Kategorie: / Dom

123master.pl Opinie Klientów

3.66/5.00 - ilość ocen: 47
opinie o 123master.pl
5 / 5 2019-03-25

kupiłam stelaz Geberit w tym sklepie i po rokuy sie zespsul. Zlozylam reklamacje mailem to odezwali sie do mnie dopiero po 2 tygodniach i kazali wypelnic formularz. Po wypelnieniu formularza od 3 tygodni sie do mnie nie odzywaja a dodzwonić sie nie sposob. Obsluga to totalna porazka. Dla porównania reklamacja baterii Kludi kupionej w innym sklepie zajela temu sklepowi ok. tygodnia.

2019-03-02

Wklejam tutaj opinię, którą zamieściłem na ceneo: Jestem wyrozumiałym klientem jednak wolę wiedzieć jak długo mam oczekiwać na zamówiony towar. Pomimo zapytań poprzez e-mail nie było żadnego odzewu. Dodatkowo na stronie sklepu widnieje informacja wprowadzająca klienta w błąd o koszcie transportu. Na podstronie transport jest napisane: Grzejniki i ceramika sanitarna do 30 kg - przedpłata: 38 zł Na stronie produktu jest napisane, że umywalka waży 9kg. Niestety, przy składaniu zamówienia widniała jedynie opcja: Kurier UPS (płatność przelewem na konto) (Kraj dostawy i Waga zamówienia -> : 34.1 kg) o wartości 59 zł. Miałem nadzieję, że to jakiś błąd ale niestety, okazało się, że cena przesyłki jest prawidłowa. Na niekorzyść sklepu przemawia to, że zostało mi to wyjaśnione dopiero dzień przed wysyłką, poprzez kontakt telefoniczny, który jest z firmą bardzo utrudniony. W ten sposób prawie 2 tygodnie oczekiwałem na umywalkę oraz na informację, dlaczego przesyłka jest taka kosztowna. Mogę zrozumieć czas oczekiwania na towar 13 dni, szczególnie wtedy gdy sklep nie ma tego produktu w magazynie - niemniej jednak o przewidywanym terminie realizacji powinno informować się klienta. Tak samo, w sytuacji, gdy klient pyta się o cenę całkowitą zakupu, to sklep powinien wyjaśnić dlaczego klient musi zapłacić 21 zł więcej niż wynika to z informacji na stronie. Robiłem wiele zakupów przez Internet i do tej pory nie miałem zastrzeżeń ale ten sklep wybitnie potrafi zniechęcić do zakupów w sieci. PS: Wiem, że w momencie realizacji zamówienia sklep był na etapie przeprowadzki do innego budynku i ten argument nieco podniósł moją ocenę sklepu w gwiazdkach. Niestety, mimo przeprowadzki klient nie powinien być olewany. Zaręczam, że nigdy już nie zrobię zakupów w 123market.pl i będę to odradzał też znajomym. Dodam jeszcze, w odpowiedzi na komentarz sklepu w portalu ceneo, że towar był na magazynie dopiero 22.02, co usłyszałem w rozmowie telefonicznej właśnie tego dnia (zamówienie zostało złożone 12.02). Nie dostałem też żadnej informacji o zmianie statusu zamówienia na gotowe do wysyłki w dniu 15.02, nawet teraz na stronie sklepu w moim zamówieniu są dwie pozycje: 12-02-2010 Zamówienie przyjęte do realizacji 24-02-2010 Zamówione towary wysłane. I wcale nie szukałem tańszej alternatywy, bo tańsza alternatywa od razu mnie poinformowała, kiedy mogę się spodziewać realizacji zamówienia. Stwierdziłem, że wolę zapłacić więcej ale mieć umywalkę szybciej... No i mam za swoje. 123master - sklep beznadziejny.

2 / 5 2019-02-10

Nie polecam. Poniosłam tylko dodatkowe koszty okazało się, że zamówienia nie ma do odbioru, choć dzień wcześniej otrzymałam drogą mailową informację, że będzie. W Puncie Odbioru tylko kierowca, poinformował, że mogę zrezygnować z zamówienia lub czekać - następny termin odbioru za dwa tygodnie.

5 / 5 2019-01-22

Sklep 123master oceniam wyjątkowo dobrze, jestem bardzo zadowolony z cen, natomiast termin realizacji i dostarczenia towaru REWELACYJNY !!:-), towar otrzymałem tak naprawdę na drugi dzień po dokonaniu przelewu a cała transakcja zakupu trwała DWA dni,żadne centrum handlowe nie zagwarantowało mi transportu w tak krótkim czasie . Zapewne jest to też rezultat tego że sklep współpracuje z bardzo dobrą firmą kurierską. Wszystko dotarło dobrze zabezpieczone na palecie, kurier cierpliwie czekał na sprawdzenie głównie ceramiki , rozpakował paletę, na moje życzenie zabrał paletę, naprawdę SUPER. Z czystym sumieniem polecam ten sklep, kontakt natychmiastowy, pełen profesjonalizm i dbałość o zadowolenie klienta a to dla mnie oprócz bardzo dobrych cen jest równie ważne . Jeszcze raz dziękuję za idealną obsługę .

5 / 5 2019-01-17

Urządzałam 2 łazienki i zależało mi na czasie (produkty Geberit, Koło, Roca, Riho, Viega). Wanny RIHO były na stanie (w porównaniu z kilkoma innymi sklepami)! Super szybka realizacja, bardzo dobry kontakt tel., doradztwo (elastyczne podejście do klienta), własny (i niedrogi) transport - 70 km od W-wy. Gorąco POLECAM!

2 / 5 2018-12-31

Towar OK, ale obsługa Klienta na fatalnym poziomie. Zadałam pytanie telefoniczne i ktoś obiecał że w ciągu godziny oddzwoni. Nikt nie oddzwonił i nikt już więcej nie odebrał ode mnie telefonu. Pomimo iż wybrałam opcję płatność przy odbiorze to i tak później otrzymałam informację że jak nie zapłacę zaliczki to zamówienia nie przyjmą. Nie polecam!

5 / 5 2018-12-30

Wszystko przebiegło w porządku, cena niska w miarę szybki transport. Mogliby trochę szybciej na maile odpowiadać.

3 / 5 2018-12-22

Zakupiłem w tym pseudo sklepie deszczownicę. Jej stan magazynowy widniał jako 'dostępny', więc od razu zapłaciłem i oczekiwałem kuriera, jednak po kilku dniach obsługa pseudo sklepu raczyła mi napisać maila, że deszczownicy nie mają na stanie, ale mogą dla mnie ściągnąć, co potrwa 3 tygodnie. Stwierdziłem, że nie mogę tak długo czekać, bo fachowca mam już w łazience, dlatego poprosiłem o zwrócenie mi pieniędzy. Czekam na nie już około miesiąca. Od czasu, jak zażyczyłem sobie zwrotu na maile nie odpisują, telefonów nie odbierają - profesjonalizm, nie ma co... Sprawa została zgłoszona na policję. Naprawdę odradzam każdemu!!! Aaa i jeszcze jakby tego było mało... Deszczownica nadal widnieje jako 'dostępna od ręki' :-) P.S. Z tego co widziałem, często zdarza im się wystawiać na sprzedaż towar, którego nie mają na stanie... Pytanie tylko po co?

5 / 5 2018-12-12

Polecam sklep.

3 / 5 2018-11-18

Zdecydowanie odradzam zakupy w 123master.pl. Zamówiłem armaturę łazienkową, która miała być dostępna w terminie do 7 dni. Po złożeniu zamówienia dowiedziałem się, że jego realizacja zajmie 2-4 tygodni! Towar dojechał rozpakowany z fabrycznych opakowań, w tym jeden zlew był uszkodzony - odmówiłem jego odbioru. Nowy zlew miał zostać mi dostarczony w kolejnym tygodniu, a został dostarczony po trzech tygodniach, przy czym za transport musiałem zapłacić 65 zł. Szkoda czasu i pieniędzy na transakcje z tym sklepem.

2018-11-13

Gorszego sklepu internetowego nie widzialam, a czesto kupuję przez internet. Zamowilismy drzwi nawannowe, czekalismy na nie miesiac a jak po nie pojechalismy okazaly sie uszkodzone. Po tygodniach telefonowania i pisania maili w koncu zostalismy laskawie poinformowani ze nasza reklamacja zostala przyjeta. Jednak jak pojechalismy ponownie po kabine znow sie okazalo ze jest uszkodzona! Nie wiem czy oni maja produkty z ekspozycji czy z drugiego gatunku wiem tylko ze ten sklep trzeba OMIJAĆ! Obsluga beznadziejna. Nie odpowiadaja na maile, nie odbieraja telefonow a jak sie w koncu uda dodzwonic to maja do ciebie pretensje ze dzownisz... To jakies nieporozumienie. NIE KUPUJCIE w tym sklepie bo to strata czasu, nerwow i pieniedzy.

2 / 5 2018-10-22

NIE POLECAM. Sklep sprzedaje jako dostępne towary, których nie posiada. Pobiera zaliczki, których nie zwraca. Przy próbie kupna towaru od nich zostajesz bez kasy i bez towaru.

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna obsługa,Fachowa pomoc, Szubka realizacja POLECAM !!!!ABY TAK DALEJ :)

2 / 5 2018-09-22

Sklep to jedna wielka pomyłka. We wrześniu zamówiłam baterie łazienkowe, całe zamówienie nie zostało od razu zrealizowane bo pracownik nie zauważył paru pozycji. Ok stwierdziłam każdy może się pomylić. Zaliczkę na niedostarczony towar zapłaciłam w połowie września w wysokości 500 pln ( gdzie cena towaru wynosiła 520 pln). Cierpliwie czekałam na towar dostarczono mi go kurierem i pobrano kwotę 520 pln. Po licznych nieudanych próbach kontaktu telefonicznego ( wydaje mi się, że telefony mają wyciszone bo bardzo ciężko jest się tam dodzwonić), udało mi się skontaktować drogą mailową. Jak to określił jeden z pracowników zaszła kolejna pomyłka. Nie chcąc się irytować ta sytuacją poprosiłam tylko o jak najszybszy zwrot gotówki. Było to ok 11 października, do dziś pieniędzy nie uzyskałam. Kontaktowałam się z właścicielem, który miał się z cała sprawą zapoznać - cisza.. konto puste. Reasumując nie polecam sklepu, wysoki standard obsługi w tym sklepie niestety nie funkcjonuje. Osobiście jestem tą sprawą mocno zniesmaczona . Widocznie to ich sposób na klientów - zatrzymać u jak największej ilości osób małe kwoty i to daje dodatkowy przychód....

5 / 5 2018-09-11

Szybka realizacja zamowienia , oceniam sklep bardzo pozytywnie , otrzymalem sms a , ze mozna odebrac towar jak najbardziej pelen pozytyw

2018-09-06

Od drugiej połowy września czekam na zwrot pieniędzy za odesłany towar. Non stop zwodzą, twierdząc, że nie wysłałam do nich wymaganych dokumentów (co jest oczywiście nieprawdą, wysłałam i to dwukrotnie).

2018-09-04

dwa na trzy zakupione produkty wadliwe. dwa miesiące temu złożona reklamacja. Zero odzewu, telefony milczą. Panie pracujące w firmie mają tyle elokwencji to kupa siana.Zero szacunku dla klienta, firmę należy zniszczyć, bo traktuje klienta jak za czasów komuny.

2 / 5 2018-07-26

Niestety muszę potwierdzić negatywne opinie o tym sklepie. Sklep oferuje przedmioty, których nie ma na stanie. Po złożeniu zamówienia zostałem o tym poinformowany. Była też propozycja wpłacenia zaliczki i orientacyjny czas realizacji zamówienia (2 tyg.) razem z informacją, że jeśli zdecyduję się na zaliczkę i czekanie, to za opóźnienia oni nie odpowiadają, nie będę mógł też anulować takiego zaliczkowanego zamówienia. Zdecydowanie nie polecam i uważam, że takich sprzedawców należy tępić. Mało tego - po dodaniu negatywnej opinii na ceneo straszą mnie sądem jeśli jej nie usunę!!! Czegoś takiego jeszcze nie było... O "kulturze miłej pani" która odbiera tam telefony pisał już ktoś w poprzednich komentarzach...

2018-07-25

Ceny rzeczywiście niskie. Ale obsługa sklepu pozostawia wiele do życzenia. Żeby się dodzwonić czasem, trzeba wisieć na telefonie cały dzień. Miałam ustalony przez telefon dzień dostawy zamowienia na koknretny dzien i tego samego dnia nikt do mnie nie zadzwonił poinformować że dostawa bedzie dnia nastepnego. Wysłano tylko maila z ta informacją, a ponieważ ich system nawalił - wogole nikt nie poinformował mnie o opoznieniu, musialam sama dzwonić. Mają mnóstwo zamowien i sie nie wyrabiają i dlatego olewają kilentow, ich telefony, maile.

3 / 5 2018-06-23

Ten sklep to jakieś nieporozumienie. Zamówiłem umywalkę ok 5 tygodni temu. poproszono mnie o wpłatę. I słuch po firmie zaginął. na maile nie odpowiada,telefonów nie odbiera! firma "krzak". Odradzam

2018-06-19

fatalny, okropna obsluga

2018-06-14

Towar otrzymałam po 30 dniach i to na dodatek w dwóch partiach.Po licznych telefonach i mailach. Cały czas byłam zwodzona i oszukiwana np. już wysłaliśmy a gdy dzwoniłam po kilku dniach to się okazywało, że dopiero pakują. Towar miał być zapakowany na paletach niestety nie był widok jaki zobaczyłam po otrzymaniu przesyłki powalał z nóg ogólny bajzel na szczęście nic nie było uszkodzone. Cena jest atrakcyjna ale nie jestem pewna czy warta tylu nerwów NIE POLECAM

3 / 5 2018-06-11

Marność nad marnościami. Na kilka sklepów w których kupowałem był to dla mnie najgorszy sklep. Towar odbierałem osobiście. Miejsce fatalne, ciężko trafić, w bloku w piwnicy, ledwo co można wejść do pomieszczenia bo taki bałagan. Towar składowany jeden na drugim. Półek czy regałów praktycznie brak. Parę minut tam byłem, ale zachowanie obsługi bardzo niski (nie odbieranie dzwoniących telefonów, rzucanie słuchawkami, głupie komentarze na temat klientów). Niestety towar, który nabyłem był uszkodzony, wiec następnego dnia wróciłem sie z nim do sklepu. Przy okazji tego dowiedziałem sie, że jestem głupi, bo to co reklamuję nie jest wada i sam sobie jestem winny bo kupuję produkty niskiej jakości. Ja jednak stałem na swoim stanowisku, sprawa trafiła do importera i produkt bez problemu został wymieniony na nowy. Odradzam korzystanie z tego sklepu.

3 / 5 2018-06-09

kupilam baterie umywalkowa w tym sklepie, zaplacilam, dostalam kilka automatycznych maili z potwierdzeniem i w koncu informacje, ze realizuja i lada moment dostane numer listu przewozowego; a po kilku dniach nagle ni z tego ni z owego informacja ze ANULOWALI MOJE ZAMOWIENIE bo nie maja towaru i nie moga sprowadzic od producenta; zenada - skoro nie maja to dlaczego jest w ich katalogu? maja w ...poważaniu klientow i nie aktualizuja bazy danych swoich produktow; to raz; dwa ze czekam juz prawie 3 tygodnie od owego anulowania transakcji a MOICH PIENIEDZY MI NIE ZWROCILI; owszem odpowiadaja na maile i przepraszaja, sla zapewnienia, ale nie zmienia to stanu mojego rachunku bankowego (wyslalam juz ponad 3 maile z pytaniem kiedy nastapi zwrot); zdecydowanie ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE; w regulaminie maja ze zwracaja pieniadze w ciagu 14 dni - bzdura;

3 / 5 2018-05-29

Poprzez ceneo wyszukałem „najkorzystniejszą” ofertę zlewozmywaka. Niestety trafiłem na sklep 123master.pl. Wszedłem, kupiłem i…. Otrzymałem maila, że potwierdzą czy towar jest dostępny, choć wcześniej ani słowa, że mogę nie mieć. Po trzech dniach dzwonię – mówią: potwierdzenie przyjdzie w piątek albo poniedziałek. W kolejny czwartek mam montaż kuchni. We wtorek telefon do nich. Tak znajdą zlew i wyślą w środę. W czwartek rano dzwonią, że zlew okazał się pęknięty. Po 10 dniach od złożenia zamówienia ! Odradzam.

3 / 5 2018-05-25

Absolutnie odradzam! Brak kontaktu, niesłowność, nieodpowiedzialność. Zamówiłem w sklepie kilka artykułów (wanna, umywalka oraz baterie do kuchni i łazienki - razem za ok. 1700zł). Zdecydowałem się na odbiór osobisty w punkcie pod Krakowem i na płatność przy odbiorze (całe szczęście!). Bardzo szybko otrzymałem kilka automatycznych maili potwierdzających kompletację wysyłki i gotowość towaru do odbioru w ustalonym miejscu. Niestety na miejscu okazało się, że przesyłka była niekompletna. W rozmowie telefonicznej, którą umożliwiła mi osoba prowadząca punkt odbioru, sprawa została wstępnie wyjaśniona, tzn. ustalono, że osoba pakująca po prostu się pomyliła. Choć wina sklepu była oczywista, nie robiłem z tego powodu większego problemu (bo pomyłki przecież się zdarzają), poprosiłem tylko o dosłanie mi brakującej baterii. Pracownik, z którym rozmawiałem już wtedy kręcił nosem, że nie bardzo opłaca mu się dosyłać brakującą baterię na swój koszt, ja jednak nie zgodziłem się na ponowny odbiór osobisty (50km dojazdu) i ustalono, że za dwa dni (po weekendzie, bo odbiór był w sobotę) ktoś ze sklepu odezwie się do mnie z propozycją rozwiązania zaistniałej sytuacji. Nikt się nie odezwał niestety przez kilka kolejnych dni. Wysłałem kilka maili w tej sprawie - niestety bez reakcji. Nie można się było również dodzwonić do sklepu (dzwoniłem kilka dni na trzy podane na stronie internetowej numery - żaden nie odpowiadał). Po ok. tygodniu od pierwszych ustaleń dodzwoniłem się wreszcie, a w rozmowie, w której odwołałem się do maili wysyłanych przeze mnie, pracownik SKLEPU INTERNETOWEGO (!) stwierdził że maile czyta tylko WYBIÓRCZO (!). Obiecał wysyłkę brakującego towaru na koszt sklepu, towaru jednak nie wysłał wcale. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!

5 / 5 2018-05-23

Błyskawiczna kompletacja zamówienia, profesjonalne doradztwo oraz bardzo miła obsługa w sklepie we Wrocławiu. Zakupiona armatura i ceramika sanitarna zapakowane były w sposób, który w 100% zabezpieczał przed uszkodzeniem. Polecam wszystkim, którym zależy na dobrej jakości produktach w bardzo rozsądnej cenie! Sama z pewnością powrócę do tego sklepu internetowego.

2 / 5 2018-04-16

Nie polecam, a wręcz odradzam. Termin realizacji podany na stronie należy przemnożyć przez 2 lub 3. W czasie rozmowy pracownik nie uprzejmy, nie potrafią nawet przeprosić za własne błędy.

3 / 5 2018-03-22

Stanowczo odradzam! Sklep umieszcza w regulaminei klauzule niedozwolone - nie można zwrócić zakupionego towaru, co gwarantuje konsumentowi ustawa. Towar przysłany był złej jakości. Opakowanie otwierane i zamykane już przynajmniej raz po opuszczeniu fabryki - na szczęście towar nie był uszkodzony. Po otrzymaniu negatywnej oceny zadzwonił do mnie pracownik tej firmy, żeby w sposób chamski i drobnomieszczański powiedzieć co o mnie myśli. Nie takiej obsługi oczekuję od sklepu!

2018-03-20

Zamówiłem w tym sklepie parawan nawannowy, nie dość że nie przyszedł do Krakowa to jeszcze zero reakcji ze strony sklepu. Brak odpowiedzi na maila, kontakt telefoniczny prawie niemożliwy a jeśli już to odbiera osoba niekompetentna. Wczoraj pani obiecała że sprawę załatwi i poinformuje mnie do godziny 15. I oczywiście to była tylko taka ściema. Nigdy wiecej zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-18

po za drobnymi perturbacjami związanym z zapłatą (pomyłka w księgowaniu - towar wysłany został za pobraniem, a płatnośc nastapiła przelewem) co delikatnie spowolniło czas dostawy - ale nieznacznie i nie ma sie czego czepiać, jestem bardzo ale to bardzo zadowolony - dobry kontakt - chęć pomocy jeśli coś nie gra i normalne podejście - jednym słowem polecam.

2018-03-02

Fatalnie czekam na zamówienie od 9 grudnia 2009. Po moich telefonach obietnice JUTRO, POJUTRZE, zepsuty samochód, kurier zawalił itp. tak do dziś tj. 22.01.2010. Dużo gadają i obiecują a w rzeczywistości mało mogą i robią. Mogą załatwić co najwyżej rzeczy ogólnodostępne w każdym markecie a coś konkretnego lub z wyższej półki jest dla nich nieosiągalne no chyba że jakaś firma robi wyprzedaż to pchają im ochłapy. Najgorsze jest to że przez nich mam nie wykończoną łazienkę, a wystarczyło powiedzieć "pańskie zamówienie jest dla nas nieosiągalne" a sprawy by nie było.

2 / 5 2018-02-16

Nie polecam - z kilku powodów. Obsługa klienta poniżej krytyki. Nigdy nie zadzwonili z informacją o statusie zamówienia, a maile z taką informacją przychodziły po moim telefonie ("o już jest, zaraz zmienię status zamówienia"). W tym wszystkim zdarzył mi się wybrakowany towar i tu zaczęła się jazda. Produkt zamówiłem 14 czerwca, a dzisiaj nie dostałem brakującej części ("sezon urlopowy w Hiszpanii", "jeszcze nie przysłali", "pogonię Przedstawiciela, żeby szybko przysłali"). I nic! Podkreślę, że wszystko po wielokrotnych moich interwencjach, a ze strony sklepu zero zainteresowania. Szczyt był wczoraj, jak podczas rozmowy telefonicznej (kolejnej) pracownik sklepu odpowiedział "zaraz dzwonię do Przedstawiciela i za 20 sekund do pana oddzwaniam". Do dzisiaj nie zadzwonił!!! Rozumiem, że jak z produktami jest wszystko ok. to pewnie ze strony sklepu też jest wszystko jak być powinno. Jednak w przypadku jakichkolwiek zakłóceń, nie ma co liczyć na szybkie, profesjonalne podejście do klienta. Jak mają pieniądze na koncie to klienta mają w d....

5 / 5 2018-02-07

ogólnie bardzo pozytywnie. ceny najlepsze. czas realizacji (przy moim zniecierpliwieniu) błyskawiczny- zamówienie w piątek, do odbioru w środe(przy dostępności do 14 dni, czego niezauważyłem i przepraszam za moją nerwową reakcje ekipe sklepu). kupuje w necie bo nie lubie sie przekomarzac ze sprzedawcami którzy wciskają na siłe to za co mają extrasy od producentów, nigdy nie dzwonie i nie męczę obsługi sklepu, żądam tylko szybkiego dostarczenia zamówienia, i tu wszytko było w jak najlepszym porządku bo to panowie ze sklepu zadzwonili do mnie z wyjaśnieniem co i jak z moim towarem. obsługa fachowa, walcząca o polepszenie warunków sklepu, poziomu obsługi i spełnianiu wszelkich wymagań klientów. Polecam :)

5 / 5 2018-02-07

Super sklepik polecam w 100%

5 / 5 2018-01-09

zamówienie zrealizowane bez żadnego problemu,odbiór był osobisty. Pan zadzwonił i zapytał kiedy zostanie odebrany towar, info o wszystkich zmianach otwarcia punku odbioru były wysyłane SMSem. Polecam!!!!

2 / 5 2017-12-27

Nie polecam. Otrzymałem ustne zapewnienie od właściciela o terminie odbioru zamówionej baterii. Niestety po kilku dniach po tym terminie otrzymałem maila, że towar jest dopiero gotowy do wysyłki. Moje telefony w celu wyjaśnienia sytuacji nie były odbierane, natomiast w odpowiedzi na emaila otrzymałem tylko sugestię by zrezygnować z ich usług, bez nawet najdrobniejszej próby wyjaśnienia. Do sugestii się oczywiście zastosowałem.

5 / 5 2017-12-21

BARDZO SZYBKO ZREALIZOWALI MOJE ZAMÓWIENIA , BARDZO POLECAM TEN SKLEP , WIEM , ŻE CZASEM JEST CIĘŻKO SIĘ DODZWONIĆ , ALE COŚ ZA COŚ , SĄ BARDZO NISKIE CENY , WIĘC CO PEWNIE ZA TYM IDZIE KOLEJNYCH PRACOWNIKÓW PEWNIE BY JUŻ SIĘ NIE OPŁACAŁO ZATRUDNIA. JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM , SUPER CENY I JAK DLA MNIE PEŁEN POZYTYW

3 / 5 2017-12-20

kupiłem sprzęt za blisko 1200 zł i przyszedł uszkodzony. przez niekompetencję sprzedających straciłem prawo do reklamacji u kuriera, ponieważ reklamacje zlecili u producenta, który odmówił jej uznania, twierdząc, że to wina kuriera. a potem było za późno na reklamacje u kuriera, bo minęło 7 dni a ja zostałem z gorącym kartoflem, a stracony czas, nerwy, pieniądze to rzecz nie do opisania. odradzam jakikolwiek kontakt z tym sklepem. to najbardziej przykra przygoda w internecie jaka mnie spotkała.

2 / 5 2017-12-19

W rozmowie telefonicznej miałem obiecane, że towar będzie na "jutro" lub najpóźniej za dzień. Na towar czekałem kolejne 3 dni. W międzyczasie komunikowałem się ze sklepem za pomocą drogi emailowej bez odpowiedzi. Towar przyszedł na 4 dzień roboczy od złożenia zamówienia(miał być na 1 dzień od złożenia zamówienia). Nie polecam nikomu tego sklepu. Uwaga na rozmowy telefoniczne bo na taki chwyt zostałem złapany. Towaru nie odebrałem na szczęście kupiłem za pobraniem bo to najszybsza forma wysyłki.

5 / 5 2017-12-02

Bardzo pozytywne wrażenia. W sklepie kupiłem najpierw stelaż WC - odbiór osobisty w Warszawie tego samego dnia, którego złożyłem zamówienie. Następne zamówienie było większe - umywalka, wanna, wc, deska razem z usługą transportu oferowaną przez sklep. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie, bez żadnych zgrzytów po drodze. Kurier zadzwonił, poinformował kiedy będzie, wszystko OK. Później okazało się, że wanna innego rozmiaru, z wymianą również nie było żadnych problemów. Można powiedzieć, że zupełnie bezstresowe transakcje. Zupełnie nie rozumiem negatywnych komentarzy, no ale każdy ma własne doświadczenia. Ja mam póki co bardzo pozytywne i będę polecał ten sklep

5 / 5 2017-11-28

robiąc zakupy poprzez ich stronkę...wszystko wygląda ok..towar w dobrych cenach..stany magazynowe pełne, tylko kupować!!ALE UWAGA!!!na koniec zamówienia pojawia się informacja ze np towar do odbioru osobistego we Wrocławiu jest co dwa tygodnie przez dwa dni..ze towaru może nie być, wiec trzeba będzie czekać...w moim przypadku było tak, zamówiłem towar w czwartek, w piątek dzwoniłem do firmy by potwierdzić zamówienie...zostało potwierdzone ze towar jest i we wtorek będzie gotowy do odbioru...zorganizowałem sobie transport,bo przecież trzech kompletnych stelaży z miskami wc i bidetem nie zabrałbym do bagażnika...w poniedziałek dostaje informacje na maila...ze niestety z przyczyn nie zależnych ble ble ble...towaru nie ma i może być gdzieś w nieokreślonym terminie..jak będzie to będzie..może za dwa tygodnie..dobrze ze nie zapłaciłem przelewem, tylko miałem płacić przy odbiorze, bo pewnie na kasę tez bym czekał bóg wie ile. Ten pseudo sklep, pewnie zbiera zamówienia..potem zamawia dopiero towar i wysyła..jeśli tak jest to w takim razie jest to jakieś nieporozumienie!!!A JUŻ NA PEWNO NIE JEST TO SKLEP!!

2017-11-24

Bardzo pozytywnie - co prawda był dodatkowy dzień na skompletowanie zamówienia, ale to nie był problem. Tym bardziej plus, że jeden produkt w ogóle nie był dostępny i został ściągnięty pod zamówienie. Kontakt bez zarzutu, przesyłka na palecie starannie zapakowana.

2 / 5 2017-11-16

Jestem zmuszony dac sklepowi wielkiego negatywa za podejscie do klienta. Transackcja przebiegala calkiem sprawnie do czasu jak otworzylem pudelka. Okazalo sie ze jedna z rzeczy mianowicie deszczownica przyszla do mnie uszkodzona. Sprzedawca stwierdzil od razu ze najlepiej i najtaniej bedzie jak to producent wymini mi wadliwy sprzet. Ale mamy bardzo dobra ustawe ktora gwarantuje mi zwrot pieniedzy albo wymiane na nowe w caigu 14 dni przez sprzedawce... Nie chcac dluzej sie klocic poszedlem droga reklamacji z producentem i wszystko jakos poszlo dostalem nowa rzecz. Wysawilem sklepowi negatywna opinie na [dane teleadresowe] po czym dostalem maila i telefon w ktorym to sprzedawca straszy mnie sadem jesli nie usuna opinii wedlug nich jest ona szkalujaca sklep ... mimo ze ich nie polecam dostali 4 z 5 gwiazdek z w mojej opinii wiedzieli ze towar jest wybrakowany mimo to go wyslali zebym to ja jako klient zalatwil sobie reklamacje z producentem! Normalnie masakra... Radze omijac sklep szerokim lukiem bo jeszcze przyjdzie wam do sadu pojsc...

5 / 5 2017-10-28

Bardzo solidna firma - polecam

5 / 5 2017-10-02

Bardzo solidnie, dobra obsługa, najtańszy w Warszawie. BARDZO POLECAM

5 / 5 2017-09-26

Realizacja zamówienia nastapiła dosyć szybko (towar na zamówienie). Niestety część zamówienia dotarła uszkodzona i musiałem ponawiać kontakt z 123master. Do sklepu ciężko się dodzwonić, ale po kilku próbach zawsze mi się udawało. Sklep nie kontaktuje się w sprawie zamówienia z kupującym - trzeba samemu do nich dzwonić. Honor sklepu uratował pan dostarczający zamowienia na terenie Warszawy - grzeczny, miły, uczynny, bez problemu pomagał wtargać towar po schodach na 4 piętro. Słowa uznania i podziękowania - ratuje Pan honor tego sklepu;-)

2 / 5 2017-08-02

Jestem zwolenniczką wystawiania opini wówczas, gdy jest jakaś sprawa reklamacyjna, bo wtedy można coś powiedzieć o jakości sklepu. Chaotyczni i nieodpowiedzialni pracownicy z właścicielem sklepu na czele. Najpierw wydano mi nie pełny towar więc powtórnie musiałam jechać po odbiór a następnie zaistniała pomyłka z deską sedesową, pomylili model. Reklamowałam deskę miesiąc czasu, najpierw kłopoty z dodzwonieniem, następnie sezon urlopowy. Gdy już wydawało mi się, że doszliśmy do porozumienia i odesłałam im deskę (po raz drugi, gdyż wcześniej jej nie przyjęli) otrzymałam od WŁAŚCICIELA informacje, że przesłana przeze mnie deska jest obsikana. To było już ponad moje siły, poddałam się. Straciłam czas (1 miesiac), pieniądze (ok.200 zł - deska + 3 x koszt wysyłki 13 zł = 239 zł wyparowało z mojego konta) i nerwy. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

5 / 5 2017-07-29

Względnie szybko zrealizowano zamówienie na szafkę łazienkową - natomiast problemy pojawiły się przy próbie zwrotu, następnego dnia od momentu zakupu. Niezależnie od informacji na stronie w kategorii "zwroty" o możliwości odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni bez podania przyczyny - w rozmowie telefonicznej okazało się, że ta klauzula nie dotyczy mojego zakupu ponieważ odebrałam towar bezpośrednio z magazynu, czyli nie spełnia to warunków sprzedaży online (oczywiście zamówienie mogłam złożyć tylko przez stronę 123....., jak też w formie mailowej uzyskiwać informacje na temat jego realizacji). Ostatecznie Pan Personel, po długim namyśle i dyskusjach z innymi Członkami Personelu dopuścił możliwość dowiezienia do niego nabytej szafki, z możliwością potencjalnego zwrotu kosztów zakupu po konsultacji i akceptacji producenta - oczywiście w bliżej nieokreślonym terminie. Jestem lekarzem i nie znam przepisów prawa handlowego, ale zamierzam poprosić o stanowisko w tej kwestii Rzecznika Praw Konsumenta, ponieważ czuję się porażona tak bezczelnym nadużyciem i hipokryzją (podchodzącą pod nieuczciwość) - zwłaszcza, że Pan Personel z góry założył, że opinia organów kompetentnych do oceny takich praktyk jest mu co najwyżej obojętna. Ostrzegam przed korzystaniem z usług tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-07-22

Bardzo szybka realizacja zamówienia, miła obsługa, możliwość odbioru osobistego, polecam.

5 / 5 2017-07-16

Transakcja generalnie bezproblemowa, szybka dostawa - odbiór był osobisty, bardzo dobry kontakt, telefoniczne przypomnienie o terminie odbioru, czas oczekiwania na towar bardzo krótki, szczególnie, że sklep ma bardzo konkurencyjne ceny, a w takich sklepach niestety na towar czeka się długo.... Towar który nie spełnił moich oczekiwań (odbiegał od zdjęć prezentowanych na stronie sklepu) nie został przeze mnie odebrany i nie było z tym żadnych problemów. Profesjonalne podejście do transakcji. Polecam!!!

5 / 5 2017-07-10

Pomimo różnych zdań, zdecydowałem się na zakup w tym sklepie. Ceny mieli dosyć atrakcyjne, towar w/g zapewnień praktycznie "od ręki". W moim przypadku chcąc ew. problemy zminimalizować chciałem osobiście odebrać towar i dopiero wtedy płacić. Fakty: - ciężko się dodzwonić, choć lojalnie uprzedzają o tym fakcie, ale ja dłużej dzwoniąc zawsze się dodzwaniałem, - jeżeli status zamówienia nie ma ochoty zmienić się po 2 dniach warto zadzwonić i przypomnieć się - to działa, - ceny na moje towary były jedne z najniższych, - osobisty odbiór nie był obłożony dodatkowymi opłatami jak w przypadku wielu innych sklepów, - towar był O.K. i w zadeklarowanym czasie Ja jestem zadowolony, brałem wyposażenie łazienki (wanna, umywalka, wc, baterie itp). Zamówienie ok. 4 tys zł.

5 / 5 2017-06-27

Zamówiłem w tym sklepie jednorazowo kilka artykułów, zamówienie skompletowano szybko poza jednym artykułem - nie byli w stanie dokładnie określić terminu jego dostarczenia, za każdym razem informowano mnie że "czekają na dostawę". Trwało to prawie miesiąc i w końcu z tego artykułu zrezygnowałem. Kontakt telefoniczny i mailowy dobry, obsługa miła i pomocna.

1 / 5 2017-06-23

Niestety mam negatywne doświadczenia z tym sklepem. Po złożeniu zamówienia otrzymałem informację, że towar zostanie skompletowany za tydzień i wysłany. Po dwóch tygodniach nic nie dotarło i nie otrzymałem żadnej informacji od sklepu, więc zacząłem dzwonić - na początku nikt nie odbierał telefonu, za któryś-nastym razem ktoś łaskawie odebrał i nie był w stanie udzielić mi odpowiedzieć kiedy przesyłka zostanie do mnie wysłana - obiecali oddzwonić, nie oddzwonili, więc w dniu kolejnym znów zadzwoniłem i znowu ta sama sytuacja, po tygodniu proszenia się o wysłanie towaru dałem sobie skopuj i zrobiłem zakupy w innym sklepie. Tragiczna obsługa klienta, sprzedają towar, którego nie mają.

1 / 5 2017-06-12

Wielki ,ogromny negatyw dla tego sklepu i jeszcze wiekszy dla wlaściciela który unika odpowiedzialności i chowa się za swoimi pracownikami. Zmaowiony towar przyszedł oczywiście zepsuty i sklep od 3 miesięcy nie rozwiązał jeszcze kwestii reklamacji. Bardzo marny kontakt ze sklepem , bardzo niemiła obsługa. Radzę wystrzegać się takich sklepów i nie dać sie nabrać że mają coś taniej, to taniej oznacza po prostu towar wadliwy lub uszkodzony.

1 / 5 2017-06-10

Duży pozytyw. Towar zamówiłem w niedzielę wieczorem 23.09.2012(Geberit + przycisk + wsporniki + uszczelka)- z info sklepu - czas oczekiwania na niektóre składniki od 1-3dni. E-maile ze sklepu: 23-go Zamówienie przyjęte do realizacji. 24-go Zamówienie w trakcie realizacji. 25-go Zamówienie zrealizowane gotowe do wysyłki. 26-go zamówione towary wysłane. 27-go o 8.30 towar miałem już w domu. Wielkie brawa dla sklepu. Dziwi mnie bardzo duża ilość negatywnych opinii o sklepie.

2017-06-04

Jedyny w polsce, tylko do niego wracam, gdy chodzi o armaturę sanitarną, bo mają doskonałe ceny!!!

5 / 5 2017-05-31

MASAKRA!!!! przeczytajcie za nim coś kupicie!! wszystko zapowiadało się ok, zamówienie zrealizowane kurier dostarczył przesyłkę. Towar okazał się wadliwy na umywalce było uszkodzenie. Uszczerbienie próbowano nieudolnie zaszpachlować. Reklamacja zgłoszona wypełnione formularze, następnie okres oczekiwania 30 dni zanim postanowili rozpatrzyć cokolwiek. Mineło 30 dni zero odzewu.A łącznie prawie 3 miesiące od kiedy wysłałam pierwszego maila. Po 25 próbach dodzwonienia się odbiera przesympatyczna Pani, jak się okazuje niewykształcony i bez kultury człowiek, który mowi ze za chwile oddzwoni tylko zobaczy na jakim etapie jest nasza reklamacja. Oczywiście telefon do dziś nie oddzwonił mimo moich kolejnych prób dodzwonienia się wolnego sygnału po drugiej stronie nie miałam już szczęscia porozmawiać. CISZA!!!( pewnie jestem na czarnej liście telefonów których się nie odbiera) dodam ze umywalka nie należała do najtańszych więc tym większy z mojej strony niesmak do tego sklepu. Ostrzegam wszystkich!!! Praktycznie wszytko do mieszkania kupiłam ze sklepów internetowych i to jest jedyny sklep do którego nigdy nie wróce!!!!!!!!!!!!!!

2017-04-14

WSZYSTKO CO ZOSTAŁO PONIŻEJ NAPISANE POTWIERDZAM!!!!! OGŁASZAJĄ DOSTĘPNOSC TOWARU W 5 DNI A FAKTYCZNIE GO NIE MAJĄ. POTEM OFERUJĄ DOSTAWĘ W CIĄGU 6 TYGODNI. KOMPLETNY BRAK POSZANOWANIA CZASU KLIENTA. NIE MARNUJCIE CZASU NA TEN SKLEP. NIE WIEM JAK MOGĄ JESZCZE ISTNIEC W DZISIEJSZYCH CZASACH! OMIJAJCIE ICH Z DALEKA

Rzetelne opinie o 123master.pl

123master.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.123master.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 254-40-24

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie