Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.24/5.00 - ilość ocen: 151
opinie o dybcia.pl
1 / 5 2021-02-25

Przestrzegam! Szkoda czasu i nerwów ! Nie zamawiajcie nic z tego sklepu,, nie warto

1 / 5 2021-02-23

Z tej złości nie zmieniłam gwiazdek! Szkoda ze nie można dać mniej niż 00000 A to by była jeszcze za wysoka ocena dla tego sklepu

5 / 5 2021-02-23

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

1 / 5 2021-02-23

Nie polecam!!!! Tragedia,, z daleka od tego sklepu. Jeśli chcecie czekać na chiński badziew 2-3 msc i nie zawsze towar otrzymacie,, to polecam każdemu samemu zamówić z AliExpress

1 / 5 2021-02-22

UWAGA OSZUŚCI Nie polecam, omijajcie z daleka, chiński szitttt.... a czas oczekiwania.... No coment!!!

1 / 5 2021-02-22

Tylko nie ten sklep!!! Nie kupujcie tu nic !!!! Wszystkie opinie potwierdzam w 100% szkoda ze opiniujący nie zmniejszają gwiazdek,, bo to zawyża ocenę tego badziewnego sklepu!!!!!!! Odradzam,, oszuści i naciągacze !!!!!

1 / 5 2021-02-22

Witajcie , jestem strasznie niezadowolona!!!!!!!!!!! Odradzam i nie polecam!!!!!! Po pierwsze zamawiając towar jest podana błędna informacja o dostawie ,, u mnie było to 2-4dni , jak już zapłaciłam przychodzi e-mail ze dostawa potrwa nawet 49 do 59 odliczając weekendy oczywiście ,, jest to wprowadzanie w błąd klienta już na samym wstępie ,, ale mówię spoko pewnie poczekam 2-3tyg i będzie Zamowilam ubranko dla dziecka ... mija dziś 56 dzień paczki nie ma ,,,dzieciak już wyrósł z rzeczy które zamawiałam 3msc temu!!!! Tragedia, nie polecam czuje się przez ten sklep oszukana... i co z tego ze oddadzą kasę Wolałabym sama zamówić przez Ali,, zamawiałam już wiele razy i nigdy na nic nie czekałam dłużej niż 3tyg ,, ale nie wiedziałam ze te rzeczy z tego sklepu są z tamtąd !!! Odradzam i nie polecam!!!

1 / 5 2021-01-30

oczywiście przez pomyłkę nie odznaczyłam gwiazdek w skali oceny. sklep nie zasługuje nawet na jedną!

5 / 5 2021-01-30

UWAGA Oszuści!!! Bardzo żałuję, że nie zapoznałam się z opiniami tego sklepu przed złożeniem zamówienia. Uważam, ze ten sklep powinni zamknąć bo zwyczajnie oszukuje ludzi , którzy dopiero po zapłaceniu za towar dostają maila z informacją, że czas oczekiwania może wynieść do 59 dni! Sprzedają chińskie badziewie najgorszej jakości! to jakaś kpina! Naciągacze i oszuści!

5 / 5 2020-11-25

Przesyłka idzie od początku października (jest koniec listopada) , firma nawet nie raczy odpisać na meila ....firma DYBCIA największy mój błąd

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie