Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
2017-06-12

Sklep wystawia przedmioty których nie posiada, mimo zapewnien mailowych o telefonicznym kontakcie w razie nie dostępności produktu, anuluje zamówienie na własną rękę, wg regulaminu można poczekać na ewentualna dostawę książki ale takiej opcji tez nie daja. Porazka

2017-05-15

Książki w konkurencyjnej cenie, dostępne od ręki.

5 / 5 2017-05-01

Książkę zamówiłem w niedzielę i otrzymałem już we wtorek rano, więc wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie. Na bieżąco otrzymywałem wiadomości ws. zmian w statusie zamówienia. Na początku pomyliłem się w swoich danych - odpowiedź na maila w tej sprawie otrzymałem po godzinie i wszystko od razu zmieniono. Generalnie bardzo polecam, bo jeszcze zapłaciłem mniej, niż na Allegro, a to jest coś!

5 / 5 2017-04-15

Polecam. Spory wybór, książki w nienagannym stanie. Książki które zamówiłem w środę w południe, w piątek wieczorem mogłem odebrać w paczkomacie. Zamawiałem już tam kilka razy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony.

2017-04-12

Jestem usatysfakcjonowana

5 / 5 2017-04-12

Mój pierwszy zakup u nich, ale jak sądzę nie ostatni. Wyjątkowe niskie ceny, zgodny z deklarowanym czas kompletowania i wysyłki zamówienia, wszystko dobrze zapakowane, kontakt też na wysokim poziomie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, uważając tę księgarnię internetową za całkowicie godną polecenia. Cieszę się, że są.

1 / 5 2017-04-03

Książki zamówiłam TRZY TYGODNIE temu. Paczki nie mam do tej pory. Do obsługi klienta ciężko się dodzwonić, a Pani mydli oczy. Przesyłka na 100 procent miała zostać wysłana w zeszłym tygodniu, dalej jej nie ma. Będę odrazdAc ten sklep każdemu ! To jest nie do pojęcia l. Oszuści !

5 / 5 2017-04-01

Jak najbardziej na tak ! Jestem mega zadowolnona. Książki wysłane bardzo szybko, skorzystałam z promocji i wysyła była za gratisowa. Moje pierwsze zamówkenie, ale napewno nie ostanie. Ceny konkurencyjne i pomimo obowiązującej promocji w empiku ( 3 książka gratis) tutaj i tak wyszło taniej. Każdemu polecam w 100%

1 / 5 2017-04-01

TRAGEDIA. Tak jednym słowem można podsumować tę "księgarnię". Zero informacji nt. statusu zamówienia i opóźnień. Książki oznaczone dostępnością 24h, zamówione w czwartek, podczas zamawiania informacja, iż planowane doręczenie to poniedziałek/wtorek, a mija już tydzień i ZERO jakiejkolwiek informacji ze sklepu, nie wiadomo nawet czy żyją. Wysłałem już 3 wiadomości, poprzez formularz kontaktowy, e-mail, oraz na FB rezygnację z tego pechowego zamówienia i ciekawy jestem kiedy w końcu doczekam się odpowiedzi i zwrotu pieniędzy. Żałuje, że skusiłem się na zakup książek w tym miejscu i już nigdy więcej nie skorzystam z takich "atrakcyjnych" oferty "niby sklepów".

5 / 5 2017-03-28

niePrzeczytane.pl Bardzo sprawna obsługa i szybka dostawa. Aktualne powiadomienia o statusie przesyłki Polecam

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie