Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2017-07-08

W maju róże, które zostały zasadzone, rozkwitają i emanują pięknym zapachem. Jestem naprawdę zaskoczony(a). Obsługa była przyjemna, a wysyłka szybka. Gorąco polecam wszystkim sąsiadującym ogrodnikom, wszyscy są zadowoleni.

5 / 5 2017-07-08

Różaneczniki, które zostały zasadzone w maju, teraz zakwitły przepięknymi, pachnącymi kwiatami. Jestem naprawdę zaskoczony/a. Obsługa była miła, a wysyłka bardzo szybka. Polecam wszystkim sąsiadom na działkach, wszyscy są zadowoleni.

5 / 5 2017-07-03

Miły kontakt telefoniczny przy zmianie adresu wysyłki zamowienia internetowego. Nasiona i cebulki dojechały w ciagu 2 dni, bardzo dobrze zapakowane. Polecam

2017-07-01

Wielkie dzięki za sadzonki. Już są posadzone :)

5 / 5 2017-06-26

To prawdziwy dramat. Radzę unikać tego sklepu. Złożyłem zamówienie na maliny i winorośl, co wydawało się proste. Jednakże, musiałem dzwonić po około 1,5 tygodniu, żeby zapytać o przesyłkę. Ostatecznie, dostałem ją po tygodniu od momentu wysłania, ale rośliny były złamane, wrzucone bez ładu do kartonu, w bardzo złym stanie i praktycznie nie ukorzenione. Znalazł się nawet zwykły patyk zawinięty w folię z torfem, co mnie rozśmieszyło. Nawet drzewko jako prezent dodatkowy było w stanie agonii. Okropnie. Obawiam się, że żadna z tych roślin nie przeżyje. Pomimo starań o ich pielęgnację przez dwa tygodnie, wyglądają one bardzo szpecąco. Marketing może być dobry, ale reszta to totalna katastrofa. Radzę unikać tego sklepu, to oszustwo.

5 / 5 2017-06-23

Piękne sadzonki róż, szybka wysyłka i serdeczny kontakt. Polecam

2 / 5 2017-06-17

Nie polecam sklepu Domisad, z którego w maju zakupiłam cztery różne rodzaje pięknych róż. Zamówiłam po trzy sztuki każdego gatunku, co daje łącznie 12 sztuk. Niestety, rośliny zostały dostarczone bez żadnego zabezpieczenia, mimo że bardzo o nie dbałam. Spośród tych 12 sztuk, trzy nie przetrwały, a pozostałe rozwijają się teraz, ale tylko jeden gatunek okazał się zgodny z zamówieniem. Pozostałe róże są całkowicie niezgodne z opisem i zaskoczyły mnie swoją przypadkowością. Cierpliwie czekałam na ich kwitnienie, aby móc cieszyć się ich pięknem, ale niestety muszę odradzić ten sklep.

1 / 5 2017-06-08

W kwietniu 2016 złożyłam zamówienie, a w maju otrzymałam część, czyli jabłoń kolumnową i czereśnię w dobrym stanie, natomiast agrest kolumnowy nie przetrwał. Na jesieni miały do mnie dotrzeć sliwka, gruszka kolumnowa oraz porzeczka, na co się zgodziłam, jednak z powodu przesunięcia terminu, otrzymam je dopiero w wiosnę 2017. Mimo obietnic, że przesyłka została wysłana już 8 maja, do 22 maja nie dostałam nic, a przy tym telefon do firma jest niezwykle uciążliwy, po kilkunastu minutach rozmowa przerywa się. To naprawdę tragiczna sytuacja!

5 / 5 2017-06-07

Rośliny przyszły w doskonałym stanie i były profesjonalnie zapakowane. Nie rozumiem dlaczego pojawiają się negatywne opinie, ponieważ to już trzeci raz, kiedy zamawiam w tym sklepie i zawsze jestem bardzo zadowolona. Jednakże, zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie zadowolony z wszystkiego.

5 / 5 2017-06-07

Krzewy przyszły w doskonałym stanie i zostały starannie zapakowane. Nie rozumiem tych złych opinii, ponieważ jest to już trzeci raz, kiedy zamawiam w tym sklepie i zawsze jestem bardzo zadowolony/a. Nie ma takiej osoby, która by zawsze zadowoliła wszystkich.

0 / 5 2017-05-28

Kupiłem online kilka drzewek kolumnowych, a jedno z nich, grusza, jest prawdopodobnie zarażone chorobą grzybową. Drugie drzewko jest w bardzo złym stanie i istnieje możliwość, że uschnie. Nie mogę ocenić pozostałych, ponieważ nie mają liści. Czuję się oszukany.

5 / 5 2017-05-21

Po przeczytaniu negatywnych opinii, miałem pewne wątpliwości po złożeniu zamówienia. Jednak po otrzymaniu paczki muszę stwierdzić, że wszystko, czym sklep się reklamuje, jest prawdziwe. Opakowanie jest bardzo profesjonalne, sadzonki zostały odpowiednio zabezpieczone i wyglądają zdrowo. Jedyne, czego można się przyczepić, to nieco za długi czas wysyłki. Zamówiłem 1 października, a zostało to wysłane 5 października. Ogólnie rzecz biorąc, polecam ten sklep.

2017-05-03

Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za bardzo miłą obsługę i rzetelną rozmowę na czacie.

2 / 5 2017-04-29

Nie polecam firmy Domisad. Kupiłam drzewko owocowe, które przyszło w złej kondycji i bez listków. Po miesiącu wyrósł zaledwie 4 liście. Złożyłam reklamację i otrzymałam nowe drzewko, ale było jeszcze gorsze - suchy i złą jakością, a do tego była to inna odmiana niż ta, którą kupiłam i reklamowałam. Na ponowną reklamację nie otrzymałam odpowiedzi. Wydaje się, że sprzedają suche i przemarznięte drzewka, a na swojej stronie mówią o 100% zadowoleniu - ale to nieprawda. Polecam unikać tej firmy, bo można jedynie być niezadowolonym z zakupów.

5 / 5 2017-04-19

Pozdrawiam cały zespół Dom i Sad! Dzięki za szybką realizację i piękne rośliny. Czekam do następnego roku na kwitnienie.

5 / 5 2017-04-02

Jestem ogromnie zadowolona z roślin, które otrzymałam. Mają one wysokie pędy, są żywe i zielone, więc na pewno dobrze się zadomowią. Dziękuję za to i jestem pewna, że to nie będzie moje ostatnie zamówienie. Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2017-04-02

Jestem wyjątkowo usatysfakcjonowana z roślin, które otrzymałam. Sadzonki są wysokie, żywe i pełne zieleni, więc bez wątpienia się przyjmą. Dziękuję i na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie. Z czystym sumieniem polecam.

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie