Kategorie: / Odzież i Obuwie

Citysport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.01
opinie o Citysport.pl
2 / 5 2019-03-23

Tragedia!!! Zdecydowanie nie polecam tego sklepu! Przesyłka szła 8 dni, a kiedy w końcu po moich wielokrotnych telefonach na infolinię (cały czas było zajęte) dotarła, arogancki kurier poinformował mnie, że najpierw mam zapłacić i podpisać informacje, że przesyłka dotarła nieuszkodzona a dopiero potem mogę ją rozpakować. Na moją prośbę o rozpakowanie przesyłki w obecności kuriera usłyszałam nie! po czym kurier zabrał przesyłkę i bez słowa opuścił klatkę schodową. Dziwne to wszystko! Na szczęście poczytałam wcześniej opinie o tym sklepie na forum i nie dałam się nabrać. Nie mam zamiaru kupować kota w worku. Uczciwe firmy, które nie mają nic do ukrycia tak nie postępują! Radzę wszystkim omijać Citysport i firmę kurierską K-EX szerokim łukiem!

2019-03-20

Njgorszy sklep w jakim kupilem obuwie , kupilem buty lacoste , po tygodniu zaczely sie rozklejac na czubkach , chcialem zwrot jednak je sklejono , za miesiac zaczely sie rozklejac z boku i znowu kleili zamiast zwrocic pieniadze za wadliwy produkt , kolejny miesiac to juz byla masakra , przetarl sie jeden but na zapietce i nie uznano mi reklamacjii UWAZAJCIE !!!

3 / 5 2019-03-13

Obsługa sklepu interentowego wymaga dużej poprawy! Zamówienie złożone 28 lutego, dotarło do mnie dopiero 20 marca! Oczywiście poinformowano mnie o konieczności poczekania tygodnia (!) na buty gdyz wysłane będa pocztą, ale 7dni to 7 dni a nie 20! Rzecz kolejna to sklep dopiero po moim telefonie raczył wysłać mi obuwie pocztą (gdzie w formularzu zaznaczyłam pocztę nie kuriera) i bez mojej informacji chcieli mi wysłac najpierw dwie pary butów a trzecie w momencie jak one do nich dotrą. esh... sklep porażka. Kontakt ze sklepem również znikomy, brak potwierdzenia wysłania towaru. a jedna Pani z obsługi klienta strasznie niemiła. szczerze odradzam ten sklep.

2 / 5 2019-03-05

Zamówiłam buty sportowe, otrzymałam maila potwierdzającego i czekałam.Po ponad tygodniu postanowiłam zapytać się co z moją przesyłką? Podobno zabrakło w magazynie, szkoda że odpowiedz przyszła dopiero po mojej interwencji i nawet nikt sie nie poczuwał, żeby mnie przeprosić. Zdecydowanie nie polecam!!

5 / 5 2019-03-04

Kupiłem buty NB. Szybka wysyłka, buty ok. Po 12 miesiącach przy bardzo okazjonalnym używaniu pękły oba buty. Reklamacje uznano za nieuzasadnioną z powodu złego użytkowania obuwia-zła stabilizacja stopy. Ponowną reklamację odrzucono. Czytając inne komentarze widzę, że nie ma sensu składania reklamacji po raz trzeci, bo i tak napiszą, że nie potrafię chodzić w butach. Dziwne, że wszyscy klienci reklamujący buty nie potrafią ich właściwie używać. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.

2019-03-04

totalna porażka jeśli chodzi o sklep internetowy formularz na stronie to chyba est tylko dla zasady, przez maila kontakt bezskuteczny. w grę wchodzi jedynie kontakt telefoniczny - a i to nie daje gwarancji uzyskania jakiejkolwiek pomocy, gdyż osoby które siedzą po drugiej stronie telefonu są niekompetentne, nie potrafią obsługiwać swoich systemów lub czytać ze zrozumieniem - nie wiem, nie wnikam. na paczkę czekałam tydzień (przyd dostawie kurierem w 24h- poczta polska już chyba szybciej by mi dostarczyła tą paczkę) - z winy sklepu-nie przewoźnika, brak jakichkolwiek informacji ze sklepu czy w ogóle pieniądze do nich dotarły i czy w ogóle paczka została nadana

3 / 5 2019-02-25

Kupić łatwo ciężko uzyskać jakiekolwiek czynności gwarancyjne. Starają się odbijać każdego klienta z każdą usterką. Poziom żenujący (dlatego choćby zniknęli z Magnolii we Wrocławiu) ewidentnie i bezczelnie działają na szkodę klienta...przykre jest że człowiek ma prawa ale bez walki nie może uzyskać ani naprawy ani wymiany. DLATEGO SKLEP ODRADZAM, nawet skarpetek nie kupujcie-zeby była jasność nie oczekuję wszystkiego za darmo ale jeżeli ewidentnie produkt jest wadliwy sprzedawca musi na siebie brać tego konsekwencje

2 / 5 2019-02-24

NAjgorszy sklep na świecie, nie polecam. Zamówiłam obuwie,a po tygodniu czasu dostaje informacj ze ich nie ma. W dodatku sama musze do nich dzwonic a łaskawe Pani z infolini traktują człowieka jak śmiecia. Nigdy więcej citysportu. ŻENADA.

3 / 5 2019-02-19

ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!! Do momentu kiedy z zakupionym przedmiotem nic złego się nie dzieje wszystko wydaje się być ok, ale gdy tylko trzeba skorzystać z gwarancji okazuje się że jest to niemożliwe. Pseudo-rzeczoznawca ocenia że buty były nieprawidłowo użytkowane (przy okazji je własnoręcznie niszczy) i po sprawie. Przypuszczalnie towar który sprzedają jest niewiadomego pochodzenia i dlatego tak postępują (tak naprawdę nie ma żadnej gwarancji).

2019-02-14

Buty rozkleiły się po pół roku normalnego użytkowania. Nie uwzględniono reklamacji - uzasadnienie śmieszne i bezsensowne. Nigdy w życiu nie kupię nic w tej sieci sklepów!

2 / 5 2019-01-22

Nie polecam sklepu i produktów. Po 4 miesiącach użytkowania materiał uległ przetarciu. Zgłoszona reklamacja nie została uwzględniona : niewłaściwe użytkowanie. Tragedia. Kieruję sprawę do Rzecznika Konsumentów. Raz jeszcze odradzam zakupy, chyba że kupujecie buty na kwartał.

2 / 5 2019-01-18

Zdecydowanie NIE POLECAM. Zamówiłam buty. Czekałam na paczkę, a 5 dni po złożeniu zamówienia otrzymałam maila, że jednak nie mają butów w asortymencie. Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta.

1 / 5 2019-01-12

Zamówiłem 3 koszulki, opłaciłem zamówienie, przysłano mi tylko 1 produkt. Brak kontaktu - nikt nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile. Źle to wygląda!

2 / 5 2019-01-03

Wystawiam City Sport negatywną ocenę w kwestii załatwiania reklamacji. Otóż, kupiłem buty CAT, które się po pewnym czasie odbarwiły. Zgłosiłem reklamacje do sklepu. Dział reklamacyjny stwierdził, że winny jest użytkownik obuwia a nie producent. Dodatkowo zaproponowali, że jeszcze raz rozpatrzą reklamację (jakby sami z siebie) po czym otrzymałem informację podtrzymującą decyzję odmowną. I teraz najlepsze. Skontaktowałem się z przedstawicielem producenta butów CAT, który stwierdził, że reklamacja jest jak najbardziej właściwa, że odbarwienie powstało z powodu wadliwego materiału i w ciągu 7 dni uwzględnił i zakończył cały proces reklamacyjny. Moje duże uznanie dla firmy Amersport. Opisałem sytuację na adres reklamacji City Sport. Nie otrzymałem odpowiedzi na pytania, tylko listownie "formułkę" o podtrzymaniu decyzji i możliwości skierowania sprawy do sądu lub federacji konsumentów. Ocenę załatwienia sprawy pozostawiam czytającym. Moją już znacie. Nie polecam.

3 / 5 2018-12-14

Zdecydowanie odradzam sklep innym kupującym. Dwa razy zakupione buty Merrell i dwa razy sie rozklejały po 2/3 miesiącach. Reklamacja nie została uwzględniona bo to przecież normalne :-) Prosiłem o wymianę na ńowe lub zwrot gotówki. Dostałem z powrotem rozklejone obuwie. Zima minęła, buty rozklejone. Nic tylko polecać ten sklep dalej ... zdecydowanie odradzam.

2 / 5 2018-12-05

Beznadzieja potwierdzenie transakcji i wysłanie paczki dopiero 6 dni po zamówieniu i jeszcze trzeba czekać 7 dni na buty ... Nie polecam !

5 / 5 2018-12-03

Nie rozumiem skąd te negatywne opinie.Wszystko poszło świetnie.Byłem informowany mailowo o kolejnych statusach zamówienia.Przejrzyście,szybko,dobrze zapakowane.Product oryginalny. JA ABSOLUTNIE POLECAM!

5 / 5 2018-12-03

szybka realizacja zamówienia i to wszystko. buty za duże- niezgodne z opisem.brak odzewu ze strony sklepu na prośbę wymiany .

5 / 5 2018-11-27

witam, zamówiłem buty w sklepie internetowym. Na drugi dzien, rano otrzymałem maila, że wszystko ok i "obuwie zostało przygotowane do wysyłki". Czyli wszystko zgodnie z planem. Około godz. 1400 tego samego dnia otrzymuje maila "Zweryfikowaliśmy Twoje zamówienie i niestety nie możemy zrealizować rezerwacji z zamówienia o nr:....." i tyle. Nikt nie kwapił się by napisać dlaczego zmówienie zostało anulowane i co ze zwrotem pieniędzy.

2 / 5 2018-11-25

Z całego serca nie polecam sklepu. Buty beznadziejne, a przy próbie reklamacji butów wymyślają, niestworzone rzeczy. Buty użytkowane 2 razy w tygodniu z 3 miesięczną przerwą wakacyjną w treningach rozpadły się po kilku miesiącach użytkowania, ale reklamacji nie uwzględniono. Kieruję sprawę do UOKiKu.

2018-11-21

Nie uznają żadnej reklamacji, jeżeli chcecie wydać 300zł na buty to nie w tym sklepie, bo nawet jakby po tygodniu się rozpadły na pół to i tak nie odzyskacie pieniędzy. Ten pseudo sklep ma wylane w klientów.

2018-11-15

Nie kupujcie w tym sklepie tam nie ma gwarancji na obuwie, jedynie "gwarancja jakości" jak to sobie napisali w regulaminie.

2 / 5 2018-10-22

Zamowilam obuwie i skarpetki na ich stronie internetowej, po paru dniach dostalam odpowiedz, ze rzeczy zostana wyslane oddzielnie i zeby uiscila cene za skarpetki. Nastepnego dnia dostalam emaila z informacja ze nie moga zrealizowac zamowienia dotyczacego obuwia. Nie polecam skeplu citysport, robia sobie zarty z klientow

5 / 5 2018-10-17

Zamówiłem buty i dotarły do mnie bardzo szybko. Niestety były uszkodzone. Odesłałem je tego samego dnia prosząc o wymianę. Czekałem 3 tygodnie aż sklep sprowadził nową parę, która też była uszkodzona. Poprosiłem o zwrot pieniędzy za buty oraz koszt przesyłki. Minął tydzień, półtora a pieniędzy dalej nie było na koncie. Dzwoniłem kilkukrotnie do sklepu internetowego. Stwierdzili, że do końca tygodnia pieniądze będą na końcie. Oczywiście przelew nie dotarł. Zadzwoniłem tam ponownie. Obsługa stwierdziła, że od paru dni nie ma prezesa w firmie a tylko on zatwierdza przelewy. Pieniądze dotarły dopiero dzisiaj a cala sprawa toczyła się od 12 marca. Porażka

2018-10-10

Nie mam się czego przyczepić, wszystko zrobione dobrze.

3 / 5 2018-09-28

Ten sklep i zakupy w nim to jedna wielka pomyłka chińszczyzna z markowym logo tandeta za duże pieniądze a gwarancja to tylko pic na wodę nie uwzględniają takowych !!!!ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE !!!!!!!

2018-09-22

Przyesyłka błyskawiczna obsługa bardzo dobra

1 / 5 2018-09-21

Przestrzegam przed zakupem butów w sklepie city sport! Jeśli tylko coś zaczyna się dziać z butami, to od razu można je wyrzucić do kosza, bo i tak reklamacjii nie uznają. Zasadna czy nie, nie obchodzi to ich! Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Kupiłam nike, które okazały się rozparowane, gdyż lewy różnił się od prawego, tzn. z tyłu podeszwy znaczek nike był większy niż w drugim bucie, dziurka od sznurowadła rozszerzona, jakby zaraz miała się przerwać i przy kostce but odstawał, jakby się rozszerzył na maksa. Oddałam po tygodniu noszenia a oni i tak odesłali je z powrotem, twierdząc, że musiałam to zauważyć przy zakupie! Niestety, skoro je nosiłam tydzień, to mogłam je tylko zareklamować, bo były już używane. Mam nauczkę, żeby już nie kupować w takim sklepie, gdzie klient się w ogóle nie liczy. Przy reklamacji biorą tylko adres klienta, bez tel, e-maila, zero kontaktu z nimi, tylko masz czekać na odpowiedz listowną lub kurierską, żenada.

1 / 5 2018-08-25

Zakupione buty Reebok to wietnamski szajs bez gwarancji. Zgadzam się z negatywną opinią o wyrobach w tej sieci. Jak napisano w reklamacji mam dobrze oglądać buty przed zakupem. W tej sieci nie będę już nic oglądał. I życie stanie się prostsze.

2 / 5 2018-08-18

nie polecam. zamówiłem towar, po trzecim dniu na koncie czytam "zrealizowano", po 6 dniu piszę, wysyłają mi wiadomość że dziś dojdzie . Po 7 dniu nic się nie zmieniło. Odradzam.

2018-07-25

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń do obsługi. Wszystko sprawnie i konkretnie. Informacja na bieżąco o zamówieniu. Na moje zamówienie składały się dwie rzeczy. Od razu po złożeniu zamówienia otrzymałam informację, że na drugą rzecz trzeba będzie poczekać dłużej ( faktycznie przy opisie bluzy było zaznaczone że czas wysyłki do 7 dni roboczych, przy 1 bluzie było zaznaczone 24h). Sklep podzielił moje zamówienie na dwie części i pierwszą bluze otrzymałam w niecałe 24h od zamówienia. Druga przyszła kilka dni później, ale za jej wysłanie nie musiałam dopłacać. Podsumowując - Świetny Sklep z konkurencyjnymi cenami.

5 / 5 2018-07-23

Jeszcze raz ja. Oberwało się citysport a winowajcą okazała się poczta polska, która zgubiła się w swoim terenie. Produkt który kupiłem jest ok , zapakowana przesyłka jest również ok.

1 / 5 2018-07-17

Potwierdzam wszystkie wcześniejsze negatywne opinie związane z reklamacjami. W zasadzie nie ma możliwości zareklamowania obuwia... Nawet opinie niezależnych rzeczoznawców nic nie dają... Chyba żaden inny sklep nie ignoruje klienta tak jak oni. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!

2018-07-01

Conversy (trampki), rzekomo oryginalne wyglądają jak te najtańsze chiński; rozmiary "nosków" ewidentnie różnią się od siebie kształtem i rozmiarem. Na całej długości łączenia materiału z gumą widać klej! Pominę fakt, że buty nie były owinięte w bibułę a pudełko rozerwane.

5 / 5 2018-06-20

Kupiłem w City Sport buty Wrangler Yuma o dosyć ciekawej koniakowej barwie. Po ich drugim użyciu z prawego buta odkleiła się wkładka odsłaniając gołą podeszwę i klej. Reklamacja przebiegła sprawnie, po paru dniach otrzymałem zwrot całej kwoty na konto. Model ten bardzo mi się podobał, więc stwierdziłem że kupię go w innym sklepie - i właśnie wtedy natknąłem się na kilka sklepów, pod którymi ukrywa się City Sport, m.in 7store, Sun-style. Ponadto doszukałem się informacji, że sama firma Wrangler nigdy nie posiadała modelu Yuma o takiej barwie w sprzedaży - innymi słowy sklep City Sport potencjalnie ma w ofercie podróbki. Polecam głęboko zastanowić się przed kupnem obuwia w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-10

Zamówiłem klapki i na następny dzień doszły kurierem. Wszystko było ok.

3 / 5 2018-06-08

całkowity brak gwarancji.Buty adidas rozsypały się po 3 miesiącach. Nie pomógł nawet rzecznik.BARDZO NIEMIŁA OBSŁUGA W TARNOWIE.ODRADZAM.

2018-06-06

obsługa może i szyba ale to chyba z chęci zysku tak się spieszą reklamować u nich obuwia nie mam co bo i tak się okaże ze winę ponosi użytkownik

3 / 5 2018-06-05

sklep beznafziejny pelna porazka zro kontaktu i wogole STANOWCZO ODRADZAM NIE KUPUJ TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUTY WADLIWE BEZNADZIEJA

2 / 5 2018-06-03

Nie polecam! Buty przyszły w okropnym stanie, pudełko wyglądało jakby ktoś je przeżul i wypluł. Nie możliwe że firma kurierska tak mogła je zniszczyć, było po prostu podarte i rozwalone i jak tu dać prezent w takim czymś? Co gorsza, nie dostałam żadnego rachunku, paragonu faktury nic! Kpina. Czekam na odzew z ich strony i narazie nic.

2 / 5 2018-05-27

nie polecam sklepu

3 / 5 2018-05-22

Odradzam zakupy w tej sieci, na zakupiony u nich towar nie ma gwarancji. Reklamowałem klapki (ewidentna wada produktu) które po trzech dniach do mnie wróciły z odmową.

5 / 5 2018-05-22

U mnie wszystko ok, buty po niecałym tygodniu dotarły bez żadnych problemów, polecam :)

2018-05-15

Przysłano mi wadliwe buty (skóra na nosku z dużym rozcięciem, zbyt krótka wkładka, odklejająca się podeszwa). Na wymianę towaru na pełnowartościowy musiałem czekać aż 16 dni. Po drodze były wprawdzie święta, ale to tylko jeden dzień wolny od pracy. W złożonej reklamacji zażądałem przysługującego mi zwrotu kosztu dostarczenia (18 złotych), jednak sklep zwrócił jedynie jego część (12 złotych), twierdząc, że mogłem skorzystać z usług tańszego przewoźnika... Dopiero po groźbie wytoczenia powództwa o zapłatę sklep przelał brakującą kwotę. Obsługa na niskim poziomie. Telefony odbierają dwie panie - jedna miła i pomocna, druga opryskliwa, traktująca klienta, z którego żyje jak intruza. Na maile nikt nie odpisuje. Za zaistniałą sytuację nikt nie raczył mnie przeprosić. Nieprzyjemnego zgrzytu można było z łatwością uniknąć, gdyby ktokolwiek sprawdzał towar przed wysyłką. Wniosek z tego płynie taki, że albo nikt towaru nie sprawdza, albo, co jeszcze gorsze, świadomie wysyłany jest wadliwy. Nie polecam sklepu.

2018-05-07

Jak kupujesz to są mili, ale jak już kupisz i chcesz złożyć reklamacją to traktują cię jak wroga publicznego numer jeden.

3 / 5 2018-05-01

stanowczo odradzam zakupy w tej sieci. reklamacja jest tu niemożliwa. moja zakończyła się w sądzie. wyrok jest już prawomocny- kasę za buty wraz ze wszystkimi dodatkowymi kosztami reklamacji mam już na koncie. polecam tą drogę. obyłam się bez prawnika. opłata sądowa to 30 zł (po sprawie zwróci ją city sport z nakazu sądu). trzeba wypełnić pozew, który można znaleźć w necie. nie jest zbyt trudny. oczywiście pismami starali się przedłużać sprawę, ale w sądzie nikt się nie pojawił. trwało to wszystko prawie 1,5 roku, ale musieli oddać kasę za buty, które przetarły się po miesiącu

2018-04-14

W czasach rozkwitu e-commerce i omnichannel niedopuszczalna wtopa - stany magazynowe nie są weryfikowane i zsynchroniwane ze sklepem internetowym. Przyjęcie zamówienia, a potem anulowanie - bez podania powodu. Nieprzyjemna obsługa klienta. Pierwszy i ostatni raz w citysport.

2 / 5 2018-04-13

W Converse-ach zakupionych w sklepie stacjonarnym w Płocku po tygodniu chodzenia zaczęły ścierać się znaczki firmowe. Reklamacja uznana za bezpodstawną. Według sklepu ścieranie się znaków firmowych po 1 tygodniu to są ślady normalnego użytkowania. Jest to dla mnie co najmniej zadziwiające, że znak firmowy, z którego powodu cena trampek jest tak wysoka znika po tygodniu chodzenia. Bardzo dziwne i podejrzane. Syn jest bardzo zawiedziony, gdyż są to jego pierwsze wymarzone converse-y i czego innego oczekiwał. Nie polecam sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 / 5 2018-03-30

odradzam zakupy w tym sklepie tak jak ktoś już napisał do kasy przychodzisz i jest ok po odejściu bujaj się po sądach. Reklcjamacja kurtki uszkodzenie śniegu szycia oddalona, gdyż rzeczoznawca stwierdził że po 12 miesiącach reklamacja się już nie należy tylko zapomniał napisać że w kurtce nie chodzi się w lato i wiosnę tak więc użytkowania kurtki było może 6 miesięcy już nigdy nic nie kupię w tym sklepie poprostu porażka polecam inter sport tam nie miałem żadnego problemu z żadną reklamowaną rzeczą

2018-03-24

MASAKRA ,uwazajcie na ten pseudo sklep klient jest dobry jak kupuje pozniej zapomnijcie o reklamacji TOTALNA POMYLKA ZAKUPY W TYM SKLEPIE taka jest reklama tej firmy

1 / 5 2018-03-23

Dołączam się do NEGATYWNYCH opinii o tym sklepie. W zakupionych butach, po 3 m-cach użytkowania, powstały dziury w podeszwach. Reklamacja (oczywiście) nieuznana przez sklep. Poszedłem dalej i wysłałem buty do rzeczoznawcy - taką opinię też zignorowali. Obecnie jestem w trakcie składania pozwu do sądu.

2018-03-06

Najbardziej beznadziejny sklep w jakim zrobiłem zakupy. Buty pękły po kilku miesiącach i pomimo opinii od rzeczoznawcy, iż uszkodzenie powstało z winy producenta, nadal się upierają i nie przyjmują reklamacji. Chcesz zrobić tam zakupy, to nastaw się na proces jeśli dojdzie do reklamacji! NIE POLECAM SKLEPU, A WRĘCZ GO ODRADZAM ZDECYDOWANIE!

2018-03-04

Zamowienie mialo byc zrelizowane w ciagu 48 godzin było w tydzien tego samego dnia dostarczylem buty do wymiany (były za małe) wymiana trwała 22 dni brak odzewu na miale,balagan (ponoc maja duzo roboty) po tygodniu dzwonią i pytają po co odeslalem buty!!! GENERALNIE PORAŻKA omijac wielkim łukiem

2 / 5 2018-03-04

Kupiłem buty, których okazało się nie mają. Po tygodniu miałem otrzymać przesyłkę. Po 8 dniach otrzymałem info, że czas przesyłki się wydłuży. Po 14 dniach zrezygnowałem z zamówienia. Fatalny kontakt z firmą. Asertywność aż boli. NIE POLECAM.

2018-02-09

Sklep tragedia wystawiaja towar ktorego wogole nie maja trzeba dzwonic.i sie samemu dowiadywac dlaczego towar nie przychodzi ....nie polecam nikomu......

5 / 5 2018-02-07

Bardzo dobry kontakt mailowy. Przesyłka gratis. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-02-06

Mimo opinii niezależnego rzeczoznawcy City Sport S. A. "nie uznał reklamacji za zasadną" i sugeruje skierowanie sprawy do sądu. Do etapu płacenia wszystko jest OK. Przy jakichkolwiek problemach z obuwiem i składaniem reklamacji firma stara się za wszelką cenę doprowadzić do rozprawy sądowej. Mają jednego swojego rzeczoznawcę (oczywiście z odpowiednimi papierami), który wystawia opinie nie mające wiele wspólnego ze zgłaszanym problemem. Od strony prawnej wszystko załatwiają bardzo dokładnie, żeby właśnie przed sądem mieć czyste konto. Tylko co z tego, skoro ewidentna wada dalej istnieje, a sklep w granicach obowiązującego prawa unika odpowiedzialności. Firma prowadzi między innymi sklep stacjonarny w CH Arkadia w Warszawie. Nad drzwiami jest wielkie logo "Reebok". Nie róbcie tam zakupów!

2018-02-02

City Sport? Zakupy raz w życiu i ostatni !!! Po miesiącu reklamacja - oczywiście nie uznana. Powodem 'nadmierny ruch stopy, spowodowany brakiem prawidłowego sznurowania butów'. Z tego co zdążyłam już przeczytać na forach, w oczekiwaniu na odpowiedź odnośnie reklamacji, widzę, że spora część społeczeństwa ma problem ze sznurowaniem butów. Bo to jest właśnie przyczyną większości, jeśli nie wszystkich reklamacji, wg "specjalisty" sieci sklepów CITY SPORT. Brawo, brawo, City Sport to się nazywa reklama i przyciąganie klientów. Nawet nie dają klientowi złudzenia, że im zależy, a wystarczy mała inicjatywa ze strony sprzedawcy ...

3 / 5 2018-02-01

Sklep oferuję towar, którego nie posiada na stanie, najpierw zachęcają wielkimi wyprzedażami w reklamach a później wysyłają wiadomość o treści: Szanowny kliencie, Informujemy, że Twoje zamówienie zmieniło status. Nowy status: Anulowane. Z przykrością informujemy, że Twoje zamówienie zostało anulowane ze względu na wyczerpanie stanów magazynowych. Prosimy o przeanalizowanie reszty naszej oferty. Mamy nadzieję, iż wybierze Pani/Pan inny atrakcyjny towar. ŻENADA ODRADZAM sklep CITYSPORT chyba, że wolicie tracić czas i zdrowie czekając na wiadomość czy posiadają towar, który oferują.Poczytajcie też informację o gwarancji towaru w tym sklepie to się sami przekonacie czy nie warto kupić gdzie indziej w porównywalnych cenach.

2 / 5 2018-01-30

Wszystko pięknie gdy klient kupuje buty, jednak kupując trzeba pamiętać, że w tej firmie gwarancja to fikcja! Mimo iż kupując buty usłyszymy, że objęte są dwuletnią gwarancją to w rzeczywistości aby zareklamować buty należy skorzystać z ustawowej niezgodności towaru z umową. Problem w tym, że sprzedawca odpowiada za powstałe wady jedynie przez 6 miesięcy od daty zakupu. Po upływie tego czasu ma on prawo odrzucić nasze roszczenie i wówczas to kupujący musi wynająć rzeczoznawcę i udowodnić, że buty były wadliwe. citysport korzysta z tego zapisu i z automatu odrzuca wszystkie reklamacje zgłoszone po upływie 6 miesięcy od zakupu nawet bez sprawdzania czy buty były wadliwe czy nie. A wiadomo, że buty przeważnie zaczynają się rozklejać po upływie tych 6 miesięcy... Jednym słowem firma unika spoczywającej na niej odpowiedzialności, której podjęła się podczas sprzedaży i gdy już dostanie kasę to ma klienta w czterech literach. Chciałem tam kupić kolejne buty ale nie zamierzam dawać zarobić ponownie i kupię je w innym sklepie gdzie klienta się szanuje. Zdecydowanie nie polecam!

2018-01-28

nie liczcie na jakąkolwiek gwarancję, zasada WSZYSTKICH KLIENTÓW SŁAĆ NA DRZEWO. Odpisują, że produkty nie podlegają gwarancji. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!

2018-01-24

Do momentu gdy nie ma problemu z produktem - jest dobrze - jednak zakupy w tym sklepie oznaczają zakup towaru bez gwarancji - wyegzekwowanie roszczeń gwarancyjnych bez jest niemożliwe - niesamowita wręcz ignorancja i lekceważenie klientów - w sumie lepiej kupić towar na miejscowym targowisku od Bułgarów - Ci mają więcej szacunku dla klienta

2018-01-22

Podczas sprzedaży butów marki puma sklep zapewniał o 24 miesięcznej gwarancji. Obuwie popsuło się w tym czasie. Sklep nie uznaje gwarancji, a obsługujący go radca prawny w pisze, że gwarancji na obuwie nie ma. Chcecie uniknąć kłopotów nie kupujcie w tym sklepie.

1 / 5 2017-12-24

NEGATYWNA, widzę że mądry Polak po szkodzie, też kupiłem w tym sklepie buty NEW BALANCE, dwie reklamacje, brak podstaw, buty po odliczeniu zimy gdy nie chodziłem nie przetrwały pół roku, to była MOJA WINA, źle noszone i źle dobrane buty i noszone w nieodpowiednich warunkach atmosferycznych, zostały przemoczone. Obuwie sportowe noszę od 25 lat i nigdy takich jaj nie było. Żenada buty i sklep. Stanowczo odraczam.

5 / 5 2017-11-28

Kupiłam buty w sklepie stacjonarnym City Sport marka merell. Po 2 miesiącach zaczęła się odklejać podeszwa.Podczas składania reklamacji sprzedawca zauważył również odklejenie się podeszwy w drugim bucie w ten sam sposób (ewidentnie wada fabryczna) No może nie dla każdego......Pani Anna Karasińska dyrektor d/s reklamacji napisała : "sprzedawca zleci dokonanie nay obuwia, w zakresie miejscowego doklejenia protektora podeszwy lewej półpary ,.....W pozostałych wskazanych miejscach nie stwierdzono zgłoszonego odklejenia.WIDOCZNE SZCZELINY,NIE MAJĄ WPŁYWU NA DALSZE UŻYTKOWANIE OBUWIA." Chce się powiedzieć Pani Aniu może dla Ciebie buty ze szczelinami są ok.A tak wogóle co to te szczeliny i skąd się wzięły skoro podeszwa się nie odkleja.Sprawę kieruję do rzecznika praw konsumenta (22 8264220 nr dla zainteresowanych) bo skoro szczelina w bucie to dla firmy normalka to może należałoby się przyjrzeć polityce firmy i podejściu do klienta jej pracowników.

2 / 5 2017-11-25

ODRADZAM ! Kupiłam buty firmy Nike - roshe one. Po trzech miesiącach - POWTARZAM - PO 3 MIESIĄCACH użytkowania buty się przetarły na nosku, zrobiła się dziura. Zdarza się, prawda? Tu firma Nike zarobiła u mnie minus, ale to przecież nie wina Citysportu. Zaniosłam buty grzecznie na reklamację i byłam pewna, że takową dostanę, przecież to 3 miesiące, żadne buty po takim czasie nie mają prawa się przerwać. Nawet nie oczekiwałam zwrotu pieniędzy, chciałam wymienić buty na takie same lub inne, nawet gdybym miała dopłacić. Reklamacji nie przyjęto podając za powód zły dobór obuwia do stopy, sugerując przy tym, że chyba nie obcinałam paznokci (obcinałam) - skandal - skąd oni wiedzą jaki mam rozmiar stopy? miałam kupić rozmiar 45 mając 39? No chyba nie. Dowiedziałam się w sklepie, że Citysport nie posiada aktualnie na stanie tych butów co równa się temu, że musieliby oddać mi pieniądze. Wszystko jasne. Złożyłam ponowną reklamację informując ich, że kupując buty nie pierwszy raz w życiu uwzględniłam zapas w rozmiarze buta oraz użytkowałam buty prawidłowo. Ponownie nie przyjęli reklamacji twierdzą, że widocznie te buty są nie dla każdego - no fajnie, bardzo fachowo! A, zapomniałabym - napisali, że to nie może być wina materiału bo przecież w lewym bucie nic się nie przetarło - no jasne - obcinam paznokcie tylko u jednej stopy :D sami sobie zaprzeczają. Na koniec powtórzę, że gorąco NIE POLECAM i stanowczo ODRADZAM zakupów w tym sklepie. Poziom tej sieci jest ŻENUJĄCY !!!

2 / 5 2017-11-21

Nie polecam sklepu! Jeśli kupujesz coś w tym sklepie to licz się z tym że kupujesz coś jednorazowo i nie masz gwarancji. Ja tak miałam kupilam kurtke drogą i okazała się jednorazową kurtka i nie uznali mi gwarancji oraz nie miła obsługa. Więc uważajcie pozdrawiam.

2 / 5 2017-11-04

Zdecydowanie odradzam ten sklep. 25 marca 2015 r. w sklepie internetowym złożyłem zamówienie na buty, które były dostępne i otrzymałem potwierdzenie złożenia zamówienia. Następnego dnia otrzymuję wiadomość, że moje zamówienie zostało anulowane bez podania powodu. O zaistniałej sytuacji zostałem poinformowany e-mailem. Sklep jest niewiarygodny. NIE POLECAM!

5 / 5 2017-10-26

Opinia negatywna. Sklep nie wysyła towaru w jednej paczce, a dzieli go na kilka mniejszych przez co wymienić towaru też nie można w jednej paczce a należy odsyłać każdy produkt oddzielnie (oczywiście na swój koszt). Obsługa bardzo szybka aczkolwiek nie przekazuje całej prawdy. Mój towar "niby"był gotowy do wysyłki i czekał na wpłatę jednak jak się okazało po wpłacie - jeszcze przez 3 dni dostawałam wiadomość o tej samej treści. Dzwoniłam ale efektu nie było. Ponadto e-sklep "handluje" numerami telefonów. Mimo, że nie wyrażałam na to zgody ciągle dostaję od nich reklamy. Korzystają z firmy kurierskiej SIÓDEMKA, przez co od tej firmy też dostaje średnio po 3 smsy dziennie! Coś okropnego! Blokuję numery, ale oni....za każdym razem mają inny numer.

2 / 5 2017-10-20

Sklep-żenada. Handlują towarem, którego nie mają na stanie. Nawet po otrzymaniu informacji o braku towaru ten dalej jest dostępny na stronie!!! Jestem bardzo ciekaw jak sprawnie przebiegnie proces zwrotu pieniędzy. Zdecydowanie NIE POLECAM.

2 / 5 2017-10-10

Stanowczo odradzam zakupy w sieci City Sport - o ile zakup jest bezproblemowy to gdy przyjdzie nam reklamować zakupiony produkt zaczynają się problemy i wymówki od braku umiejętności wiązania butów po całkiem przypadkowe uszkodzenie DWÓCH butów na raz. Sieć ta straciła właśnie 5 klientów, stanowczo nie polecam.

2017-09-26

Bardzo słaby sklep, sprzedają towar którego nie mają i jeszcze trzeba dzwonić się dopytywać o co chodzi.

2017-09-21

To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Zamówiłem towar w piątek 17.02 i do środy 22.03 nie dostałem żadnej informacji ze sklepu, poza tą, że zamówienie zostało przyjęte. Napisałem więc grzecznie maila, aby dowiedzieć się co z moją przesyłką. Dałem im 48 godzin na odpowiedź, ale niestety obsługa sklepu internetowego nie dała rady tego zrobić. Napisałem więc kolejnego maila z prośbą o anulowanie zamówienia. Myślałem, że na tym zakończy się moja przygoda z tym sklepem, ale się zdziwiłem, ponieważ 27.02 dostałem maila, że towar został wysłany. WOW! ! 10 dni oczekiwania na wysyłkę! Brawo! Życzę powodzenia.

5 / 5 2017-09-16

w moim przypadku wszystko ok, zamówione buty okazały się zbyt duże, odesłałam je a 3 dni od daty otrzymania wysyłki przez CitySport miałam już buty o rozmiar mniejsze. na wszystkie moje pytania dostałam odpowiedź. z niczym nie było problemu. polecam, ceny super

3 / 5 2017-09-10

W CitySport pomylili sie, zle mnie poinformowali i przyslali mi buty o nr za male. Chcialem je odeslac z powrotem. Powiedzieli ze moga najwyzej oddac tylko za towar bez kosztow przesylki w obie strony???? Dlaczego mam byc stranty i ponosic koszty przesylki za ich niedbalstwo? No coz, maja widocznie duzo klientow wiec pojedynczego klienta maja - w glebokim.... powazaniu! Teraz jestem przez nich stratny finansowo, BARDZO ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIESklep dziala nieuczciwie, zwroccie uwage, ze na stronie sklepu nie ma mozliwosci wyrazenia komentarza na temat produktow ani na temat dzialania sklepu!!

2017-09-03

Sklep jest spoko przy sprzedazy . Jesli chodzi o reklamacje to porażka. Jestes największym wrogiem Pani Anny K. ale co ona może, jest na pensji Mamy w rodzinie duzo butów marki Cat ale nigdy nie było aby sie uszkodziły w 6 miesięcy

2 / 5 2017-08-26

Nie polecam! Towar nie zgodny z zamówieniem. Problem z odesłaniem (jest możliwe ale na własny koszt). Długi okres oczekiwania na zamówienie. Ostatecznie utknęłam w martwym punkcie, zamierzam oddać i nie korzystać więcej z tego sklepu.

2 / 5 2017-08-23

Witam, bujam się z butami i reklamacją już trzeci raz. Rzecznik nie dał rady bo sklep wystawił opinie rzeczoznawcy, że moja wina. Buty to Pumy w jednym bucie rozeszło się na szwie, chodziłem w nich okazyjnie, zareklamowałem po 1,5 roku i zostałem wykiwany. Teraz jedyna opcja to opinia rzeczoznawcy, tym razem "mojego" i batalia w sądzie, gdzie jeśli przegram płącę a koszty sądowe przekroczą cenę butów. Obuwie kosztowało 260zł. Czy jest ktoś kto wygrał taką sprawę w sondzie bo mam ochotę powalczyć z tymi pajacami dla samej zasady. Sklepu nie polecam CitySport PLAZA Sosnowiec.

3 / 5 2017-08-19

W pierwszej chwili sklep wydaje się bardzo dobry, lecz tylko w pierwszej chwili. Kupiłem Buty Pumy, które jak się okazało już po około dwóch tygodniach zaczęły się marszczyć. Skóra na palcach w momencie delikatnego nacisku marszczy się i brzydko wygląda, oznacza to że sprzedane buty były zrobione ze starej skóry!!, po trzech miesiącach noszenia obuwia wytarły się zapiętki, pomimo dwukrotnego wysłania ich na reklamację nie zostały one zrobione!!!! Musiałem je zrobić na własną rękę. Ponadto przy dokonaniu reklamacji obsługa klienta przy telefonicznym kontakcie byłą bardzo nie miła!! prubowali mnie przekrzyczeć i zwodzili !!! po raz pierwszy i ostatni tam kupowałem cokolwiek!!! stanowczo odradzam!!!!

3 / 5 2017-08-01

Zdecydowanie odradzam zakup obuwia w tych sklepach! Odrzucono mi reklamację na buty do biegania, w których po 1,5 miesiąca użytkowania rozwarstwiła się podeszwa. Taką wadę w przypadku butów do biegania uznano za nieistotną dla dalszego użytkowania i nie uznano mojego roszczenia, zalecając naprawę na własny koszt.

5 / 5 2017-07-30

Porażka jeśli chodzi o jakość obuwia i obsługi.Na kilka zamówień dostałam 1- po 2 m-cach się rozklieły, a z reklamcją dałam spokój czytając opinie innych klientów i ich traumatyczne przeżycia. Pozostałych nie dostałam, o czym poinformowano mnie po 2 dniach mailem,a pwyrażając swoje niezadowolenie dostałam taką odpowiedź :"Witam, Zamawiając towar z wyprzedaży trzeba się liczyć z tym, że szybko się on sprzedaje i że towar szykowany jest na zamówienia, które były wcześniej złożone.

2 / 5 2017-07-30

Witam mój brat kupił buty firmy NEW Balance , jednak jesteśmy zawiedzeni. Model to WL373SNG, fajne męskie buty. Lecz już po kilku miesiącach wystąpiły przetarcia/uszkodzenia siatki w przodostopiu w obu parach buta. Buty nie wyglądają już jak nowe, a były użytkowane przeciętnie. Sklep nie chcę uznać reklamacji, mimo że mamy rację. Nikomu nie polecam butów od tej firmy, ani sklepu CITYSPORT!!!!

5 / 5 2017-07-22

Już kilkakrotnie korzystałam z usług tego sklepu.Profesjonalna i miła obsługa.Nie było problemu z reklamowanym towarem-szybki zwrot pieniędzy na konto.Ostatnio zginęła przesyłka.Sklep szybko poinformował mnie o wysłaniu następnej z tą samą zawartością.Myślę,że opóźnienia wynikają nie z winy sklepu a jedynie przez firmę kurierską z której usług sklep korzysta .Polecam.

1 / 5 2017-07-11

Nigdy więcej. Szczerze dziwiłem się, jak jeden sklep może mieć tak wiele negatywnych opinii. Uznawałem to raczej za fanaberię ludzi, którzy chcieliby mieć wszystko podane na tacy. Niestety, wszyscy ci ludzie mieli rację. Kupiłem w citysport buty. Mam wrażenie, że firmie żal pieniędzy na zdjęcia i korzystają ze zdjęć internetowych. W rezultacie produkt nie zgadza się opisem. Mając do tego absolutne prawo, postanowiłem zamienić buty na inny model. Cały proces trwał 3 tygodnie i tych butów nie otrzymałem. Zrezygnowany poprosiłem o zwrot pieniędzy. W międzyczasie zadzwoniłem do city sport jakieś 5 razy i wymieniłem kilkanaście maili. Jakość obsługi posprzedażowej jest fatalna. Ton pań przypomina ton szatniarza z "Misia". Nie wiedzą, jaką wersję sprzedać, więc mijają się z prawdą. Raz nie ma Internetu, raz prądu, raz spóźnia się magazynier. Wydaje się, że siedzibę firmy nawiedzają kolejne egipskie plagi. Ewentualnie może to być klątwa niezadowolonych klientów. Co jest bardzo prawdopodobne.

5 / 5 2017-06-28

Wspaniały kontakt ze sklepem. Pełny obraz śledzenia przesyłki.Po skompletowaniu towaru w iście ekspresowym tempie przesyłka dotarła do Mnie.Profesjonalna obsługa klienta detalicznego.Gorąco polecam zakupy u Tego sprzedawcy.

2017-06-28

Kupiłem u nich buty oraz skarpetki. Zapłacone z góry. Wysłali tylko buty, twierdząc, że skarpet nie ma na stanie i doślą później. Po tygodniu zapytałem o reszte zamówienia i otrzymałem odpowiedź "skarpety okazały się uszkodzone i nie mogliśmy ich wysłać". Poprosiłem o zwrot pieniędzy za towary, których nie otrzymałem. KONTAKT SIĘ URWAŁ. BRAK ODPOWOIEDZI NA DALSZĄ KORESPONDENCJĘ.

2017-06-24

Chciałam sobie kupić taniej markowe buty no i pewnie umoczyłam ponad 200 zł. Przyjęli moje zamówienie , ściągnęli forsę, po dwóch dniach anulowali zamówienie niby na prośbę klienta. Nie ma z nimi kontaktu mejlowego ani telefonicznego , nawet na portalach społecznościowych nie można się z nimi skontaktować. Niby duża i znana marka . Ludzie uważajcie.

5 / 5 2017-06-07

A ja mam same dobre doświadczenia związane z tym sklepem. Zamawiając butki rok temu, przesyłka dotarła bardzo szybko. Niestety po roku w butach pękła siateczka, więc je zareklamowałem. Po tygodniu dostałem telefon, że reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i zwrócą mi pieniądze. Początkowo czytając tyle negatywnych opinii zastanawiałem się czy w ogóle złożyć reklamację. Jak widać, było warto. Podsumowując - z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep :)

5 / 5 2017-05-25

omijajcie ten sklep z daleka buty pękly po 3 tyg zlozylem reklamacje odrzucili odwolalem sie odrzucili bylem u rzecznika konsumenta po 2 miesiachach kazali im zwrocic kase ze wada towaru, bo tak szybko sie przetarly oni to zlali kazali mi przysc zlozyc relamacje i znow odrzucili kpina totalna po cholere ten rzecznik teraz kazal mi wydac 60 zl na rzeczoznawce w insp handlowej i sprawe kierowac do sadu jaja jak berety sklep dno maja chinska tandete na ktora nie ma gwarancji

3 / 5 2017-05-25

Zamówienie złożyłam w piątek, otrzymałam potwierdzenia zamówienia z obiecaną szybką wysyłką. W poniedziałek dostałam maila, ze moje zamówienie jest realizowane i wkrotce do mnie trafi po tej sytuacji czekajac na paczkę we wtorek zostałam zawiadomiona mailem, że towar który kupiłam się wyprzedał. z niedowierzaniem przeczytałam jeszcze raz TOWAR, KTORY KUPIŁAM W PIĄTEK WE WTOREK SIE WYPRZEDAŁ. Robią z ludzi idiotow po prostu, na moje maile NIKT nie pofatygował sie odpisać sensownie lub wcale nie uzyskiwałam odpowiedzi, STANOWCZO ODRADZAM TO ZWYKLI OSZUŚCI I NACIĄGACZE!!!!

5 / 5 2017-05-18

Pozytyw, sklep szybko wyslał zamówiony towar.

2017-05-04

PORAŻKA. Opinię biegłego rzeczoznawcy odrzucono , wystawiono inna "swego" rzeczoznawcy - bardzo stronniczą. Po nie całych 2 msc. buty mają dziury w cholewce od wewnątrz a oni bezczelnie tłumaczą ze to moja wina !!! Na ich buty to patrzec trzeba , nie w nich chodzić.

2 / 5 2017-04-25

Zakupiłem obuwie w sklepie City Sport , marki Reebok Classic białe, które po niecałych 3 miesiącach użytkowania rozkleiły sie oraz zapadły sie z przodu i pojawiły się widoczne rozwarstwienia tworzywa ( pęcherze). Reklamacja nie została uznana ponieważ stwierdzono iż obuwie jest źle dopasowane do stopy i źle sznurowane jest obuwie .. odwołałem się po czym reklamacja znów została odrzucona i podtrzymują decyzje. Nie polecam zakupu obuwia w tym sklepie... zapewniają dwuletnią gwarancje , która nie zostaje w jakikolwiek sposób rozpatrywana ...

2 / 5 2017-04-23

reklamacje to porażka. Zero nastawienia na klienka. Stanowczo nie polecam!!!

5 / 5 2017-04-21

Witam, buty zamówione w sobotę, dziś jest środa - buty są u mnie. Z butami wszystko ok, z pudełkiem tak samo. Nie rozumiem ilość negatywnych opinii... Pozdrawiam!

1 / 5 2017-04-08

Reklamacja obuwia to jedna wielka tragedia. Przy pierwszej reklamacji przyjmujący źle zaznaczył usterkę i odesłano buty z negatywną odpowiedzią. Wysłane po raz drugi znów reklamacja odrzucona gdyż: "Na chwilę obecną nie znajdujemy podstaw do uznania reklamacji za zasadną"

Rzetelne opinie o Citysport.pl

Citysport.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.citysport.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie