Kategorie: / Dom

Lazienkarium.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Lazienkarium.pl
5 / 5 2019-02-23

profesjonalna obsługa, wszystko super

2019-02-17

Transakcja przebiegła sprawnie :)

2019-02-09

udany zakup!

5 / 5 2019-02-05

Jestem bardzo zadowolona z obsługi mojego zamówienia. Polecam sklep i produkty.

5 / 5 2019-01-28

Super sklep, moja łazienka jest extra. Uwielbiam ją, cały wystrój zakupiłam u nich.

2019-01-28

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2019-01-12

Rewelacyjny sklep, polecam gorąco!!!

5 / 5 2018-12-30

profesjonalna obsługa, wszystko super

5 / 5 2018-12-19

Polecam, wszystko było ok. Termin, przesyłka, obsługa.

5 / 5 2018-12-17

szybko, sprawnie , bardzo polecam

5 / 5 2018-12-14

Szybka realizacja, sklep przyjazny dla klienta.

5 / 5 2018-12-12

Super obsługa + szybka realizacja zamówienia = zadowolony klient. Jestem!!!

2018-12-10

Nie wymuszona chęć wszelkiej pomocy na każdym szczeblu przeprowadzanej transakcji. Po prostu czysta fachowość!

5 / 5 2018-12-04

ok, polecam

5 / 5 2018-11-29

Jestem mega zadowolona :)

2018-11-27

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-11-24

Sklep ten okazał się miejscem gdzie spełniłam swoje nowe marzenie o łazience :) polecam gorąco

5 / 5 2018-11-21

Przesyłka super zapakowana. Polecam

2018-11-17

Ok! Warto!

2018-11-13

Doskonala jakość towaru. Iszeroki wybór asortymentu. Doradcy klienta zawsze chętnie służą poradą i pomagają wybrać najlepsze rozwiązanie dla klienta a nie dla sklepu.

5 / 5 2018-11-13

JESTEM ZADOWOLONA Z OBSŁUGI :)

5 / 5 2018-11-09

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-29

Dla mnie BOMBA. SUPER!

5 / 5 2018-09-29

Świetny sklep. Jestem bardzo zadowolona, szybka odpowiedz na zamówienie, sprawnie poszła transakcja. Towar dotarł w umówionym terminie, zapakowany porządnie, nie było mowy o uszkodzeniach. Super!

5 / 5 2018-09-29

Polecam zakupy. Ekspresowa wysyłka. Towar w atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2018-09-10

Towar najwyższej jakości, świetna i wykwalifikowana obsługa,miła i pomocna. Zamówienie zrealizowane w profesjonalny i szybki sposób. Oby więcej takich sklepów powstawało w Polsce! Polecam serdecznie :D

5 / 5 2018-09-03

Profesjonalizm- jest bardzo przyjemnie robić zakupy w takim miejscu. Polecam

2018-09-01

supeeer sklep

5 / 5 2018-08-19

Szybka wysyłka, wszystko ok.

5 / 5 2018-08-05

Pełen profesjonalizm. szybko, sprawnie i bez problemów. Profesjonalne podejście do klienta i do całej transakcji. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-20

ok, polecam zakupy

5 / 5 2018-07-14

Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam !

5 / 5 2018-07-06

Interesujące miejsce. Bardzo duzy wybór produktów, no i cena też ok.

5 / 5 2018-07-05

Razem z dziewczyną kupiliśmy cały asortyment do naszej łazienki , spodobała nam się oferta cenowa. Spodobało nam się również że nie trzeba było czekać zbyt długo na przesyłkę. Dlatego polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-03

Całkiem niezły jest ten sklep. Ciekawy asortyment oferują w bardzo konkurencyjnych cenach. Polecam.

5 / 5 2018-06-30

świetny kontakt ze sklepem. Towar dobrze zapakowany i przygotowany do przewozu. Dobry sklep, polecam.

5 / 5 2018-06-29

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2018-06-23

Przesyłka dotarła bez żadnych problemów, polecam!

2018-06-11

Przesyłka wysłana w terminie i produkt zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-06

Najlepsza cena na rynku. Bardzo dobrze opakowany towar. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-06-04

wszystko ok

5 / 5 2018-05-29

Przesyłka super zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-05-27

Profesjonalna usługa godna polecenia.

5 / 5 2018-05-13

Super, szybko, zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-05-12

Sprawna dostawa,towar dobrze zabezpieczony do transportu. Obsługa sklepu perfekcyjna. Wspaniały kontakt,ceny bardzo przystępne. Polecam wszystkim ,a ja sam będę jeszcze korzystał z oferty sklepu.

5 / 5 2018-05-12

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia i dobre ceny. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-12

Wszystko szybko sprawnie i tanio!

5 / 5 2018-04-26

Polecam!

5 / 5 2018-04-24

Transakcja przeprowadzona super ok.

5 / 5 2018-04-18

Wszystko odbyło się zgodnie z zamówieniem i w określonym terminie.Polecam.

5 / 5 2018-04-13

Wszystko jak powinno być: miła obsługa, fajna cena i super produkt.

5 / 5 2018-03-28

Polecam

5 / 5 2018-03-12

Bardzo jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Duży wybór i niskie ceny, szybka realizacja zamówienia oraz miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-05

Polecam !!!

2018-03-04

wszystko ok:) na pewno będę robić jeszcze zakupy

5 / 5 2018-03-04

Realizacja szybka, bez problemów.

2018-03-03

Transakcja przebiegła wzorowo. Na pewno polecę Państwa sklep znajomym. Dziekuję i pozdrawiam...

5 / 5 2018-02-24

Polecam to mój nie pierwszy zakupy.... 100%Polecam

5 / 5 2018-02-13

Polecam ten sklep. Wszystko sprawnie, bez zastrzeżeń. Świetna cena, obszerny wubór produktów. Zamówiłem baterię Max TRES ze słuchawką z masażem:) bardzo ładny produkt i solidny.

2018-02-09

Świetny sklep. Moja przesyłka dojechała w terminie uzgodnionym przez Pana obsługującego moje zamówienie, jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko ok sklep jest świetny

2018-02-04

Jak zawsze bez zastrzeżeń...

5 / 5 2018-01-19

super szybko

5 / 5 2018-01-06

Polecam serdecznie zakupy w Gnsbud.

5 / 5 2018-01-05

ok, polecam zakupy

5 / 5 2017-12-25

Szybkie dostarczenie towaru. Polecam sklep.

2017-12-25

Kolejne zamówienie,kolejny raz wszystko na 100%.

5 / 5 2017-12-19

Głównym atutem sklepu Łazienkarium jest szeroki wybór asortymenty i to , iż oferują towar trudno dostępny. Na prawdę miły kontakt, szybka odpowiedz na wysłane zamówienie. Towary zapakowane bardzo solidnie. Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-19

Zamawiam produkty za granicę. Jestem bardzo zadowolona !

2017-12-16

Towar zapakowany z wielka dbałością. Kontakt ze sklepem był łatwy i przyjemny. cała transakcja przebiegła wzorowo!

5 / 5 2017-12-14

Realizacja zamowienia nastapila bez jakichkolwiek problemow.Kontakt ze sklep szybki i sprawny. Obsługa,znająca się na sprzedawanym towarze, na moje trudne pytania dostałem wyczerpującą odpowiedź.Towar bardzo dobrze zabezpieczony . Po prostu super.

2017-12-10

Dla mnie OK! Nie przepłaciłem , wszystko dojechało w czasie. Może być!!!

5 / 5 2017-12-10

Zamówienie dotarło szybko. Fajna firma.

5 / 5 2017-12-01

Rewelacyjny sklep, polecam gorąco!!!

2017-11-21

Ok!!!!

5 / 5 2017-11-19

Bardzo porządny sklep. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-17

BEZ UWAG POLECAM .

5 / 5 2017-11-13

Żadnych zastrzeżeń. Super.

5 / 5 2017-11-04

Jak najbardziej polecam usługi w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-24

Wszystko sprawnie, szybko i tanio. Polecam!!

5 / 5 2017-10-24

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-09-16

Całkiem ok :) polecam

5 / 5 2017-08-20

Super, polecam!!

5 / 5 2017-08-20

Szybko i sprawnie, polecam!!!

2017-08-16

Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2017-08-15

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie pozostaje mi nic innego jak polecać ten sklep, nie tylko ze względu na cenę ale także na wysoką jakość obsługi. Przesyłke odebrałam w umówionym terminie, była bardzo staranie zapakowana. W sklepie zamówiłam Gessi Mimi półkę narożną, bardzo dobrze wykonana, łątwy montaż. Teraz zbieram się do złożenia zamówinia na reszte ceramiki do łazienki. POLECAM

5 / 5 2017-07-25

ok, śmiało można kupować u nich, polecam

2017-07-20

Całkiem spoko.

2017-06-26

Transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie. Zdecydowanie POLECAM.

5 / 5 2017-06-24

Gorąco polecam, rewelacja.

5 / 5 2017-06-15

Ten sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. Polecam gorąco!!!

5 / 5 2017-06-12

Polecam w 100 %. Sklep na medal!

2017-06-11

Ok!!! Wspaniały sklep

5 / 5 2017-06-02

Transakcja przeprowadzona super ok.

5 / 5 2017-05-25

Wszystko odbyło się zgodnie z zamówieniem i w określonym terminie.Polecam.

5 / 5 2017-05-13

polecam, :)

5 / 5 2017-05-09

Już dawno nie byłem tak zadowolony z zakupów w sklepie internetowym, cool

5 / 5 2017-05-04

Sklep z dużym asortymentem, bardzo miła obsługa. Polecam bardzo!!!

5 / 5 2017-04-28

Ok, transakcja bezproblemowa.

5 / 5 2017-04-25

Polecam zakupy w sklepie szybka dostawa, łatwa transakcja.

5 / 5 2017-04-24

Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-04-21

Oczywiście duży +, polecam.

5 / 5 2017-04-15

Myślę, że to jeden z lepszych sklepów internetowych. Mój zakup przebiegł bezproblemowo, tak więc polecam :)

5 / 5 2017-04-14

Jestem bardzo zadowolona!

Rzetelne opinie o Lazienkarium.pl

Lazienkarium.pl

Siedziba
Bolesław

WWW
http://www.lazienkarium.pl

Email
[email protected]

Telefon
(12) 361 33 63

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie