Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony

e-cyfrowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o e-cyfrowe.pl
5 / 5 2019-03-16

Tydzień przed Bożym Narodzeniem kupiłem lampę Metz, nawet szybko dostarczyli, bo już 3-go dnia od zamówienia. Ale lampa okazała się fabrycznie uszkodzona, więc natychmiast zwróciłem. I tu zaczęły się schody. Szanujący się sklep w takim przypadku wymienia natychmiast lub najdalej po 2-3 dniach. Tu kazano mi czekać, bo musi iść do serwisu, a serwis na drugim końcu Polski. I tak czekałem, czekałem i coraz bardziej się wkurzałem. Na infolinii nikt nie umie nic powiedzieć co się z lampą dzieje - "czekać!", numery telefonów do Działu Reklamacji ściśle tajne. W końcu po kilku awanturach telefonicznych na infolinii i mailowej groźbie złożenia doniesienia na policję lub do prokuratury o wyłudzeniu pieniędzy, po 4-ch tygodniach od zwrotu dostałem nową lampę. Nigdy więcej nie kupię nic w tym sklepie i w merlin.pl (działają razem). I innych przestrzegam !!!! Kupiłem lampę z zamiarem korzystania z niej w Święta, a nie miałem i w Święta, i w Nowy Rok.

5 / 5 2019-03-13

W moim przypadku zakupy w tym sklepie to była przyjemność. Szybko, sprawnie i to co chciałem dostałem. Dobry kontakt mailem oraz telefoniczny. Towar dobrze zapakowany. Na prawdę nie ma na co narzekać. Polecam ten sklep wszystkim. Pewnie jeszcze do nich wrócę. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-02

Transakcja bez problemów. Ale ponarzekać nie wadzi :) 3 dni robocze od momentu złożenia zamówienia to trochę dużo na dzisiejsze standardy, tym bardziej że odbierałem osobiście. Panowie w magazynie/centrali jacyś tacy olewatorscy. Nie mówię żeby skakać wokół mnie, ale odbierając w innych sklepach czułem że "klient nasz pan" a tutaj troszkę "a pan co?" Ale obiektywnie zakupy OK, szczególnie powiadomienia o stanie zamówienia!

5 / 5 2019-02-22

Sklep e-cyfrowe.pl jako jedyny wywiązał się z realizacji mojego zamówienia, inne tylko przebijały się cenowo w porównywarkach cen, a tak naprawdę nie miały produktu na stanie (Nikon D5000 + 18-105 VR). W e-cyfrowe.pl było zupełnie inaczej, produkt dostępny od ręki był naprawdę, wysyłka w mniej niż 48h, byłem informowany na bieżąco o statusie mojego zamówienia, pełen profesjonalizm i niskie ceny. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-21

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu załogi sklepu. Wystawiam najwyższą ocenę i chętnie tu wrócę.

2019-02-21

Trochę to trwało, ale zdążyli w ostatnim dniu. Towar: a/ elektronika w porządku b/ pokrowiec na aparat krzywy, koślawy za mały

5 / 5 2019-02-21

Szybko,sprawnie. Pokrowiec na aparat pasuje idealnie.

2019-02-11

Zdecydowanie polecam. W ciagu jednego dnia udalo mi sie zlozyc i odebrac zamowienie. Naprawde wielki pozytyw.

2019-02-02

Odbiór osobisty. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Pracownicy sklepu mili, kulturalni i kompetentni. Przy następnym zakupie na pewno w pierwszej kolejności sprawdzę ofertę tego sklepu.

5 / 5 2019-01-31

Zamówienie dotyczyło aparatu Olympus FE 350 wide. Realizajca sprawna. Dostawa w terminie. Polecam!

5 / 5 2019-01-23

W pelni profesjonalnie zorganizowana transakcja.. Jednego dnia zamowilem obiektyw a drugiego juz moglem pstrykac zdjecia.. Przesylka ekspresowa i bardzo dobrze zapakowana.. serdecznie polecam! :)

5 / 5 2019-01-18

Aparat dostarczono w umówionym czasie. Był bardzo dobrze zapakowany (kilka warstw folii). Bardzo mile zaskoczyło mnie to, że potwierdzenie realizacji zamówienia odbyło się telefonicznie. W niewielu sklepach się z tym spotkałem. Oprócz tego przejrzysta i intuicyjna strona internetowa. Aparat zamówiony we wtorek, w czwartek był już w moich rękach. Sklep e-cyfrowe.pl polecam.

5 / 5 2019-01-17

Produkt na stanie magazynowym,pełna informacja. ekspresowe działanie. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY,ŻE WYBRAŁEM TEN SKLEP!

5 / 5 2019-01-11

Witam, na początku grudnia zakupiłem w sklepie e-cyfrowe aparat Canon 50D + obiektyw + akcesoria. Jestem bardzo zadowolony z całej transakcji: - bardzo dobra cena - pełna, bieżąca informacja o przebiegu transakcji z ich systemu informatycznego (mail o każdej zmianie statusu zamówienia) - dobry kontakt telefoniczny (poprosiłem o opóźnienie wysyłki o 1 dzień ze względu na wyjazd służbowy). Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

2019-01-05

Złożyłem zamówienie na Nikona D90 z 18-105 VR na stronie był jako towar dostępny w sprzedaży. Po tygodniu dostałem wiadomość: "Zamówienie otrzymało status: Brak dostępności niektórych produktów. Oznacza to, że niektóre produkty z Twojego zamówienia nie będą już więcej dostępne. Ich sprzedaż została zakończona. Nie będzie więc możliwości zrealizowania tego zamówienia w obecnym kształcie. Lista produktów, których sprzedaż została zakończona: Nikon D90 + ob. 18-105mm VR" Takie trele morele: nowy sprzęt Nikona niedostępny w Polsce :-O Skandal i tyle! Ostrzegam - strata czasu i nerwów.

2019-01-04

Aparat zamówiłem 3 sierpnia - 8 sierpnia o godz.15.30 miałem już w domu. Kompetentna obsługa udziela wyczerpujących informacji. Na bieżąco informacja o realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-12-29

Fantastyczny sklep, szybko, profesjonalna obsługa, miły kontakt, wzór do naśladowania przez inne sklepy. Polecam wszystkim.

2018-12-28

Niestety, sytuacja podobna jak u przedmówcy FOTOFAN. Złożyłem zamówienie na będący w ofercie sklepu zestaw kitowy (aparat+obiektyw). Otrzymałem potwierdzenie złożenia zamówienia, następnie wiadomość, że zamówienie otrzymało status oczekujące na dostępność. W sumie pięć dni oczekiwania. Próby kontaktu ze sklepem spełzły na niczym. W między czasie sklep podniósł cenę zestawu (którego nie miał w magazynie!). W końcu otrzymałem informację, że produkty z zamówienia nie będą już więcej dostępne - ich sprzedaż została zakończona, a moje zamówienie zostało anulowane. ... Po tygodniu, zestaw na jaki składałem zamówienie pojawił się w ofercie sklepu - ręce opadają!

5 / 5 2018-12-26

zamówiłem akumulatory do Olympusa i Lumixa .. dość długo szukałem tego drugiego. Zamówienie zrealizowane szybko sprawnie. jestem zadowolony. poza tym mają dobrą czytelną stronę www. z rzeczowymi opisami

5 / 5 2018-12-16

Pierwsza transakcja trochę pogmatwana ze względu na błąd w opisie produktu. Jednak po korespondencji mailowej wszystko zostało wyjaśnione. Dodatkowo otrzymałem rabat na kolejny zakup. Profesjonalne podejście do klienta. We mnie mają stałego klienta.

5 / 5 2018-12-14

wszystko w poarządku szybko i sprawnie

2018-12-06

No niestety -czekałem 7 dni aby się dowiedzieć, że nie mają towaru i nie wiadomo czy i kiedy będzie - rewelacja !!!!!

3 / 5 2018-11-29

Zamówiłem muszlę oczną do Olympusa, na drugi dzień otrzymałem maila, że produkt jest niedostępny i nie ma go nigdzie i nie wiadomo kiedy będzie. Wcześniej dowiedziałem się w Olympus Polska (ul. Suwak), że z zakupem tego towaru nie ma problemu, mają pełny magazyn (450 szt.). Powtórny telefon do Olympusa potwierdził wcześniejszą informację ( nie potrafili zrozumieć, dlaczego w e-cyfrowe nie chcą zamówić i mi sprzedać). Dziwi mnie ze istnieją jeszcze takie sklepy, gdzie mamy do czynienia z takim podejściem do klienta. Myślę, że polski rynek szybko zweryfikuje sens istnienia takich „firm”, dając szansę tym, którym chce się pracować. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-05

Pełen profesjonalizm. Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. Po prostu polecam.

2018-10-30

Towar oznaczony jako dostępny okazał się niedostępny. Jedyną pracą sklepu internetowego, oprócz kasowania pieniędzy jest uzupelnienie stanu produktów. Nie wykonują swojej pracy.

5 / 5 2018-10-26

Nie ma co ukrywać, że ten sklep jest konkretny. Szybka i fachowa obsługa. Nie pozostawiają pytań bez odpowiedzi. Na dodatek błyskawicznie otrzymujesz odpowiedź. 100% profesjonalizmu. Polecam

5 / 5 2018-10-23

Kupiłem w tym sklepie aparat cyfrowy i muszę powiedzieć, że naprawdę ekspresowa i przemiła obsługa. Szybkie odpowiadanie na moje pytania, szybka wysyłka i bardzo, bardzo, bardzo miły kontakt! Polecam gorąco!

2018-10-04

Czytam Wasze opinie i zacieram ręce z radości, że nie zamówiłam aparatu /casio EX-FC100/ w tej siedzibie, chociaż rozmawiałam z konsultantem, który mi odradzał mój wymarzony - pierwszy.. Kupiłam w sklepie wysyłkowym AGD z dostawą do sklepu. Cierpliwość przy przyjmowania zamówienia i przy odbiorze zaskoczyła mnie mile, pozytywnie.Dzisiaj cieszę się, że konsultant mnie zraził..... Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-30

Postanowiłem zakupić tani aparat kompaktowy. Wybór padł na canona a 590 is. Prawie nie do dostania w sklepach tradycyjnych, zdecydowanie bardziej powszechny w e-handlu. Przebywając kilka lat za granicą czytałem o wielu przypadkach nieuczciwości w internetowym handlu w kraju. Postanowiłem jednak spróbować. Po przeszukaniu kilku stron grupujących oferty zauważyłem pewną prawidłowość: jeśli jest oferta znacznie odbiegająca ceną od innych, to nie mają chwilowo albo już w ogóle towaru w sprzedaży ... to potwierdzało tylko moje obawy nabyte za granicą. Ale skoro postanowiłem spróbować ... wybór padł na e-cyfrowe, choć wchodziłem do niego z innej witryny (kilkuzłotowy dodatkowy upust). W porównywarce miał mało opinii w porównaniu do konkurentów ale za to wszystkie pozytywne. Szczególnie zależało mi na czasie realizacji zamówienia a wszyscy klienci podkreślali szybkość działania tego sklepu. W czwartek, ok. 00:45 zatwierdziłem zamówienie. O 9:30 email potwierdzający ze sklepu. o 17:30 email z numerem listu przewozowego kuriera. Około 9:00 rano kontakt ze strony kuriera, z potwierdzeniem sms, o 12:30 aparat w ręce. Poczułem się jak klient np. purelygadgets. Bardzo dziękuję kilku osobom, które odpowiadały na moje pytania oraz zapakowały przesyłkę. W przypadku mojej transakcji jestem w pełni zadowolony.

5 / 5 2018-09-29

Ekspresowa realizacja zamówienia, przesyłka w terminie- pełen profesjonalizm :)

2018-09-28

Całkowita niekompetentność. Zamówienie złożone 26.08.2009. Towar wysłany 17.09.2009. A więc realizacja 23 dni. Otrzymałem torbę zawilgoconą z zapleśniałym paskiem.

2018-09-25

Niestety opinie o nierzetelności sklepu, nagłej zmianie cen i odwoływaniu zamówień z powodu "braku towaru i dostawcy" są prawdziwe. Miałem już dwa takie przypadki i naprawdę dobrze się zastanowię nim jeszcze raz zdecyduję się na zakupy w e-cyfrowe.

5 / 5 2018-09-18

Co do sprzętu i ceny to jak na razie wszystko ok... Bardzo rozczarowała mnie za to jakość obsługi przy odbiorze osobistym. Pan był bardzo niemiły i poirytownay moimi pytaniami o gwarancję, wmawiał, że "nic nie rozmumiem" a jak już zrozumiał o co mi chodzi nawet nie stać go było na zwykłe przepraszam. Ogólnie bardzo nieprzyjemna atmosfera, jakbym był jakimś niechcianym intruzem. Nieczęsto spotykam się z takim brakiem szacunku dla klienta. Przez to zachowanie straciłem sporą część satysfakcji z zakupów. Chyba interes za dobrze się kręci, gratuluję dobrego samopoczucia.

5 / 5 2018-09-13

Super Szybko, praktycznie w jeden dzień wszystko załatwione. Troszkę trzeba poczekać na kompletowanie zamówienia, a tak błyskawicznie się sprawa toczy. Na plus możliwość zakupu bez rejestracji. Gorąco polecam.

2018-09-09

Oferują towar którego nie mają i nie potrafią zdobyć przez przeszło tydzień, choć jest dostępny w Polsce.Ktoś już kiedyś sprzedawał "Kolumnę Zygmunta" w Warszawie. Nazywano Go....

5 / 5 2018-08-21

Szybka realizacja zamówienia! Telefoniczny kontakt! Naprawdę profesjonalny serwis!

5 / 5 2018-08-15

Profesjnalnie obsługa, szybko, pełna informacja o etapie transakcji, a sam towar jest rewelacyjny, ale to już nie jest zasługą sklepu.

5 / 5 2018-08-12

Wszystko ok naprawde polecam produkt był odrazu dostępny. Kontakt bardzo dobry. Zakupy zrobiłem w tym sklepie kilkakrotnie i nigdy nie było zadnych problemów.

5 / 5 2018-08-11

Szybko,sprawnie,w doskonałej cenie!!!

5 / 5 2018-08-10

To byl moj pierwszy zakup w tym sklepie, wiec mialem lekkie watpliwosci, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony szybkoscia dzialania sklepu i profesjonalizmem. Zamowilem sprzet w czwartek o 14, a w piatek o 10 juz byl u mnie kurier. Obsluga sklepu skontaktowala sie ze mna zaraz po zlozeniu zamowienia i byla bardzo pomocna, udzialajac merytorycznych wskazowek. Serdecznie polecam!

2018-08-09

Pierwsze zakupy w tym sklepie i małe ale, na kilka pozycji zastrzeżenia do dwóch bo fabryczne opakowania były otwierane a towar wyjmowany,najwyraźniej ktoś to używał i niechlujnie włożył bez woreczka, na mój telefon do sprzedawcy usłyszałem krótka odpowiedź:" nie ma problemu, nie podoba się odesłać", no cóż raczej mało grzeczne podejście do klienta który właśnie za kilka drobiazgów zapłacił ponad 900 zł.

5 / 5 2018-08-06

Sklep zachował się dziwnie już w fazie składania zamówienia. Po dodaniu towaru do koszyka (Aparat Canon Eos 1100D) szybko podnieśli jego cenę z 1675 zł na 2036 zł. Szkoda, że zrobili to bez wyjaśnienia. Stracili klienta.

5 / 5 2018-07-13

Od trzech lat jestem, niezbyt częstym wprawdzie, ale zawsze zadowolonym klientem sklepu e-cyfrowe. Ostatni mój zakup postanowiłem zaakcentować napisaniem recenzji, gdyż zostałem obsłużony z niespotykaną nigdzie wcześniej troską o spełnienie mojego życzenia. Dla zadowolenia klienta sklep e-cyfrowe, nawiązuje (poza mailami) kontakt telefoniczny, uzgadnia szczegóły, a potem szybko załatwia sprawę. Brawo! Godne do naśladowania przez inne firmy internetowe.

3 / 5 2018-06-23

DRAMAT. Wg strony towar jest dostepny, dostaje maila jednego drugiego trzeciego. W ani jednym nie bylo nr konta na ktory mialabym zrobic przelew, po ok 2 tyg dostaje kolejnego maila w ktorym dowiaduje sie ze towar jest kompletowany. Po ponad miesiecznym czekaniu dostalam towar, ktory juz dawno zapomnialam ze zamowilam. Straszny nieprofesjonalizm. Odradzam zakupu w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-18

100% profesjonalizmu, dotarła dzień wczesniej niz obiecali

5 / 5 2018-06-08

Aparat kupowany przedwczoraj - nastepnego dnia był juz w użyciu :) Doskonale zapakowana przesyłka. Profesjonalna obsługa - informacje przychodziły na bieżąco! Doskonala , nawet dla laików strona sklepu - można dokupić wszystkie akcesoria nie męcząc się wyszukiwaniem; poza tym aparaty są także w zestawach - co czyni je i tak tańszymi - nie mówiąc o kartach pamieci do tego aparatu !!! SUPER !! Kupowałam juz parę innych aparatów, komputerów itp - i dla mnie był to najprostszy zakup; - a to jest najwazniejsze !!!! POLECAM !!!!

2018-06-07

Kupowałem Panasonica NV-GS180, na raty, zamówiłem w niedzilę wieczorem, w poniedziałek dostarczyłem zaświadczenie, a we wtorek odebrałem sprzęt. Ogólnie polecam!!!

2018-05-13

Sklep sprawnie i skutecznie działa zgodnie z Regulaminem, odpowiednimi Przepisami Prawa i dobrymi obyczajami kupieckimi.

5 / 5 2018-05-12

Dobrze i sprawnie przeprowadzona transakcja (sprzęt był do odbioru osobistego już w niedzielę) Polecam!

2018-04-27

zamowilem u nich kamerke,po 24godz odebralem e-maila ze mam pilnie sie z nimi skontaktowac(chociaz znali moj telefon)po polaczeniu tel. na moj koszt mila pani poinf. mnie ze kamerka moze byc za 2 tyg.(prawdopodobnie)>podziekowalem>kamerka nadal figuruje na ich stronie jako towar dostepny do 48godz.

5 / 5 2018-04-27

odbiór osobisty, bo taką opcję wybrałam - świetnie, kulturalnie i konkretnie - zapłata przy odbiorze. Sprzęt nowiutki, podany z magazynu. Przed odbiorem informacja w postaci maila, kiedy można odebrać produkt. Obsługa ( Pan ) bez zastrzeżeń. Polecam :) Dobra organizacja, z miłą chęcią coś jeszcze kiedyś od nich zamówię. Czekałam na tablet tyle dni ile zastrzegli na stronie. A nawet jakbym musiała dłużej czekać, to nic nie szkodzi, bo i tak warto było!

5 / 5 2018-04-25

Wielki pozytyw za błyslawiczną realizację zamówienia. Jak narazie to były moje najlepsze zakupy przez internet. Dodatkowy plus za bardzo dobry kontakt z kurierem. POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-15

Błyskawiczna dostawa (następnego dnia rano po zamówieniu), towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany, powiadomienia mailowe i sms o dostawie. Wszystko OK, polecam!

2 / 5 2018-04-12

Witam wszystkich. W poniedziałek zamówiłem w tym sklepie produkt Namiot bezcieniowy. Napisane było że na realizacje zamówienia wraz z przygotowaniem produktu oraz realizacją wysyłki czeka się od 3-5 dni . Dziś powinienem dostać swoją paczkę od kuriera. Zamiast tego dostałem maila że zamówienie nie zostanie zrealizowane z powodu braku dostępność towaru. Chciałbym dodać że zamawiany przez ze mnie towar został polecany mi przez samego sprzedawcę. Czyli w sklepie nie wiedzą czy dostępny jest produkt którego polecają klientom. Ogólnie nikomu nie polecam sklepu i sam nigdy więcej nie zrobię u nich zakupów. Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-25

Dziękuję za szybkość i pełen profesjonalizm!!!! Szybka odpowiedź na złożone zamówienie,mail w przypadku niedostępnego produktu ale zarazem propozycja innego dostępnego produktu od ręki.Bardzo miłe pozytywne zaskoczenie w sklepie!!!.Produkty odbierałam osobiście.Sklep bardzo czysty co stwarza już bardzo dobre wrażenie że są dobrze zorganizowani i poważnie podchodzą do klienta oraz swojego wizerunku.Super oferty cenowe na pewno są konkurencyjni.Szczerze polecam!!!To nie były moje ostatnie zakupy.Tak trzymać-GRATULACJE.

5 / 5 2018-03-16

Bardzo szybka dostawa (wtorek,późny wieczór zamówienie- czwartek około południa dostawa),uprzejma obsluga,dzieki ktorej moglam uzupełnic zamowienie telefonicznie,przed realizacja.Bardzo dobrze zredagowana strona internetowa sklepu, wyczerpujace informacje a opcja "dostępność" ułatwia wybor .Wielkie dzieki!

2018-02-26

Pełna informacja o produktach, sprzęt solidnie zapakowany, zabezpieczony, możliwość sprawdzenia przesyłki, płatne przy odbiorze za stosunkowo symboliczną opłatą, terminowa dostawa, kontakt ze sklepem wzorcowy - ocena na 9,99/10 tylko dla tego aby nie popadli w tym sklepie w samouwielbienie.

2 / 5 2018-02-24

Sklep umieszcza w ofercie sprzęt którego nie ma na stanie - ok, to mogę zrozumieć, ale niech status takiego towaru będzie "NIE DOSTĘPNY" lub coś w tym stylu. Kupiłem aparat, który miał status "APARAT DOSTĘPNY". Dostałem mail, ze przesyłka zostanie zrealizowana do 5 dni roboczych, po czym w nocy dostaję mail, iż aparatu nie posiadają, a dziś po rozmowie z pracownikiem kolejny mail, o automatycznym anulowaniu zamówienia za klika dni. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd, tracą tylko czas! Na całe szczęście wybrałem płatność przy odbiorze, bo może i o zwrot pieniędzy musiałbym walczyć! NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-13

Towar zamówiłem we wtorek ok. 15:00, a następnego dnia ok. 12:00 towar był u mnie. Na stronie widniała informacja, że oba zamówione artykuły są dostępne od ręki i tak rzeczywiście było. Przez cały czas realizacji zamówienia otrzymywałem maile o stanie jego realizacji.

2018-02-12

Około południa zamówiłem samsunga it100 z odbiorem osobistym w punkcie w Warszawie. Jeszcze tego samego dnia wieczorem aparat czekał na odbiór. Wybrałem ten sklep bo był najtańszy (w chwili, gdy zamawiałem aparat), a wyszło przy okazji, że jest najszybszy - a to nie mój pierwszy zakup przez internet.

5 / 5 2018-02-10

To jest profesjonalizm. Jest mi miło, że moglam skorzystac z ich usługi. Znaja sie na tym co robią, informacja rzetelna i z ogromna kultura. Towar bardzo dobry , ceny o wiele mniejsze niz w innych sklepach. Kontakt miły i rzeczowy. Z cała odpowiedzialnością POLECAM zakupy w tym sklepie, ja napewno do nich wróce po inny zakup. Dziekuje , Pozdrawiam

2018-02-10

Sam zakup był w miarę. Niestety dopiero po miesiącu dostrzegłem, że obiektyw jest bardziej nieostry po lewej stronie. Prosiłem o możliwość przetestowania innego egzemplarza i ewentualną wymianę za niezgodność z umową. Niestety firma usiłowała mnie spławić i odsyłała do serwisu z gwarancji. Serwis nie odpowiadał na maile. Skończyło się na tym, że z braku czasu i chęci użerania się o swoje prawa kupiłem inny egzemplarz w innym sklepie bez tej wady. W sumie straciłem kilka stówek i sporo czasu. E-cyfrowe na ogół nie są najtańszą firmą myślałem, ze dzięki temu zapewniają wyższy poziom obsługi.

3 / 5 2018-02-08

Zdecydowanie odradzam. Oferują jako dostępny od ręki towar, którego nie mają, nie ma go też u dostawców. Czekałem tydzień na informację, że sprzedaż aparatu została zakończona. Wcześniej sprzedawca zapewniał mnie, że będzie jeszcze dostawa, co było oczywiście nieprawdą. Lepiej poszukać innego sklepu.

5 / 5 2018-02-08

rzetelna i fachowa obsługa, szybki termin realizacji zamówień, dobry kontakt z konsultantem, b.duży wybór asortymentu

5 / 5 2017-12-29

W ciągu pół roku robiłem zakupy w sklepie na kwotę kilku tysięcy.Polecam sklep.

2017-12-26

Samo zło! Towar po dwóch tygodniach ale sam zdecydowałem się czekać. Dostarczyli nie taką ramkę cyfrową jak chciałem. Nadal w wynikach wyszukiwania ramki samsung 800 P są pierwsi. Na reklamację odpisywali 5 dni skutecznie blokując wymianę towaru Ocena poniżej krytyki!!!

1 / 5 2017-12-16

Niestety negatywna ocena. Na stronie sklepu zamówiłem produkt oznaczony jako dostępny i czekałem zgodnie z opisem 7 dni roboczych. Po tym czasie zadzwoniłem do sklepu i dowiedzialem się że paczka ma przyjść do sklepu w dniu wczorajszym i zaraz do mnie zostanie wysłana. Dzisiaj otrzymałem informację, że mam czekać następne 7 dni i nie wiadomo, czy produkt wtedy dostanę. Niewłaściwe jest oznaczanie produktów, jako dostępne, trzymanie klienta w niepewności i w końcu powiadomienie, że nie wiadomo, czy sprzęt w ogóle będzie. Strata czasu.

2017-12-13

Nie poprostu jestem zniesmaczona . Sklep leci w kulki zwłaszcza kiedy towaru nie ma.Zamówiłam w e-cyfowe towar na który czekam już z tydzień i będe musiała jeszcze poczekać tydzień bo dostawa będzie 4.11 no kpina !!!!!!

1 / 5 2017-12-13

Niestety jestem zmuszony wystawić negatywną opinię o działalności sklepu. Na stronie istniej nadal oferta sprzedaży sprzętu z "chwilowo niedostępny" a gdy złożyłem zamówienie nie otrzymałem żadnej wiadomości, że towar jest w ogóle nie dostępny czyli wyprzedany (czego nie ma w opublikowanej ofercie). Po telefonie do sklepu sprzedawca informuje, że wysłano do mnie informację o stanie realizacji zamówienia, a taka informacja do mnie nie dotarła. Natomiast docierają zawsze Newsy tej strony i sklepu. Z poważaniem Edward Kosteczka

2017-12-11

Sklep można potraktować jako kuriozum, nie jako źródło produktów. Zamówiony przeze mnie pasek był opisany jako "Dostępny. Wysyłamy zazwyczaj w 2-4 dni". Po zamówieniu okazało się, że będzie to 14 dni. Potem opóźnienie dalej wzrastało- mimo to na stronie dalej widniał opis j.w. Po 1,5 miesiąca okazało się, że przy migracji na nowy system zamówienie zostało wycofane i muszę je złożyć raz jeszcze - ale niestety (zapewne przypadkowo) produkt został wycofany z oferty. Generalnie albo obsługa miała dobrą zabawę odpisując na maile, jednocześnie wiedząc, że nie będą mi nic sprzedawać - albo są na maksa niekompetentni. Niezależnie od opcji - unikać jak ognia.

5 / 5 2017-12-08

Rewelacyjna cena i szybka realizacja. W 100% jestem zadowolony zarówno z aparatu jak i sposobu traktowania klienta.

5 / 5 2017-11-21

Kupuje tu od dawna, jestem w pelni zadowolony.

2017-11-13

Sklep umieszcza na stronie informację o dostępności produktów, która ma się nijak do rzeczywistości. Po "odczekaniu" okresu który jest podany jako czas dostawy, przychodzi kolejny email z informacją że trzeba czekać kolejne 7 dni... ewidentnie grają na zwłokę. może zbierają w ten sposób minimum logistyczne do dostawcy... Z całości prosesu przychodzą tylko 2 automatyczne emaile... na pytania nie odpowiadają

5 / 5 2017-11-11

Aparat Sony W50 kupiłam w zestawie, dostarczono go zgodnie z ustaleniami. Mile zaskoczył mnie gest ze strony sprzedawcy - dostałam lepszą kartę pamięci!!! O wiele lepszą. Sklep szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-31

Najszybszy zakup internetowy dokonany w mojej całej karierze:). Cała transakcja (zakup, potwierdzenie oraz odbiór) odbyła się w niecałą godzinę. Bardzo profesjonalna, miła, ekspresowa obsługa. Mogę polecić ten sklep wszystkim jako naprawdę świetne miejsce do zakupów internetowych. POLECAM!!!

5 / 5 2017-10-23

Kupiłem Nikona D3000 z obiektywem 18-105 Na stronie była informacja, że jest dostępny a naprawdę to nie było go jeszcze więc musiałem czekać kilka dni. Ogólnie przy zakupie było całkiem ok. Dopiero po paru tygodniach dopatrzyłem się, że obiektyw jest dość nieostry po lewej stronie. Chciałem na miejscu sprawdzić inny egzemplarz czy to jest normalne. Niestety odesłano mnie do serwisu Nikona. Do zakupu to firma jest ok, ale jak jest problem to już trochę gorzej.

3 / 5 2017-10-18

Zamówiłem system sufitowego zawieszenia lamp firmy Quantuum i miałem zostać powiadomiony przez konsultanta E-Cyfrowe w przeciągu 24 godzin telefonicznie bądź mailowo . Minęło 6 dni i dop się odezwali. Nie takiego kontrahenta potrzebuję więc i wam odradzam

5 / 5 2017-10-17

Zamówiłem aparat fotograficzny. W ciągu 15 minut od złożenia zamówienia skontaktowano się ze mną na komórkę w celu potwierdzenia zamówienia i ustalenia godziny dostawy przez kuriera następnego dnia. Jednocześnie w ciągu pół godziny od złożenia zamówienia dostałem trzy maile opisujące kolejne statusy zamówienia. Towar został dostarczony następnego dnia, dobrze zapakowany i zabezpieczony, z polską instrukcją i gwarancją. Paczka kompletna. W zestawie fotograficznym zostały dodatkowo dobrze dobrane przez sprzedawcę dodatkowe baterie, pokrowiec i karta pamięci (oryginalna producenta żeby nie było problemu z kompatybilnością)Reasumując - szybkość, atrakcyjne ceny i pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-09

Zakupiłem lustrzankę w tym sklepie. Zamówienie złożyłem w ostatni wtorek lutego późnym wieczorem. Rano w środę był już telefon potwierdzający ze sklepu. A w czwartek sprzęt już odebrałem od kuriera. Szybko, sprawnie, wszystko działa i jestem zadowolony. Jednak pudełko nie zawierało instrukcji obsługi. Zgłosiłem to mailowo do e-cyfrowe, okazało się że to dystrybutor producenta na Polskę zawinił. Po dostarczeniu przez dystrybutora do sklepu brakujących instrukcji dostarczono mi dzisiaj pocztą poleconym priorytetem zaległą instrukcję. Oczywiście na koszt sklepu. Aha, cały czas byłem mailowo informowany o postępie tej jakby reklamacji. Czego chcieć więcej? :)

5 / 5 2017-09-30

Nie będę się rozpisywać-po prostu jestem ZADOWOLONY!!!

5 / 5 2017-09-16

Podobna uwaga do sklepu jak poprzednik "petarda". Kilka dni temu, zamówienie przez telefon aparatu foto i odbiór po ok. godzinie w punkcie odbioru. Duży + za czas realizacji. W domu po wypakowaniu okazało się, że instrukcja obsługi aparatu nosiła ślady używania (odciski brudnych palców na okładce, zagięte rogi kartek itd.). Na szczęście aparat i obiektyw wyglądały na nowe i do dziś działają tak jak należy. Tym razem jeszcze im darowałem, ale niesmak pozostał.

2017-09-13

Daję maksymalną ocenę za: świetny kontakt,terminowość dostawy i troska o zadowolenie klienta.Towar (obiektyw tamron SP AF 90mm f2.8 Macro) zamówiłem 11.03.2009 wieczorem,na drugi dzień otrzymałem maila,ze przesyłka została zrealizowana a już następnego dnia tzn.dziś, mogę cieszyć się z zakupionego towaru. Sklep e-cyfrowe mogę polecić z czystym sumieniem :-)

5 / 5 2017-09-02

Szybko i sprawnie ! Czwartek zamówienie i w piątek u mnie na drugim końcu Polski. Nic dodać nic ująć. Polecam szczerze .

5 / 5 2017-08-20

Wszystko bardzo szybko sprawnie bezproblemowo, może malutkie zastrzeżenie co do opakowania, generalnie Polecam sklep

2017-08-10

Dramat. Zaczęło się już na etapie złożenia zamówienia. Przyszła mailem wiadomość o konieczności potwierdzenia zamówienia. Ale żadnego linku, żadnej instrukcji jak zamówienie potwierdzić. Napisałem do nich, co ja mam z tym zrobić ? Jak potwierdzić ? I otrzymałem wiadomość, że nic nie muszę robić, bo wysyłając maila z pytaniem właśnie potwierdziłem zamówienie. No ułatwienie dla klienta to to nie jest. Ale naprawdę zaczęło być źle, jak przyszło zamówienie. Otóż wystawiono fakturę na osobę prywatną, nie na firmę. Mimo że w zamówieniu wyraźnie były podane dane firmy. Choć pan z infolinii stwierdził, że to przez to, że nie podałem numeru NIP, w co wątpię. Nawet jeśli, to widniała nazwa firmy - ktoś z obsługi nie mógł wysłać maila z prośbą o uzupełnienie danych ? Nie mógł, bo klient jest od płacenia kasy, a nie od tego, żeby zakupy były szybie i przyjemne. Efekt jest taki, że zakupionego sprzętu nie mogę rozliczyć w kasie firmy. Oczywiście sklep ma to w nosie, zaproponowali mi zwrot towaru do magazynu (sic!) i jego ponowne zamówienie! Wtedy przyślą z właściwą fakturą. Ich księgowość ponoć nie ma możliwości stworzenia korekty faktury. To co może ich księgowość ? Zajmuje się tylko sprawdzaniem konta ? Dramat po prostu. NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W ORGANIZACYJNYM TYM KOSZMARZE. Moloch który przerósł sam siebie, kompletne nieporozumienie w świecie, gdy w e-sklepach jest tak ogromna konkurencja. Kupowałem już w wielu sklepach, różne rzeczy. Ale takiego cyrku jak w e-cyfrowe.pl jeszcze nie widziałem.

5 / 5 2017-07-24

Szybko, sprawnie i na temat. Zamówienie złożyłem w czwartek rano, w piątek rano kurier zapukał z paczką do drzwi. Przy okazji dzięki za fachowe doradztwo. To już kolejny aparat jaki kupuje w tym sklepie i wszystkim go polecam.

2017-07-22

W zasadzie bez zastrzeżeń - mimo napiętego (przez mnie!) harmonogramu zdołano dostarczyć mi obiektyw na czas, paczka w doskonałym stanie, sklep przekazał kurierowi wszystkie moje sugestie. Niestety - jest tu drożej niż w biednych Niemczech, chociaż za poziom cen można winić raczej zachłannego dystrybutora, niż detalistę, więc niestety przy następnych zakupach będę rozważał możliwość sprowadzenia towaru zza granicy.

5 / 5 2017-07-07

Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-06-03

Kupiłam kamerę Sony XR 200, dziękuję Panu Radkowi za fachowe doradztwo. Przesyłka dotarła do mnie szybko. Polecam wszystkim zakupy w e-cyfrowe. To nie pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w e-cyfrowe

2 / 5 2017-05-29

sklep bardzo miła i szybka obsługa oraz realizacja zamówień. niesatysfakcjonujący towar można bez problemu oddać w określonym czasie i zamówić i odmienić na inny, lepszy np aparat Praktica DCZ 7.4 (czarny)259którego nie polecam(-słaba jakość zdjęć) na aparat samsungS1060 aparacik bardzo fajny, mały ale bardzo dobrze zaprogramowany dla kogoś początkującego i nie tylko... całe menu po PL wiec łatwo przestawić ustawienia:)

5 / 5 2017-05-25

Profesjonalna obsługa klienta ,terminowość wysyłki,przekazane wszystkie wiadomości o zakupie .Tylko polecać

5 / 5 2017-05-22

czytając opinie miałam pewne obawy czy kupic w tym sklepie czy nie. ale szybka dostawa i niska cena rozwiały moją niepewnosc .jestem zadowolona z mojego zakopu .

5 / 5 2017-05-16

Rewelacja. Szybciej to kupiłem chyba tylko fajki w kiosku. Zakupiłem najpełniejszy zestaw promocyjny Olympus E-620 (2 szkła plus grip). Od mojego zapytania mail'em o dostępność towaru w sklepie do otrzymania zestawu do rąk minęła niecała doba. A to przecież ponad 450 km. Przesyłka w porządku. Obsługa błyskawiczna bez zbędnego . I bardzo dobra cena. Szczerze polecam. Kurier bardzo elastyczny. Aparat ocenię za kilka dni (ale już go lubię ;) )

2017-05-11

Wszystko na najwyzszym poziomie , blyskawicznie .

5 / 5 2017-05-10

szybka i sprawna realizaja zamówienia:) to mój pierwszyzakup internetowy, jakoś nigdy nie miałąm przekonania do zakupów przez sieć, ale się przełamałam i bardzo mile zaskoczyłam. pomimo okresu przedświątecznego transakcja bez zastrzeżeń:) POLECAM

5 / 5 2017-05-09

Sklep godny polecenia, bardzo uprzejma i kompetentna obsluga. Pomogli mi wybrac aparat z ktorego korzystam od miesiaca i jestem super zadowolony.

5 / 5 2017-05-06

Bardzo dobry kontakt! Informowana byłam o każdym kroku ze strony sklepu. Pełen profesjonalizm, szybka przesyłka. Naprawdę polecam.

2017-04-15

Zamówienie i przesyłka bez zarzutów. Poziom usług chyba porównywalny z cyfrowe.pl :).

5 / 5 2017-03-30

Realizauję zakupy w tym sklepie od ponad dwówch lat. Ostatnio kupiłem kamerę oraz dość dużo innego rodzaju sprzętu. Wszystko otrzymałem zgodnie z zamówieniem chociaż nie wszystko "od ręki". Obsługa fachowa, wszelkie zmiany w realizacji wcześniej uzgadniają telefonicznie. Firma znana na rynku i solidna. Polecam.

Rzetelne opinie o e-cyfrowe.pl

e-cyfrowe.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.e-cyfrowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 632 37 92

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie