Kategorie: / Odzież i obuwie

CCC Opinie Klientów

średnia ocen: 2.96
opinie o CCC
1 / 5 2022-11-07

Zakupiono 4 pary obuwia otrzymano w opakowaniu 3 pary. Proces reklamacji bardzo długi bez żadnego efektu. Przy każdej rozmowie telefonicznej pada informacja ze dział reklamacji oczekuje na nagranie z monitoringu i nie jest w stanie wskazać ile czasu potrzebuj na rozpatrzenie procesu reklamacji. Szkoda nerwów. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2022-09-13

Totalne dno ten sklep internetowy. Wyjaśniam sprawę od ponad 2 miesięcy ze zwrotem i twierdzą że tych butów z moje zwrotu nie mają. Kontakt jest również slaby mailowo jak i telefonicznie. Ich rozwiązanie to - proszę zgłaszać przewoźnikowi reklamację.... Ale paczka ze zwrotem dotarła bo za Inne buty z tego zwrotu dostałam zwrotu gotówki. UWAŻAĆ NA ZWROTY !!!! BARDZO SIE ZAWIODŁAM

5 / 5 2022-07-04

reklamacje

Skandaliczna obsługa klienta!!! Przesyłka nie została dostarczona, a CCC zamiast zająć się reklamacją, to przekazała ją firmie kurierskiej - która wróciła do mnie po długim czasie z dodatkowymi komentarzami, że mam uzupełnić dokumentację - KTÓRĄ MA PODPISAĆ NADAWCA, CZYLI CCC! Firma CCC kompletnie nie wzięła odpowiedzialności za swojego podwykonawcę, to z nimi zawarłam umowę sprzedaży, a nie z firmą inpost, dlatego to firma CCC ma się zająć wyjaśnianiem sytuacji. Do tej pory często tam kupowałam, już nigdy więcej. Oczywiście UOKiK zostanie powiadomiony.

5 / 5 2022-06-13

Nie dostałam zwrotu gotówki

Witam. 25 kwietnia oddałam buty w CCC do reklamacji.11maja miałam dostać odp. i dostałam (mogłam odebrać pieniądze za uszkodzone buty) Dopiero 13.06 pojechałam z formularzem odebrać gotówkę. Na miejscu powiedziano mi, że ktoś (starsza pani- tak mi powiedziano)o nieznanym mi nazwisku(który podła mi kasjerka) już 2 MAJA odebrał należne mi pieniądze. Dodam że formularz zgłoszeniowy mam ja i nikt inny nie miał możliwości wejść w jego posiadanie. Co mogę teraz zrobić?

1 / 5 2022-02-16

Jakim cudem negatywne opinie mają po 5 gwiazdek? Wystawiający musieli się pomylić. Dlatego wykres wygląda lepiej niż jest w rzeczywistości. Ostatni raz kupiłam tam buty 12 lat temu. Ta firma powstała na bazie chińszczyzny najgorszej jakości i odmowie KAŻDEJ reklamacji. I paru innych przekretach .Taka był strategia i widzę, że jest nadal. Pamiętam jej początki bo pracowałam tam 30 lat temu, w garażach - bo tak zaczynali. Kolejny przykład, że milionów nie da się od zera zarobić uczciwie. Radzę omijać baaardzo szerokim łukiem.

1 / 5 2021-12-27

ODRADZAM!!! Firma robi sobie totalne żarty z klienta i nie traktuje go poważnie. Zamówienie anulowano 09.12.2021 do dziś nie zwrócono mi pieniędzy. Drugie zamówienie długo widniało jako "opłacone", po próbie jego anulowania otrzymałam informację, że nie ma takiej możliwości, ponieważ zostało przygotowane do wysyłki, co było kompletną bzdurą, ponieważ nie zmieniało statusu przez kilka kolejnych dni. Finalnie udało się je anulować z takim samym skutkiem - także nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. W wiadomościach mailowych żadnych konkretnych informacji, tylko zwodzenie i podawanie nieprawdziwych informacji. A na maile z prośbą o podanie konkretnych informacji nikt nie odpowiada. Żenujące zachowanie. Firma okradła mnie na ponad 800 zł, i bezkarnie wykorzystuje moje pieniądze do własnych celów.

1 / 5 2021-12-13

NEGATYW pod każdym względem. Ostrzegam przed zakupami w internetowym sklepie CCC!!! Zamówienie złożyłam 1 grudnia, dziś jest 13 a status wciąż wisi "opłacone". Na maile nikt nie odpisuje, chat-boot to farsa - jeśli nie chcecie się wkurzyć, to nawet z nim nie zaczynajcie. Żadnej informacjii o opóźnieniu, ba w zasadzie to ŻADNEJ INFORMACJI od otrzymania maila o opłaceniu zamówienia. Szczerze powiem, że w pewnym momencie poczułam się jakbym zostałą naciągnięta przez internetowego oszusta, który bierze kasę i znika. To dosłowna charakterystyka polityki sklepu internetowego CCC i obsługi klienta. Na infolinii, od każdego konsultanta pada to samo zaklęcie za KAŻDYM RAZEM - "awaria systemu wysyłki" i na pytanie jak długo to jeszcze potrwa - "nie jestem w stanie powiedzieć". To mantra, którą powtarzają wszyscy konsultanci. Ewidentne lekceważenie klienta, bulwersujące. Robię mnóstwo zakupów przez internet, ale z takim lekceważeniem jeszcze sięnie spotkałam. I teraz zastanawiam się czy moje zamówienie wogóle zostanie zrealizowane, a jeśli je anuluję , to czy odzyskam środki. Może powinnam zgłosić sprawę na policji, ponieważ to wygląda jakby sklep wyłudził pieniądze - otrzymał zapłątę i zerwał kontakt. To naprawdę bardzo źle wygląda. Jeśli uda mi się wykaraskać z tej sytuacji, to z całą pewnością nigdy więcej nie zrobię zakupów w internetowym sklepie CCC i odradzę takie zakupy absolutnie wszystkim znajomym.

5 / 5 2021-12-13

NEGATYW pod każdym względem. Ostrzegam przed zakupami w internetowym sklepie CCC!!! Zamówienie złożyłam 1 grudnia, dziś jest 13 a status wciąż wisi "opłacone". Na maile nikt nie odpisuje, chat-boot to farsa - jeśli nie chcecie się wkurzyć, to nawet z nim nie zaczynajcie. Żadnej informacjii o opóźnieniu, ba w zasadzie to ŻADNEJ INFORMACJI od otrzymania maila o opłaceniu zamówienia. Szczerze powiem, że w pewnym momencie poczułam się jakbym zostałą naciągnięta przez internetowego oszusta, który bierze kasę i znika. To dosłowna charakterystyka polityki sklepu internetowego CCC i obsługi klienta. Na infolinii, od każdego konsultanta pada to samo zaklęcie za KAŻDYM RAZEM - "awaria systemu wysyłki" i na pytanie jak długo to jeszcze potrwa - "nie jestem w stanie powiedzieć". To mantra, którą powtarzają wszyscy konsultanci. Ewidentne lekceważenie klienta, bulwersujące. Robię mnóstwo zakupów przez internet, ale z takim lekceważeniem jeszcze sięnie spotkałam. I teraz zastanawiam się czy moje zamówienie wogóle zostanie zrealizowane, a jeśli je anuluję , to czy odzyskam środki. Może powinnam zgłosić sprawę na policji, ponieważ to wygląda jakby sklep wyłudził pieniądze - otrzymał zapłątę i zerwał kontakt. To naprawdę bardzo źle wygląda. Jeśli uda mi się wykaraskać z tej sytuacji, to z całą pewnością nigdy więcej nie zrobię zakupów w internetowym sklepie CCC i odradzę takie zakupy absolutnie wszystkim znajomym.

1 / 5 2021-11-17

Jak to jest? Buty kupione 2 miesiące temu z 183zł teraz w promocji są z 195zl. Bardzo to nieuczciwe

5 / 5 2020-04-18

Czasem tu kupię buty.

2 / 5 2019-02-13

Masakra, już kolejny raz się nadziałam. Przedmówca ma rację. Buty do niczego, a reklamacje jeszcze bardziej. Tylko naciąganie klientów i przedłużanie w nieskończoność aż klientowi się znudzi. Zdecydowanie nie polecam, no chyba, że ktoś sobie buty postawić na półce i na nie patrzeć.

2019-01-20

Buty po 2 miesiącach niekoniecznie codziennego używania (max 2godz/ dzień) do wyrzucenia. Reklamacja odrzucona z "winy użytkownika". Buty za prawie 300zl na 2 miesiące - kpina !!! Firma CCC poniżej krytyki. Nigdy wiecej zakupów tam nie zrobię.

5 / 5 2018-12-19

Witam Obuwie Lasockiego kupuję nie od dzisiaj i jestem bardzo zadowolona,jak się skuszę na buty od innego sprzedawcy to póżniej bardzo żałuję.A tu zawsze pasuję. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-21

Buty tam zakupione są słabej jakości, szybko się niszczą i mają wady. Reklamacje nie są uznawane "dla zasady" pomimo ewidentnych wad produktu np. materiał zewnętrzny butów zimowych pęka w "pajęczynę" po 3 miesiącach a reklamacja i tak nie jest uznawana.

2018-10-11

Proszę nie sugerować się w CCC promocjami. Są one tylko fikcją. Specjalnie udałem się do wybranej placówki, bo rzekomo miał być tam fason i rozmiar obuwia, które chciałem kupić (przed wyjazdem specjalnie sprawdzałem). Nic bardziej mylnego, ponieważ najzwyczajniej go tam nie było ! Szkoda czasu i całego zamieszania. Nie polecam.

2018-09-26

fatalna jakosc , a reklamacje , totalna porazka, zostaje tylko rzecznik praw konsumenta , nigdy wiecej zakupow w ccc

1 / 5 2018-08-05

Tragedia. Buty zaczęły się rozlatywać w pierwszym tygodniu użytkowania. Już trzeci miesiąc walczę z CCC w ramach ich procedury reklamacyjnej. Próbują mnie chyba zmęczyć przeciąganiem procedury, nieudolnymi próbami naprawy i koniecznością ciągłego odwiedzania sklepu. Poniżej krytyki... Nie dość, że sprzedają buty FATALNEJ jakości, to jeszcze robią wszystko, by utrudnić życie klientom dochodzącym swoich praw. Radzę omijać z daleka.

5 / 5 2018-07-29

Po 4 dniach użytkowania pęka zapinka na pasek buta. But zapinany na rzepy. Reklamuję. Reklamacja zostaje uznana. Po 13 dniach oczekiwania - dzwonię. 14. dnia informacja ze sklepu - obuwie naprawione. Odbieram. Wydaje się, że wszystko jest ok. Dnia następnego but na nodze i... nie naprawiono nic. Zapinka rozpada się. Dzwonię i... przysługuje mi prawo do odwołania się od reklamacji (sic!). Nie czekam kolejnych 14 dni. Daję sobie spokój. Naprawiam buta w czasie ok. 2 minut w warsztacie szewskim za 10 zł. Czasami rzeczy (nawet nowe) psują się. I dajemy je do naprawy, reklamujemy. Jeśli nie są naprawione, a sklep udaje że nic się nie stało, Klient może być niezadowolony. Prawo słabo chroni małego konsumenta. A szkoda... Zatem obuwie z CCC jest bardzo dobre, jeśli się nie psuje. Jak zaczyna być źle - obsługa reklamacyjna nie jest fajnaniestety...

5 / 5 2018-07-14

Moja irytacja legła w gruzach dno i meter mułu ,kierownik sklepu osoba chyba oderwana od ziemi ,buty noszone zaledwie 1 miesiąc większość jazdy w aucie stwierdziła że buty nosi się tylko 2 dni bo teraz tak się chodzi ,nie zalane ,nie zapocone,nie zniszczone kleju na podeszwach nawet nie widziały taki produkt powinien wywalic do Chin z powrotem a nie niszczyć imię CCC . Fabrykfeler ,moja facjatę widać żeby wiedziała o kogo chodzi super kierownik roku a mówiłem że obsmaruje na wszystkich portalach i to robię .

2018-05-08

Firma CCC z Polkowic niestety standardy obsługi klienta ma polskie, nie europejskie. Buty zimowe "renomowanej" marki Lasocki - za spore pieniądze - po miesiącu uległy uszkodzeniu. Reklamacja trwała miesiąc podczas trwającej 2 miesiące zimy. Następnej zimy po miesiącu użytkowania historia się powtórzyła. Gdy zgodnie z prawem zażądałam zwrotu pieniędzy, otrzymałam odmowę. Nie otrzymałam nawet przepraszam za niedogodności, które poniosłam przez wadliwy produkt- firma nie poczuwa się do odpowiedzialności, obsługa na poziomie piwnicy. W Adidasie podobną reklamację rozpatrzono w ciągu 24h, otrzymałam przeprosiny od firmy i nowe buty z dostawą do domu. Polska to nie Niemcy - niestety.

5 / 5 2018-03-25

Kupiłem buty dla dziecka w promocji. Jestem zadowolony. Dobre buty za rozsądne pieniądze.

2 / 5 2018-02-28

W tym roku pozwoliłam sobie kupić 2 pary butów tej firmy - bo duży wybór i blisko mojego nowego miejsca zamieszkania. Obie pary zniszczyły się po ok. 2 miesiącach użytkowania - w jednym bucie podeszwa przetarła się na wylot, oba buty drugiej pary się rozkleiły. Obie pary reklamowane - reklamacja uznana po 14 dniach. Za pierwszą parę zwrot gotówki, druga naprawiona. Tyle, że po 10 dniach od sklejenia buty znów się rozkleiły. Nie polecam.

2018-02-05

Witam, w dniu 08.05.2018 złożyłam w sklepie CCC 1390 Kraków Tesco Kapelanka 54 obuwie z pękniętym obcasem na reklamacje. Do dnia 22.05.2018 CCC miało się do tej reklamacji ustosunkować. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji w tej sprawie. Od 25.05 niemal codziennie próbowałam się dodzwonić do placówki CCC 1390 Kraków Tesco Kapelanka 54, bezskutecznie. W dniu . 06.06.2018 udałam się osobiście do wspomnianej wcześniej placówki, aby dowiedzieć się o status mojej reklamacji gdyż minął już praktycznie miesiąc od jej złożenia. Okazało się że od dnia 4.06 sklep jej nieczynny na czas remontu i nikt nie udzieli mi żadnej informacji na temat mojej reklamacji (odpowiedź powinnam była dostać już 22.05 a wtedy sklep funkcjonował normalnie). Jest to karygodne zachowanie i najgorszej jakości obsługa klienta! Jako wieloletnia Klubowiczka CCC jestem dalece niepocieszona z tej sytuacji. W dniu 07.06.2018 napisałam maila na oficjalny adres mailowy CCC, do dziś nie mam nadal informacji na temat statusu reklamacji, a butów nie mam już od ponad miesiąca!

2 / 5 2018-01-10

Nie polecam nikomu tej firmy. W butach po 3 tygodniach odkleja się podeszwa. Po reklamacji i naprawie chodziłem w nich tydzień i znów to samo. Ponowna reklamacja w której żądam zwrotu pieniędzy odrzucona, odwołanie odrzucone. Czas na dalsze kroki: rzecznik konsumentów, a jak nie uznają reklamacji to droga sądowa.

2018-01-05

Buty zimowe kupione córce wczoraj, dziś przy pierwszym założeniu okazuje się że mają pęknięte poszycie. Natychmiast odwiezione do sklepu. PAni łaskawie stwierdziła, że były używane i zostały uszkodzone i zwrot nie należy się, jedynie reklamacja, teraz przez 2 tygodnie dziecko powinno w kapciach po śniegu biegać bo dla pań procedury ważniejsze niż logika. To był oststni zakup w tej sieci. ZDECYDOWANIE RADZĘ OMIJAĆ naciągaczy szerokim łukiem.

2 / 5 2017-12-31

Buty kiepskiej jakości, reklamacja z automatu odrzucona - buty kilka razy założone i podeszwa się odkleiła. Tragedia, zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2017-12-25

Korzystałam z oferty CCC po raz pierwszy i całkiem przypadkowo. Ale jestem bardzo zadowolona. Buty wygodne - na razie wszystko bez zarzutu. Na pewno wrócę jeszcze na zakupy

2017-12-22

Oddałem buty do reklamacji oczywiście nie uznali reklamacji(na swoją korzyść)podeszwy popękały woda lała się do środka,skarpety mokre,będe prosić rzecznika konsumenta o interwencje w sprawie nieuczciwej firmie CCC.Dożywotni zakaz kupowania w tej firmie.

1 / 5 2017-11-27

W ciągu miesiaca, 2 pary butow ulegly rozklejeniu. Baleriny i sandały na koturny. Jakos fatalna. Więcej nie zrobię tam zakupów!!!

2017-11-01

rezerwacja butów CCC online to zwykła fikcja , zamówiłam dwie pary butów jedne odmówiłam bo prawy but wyglądał jak po 3 m-cach noszenia a drugą chciałam zakupić ale cena przy kasie była inna nie z dnia zamówienia nie naliczono mi rabatów obowiązujący w dniu rezerwacji w handlu obowiązuje zasada rezerwuję tzn zamawiam i cena obowiązuje z tego dnia tj rezerwacji . Mam nadzieje że firma zmieni swoje postępowanie bo opinie sobie psuje !!!

2017-08-08

w dniu 22.10 udałam się do sklepu w Łowiczu przy ul. Stanisławskiego, sklep jest zamknięty, na drzwiach BRAK jakiejkolwiek informacji dla klienta, w środku widać pracowników, którzy pakują towar. Czy to naprawdę jest tak trudne, żeby wywiesić informację w jakich dniach sklep będzie nieczynny i czy może sklep w ogóle będzie zlikwidowany czy też przeniesiony w inne miejsce. Takie podejście do klientów możliwe tylko w mieście Łowicz!!

5 / 5 2017-07-22

Kupiłam buty na zimę marki Lasocki - konkretnie WI16-ALBA-02. Obcasy w tym modelu są kompletnie puste. Po zaledwie kilku spacerach w tych butach obcasy zaczęły się odklejać Dlatego, że są kompletnie puste w środku. Przy chodzeniu całe się uginają, nic dziwnego, że tak szybko klej puścił. Dodatkowo wkładki w środku butów zapadła się do środka obcasów. A to dlatego, że obcasy są kompletnie puste w środku. Kto dopuścił do produkcji i sprzedaży tak nieprzemyślany produkt? Razi również brak możliwości dodania szczerej opinii na temat produktu na oficjalnej stronie - nie przechodzi przez moderatora. Żałosne.

2 / 5 2017-07-15

Ostatnio robiłem zakupy w Poznaniu ,galeria M1 sklep CCC. Problem pojawił sie przy płatnosci za sandały ,które kosztowały 80 zł. Dla kasjerki problemem było wydanie z bankotu 200zl. Poinformowała mnie w opryskliwy sposób że obsługa nie musi wydawac reszty ,i może odmówić sprzedaży, a kupujący musi miec odliczone pieniadze. Mam sobie poczytac w internecie, jeżeli nie wiem. Rozumie kupno czegos za 50 gr. i płatnosć 100zł bankotem. Natomiast wydanie 120 zł nie powinno być problemem.Obsługa niemiła na fochu z łaski . Nie polecam sklepu

1 / 5 2017-07-07

po godzinie stopki brązowe, Lasocki z bożej łaski biznesmen niech chodzi w farbowanych stopkach gratulacje reklamacja oddalona szczyt chamstwa i oszustwa

2017-06-19

Fatalna firma, beznadziejna jakość produktów. Buty rozlatują się po dwóch tygodniach. Serwis "naprawia" je (przez sklejenie butaprenem) przez 2 tygodnie... Inne buty się drą przy wkładaniu... Nie kupujcie.

2017-04-05

Firma nie uznaje reklamacji pomimo wady produktu. Po pół roku noszenia obuwia zaczęły odklejać się i odpadać podeszwy. Zwyczajni złodzieje. Nigdy nie kupię u nich już butów.

Rzetelne opinie o CCC

CCC

Siedziba
-

WWW
http://ccc.eu

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie