Kategorie: / Książki

Dobre-ksiazki.com.pl Opinie Klientów

3.69/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Dobre-ksiazki.com.pl
1 / 5 2019-03-21

Żenada wczoraj umieściłem negatywną opinie a dwie godziny później już jej nie ma!

5 / 5 2019-03-18

Jak dla mnie wszystko na najwyższym poziomie. Przesyłka przyszła bardzo szybko, zgodnie z podaną datą. Ksiązki zapakowane bardzo dobrze i każda jest w idealnym stanie. Ja jestem zachwycona. Tanio i dobrze. Polecam.

5 / 5 2019-03-06

Polecam nie sugerować się negatywnymi opiniami osób, które kupują prezenty pod choinkę na ostatni moment a później wystawiają bezsensowne negatywy bo ich przesyłka nie dotarła w dwa dni... sklep zasługuje na OGROMNY POZYTYW! Kontakt telefoniczny bez zarzutu, bardzo miła Pani w biurze obsługi, pomocna i zorientowana. Przesyłka dotarła do mnie o wiele szybciej, niż to było przewidziane w mailu a do tego zaoszczędziłam ponad 40zł! Jestem mega zadowolona i na pewno będę polecać sklep i sama nie raz do niego wrócę!

2019-03-04

Jeżeli się komuś nie śpieszy mi może spokojnie poczekać ponad tydzień to ceny mają dobre. Terminy realizacji bardzo słabe jak na dzisiejsze standardy plus kłamią jeżeli chodzi o termin wysyłki bo nie zgadza się on z listem przewozowym

2019-02-13

Nie odpowiadają na maile. O niczym nie informują. Dramat. Przesyłka zamówiona kurierem, tydzień minął i czekam...

2019-02-11

Poprosiłam dwukrotnie aby na fakturze znalazła się tylko pozycja związana z działalnością gospodarczą, reszta na paragon; po czym otrzymałam fakturę ze wszystkimi pozycjami(książeczki dla dziecka) a na fakturze w uwagach widnieje napis"Proszę aby na fakturze znalazła się tylko pozycja książki "HTML i CSS" . Zastanawiam czy nie byłoby lepiej żyć w czasach gdzie robot zastępuje człowieka i jego myślenie. Faktura do wyrzucenia , bo nie sądzę że jeśli zapytam się czy to poważne żeby umieszczać taki napis na fakturze do kogoś coś dojdzie. Pomijam fakt że jestem stałym klientem.

5 / 5 2019-01-24

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, poza tym bardzo szybka wysyłka - planowany termin dostarczenia przesyłki był na piątek a paczka została dostarczona już w czwartek. Także duży pozytyw dla sklepu. Oczywiście zabawka zapakowana i zabezpieczona solidnie.

2019-01-01

UWAGA! SKLEP JEST NIERZETELNY. - Zamówiłem wydanie z 2016 roku, a otrzymałem z 2013. To raz. - Dwa - sklep zobowiązuje się do wysyłki zmówionej książki w 48h w dni robocze. Tak więc książka opłacona w niedzielę (11 grudnia) powinna zostać nadana przed upływem wtorku. W wiadomości mailowej - podano środę jako przewidywany termin wysyłki, a została wysłana w czwartek popołudniu. Żadnych informacji, ani mailowych, ani przy zakupie o możliwym opóźnieniu wysyłki. Podczas rozmowy telefonicznej sklep zwalał winę na okres przedświąteczny. Dziwnym trafem ani firmy kurierskie, ani inne sklepy w których zamawiałem w tym samym czasie nie miały problemów ze zmieszczeniem się terminach do jakich się zobowiązywały (24h). W każdym razie tylko z winy sklepu planowany prezent nie dotarł na czas. Sklep w żadnym razie nie zasługuje na nagrody ceneo którymi się chwali.

2019-01-01

Zamówienie złożyłam 16 grudnia 2017 r. z przekonaniem, że do świąt dojdzie. zawsze dochodziło w dwa dni i nie było problemów. w tym roku coś się chyba im posypało. Zamówienie "w trakcie realizacji" i nie zmienia statusu od tygodnia. Na maile nie odpowiadają, telefon albo zajęty albo wyłączony. Jeszcze nigdy nie byłam w takiej czarnej d... Nie mam prezentów i teraz wymyślać i latać od nowa? Mam nadzieję, że sklep będzie miał jakieś wytłumaczenie sensowne, bo w innym wypadku to moje ostatnie zamówienie u nich, a dodam tylko, że kupowałam u nich systematycznie od 2 lat :(

5 / 5 2018-12-31

Księgarnia "Dobre książki" to dobry wybór. Kontakt i szybkość jest wspaniała. Szczerze polecam wszystkim wahającym się. Kupujcie śmiało!

Rzetelne opinie o Dobre-ksiazki.com.pl

Dobre-ksiazki.com.pl

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://www.dobre-ksiazki.com.pl

Email
-

Telefon
33 4997676

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie