Kategorie: / Firmy kurierskie

TNT Opinie Klientów

2.50/5.00 - ilość ocen: 80
opinie o TNT
2018-09-03

Firma kurierska ? Z Express w nazwie ? Śmiech na sali, te łajzy - TNT - od czterech dni nie mogą dostarczyć telefonu z Krakowa do Zakopanego, wieczne brak im czasu, a kurier dziś mało po palcach mi nie przejechał, minął adres i w długą ... Nie polecam to mało powiedziane ...

2 / 5 2018-08-31

Jedna z najgorszych firm kurierskich!!! Przesyłka nie dostarczona i odesłana do dostawcy. Rzekomo nikogo nie było w domu??? Tylko że w terminie dostawy wymieniałem drzwi wejściowe i kuriera nie bylo. Po awanturze okazalo się że kuriera nie było wogóle i żadnego awiza nie zostawił. Jedynie co uzyskałem to 'przepraszam" ale tego mam całą piwnicę!!! Partacze, partacze i jeszcze raz partacze!!! A pani z oddziału Katowice powinna zmienić pracę na mniej umysłową. Od dzisiaj nie zamówię towaru jeżeli dostarczać będzie TNT!!!! Nie polecam nikomu!!!

3 / 5 2018-08-28

Ja tylko powtórzę: "TNT to długie terminy dostaw, TNT to najdroższa Agencja Celna, TNT to najdroższy kurier, TNT to pomyłka, TNT odradzamy korzystanie z usług TNT." Nadaną z Serbii przesyłkę wiozą 7 dni, zdzierają jak za zboże, kompletnie niekompetentni, przez 3 godziny nie potrafią skwotować przesyłki by dotarła szybciej - przyjąłem już na swój numer. O D R A D Z A M. Kończę współpracę z TNT i bez żalu się żegnam.

2018-08-26

Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie !! Przesyłka miała zostać dostarczona do mnie we Wtorek. Jest już czwartek przesyłki jak nie było tak nie ma. Interweniowałam we wtorek ,w środę i w czwartek- cały czas mówią że przesyłka idzie z Warszawy. No ileż to może iść?? Zero interwencji w tej sprawie , konsultanci tylko sprawdzają postęp śledzenia przesyłki nic więcej. Czekam na papiery do podpisu - to jest KPINA !! Jak najdalej od tej firmy

2018-08-20

2 dni siedziałam w domu od rana do 17, czekając na bardzo ważną przesyłkę. Nie blokowałam sobie telefonu rozmowami, żeby kurier mógl się dodzwonić. Pan podobno był w tym czasie pod blokiem 2 x i dzwonił domofonem, na potwierdzenie czego zrobił sobie zdjęcie, ale NIE ZADZWONIŁ do mnie na telefon!!!!!! :O Może domofon nie działał, może wyszłam do łazienki, ale widocznie łatwiej kurierowi 2 x przyjechać i zrobić sobie zdjęcie pod blokiem niż zadzwonić do klienta????????????

3 / 5 2018-08-09

Dostałam wczoraj rano SMS, że kurier ma dziś dostarczyć paczkę, a wcześniej zadzwoni, żeby jeszcze to potwierdzić. O 18 po wpisaniu numeru przesyłki na stronie dowiedziałam się, że (sic!) nie zastano klienta, mimo że cały dzień byłam w domu i czekałam na tę paczkę, po czym wróciła ona z powrotem do magazynu. Dzisiaj również ani śladu kuriera przez cały dzień, a jego numer telefonu jest strzeżony przez panią z infolinii pilnie niczym tajemnica państwowa. Ta firma to żart, odradzam ją każdemu kto nie dysponuje nerwami ze stali

2 / 5 2018-08-04

Dno.. Dno.. Dno. Od 3 dni przysylali esemesy ze paczka dotrze 4.01.19 czekalem caly dzien.. Sledzilem paczke i dzwonilem nawet do siedziby i pytalem czy paczka dotrze dzis.. Tak tak oczywiscie kurier napewno przyjedzie. I co.. 16.13 nie zastano nikogo w domu.. Klamstwo..!! Kuriera trzyma jeszcze po sylwestrze i nie chcialo mu sie dotrzec do klienta.. Paranoja.. Nie polecam tnt

2018-08-04

Powiem tak drodzy klienci firmy TNT... Jestem kurierem w tej firmie. I szczerze wam powiem że są takie sytuacje ale tłumacze dlaczego się tak dzieje - priorytetem są firmy i doręczenia importowe. Polkomtele plusy cyfrowe Polsaty czyli tzw prywaty są na drugim planie. Doręczenie umów... Czyli nic przyjemnego, nie mówię że zawsze ale bardzo często klient czyta umowę ( oczywiście ma do tego prawo) przy kurierze zajmując 20 minut. W tym czasie możemy doręczyć 3 firmy i zrobić 2 odbiory - idąc drogą dedukcji bardziej opłacalne jest nam za przeproszeniem zignorować telefon czy dekoder Kowalskiego i zarobić 5x więcej. Wiele osób będzie oburzonych, niestety, też chcemy zarobić. Ale z reguły staramy się dzwonić. Co prawda 5 sygnałów ktoś nie odbierze i wpisujemy status nh(not home) i na tym się kończy. Pozdrawiam serdecznie.

2018-08-03

został wysłany firmą kurierską Rohlig Suus zostawia towar na ulicy nawet na prośbę żeby troch pomógł wnieść, przesunąć-- 65 kg na teren działki ..młody człowiek starszej Pani odmówił pomocy

1 / 5 2018-08-03

Brak kontaktu ze strony kuriera który nie pojawił się pod moim adresem a w informacji zostało podane KLIENTA NIE ZASTANO W DOMU

Rzetelne opinie o TNT

TNT

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.tnt.com

Email
-

Telefon
+48 22 771 71 71

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie