Kategorie: / Komputery / Foto / Telefony / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Valuebasket.pl Opinie Klientów

2.88/5.00 - ilość ocen: 69
opinie o Valuebasket.pl
2019-03-11

Uważajcie na ten niby sklep.W dniu 04.05 kupiłam aparat za 2434 zł ,przelew wykonałam od razu.Niestety na tym się skończyło bo aparatu nie otrzymałam bo niby opóźnienia. Na maile nie odpowiadają o kontakcie telefonicznym zapomnij.Po nie wiem już którym moim wysłanym mailu do niby sklepu anulowałam zamówienie i już osiem dni czekam na zwrot moich pieniędzy.Omijajcie ten sklep szerokim łukiem,lepiej dołożyć parę groszy niż zastanawiać się czy nie zostaniesz oszukanym.Mam nadzieję że jednak doczekam się moich ciężko zarobionych pieniędzy a jeśli nie to po prostu podejmę odpowiednie kroki.

5 / 5 2019-03-07

Bardzo słaba obsługa oraz nieprawdziwe informacje o terminach realizacji. Po wymianie wielu maili, w których prosiłem o przewidywaną datę opóźnionej paczki a nie jedynie zapewnienie o wysłaniu "szybko" oraz "krótkim opóźnieniu" przestali odpowiadać. Infolinia oczywiście zawsze jest nieczynna. Zażądałem zwrotu pieniędzy i dopiero wtedy otrzymałem wiadomość z translatora, że bardzo im przykro, że opóźnienie jest "małe", dostałem "darmową promocję" przesyłki i pendrive 8GB o ile zdecyduje się poczekać. Odpisałem, że chcę zwrotu pieniędzy i teraz czekam. Zdecydowanie nie dla ludzi o słabych nerwach.

2019-03-03

kusząca cena skusiła mnie do zakupu zegarka GARMIN FENIX 3. niestety minął miesiąc i przesyłki jak nie było tak nie ma. stan magazynowy wynosił łącznie 17 sztuk mimo to zamówienie było opóźnione przez problemy na magazynie. przez 1,5tyg moje zamówienie było PRIORYTETOWE ale wcale nie odczułem tego 10 i 11 dnia. anulowałem zamówienie i od 3 dni czekam na jakąś sensowną odpowiedź.

3 / 5 2019-02-27

Witam, kupiłam aparat fotograficzny za 1.667 zł. głupio skuszona niska ceną. Pieniądze przelałam 4.05.2016... Najpierw wszystko super, potem napisali na moim koncie, że towar opóźniony... gdy anulowałam zamówienie zero odzewu poza informacja znowu na mim tam kocie ze czekam w kolejce na zwrot pieniędzy... Wysłałam dziesiątki maili... Myśle, że trzeba by się zebrać razem i zgłosić to go UOK , na policje... bo będą oszukiwać dalej.... Stanowczo ODRADZAM!!!!!! Gdybym ja wcześniej te komentarze poczytała...

2 / 5 2019-02-25

Nie polecam pod żadnym pozorem ceny może i kuszące ale po około 20 dniach roboczych paczka nawet nie została wysłana, zwrot zajął 5 dni roboczych , więc sklep odradzam,

2 / 5 2019-02-20

Najgorszy sklep internetowy z jakiego kiedykolwiek korzystałam. Infolinia niedostępna, na maile nie odpowiadają. Zostałam skuszona niższą ceną i dość szybką wysyłką, a teraz czuję, że zostałam okradziona. Od dwóch tygodni czekam na mój zakup, a jedyne, co wiem o jego stanie, to to, że "czeka w kolejce". Nie polecam i odradzam wszysztkim. Lepiej wydać w polskim sklepie 200, bądz 300 zł więcej, aniżeli przechodzić to, na co skazani są klienci Valuebasket. Jestem rozczarowna zachowaniem, niby tak dużej i działającej na całym świecie firmy. Jest to absurd w najczystszej postaci...

2 / 5 2019-02-19

NIE POLECAM !!! 2016-04-07 zakup dostępnego na stronie towaru - po 3 tygodniach informacja o opóźnieniu, po 2 miesiącach anulowanie zamówienia. Miesiąc czekam na zwrot wpłaty - 1343 zł -

1 / 5 2019-02-16

tragedia!! to samo co piszą przedmówcy. Proponuję jakiś pozew zbiorowy i dochodzenie swoich praw !!!

1 / 5 2019-01-26

Witam - proszę omijać sklep szerokim łukiem . Zero kontaktu . Od kwietnia czekam na zwrot wpłaconych pieniędzy Dużo nerwów i straconego czasu na Policji Do dziś nie otrzymałem zwrotu kosztów Dziwi mnie że nasze władze nie zablokują strony gdzie wyłudza się pieniądze w białych rękawiczkach .

2019-01-06

Nigdy wiecej tego sklepu ostrzegam !!!! Na zamówienie czekam miesiac i nic teraz czekam na pieniądze !! NIE POLECAM !!!!!!!

Rzetelne opinie o Valuebasket.pl

Valuebasket.pl

Siedziba
Hong Kong

WWW
http://www.valuebasket.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie