Kategorie: / Książki

Dobre-ksiazki.com.pl Opinie Klientów

3.69/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Dobre-ksiazki.com.pl
1 / 5 2019-03-21

Żenada wczoraj umieściłem negatywną opinie a dwie godziny później już jej nie ma!

5 / 5 2019-03-18

Jak dla mnie wszystko na najwyższym poziomie. Przesyłka przyszła bardzo szybko, zgodnie z podaną datą. Ksiązki zapakowane bardzo dobrze i każda jest w idealnym stanie. Ja jestem zachwycona. Tanio i dobrze. Polecam.

5 / 5 2019-03-06

Polecam nie sugerować się negatywnymi opiniami osób, które kupują prezenty pod choinkę na ostatni moment a później wystawiają bezsensowne negatywy bo ich przesyłka nie dotarła w dwa dni... sklep zasługuje na OGROMNY POZYTYW! Kontakt telefoniczny bez zarzutu, bardzo miła Pani w biurze obsługi, pomocna i zorientowana. Przesyłka dotarła do mnie o wiele szybciej, niż to było przewidziane w mailu a do tego zaoszczędziłam ponad 40zł! Jestem mega zadowolona i na pewno będę polecać sklep i sama nie raz do niego wrócę!

2019-03-04

Jeżeli się komuś nie śpieszy mi może spokojnie poczekać ponad tydzień to ceny mają dobre. Terminy realizacji bardzo słabe jak na dzisiejsze standardy plus kłamią jeżeli chodzi o termin wysyłki bo nie zgadza się on z listem przewozowym

2019-02-13

Nie odpowiadają na maile. O niczym nie informują. Dramat. Przesyłka zamówiona kurierem, tydzień minął i czekam...

2019-02-11

Poprosiłam dwukrotnie aby na fakturze znalazła się tylko pozycja związana z działalnością gospodarczą, reszta na paragon; po czym otrzymałam fakturę ze wszystkimi pozycjami(książeczki dla dziecka) a na fakturze w uwagach widnieje napis"Proszę aby na fakturze znalazła się tylko pozycja książki "HTML i CSS" . Zastanawiam czy nie byłoby lepiej żyć w czasach gdzie robot zastępuje człowieka i jego myślenie. Faktura do wyrzucenia , bo nie sądzę że jeśli zapytam się czy to poważne żeby umieszczać taki napis na fakturze do kogoś coś dojdzie. Pomijam fakt że jestem stałym klientem.

5 / 5 2019-01-24

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, poza tym bardzo szybka wysyłka - planowany termin dostarczenia przesyłki był na piątek a paczka została dostarczona już w czwartek. Także duży pozytyw dla sklepu. Oczywiście zabawka zapakowana i zabezpieczona solidnie.

2019-01-01

UWAGA! SKLEP JEST NIERZETELNY. - Zamówiłem wydanie z 2016 roku, a otrzymałem z 2013. To raz. - Dwa - sklep zobowiązuje się do wysyłki zmówionej książki w 48h w dni robocze. Tak więc książka opłacona w niedzielę (11 grudnia) powinna zostać nadana przed upływem wtorku. W wiadomości mailowej - podano środę jako przewidywany termin wysyłki, a została wysłana w czwartek popołudniu. Żadnych informacji, ani mailowych, ani przy zakupie o możliwym opóźnieniu wysyłki. Podczas rozmowy telefonicznej sklep zwalał winę na okres przedświąteczny. Dziwnym trafem ani firmy kurierskie, ani inne sklepy w których zamawiałem w tym samym czasie nie miały problemów ze zmieszczeniem się terminach do jakich się zobowiązywały (24h). W każdym razie tylko z winy sklepu planowany prezent nie dotarł na czas. Sklep w żadnym razie nie zasługuje na nagrody ceneo którymi się chwali.

2019-01-01

Zamówienie złożyłam 16 grudnia 2017 r. z przekonaniem, że do świąt dojdzie. zawsze dochodziło w dwa dni i nie było problemów. w tym roku coś się chyba im posypało. Zamówienie "w trakcie realizacji" i nie zmienia statusu od tygodnia. Na maile nie odpowiadają, telefon albo zajęty albo wyłączony. Jeszcze nigdy nie byłam w takiej czarnej d... Nie mam prezentów i teraz wymyślać i latać od nowa? Mam nadzieję, że sklep będzie miał jakieś wytłumaczenie sensowne, bo w innym wypadku to moje ostatnie zamówienie u nich, a dodam tylko, że kupowałam u nich systematycznie od 2 lat :(

5 / 5 2018-12-31

Księgarnia "Dobre książki" to dobry wybór. Kontakt i szybkość jest wspaniała. Szczerze polecam wszystkim wahającym się. Kupujcie śmiało!

5 / 5 2018-12-20

Wszystko ok.

2018-12-08

Transakcja przeprowadzona pomyślnie .

2018-12-03

Zamówiłam 13 grudnia i do dziś a jest 19 grudnia towar nie doszedł. Nie mogę dodzwonić się do firmy, nie ma z nimi kontaktu ani wiedzy gdzie jest towar. To miał być prezent pod choinkę dla córki i martwię się czy dojdzie. Z innych stron internetowych zamawiałam w tym samym czasie i towar już miałam w piętek. Czy może mi ktoś podać namiary na nich bo telefon podany na stronie nie odpowiada.

5 / 5 2018-11-29

Gorąco polecam. Szybko, sprawnie.

2018-11-26

Serdecznie polecam

2 / 5 2018-10-27

Szczerze nie polecam zakupów w tym sklepie - nieterminowa realizacja zamówienia, fatalny poziom obsługi, ogromne braki na poziomie obsługi klienta. Książki, które były prezentem, nie dotarły na czas z winy firmy. Szczerze nie polecam, jedynie dla osób o żelaznych nerwach. Bardzo, bardzo negatywne doświadczenia.

5 / 5 2018-10-17

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło tak jak powinno, a kurier był następnego dnia. Polecam;)

2 / 5 2018-10-14

Nie polecam zdecydowanie!!! Wyslano mi niestety inna ksiazke, niz ta ktora zamawialam, ponadto brak kontaktu, zero uczciwosci.

5 / 5 2018-10-11

Wszystko w jak najlepszym porządku. Cena płyty 3 razy niższa niż u konkurencji a przesyłka dotarła 4 dni wcześniej niż zakładana w mailu:) Na dodatkowy, ale bardzo duży plus, jakość zapakowania przesyłki - nie dość że w twardy karton to jeszcze w kilkuwarstwową folię ochronną. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-09-13

Polecam! Zamówienie dotarło przed upływem 24 godzin w idealnym stanie .

2018-09-05

Jak dla mnie to 9/10 Serio. Kilka zamówień po kilka książek. Jedyny minus, ale to też w sumie ma swoje plusy to że nie ma sortowania wg, ceny. Tylko najambitniejsi znajdą perełki za mniej niż 5 złotych :)

2 / 5 2018-09-04

Absolutnie nie polecam! zamówiona ksiązka na prezent gwiazdkowy nie dotrze zapewne poniewaz z księgarnią jest totalny brak kontaktu, na maile nie odp a tel nie odbierają, Mial byc odbiór osobisty po 48godz a jest głucha cisza i zamówienie w statusie w realizacji od tygodnia....

2018-08-19

Zamówiłam książkę 13.13.2016 na prezent dla mamy, i paczka miała być wysłana w 48h. Po dwóch dniach napisałam e-maila co się dzieję że nie mam paczki i Pani odpisała że przeprasza za opóźnienia ale że okres przed świętami i nie wyrabiają i że paczka będzie nadana w poniedziałek (19) lub wtorek (20) jest dziś środa 21.12 a ja dalej nie otrzymałam ani paczki ani żadnej informacji. Na telefon nie odbierają. Więc wątpię że do świąt mi ją przyślą.

1 / 5 2018-08-13

Skandaliczny poziom obsługi. Tydzień minął i nic nie wiem o swoim zamówieniu, ani o wysyłce ani o przyczynie opóźnienia. Obiecana data wysyłki zamówienia minęła w piątek. Zero kontaktu ze sklepem, telefonu nie odbierają, na maile i formularze kontaktowe nie odpisują. Chyba trzeba będzie policję zainteresować oszustami. Uważajcie

2018-08-05

Fatalna obsługa klienta!!! Od tygodnia status w realizacji, a zamówienie wciąż nie wysłane. Kontakt zerowy, na meile nie odpisują. W ogóle klient nie jest informowany co się dzieje z przesyłką. Prezent dla dziecka na święta raczej nie dojdzie...Ciekawe czy w ogóle dojdzie. A jakoś inne sklepy nie mają problemów z wysyłką przed świętami...

2 / 5 2018-07-25

Żałuję, że skusiłam się na zamówienie w tym sklepie. Telefon nie odpowiada. Zamówiłam książkę na prezent tydzień temu, zero informacji o późniejszym terminie dostawy, dopiero na moje zapytanie Pani poinformowała mnie że planowany termin wysyłki to jutro, także super. Takiego długiego czasu oczekiwania nie ma w żadnej innej kięgarni internetowej! Porazka totalna, nie polecam nikomu

2018-07-18

to co sie dzieje w tym sklepie to jakaś kpina! nie odpisują ani na maile, nie mozna sie dodzwonić! ksiązki zamówione na początku grudnia, by doszły na święta, a tu nic się nie dzieje. KŁAMIĄ, że zamówienie będzie 19ego, a ja nadal czekam. po prostu ta firma to jakiś żart. nie kupujcie tutaj, oszczędzicie sobie nierwów.

5 / 5 2018-07-12

Polecam sklep.Firma uczciwa,towar dobrze zapakowany.Z terminami wysyłki róźnie,ale zawsze jest podany czas realizacji.Odpisują na maile.Najbardziej mam tylko zastrzeżenia do samej budowy strony,bardzo nie przejrzysta i kiepskie wyszukiwanie,to by można pomyśleć.

5 / 5 2018-06-11

Najniższa cena, szybsza wysyłka i dostawa (kiosk ruch) niż przewidziano. Jestem bardzo zadowolona. Książki w nienagannym stanie, dobrze zapakowane. Polecam

1 / 5 2018-06-10

WIELKI WIELKI NEGATYW !!!!!!!!!! Książkę zamówiłem 16 grudnia (piątek) 2016 r; miał to być prezent pod choinkę. Zgodnie z informacją podaną na stronie sklepu, zamówienie złożone do godz.14.00 jest realizowane dnia następnego. Swoje zamówienie złożyłem wspomnianego dnia o godz. 13.29. Zaraz po tym otrzymałem mail potwierdzający o przewidywanym terminie wysyłki i doręczeniu zamówienia odpowiednio 20.12 (wtorek) i 21.12 (środa). Pomimo, że już zachodziła niezgodność z tym co podane na stronie sklepu, ucieszyłem się, bo termin doręczenia i tak był przed Wigilią. Kiedy 21.12 nie otrzymałem żadnej informacji o realizacji zamówienia, zacząłem podejmować próbę kontaktu ze sklepem; BEZSKUTECZNIE !!! Telefon milczał mimo kilkudziesięciu wykonanych prób kontaktu. W końcu napisałem maila i otrzymałem odpowiedź, że okres przeświąteczny, że będzie opóźnienie i że przewidywany termin wysyłki to 23.12. Suma sumarum przesyłkę odebrałem dopiero 09 stycznia...Nie zgodzę się z kimś kto pisał opinię, że okres przed świętami, że trzeba zamawiać w listopadzie żeby mieć pewność. Dla porównania; w innej internetowej księgarni książki zamówiłem 19 grudnia a 21 grudnia cieszyłem się z ich odbioru. Więc można. Być może ceny w tej księgarni są konkurencyjne ale uważam że szkoda naprawdę nerwów bo dbałość o klienta w tej księgarni jest zerowa !

1 / 5 2018-06-01

Brak kontaktu, nie odbierają telefonu. Czekam na odpowiedź na e-mail. Fatalny czas realizacji zamówienia. Zamówienie miało być wysłane w ciągu 48 godzin a mija już prawie tydzień i zero informacji.

2 / 5 2018-05-22

Nie polecam. Totalne lekceważenie klienta. Zamówienie zostało złożone, opłacone i przyjęte do realizacji 14 grudnia. Do dziś (21 grudnia) zero odzewu ze strony sprzedawcy. Nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonu.

2 / 5 2018-05-15

Bardzo długi okres oczekiwania na zamówienie, brak kontaktu, nie polecam!

3 / 5 2018-05-02

Stanowczo odradzam. Zamówienie od kilku dni w statusie w trakcie realizacji. Nikt nie odbiera telefonu I nie odpisuje.

2 / 5 2018-04-28

Tak duży sklep, a tak bardzo nieprofesjonalny... :( Przykre, że ma to miejsce tuż przed Świętami... :( Zamówienie złożone 12.12. Do teraz brak konkretnej informacji czy przesyłka jest w drodze. Obecnie infolinia wyłączona. Wstyd i zdecydowanie nie polecam - szkoda zmartwień :(

2018-04-22

Książkę zamówiłem 11.12, pieniądze zostaly zaksięgowane 12.12. Na wysłanie książki musiałem czekać tydzień, doszła do mnie dopiero 21.12, obawiałem się, że może nie dojść do Wigilii. Książka w jednym miejscu trochę uszkodzona. Ceny mają dobre, ale jakość obsługi wątpliwa.

5 / 5 2018-04-17

cena płyty bardzo atrakcyjna, tak jak i przesyłka "paczka w Ruchu" (+3,99), ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. polecam!

5 / 5 2018-04-17

Polecam, wszystko sprawnie i dokładnie.

5 / 5 2018-04-17

Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ceny przystępne, towar w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-04-15

Czytając poniższe negatywne opinie zastanawiałam się czy nie zrezygnować z zakupu w tej księgarni. Przystępna cena sprawiła jednak, że zaryzykowałam. W rezultacie wszystko odbyło się bez żadnych problemów. Przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie, dobrze zapakowana, w bardzo dobrym stanie. POLECAM!

5 / 5 2018-04-13

Kolejne zamówienie i kolejny pozytyw. Zamawiałam tam wielokrotnie i nigdy nie miałam żadnego problemu, więc ja polecam :) Przesyłka zawsze do RUCHu.

5 / 5 2018-04-11

Widzę, że w mojej sytuacji znalazło się wiele osób... żałuję, że każda z nich nie może wystawić niepochlebnej recenzji, ponieważ ocena sklepu na 9,1 jest zdecydowanie zawyżona i wprowadzi w błąd przyszłych nabywców... Sklep najpierw ma straszne opóźnienie z wysyłką zamówienia z dnia 12.12, potem informuje, że paczka została wysłana, a w rzeczywistości... jest tylko przygotowana do nadania... Kłamstwa, nierzetelność, brak profesjonalizmu... Nie warto tu kupować pomimo niższych cen... szkoda nerwów...

2 / 5 2018-04-05

Nie polecam zakupów w tym sklepie! Nieterminowa wysyłka, przy wyborze dostawy kurierem, gdzie jest informacja że dostawa w ciągu 48h, zamówienie zostało wysłane po 12 dniach, po mojej interwencji! Obsługa bardzo nieprzyjemna!

2018-03-14

zamówiłam towar 11.12.2016 r. do 19.12.2016 r. nie przyszedł.. porażka..

1 / 5 2018-03-13

Oferują książki w atrakcyjnej cenie. Ale. Zamówiłam 4 książki, podobno wszystkie dostępne od ręki, wybrana opcja wysyłki: paczkomat. Zamówienie złożone i opłacone 27.11, przewidywany termin dostarczenia: 3.12. I nic. Zero kontaktu. W odpowiedzi na mojego maila zamówienie wysłane... 7.12. Potrzeba było 10 dni, żeby dotrzeć do paczkomatu.

1 / 5 2018-03-01

Jakość obsługi klienta FATALNA! Według informacji na stronie przewidywany czas oczekiwania na otrzymanie zamówienia łącznie (realizacja+dostarczenie) ma zajmować 72h. Przez cały dzień, w którym miałam już otrzymać przesyłkę, próbowałam skontaktować się z firmą, niestety bezskutecznie, nikt nie odbierał. Dopiero popołudniu owego dnia dostałam informację e-mail, że realizacja jest opóźniona o kolejne 48h! Wstyd, nierzetelna firma.

2 / 5 2018-02-28

witam towar zamówiony 12 grudnia miał być u mnie w ciągu dwóch dni. nie dotarł aż do 19 grudnia. dobrze że mieszkam w Bielsku to sama odebrałam, pomijam to że kilka krotnie do nich dzwoniłam i psiałam maila - oczywiście nikt się nie pofatygował odpisać. Pani która mnie obsługiwała nawet się nie wysiliła na słowo przepraszam - nikomu nie polecam. Nie odbierają tel bo mówią że lina przeciążona ale jak tam byłam to nie słyszałam, żeby cokolwiek dzwoniło. Nikomu nie polecam tego [email protected]!!!

5 / 5 2018-02-15

Wysoka jakość usług. Otrzymałam książkę bez 20 stron - jakiś błąd w druku. Przedstawiciel szybko odebrał ode mnie wadliwą książkę, dostarczając nową wraz z gratisem przeporisinowym. Nic, tylko polecać!

5 / 5 2018-02-15

Taka sama sytuacja jak u poprzedników. Zamówienie złożone 13 grudnia, informacja, że wysyłka nastąpi 19 grudnia, dziś 21 i zero odzewu. Telefony powyłączane, na maile nie odpisują. Na szybko udało mi się zamówić prezenty gdzie indziej, ciekawe tylko jak teraz odzyskać pieniądze... ;/

1 / 5 2018-02-10

Brak kontaktu ze sklepem. Można dzwonic 100 razy i nikt nie odbiera. W momencie zamówienia nie podali żadnej informacji o tym, że będą one realizowane z opóźnieniem. Dzis dostałam odpowwiedz na maila, że moje zamówienie złożone rano 15go grudnia, zostanie wysłane 22go.. Tak więc nie mam co liczyć na to aby prezenty znalazły się pod choinką. Nie rozumiem dlaczego w takim razie podawali informację, że zostaną wysłane tego samego dnia?! OSZUŚCI.

2018-02-10

Zamówiłam dwie książki - przyszły w stanie dosłownie idealnym, jak prosto z drukarni. To na prezent, więc jestem zachwycona!

5 / 5 2018-02-08

Konkurencyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Książka zapakowana starannie. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-08

Swietna obsluga klienta- w przypadku gdy pojawilo sie ryzyko opoznienia wystarczyl kontakt z firma, ktora na wlasny koszt zorganizowala dostarczenie przesylki kurierem na czas. Bardzo profesjonalnie - dziekuje i polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-04

ABC początkującego Logopedy. Superksiążka dla raczkujących w terapii logopedycznej. Extra pomoc. Polecam

5 / 5 2018-01-25

Wszystko świetnie. Zamówiłam 12 ilustrowanych książeczek dla dzieci w twardych okładkach. Jedna miała drobne uszkodzenie, cała reszta w stanie idealnym, zarówno okładki jak i w środku. Szybka wysyłka. książki zawinięte folią i zapakowane w karton. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-21

Kolejny pozytyw. Kolejna paczka dotarła w czasie takim jak opisano. Paczka w kiosku Ruchu. Wszystko OK! :) Tanio i szybko!

5 / 5 2018-01-07

Moje kolejne zakupy w tej księgarni przebiegły pozytywnie! Szybkość realizacji, ceny i odbiór osobisty na najwyższym poziomie. Tak trzymać .-)

5 / 5 2017-12-29

Te negatywy to jakiś absurd.Zamawiam książki w tej księgarni od wielu miesięcy i nigdy nie było z niczym problemu.szybka wysylka,wspaniały kontakt mailowy,zwrot pieniędzy na konto po wycofaniu się z zamowienia bardzo szybki,ogólnie świetna księgarnia ,polecam.a ten wysyp negatywów ...podejrzana sprawa.Oby tak wszystko działało w naszym kraju jak ta księgarnia ,to będziemy druga Szwajcaria.:-)

1 / 5 2017-12-10

Uwaga, oszuści! Zamówienia nie ma, zwrotu pieniędzy nie ma, kontakt z obsługą sklepu niemożliwy. Dostałam jedynie informacje kilka dni temu, że przesyłka jest w drodze, a po skontaktowaniu się z przewoźnikiem wiem, że nie została nawet nadana. Dzięki tej "księgarni" tegoroczne święta będą w moim przypadku bez prezentów. Nigdy nie przydarzyła mi się taka sytuacja, mimo że robię zakupy internetowe od kilkunastu lat!

5 / 5 2017-12-08

Dostarczenie przesyłki miało być na 27.09. Przesyłkę odebrałam. 22.09.. Obawiałam się trochę po przeczytaniu negatywnych opinii ale jak się okazało niepotrzebnie.Ksiazki zapakowane w karton i folię bæbelkową. Polecam, sama jeszcze skorzystam gdy znajdę coś fajnego.

1 / 5 2017-11-30

Zamówienie nie zrealizowane we wskazanym terminie, brak kontaktu telefonicznego ze sklepem, na zapytania mailowe także nie odpowiadają.

5 / 5 2017-10-11

Szybko,sprawnie.Przesyłka świetnie zabezpieczona.

2017-09-23

Mam dokładnie tak samo, zamówiłam towar 12.12.2016 r. do 19.12.2016 r. nie przyszedł, telefony głuche, na maile nie odpowiadają i żadnego kontaktu

5 / 5 2017-09-20

super obsługa

5 / 5 2017-09-14

Zakupy tutaj okazały się czystą przyjemnością. Na wyróżnienie zasługuje bogaty asortyment w niebywale niskich cenach. Sympatyczny kontakt e-mail i błyskawiczna wysyłka. Pełen profesjonalizm. Zajrzę tu na zakupy jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-09-08

Ekspresowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam :)

2 / 5 2017-08-23

Witam osobiście nie polecam i wystawiam negatywna opinie zamówiłem produkt prezent pod choinkę i wielkie rozczarowanie na stronie napisane jest 3dni robocze czekałem 6 dni i nie doszło do wigilii rozumiem okres świąteczny ale nie 6 dni! Nie polecam.

5 / 5 2017-08-19

Super sklep, ceny bardzo konkurencyjne. Polecam

2017-08-15

Jestem nadzwyczaj rozczarowana obsługą. Paczkę z książkami zamówiłam 12.12.2016 r. W odpowiedzi mailowej otrzymałam informację, że termin wysyłki zamówienia jest zaplanowany na 14.12.2016 r, a wysyłka zostanie doręczona 19.12.2016 r. Do dnia doręczenia nie miałam żadnej informacji, co się dzieje z wysyłką. Nikt nie odbierał telefonów, wysłałam maila z zapytaniem. Późnym wieczorem otrzymałam maila, że zamówione pozycje zostały wysprzedane. Zrezygnowałam z wysyłki i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Na wczoraj podobno został zlecony zwrot pieniędzy, niestety jak na razie nie widzę ich na koncie. Zważając na fakt, że paczka zawierała gwiazdkowe prezenty, zostałam się z niczym. Myślę, że już 14.12.2012 r można było odpisać i nie trzymać klienta aż tydzień w niepewności.

5 / 5 2017-08-07

Dobra cena i super pomoc gdy zawaliłam ze świątecznym prezentem. przesyłka została wysłana kurierem bez konieczności dopłaty. Pracownicy sami to zaproponowali. Dziękuję bardzo!

5 / 5 2017-07-29

wszystkim polecam , super sklep

5 / 5 2017-07-26

Sprawnie, profesjonalnie, polecam.

2017-07-12

Zawsze zamawiam z tej strony, ale ostatnio przeszli samych siebie - paczka świetnie opakowana, książki zabezpieczone, przyszły w stanie idealnym! To bardzo miła odmiana, po tym jak ostatnio z różnych innych miejsc przychodziły mi dość poniszczone. Oby tak dalej!

5 / 5 2017-06-22

Bardzo szybka przesyłka i dobrze zapakowany towar. Zmówienie złożone 13ego, a dziś 15ego odebrane w RUCHU. Polecam.

2017-06-13

Fantastyczny! Tanio, z bardzo dobrej jakości książkami i cudowną obsługą!

2017-06-10

Sklep godny zaufania, książki zamówione przeze mnie doszły w stanie nie naruszonym (rok temu zamawiałem tą samą książkę tylko że do 1 klasy na innej stronie gdzie przyszła książka lekko uszkodzona) Jednak wysyłka i informowanie klienta jest nie nie zadawalające książka została odebrana przeze mnie około godziny 10:15 a o po godzinie 18:00 status przesyłki jest wciąż ten sam "paczka wysłana". Może to jest powód by zmienić stronę na lepszą? są strony gdzie pracownicy prowadzą jednocześnie stan sklepu co automatycznie zmienia dostępność produktu. Oraz stan przesyłki jest lepiej zorganizowany. Pomijając w / w rzeczy jestem w stanie zaufać firmie i skorzystać z niej jeszcze raz :). Pozdrawiam.

2 / 5 2017-06-09

Fatalna obsługa. Nie odbierają telefonu, nie można uzyskać informacji. Co prawda dostałem od nich maila, że przesyłka została wysłana. Ale na stronie spedytora widnieje informacja, że przesyłka jest dopiero w przygotowaniu przez nadawcę. Nie polecam.

2 / 5 2017-06-08

Nie polecam zakupow w tym sklepie, lepiej zaplacic troche wiecej ale miec pewnosc, ze zamowienie dotrze. Brak kontaktu ze strony sklepu, przesylka niedostarczona w terminie oraz problem ze zwrotem kosztow.

2017-05-29

Wszystko bardzo sprawnie, przesyłka dobrze zapakowana, gry planszowe w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2017-05-20

Co wy tu piszcie? Złożyłam zamówienie końcem listopada na prezenty świąteczne wiedząc co dzieje się przed samymi świętami. Nie wierze, że się tego nie domyśliliście. Super ceny, bardzo duży wybór choć ciężko coś znaleźć ale to nie są moje pierwsze zakupy więc już wiem jak szukać. Zamówienie dostałam tak jak piszą po trzech dniach. A na maila odpisują od razu. A 2 tygodnie przed świętami to wiadomo co się dzieje. To samo co w marketach- Kolejki moi drodzy. Fajny sklep i ja polecam!!!!

5 / 5 2017-04-30

Kupowałam w tym sklepie kilkukrotnie i za każdym razem jestem zachwycona profesjonalizmem! Szacowany czas dostawy zawsze jest mocno zawyżony i z zachwytem odbieram książki kilka dni wcześniej, a co więcej - zawsze dostaję to, co zamawiam i to bez najdrobniejszych rysek ;D Paczki są dobrze zabezpieczone, ogólnie nic dodać, nic ująć:D Polecam wszystkim :D

2017-04-23

Doskonały kontakt, produkt, cena, jakość i przesyłka. Wzorowo :)

5 / 5 2017-04-23

Zamówienie zrealizowane szybko. Paczka dobrze zabezpieczona(tektura,folia bąbelkowa). Zamawiałem wielokrotnie z dobre-ksiazki. Nawet gdy miałem jakieś zastrzeżenia zostały one wyjaśnione poprzez e-mail. Polecam księgarnie.

5 / 5 2017-04-16

Miałam sporo obaw przed złożeniem zamówienia, zwłaszcza po lekturze negatywnych opinii. Dla własnego spokoju zamówiłam za pobraniem i przesyłką kurierską. I co się okazało? Towar skompletowany w poniedziałek, kurier dotarł we wtorek. Wszystko szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Jedyny minusik (naprawdę mały) - książka mogłaby być lepiej zapakowana, no ok, był karton ale w środku biednie z folią bąbelkową, serio nie ma co oszczędzać :) Reasumując - ceny bardzo przystępne, informacje o realizacji zamówienia na piątkę z plusem. Mam nadzieję, że te negatywne opinie to już przeszłość i teraz tylko same pozytywy. Pozdrawiam - zadowolona klientka.

1 / 5 2017-04-15

Tragedia zapłaciłem za kuriera FedEx a paczka wysyłana InPostem, książka przyszła uszkodzona mimo tego iż opakowanie było nieuszkodzone a sklep nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na maile więc nie mam jak złożyć reklamacji, sprawa została zgłoszona do urzędu ochrony konsumenta bo go jakąś porazaka

1 / 5 2017-04-12

Żenada, brak realizacji zamówienia - złożone dnia 12.12., miała być wysyłka 14, potem 16, w końcu niby wyszło 19, a de facto przewoźnik twierdzi, iż została stworzona jedynie etykieta. Brak kontaktu, porażka.

2017-04-08

Dobre-książki.com.pl - świetna firma. Ceny konkurencyjne, czwartek zamówiłam, już ksiązki mam, bardzo sprawnie się odbyło. Paczka w Ruchu zdaje egzamin - niedrogo i wygodnie. Będę stale korzystała z usług obu firm

2017-04-08

Kolejny bardzo udany zakup, księgarnia na medal.

2017-03-27

Sytuacja taka sama jak poniżej... zamówiliśmy z mężem książki na prezent, w drugim tygodniu grudnia. 16 grudnia książki miały być u nas, we wtorek, 21 po wcześniejszym upomnieniu zostały wysłane... niestety nie tak jak poprosiliśmy. Z racji tego, że jest ostatni tydzień przed świętami, wyjeżdżamy na drugi koniec Polski. Poprosiliśmy więc by paczkę wysłać właśnie tam. Oczywiście nikt tego nie zrobił! Okropne podejście do klienta, okropna obsługa. Wstyd.

2 / 5 2017-03-27

Szybka przesyłka, ceny w porządku, dobre zabezpieczenie przesyłki, książki przyszły jednak w tragicznym stanie. Zdecydowanie nie polecam, wysyłają po kosztach uszkodzony towar, który zalega im na magazynie. Lepiej zapłacić więcej i po odbiorze przesyłki nie mieć gorzkiego rozczarowania. Nigdy więcej już nie skorzystam z usług tej firmy.

Rzetelne opinie o Dobre-ksiazki.com.pl

Dobre-ksiazki.com.pl

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://www.dobre-ksiazki.com.pl

Email
-

Telefon
33 4997676

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie