Kategorie: / Dla Dzieci

Cudownaplaneta.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.12
opinie o Cudownaplaneta.pl
2019-03-23

Jestem mile zakoczona tym co zastałam w tym sklepie. Niezwykle miła obsługa.

3 / 5 2019-03-21

Ofertują produkt, którego fizycznie nie posiadają, twierdząc przy tym, że jest dostępny w ciągu 24 godzin. Po dokonaniu zakupu i zapłaceniu, otrzymałem wiadomość, że moje zamówienie zostało anulowane i pieniądze zostaną zwrócone. Nie polecam dokonywania płatności z góry, lecz zamiast tego proponuję wybrać opcję pobrania. W ten sposób może uda się otrzymać zamówiony produkt, choć nie wiadomo kiedy. Dodatkowo, przy płatności z góry, straciłem 2% prowizji za przelew, co zdarza się tylko w tym konkretnym sklepie.

5 / 5 2019-02-27

Mogę zakupy w tym sklepie określić jednym słowem: SUPER!

3 / 5 2019-02-26

NIE POLECAM robienia zakupów w tym sklepie! To katastrofa! W dniu 09.09 złożyłam zamówienie, 10.09 otrzymałam potwierdzenie wpłaty, a 11.09 okazało się, że produkt, który chciałam kupić, jest niedostępny, mimo że na stronie był dostępny. Zaproponowano mi inny produkt, i poproszono mnie o kontakt z biurem obsługi klienta. Odmówiłam i zwróciłam się o zwrot pieniędzy. Jednak, mimo że minęło już prawie dwa tygodnie, wciąż nie otrzymałam moich pieniędzy, które były sporej wartości. Obsługa telefoniczna jest okropna, a mimo, że trzykrotnie zapewniali mnie o postępach w mojej sprawie, to nic się nie zmieniło. Szczerze mówiąc, jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim poziomem beznadziejności. Radzę tego sklepu unikać.

5 / 5 2019-02-11

Transakcja szybko, sprawnie wszystko ok

5 / 5 2019-02-05

Wszystko ok. Gorąco wszystkim polecam. Towar super, zgodny z opisem. Super szybka wysyłka Dziękuję za transakcję

2019-01-27

Rewelacja, jestem zachwycony i od teraz będę kupował wszystkie produkty w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-26

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2019-01-24

Sklep naprawdę bardzo dobry. Obsługa miła i kompetentna. Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko w porządku, ekspresowa wysyłka. Zawsze wracam do tego sklepu jeżeli znajdę produkt którego poszukuję. Polecam.

5 / 5 2018-12-24

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. bardzo dobra obsługa, rewelacyjne ceny. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-20

Bardzo gorąco polecam. Pragnę szczególnie zaznaczyć, że sklep ma rewelacyjne podejście do kontaktu z klientem i potrafi odpowiedzieć na wszystkie moje pytania oraz rozwiać wszelkie wątpliwości (zwłaszcza te dotyczące bezpieczeństwa, a przede wszystkim w przypadku dzieci).

3 / 5 2018-12-17

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Przed urodzinami mojej córki zamówiłam dwie lalki. Jednakże z uwagi na fakt, że nigdy wcześniej nie dokonywałam zakupów w tym sklepie, przed dokonaniem płatności zadzwoniłam, aby upewnić się, że lalki są dostępne. Próbowalam skontaktować się przez kilka godzin, ale nikt nie odbierał. Wysłałam wiadomość na Facebooku, ale nie uzyskałam odpowiedzi. Pokusiłam się o wysłanie e-maila i otrzymałam odpowiedź mówiącą o braku jednej z lal. Dlaczego jednak ta lalka jest nadal dostępna na stronie? Co by się stało, gdybym zapłaciła z góry? Prawdopodobnie czekałabym tydzień na informację o braku lalki i zwrot pieniędzy. Nie kupiłabym wtedy drugiej lalki na urodziny mojej córki. To kompletny brak szacunku dla klienta!

5 / 5 2018-11-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-20

Jak zwykle jestem zadowolona z usług sklepu. Polecam wszystkim.

2 / 5 2018-11-16

Złożyłem zamówienie 15 kwietnia. Kwota zamówienia z dostawą - ponad 450 zł. Wszystkie zamówione produkty miały opis "Stan: Dostępny". Zależało mi na czasie - zadzwoniłem do sklepu, do działu zamówień i zapytałem czy jest szansa aby towar dotarł przed upływem pięciu dni roboczych - zależało mi na otrzymaniu zamówienia przed urodzinami córki. Otrzymałem informację "Jest taka szansa". Nic nie przeczuwając tego samego dnia złożyłem zamówienie, oczywiście opłaciłem je przelewem. Po niedługim czasie otrzymałem potwierdzenie "W trakcie realizacji odnotowano wpłatę". Po paru dniach zacząłem się niepokoić - postanowiłem zadzwonić i zapytać o zamówienie. Automat poinformował mnie, że informację o stanie zamówienia oraz reklamacje należy składać wyłącznie drogą mailową. Wysłałem więc maila z zapytaniem. 20.04 Otrzymałem odpowiedź "Do pięciu dni roboczych". Trudno, niepokój rośnie ale czekam. 22.04 (minął szósty dzień roboczy, dzień przed urodzinami córki) napisałem kolejnego maila z prośbą o informacje dotyczące stanu przesyłki. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Urodziny minęły. Trzeba było prezenty w lokalnym sklepie kupić. W dniu urodzin (23.04) złożyłem zgodnie z regulaminem, drogą mailową (oraz na wszelki wypadek w przewidzianym na komentarze miejscu na stronie zamówienia) wypowiedzenie umowy. Sprawa się jednak nie zakończyła. 6 maja (21 dni po złożeniu zamówienia!) pomimo odstąpienia od umowy, dostałem maila z informacją o zmianie statusu na "Zrealizowane" (!). Tym razem już mnie automat nie powstrzymał i pomimo prośby aby z panią konsultant rozmawiać tylko w celu zgłaszania nowych zamówień przedstawiłem jej sprawę. Dowiedziałem się że "najwyraźniej magazyn wysłał paczkę". Przekazałem informację, że paczki nie przyjmę, a koszt przesyłki ze względu na wcześniejsze udokumentowane odstąpienie od umowy poniesie sklep. Jeszcze tego samego dnia otrzymałem maila z prośbą o numer konta na który ma zostać zwrócona płatność. Dziś, 15 maja minął miesiąc od złożenia zamówienia. Parę minut temu otrzymałem zwrot środków. Co najgorsze - po raz drugi złapałem się na zakupach w tym sklepie. Poprzednio również wystawiłem opinię negatywną. Wniosek nasuwa się jeden - czytajcie komentarze!!! Podsumowując: * Najgorszemu wrogowi nie polecam tego sklepu! * Zero kontaktu po złożeniu zamówienia - nikt nie czyta komentarzy zostawionych na stronie, kontakt mailowy fatalny. Porozmawiać można jedynie do czasu złożenia zamówienia - później, radź sobie sam! * Stan towaru nie zgadza się z opisem na stronie - tylko tak mogę sobie wytłumaczyć rażące opóźnienie w "wydaniu przesyłki z magazynu". Najwyraźniej po złożeniu zamówienia produkty są dopiero kupowane w innym sklepie (potwierdzają to inne negatywne komentarze, gdzie pojawiały się przesyłki z zupełnie innych sklepów). Na koniec jeszcze przemyślenie - zwróćcie uwagę drodzy kupujący na pozytywne komentarze "cudownej" planety. Pierwsze z nich są lakoniczne i występują grupami (długo nic, później trzy pozytywne zgłoszenia w przeciągu pół godziny). Drugie wychwalają pod niebiosa sklep, jakość obsługi klienta i czas dostawy. Najwyraźniej jedni czekają na towar miesiąc a inni dostają go jeszcze tego samego dnia przez uśmiechniętą panią sprzedawczynię.

2018-11-13

Błyskawiczna dostawa towaru. Transakcja przebiegła tak jak powinna.

5 / 5 2018-11-12

Transakcja przebiegła prawidłowo. Polecam!

1 / 5 2018-11-07

Niestety, nie udało mi się skontaktować ze sprzedawcą, mimo że zamówiłem towar, który był widoczny na stronie internetowej sklepu. Musiałem czekać na niego aż dziesięć dni, bez otrzymywania żadnych informacji o przesyłce. Było możliwe jedynie skontaktowanie się przez skrzynkę pocztową w przypadku reklamacji lub pytań. Mimo rozmowy dwukrotnie z działem zamówień przez telefon, towar nie został dostarczony. Dodatkowo, nie otrzymałem potwierdzenia dokonanego zakupu, co utrudnia ewentualną reklamację. Jestem bardzo niezadowolony z mojego zakupowego doświadczenia w tym sklepie i zdecydowanie odradzam dokonywanie tam zakupów. Sklep działa w sposób niedbały, nie ponosząc odpowiedzialności za swoje działania i niestety brak mu informacji na temat dostawy towarów. Gdybym wcześniej przeczytał negatywne opinie na temat tego sklepu, stanowiące aż 5% ogólnej liczby komentarzy, z pewnością bym zrezygnował z tamtejszych zakupów.

5 / 5 2018-10-31

Super obsługa. Na pewno tu wrócę.

2018-10-30

Transakcja przebiegła prawidłowo. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-30

Bardzo udane zakupy, jestem zadowolona. Przesyła dotarła na czas

2018-10-24

Wszystko jak najbardziej ok! Błyskawiczna realizacja transakcji. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-19

Dnia 11 marca o godzinie 15:30 zadzwoniłam i zamówiłam przesyłkę telefonicznie, prosząc o jak najszybsze jej zrealizowanie. Jednakże zaskoczyło mnie, gdy kurier dostarczył ją już 12 marca o godzinie 11:00. Jestem niezwykle zdziwiona i szczęśliwa, ponieważ otrzymany chodzik dla dziecka wspaniale odciążył moje ręce. Zdecydowanie polecam ten sklep, gdyż towar był zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-17

Wszystko w idealnym porządku. Szybka przesyłka.

1 / 5 2018-10-11

Przestrzegam przed oszustami! Miałam identyczne doświadczenie jak osoby, które już to opisały. Złożyłam zamówienie, ale okazało się, że towaru nie ma i pieniądze zostaną zwrócone. Po kilku mailach otrzymałam informację, że firma ma "awarię systemu" i pracuje nad jej usunięciem, a pieniądze zostaną zwrócone. Właściciel jest ogromnym oszustem, który wzbogaca się kosztem dzieci i ich rodziców. Mam nadzieję, że kiedyś zostanie ukarany za to, co zrobił nam wszystkim, i ktoś go powstrzyma. Niestety, moje dziecko nie otrzymało od niego prezentu urodzinowego. Wiem, że sam/a nie dam rady temu zaradzić, ale może uda nam się wspólnie powstrzymać tego oszusta! Osoby zainteresowane pozwem zbiorowym proszone są o kontakt.

2018-10-05

Wszystko ekstra!!! Obsługa rewelacja, czas realizacji błyskawiczny!

1 / 5 2018-09-30

W sklepie tym klient jest traktowany w bardzo nieodpowiedni sposób. Po otrzymaniu maila potwierdzającego płatność kontakt zostaje całkowicie zerwany. Normalnie otrzymuje się informację o wysyłce towaru oraz numer przewozowy, ale w tym przypadku szacunek dla klienta jest brakujący, a rozmowa z automatem telefonicznym jest bardziej przyjemna. Aby skontaktować się z obsługą, konieczne jest dzwonienie na dział zamówień, jednak kobieta tam pracująca okazuje się być zupełnie niekompetentna i nieuprzejma. W odzywkach "najlepiej niech pani napisze maila" widać jawną chamstwo i brak kompetencji. W pracy taka postawa zostałaby już dawno ukarana, ale tutaj wydaje się, że inaczej działa. Po wielu próbach udało się uzyskać numer przesyłki, ale nie wiadomo dlaczego to trwało tak długo. Obsługa klienta jest absolutnie beznadziejna, a paczka z zabawką nie była nawet starannie zabezpieczona. Lepiej zainwestować nieco więcej pieniędzy i kupić gdzie indziej, niż męczyć się i stresować w tym konkretnym sklepie. Niestety, najprawdopodobniej odpowiedź sklepu będzie tradycyjna i nie zrozumieją swoich błędów.

5 / 5 2018-09-19

Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-31

Transakcja przebiegła pomyślnie :) POLECAM SKLEP!!!!!

2018-08-30

Wszystko ok. Serdecznie polecam. Wrócę do was na zakupy zabawek.

5 / 5 2018-08-24

Transkacja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-07-19

Towar zgodny z opisem w sklepie, dobrej jakości asortyment za rozsądną cenę, bardzo szybka dostawa, dobry kontakt e.mail Polecam ten sklep.

1 / 5 2018-07-10

Chciałabym przestrzec przed oszustwem i brakiem możliwości skontaktowania się z tymi ludźmi! Mam szczęście, że udało mi się odzyskać pieniądze, ponieważ inni nie mieli takiego szczęścia! Nie ma żadnego kontaktu ani informacji ze strony sklepu! Jest to prawdziwa tragedia.

5 / 5 2018-06-21

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2 / 5 2018-06-14

Nie polecam tego sklepu! Po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności, otrzymałem informację o braku dostępności produktu, który zamówiłem. Sklep zaproponował mi inny towar, ale ja zdecydowałem się na zwrot pieniędzy. Niestety, kontakt ze sklepem był bardzo trudny - księgowej nie było w pracy, a kontakt mailowy był nieefektywny. Przelew zwrotny na kwotę 250zł został zrealizowany dopiero po 15 dniach. Wydaje mi się, że sklep liczył na to, że zapomnę o swoim zwrocie. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-14

Super obsługa, błyskawiczna dostawa towaru. Naprawdę rewelacja!

5 / 5 2018-06-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

2 / 5 2018-06-01

Jestem rozczarowana, ponieważ w wyniku prezentacji oferty przez sklep, przypadkowo kupiłam podróbkę fotelika Fisher Price. Poza tym zamówiłam trzy zestawy klocków Lego. Otrzymałam jeden zestaw z innego sklepu, a jego opakowanie było pogniecione. W paczce z pozostałymi zamówionymi rzeczami brakowało jednego zestawu klocków Lego, a okazało się, że nie było go w magazynie. Czekałam na realizację przez osiem dni, a nie zostałam poinformowana, że zamówienie nie będzie wykonane w całości. Na infolinii powiedziano mi, że reklamacje można składać jedynie drogą mailową i nic więcej. Dodatkowo drugi zestaw klocków również miał uszkodzone opakowanie, co uniemożliwia estetyczne wyłożenie prezentu. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-05-27

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Transakcja niezwykle udana. Tak powinno być w każdym sklepie. Serdecznie polecam!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-24

Kolejne bardzo udane zakupy. Sklep rzetelny i posiada duży wybór towarów. Polecam.

5 / 5 2018-05-21

Jestem zadowolona z zakupów ;)

2 / 5 2018-04-23

Nie polecam kupowania w sklepie cudownaplaneta.pl. Kupiłem zabawkę 15 grudnia i dokonałem przelewu tego samego dnia. 16 grudnia po kilku próbach udało mi się zadzwonić i powiedziano mi, że zabawka czeka na wysłanie. 17 grudnia nie mogłem się dodzwonić, a biuro obsługi odpisało na pytanie o wysyłkę, że nie ma takiego produktu! 18 grudnia po kilku godzinach udało mi się się dodzwonić i powiedziano mi, że moja wpłata nie została zaksięgowana i zabawka została sprzedana. To była ostatnia sztuka, więc moje dziecko nie dostanie prezentu na Boże Narodzenie. Nie polecam tego sklepu - to strata nerwów.

1 / 5 2018-04-23

Miałem pecha i od początku nie udało mi się nawiązać kontaktu z tym sklepem. Pomimo, że produkt był dostępny w sprzedaży, musiałem czekać na niego prawie 10 dni, chyba że strona internetowa nie przedstawiała prawdziwej informacji. W trakcie oczekiwania, nie otrzymałem żadnej wiadomości dotyczącej mojego zamówienia i nie miałem pojęcia, czy moja paczka została już wysłana, czy jest w drodze, a może nawet zaginęła. Jedyne możliwe kontaktowanie się ze sklepem było wyłącznie przez email, a jedynie w przypadku reklamacji lub pytań. Po kilku próbach telefonicznych, udało mi się dodzwonić do działu zamówień, jednak mimo zapewnień, że paczka została już wysłana i dotrze na czas, tak się nie stało. Co więcej, w środku paczki zabrakło paragonu lub faktury, co utrudnia złożenie reklamacji i może wręcz stanowić przestępstwo skarbowe. Tak wiele problemów w związku z jednym zakupem skłoniło mnie do ostrzeżenia innych klientów i unikania tego sklepu. Według mnie, ta firma przestrzega tych samych zasad co wiele innych i w przypadku awarii brakuje jasnych informacji na temat winnych i możliwości naprawy. Gdybym wcześniej przeczytał negatywne opinie dotyczące tego sklepu, wiedziałbym, że tylko 5% klientów jest zadowolonych. Niestety, ja zostałem jednym z tych mniej szczęśliwych.

5 / 5 2018-04-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2 / 5 2018-04-01

Niestety, moje zakupy w tym sklepie nie powiodły się, ponieważ zostałam zmuszona do anulowania zamówienia z powodu winy sklepu. Złożyłam zamówienie na towar, wcześniej upewniając się, czy jest dostępny (pracownicy zapewnili mnie, że tak), ale mimo to czekałam na paczkę przez półtora tygodnia, podczas gdy powinna ona dotrzeć w ciągu trzech dni, max pięciu dni. Zadzwoniłam do sklepu, żeby zapytać, co się dzieje z moją zabawką, i powiedziano mi, że towar już był wysłany. Znowu zadzwoniłam po trzech dniach, ale usłyszałam, że paczka została wysłana dopiero wczoraj. Obsługa klienta była beznadziejna, a firma okazała się nieuczciwa. Nie polecam tego sklepu nikomu i zgadzam się z opiniami innych klientów.

5 / 5 2018-03-21

Cała transakcja przeprowadzona w sposób niezwykle profesjonalny pod każdym względem. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-17

Kontakt jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam

2 / 5 2018-03-07

Nie polecam tego produktu ze względu na nieprofesjonalne podejście sklepu do klienta. Po dokonaniu zakupu i opłaceniu produktu otrzymałam informację, że nie jest on aktualnie dostępny. Nie ma możliwości skontaktowania się ze sklepem mailowo, a kontakt telefoniczny jest bardzo utrudniony. Obsługa klienta jest wyjątkowo nieodpowiednia i ignoruje problemy klientów. Otrzymałam sugestię, aby wybrać inny produkt lub poczekać ponad dwa miesiące na dostawę zamówienia - jednak nie ma pewności, że to się uda. To wszystko jest jedną wielką kpina.

5 / 5 2018-03-06

Ok. Udana transakcja. Szybko i solidnie tak jak powinno być w sklepach internetowych.

5 / 5 2018-02-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar na czas. polecam

5 / 5 2018-02-16

Wszytsko ok. Sklep spelnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-01-20

Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy., Towar bezpiecznie zapakowany, polecam:)

5 / 5 2018-01-12

Wszytsko ok. Polecam ten sklep.

2 / 5 2018-01-06

Obsługa klienta jest bardzo kiepska! Od samego rana aż do wieczora wszystkie linie są zajęte. Nie ma żadnej możliwości skontaktowania się ze sprzedawcą. Towar, który był dostępny na stronie internetowej, okazuje się niedostępny w magazynie. Już od 10 dni czekam na zwrot pieniędzy, ale nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Zdecydowanie nie polecam tego sprzedawcy! Lepiej trzymać się z daleka.

5 / 5 2017-12-23

Jak dla mnie wszytsko ok. Obsługa na 6!

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-12-18

Profesjonalne podejście sklepu - to lubię.

5 / 5 2017-12-08

Robicie rewelacyjną robotę. Wysyłka zawsze dochodzi punktualnie. Dodatkowo, świadczycie doskonałą obsługę i utrzymujecie bardzo dobrą komunikację. Wasze odpowiedzi na maile są szybkie i to zasługuje na pochwałę.

5 / 5 2017-12-08

Doskonale radzicie sobie w wykonywaniu swojej pracy. Dostarczacie paczki zawsze punktualnie. Dodatkowo, obsługa klienta jest świetna, a komunikacja sehrwietna. Natychmiast odpowiadacie na maile i to jest godne pochwały.

2 / 5 2017-12-06

Nie polecam sklepu, w którym zakupiłam biurko. Zapłaciłam z góry przez internet, ale sklep zwrócił mi pieniądze bez powodu. Podejrzewam, że nie mieli tego mebla, chociaż był on oferowany na stronie. Straciłam 20 złotych z powodu prowizji za szybki przelew, a biurko nie zostało dostarczone. Komunikacja ze sklepem jest bardzo trudna, sprzedawcy nie udzielają informacji, a kontakt odbywa się tylko mailowo. Niestety, nie otrzymuję odpowiedzi na moje wiadomości.

0 / 5 2017-11-25

W sklepie dostępna jest szeroka gama różnorodnych artykułów, a ich ceny są bardzo niskie. Wszystkie zamówienia są zawsze dostarczane punktualnie, a paczki są starannie i precyzyjnie zapakowane. Kontakt telefoniczny jest bardzo dobrze utrzymany. Zdecydowanie zamówię tu ponownie, jestem pełen podziwu.

0 / 5 2017-11-25

W sklepie dostępne jest szerokie spektrum towarów w konkurencyjnie niskich cenach. Wszystkie zamówione przedmioty zawsze są dostarczane punktualnie. Paczki są starannie i estetycznie zapakowane. Komunikacja telefoniczna z obsługą jest bardzo dobra. Bez wątpienia będę tu ponownie robić zakupy. Jestem pod ogromnym wrażeniem.

1 / 5 2017-11-17

Po prostu zostałam oszukana. Zamówiłam produkty za 126 zł z dostępnym asortymentem na stronie internetowej. Jednak już następnego dnia otrzymałam e-mail informujący, że nie ma tych produktów i proponują mi inne. Zażądałam zwrotu pieniędzy, ale po upływie 4 miesięcy wciąż nie otrzymałam żadnej odpowiedzi ani nie udało mi się dodzwonić. Mimo próśb, policja nie miała szansy na rozwiązanie tego problemu, ale być może skarbówka przeprowadzi kontrolę. Nie zależy mi tylko na pieniądzach, ale na tym, że ktoś bezczelnie kradnie ludzi. To po prostu chamstwo.

5 / 5 2017-11-08

Cała sprzedaż przebiegła tak jak powinna. Szybki i udane zakupy.

2017-11-07

Inne sklepy powinny brać z nich przykład. Wzorowa transakcja.

2017-11-03

Zdecydowanie polecam zakup w sklepie. Jestem żywym przykładem wyśmienitej obsługi, konkurencyjnych cen oraz fachowej obsługi.

1 / 5 2017-10-24

Chciałabym ostrzec wszystkich zainteresowanych zakupem w tym sklepie. Po oczekiwaniu na moje zamówienie przez kilkanaście dni, zostało ono niespodziewanie anulowane, a obiecano mi zwrot pieniędzy. Jednak minął już cały miesiąc, a ja wciąż nie otrzymałam żadnego zwrotu (mimo zapewnień ze strony sklepu!). Jestem przekonana, że są to oszuści, ponieważ podany na stronie sklepu numer telefonu nie istnieje.

5 / 5 2017-10-24

Duży wybór towarów, niskie ceny. Wszystko ok.

0 / 5 2017-10-12

Kontakt z obsługą był niezadowalający - niestety, infolinia nie była pomocna, a na e-maile nie otrzymywałam odpowiedzi, dopóki nie napisałam 4. wiadomości w sprawie opóźnienia. Pracownica nie była w stanie wytłumaczyć, dlaczego moja przesyłka nie dotarła, a numer do jej śledzenia był niedostępny od samego początku, więc nie wiedziałam, gdzie się znajduje. W sumie czekałam na nią ponad 5 dni roboczych... Mimo to, jestem zadowolona, że materac w końcu dotarł.

5 / 5 2017-10-12

Jest ok. Sklep bardzo dobrze mnie obsłużył.

5 / 5 2017-09-29

Bdb kontakt i ekspresowa wysyłka. Polecam!!!

2 / 5 2017-09-26

Nie polecam korzystania z tego sklepu. Kupiłam produkt, jednak później dostałam informację, że ostatnia sztuka tego produktu uległa zniszczeniu na magazynie. Choć taka sytuacja może się zdarzyć, to nie powinna mieć miejsca w tym przypadku. Po zalogowaniu się na stronie, otrzymałam informację, że moje zamówienie musiało zostać anulowane i pieniądze zostaną zwrócone na moje konto. Jednak już minęły cztery dni, a nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie otrzymałam odpowiedzi na moje wiadomości, a próby skontaktowania się telefonicznie również były bezskuteczne. Wydaje się, że miałam do czynienia z normalnym sklepem internetowym, ale okazało się, że jest to podejrzana firma. Jestem zdecydowana podjąć odpowiednie kroki, aby odzyskać swoje pieniądze, ale na szczęście mam jeszcze czas, ponieważ można odstąpić od umowy w ciągu 10 dni.

5 / 5 2017-09-19

Transakcja przebiegła pomyślne, jestem zadowolona.

5 / 5 2017-09-11

Jest ok. Towar dotarł na czas. Niskie ceny mają.

5 / 5 2017-09-10

Zawsze idealnie, przesyłka wysłana i dostarczona ekspresowo. Nigdy nie miałam zastrzeżeń i tak pewnie pozostanie. Niskie ceny, polecam wszystkim ten sklep.

2 / 5 2017-09-07

Słaby handlarz. Peg Perego Book Plus po miesiącu odpadło kółko. nie polecam.

5 / 5 2017-09-04

Towar doskonałej jakości. Polecam ten sklep. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-08-31

Świetny kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem. Polecam w 100%

2017-08-28

Absolutnie najlepszy sklep w jakim do tej pory robiłam zakupy.

5 / 5 2017-08-16

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam

3 / 5 2017-08-13

Nie mogę polecić sklepu. Kupiłam lalkę i przed złożeniem zamówienia skontaktowałam się z nimi, upewniając się, że model jest dostępny. Potwierdzili to, więc zrobiłam przedpłatę i wybrałam paczkę pocztową. Niestety, paczka się nie pojawiła w oczekiwanym czasie i sklep nie udostępnił mi żadnych informacji ani numeru przesyłki. Kiedy próbowałam się z nimi skontaktować, wyłącznie recepcja reagowała na moje połączenia. Po wielu nieudanych próbach kontaktu, zdecydowałam się napisać e-mail, w którym musiałam wspomnieć o poprawnych procedurach prawnych. Po długim oczekiwaniu otrzymałam numer przesyłki i odebrałam paczkę po kolejnych dwóch tygodniach. Lalka była z innego sklepu i była inna niż ta, którą zamówiłam. Złożyłam reklamację, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Nie polecam tego sklepu - wydają się być nieodpowiedzialni. Jestem klientem wielu internetowych sklepów, ale nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem.

5 / 5 2017-08-06

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Zero problemów. 100% zgodnie z opisem. Zdecydowanie POLECAM

5 / 5 2017-08-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2 / 5 2017-07-15

Nie polecam tego sklepu ze względu na lekceważące traktowanie klientów i utrudniony kontakt. Zamówiona zabawka, która miała być prezentem, opóźniła się mimo prośby o pilne dostarczenie. Sprzedawca wyświadczył usługę nadania przesyłki, jednak po dwóch dniach okazało się, że zabawka została zamówiona przez sklep w hurtowni, ale sprzedawca nie opłacił za nią, nawet pomimo faktu, że odebrał od nas pieniądze. Świadomość o sytuacji zdobyłam dopiero po kontakcie z hurtownią.

2017-06-30

Bardzoooooo duży wybór. Dobry kontakt telefoniczny.

2017-06-27

Doskonała jakość w niskiej cenie. Sklep bardzo dobry.

5 / 5 2017-06-27

jestem zadowolony i polecam

5 / 5 2017-06-17

Transakcja w 100 % ok. Towar bez jakichkolwiek zastrzeżeń, naprawdę super zapakowany .

2017-05-31

Jestem zaskoczona przemiłą obsługą i świetnym podejściem do klienta. Sklep spisał się na medal.

2017-05-26

Komunikacja ze sklepem bardzo dobra. Dostawa w terminie.

2017-05-16

Sklep wywiązał się z umowy. Wszystko było tak jak być powinno.

2017-05-16

Po złożonym zamówieniu - ekspresowy kontakt. Rewelacja!

5 / 5 2017-05-07

Szybka dostawa wszystko jak należy.

5 / 5 2017-04-23

Ta firma jest bardzo wiarygodna i działają w sposób profesjonalny. Moje zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko. Komunikacja zarówno telefoniczna, jak i mailowa była bardzo dobra. Zabawki są oryginalne i wykonane z wysokiej jakości materiałów. A także, wszystko było ładnie zapakowane.

5 / 5 2017-04-23

Ta firma jest bardzo godna zaufania i profesjonalna. Moje zamówienie zostało dostarczone w ekspresowym tempie. Komunikacja zarówno telefoniczna, jak i mailowa była bardzo dobra. Zabawki są oryginalne i wysokiej jakości. Wszystko było pięknie zapakowane.

5 / 5 2017-04-10

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam serdecznie.

2017-03-26

Bardzo sprawna obsługa. Zamówienie dotarło na czas.

Rzetelne opinie o Cudownaplaneta.pl

Cudownaplaneta.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://cudownaplaneta.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 728-22-57

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie