Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
5 / 5 2017-12-13

Polecam zakupy w Nieprzeczytane.pl. Otrzymałam zamówienie dość szybko,a zawartość w stanie nienaruszonym.

5 / 5 2017-12-10

Ekspresowa dostawa - książka była w paczkomacie po 16 godzinach od zamówienia! Ucieszyło mnie to bardzo, bo zależało mi, żeby szybko ją mieć u siebie. Jedyny drobny minus to odklejający się lekko grzbiet. Ale cena była konkurencyjna, więc mimo tego drobnego uszkodzenia było warto.

5 / 5 2017-11-18

tanio i solidnie, polecam mocno

5 / 5 2017-10-04

Jestem bardzo zadowolona z realizacji moich zamówień. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-09-26

Po raz pierwszy zamawiałam książki z tej księgarni internetowej i na pewno nie ostatni. Szybka wysyłka, wszystko jak trzeba, prosta w obsłudze strona po prostu idealnie :):) zamawiałam z wielu księgarni ale tą uważam za zdecydowanie najlepszą! Polecam z całego serca ;)

2017-09-18

Bardzo tania księgarnia i dodają zakładki :D jak najbardziej godny polecenia ;)

2017-08-25

Książki zamówiłem 11,02,2019 od 13,02,2019 zamówienie skompletowane tylko nie wysłane, po 20minutach oczekiwania na konsultanta dowiedziałem się, że mają lekkie opuźnienie na magazynie ale nie wie kiedy zostaną nadane.

5 / 5 2017-08-20

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Szybka dostawa.

2017-07-08

Największą zaletą sklepu są bardzo atrakcyjne ceny produktów. Czas dostarczenia przesyłki zgodny z oszacowanym na stronie. Klient jest informowany o każdym etapie kompletowania i dostarczania przesyłki. Dostarczona mi książka była solidnie zapakowana - nie mam tutaj zastrzeżeń. Natomiast problem pojawił się po odpakowaniu produktu - górna część okładki okazała się być zagięta. Uszkodzenie było niewielkie, jednak uważam, że należy o tym wspomnieć. Koniec końców uważam jednak, że sklep jest godny polecenia.

5 / 5 2017-07-06

Szybko,sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie