Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.20/5.00 - ilość ocen: 337
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
5 / 5 2021-07-27

Wszysko OK.

5 / 5 2021-07-27

Kupiłem płytki firmy Aparici. Super sklep. Ceny naprawdę przystępne. Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2021-07-26

Miałam obawy kupując płytki przez internet ale niepotrzebnie bo wszytko poszło szybko i sprawnie. Płytki doszły całe i na czas. No i są tak piękne że nie mogę się na nie napatrzeć. Dziękuję i pozdrawiam. S.

5 / 5 2021-07-26

Mają bardzo dużo fajnych płytek na wyprzedaży w Szczecinie. Jak ktoś lubi dużo koloru to naprawdę warto.

5 / 5 2021-07-24

Polecam firmę, bardzo dobry, szybki kontakt telefoniczny, ekspresowa wysyłka do Białegostoku. Dziękuję. Płytki piękne, na pewno skorzystam z oferty przy kolejnych projektach.

5 / 5 2021-07-24

Płytki Vives rewelacja. Czekaliśmy 4 tygodnie ale było warto. Polecam sklep zwłaszcza kolekcja 1900 z Vivesa.

5 / 5 2021-07-23

Moja sprawa załatwiona pozytywnie. Życzę powodzenia.

5 / 5 2021-07-15

Kupujcie w Kaflando. Super ceny. Polecam

1 / 5 2021-07-13

Radzę omijać szerokim łukiem! Nie polecam, a wręcz odradzam.

1 / 5 2021-07-06

Szanowni Panstwo ależ numer mojego zamówienia macie w kilku mailach które do was wysłałam a na ktore nie otrzymałam odpowiedzi. Czy to tak trudno napisać odpowiedz na prostego maila? Nie muszę na forum udowadniać ze coś u Państwa zamówiłam. Ważne ze mam potwierdzenie wykonania przelewu za produkty których nie otrzymałam i to mi wystarczy do zawiadomienia odpowiednich urzędów i podjęcia kroków prawnych

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie