Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.34/5.00 - ilość ocen: 132
opinie o dybcia.pl
2 / 5 2019-03-14

Czekam na swoją paczkę już drugi miesiąc masakra!!! Nie polecam. Pracuje cały czas nie mam czasu siedzieć w domu i czekać aż paczka do mnie przyjdzie nie dostałam nawet awizo od listonosza gdzie bym mogła paczkę odebrać moja paczka nie wiadomo gdzie jest i czy w ogóle do mnie przyjdzie! dobrze że zapłaciłam im mniejszą sumę pieniędzy bo kontakt z tą panią mailowy jest równie nie profesjonalny jak cała ''firma''

2 / 5 2019-03-01

Nie polecam sklepu dybcia.pl. Zamowiłam dwie rzeczy, obie przyszły niezgodne z zamowieniem. Na przesyłki czekałam bardzo długo, bo towar został sprowadzony z CHIN. Nie dałabym złamanego grosza za taki badziew. Nie dajcie się nabrać na ładne zdjęcia. Ten sklep to totalna porażka

2019-02-05

Zakupy udane. Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-28

Jak najbardziej polecam sklep. Wszystko zgodne z opisem, dobrze zabazpieczone na czas transportu. Na pewno wrócę tu na zakupy nie raz.

5 / 5 2019-01-20

Duży wybór ciekawych artykułów. Zamówiony towar dostarczony szybko. Od kiedy odkryłam ten sklep jestem szczęśliwsza :D

5 / 5 2019-01-20

Zawsze bezproblemowo. Zamawiam tu sporo akcesoriów do paznokci, nigdy nie było żadnych problemów. Dostawa i płatność ok. Wybór duży, ceny bardzo konkurencyjne. Dobry sklep, polecam.

5 / 5 2019-01-15

Atrakcyjność artykułów i cen idą w parze. Bardzo szybko doszła przesyłka. Warto polecić ten sklep.

5 / 5 2019-01-09

Szybka realizacja zamówienie. Profesjonalny sklep. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.

2019-01-09

Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Transkcja zawsze udana. Wszystko w najlepszym porządku.

2019-01-08

Rzeczy sa zamawiane z Aliexpress tylko że z potrójną ceną. Zamówiłam legginsy które nie są zgodne z opisem a jakościowo bardzo słabe. Miałybyc szaro-czarne z trzema prostymi białymi paskami. Doszły po 2 miesiacach... Krzywo zszyty wzór, odstające nici. Mają 3 i pół białego paska, z każdej strony inaczej zszyte wygląda to tragicznie. Te dobre opinie piszą sami. Że torebka z chin przyszła w 2 dni? Chyba teleportem !

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie