Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.34/5.00 - ilość ocen: 132
opinie o dybcia.pl
5 / 5 2019-01-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, fakt ze czekalo siemęża 1,5 miesiaca ale warto. Dodatkowo staly kontakt ze sklepem przez email. Polecam!!:)

5 / 5 2018-12-29

Serdecznie polecam ! Śliczne rzeczy w bardzo dobrych cenach. Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania, dzięki czemu na całym etapie realizacji zamówienia wiadomo, co dzieje się z przesyłką :) Na pewno zrobię zakupy ponownie ;)

5 / 5 2018-12-29

polecam!!!!!

2018-12-29

Duży wybór najróżniejszych ubrań, wiele rozmiarów, nie ma problemów z dostępnością. Ubrania są wygodne, świetnie się je nosi, nie ma problemu z praniem.

5 / 5 2018-12-23

Wysyłka szybka, duży wybór, transakcja bez problemu, jestem zadowolony.

2018-12-20

Konkretny sprzedawca. Zasługuje na dużą ilość gwiazdek. Udane zakupy. Na pewno tu wrócę.

2 / 5 2018-12-18

Sklepu absolutnie NIE POLECAM. Do tej pory byłam (powiedzmy) zadowolonym klientem tego sklepu, co prawda rzeczy nie były najlepsze jakościowo, jednak czego by spodziewać się po takiej cenie. Często opis i zdjęcia odbiegały od faktycznego wyglądu rzeczy, jednak na to też przymykałam oko, jednak to co przytrafiło mi się tym razem to jakiś absurd! Nie doszły do mnie rzeczy, po jednej, po dwie z paczki (ponieważ zwykle zamawiałam parę rzeczy na raz) Być może Pan myślał, że tego nie zauważę, jednak z tych rzeczy nazbierała się spora sumka (ponad 200zł!!!!) w tym wypadku więc postanowiłam napisać w celu wyjaśnienia, w odpowiedzi dostałam meila z informacją, że rzeczy zostały odebrane, po prostu jakiś żart. Czy uważacie, że powinnam zgłosić sprawę na policję? Ja klientem tego sklepu na pewno już nie będę i wam też nie polecam..

5 / 5 2018-12-18

Szukałam takiego sklepu i znalazłam. Szeroki asortyment w jednym miejscu. Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę ale za to darmową. Ja polecam ten sklep.

2018-12-17

Sklep oceniam bardzo wysoko. Moja zona często u nich kupuje. Towar najlepszej jakości. Duży wybór. Przystępne ceny.

5 / 5 2018-11-29

Duży wybór to pierwszy plus.. Drugi plus jest taki, że spodnie świetnie na mnie pasują. Trzeci to to, że paczka pomimo zapisów w regulaminie o dłuższym czasie wysyłki, przyszła do mnie nawet szybko.

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie