Kategorie: / Usługi

Kwiatowa Przesyłka Opinie Klientów

3.44/5.00 - ilość ocen: 121
opinie o Kwiatowa Przesyłka
1 / 5 2022-06-25

złodziejstwo

Odrer za ponad 500zł. Z bukietu ze zdjecia zamiast 23 róż zrobili jakiś wiecheć z 9ciu róż przy czym to wogóle nie było podobne do zdjecia poglądowego!!! Po długich reklamacjach zaproponowali mi 20% rabatu na nastepny order - o nie!!! drugi raz nie bede waszym klientem!!!!!!!

1 / 5 2022-05-27

Dramat

Dramat, nie polecam nikomu, nigdy więcej! Czas realizacji 10 godzin, zamówienie przyjechało o 2, bukiet za 150 zł wyglądał jak zrobiony z resztek za 15 zł - na opiniach google dodałam zdjęcia dla porównania, fatalna obsługa, nieterminowo, a jakość, cóż chyba gorzej się nie da, lepiej gdyby to zamówienie wcale nie zostało zrealizowane, bo wstyd komuś wysłać taki bukiet.

1 / 5 2022-05-26

Złodziejska firma !!! Nie polecam !!!

Zamawiałam kwiaty z innych poczt kwiatowych i w życiu nie widziałam tak niechlujnego bukietu. 3 róże były zdechłe a bukiet nie przetrwał 2 dni /nie przetrwał nawet gwarancji. Otrzymałam zwiędłe kwiaty nie powinny znaleźć się w bukiecie bo to oznacza brak szacunku dla klienta. Miał być piękny różowy bukiet dla nastolatki na jej święto,sprawić radość a okazał się wielkim rozczarowaniem.Spowodował smutek i zlekceważenie okazji przez nadawcę .W życiu nie czułam się tak zażenowana i oszukana. Kwiaty były mocno ściśnięte, wstążka ucięta i niechlujnie zawiązana, przybranie tragiczne. Kwiaty były zwiędłe i wyglądały jak z odzysku z giełdy kwiatowej .Kolor bardziej herbaciany/ pomarańczowe niż różowe, trawy dekoracyjnej brak a kryza różowa zrobiła się niewidzialna! Przykre jest to ze dostarczone kwiaty pozostają wiele do życzenia i wstyd było mi kiedy otrzymałam zdjęcie dla porównania od adresata. Kwiaty za 179zl a wyglądają jak wyciągnięte ze śmietnika!!!! Ta „Subtelna Niespodzianka” zdecydowanie zszokowała i zlekceważyła adresata niż zrobiła wrażenie. Nie polecam i zdecydowanie nie skorzystam z Panstwa usług nigdy więcej !!!!! Bukiet zdecydowanie nie zgodny z opisem z wadami. Państwa podejście do klienta jest żałosne i obraźliwe. Po dwudniowej odpowiedzi dot reklamacji zostałam poproszona o wyciągnięciu ich ze śmietnika i o odesłanie. Gdzie w pierwszym e-mailu reklamacji wyraźnie napisałam ze poszły do kosza ponieważ były tragiczne i wadliwe. Nie przetrwały nawet 2 dni !!!! Chciałabym przestrzec wszystkich przed ta złodziejska firma jaka jest „Kwiatowa przesyłka.pl” !!!! Zostałam okradziona ze 179 zł a zaproponowano mi 10% zwrotu przyznając ze kwiaty odbiegały od wzoru na stronie obiecując poprawę poniesienia standardów, których ta firma nie posiada !!! Żenada!!! Jeśli nie chcecie Państwo stracić pieniędzy unikajcie tej kwiaciarni !!!! Kwiaciarnia również nabiera innych klientów usuwając negatywne opinie które zdecydowanie powinny ostrzec przyszłych klientów !!!! Nie dajcie się nabrać !!!!! Najgorsza kwiaciarnia internetowa !!!! Nie polecam !!!!!

5 / 5 2022-04-16

PORAŻKA :( NIE POLECAM! :(

OMIJAĆ szerokim łukiem. "Kwiaty" dostarczony mojej mamie w żadnym stopniu nie przypominał bukietu, który zamówiłem i za który zapłaciłem 199pln, nie był wart więcej niż 20pln... ten sklep to jedna wielka PORAŻKA :( NIE POLECAM! :(

1 / 5 2022-04-09

Nie polecam

CZYTAJCIE OPINIE ZANIM ZAMÓWICIE COKOLWIEK W TEJ FIRMIE!!! 18.11 zamówiłem kwiaty na rocznicę ślubu dostawa miała nastąpić właśnie 18.11.21 między godziną 17 a 18. Przesyłka nie dotarła ale za to o godzinie 20.40 otrzymałem maila cytuję: "bardzo mi przykro, jednak w wyniku błędu technicznego lokalna kwiaciarnia nie otrzymała Pańskiego zamówienia, w związku z czym nie zostało ono zrealizowane." - O tym że nie dostarczą zapewne wiedzieli dużo wcześniej ale chytrość i podłość powoduje to że biorą klienta na przetrzymanie aby kasa nie uciekła bo może klientowi przejdzie i wyślą za dzień albo dwa uwiędły bukiet. Muszę przyznać że głupio mi było przed żoną bez kwiatów w taki dzień.

1 / 5 2022-04-09

Nie Polecam !

NIE POLECAM !!!! Dostarczone kwiaty w ogóle nie przypominały bukietu ze zdjecia. Gdzie wiadomo, że kwiaty na zdjęciu i dostarczone do odbiorcy powinny byc "jeden do jeden". Cena bukietu nie była najtańsza, a bukiet wyglądał jak za 20 zł. Szkoda, że nie można dodawać zdjęcia chetnie przedstawiłabym rzetelność i profesjonalność firmy. Zaproponowana rekompensata 10% to jakiś żart. Juz teraz wiem ze w danej miejscowości lepiej poszukać samemu kwiaciarni, która ma opcje dowozu. Będzie taniej i bardziej profesjonalnie.

5 / 5 2022-04-08

Nie Polecam!!!

NIE POLECAM !!!! Dostarczone kwiaty w ogóle nie przypominały bukietu ze zdjecia. Gdzie wiadomo, że kwiaty na zdjęciu i dostarczone do odbiorcy powinny byc "jeden do jeden". Cena bukietu nie była najtańsza, a bukiet wyglądał jak za 20 zł. Szkoda, że nie można dodawać zdjęcia chetnie przedstawiłabym rzetelność i profesjonalność firmy. Zaproponowana rekompensata 10% to jakiś żart. Juz teraz wiem ze w danej miejscowości lepiej poszukać samemu kwiaciarni, która ma opcje dowozu. Będzie taniej i bardziej profesjonalnie.

5 / 5 2022-03-08

Tragedia. Nie polecam nikomu. Zamówiłem kwiaty na dzien kobiet. Jeszcze nigdy nie było mi tak wstyd przed narzeczoną i moją córką. Bukiety nie dojechały. Wszystkie kobiety dostały, a ja nie mogłem uwierzyć w to, ze tak mnie wystawili. Lepiej samemu iść do kwiaciarni, przynajmniej ma się pewność, ze kwiaty dotrą, a Ty nie będziesz musiał się wstydzić.

1 / 5 2022-02-28

Kwiaty nie zostały dostarczone w terminie (mimo, że żona była przez cały dzień w domu). Nie zostaliśmy poinformowani o jakichkolwiek problemach. Niepewność, czy kurier przyjedzie spowodowała, że nie mogliśmy wykorzystać zakupionych biletów do kina. NASTĘPNEGO dnia dostałem żona otrzymała telefon z zapytaniem o której kurier może przyjechać z kwiatami. Gdy poinformowała, że nie przebywa już na terytorium Polski, dostałem informację, że mogę samodzielnie odebrać kwiaty skoro odbiorcy nie ma już w domu. Na stronie nie ma aktualnych informacji kontaktowych (infolinia powinna działać do 22, a okazało się, że o 20 już nikt nie pracuje). Firma nie dba o klienta i naraża go na niepotrzebne straty finansowe oraz emocjonalne. Reklamacja była składana 3 razy, a pomimo wszystkich trudności, firma zamiast zadośćuczynić za straty, zaproponowała 20% rabatu na kolejne zamówienie.

5 / 5 2022-01-24

Dostarczona wiązanka pogrzebowa była zupełnie niezgodna z tym co zostało zamówione. Miało być anturium z różami w kolorystyce biało-żółtej, były róże i goździki w czerwieni, plus jeszcze ochydna paproć, Napis na szarfie inny, niż ten podany w zamówieniu. Szarfa biała zamiast czarna. Pani z kwiaciarni współpracującej informowała kwiatowąprzesyłkę.pl, że nie ma anturium jako odpowiedz usłyszała, że ma dać cokolwiek byle tylko cena się zgadzała. Porażka!!! NIE POLECAM!!!!!

5 / 5 2021-11-19

CZYTAJCIE OPINIE ZANIM ZAMÓWICIE COKOLWIEK W TEJ FIRMIE!!! 18.11 zamówiłem kwiaty na rocznicę ślubu dostawa miała nastąpić właśnie 18.11.21 między godziną 17 a 18. Przesyłka nie dotarła ale za to o godzinie 20.40 otrzymałem maila cytuję: "bardzo mi przykro, jednak w wyniku błędu technicznego lokalna kwiaciarnia nie otrzymała Pańskiego zamówienia, w związku z czym nie zostało ono zrealizowane." - O tym że nie dostarczą zapewne wiedzieli dużo wcześniej ale chytrość i podłość powoduje to że biorą klienta na przetrzymanie aby kasa nie uciekła bo może klientowi przejdzie i wyślą za dzień albo dwa uwiędły bukiet. Muszę przyznać że głupio mi było przed żoną bez kwiatów w taki dzień.

5 / 5 2021-10-26

Realizacja zamówienia i dostawa bardzo sprawnie zorganizowana, obdarowana osoba jest zachwycona bukietem kwiatów.

5 / 5 2021-10-26

Very good and fast service!

5 / 5 2021-08-26

Obsługa bardzo miła. Przesyłka dotarła na czas. Rodzice bardzo zadowoleni. Kwiaty świeże.

5 / 5 2021-08-22

Kwiaty nie zostały dostarczome w określonym czasie. Ponoć zostały pozostawione u któregoś z sąsiadów. Zamówione na urodziny żony gdyż ja przebywałem za granicą. Żona nie otrzymała kwiatów z liścikiem z życzeniami. Ponadto kwiatowa przesyłka już ponad tydzień rozpatrują reklamację o zwrot poniesionych kosztów tj nie mało bo 288zł za nie wywiązanie się z umowy na co otrzymałem odpowiedź że jest wszystko ok i kwiaty zpstały doręczone(do sąsiada). FIRMA BARDZO NIEPEWNA. NIE POLECAM NIKOMU TAKIEGO POTRAKTOWANIA.

5 / 5 2021-08-19

Super wszystko poszło. Polecam

5 / 5 2021-07-14

Pełen profesjonalizm Super polecam

5 / 5 2021-06-21

Towar niezgodny z zamówieniem. Bukiet w żadnym, nawet najmniejszym szczególe, nie przypomina tego, ktòry zamówiłam. Kolorystyka jest zupełnie inna, kwiaty są inne, papier jest inny, oraz przybranie znacznie ròżni się od zamawianego. Rozumiem, iż w zależności od pory roku, dostępność kwiatów może być ròżna, ale mamy czerwiec, a kwiaty w bukiecie, który zamówiłam, nie są specjalnie trudne w zdobyciu. Nie jestem w stanie pojąć, w jakim celu na stronie www podane są zdjęcia poglądowe bukietòw, skoro to, co przyjeżdża, w żadnym stopniu nie przypomina towaru zamòwionego. Nie zamòwiłabym bukietu, ktòry został dostarczony, a już na pewno nie zapłaciłabym za niego 169zł. Złożyłam reklamację. Zaproponowano mi śmieszny 10% zwrot kosztòw lub 20% rabat na kolejny tandetny bukiet. Tak się manipuluje klientem, zamiatając syf pod dywan, zamiast polepszyć usługę. Pewnie jak idziecie do sklepu po białą czekoladę, to wychodzicie z deserową, bo pani ekspedientka miała w d**ie Wasze zdanie. Nie polecam!!!!!!!

5 / 5 2021-06-17

Transakcja szybka, dostawa w punkt. Polecam!

5 / 5 2021-06-17

PIEKNE KWIATY SUPER NIESPODZIANKA

5 / 5 2021-06-17

Koszmar. Obsługa klienta nie powinna nawet tak się nazywać. Zamówiłam prezent dla Taty na urodziny 3 tygodnie przed terminem dostawy. W dniu dostawy wieczorem dostaje informacje ze niestety nie dostarcza go na czas. Frustracja bo przecież już nic nie da rady zrobić. Napisalm maila z prośbą o zwrot pieniędzy. Po czym nastepnego dnia dostaje informacje ze wycofali zamówienie I żebym poinformowała odbiorcę ze ma odmówić przyjęcia paczki. Niewyobrażalne. Nie mogłaby to zrobić tacie. Porażka. Odpisałam że nie powinni podejmować takich decyzji bez pytania. Powiedzialam ze jeśli paczka przyjdzie to zostanie odebrana. Po czym tata dzwoni wzruszony ze dostał przesyłkę. Napisałam do firmy ze paczka właśnie została dostarczona ale nadal nie jestem zadowolona z tego jak mnie potraktowano. Niestety nikt tym sie nie przejął. Nie ważne że po terminie ważne że dostarczone tak traktują klienta. Nie polecam. Raczej nikt nie lubi dostać prezent urodzinowy Po urodzinach.

1 / 5 2021-05-31

Ta firma to jest porażka. Nie zrealizowali zamówienia - nie potrafią tego nawet zweryfikować. Infolinia nie działa. Nie wiem, czy odzyskam pieniądze. Chciałem Mamie sprawić miłą niespodziankę na Dzień Matki, a tu taka porażka. Stanowczo odradzam.

1 / 5 2021-05-31

Oszuści, którzy umywają ręce od odpowiedzialności. Po dniu Matki usunęli ponad 80 negatywnych opinii z Google. Moje zamówienie przyszło pomylone, a firma nie widzi w tym problemu. Z tego co zdążyłam zobaczyć w usuniętych opiniach, miałam szczęście, że moja mama dostała w ogóle jakikolwiek bukiet. Odradzam korzystanie z usług firmy.

5 / 5 2021-05-27

Okropna firma, bark dostawy, brak kontaktu!!!! Dwa razy na linie byłam jako 20 oczekująca osoba. Oni nie istnieją. Brak profesjonalizmu i dobrej obsługi, jest łatwiej i szybciej się zaczepić na COVID niż zamówić u nich Kwiaty.

1 / 5 2021-05-26

Oddajcie oszuści moje pieniądze!!!!

1 / 5 2021-05-26

Oddajcie oszuści moje pieniądze!!!!!!

5 / 5 2021-05-26

Nie polecam. Opóźnienia w dostawie, a aby się do nich dodzwonić trzeba czekać około 95min. Natomiast po połączeniu, konsultacji udzielają młodzi amatorzy, ktorzy nie sa w stanie ani nic ustalić, ani udzielic informacji, ani w rzeczy samej pomoc. Zamowienie na daną datę z wyprzedzeniem kilku dni nie wystrczy, potrzebne jest szczęście. Nawet jeśli mówimy o miescie do 50 tyś mieszkańców, w którym jest wiele kwiaciarni....Gwarancji na terminową dostawę nie ma. Naprawdę warto dopłacić kilka zł żeby zrobić komuś przyjemność i skorzystać z jakiejs alternatywy dla kwiatowej przesyłki.

1 / 5 2021-05-26

Zdecydowanie nie polecam korzystać z usług, po potwierdzeniu, że usługa zostanie zrealizowana (zakup wczoraj wieczorem, potwierdzenie dzisiaj rano), przed chwilą, po mojej interwencji dostałem informację, że jednak przesyłka kwiatowa nie dojdzie do skutku - tłumacząc się, o zgrozo, że kwiaciarnia nie zarezerwowała kwiatów na zamówienie. Świetny prezent na dzień mamy, nie ma co.

1 / 5 2021-05-21

NIE polecam. Dostarczony bukiet był brzydki i znacząco odbiegał od tego, za co zapłaciłem. W bukiecie była mniejsza ilość kwiatów, niektórych gatunków w ogóle nie było, dominowało zielone przybranie. Bukiet był po prostu paskudny. Co więcej firma w sposób niegrzeczny i cwaniacki odrzuciła moją reklamację, przez co musiałem wnioskować do Rzecznika Praw Konsumenta o interwencję. Trzymajcie się od tej firmy z daleka.

5 / 5 2021-05-13

Totalna porażka. Wiązanka którą otrzymałam została wykonana ze starych gałązek z obsypującymi się igłami. Nie wypadało zanieś jej na cmentarz. Reklamacji ta wspaniała firma nie uwzględniła wyjaśniając że „ Floret, będący podstawą wiązanki, zwyczajowo wykonany jest z gałązek drzew iglastych (najczęściej świerku). Opadające igły nie są niczym niezwykłym. Na podstawie przesłanych przez Panią zdjęć widzimy, że wiązanka została uszkodzona po doręczeniu - co prawdopodobnie jest związane z bardziej obwitym wypadaniem igieł. Rozbieranie lub uszkodzenie doręczonej kompozycji, jest też jednoznaczne z utratą gwarancji z naszej strony. Jest nam niezmiernie przykro, że dostarczona kompozycja nie spełniła Pani oczekiwań. Z uwagi na fakt, że zadowolenie naszych klientów jest dla nas wartością nadrzędną, chcieliśmy zaproponować Pani 10% rabat na dowolny produkt z naszej oferty.” Żenada Trzeba było rozebrać wiązankę i włożyć nowe gałązki

1 / 5 2021-04-21

Nie polecam tej firmy, a przynajmniej współpracującej z nimi kwiaciarni w Częstochowie. Mimo że otrzymałem od kuriera potwierdzenie o przekazaniu bukietu w przewidywanym terminie, de facto nie dotarł on do adresatki. Gdy dzień później składałem reklamację, okazało się, że bukiet trafił pod inny adres, a kurier twierdził, że osoba, która go odebrała, miała to samo imię, co adresatka podana w zleceniu! Następnego dnia - w ramach rekompenasty - dostarczono kwiaty (z "przeprosinowym" pudełkiem ptasiego mleczka) pod właściwy adres, ale z kolei był to inny bukiet niż zamówiony! W odpowiedzi na kolejną reklamację usłyszałem, że "w trudnym czasie pandemii" kwiaciarnia nie zawsze może skomponować bukiet zgodnie z zamieszczonym w ofercie zdjęciem. Zaproponowano mi w ramach kolejnej rekompenasty jeszcze jedno pudełko czekoladek dla adresatki, zwrot 10% ceny bukietu lub 20% zniżki na kolejne zamówienie. Podziękowałem. Kolejnego zamówienia nie będzie.

5 / 5 2021-04-14

Szybka profesjonalna obsługa klienta. Polecam wszystkim.

1 / 5 2021-03-24

Duży bukiet czerwonych róż (209zł) zamówiłem 3 dni wcześniej. Godzina dostarczenia ustalona była na 9. O godzinie 11 dostaję telefon, że zamówiony bukiet może być dostarczony za dwa dni, bo nie ma czerwonych róż! Do tego pani wmawiała mi, że nie było określonej godziny dostarczenia. Zostałem postawiony w sytuacji "pod ścianą". Zgodziłem się na bukiet mieszany byle był szybko dostarczony. Bukiet który dostarczono około 14 był dużo mniejszy. Na moją reklamację stwierdzono, że bukiet wyceniają na 170zł. Mogą mi dać10% upust na następne zamówienie lub zwócić 30 zł albo przesłać czekoladki. Ani słowa, że jest im przykro i mnie przepraszają za zaistniałą sytuację! Skandal! Odradzam każdemu korzystanie z ich usług. Dodam, że nie jestem zwolennikiem dawania negatywów. W tym wypadku całkowicie zasłużyli.

5 / 5 2021-03-05

Przesyłka nie została dostarczona. Nie otrzymałem zwrotu zapłaconej kwoty. Na odpowiedź na reklamację czekałem dłużej niż 14 dni, na 10 punktów odpowiedzieli na 1. Mieszkam za granicą, zapłaciłem kartą kredytową. Wiedzą, że ciężko będzie mi wytoczyć im sprawę sądową. Ani ja, ani adresatka przesyłki nawet nie usłyszeliśmy 'przepraszam'. Firma jest nieprofesjonalna i nie uczciwa. Przestrzegam wszystkich.

5 / 5 2021-02-25

Czekalam na ta usluge lata Prosze rozszerzyc asortyment prezentow Latwy sposob placenia

1 / 5 2021-02-14

ZDECYDOWANIE ODRADZAM korzystanie z usług KWIATOWEJ PRZESYŁKI. Wstyd mi przed osobą obdarowaną to jest jakaś kpina. Okropne i nie punktualne podejście do świąt. Wszędzie będę pisał o waszej firmie oszustów

1 / 5 2019-03-15

10 /10 polecam w 100%. Dziekuje

1 / 5 2019-03-11

Absolutnie nie polecam.Zamówienie opłacone,nie zrealizowane.Zdaję sobie sprawę z tego,że Walentynki to dzień szczególny i zamówień jest wiele,ale nikt nawet nie raczył się skontaktować i np. poinformować o braku możliwości doręczenia kwiatów.Dla mnie skandaliczne wręcz podejście do klienta i gorąco wszystkich przestrzegam przed korzystaniem z usług "kwiatowej przesyłki".

5 / 5 2019-02-04

wrocilem po raz drugi, raz dostawa odbywala sie w dzien matki raz w walentynki. bukiety super, dostawa supeer, obsluga super

1 / 5 2019-02-03

Bukiet w połowie zwiędły dostarczono mi ponad 6h po terminie dostawy, wskutek czego właściwa osoba nie otrzymała prezentu. ODRADZAM i PRZESTRZEGAM!!!

5 / 5 2019-01-24

Wszystko super, dobry kontakt, szybka wysyłka, bukiet zgodny z opisem. Polecam

1 / 5 2019-01-16

Jak najbardziej polecam.

1 / 5 2018-12-31

Zawsze pelen profesjonalizm. Polecam

1 / 5 2018-12-16

Zamówiłem u nich bukiet róż za prawie 500 zł z dostawą w Walentynki. Zamówienie złożyłem parę dni wcześniej. Bukiet nie dotarł. Dopiero następnego dnia zadzwonił kurier, że może teraz. Powiedziałem, że dziś to już naprawdę nie ma sensu. Tłumaczył się korkami poprzedniego dnia. Trudno mi sobie wyobrazić coś bardziej dyskwalifikującego. Panowie i Panie z Kwiatowej Przesyłki! Chyba czas poszukać innej pracy...

1 / 5 2018-12-12

Gorąco NIE POLECAM!!! Nie wiem skąd tak dobre opinie, może polityka firmy się zmieniła... Wraz ze znajomym zamówiliśmy bukiety dla swoich narzeczonych. Ja zamówiłem na Walentynki, on zaś na Dzień kobiet. Zamowilismy podobne bukiety, około 20 tulipanów. Kwiaty przyszły na czas, lecz moja narzeczona otrzymała aż 9 tulipanów, a jego 10 lub 11... Sprawa na Dzień dzisiejszy wygląda tak, że ja w dalszym ciągu czekam na reakcję na reklamację od strony firmy, która się nie może zdecydować na rozwiązanie - bo przeciez to klienta wina, ze firma nie potrafi sobie wybrac rzetelnego dostawcy. Jesli chodzi o znajomego, on dopiero będzie rozpoczynał z daną firmą batalię...

5 / 5 2018-12-05

DUŻY POZYTYW!!! Bezproblemowe zamówienie nawet z zagranicy, bardzo szybka przesyłka (w 2 godziny kwiaty były u dziewczyny). Polecam tą FIRMĘ.

5 / 5 2018-11-15

Korzystałam z usług firmy już 3 razy i za każdym razem byłam super zadowolona. Kwiatki zawsze świeże i pięknie dostawa zawsze w ciągu dnia i wyznaczonej godziny. Bardzo polecam i dziękuje bardzo za wysoki poziom !!!!

5 / 5 2018-11-11

Bardzo polecam

2 / 5 2018-11-01

Opinia definitywnie negatywna na stronie zdjecie z wiązanka odbiegało zupełnie od tego co zamowilam kolor i kwiaty się zgadzały ale ilość kwiatów trzy razy mniejsza wiązanka wyglądała jakby ktoś zebrał śmieci z podłogi i zrobił z tego nieudolnie wiązankę pogrzebowa. Po złożeniu reklamacji informacje na stronie zostały zmienione oczywiście na moja niekorzyść. Kompletny brak profesjonalizmu. Nie polecam.

1 / 5 2018-10-26

Tragedia przez duże T, kwiaty dostarczone warte max 10PLN gorsze niż z marketu, opinia na FB usunięta i zablokowana możliwość dodawania postów wiec radze się dwa razy zastanowić przed złożeniem zamówienia, po rozpatrzeniu reklamacji przyznane,że kwiaty odbiegały od tych w ofercie i zaproponowano mi 10% zwrotu, żenada nie polecam.

5 / 5 2018-10-23

Zasluzony 5 z plusem,polecam,super kontakt ekspresowa wysylka kwiatow.Pozdrawiam:)

5 / 5 2018-10-11

Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2018-10-07

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-10-06

suber, profesjonalnie i rzetelnie. Gratulacje!!!!

5 / 5 2018-10-06

Zamówiłam kwiatki w dzień urodzin mojej mamy kwiaty dotarły na czas były piękne , uśmiech mamy mówił wszystko :)dziękuje

5 / 5 2018-09-27

Bardzo profesjonalne podejście, wszystko tak jak powinno być, 100% satysfakcji. Skorzystam zapewne jeszcze nie raz .

5 / 5 2018-09-21

Pewna,konkretna i wiarygodna poczta kwiatowa i szybka dostawa. POLECAM!!!

1 / 5 2018-09-20

W każdym względzie fatalnie. Złożyłem zamówienie, które miało być dostarczone na godzinę 10 w Walentynki. Gdy do wieczora przesyłka nie docierała, udało mi się skontaktować ze sklepem na facebooku (oczywiście telefonu nikt nie odbierał), gdzie odesłano mnie do regulaminu, mówiąc, że w Walentynki nie ma gwarancji dostawy o czasie. Niestety, nawet do północy przesyłka nie dotarła. Na drugi dzień do żony (jak można dzwonić do odbiorcy zamiast do nadawcy???!!!) zadzwoniła prawdopodobnie osoba z kwiaciarni (dostawca), choć przedstawiła się jako osoba z Kwiatowej Przesyłki i zapytała czy będzie OK, jeśli dostarczą kwiaty następnego dnia (2 dni po walentynkach) i szybciutko odznaczyli zamówienie jako "DOSTARCZONE". Nie mogłem uwierzyć w maila z informacją, że kwiaty dotarły. Na drugiego maila z reklamacją uzyskałem w odpowiedzi telefon, w którym Pani zakomunikowała, że jest zdziwiona, że ktokolwiek się komunikował z moją żoną. Przeprosiła. Powiedziała, że w ramach rekompensaty dostanie żona czekoladki. Czekoladki! Haha! Na drugi dzień śmierdzący papierosami kurier, rozmawiając przez telefon podał mi kwiaty (tak, odebrałem je już sam) i czekoladki. Połowa róż na drugi dzień była już czarna. Podsumowując, jakość tragiczna, komunikacja tragiczna, rekompensata, za kompletnie zawalone zamówienie - żałosna. Nie polecam tego sklepu nikomu, komu zależy na rzetelności, terminowości i jakości. Nigdy tu niczego nie zamówię.

1 / 5 2018-09-20

Przesyłka miala byc na 13 po interwencji telefonicznej max do 20 po godzinie 20 brak odpowiedzi usuwanie niewygodnych komentarzy

5 / 5 2018-09-18

Serdecznie polecam korzystanie z usług tej kwiaciarni! Żona bardzo zadowolona z bukietu, niespodzianka się udała. Polecę Państwa znajomym!!

5 / 5 2018-09-16

Profesjonalna obsługa, wszystko było Oki zrealizowane. Napewno skorzystam jeszcze z Państwa usług. Polecam innym!!!

1 / 5 2018-09-04

Totalna porażka. Odradzam każdemu i proponuje pomyśleć 10 razy, zanim złoży się zamówienie w tej firmie. Dzień dzisiejszy wyjątkowy (8 marca) i to że przesyłka nie dotrze na określoną godzinę (do 2h opoźnienia) Jestem w stanie zrozumieć, ale żeby nie dotarła ona w cale tego samego dnia , to jest juz jakaś totalna porażka. Zero kontaktu ze strony firmy ani kuriera. Po co podawać numer telefonu skoro i tak nikt nie jest skłonny zadzwonić i poinformować o zaistniałej sytuacji. Brak wywiązywania się z umowy, z pewnością złożona zostanie reklamacja z mojej strony z naciskiem na zwrot pieniędzy. Jeszcze raz stanowczo odradzam komukolwiek robienia interesów z tą firmą/

5 / 5 2018-08-27

Wszystkim gorąco polecam :-) bardzo miły kontakt, szybka przesyłka, bukiet zgodny z opisem Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam!

5 / 5 2018-08-24

Super kwiaciarnia. Kwiaty i miś zgodne z opisem, szybko, sprawnie w miłej atmosferze. Gorąco polecam ten sklep. Pozdrawiam PŁYWAK94

1 / 5 2018-08-19

Kwiaty nie dostarczone , infolinię nie odbiera , chociaż jestem 1 w kolejce i na lini już prawie 30 minut , ta firma to jedno wielkie oszustwo rozumiem Walentynki Ale chociaż jakaś wiadomość że przesyłka nie dotrze była by mile widziana owa GWARANTOWANA dostawa to jedno wielkie G zniszczone walentynki oraz wiele złości z ich winy....

1 / 5 2018-08-17

Wszystkim gorąco polecam :-) bardzo miły kontakt, szybka przesyłka, bukiet zgodny z opisem Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam!

4 / 5 2018-07-31

Bardzo miła obsługa ładne i świeże kwiaty jestem zadowolony i polecam innym osobom z korzystania z kwiatowej przesylko

5 / 5 2018-06-23

DUŻY POZYTYW!!! Bezproblemowe zamówienie nawet z zagranicy, bardzo szybka przesyłka (w 2 godziny kwiaty były u dziewczyny). Polecam tą FIRMĘ.

5 / 5 2018-06-18

jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-18

Super kwiaciarnia. Wszystko szybko, sprawnie i z bieżącą informacją o realizacji zamówienia. Dostawa przebiegła pomyślnie, a odbiorczyni bukietu była bardzo wzruszona. Dziękuję

1 / 5 2018-05-27

Bukiet za ponad 150 zł po jednym dniu róże zwiędły, po złożeniu reklamacji ( Kwiatowa Przesyłka daje 3 dni gwarancji przetrwania kwiatów) zasłonili się jakąś ustawą prawaną i jedyne co mogli mi zaoferować to 20% rabatu na kolejne zakupy- ot taka to gwarancja i taka firma. Nie polecam.

5 / 5 2018-05-22

polecam! szybko sprawnie i uczciwie:)

5 / 5 2018-05-18

Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dostarczona na czas Odbiorca zadowolony bardzo. Jadwiga

5 / 5 2018-05-16

10 /10 polecam w 100%. Dziekuje

5 / 5 2018-05-05

Jestem bardzo zadowolona ,profesjonalnie, super doręczenie,polecam. Obdarowany tez wyraził taka opinię .Na pewno będę korzystać z Waszych usług Dziękuję.

2 / 5 2018-04-23

Skorzystalem z uslug kwiatowejprzesylki z okazji Walentynek. Krótko: kwiaty przyszly w okreslonym bledem przedziale 2 godzin. Sama opcja to kuriozum. Po co wybierac godzine 17:00 skoro dostawca moze miec kaprys odwiedzenia adresata o godzinie 19:00 albo co gorsza 2 godziny wczesniej. Na moim przykladzie bylo to ok 1,5 godziny przed planowanym czasem, kwiaty znacząco różniły sie od tego co zostało zaprezentowane na stronie. Zastosowano jakies mniejsze róże (panowie z reklamacji stwierdzili iz roze są jeszcze w stanie rozkwitu) co sprawilo ze bukiet mial ok poltora razy mniejsza objetosc. Nie wiem jak zmusic kwiaty do rozkwitu bo mimo odpowiedniego pielegnowania na tych kilka dni nic pozytywnego sie z nimi nie dzieje. Traca kwiaty i liscie. Wydajac ok 250 zl za bukiet i otrzymujac za przeproszeniem "badziewie" jestem zdecydowany wiecej nie korzystac z uslug firmy. Innym nie polecam chyba ze nie przejmujecie sie tym co faktycznie przyjdzie do domu. Plusy Szybka odpowiedz w sprawie reklamacji Minusy Jak by nie bylo czas dostawy. Ciezko zaplanowac cokolwiek Produkt odbiegajacy znacząco od tego co zobaczyłem na stronie Bzdurne tłumaczenie zespołu od spraw reklamacji Paskudny bilecik z dziura na wstążke przebita długopisem

5 / 5 2018-04-23

Do tej pory jestem bardzo zadowolony z waszych usług.

5 / 5 2018-04-20

Serdecznie dziękuje firmie Kwiatowa Przesyłka za udany Dzień Kobiet. Jesteście najlepsi i niezastąpieni. Będę korzystał z waszych usług częściej i polecam Państwa każdemu. Pozdrawiam, Andrzej K.

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa. Kwiaty świeże. Godne polecenia .

5 / 5 2018-04-14

Zamówiłam kwiaty na urodziny mamy, z dużą ciekawością jak wyjdzie cała niespodzianka. Fantastyczna Pani z obsługi klienta pomogła w doborze bukietu do okazji. Trzymałam kciuki aby bukiet spodobał się solenizantce. Mama dzwoniła zapłakana i dziękowała za kwiaty :) Bukiet udało mi się osobiście obejrzeć kilka dni później - jest super.

5 / 5 2018-04-14

jestem zadowolona z przebiegu zamówienia

4 / 5 2018-04-14

Nawet w tak trzymam dniu, mysle o zamowieniach, jakim jest Dzien Kobiet kwiaty zostaly doreczone a ja osobiscie poinformowany za co Bardzo DZIEKUJE

5 / 5 2018-04-13

Po raz kolejny korzystałem z usług Kwiatowej Przesyłki i po raz kolejny stanęli na wysokości zadania. Bardzo fachowa i kompetentna pomoc. Udało mi się wszystko załatwić jednym telefonem. Kwiaty przepiękne - moja kochana żona przeszczęśliwa. :)) Bardzo polecam, bo i sam będę tu wracal. Dziękuję :)

2018-04-12

11 róż na duży bukiet to troszkę mało. Powinno ich być więcej jak wynika z opisu na stronie. Opinia ciut lepsza od poprzedniej, ale i tak miernie..

1 / 5 2018-03-07

jestem zadowolona z przebiegu zamówienia

5 / 5 2018-03-02

Dostawa w Walentynki nie sprawiła żadnego problemu, miła obsługa klienta, ceny przystępne. Bukiet ładny i świeży.

5 / 5 2018-02-05

Obsługa bardzo profesjonalna. Szczerze polecam.

2 / 5 2018-01-29

Zamówiłem duży bukiet, dostałem średni plus jeden kwiat. Złożyłem reklamację i chciałem zwrot pomiędzy tym za co zapłaciłem a co otrzymałem to zaproponowali mi 8 zł. Wystawiłem negatywny komentarz na ich reklamie na facebook który został usunięty i została zablokowana możliwość komentowania :) także pierwsze okłamuja klientów a potem proponują śmieszne propozycje zwrotów które nawet w połowie nie pokrywają się z tym co zostało stracone. Stanowczo nie polecam

5 / 5 2018-01-02

POLECAM WSZYSTKO OK

2017-12-31

Po kilkakrotnym skorzystaniu z usług tego sklepu ma kilka zastrzeżeń 1 wybierając bukiet ilość kwiatów jest od - do Nigdy nie było do (po zapytaniu - dlaczego? - pani odpisała że jak chcę odpowiednią ilość to kreator 2 zrobiłem jak pani powiedziała zamówiłem ilość i wybrałem zdjęcie z białymi różami Doszły różowe (po zapytaniu - dlaczego? - pani odpisała że wcale nie bylo napisane że to białe 3 świeżość kwiatów pozostawia wiele do zyczenia Zmienilem portal i jest o niebo lepiej

5 / 5 2017-12-24

Pomimo malego nie porozumienia, sprawa szybko się wyjaśniła. Pozostanę Waszym klientem i będę Was polecał znajomym.

5 / 5 2017-12-08

Kwiaty dotarly swiecie, piekne 8 dokladnie takin jak w opisie bukietu. Zdecydowanie polecam

1 / 5 2017-11-30

Dostałam kwiaty od mojego chłopaka z kwiatowej przesyłki, kwiaty miały być dostarczone od rana ze względu na pracę popołudniu a dostałam ok 19. Kwiaty znacznie się różniły od tych na stronie internetowej, a co do jakości róż nie były one świeże. ( posiadały na płatkach tzw chorobę mączniaka). Pomimo pielęgnowaniu kwiatów i nie rozwinęły się one, po 1 dniu płatki róż same spadywały. Nie polecam, z pewnością chłopak nie zamówi już nigdy z tej firmy kwiatów.

5 / 5 2017-11-29

Super sprawa, korzystałem dwa razyi jeszcze wróce.

1 / 5 2017-11-23

Super sprawa, korzystałem dwa razyi jeszcze wróce.

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalne podejście do klienta, kulturalna obsługa klienta, pani kurier bardzo miła i punktualna!! Drugie moje zamówienie w Walentynki i nie zawodzą!! oby tak dalej!!!

5 / 5 2017-11-16

bardzo ladne tulipany bukiet swiezy odbiorczyni zadowolona

5 / 5 2017-11-08

miło, szybko, terminowo, bezproblemowo

1 / 5 2017-11-03

Super sprawa, korzystałem dwa razyi jeszcze wróce.

4 / 5 2017-10-21

Dobra i rzetelna firma

5 / 5 2017-10-19

Tradycyjnie duży pozytyw dla tej poczty kwiatowej. Super firma!!

2017-10-05

Dostawa plus/minus 2 godziny trwała plus/minus 6 godzin i bukiet znacząco różnił się od tego w zamówieniu.

5 / 5 2017-09-26

Serdecznie Polecam !!! Kwiaty naprawdę śliczne dostarczone na czas miła obsługa kurierska. Bardzo kompetentna obsługa sprzedaży, zadałem pytanie prawie o północy otrzymałem odpowiedź w kilka minut. Na pewno skorzystam w przyszłości.

1 / 5 2017-09-18

DRAMAT, DRAMAT, po raz pierwszy zmieniłem kwiaciarnię internetową, mamy Walentynki, mogę zrozumieć opóźnienie 2-3-4 godziny, minęło 5 godzin od wybranej godziny dostarczenia, cisza, kwiaty nie dotarły, osoba do której przesyłka jest adresowana za chwilę wychodzi z miejsca do którego kwiaty zostały wysłane, minęło 8 godzin, cisza...kwiaty nie dotarły :(, kurier miał podany telefon w celu kontaktu, do tego brak jakiegokolwiek kontaktu z Państwa strony, po to są podawane numery telefonów i maile żeby poinformować o opóźnieniach czy braku możliwości dostarczenia kwiatów w określonym przedziale czasowy, każdy miałby czas na jakiś inny ruch, dodzwonienie się na infolinie totalny MATRIX, po 30 min automat rozłącza połączenie, dodzwoniłem sie za 4 razem po prawie 2 godzinach oczekiwania - i niczego sie nie dowiedziałem, bo taki ruch i do kwiaciarni nie można się podobno dodzwonić i nie wiadomo gdzie jest kurier itd...., przepraszam ale to żałosne wytłumaczenie, każdy z Państwa wiedział że Walentynki sa 14 lutego/dziś, nie za miesiąc, można sie przygotować na wzmożony ruch, no ale coź... na maile nie odpisujecie, na czacie dostępnym do dyspozycji klientów na Państwa stronie brak odpowiedzi..., od wczoraj nie odpisaliście na żadne zapytanie, miałem tylko nadzieję że te kwiaty dojadą w dniu dzisiejszym do 17, teraz możecie Państwo je przekazać już tylko sobie... Nigdy więcej zakupów w Państwa serwisie, składam reklamację, oczekuję zwrotu kasy, zadośćuczynienia za brak przesyłki która miała być niespodzianką podczas mojej nieobecności nie jesteście w stanie zrekompensować w żaden sposób.... Proponuję wszystkim czytać uważnie komentarze neutralne i negatywne zanim dokonacie zamówienia, ja nie przeczytałem, zamówiłem....pozostaje wielkie rozczarowanie.

5 / 5 2017-09-14

Wystawiłem zła opinie, ale zmieniam zdanie. Opóźnienie było tylko 20 min, no ale są walentynki więc rozumiem. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-09-13

Dziekuje za profesjonalizm,szybka w termine dostawe i mila obsluge. Polecam sklep i chetnie skorzystam w przyszlosci z Panstwa uslug..

1 / 5 2017-09-10

Zawsze pelen profesjonalizm. Polecam

1 / 5 2017-09-09

Moje zamówienie okazało się jedna wielka porażka! Otóż zamiast pięknego bukietu z 5 białych róż, został dostarczony kiczowaty bukiet z 4 zwiedlymi prawie rozami a 5 wgl nie bylo tylko sam badyl. Dodatkowo zielona oprawa ktora miala byc piekna, a w efekcie był sztuczny badyl z kilkoma listkami na krzyż... Bukiet wgl nie byl spójny A zamiast pięknej niespodzianki z okazji walentynek było totalne rozczarowanie... Firma nie jest skora do wymiany uszkodzonych przesyłek, a próby reklamacji kończą się propozycją 10% zwrotu kosztów co w calym rozrachunku wychodzi tylko pare złotych - kpina - ewentualnie oferuja -20% na kolejne zakupy. Otóż raczej ni skorzystam u Państwa z kolejnego zamówienia! Firma zasłania sie własnym regulaminem, do którego sami ie nie stosuja - "Sprzedawca obowiązany jest dostarczyć Klientowi Produkt bez wad”. Od dawna nikt mnie tak nie zdenerwował. Absolutnie nie polecam!

1 / 5 2017-08-29

Gorąco NIE POLECAM!!! Nie wiem skąd tak dobre opinie, może polityka firmy się zmieniła... Wraz ze znajomym zamówiliśmy bukiety dla swoich narzeczonych. Ja zamówiłem na Walentynki, on zaś na Dzień kobiet. Zamowilismy podobne bukiety, około 20 tulipanów. Kwiaty przyszły na czas, lecz moja narzeczona otrzymała aż 9 tulipanów, a jego 10 lub 11... Sprawa na Dzień dzisiejszy wygląda tak, że ja w dalszym ciągu czekam na reakcję na reklamację od strony firmy, która się nie może zdecydować na rozwiązanie - bo przeciez to klienta wina, ze firma nie potrafi sobie wybrac rzetelnego dostawcy. Jesli chodzi o znajomego, on dopiero będzie rozpoczynał z daną firmą batalię...

5 / 5 2017-08-27

Bukiet zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa (chociaz troche się obawiałem ponieważ to Dzień Kobiet) i bieżąca informacja o statusie przesyłki (telefoniczna jak i mailowa). Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam. Dziękuję i pozdrawiam :)

5 / 5 2017-08-24

Zadowolona.

1 / 5 2017-08-12

zamówiłem kwiaty na walentynki , przesyłka nie została dostarczona , brak kontaktu z firmą , nie odpowiada na moje email-e. brak rzetelności i uczciwości , nie polecam

5 / 5 2017-08-04

Jestem bardzo zadowolona z przesyłki kwiatowej. Będę korzystać z tej firmy i polecać ją znajomym

4 / 5 2017-07-25

obsługa taka jaka powinna być. Jam zadowolony

5 / 5 2017-07-01

Polecam wszystkim korzystanie z usług tej firmy. Bardzo dobra obsługa.

2 / 5 2017-06-17

Gorąco NIE POLECAM!!! Nie wiem skąd tak dobre opinie, może polityka firmy się zmieniła... Wraz ze znajomym zamówiliśmy bukiety dla swoich narzeczonych. Ja zamówiłem na Walentynki, on zaś na Dzień kobiet. Zamowilismy podobne bukiety, około 20 tulipanów. Kwiaty przyszły na czas, lecz moja narzeczona otrzymała aż 9 tulipanów, a jego 10 lub 11... Sprawa na Dzień dzisiejszy wygląda tak, że ja w dalszym ciągu czekam na reakcję na reklamację od strony firmy, która się nie może zdecydować na rozwiązanie - bo przeciez to klienta wina, ze firma nie potrafi sobie wybrac rzetelnego dostawcy. Jesli chodzi o znajomego, on dopiero będzie rozpoczynał z daną firmą batalię...

4 / 5 2017-06-03

Super szybki serwis... Jedyny minus to to ze nie byli wstanie dostarczyc zamowienia w niedziele...pozdrawiam i polecam....

5 / 5 2017-05-30

Zawsze pelen profesjonalizm. Polecam

1 / 5 2017-05-26

zamówiłem kwiaty na walentynki , przesyłka nie została dostarczona , brak kontaktu z firmą , nie odpowiada na moje email-e. brak rzetelności i uczciwości , nie polecam

5 / 5 2017-05-22

Pieknie wykonany bukiet,napewno jeszcze skorzystam, polecam , pelen profesjonalizm :)

1 / 5 2017-05-21

Szczerze odradzam. Zamówione kwiaty nie zostały doręczone w terminie. Niespodzianka nieudała się. Zamówienie miało być doręczone 14 lutego o podanej godzinie została również podana godzina do której najpóźniej przesyłka może być doręczona pod wskazany adres. Przed podanym terminem postanowiłem się skontaktować z firmą aby ustalić dlaczego przesyłka jeszcze nie dotarła. Pani powiedziała że nie będą wstanie doręczyć przesyłki do danej godziny i poprosiła o podanie adresu pod którym odbiorca będzie przebywał w późniejszych godzinach i zapewniła że doręczą ją jak najszybciej. O godzinie 19-ej postanowiłem dowiedzieć się dlaczego przesyłka jeszcze nie dotarła. Pani po konsultacji z kwiaciarnią zapewniła mnie że przesyłka na pewno zostanie doręczona 14 lutego. Tak się jednak nie stało. Przesyłka została doręczona dnia następnego i to na dodatek pod adres dodatkowy a żeby tego było mało to kurier zostawił przesyłkę w innej firmie niż podawałem u zupełnie nieznanych osób. Została wysłana informacja do odbiorczyni przesyłka czeka na panią tu i tu proszę ją sobie odebrać!!!!!! PODSUMOWUJĄC NIESPODZIANKA NIEUDANA, WALENTYNKI ZMARNOWANE,DUŻO NERWÓW I ZMARNOWANEGO CZASU NA OCZEKIWANIE NA POŁĄCZENIE Z KONSULTANTEM ŚREDNIO 30 MINUT, SAME ZAPEWNIENIA BEZ REZULTATÓW. GORĄCO ODRADZAM.

1 / 5 2017-05-12

Super sprawa, korzystałem dwa razyi jeszcze wróce.

1 / 5 2017-04-21

Tradycyjnie duży pozytyw dla tej poczty kwiatowej. Super firma!!

2 / 5 2017-04-10

Gorąco NIE POLECAM!!! Nie wiem skąd tak dobre opinie, może polityka firmy się zmieniła... Wraz ze znajomym zamówiliśmy bukiety dla swoich narzeczonych. Ja zamówiłem na Walentynki, on zaś na Dzień kobiet. Zamowilismy podobne bukiety, około 20 tulipanów. Kwiaty przyszły na czas, lecz moja narzeczona otrzymała aż 9 tulipanów, a jego 10 lub 11... Sprawa na Dzień dzisiejszy wygląda tak, że ja w dalszym ciągu czekam na reakcję na reklamację od strony firmy, która się nie może zdecydować na rozwiązanie - bo przeciez to klienta wina, ze firma nie potrafi sobie wybrac rzetelnego dostawcy. Jesli chodzi o znajomego, on dopiero będzie rozpoczynał z daną firmą batalię...

Rzetelne opinie o Kwiatowa Przesyłka

Kwiatowa Przesyłka

Siedziba
Warszawa

WWW
https://www.kwiatowaprzesylka.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 378 38 41

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie