Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.24/5.00 - ilość ocen: 151
opinie o dybcia.pl
1 / 5 2021-06-07

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu, 2 dni po zakupie i natychmiastowym opłaceniu zakupu, otrzymałam maila z pytaniem czy mam problem z płatnością a po wysłaniu do sklepu potwierdzenia zapłaty następnego dnia otrzymałam informację , że produkt jest niedostępny. W rozmowie telefonicznej zwróciłam Pani uwagę, że w dalszym ciągu jest na stronie uzyskałam informację, że zaraz zdejmie. Zależało mi na czasie dostawy i nie poinformowanie mnie o braku towaru było bardzo dużym kłopotem.

1 / 5 2021-06-06

Nie polecam nikomu! Wszystkie rzeczy wystawione u nich w sklepie pochodzą z aliexpress tylko że są dwa razy droższe a na zamówienie czeka się do 69 dni roboczych. Jak wystawi się im zła opinię to usuwają komentarze i blokują człowieka. O zwrocie pieniędzy można zapomnieć, PODOBNO zwracają dopiero jak po tych prawie 3 miesiącach przyjdzie towar i my na swój koszt go odeślemy.

5 / 5 2021-05-26

Totalny brak szacunku dla klienta!!! Kasowanie negatywnych komentarzy oraz blokowanie to chyba standardowa procedura w tym "sklepie". Towar "idzie" z Chin o czym klient nie jest informowany przy składaniu zamówienia. Ja osobiście czekam na swoje zamówienie, które złożyłam 9 marca.... a mamy 26 maj....kontakt z działem obsługi klienta praktycznie żaden, na każdego maila odpowiedź w formie "wyuczonej" formułki, że jest w trakcie realizacji. Żenujące....

1 / 5 2021-05-25

Firma nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę ale niestety zera się nie da dać. Czekam na paczkę 2,5 miesiąca i śladu po niej nie ma. Oszustwo i tyle.

5 / 5 2021-05-21

Nie wiem skąd oni mają tutaj tak wysoką opinie. To są zwykli oszuści, zastanawiam się czy sprawę na policję nie zgłosić skoro przy zamówieniu nie ma żadnej wzmianki że na produkty czeka się nawet 56 dni !!! Dopiero na maila po złożeniu zamówienia przychodzi informacja o tym, czyli jest to celowe wprowadzenie klienta w błąd a na to paragrafy są! Zamówiłam paczkę pod koniec kwietnia mamy koniec maja i nadal cicho. Omijajcie ten sklep !

5 / 5 2021-05-07

Stanowczo odradzam, paczka wysłana z Sosnowca a w przypadku niezgodności asortymentowej zwrot trzeba zrobić na swój koszt do Chin. Porażka a nie sprzedawca!

1 / 5 2021-05-03

Czekam na koszulkę od 10.02 Pisałam na e-maila zerowy odzew, brak kontaktu

1 / 5 2021-04-27

Zamawiam z różnych firm ubrania dla dzieci ale z tej firmy to juz przesada czekam 1,5 miesiąca i dalej nic jestem zawiedziona ostatni raz kupuje co kolwiek u was zima się skończyła a paczki dalej nie ma masakra

1 / 5 2021-03-29

Zamówiłam sukienkę. Po opłaceniu zamówienia, okazało się, że sukienka zostanie wysłana z Chin. Czas dostawy 7 tygodni. Nikt wcześniej nie uprzedził o tym fakcie. Produkt niezgodny ze zdjęciem. Nie polecam.

1 / 5 2021-02-25

Robią ludzi w konia, informacja o dostawie jest nieprawdziwa, podają krótki czas oczekiwania po czym przychodzi info na pocztę ze może to potrwać nawet 3msc Nigdy już nic od nich nie zamówię !!

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie