed Świętami, szczególnie gdy zamówiliśmy prezenty. Zdecydowanie odradzam korzystanie z tego sklepu.

4 / 5 2017-11-15

POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.

3 / 5 2017-11-13

Zakupy zajął mi trochę długi czas i nie dostałam wiele informacji na temat postępu mojego zamówienia. Niespodziewanie otrzymałam wiadomość od Inpost, że moja paczka już czeka w paczkomacie, pomimo braku wiadomości ze strony sklepu na temat wysyłki. Zamówiłam dwie rzeczy tej samej nocy, ale zostały wysłane w różnych dniach, co było trochę dziwne. Produkty były dobrze zapakowane i chronione przed wilgocią. Materiały były solidnie wykonane, ale rozmiary były trochę problematyczne. Jednakże, dzięki mojemu doświadczeniu nie popełniłam błędu w wyborze rozmiaru.

4 / 5 2017-11-05

Transakcja nie bardzo szybka, ale zrealizowana zgodnie z zamówieniem, jestem zadowolona, polecam

4 / 5 2017-11-05

Witam! Paczka 1 z 2 dotarła ,sklep ok, towar super komunikacja na 5+ pozdrawiam i oczekuję na drugie zamówienie

4 / 5 2017-11-03

uwielbiam ten sklep,szybka dostawa ,super ciuszki

3 / 5 2017-10-17

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego, jak szybko zostało zrealizowane moje zamówienie, ani co do samego produktu, który zamówiłam. Jednak jego wygląd nieco odbiega od tego, co było pokazane na obrazku, ponieważ jakość jest tylko taka sobie. W ciągu kilku miesięcy kupiłam trzy rzeczy i muszę przyznać, że jakość wszystkich produktów jest tylko przeciętna. Jeśli ktoś szuka produktów średniej jakości, to mogę je polecić, a przy tym ceny nie są zbyt wysokie.

1 / 5 2017-10-16

Obsługa klienta w tej firmie jest bardzo słaba. Nie spotkałam się jeszcze nigdy z taką lekceważącą postawą ze strony personelu żadnej innej firmy wysyłkowej. Moje zamówienie ciągnie się w nieskończoność, a nie otrzymuję żadnych informacji dotyczących daty dostawy. To jest pierwszy raz, gdy próbuję dokonać zakupu w tej firmie i obawiam się, że będzie to również ostatni raz.

5 / 5 2017-10-10

Jestem zadowolona z zakupów. Przesyłkę dostałam dość szybko.

5 / 5 2017-10-02

Dla mnie super sklep.Towar zgodny z opisem.Forma dostawy bardzo dogodna.Dostawa w ciągu 2 dni. Polecam

1 / 5 2017-09-22

Doświadczyłem najgorszej obsługi klienta w życiu! I kolejny raz otrzymuję rzeczy, które nie zamawiałem, a do tego w niższej cenie! To nieuczciwe oszukiwanie ludzi! Pomylka jest po waszej stronie, a kobieta w infolinii próbuje mi nałożyć obowiązek wizyty na poczcie, gdzie muszę zwrócić towar i poprosić o wysłanie właściwego produktu ponownie. To żałosne, ponieważ nie mam więcej czasu na bieganie po poczcie. Mam dość i nie będę robił tutaj więcej zakupów!

5 / 5 2017-09-21

Od wielu lat jestem stałą klientką tego sklepu. Przeważnie tu kupuję odzież ze względu na przystępne ceny, szeroki wybór i częste rabaty. Co więcej, doceniam wygodę zakupów, szybkie realizowanie zamówień oraz bezproblemowe dokonywanie zwrotów i otrzymywanie zwrotu gotówki.

4 / 5 2017-09-19

Bon-Prix to moje ulubione miejsce na zakupy. W tradycyjnych sklepach często brakuje mi odpowiednich rozmiarów i różnorodności kolorów.

4 / 5 2017-09-19

Jestem wielbicielką zakupów w Bon-Prix. Często w tradycyjnych sklepach brakuje rozmiarów, a także nie ma tak dużej różnorodności kolorów do wyboru.

5 / 5 2017-09-15

Zakup, dostawa, towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-11

Bon Prix oferuje produkty, które są łatwo czytelne i rzetelnie przedstawione. Są one dostarczane szybko, w solidnie zapakowanej i odpowiednio oznaczonej paczce. Poleciłem, i będę nadal polecać Bon Prix nie tylko moim najbliższym znajomym, ale wszystkim, którzy szukają taniej i stylowej odzieży.

1 / 5 2017-09-05

Nieprawdopodobnie zachowują się konsultanci, którzy brakują kultury i dobrego smaku. Chociaż prosiłam o kontakt z przełożonym, dostałam instrukcję, aby sama zadzwonić na infolinię. Kiedy zwróciłam uwagę na błędy w wiadomościach, konsultantka odmówiła mi pomocy. Wydaje się, że przełożony działu nie chce ze mną rozmawiać. Czy konsultantka uczyła się, jak robić zamieszanie? Zachęcam do odwiedzenia profilu sklepu bonprix na Facebook'u, gdzie można zobaczyć zrzut ekranu z wiadomości od konsultanta. Niestety, Bonprix nie odpowiedział na załączone zdjęcie i nie skontaktował się ze mną. Nie zamierzam tego zostawić bez komentarza.

5 / 5 2017-09-02

Towar zamówiłem w poniedziałek, a już w środę przed 11 był na miejscu. Polecam !

4 / 5 2017-08-31

Od lat niezmiennie mój ulubiony sklep

1 / 5 2017-08-30

Nie rekomenduję. Złożyłam zamówienie, które zostało podzielone na dwa etapy, ponieważ tylko jeden przedmiot był dostępny. Był mi potrzebny na czas, więc anulowałam drugi etap zamówienia, informując, że przysłany przedmiot zostanie odesłany jako zwrot towaru. Wykonałam to zgodnie z procedurą i otrzymałam dwa przelewy, chociaż musiałam poczekać przynajmniej 10 dni. Jednakże, otrzymałam o 58 zł mniej niż płaciłam. Po wielu wiadomościach do obsługi klienta, dowiedziałam się, że 29 złotych było opłacone za klub - zgadzam się z tym, ale nie zgadzam się z tym, że 28,35 złotych zostało mi odebrane za anulowanie zamówienia. To otwarte oszustwo!

5 / 5 2017-08-25

Sukienka dobrze leży, rozmiar dobrany według tabeli pasuje. Jestem zadowolona z tego zakupu.

4 / 5 2017-08-25

jak na zakupy przed świętami to uważam, że szybko otrzymałam przesyłkę

5 / 5 2017-08-22

W tradycyjnych sklepach nie mogę znaleźć tego, co jest dostępne w Bon Prix. Zwroty są łatwe, ale chciałabym, aby przesyłki były tańsze i aby dokładniej odzwierciedlały wymiary oferowanych produktów. Często tabela rozmiarów nie zgadza się z faktycznym rozmiarem produktów (szczególnie w przypadku kilku marek odzieżowych, gdzie numeracja nie jest spójna, jak powinna być).

4 / 5 2017-08-21

Opisuję sukienkę, która jest bardzo piękna. Jej kolor przypomina zielen eukaliptusową. Wybrałam odpowiedni rozmiar, który jest taki, jak noszę na co dzień. Polecam wybierać rozmiar zgodny z tym, który nosimy. Materiał sukienki jest lejący i nie jest zbyt gruby. Jestem zadowolona z mojego wyboru.

1 / 5 2017-08-18

Jeżeli ktoś preferuje oczekiwanie kilkanaście dni na przesyłkę, to gorąco polecam. Nawet jeśli na stronie jest podane, że dostawa zajmuje 3-5 dni, to i tak należy się spodziewać, że paczka dotrze po 2 tygodniach.

1 / 5 2017-08-15

Nie będę już nigdy dokonywać zakupów w tym sklepie. Ich czas realizacji jest absolutnie skandaliczny, skoro są inne, większe sklepy internetowe, które potrafią dostarczyć zamówienie w około 2-3 dni. Brakuje także informacji na temat opóźnień w wysyłce towaru, co mocno utrudnia sytuację. Nie można więc nic powiedzieć na temat tego, czy przesyłka została zgubiona w drodze, czy też firma po prostu nie daje sobie rady z przypływem zamówień. To zachowanie stanowi poważne lekceważenie klientów. Szczególnie, że zamówiłam produkt jako prezent. Szkoda, że nie dostałam go na czas, co zmusiło mnie do wizyty bez prezenta.

5 / 5 2017-08-14

Transakcja szybka, bez problemów. Polecam

1 / 5 2017-08-12

Nie polecam tego sklepu, ponieważ czas realizacji zamówienia jest bardzo długi, a informacje na temat terminu wysyłki są niepotrzebnie trudne do uzyskania. Zamiast przekazywać adres e-mail klienta firmie kurierskiej, co uniemożliwia otrzymanie kodu do odbioru przesyłki drogą mailową, co jest bardzo niepraktyczne. Ponadto miałam problemy z uzyskaniem paczki z paczkomatu, ponieważ znalazłam się poza zasięgiem sieci komórkowej. Obsługa telefoniczna również pozostawiała wiele do życzenia. Sugeruję szukać innych sklepów, w których obsługa jest bardziej miła i skuteczna.

5 / 5 2017-08-10

wszystko ok.

1 / 5 2017-08-08

Ta firma okazuje brak szacunku dla swoich klientów. Pracownik obsługi sugerował, że nie muszę odebrać zamówionego towaru, bo zawsze mogę go zwrócić. Jako klient, nie polecam tej firmy.

3 / 5 2017-07-28

Niestety, jakość produktów oferowanych przez Bonprix znacząco się pogorszyła w ciągu ostatnich kilku lat. Przykładem tego są dwie pary spodni, które otrzymałam. Miały one niesymetrycznie skrojone nogawki oraz niedbałe wykończenia. Dodatkowo, rozmiarówka ich produktów często nie spełnia oczekiwań, a terminy dostawy nie odpowiadają tym, które są określone w regulaminie. Ogólnie rzecz biorąc, nie są to produkty, które warte są swojej ceny.

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalna obsługa paczka fajnie zapakowana towar zgodny z opisem polecam ten sklep wszystkim nie tylko znajomym.

3 / 5 2017-07-21

Noszę rozm 42 przy wzroście 180 cm, kostium zamowilam w rozmiarze 44, jest idealny polecam , tylko czas oczekiwania jest bardzo długi (czekałam 2 tygodnie).

5 / 5 2017-07-16

Suknia śliczna rozmiar 48 pasuje,zawsze zamawiam 50...polecam

1 / 5 2017-07-15

Sklep zapewnia, że produkty są dostępne i gotów przyjąć płatność. Jednak informuje, że dostawa towarów może potrwać od 3 do 4 tygodni. Zaskakujące jest również to, że pracownik działu reklamacji uważa tę sytuację za normalną i nie jest w stanie przeprosić klienta.

1 / 5 2017-07-15

Sklep informuje, że produkty są dostępne i akceptuje płatność. Jednakże, zdają się sugerować, że dostawa towarów zajmie od 3 do 4 tygodni. Co gorsza, pracownik działu reklamacji uważa, że taki stan rzeczy jest normalny i nie jest w stanie przeprosić klienta.

5 / 5 2017-06-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

0 / 5 2017-06-23

Okropny czas oczekiwania: złożyłem zamówienie 21 stycznia, a przesyłka została nadana dopiero 29 stycznia. Tłumaczenie opóźnienia przez sprzedawcę było niezadawalające. Dodatkowo, otrzymałem lawinę niechcianych reklam, które były trudne do usunięcia. Towar, który otrzymałem, był niskiej jakości i nie odpowiadał opisowi. Podsumowując: odsyłam go i nigdy więcej nie zamówię.

2 / 5 2017-06-23

Nie jestem zadowolony/a z mojego doświadczenia z tym sklepem i prawdopodobnie już więcej nie skorzystam z ich usług. Czekałem/łam na moją przesyłkę od 13 dni. Moje zamówienie zostało podzielone na części, z których tylko jedna dotarła, ale niestety muszę ją zwrócić. Cała reszta nadal się nie pojawiła do dzisiaj. Przedstawiciele sklepu Bonprix jedynie informują, że powinienem/am czytać regulamin. Kiedy złożyłem/am reklamację na piśmie, otrzymałem/am odpowiedź, że sama powinienem/am szukać przesyłki. Coś wyraźnie jest nie tak w tej sytuacji.

5 / 5 2017-06-21

polecam zakupy

4 / 5 2017-06-21

Polecam ten sklep. Duży wybór, dobry gatunkowo towar, łatwość zamówienia. Jednak termin realizacji zamówienia, moim zdaniem, o wiele za długi.

1 / 5 2017-06-13

Niesamowicie frustrujące jest to, że mimo że od razu opłaciłam zamówienie, muszę czekać cały tydzień, aż sklep postanowi wysłać paczkę - i to jeszcze po 17:00! To naprawdę przesada! Pewnie mają to zapisane w regulaminie, ale to nie zmienia faktu, że oczekiwanie na przesyłkę jest absolutnie zbyt długie! Jest mi naprawdę wstyd, i już nigdy więcej nie zamówię od nich niczego.

0 / 5 2017-06-13

BONPRIX był moim ulubionym sklepem internetowym do grudnia 2018. Pierwsze zamówienie było tylko częściowo zrealizowane, ale udało mi się to przeżyć. Jednak drugie zamówienie podczas szalonych rabatów było prawdziwą katastrofą. Polowałam na jedną rzecz i udało mi się ją zamówić. Przesyłka przyszła po dwóch tygodniach, co jest zrozumiałe z powodu świąt. Dziś otrzymałam towar, a jeśli będę musiała zmniejszyć swój rozmiar, nie potrzebuję zachęty od osoby pakującej moje zamówienie. Zamówiłam tylko dwie rzeczy, a produkt, który dostałam, jest całkowicie różny od zamówienia. Druga rzecz była tak niskiej jakości, że brak mi słów. Co stało się z terminowością i dbałością o zadowolenie klienta (który płaci z góry i wymaga)? Czy firma tak bardzo chciała zrobić "słupek" sprzedaży i obrotu, że gdzieś zagubiła klientów? Teraz zastanawiam się nad korzystaniem z usług firmy, mimo że polecałam ją wcześniej innym. Nie lubię, gdy ktoś bawi się ze mną w ten sposób.

1 / 5 2017-06-06

Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie. Chciałam kupić tankini dla kobiet w ciąży, ale nie otrzymałam paczki. Zamiast tego dostałam inny produkt po dwóch tygodniach, który nie był tym, czego chciałam. Kiedy skontaktowałam się z infolinią, powiedziano mi, że na reklamację mam tylko 2 tygodnie, a na ponowne wysłanie kolejne 2 tygodnie. Sklep i jego pracownicy są ewidentnie winni, ale nie chcą ponieść odpowiedzialności. Kiedy wysłałam paczkę pocztą, otrzymałam e-mail, że wybrałam ekonomiczną przesyłkę, którą nie da się śledzić i nie zostanie wrzucona do skrzynki pocztowej. Zdaję sobie sprawę, że nie odzyskam ani produktu, ani pieniędzy. Jestem przerażona, że istnieją ludzie, którzy celowo denerwują kobiety w ciąży.

4 / 5 2017-05-30

Artykuł został zakupiony jako komplet bielizny w jednym zamówieniu. Jednak przesyłka została dostarczona w oddzielnych paczkach i miała długi termin dostawy. Ponadto, paczki były dostarczane w odstępie trzech dni.

4 / 5 2017-05-30

Moja mama poleciła mi ten sklep ze względu na to, że oferuje on ubrania w dużych rozmiarach i sama tam często robi zakupy. Okazało się również, że sklep ten oferuje wiele fajnych produktów nawet w mniejszych rozmiarach, więc sama tam też kupuję regularnie. Ważne jest, aby zwracać uwagę na opinie innych klientów pod produktami, aby łatwiej było dobrać odpowiedni rozmiar. Ubrania i bielizna są naprawdę dobrej jakości i jestem zadowolona ze wszystkich moich dotychczasowych zamówień. Wysyłka trwa zwykle 3-5 dni roboczych, ale są maksymalnie 7-10, co jest akceptowalne. Kurier dostarcza paczkę zwykle dzień po wysłaniu przez bonprix.

5 / 5 2017-05-28

Jestem zadowolona z zakupu, dobra jakość wdzianka.

4 / 5 2017-05-19

Opisana sukienka spełnia moje oczekiwania. Materiał jest wysokiej jakości, a fason przypomina klasyczną "małą czarną". Całość jest starannie wykonana i posiada podszewkę. Pięknie układa się na mojej figurze, a rozmiar 42 jest idealny dla mnie. Jestem bardzo zadowolona z tej sukienki, oraz z reszty, którą wcześniej kupiłam w tej firmie.

4 / 5 2017-05-14

Zdecydowanie polecam ten sklep, chociaż musiałam czekać na zamówione produkty przez tydzień, ale to z powodu weekendu (soboty i niedzieli). Poza tym rozmiary są trochę zawyżone. Zazwyczaj noszę rozmiar 40, ale zamawiam rozmiar 36/38 dla dzianin i również pasują.

4 / 5 2017-05-14

Zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie. Musiałam czekać na zamówione produkty tydzień, ale to dlatego, że zamówienie zostało złożone w weekend. Rozmiary są często nieco większe. Na co dzień noszę rozmiar 40, ale w przypadku dzianin zamawiam rozmiar 36/38 i również pasują.

1 / 5 2017-05-13

Wszystko poszło na marne, bowiem nawet po ponad kilku miesiącach oczekiwania na zrealizowanie zamówienia z opłatą dokonaną już w styczniu, nie otrzymałem ani produktów, ani zwrotu pieniędzy - mimo kilku próśb. Regulamin tego sklepu stanowił o możliwości zwrotu kwoty w przypadku braku dostarczenia zakupionych towarów w ciągu 30 dni. Co gorsza, nie udało mi się skontaktować z Biurem Obsługi Klienta (BOK), jaka to nazwa! Zdecydowanie odradzam taką firmę i nie życzę nikomu podobnych kłopotów.

4 / 5 2017-04-29

W większości jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Jestem szczególnie zadowolona z szerokiego wyboru rozmiarów, co jest często trudne do znalezienia w innych sklepach, zwłaszcza dla kobiet o większych rozmiarach. Ogólnie polecam, ze względu na wysoką jakość materiałów i często dostępną niską cenę. Niestety, na dostawę trzeba często czekać kilka tygodni.

2 / 5 2017-04-19

Jestem zdziwiony, jak można wysłać tylko jedną zasłonę do salonu, jeśli ktoś zamówił kompletny zestaw. Zapłaciłem za cały zestaw, ale nie otrzymałem informacji o braku reszty zasłon ani nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Osobiście nie polecam tego sklepu, nawet jeśli kupuję w sieci znacznie częściej niż w sklepach stacjonarnych. W rezultacie nie mam ani towaru, ani pieniędzy, a muszę również ponieść koszty zwrotu. Jedno jest pewne - nie będę już nigdy kupować w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-14

Z niepewnością zdecydowałam się zamówić kurtkę na bonprix. Chociaż przeczytałam kilka negatywnych opinii, to jako osoba pracująca w sklepie internetowym, wiem, że czasem takie opinie nie są uzasadnione. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów, ponieważ kurtka została szybko dostarczona, a jakość wydaje mi się bardzo dobra. Z czystym sumieniem polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-04-06

Buciki super, obcas nie za niski nie za wysoki - akurat.

4 / 5 2017-03-28

Zdecydowanie polecam ten sklep ze względu na wysokiej jakości obsługę. Miałam nieco złe doświadczenia z poprzednim zakupem, który pozostawił wiele do życzenia pod względem wykonania i w rezultacie nie był w pełni niezawodny. Jednak tym razem materiał wykonany jest z lepszej jakości bawełny, a także przeszycia są solidniejsze.

Rzetelne opinie o Bonprix.pl

Bonprix.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.bonprix.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0-42) 649-49-49

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie