Kategorie: / Firmy kurierskie

Geis PL Opinie Klientów

2.96/5.00 - ilość ocen: 202
opinie o Geis PL
5 / 5 2019-03-02

Polecam.

5 / 5 2019-02-28

Polecam

2019-02-28

Przesyłki nadane w dniu wczorajszym które powinny zostać doręczone w dniu dzisiejszym niestety ale nie zostaną ponieważ w systemie GEIS zostały dopiero wprowadzone jako odebrane. Od momentu nadania do następnego dnia brak możliwości śledzenia. Nigdy więcej.

5 / 5 2019-02-27

Wszystko w porządku i na czas.

2 / 5 2019-02-18

Przesyłka wróciła do adresata. Kurier mimo, że kontaktował się ze mną 3 krotnie nie dostarczył mi przesyłki o umówionej porze ( w rozmowie mówiłam, że jestem w domu od 14, gdyż pracuję). Według kuriera powinnam być w domu między 11 a 13, bo on tylko wtedy może mi dostarczyć paczkę. Proponował, że może ją gdzieś zostawić, ale na propozycję, że zadzwonię do mamy, która mieszka w innej niż ja dzielnicy i spytam czy będzie w domu, odpowiedział, że on jeździ tylko po tej dzielnicy i musiałby skontaktować się z kolegą. Oddzwonił, że kolega nie odbiera. W końcu umówiliśmy się, że przyjedzie jutro o 14. Niestety następnego dnia dzwonił do mnie kilka razy ( od 13.01 do 13.24) i wysłał sms z prośbą o kontakt. Telefonów nie odebrałam, bo jestem w tym czasie w pracy i często nie mogę rozmawiać. Próbowałam oddzwonić, lecz było zajęte. Po przyjściu do domu "weszłam" na śledzenie przesyłki i okazała się, że zarówno poprzedniego dnia jak i w tym dniu kurier opisał, że nie mógł się skontaktować z klientem. Firma kurierska twierdzi, że to moja wina, bo nie było mnie w domu. Nie jest także możliwe złożenie reklamacji. Dzwoniąc pod numer firmy kurierskiej i wybierając tonowo dział reklamacji okazuje się, że rozmawiam z infolinią, a po przełączeniu do takiego działu(??) nikt nie odbiera. Jednym słowem - klient który coś zamawia powinien całkowicie podporządkować się tej firmie , bo inaczej nie otrzyma przesyłki, oczywiście ze swojej winy. Czysty absurd. Absolutnie nie polecam

1 / 5 2019-02-10

kurier miał odebrać ode mnie paczkę 13-12-2018 i wysłałem już parę e-maili z prośbą o wyjaśnienia i odebranie przesyłki ale ciągle jestem zbywany ostatnią informację jaką otrzymałem 31-12-2018 po którymś już e-mailu upominającym to: "Dzień dobry, w chwili obecnej brak możliwości odbioru, oddział będzie planował odbiór po Nowym Roku. " nie wiem co to za kurier bo opłaconą przesyłkę nie odbiera od miesiąca.. nie chcą też zwrócić pieniędzy zaznaczam że przesyłkę kurier ma odebrać z dużego miasta jakim jest Poznań nie polecam tego kuriera bo tylko mam kłopoty przez niego i muszę się tłumaczyć osobie która czeka na paczkę

1 / 5 2019-02-09

Kurier z Gdańska... szkoda słów. 6 dni roboczych czekam na przesyłkę i nic, wszyscy mają wszystko w d.... Obsługa fatalna, na infolini Pani nie może się z nikim połączyć - ani z oddziałem ani kurierem. Paczka sobie leży - jutro dzień 7-my - piątek, po weekendzie święta, a paczka właśnie na święta. Od dziś na każdej aukcji allegro, czy w sklepie internetowym omijam szerokim łukiem te, które oferują dostawę przeklętą firmą GEIS !!!

1 / 5 2019-02-07

Brak śledzenia paczki utrudnia zorganizowanie jej osobistego odbioru . Nie było mnie w domu wiec poprosiłam kuriera żeby zostawił paczkę przy schodach i to zrobił ale schodach sąsiada , jak do niego dzwoniłam bo nie mogłam znaleźć przesyłki nie odbierał , zostawiłam wiadomość na jego poczcie z numerem przesyłki imieniem i nazwiskiem - zero odzewu . W końcu po paru godzinach szukania znalazłam ją u sąsiada .

4 / 5 2019-01-29

Kurier był ogorzinie o której był umówiony. Przed przyjazdem kontaktował się telefonicznie .

2019-01-23

Kurierzy są bardzo zapracowani. To normalne, że nie będą czekać na kogos kogo nie ma w domu lub nie naszykowal pieniędzy. A opóźnienia się zdarzają przecież będą święta i zawsze w tym okresie bedzie za mało rak do pracy. Tak jest wszędzie. W każdym miejscu na świecie. Nie oszukujmy się ludzie tez kłamią i oszukują A próbują zgonic na kurierow czy na infolinię.

Rzetelne opinie o Geis PL

Geis PL

Siedziba
Sosnowiec- Pieńki 7

WWW
https://www.geis.pl/pl

Email
[email protected]

Telefon
(041) 310 68 00

Komórka
-

Infolinia
+48 22 212 28 00

Logowanie