Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.34/5.00 - ilość ocen: 132
opinie o dybcia.pl
2018-11-24

Pierwsze moje zakupy na tym portalu i nie zawiodłam się. Pozytywnie zaskoczyła mnie bardzo dobra jakość zakupionej bluzy. Z pewnością to nie były moje ostatnie zakupy na dybcia.pl

5 / 5 2018-11-23

Jestem zadowolona z zakupów. Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-20

Polecam. Co prawda było małe zamieszanie z zaginioną paczką, ale sprawa została szybko i sprawie załatwiona. Na pewno jeszcze nie raz coś zamówię z tego sklepu.

5 / 5 2018-11-18

Polecam. Fajne torebki mają :) Ostatnio zakupiłam taką wiklinową, okrągłą. Wysoka jakość wykonania w promocyjnej cenie! Wzbudziła zachwyt moich koleżanek. Zachęcam do zakupów.

2018-11-13

Kontakt ze sprzedająca bardzo dobry ale czas realizacji zamówienia masakra ..... niestety mój błąd,ale zobaczyłam ile idzie zamowienie dopiero po opłaceniu sukienki zamawiając przez internet myślałam ze to będzie 2-4 dni niestety czekam juz prawi miesiac a ukienka dopiero w sortowni gdybym wcześniej wiedziała ze to z aliexpress sama bym sobie ja zamówiła.

2018-11-12

Na zamówienie czekałam 3,5 tygodnia. Mogę potwierdzić, że są to rzeczy z ali, tylko sprzedawane 2 lub 3 razy drożej. Niemniej jednak co do samej obsługi sklepu nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-05

Udane zakupy, trafione w punkt. Polecam ten sklep. Wybór towarów jest ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie :)

2018-10-24

W ofercie mają wiele ciekawych produktów niedostępnych w sklepach stacjonarnych. To czyni ich wyjątkowymi i powoduje, że bardzo często robię u nich najróżniejsze zakupy.

5 / 5 2018-10-21

zamowilem, oplacilem towar otrzymalem. na moje pytania email otrzymalem odpowiedź w ciagu godziny. polecam ten sklep

2018-10-13

Towar sprowadzony z Chin. Dokładnie te same zdjęcia są na dybci i na alliexpresie. Tylko na alli jest taniej. A bluzka może być, choć spodziewałam się lepszego materiału.

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie