Kategorie: / Firmy kurierskie

Euro-paka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.62
opinie o Euro-paka.pl
3 / 5 2024-07-18

Widzę ze nie tylko ja mam taki problem tez wysłałem paczkę za pobraniem i tez nie dostałem pieniędzy o zgłaszam sprawę gdzie trzeba bo nie udzie się z nimi skontaktować

1 / 5 2024-04-26

Przesyłkę za pobraniem dostarczono szybko (była cięzka , ale sprawnie załadowano - ale to robił DHL), Dostarczono 12-03-2024 r - oczywiście pobrano pieniądze i..... (doczytałem, że na zwrot mają 21 dni roboczych czyli cały miesiąc - wypadło na 11-04-2024 r). Dodzwonić sie nie szło wysłałem maila - cisza. Już planowałem dalsze kroki a tu dzisiaj tj 26-04-2024 pieniądz wpłynęły (czyli minęło 32 dni robocze) Z opinii widać, że samo dostarczenie przez nich przesyłek idzie sprawnie ale problem jest z przesyłkami za pobraniem - ten czas zwrotu jest za długi i brak kontaktu - to też problem Odetchnąłem z ulgą

3 / 5 2024-04-19

No côž.....zachodze w głowe jak to jest możliwe w dzisiejszych czasach że taka gôwniana firma jakoś funkcjonuje na rynku?????powinna się Euro-paka zajac prokuratura bo widzę że jest pełno nadużyć wobec szarego klienta.Kiedy funkcjonuje blik czy tez expresowe przelewy Oni sobie przez okrągły m-c obracają Twoimi pieniędzmi zasłaniając się jakimś gównianym regulaminem,zero kontaktu telefonicznego,pełne wyjebongo,w mailu coś tam odpiszą i mają Cię w ***.PRZESTRZEGAM przed tymi oszustami bo się tylko nerwów najecie tak jak Ja.

3 / 5 2024-04-19

Nie otrzymałem zwrotu z przesyłki pobraniowej. Przesylka wysłana pobraniem za 3500 ,klient przesyłkę odebrał opłacił a EuroPak pieniążków nie oddał 3500zl.!!! Strzec się kto moze tej firmy NIE POLECAM!!

1 / 5 2024-04-15

Wysłałem przesyłkę za pobraniem, Nie powiem została dostarczona przez DHL w ciągu 5 dni (tj 12-03-2024r). Pieniądze od DHL otrzymali i 11-04-2024 r minęło 21 dni roboczych a o pieniądzach nic nie słychać. Nie można się dodzwonić. Zupełny brak kontaktu Nie polecam. Rozmawiałem już z prawnikiem - bo chyba się polubownie nie da tego załatwić.

3 / 5 2024-04-08

Firma zalega mi 4500 złotych. Brak odpowiedzi ma maile. Telefon to już żenad. Nie róbcie żadnych wysyłek przez euro pake. Będziecie rozczarowani. Oczywiście nie odpuszczę. I chyba każdy z was oszukany powinien zgłosić to do UOKiK oraz policję. Nie odpuszczajcie. Takich osób jest wiele

3 / 5 2024-02-20

Ja również nie otrzymałam zwrotu za paczkę pobraniowa minęło 21 dni a pieniędzy brak, kwota nie mala bo 4000 zł.. Również dołączę się do pozwu.

1 / 5 2024-02-14

Wysłałam paczki za pobraniem w zeszłym roku, do dziś nie otrzymałam zapłaty.. na maile nikt nie odpowiada, telefon od razu rozłącza. Jak można się z nimi skontaktować? Czy ta siedziba w Lublinie jest stacjonarna? Fizycznie tam ktoś przebywa?? Trzeba coś z tym zrobić, wiele ludzi jest oszukanych..

1 / 5 2024-02-08

Witam Też nie mam zwrotu z pobrania jestem strasznie zły i załamany !!!proszę o pomoc co zrobić co z tym pozwem zbiorowym też chciałbym to zgłosić ktoś mógłby stworzyć lub podać procedurę działania nie może być tak że w czasach gdzie podobno istnieje prawo robią i okradają nas z własnych pieniędzy

1 / 5 2024-02-07

OSZUŚCI!!!!! Od 13 grudnia czekam na zwrot pobrania. Infolinia nieczynna , na meile nie odpisują. VECuUy

3 / 5 2024-02-06

Oszuśći nie moge odzyskac pieniedzy . Uńikajcie szeromim łukiem tych złodziei .

3 / 5 2024-02-02

OSZUSCI !!!!!!!! Bardzo chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego

1 / 5 2024-01-25

Tragedia ,gdzie są organy ścigania skoro firma pobiera pieniądze od ludzi a nie realizuje przesyłek. Nie odpowiada na pisma i nie działa infolinia. Proszę osoby oszukane przez tą firmę o zgłaszanie oszustwa może w końcu ktoś to zablokuje.

1 / 5 2024-01-22

Reklamacji rozpatrzona pozytywnie, 30 dni dawno minęło, oddajcie pieniądze złodzieje!!! Infolinia nieczynna, na mejle nie odpisują

1 / 5 2024-01-18

Mam złe doświadczenie. Przesłałem paczkę za pobraniem. Minął czas (21 dni roboczych) i nie otrzymałem pieniędzy za sprzedany towar. Nie odpowiadają na email (jedynie automat). Stanowczo nie polecam!!!

1 / 5 2024-01-05

Ostrzegam przed Euro-paka.pl. Wysłałam przesyłkę za pobraniem w połowie listopada, do tej pory nie otrzymałam pieniędzy. Infolinia nieczynna, na maile nie odpowiadają. Złodzieje i oszuści.

1 / 5 2023-12-31

Ta firma to tragedia. Obiecują dostawę do UK w ciągu 3-4 dni roboczych a trwało to 4 TYGODNIE. Na moje pytania odpowiedź była jedna, że sprawdzają to z firmą kurierską. Biorą pieniądze i za nic nie odpowiadają. Nigdy więcej !!!

1 / 5 2023-12-29

Nadając paczkę w tej śmiecianej firmie podałem wymiary dwóch opon razem zapakowanych czyli 60 cm x 60cm X 60 cm I waga 26 kg bo jedna opona waży 12kg i kazano wybrać rodzaj opakowania więc wybrałem opony i wyszło jakieś 340 zł DHL więc mówię spoko . A za 4 tygodnie przychodzi wiadomość iż mam doplac 150 zł bo Przekroczenie ograniczeń technicznych śmiech oszuści na maxa więc trzeba z tym dziadostwem coś zrobić więc złożyłem zażalenia do spraw konsumenta z tam firma krzak.I poprosiłem o dokładne wytłumaczenie czemu naruszyłem jakieś ograniczenia .W każdym razem mam wszystkie zdjęcia i wymiary robione przed wysyłką .

1 / 5 2023-12-11

Uważajcie na warunki umowy. Piszą na końcu, że płatność za pobranie wysyłają po 21 dniach roboczych. U mnie 21 dni roboczych minęło kilka dni temu, a po pieniądzach ani śladu. Nie korzystajcie z usług tej firmy. Zlecają paczki innym firmom i blokują kasę.

1 / 5 2023-11-27

Radze omijac.. Naciagaja na bezpodstawne doplaty do paczek bez mozliwosci wyjasnienia..

Rzetelne opinie o Euro-paka.pl

Euro-paka.pl

Siedziba
-

WWW
http://euro-paka.pl

Email
[email protected]

Telefon
222199009

Komórka
570400670

Infolinia
-

Logowanie