Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.34/5.00 - ilość ocen: 132
opinie o dybcia.pl
5 / 5 2020-11-25

Przesyłka idzie od początku października (jest koniec listopada) , firma nawet nie raczy odpisać na meila ....firma DYBCIA największy mój błąd

5 / 5 2020-11-18

Nie polecam tej strony! Zamówiłam od nich pierwszy i ostatni raz, produkt przyszedł nie zgodny z opisem szkoda pieniędzy a jeżeli chodzi o zwrot to jest problem brak pomocy od kogo kolwiek trzeba odsyłać bezpośredni do Chin i ponosić za to koszty a co do zwrotu pieniędzy nie wiadomo czy by był zwrot. Poprostu oszukują ludzi i naciągają na pieniądze.

5 / 5 2020-09-17

Dajcie spokój! Towar zamówiony 10 lipca dziś jest 17 września a ja wciąż czekam. Sprzedająca twierdzi że dopiero po 59 dniach oczekiwania będzie mogła interweniować. To jest jakaś kpina z klienta, chiński badziew a człowiek czeka ponad dwa miesiące. Pierwszy i ostatni raz dałam się nabrać.

1 / 5 2020-08-04

Niestety dopiero po złożeniu zamówienia zobaczyłam czas przesyłki (79 dni roboczych! ????). Okazało się również, że te wszystkie sprzedawane przez sklep rzeczy są po prostu z Aliexpress sprzedawane 3 razy drożej. Nie polecam.

1 / 5 2020-07-10

Przedmiot był niezgodny z tym przedstawionym na zdjęciu, obsługa nie wyraziła chęci pomocy w rozwiązaniu problemu.

5 / 5 2020-07-09

Zdecydowanie nie polecam. Choć ceny przystępne, to jakość obsługi najgorsza z jaką się spotkałam. Czas dostawy bardzo długi plus NIE MA GWARANCJI NA DOTARCIE PRZESYŁKI. Podejście nieprofesjonalne, korespondencja mailowa na bardzo słabym poziomie. Brak rekompensaty za czas oczekiwania. Odradzam korzystania z usług tego sklepu.

1 / 5 2020-07-08

Informacja o tym ze wysylka idzie z Chin sprytnie ukryta.Nie polecam

5 / 5 2020-06-16

Jakość produktu można porównać z najtańszymi rzeczami z Aliexpress (bo też stamtąd są zamawiane). Dostawa jak się nie doczytasz to masz zdziwienie po tygodniu. Koszula szła do mnie dokładnie 72 dni. Dodzwonić się graniczy z cudem. Proszę się nie nabrać na piękne zdjęcia, bo nie przychodzi to co na zdjęciu. Wcale nie ma co sie dziwić skoro sklep Dybcia jest tylko posrednikiem i nie widzi tych rzeczy na żywo to co mogą o nich powiedzieć. DNO I 100 M MUŁU DLUGO DLUGO NIC I DYBCIA.

5 / 5 2019-03-21

Torebka doszła po dwóch dniach, bardzo duża i pojemna. Sprzedawca szybko i konkretnie udzielił mi odpowiedzi.

5 / 5 2019-03-16

Jak dla mnie wszystko na wielki plus, kontakt z firma super bez zastrzezen, szybko odpowiadali. Zamowilam torebke przyszla po czasie o ktorym firma informuje. Towar zgodny ze zdjeciami, jestem mega zadowolona!!!

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie