Kategorie: / Dom

Agatameble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.86
opinie o Agatameble.pl
5 / 5 2023-01-24

ok

1 / 5 2022-12-14

Tragiczne zapakowanie krzesła, dobrze że plamaka na krześle była mała i nie tłusta to dało się usunąć

5 / 5 2022-10-20

03.10.22 zamówiłem online szafy Adbox z dostawą. 10.10.22 otrzymałem mailem info o skompletowaniu zamówienia oraz o zaplanowaniu dostawy na 12.10.22. Po dostarczeniu i rozpakowaniu, okazało się, że wobec nieprecyzyjnej lub braku na stronie internetowej informacji o osprzęcie (co przyznał pracownik Agatameble w korespondencji mailowej), brakuje mi elementów niezbędnych do montażu tych szaf. Musiałm więc złożyć w tym dniu (12.10.22) dodatkowe zamówienie zawierające: - brakujące Zestawy do regulacji wysokości (zawierające oprócz przedmiotowego regulatora wysokości, także złącza, zębatki, kołki drewniane, zaślepki i klucz imbusowy) umożliwiające montaż korpusów, - dodatkowe zawiasy do frontów tych szaf (posiadające aż 6 otworów na zawiasy przy wysokości 230,4 cm). Do dzisiaj tj. 20.10.22 nie otrzymałem infomacji o skompletowaniu tego dodatkowego zamówienia i możliwości jego odbioru w najbliższym salonie Agatameble. Powyższe oceniam negatywnie, zarówno opis produktu na stronie sklepu internetowego, jak i sam proces sprzedaży, zwłaszcza w kontekście deklaracji Agatameble na stronie internetowej, o realizacji zamówień w przeciągu 3-7 dni.

1 / 5 2022-10-13

Odradzam. Zakupiłam narożnik skórzany Panama ,jest już 3 razy reklamowany a ma mebel niecały rok ????????????.Placi człowiek duże pieniądze za meble"niby 1 jakości"a dostaje meble wadliwe i popękane.Meble na targu lepiej się prezentuja i co najważniejsze jakością mógłby zawstydzić Agatę.Radzę omijać ten sklep dalekim łukiem!!!

1 / 5 2021-06-15

Dzisiaj przeżyłem wielkie rozczarowanie z którym chciałbym się podzielić , Zamówiłem w Białymstoku w sklepie Agata Meble narożnik z wniesieniem i montażem /usługa dodatkowa opłacona oddzielnie/,mebel przyjechał w dwóch paczkach. Po wniesieniu na trzecie piętro okazało się że wielka paczka nie przechodzi przez futryny /brak 1 cm/drzwi 80 , bardzo się zdziwiliśmy bo 5 lat temu kupiliśmy identyczny od tego samego producenta narożnik, który wszedł bez problemu. Montażyści zostawili mebel na klatce i oznajmili nam że jeśli rozpakuję paczkę na klatce to się do niego nie dotkną i będę musiał sam sobie wnieść i zamontować a jak to zrobię to nie ich sprawa. Mebel w paczce był zapakowany z oparciami które można byłoby zapakować oddzielnie i wszystko weszłoby do mieszkania. Dwóch montażystów nie dało rady wnieść tylko zrobili kilka zdjęć że się nie da nic zrobić zostawili jedna paczkę na klatce , jeden z nich uciekł do auta a drugi jak tylko uzyskał podpis odbioru dołączył do kolegi . Ja z żoną musieliśmy rozpakować na klatce wyjąć oparcia które były spakowane razem i o dziwo ciężki narożnik wszedł do mieszkania. WYSTARCZYŁO TYLKO TROCHĘ CHĘCI . Zastanawiam się co by było gdyby się trafił klient który by miał 60 - 80 lat też by zostawili na klatce lub przed domem. Gratulacje dla sklepu że ma tak zaangażowanych montażystów Brawo Brawo Brawo . Jak tylko przyjechali to odniosłem wrażenie że przyjechali za karę ,montaż umówiony był od 16-20 a już dzwonili po 15 bo jestem ostatnim klientem , jestem stolarzem od ponad 25 lat i taka sytuacja nie mieści mi się w głowie , nigdy nie odmówiłem dla klienta jak miał jakiś problem z meblami . Myślałem że w pandemii Covidowej jak zamknięto sklepy to będzie zależało im na klientach, jednak się pomyliłem . Osobiście jestem zadowolony z wykonania narożnika od producenta ale obsługi sklepu już nie. DO WSZYSTKICH KLIENTÓW NIE KUPUJCIE W MEBLI Z WNIESIENIEM I MONTAŻEM CHYBA ŻE MACIE DRZWI JAK DO STODOŁY.

5 / 5 2020-05-13

Nie mam zastrzeżeń do sklepu.

5 / 5 2019-03-08

Szczerze polecam - swietna obsluga, doradza, pomoga wybrac, podpowiedza, gdzie co znalezc. No i meble tez swietnej jakosci - urzadzilismy w salonie agata praktycznie caly dom i kazde zamowienie idealne.

5 / 5 2019-03-01

Jak dla mnie wszystko tak jak byc powinno - jestem bardzo zadowolona z obslugi, realizacji zamowienia i jakosci mebli

2019-02-19

Sobotnie zakupy mega na plus - mimo sporej ilosci ludzi obsluga dawala rade zarowno na sklepie jak i na kasach ( salon w Katowicach). Bardzo duzy wybor wsrod asortymentu i jakosciowo tez widac, ze porzadne. Udalo nam sie w promocji dostac nie tylko naroznik po ktory przyjechalismy ale tez komode i szafke rtv :)

5 / 5 2019-02-13

Można powiedzieć, że jako stały klient ( zamawiałam na agatameble.pl komodę, regał oraz szafę (Bergen !!!)) jestem bardzo mocno zawiedziona, a wręcz zażenowana postępowaniem obsługi sklepu oraz strony internetowej. Po otrzymaniu paczki, w której znajdowała się wyżej wymieniona szafa i rozłożeniu jej okazało się, że lustro jest przyciemniane a dodatkowo zniekształca obraz. Co ciekawe w momencie zamawiania produktu, na stronie internetowej nie widniała żadna informacja, która opisywałaby przyciemniane lustro. Lustro było opisane jako "rozjaśniające optycznie pomieszczenie". Po zgłoszeniu problemu do obsługi klienta i wystąpieniu o reklamację, dotyczącą lustra, bo reszta zgadzała się z opisem, oczekiwaliśmy na odpowiedź. Osoby zajmujące się rozpatrywaniem reklamacji poprosiły o zrobienie i wysłanie zdjęć luster. Oczywiście zdjęcia nie oddawały stanu rzeczywistego, co jest w miarę logiczne. Po przesłaniu zdjęć znowu nadszedł czas oczekiwania na odpowiedź. W dniu dzisiejszym otrzymałam odpowiedź, że reklamacja dotycząca koloru zostaje odrzucona, gdyż w opisie produktu znajduje się informacje iż "Kolor lustra w standardzie szafy to grafit ". Danej informacji w momencie zamawiania produktu nie było na stronie internetowej !!! Przyjęto reklamację tylko pod względem zniekształcenia obrazu... Najciekawszym a zarazem żenującym zachowaniem osób odpowiadających za stronę internetową tego sklepu była zmiana zdjęcia szafy na stronie internetowej sklepu, na którym teraz ewidentnie widać, że lustro jest przyciemniane. Zdjęcie, które widniało wcześniej na stronie agatameble.pl teraz można zobaczyć tylko na ceneo.pl. Dodatkowo zmieniono również opis lustra, cytuję "Przydymione lustro wykończone czarnym szkłem dodaje meblowi elegancji. Biały korpus rozjaśnia przestrzeń. " wcześniej "Lustro i biel rozjaśnią i powiększą optycznie pomieszczenie." Moim zdaniem takie zachowanie zasługuje na najniższą ocenę, pomimo tego, że jestem bardzo zadowolona z zakupu innych przedmiotów.

2 / 5 2019-02-05

Nie polecam zakupów w tym sklepie, zamówiłam kanapę, materiał łączony ze skajem, po dwóch tygodniach w jednym miejscu zaczął pękać skaj, serwis po obejrzeniu stwierdził, że to uszkodzenie podczas transportu, oczywiście bzdura, niczego takiego wcześniej nie było. Kilka m-cy później skaj zaczął odpadać płatami w innym miejscu, serwis po obejrzeniu stwierdził, że kanapa została zalana. Reklamacje odrzucane z góry, dla zasady, niewłaściwie użytkowanie to wyuczona śpiewka ludzi, którzy przyjeżdżają do reklamacji, założenie z góry, że i tak z nimi nikt nie wygra. Człowiek z serwisu od początku nastawiony był na to, że odrzuci reklamację. Bzdurny tekst, że kanapa została zalana, gdzie nie ma najmniejszych śladów plam/ zalania na materiale ani w innym miejscu. Podsumowując poziom ludzi tam pracujących jednym słowem- żenujące. Jak najmniej kontaktu z takimi instytucjami i w sumie ludźmi, bo to oni je tworzą. Odradzam, omijać szerokim łukiem. Ja zamawiałam kanapę w Agata Meble w Warszawie.

5 / 5 2019-01-30

Bardzo polecam salony agata - swietne meble, dobra przyjemna obsluga i ciekawy asortyment w korzystnej ofercie. Zamowiona szafa do przedpokoju dotarla jeszcze przed koncowym terminem realizacji, kurier pomogl bez problemu z wniesieniem, nie bylo zadnych nieprzyjemnosci :)

5 / 5 2019-01-25

jest ok jak kupujesz jak Tapczanik Sofa popsuje sie w 1 tygodniu użytkowania to wszystko z winy Klienta napraw sobie sam uszkodziłeś kanapę.Straszne w tych czasach takie podejscie do Klienta jak w latach 80

2 / 5 2019-01-22

Zdecydowanie nie polecam . !!! Agata meble to firma nastawiona na naciągnie klientów dokonujących zakupów przez internet. W przypadku odstąpienia od umowy koszt transportu to nic innego jak koszt rezygnacji, czyli działanie niezgodnie z ustawą. Przed dostawą poinformowałam firmę transportową o rezygnacji z części zamówienia, więc przywieziono mi tylko 1 sofę. Panowie zapewnili mnie , że nie poniosę żadnych kosztów związanych z dostawą drugiej sofy ponieważ przecież jej nie przywieźli i nie wnieśli. Pomimo tego "AGATA meble" domagają się zapłaty. Nie wyraziłam zgody na potrącenie, z kwoty przeze mnie zapłaconej , kosztów niezrealizowanego transportu ( wraz z wniesieniem) więc otrzymałam zwrot w wys. 130 zł.po czy przedsądowe wezwanie do zapłaty 161,13 kosztów transportów. Skąd ta różnica? Brak wyjaśnienia , generalnie skandaliczna obsługa

5 / 5 2019-01-09

Wszystko ok zamontowana kuchnia modułowa spełnia swoje zadanie jest praktyczna i nie zajmuje tyle miejsca co moje stare meble. Jestem bardzo zadowolona

2019-01-09

Ciesze się, że można swobodnie kupować mebelki online, zdecydowanie nie lubię tłumów i zakupów w centrach handlowych. Dobry wybór zarówno mebli jak i świetnych dodatków do mieszkania :)

5 / 5 2018-12-29

Wszystko ok, zestaw wypoczynkowy zgodny z opisem na stronie, ładnie wykończony, idealnie wpasował się do salony w klimacie rustykalnym :D polecam każdy znajdzie coś dla siebie i do tego raty 0%

2018-12-20

zamowilismy z mezem materac, bo bardzo fajna oferta -20%. Nie dosc, ze kasa zaoszczedzona to jeszcze materac swietnej jakosci dotarl do nas po 5 dniach od zamowienia online. Ekstra!

2018-12-18

Twórca strony internetowej "sprytnie zapomniał" o informacjach gwarancyjnych ale też o możliwości opiniowania sklepu lub firmy Agata Meble ! Na Allegro można ocenić każdego sprzedawcę (np używanego taboretu) ! Ale duże firmy takie jak Agata Meble lub firmy usług telefonii komórkowej nie muszą tego udostępniać właśnie w obawie o opinie. Dodam że ponownie jadę do sklepu Agata Meble we Wrocławiu z reklamacją. O efektach napiszę później bo to trwa od 15 listopada 2018 i do dziś (4.02.2019) jest nie zakończona.

2018-11-29

Wczoraj wybralismy sie z mezem do salonu agata po nowy materac, poniewaz sa w ofercie -20%. Udalo nam sie trafic na przesympatyczna obsluge, ktora pomogla nam dobrac materac pod stelaz i ulatwila wybor modelu. Po pierwszej przespanej nocy moge powiedziec - wielkie dziekuje salonom agata - jakosc genialna, materac mega wygodny, a obsluga idealna.

5 / 5 2018-11-26

Musielismy niestety zareklamowac naroznik, w ktorym nagle nie wiadomo czemu puscily szwy. Bez zadnych problem - w POK pani pomogla nam z dokumentami, a wczoraj przyszlo info, ze reklamacja rozpatrzona pozytywnie :) super!

2018-11-25

Zakupy i prezenty swiateczne dopelnione. I matce i tesciowej kupilismy w salonach agata dywany atomium po swiatecznym rabacie od sklepu. Oryginalne, kolorowe wzory powinny podpasowac do wnetrz jednej i drugiej mamuski. Jak widac mozna i przyoszczedzic nawet na tesciowej

3 / 5 2018-11-24

O ile realizacja zamówienia była terminowa i jakość opakowania o.k. to absolutnie odradzam zakupy w sklepach Agata Meble z następujących powodów: (1) na trzy zakupione przeze mnie produkty wszystkie trzy były wadliwe więc prawdopodobieństwo zakupu bubla jest ogromne; (2) proces załatwiania reklamacji przez Agata Meble nie działa - czekam już dwa tygodnie na kontakt!!! (3) podczas załatwiania jednej z reklamacji w sklepie sprzedawczyni podszyła się pod Kierownika - zajęło kilka tygodni, żeby załatwić akurat tę reklamację. Podsumowując - kupuj w innych sklepach - NIE w Agata Meble (sklep Warszawa Targówek).

2 / 5 2018-11-23

Zamówiłam towar dokladnie 10 lutego, czas dostawy podany był do 21 dni szkoda tylko że nadal jest po terminie a mebli nie ma. Dzwoniąc do obslugi klienta powiedziano mi że czas do 21 dni to jest czas dostawy do magazynu a nastepnie do mnie o czym wcześniej nie zostalam poinformowana. Wszystko było by jeszcze do przeżycia tylko dzisiaj mija 24 dzień a mebli nawet w magazynie nie ma. Towar który zamowilam zapłaciłam z góry koszty przesyłki też, mam wrażenie że klientów którzy nie zamawiają za 5000 lub 10000 traktuje się gorzej. To był ostatni zakup jaki zrobiłam w tym sklepie i nie polecam nikomu szarpać się z taką firmą.

5 / 5 2018-11-19

Mebelki dobrze wykonane. Widac ze to nie jest standardowa masówka jak w wiekszosci sklepow sieciowych. Szczególiki dograne i dopasowane tak zeby całość dobrze ze soba pracowala. Komoda super wtopila sie w klimat sypialni. Zamowiona online dotarła wlasciwie po 3 dniach

5 / 5 2018-11-19

Wprawdzie przesylka ze sklepu online przyszla troszke uszkodzona, ale przy kurierze rozpakowalam i od razu wypelnilam protokol reklamacji. Paczki nie odebralam, lecz od razu z protokolem odeslalam przez kuriera. Po dwoch tygodniach ( no troche poczekac musialam, ale wszystko zgodnie z prawem) paczka dotarla juz w idealnym stanie :) zadnych problemow z reklamacja czy kontaktem. super

2018-11-16

Zdecydowane odradzam zakupy w tych sklepach. Wybór mają duży ale co z tego .. Zakupione meble łącznie za ok 13 tys . Kanapa reklamowana 4 m-ce temu po rozłożeniu szczelina miedzy materacami 8-9 cm (potwierdzone przez serwisanta) uskok 3-4 cm .Nie idzie spać . Dziecko małe (1 rok) wpada w szczelinę .Agata twierdzi ze tak jest i tyle. Na odwołanie czekam 2 miesiąc-bez odzewu Tragedia nigdy nie kupie tam już nic . Pomimo nie wielkiej kwoty będę dochodził swych roszczeń . Zastanówcie się głęboko przed zakupami NIE POLECAM

5 / 5 2018-11-08

Od lat kupuje w salonach agata meble i zawsze z zakupow bylam zadowolona, zarowno z jakosci, jak i samej obslugi. Momentami czytajac komentarze w internecie mam wrazenie, ze konkurencja nie spi, bo az tyle jadu to jest niesamowite.

2 / 5 2018-11-01

Obsługa,jakość,wykonanie jednym słowem TRAGEDIA!. Dziwię się ,że tego typu sklepy funkcjonują jeszcze na rynku. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!.

5 / 5 2018-10-29

Szczerze polecam - zamowione meble dotarly ekspresowo i bez najmniejszych problemow ;)

2018-10-27

Byłam w Agata w Gdańsku i wszystko wszystkim , ale jak można tak wykonać toalety, zeby kobiety nie miały prywatności podczas potrzeb fizjologicznych !!! Nie dopuszczalne ! Korzystając z toalety , obok weszła pani , widziałyśmy się dokładnie w odbiciu w płytkach podłogowych . Bardzo niekomfortowe i niesmaczne . Natychmiast poszłam zgłosić ten fakt do obsługi - usłyszałam „wiemy o tym „ - ja na to - zgłosić to do Managera powinniście panie skoro o tym wiecie i nie reagujecie . Już nie będę się rozpisywać nawet o tym , ze personel nie potrafi udzielić odpowiedzi , gdzie jest toaleta - bie wiem , bo ja pracuje na dole .. No śmiech ma sali. Inne pytanie - gdzie są kieliszku z tej promocji - ja nie pracuje na tym dziale i skoro ich tu nie ma to nie wiem

2018-10-19

Totalne dno żeby nie powiedzieć zero nul. Paczki z meblami przyszły ale po rozpakowaniu jednej okazało się że jeden z elementów biblioteczki jest uszkodzony.Opakowanie było nie uszkodzone.Zgłoszono reklamację . Po ponad dwóch tygodniach oczekiwania zadzwoniłem bo brak informacji ze strony sklepu , cytuję " reklamacja została zgłoszona producentowi ,jak na razie brak odpowiedzi , prosimy czekać" . Co mnie obchodzi producent , kupowane było w sklepie i to sklep ma mi rozpatrzyć gwarancję a nie producent. Najlepiej to reklamować się w TV a głupi klient itak wszystko kupi.

5 / 5 2018-10-18

Wszystko ok zamówiliśmy z mężem łóżko do sypialni i dwie szafeczki sypialniane i jest mega ok :) Do tego szybki transport bezproblemowo

3 / 5 2018-10-16

Przestrzegam przed zakupami w salonie agata meble w Komornikach. Zamówiłam kilka mebli (stolik, komoda itp.) oraz krzesła. O ile pozostałe meble doszły w wyznaczonym terminie, o tyle krzesła nie. Krzesła miały zostać dostarczone do Komornik w tygodniu 48. Mamy tydzień 51 a konkretnych i prawdziwych informacji nadal brak. W tygodniu 48 nikt nie pofatygował się, aby mnie poinformować, że odebranie wybranych krzeseł nie będzie możliwe w wyznaczonym terminie - musiałam osobiście przyjechać do salonu, aby otrzymać tę informację. Osoba z działu krzeseł poinormowała mnie, że krzesła nie zostały przyjęte na magazyn w Komornikach ze względu "na pradopopodone uszkodzenia" - nie otrzymałam konkretnej informacji, dlaczego krzesła nie zostały przyjęte, czy faktycznie były uszkodzone, czy to tylko gdybanie Pani z działu. Dostałam informację, że osoba z działu skontaktuje się ze mną za kolejne dwa dni i powie kiedy mogę się spodziewać terminu odbioru krzeseł. Oczywiście kontakt ze strony sklepu nie nastąpił. Kolejny raz musiałam się pofatygować do sklepu, aby otrzymać jakąkolwiek informację, gdyż infolinia ogólna nie dysponuje informacjami na temat zamówień. Na dziale krzeseł znajdowała się kolejna pracownica, która na zapytanie o brak kontaktu odpowiedziała tylko "ja nie wiem kto wtedy znajdował się na dziale i obiecywał Pani kontakt" - na marginesie gratuluję zgrania zespołu i przerzucania winy, pełen profesjonalizm. Tym razem otrzymałam informację, że krzesła są na magazynie, ale brakuje jakiegoś dokumenty od producenta, a bez tego krzesła nie mogą być wydane z magazynu. Kolejny raz otrzymałam informację, że zostanie do mnie wykonany telefon w dniu kolejnym. O dziwo, osoba z działu zadzwoniła, ale jedyną informacja jaką otrzymałam było to, że dokładna data kolejnej dostawy od tego producenta nie jest obecnie znana i otrzymam telefon z terminem w ciągu kolejnych dwóch dni. Minęły kolejne cztery - kontaktu brak. Próby dodzwonienia się na dział, co nie było łatwym zadaniem, powiodły się po dwóch dniach. Po zapytaniu czy producent dostraczył brakujący dokument i czy mogę odebrać zamówienie, które znajduje się od paru dni na magazynie otrzymałam informację, że moich zamówionych krzeseł w ogóle nie ma na magazynie w Komornikach. Co się z nimi stało? Tego nie wiem. Nie wiem czy moje zamówienie kiedykolwek dotarło na magazyn. Nie wiem też kiedy zamówienie dotrze, na kontakt ze strony salonu nie liczę. Jeżeli ktoś nie chce się denerwować, przy tak, jak można pomyśleć, błahej rzeczy jaką jest zamówienie krzeseł, to odradzam składanie zamówień w agata meble. O ile przedłużający się termin mogłabym zrozumieć (oczywiście gdybym otrzymywała na bieżąco prawdziwe informacje ze strony salonu), to grania na zwłokę i przekazywania nieprawdziwych informacji zdecydowanie nie. Urządzam dom od podstaw i z takim partactwem nie spotkałam nigdzie indziej.

2018-10-15

Dzial z dekoracjami i dodatkami do wnetrz bardzo na plus. Wszystko na swoim miejscu i w dobrym stylu. Piekne macie zwlaszcza te zastawy stolowe. Kupilam z pol roku temu siostrze na wesele i wiedzialam ze wroce tez po podobna dla siebie ;p Do tego serwis kawowy! Marzenie - cudny delikatny wzor i dobry material. Brawo dla Waszych designerow!

3 / 5 2018-10-04

Totalnie odradzam. Po prostu Afryka.

2018-09-28

Hura! udalo nam sie zalapac na kanape tivoli z promocji! mega obnizka. warto bylo monitorowac strone.

5 / 5 2018-09-24

Jeżeli chodzi o sklep on-line to polecam w 100%.Ekspresowa dostawa,aż byłam w szoku...Natomiast stół rozkładany CUBE 140 mimo ładnego wyglądu to porażka.Narożnik nogi przetarty,a otwory w innych miejscach...Bez własnej wiertarki się nie obejdzie.Trzeba było wykonać na nowo otwory.Żałosne...Stół był prezentem,a wstyd za wykonanie pozostał...Szkoda,że nie mogę dołączyć zdjęć...

1 / 5 2018-09-22

Sklep najgorszy z jakim się spotkałam .Na meble czekam 5miesiąc ,dodam ze całość jest od dawna opłacona,oni obracają moimi pieniędzmi a mebli nie ma ,zero kontaktu o wszystko ja muszę wydzwaniać,ani jednego telefonu ze sklepu.

5 / 5 2018-09-21

Kolejny raz udalo sie trafic wyszukana rzecz w ofercie na sklepie online! Niesamowite te promki wrzucacie, naprawde warto monitorowac strone. Przesylka rowniez na plus - szybko, kompletnie i bezproblemowo.

2 / 5 2018-09-04

Sklep TRAGEDIA!!! Nie polecam. Termin dostawy zmieniany 3 razy i w końcu po 2 tygodniach dostarczono. PO czym okazuje się, że to nie zamówiony towar Oczywiście na reklamację mają 2 tygodnie, co realizują wysyłając jednego maila na 2 dni (!). Po 3 tygodniach od zamówienia nadal nie mam swojego towaru... Jeżeli możecie, trzymajcie się z dala od tej firmy!

5 / 5 2018-08-30

Wszystko ok towar dowieziony na czas i z wniesieniem do domu :) Zakupiłam piękną lampę na drewnianych nóżkach i w salonie prezentuje się zacnie, nawet nie wiedziałam, że na stronie jest taki szeroki wybór dodatków. Polecam

2 / 5 2018-08-20

Wybrałem fotel biurowy w salonie, cena była oczywiście podana, więc towar musi być dostępny, jednak Pani z salonu powiedziała, że nie ma możliwości zamówienia bo nie ma go na magazynie. Napisałem zatem do obsługi klienta, przemiła Pani wypisała mi salony w których znajduje się ten fotel i napisała, że można transportować pomiędzy salonami. Wróciłem do salonu, żeby zamówić fotel jednak na miejscu dowiaduję się, że wcale nie ma takiej możliwości wysyłki między salonami. Po poskarżeniu się na zaistniałą sytuacje obsługa klienta napisała, że została popełniona literówka przez Panią z obsługi klienta i nie można transportować między salonami. Podsumowując w salonie wyszedłem na debila i dwa razy na darmo jechałem do salonu dzięki super obsłudze... NIE POLECAM!

2018-08-04

Zdecydowałam się opisac temat, bo jestem bardzo zaskoczona obsługą w salonach agata w Krakowie. Żeby nie było – pozytywnie. Przez miesiąc bujaliśmy się z mężem żeby znaleźć biurko, krzesło i bibliotekę do umeblowania wspólnego biura w nowym domu. Zalezalo nam na nowoczesnym designie, ale możliwie najbardziej jak się tylko da – funkcjonalnym. Pani Kasia na miejscu – kobieta marzenie i mowie to jako klient-kobieta. Uprzejma, usmiechnieta, z charyzma i chetna do pokazywania. Najchetniej pokazalaby nam wszystko ;p Bardzo jej zależało. A to się ceni! Bo pozytywne wrazenie po sklepie zostaje na dlugo

2018-08-02

Meble modulowe z serii qubik do kuchni naprawde godne polecenia. Solidne, dobrze zmontowane, wszystko pasuje idealnie wedlug pomiarow. Duzy plus rowniez za sprawny montaz.

2 / 5 2018-08-01

Zakupiłam komody w Agacie. Płatność gotówką, odbiór natychmiast z magazynu. Za dwa dni oddałam nie rozpakowane meble, przyjęli bez problemu, natomiast zwrot gotówki na kartę podarunkową. Raz wydane pieniądze muszą zostać w sklepie... Nie polecam, nie jest to dla mnie mała kwota i mam teraz problem z zablokowaną kasą. Nie będę nic teraz na siłę kupowała.

5 / 5 2018-07-20

Ten sklep to jakaś porażka . Zamówiłem meble czekałem ponad 6 tygodni na krzesła i dwie szafki. Krzesła przysłali nie kompletne i do tej pory czekam na dodatkowe śruby!!! Odesłałem jedna szafkę bo po złożeniu jednej z kompletu zobaczyłem, że to lipa. Do tej pory czekam na pieniądze . Agata meble nie odpisuje na maile i nie oddzwania. Już nigdy nie kupię tam mebli. Zero profesjonalizmu nigdy więcej!!!

2018-07-08

zamówiłam szafkę na buty i blat szafki przyszedł uszkodzony mimo dobrego opakowania, musiał być spakowany uszkodzony, pisałam kilka maili z prośbą o wymianę blatu lub jakąkolwiek odpowiedź, niestety zostałam zlekceważona :( Nie polecam sklepu Agata Meble!!!!

2018-07-04

Szczególnie ta opinia dotyczy Agata w Białymstoku reklamacje. Pani sorry pracownik przyjmujący zgłoszenie mojej reklamacji był tak opryskliwy, niemiły, wyszczekany tak jakby to był jej produkt. Żona wtrąciła jedno zdanie a kobiecina ( że tak powiem) zaszczekała mołżonkę lepiej jak jakiś przełożony na mustrze w wojsku. Normalnie porażka.

2 / 5 2018-06-02

Po zamówieniu mebli pozostawiono u mnie 30-40 kartonów, których firma nie chciała zabrać. Musiałem zamówić specjalną firmę transportową i zapłacić 350zł. Tuż przed świętami! Śmieciarze, nie polecam!

2018-05-23

Troche balem sie o przesylke zamawiajac online oswietlenie do mieszkania, ale okazalo sie, ze niepotrzebnie! wszystko dotarlo bez najmniejszej usterki, swietnie zapakowane i w dodatku na czas. Ode mnie wielki plus!

5 / 5 2018-05-07

Bardzo fajne podejscie do klienta. Mimo sporego ruchu na sklepie obsluga bez problemu poswiecila mi naprawde sporo czasu pomagajac znalezc mi wszystkie wybrane online przedmioty. Zadnych problemow, jojczenia czy marudzenia. Super :)

3 / 5 2018-05-04

Mebel, który otrzymałam to bubel (łóżko replay). Najpierw źle spakowane elementy nie pozwoliły na złożenie łóżka przez 2 tygodnie (tyle czasu sklep dostarczał jedną deskę), po złożeniu łóżka okazało się, że materac jest uszkodzony, a po jednej nocy łóżko zaczęło pękać. Przeszło 16 dni czekałam aby ktoś rozpatrzył reklamację, dopiero po moich kilku interwencjach telefonicznych to się udało. Ostatecznie Agata Meble odrzuciła reklamację, gdyż według producenta na pewno źle skręciłam łóżko, a materac pewnie uszkodził się w transporcie ale skoro go odebrałam to też moja wina (dodam, że fabrycznie zapakowany materac obłożony jest tekturą i usztywniony w taki sposób, że nie sposób zauważyć uszkodzeń). Na chwilę obecną sprawę będę kierowała na drogę sądową i mogę jedynie żałować, że nie przyszło mi do głowy, że tak duża firma może tak lekceważąco podchodzić do klienta i nie poczytałam wcześniej opinii w internecie o salonach Agata Meble. Teraz już wiem, że takie praktyki są u nich normą (co potwierdziła mi prawniczka z biura ochrony konsumenta - "zadowoleni" klienci Agata Meble są ich częstymi interesantami). Jeśli ktoś szanuje własne zdrowie i unika stresu to szczerze odradzam.

2018-05-04

Marzec dopiero w połowie a ja juz 4 razy zaliczylem nasze salony agata. Fakt daleko nie jest, ale za kazdym razem jak podjedziemy z zona po byle obrus czy zaslone, bo ogladala na stronie to oczywiscie wychodzimy z kilkoma innymi rzeczami. Mega wyposazenie - wlasciwie to do kazdego pomieszczenia, bo i chochle i noze nawet kupowalismy u nich.

2018-05-03

Salon we Wroclawiu - swietna organizacja - w ostatni piatek mimo naprawde ogromnego ruchu wszystko dzialalo sprawnie i wlasciwie bez kolejek! A to nie lada wyzwanie przy takich promocjach i wyprzedazach :)

2018-04-30

Czekam az wreszcie wybuduja salony agata w bydgoszczy. Sklep jest potega dla mnie. Jakosc zawsze ta sama, na kazda kieszen. Dobierasz meble do swoich mozliwosci finansowych. Na szczescie maja tez sklep online, wiec poki co zamawiam od kilku lat via internet z dostawa do mieszkania

5 / 5 2018-04-10

Milo gdy się widzi, ze ludziom chce się pracować i z takim zaangazowanie podchodzą do klienta. Reklamowalismy dwie części do biurka w salonach agata. W sumie trochę z naszej winy, bo niepotrzebnie pośpieszalismy panów magazynierów przy wydawaniu. Tak czy inaczej po powrocie do sklepu nasz sprzedawca przejął się co najmniej jak byśmy przyjechali z reklamacja jakiegos nowego merca ;p Był nie tylko na full zaangażowany ale przede wszystkim uprzejmy. Po ludzku nas potraktowal tak jakby chodzilo o niego. Super obsluga salony agata krakow

2018-04-09

Dwa fotele zamówione na rocznice rodzicow dowiezione "na czaas". Przy kawie i torcie panowie wniesli fotele na góre ;p dostarczone w dobrym stanie, bez uszkodzen - tak jak zamawialismy online. Bardzo mila obsluga!!!

2018-04-08

Dlugo juz zbieralismy sie z zona do zakupu naroznika z funkcja relaksu, od dawna nam sie podobaly, ale trzeba bylo troche oszczedzic, bo nie chcielismy brac rat. W koncu uzbieralismy i od miesiaca cieszymy sie naszym wymarzonym naroznikiem. Faktycznie funkcja relaksu robi ogromna roznice - dzieki dodatkowym opcjom rozkladania mozna sie komfortowo ulozyc w kazdej pozycji. Mebel wykonany bardzo solidnie, szwy na materiale sa mocne, a sam material bardzo przyjemny w dotyku. Konstrukcja stabilna. Warto bylo zbierać na te nasze male marzenie :)

5 / 5 2018-04-04

Jeden z lepszych salonów meblowych, nigdy nie mam problemów ze zrobieniem zakupów. Do tego zawsze korzystam z korzystnego finansowania w Salonach Agata. Zawsze jest ok

2 / 5 2018-03-30

Niedotrzymanie terminu dostawy mebli, brak winnych , mimo tego, ze wszystko bylo uzgodnione z magazynem i dostawca na konkretny termin, suche obietnice. Umowy skonstruowane w taki sposób aby tylko klient ponosił konsekwencje w razie nie wywiazania się z Umowy, a gdy to właśnie oni nie dotrzymuja terminów to człowiek nic nie może. Telefony tam są chyba tylko ekspozycja, ponieważ nikt ich nie odbiera. Nie polecam Agata meble łącznie z firma transportowa.

2018-03-09

Zakup w Agata Rybnik porażka,w styczniu zakupilam stół i krzesla w promocj stół odebralam, czas oczekiwania na krzesła10 tydzien 2019 roku czas minąłtydzien temu!!!,kilkakrotnie dzwonilam,najpierw uslyszalam nie dojechalyna magazyn,potem ze do sklepu mialy byc na sobote na impreze...goscie siedzieli na ogrodowych krzesłach...za opoznienie sklep zaproponowal mi 2 zl tytułem rekompensaty i zwrot zaliczki i co teraz mam im oddac uzywany stół bo byl wybrany pod krzesła???? W kolejnej rozmowie uslyszalam ze gdybym kupila za cene regularna po 2 tygodniach by były.Porazka gdybym kupila w ikea juz dawno bym meble miala ...omiijac z daleka tylko w reklamie tak ladnie to brzmi...moze do lata dostane....NIE POLECAM

2018-03-08

Naroznik pekniety przez zbyt mocno dokrecona srube na zlaczu zawias od oparcia przykrecony o centymetr dalej niz powinien byc w oparciu wypuklosci niedobitych nit ogolnie nie reklamowalem bo wywalilem stare łóżko ale gdybym mial czas to napewno bym to zrobil ogolnie lipa

2018-02-28

Wszystko w najlepszym porzadku :) Zamowienie dotarlo w terminie, paczki spakowane idealnie, online dziala wszystko jak trzeba!

2018-02-19

Składając zamówienie przez internet nie otrzymałam informacji o braku jednego z produktów, niestety nikt nie zadzwonił do mnie i nie poinformował o jego braku. Dopiero kiedy sama skontaktowałam się z biurem obsługi dowiedziałam się, że nie mają produktu na stanie i nie wysłali zamówienia, zadecydowali sami że poczekają z wysyłką aż produkt pojawi się na magazynie. Panie na obsłudze miłe i bez problemu zamówienie zostało anulowane ale o takiej sytuacji klient powinien zostać poinformowany.

2018-02-18

Kupiłam sofę do dziecięcego pokoju. Sofa miła taki specyficzny zapach, że nawet wietrzenie cały czas przez okres tygodnia nic nie dało. Strach było położyć na niej dziecko. Zgłosiłam reklamację do sklepu internetowego Agata, a sklep co skontaktował mnie z producentem sofy i z nim miałam dalej załatwiać sprawę pomimo, iż płatność przecież poszła do Agaty. W ramach reklamacji producent przysłał kolejną śmierdzącą chemicznie sofę. I cóż mi pozostało, zostawić już lekko wywietrzoną sofę, gdyż na zwrot już za późno. Brak jakiejkolwiek ingerencji ze strony sklepu Agata, działają szablonowo bez podejścia do klienta. Od października sofa pomimo intensywnego wietrzenia nadal ma nieprzyjemny zapach. Nigdy z życiu nic tam nie kupię.

2018-02-16

zaplacilam 75 zl za dostwe pytalam sie czy jest to cena z montazem ...odpowiedziano ze tak,,po dostarczeniu musialam zaplacic 30zl za montaz ,,,a ponoc montaz i rozpakowanie sa bezplatne...nie wspomne o smieciach ktore ponoc tez mieli wyniesc ,,,

2018-02-14

Salony agata to u nas standard odkąd odkąd pamiętam. Jeszcze jak u rodziców mieszkałem to woziłem ich tam po meble. Jakość mają dobra, w dobrych cenach – wiadomo czego się spodziewać bo jest bez niespodzianek. No i tez duzy plus za obsluge, bo na miejscu zawsze jest ktoś kto doradzi czy pod kątem asortymentu czy designu.

2 / 5 2018-02-14

Nie polecam zakupów przez internet w tym sklepie - kupiłem 2 fotele biurkowe bagatela 800 jeden kosztował; przyszły choć jeden nie kompletny 6.11.2018 a mamy dziś 29.12.2018 i nadal sklep w ramach rękojmi nie usunął wad - choć wszystkie terminy na ten czas minęły - reklamacja rozpatrzona oczywiście pozytywnie choć tydzień po terminie. Nie wiem po co są te Panie na infolinii skoro one nic "bidulki" nie mogą - wiecznie info że wyślą ponaglenie nr reklamacji 79615257; więc kochani naprawdę - no niestety nie polecam

2018-02-06

Swietne oferty przed swietami ! Fajnie, ze mozna w dobrych cenach kupic zarowno dekoracje swiateczne, jak i znalezc ciekawe promocje wsrod mebli.

5 / 5 2018-01-20

meble ok jednak transport kurierem DTS woła o pomstę do nieba. Pseudo "kurier" umawia się z dostawą na daną godzinę i dzień. Ty bierzesz urlop i czekasz jak ten pies na szanownego kuriera. 2 godziny przed przedziałem godzinowym dostawy przesyłki otrzymujesz maila, że jednak transport będzie za 2 dni bo im się w sumie pomyliło i jednak nie zmieszczą twego zamówienia w samochodzie. Parodia. Najgorsza firma transportowa z jaką miałem do czynienia. Na infolinii zbywają cię i mają w du...ie. Nie potrafią wyjaśnić czemu okłamali cię dzień wcześniej - ustalając termin odbioru. Ostrzegam wszystkich. Jak już kupujecie meble w Agacie - to odbiór tylko własnym transportem.

5 / 5 2017-12-29

Nie wiedzialem ze sklep ma tez w ofercie materace rehabilitacyjne. Super ze ktos wreszcie pomyslal o poradniku przy wyborze odpowiedniego dla siebie. Mozna dopasowac poziom twardosci i w ogole systemowosc jesli ktos ma klopoty z kregoslupem jak moj dziadek. Przy zamowieniach online to duzy plus. BTW super prowadzicie stronke! Wszystko pod kontrola i ON TIME

2017-12-25

Obsluga w salonie we Wroclawiu - wielkie wow za ogarniecie przy tak sporym ruchu. Widac, ze wyprzedaze sa duze, bo w sklepie tlumy :D

2017-11-27

Wreszcie po 2 miesiacach spania na materacu trafiony zatopiony!!! Łozko kontynentalne zawitalo w naszej sypialni :d dzisiaj kupione i dzisiaj dostarczone. Cudownie ze pracuja jeszcze "ludzie" w salonach agata ktorzy rozumieja co znaczy obolaly kregoslup u mezczyzny. Dzieki za wyrozumialosc salony agata Warszawa

2017-11-12

Bardzo dobrze wyposazony salon, z dobra obsluga klienta. Od lat jestem wiernym klientem i nigdy sie jeszcze na agacie nie zawiodlem

2017-10-19

Woho! dzisiaj dojechala do mnie komoda ktora zamowilam online w zeszlym tygodniu! Jest przepiekna! a jeszcze pan kurier mi ja wniosl do mieszkania :D ide przepakowywac rzeczy, bo montowanie bylo tak latwe, ze sama podolalam :D

5 / 5 2017-10-11

Zdecydowanie jedne z moich najbardziej udanych zakupów w ostatnim czasie. Urządzamy z narzeczoną nowe gniazdko i super, że można kupić przez internet, teraz bez tych niedziel handlowych wygospodarować czas w tygodniu ciężko

2017-10-06

Sklep piękny i przejzysty, jednak obsługa na kasie daje wiele do życzenia, pani kasjerka zmierzyłam mnie i powiedziła ze jest jedna kolejka do kas a ona bedzie przywoływać, ale przepraszam bardzo nie ma żadnej tam kreski wyznaczające do kas czy strefa poufności, jestem zmiesmaczona tą sutyacja i nie wiem czy bede tam juz przychodzic. Nie sadze ze wszystkie pani kasjerki takie sa,ale ta jedna pani chyba za kare tam pracuje.

5 / 5 2017-09-06

Super, super i jeszcze raz super. Zdecydowanie salon, ktory ma wszystko, czego trzeba - od akcesoriow kuchennych po skladane wielkie szafy. Wielkie wow ode mnie :)

2017-09-04

Swietne meble - fajnie, ze jest taki duzy wybor i mozna zdecydowac sie na roznych producentow. No i swietna obsluga.

2017-08-30

Dziekuje calej ekipie salonów agata za dobra robote. Meble kuchenne poczawszy od pobrania wymiarow, stworzenia projektu i montazu wykonane bardzo sprawnie, w zakladanym terminie i co najwazniejsze bardzo precyzyjnie.

5 / 5 2017-08-14

Miła obsluga w salonach agata gliwice. Pogodni sprzedawcy a przede wszystkim bardzo profesjonalni. Doradzili jaki model kanapy najlepiej sie wpisze w nasz niewielki salonik. Dobralismy do tego tez komode od razu i stolik kawowy. Czekamy na dostawe po weekendzie.

2 / 5 2017-08-06

Nie polecam. Reklamacja totalna porażka i lekceważenie klienta. Tylko kasa. Serwisant w celu oględzin przyjechał w 14 dniu reklamacji z tytułu rękojmi. Oczywiście nie zorientowany w temacie. Stanowisko salon zajął w 15 dniu o godz.19.30 ( kopiuj- wklej z innego, bo są błędy), po uprzednim moim wezwaniu do spełnienia rządania reklamacyjnego (zgodnie z art.561 kc) tak doradzia mi Federacja konsumenta. Nic sobie nie robią z przepisów i klientów. Dodam, że zakupiłam sofę dla dziecka za 1200 zł, w gratisie dostałam gratis "Larwy-Pluskwę domową". Ostrzegam, oglądajcie meble tapicerowane od spodu, jeżeli będą miały czarne, brązowe kropki, świadczy to o obecności pluskwy. Teraz to wiem, w momencie przywiezienia mebla do domu nie wiedziałam. Niepotrzebnie leczyłam dziecko na alergię, dermatologicznie ( lekarze nie umieli powiedzieć co to jest). Dopiero dr googl pomógł mi zdiagnozować problem. Jednym słowem koszmar, a do tego salon od wszystkiego umywa ręce.

2017-08-06

W sumie to pierwszy raz bylismy z narzeczoną w salonach agata. Mimo ze mamy tylko 10 km ale zawsze jakos nie zajeżdzalismy. A to jest jednak kolos! Matka miala racje ze dom mozna ubrac od stop do glow, bo nawet i do lazienki powybieralismy jakies tam dywaniki i rolety. Podstawa to jednak byl stol z krzeslami do nowej jadalni. Szukalismy w bieli, ale w trakcie koncepcja sie zmienila, bo w klasycznych tradycyjnych kolorach zrobily na nas mega wrazenie. Dobre solidne wykonczenia, bardzo wygodne krzesla, wielkosciowo tez nam podpasowaly do mieszkania. Przywieźli, poskladalismy i gra

5 / 5 2017-08-01

Od początku do końca Agata Meble wywiązała się ze swoich obowiązków. Personel w sklepie w Gdańsku- przemiły i pomocny. Czas realizacji zamówienia szybszy niż przewidywany. Towar zgodny z opisem, narożnik taki jak w salonie. Po tygodniu od dostarczenia interesują się klientem, dzwonią, aby wypytać o jakość obsługi, włącznie z usługą transportu. Polecam :)

2017-07-30

Wczoraj dostawa, dzisiaj skladanie i urzadzanie. Poszlo calkiem sprawnie - sam nie spodziewalem sie ze po 3 dniach rzeczywiscie meble dojada zwlaszcza przy takich zimowych warunkach drogowych. Bardzo mili dostawcy! Panowie nawet pomagali wnosic meble na gore, gdzie nie prosilem o to przy skladaniiu zamowienia.

5 / 5 2017-07-28

Sprawnie calkiem poszlo. Nawet sie nie spodziewalismy, ze dostawa bedzie na drugi dzien. W sklepie tez szybko uwinelismy sie z wyborem. Mielismy co prawda wybrany model naroznika w sklepie online salonów agata ale wiadomo ze na miejscu opcji wydaje sie wiecej ;p Pracownicy bardzo zorganizowani i pomocni - sprawnie skoordynowali cale zamowienie

2017-07-14

Sklep i obsługa w Poznaniu BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakupiłam meble do kuchni. Towar przyszedł do sklepu z opóźnieniem.Zamówiłam dostawę mebli do domu. W związku z tym, że montaż był we własnym zakresie, pracownik firmy transportowej nie chciał rozpakowywać paczek z elementami mebli do montaż - i w pełni go rozumiem. Tych paczek było ponad 50. Został spisany protokół dostawy, w którym wyraźnie jest zaznaczone, że towar nie był wypakowany, nie był okazany i tym samym sprawdzony. w Ciągu 2-3 dni zmontowaliśmi meble i okazało się, ze BRAK FRONTU DO KARGO, FRONTU DO SZUFLADY I ELEMENTÓW DO MONTAŻU FRONTU SZUFLADY. W tym samym dniu napisałam do sklepu o brakach. Sklep nie zareagował, znalazłam inny adres mailowy, na który wysłałam powtórnie reklamację. SKLEP NIE CHCE UZNAĆ REKLAMACJI, BO TWIERDZI, ZE PODCZAS TRANSPORTU NIE BYŁO TO ZGŁOSZONE - TOTALNY ABSURD, I ŻE ZGŁOSZENIE BYŁO ZA PÓŹNO - KOLEJNY ABSURD. Wysłałam im potwierdzenie, kiedy poinformowałam sklep /MAM POTWIERDZENIE WYSYŁKI/ - ALE ONI UPIERAJĄ SIĘ PRZY SWOIM - "REKLAMACJI NIE UZNAMY". W sklepie w Poznaniu jest bardzo mały ruch, PRACOWNICY SIEDZĄ I NIC NIE ROBIĄ - NAWET NIE POTRAFIĄ ZAREAGOWAĆ NA REKLAMACJĘ TOWARU - BRAWO GRATULUJĘ TAKICH PRACOWNIKÓW!!! A PRACOWNIOM GRATULUJĘ ZAANGAŻOWANIA. SPRAWĘ KIERUJĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-07-05

Super obsluga w salonie w Warszawie! Wielkie dzieki za pomoc w znalezieniu krzesla, ktore zona sobie upatrzyla online :D

2017-07-01

Mebelki wytrzymałe. Mamy juz z salonów agata pół sypialni i wlasnie wymienilismy meble w salonie. Materiał zgodby z opisem i łatwy w utrzymaniu porzadku. Zazwyczaj wystarczyc przeprac nawet jesli rozleje sie cos gorszego w stylu czerwone wino na tapiecerke. Maja dobre ceny i duzy wybor w łączeniu kolorow i stylu

2017-06-21

Szanowni Państwo. Co do AGATA MEBLE. Zostaliśmy z żoną w żywe oczy OSZUKANI. Niecałe 3 lata temu zakupiliśmy drogi narożnik "NAROŻNIK PRINCE z funkcją tkanina D siedzisko + oparcie fushion 08 kolor: yellow / korpus fushion". Narożnik miał wykończenie ze wzmacnianej eko skóry wybraliśmy przez podpowiedź miłej Pani w salonie w Płocku gdyż jak to powiedziała warto dopłacić 600 zł aby mieć "trwalszą i wytrzymalszą skórę". Po skrócie. Narożnik nie był praktycznie używany, wręcz symbolicznie. Po niecałych 3 latach zaczęły się pojawiać bardzo duże zmarszczenia i dziurki w obszyciu (na bokach narożnika również). Teraz po 3 latach ta wzmacniana eko skóra z tej sadystyczno tandetnej firmy odchodzi płatami ! Zainteresowanym prześlę zdjęcia narożnika oraz pismo odmowne gdy wystąpiliśmy o rękojmię. Narożnik nie był tani bo kosztował bagatela 4.000 zł. W pewnym sensie zrozumielibyśmy z żoną gdyby był to produkt przyjmując za 1500 zł a nie "renomowanej" marki za 4.000 zł. Nadmieniamy ! Z narożnikiem nie miały kontakt dzieci, nigdy nic na niego się nie wylało, nie był wystawiony na działanie słoneczne etecera. Dbaliśmy o narożnik jak to się dba tak się ma, niestety nie w tym przypadku. Narożnik wygląda jak ser szwajcarski, przypominam że to eko skóra WZMACNIANA. HAŃBA I WSTYD ! Taki przypadek nie przesadzając powinno się przedstawić w mediach typu telewizja. Salon w Płocku odwrócił się plecami, wysłaliśmy zdjęcia, 3 strony opisu A4 dowody zakupu itp. Zainteresowanych pismem od AGATA MEBLE oraz zdjęciami obdarzę bardzo chętnie proszę podaję maila: [email protected]zta.onet.pl NIGDY WIĘCEJ TEGO PRODUKTU ! NIE CHCĘ WYRAŻAĆ SIĘ PUBLICZNIE ALE PEWNE SŁOWA MI SIĘ CISNĄ ABY NAPISAĆ LECZ KULTURA MI NIE POZWALA. Z POSZANOWANIEM JACEK P.S. PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ PRZED ZAKUPEM TEGO NISKO BUDŻETOWEGO PRODUKTU W CENIE PRODUKTU O DWIE LUB TRZY KLASY WYŻEJ.

2017-06-13

Sofa zamowiona dotarla idealnie w terminie. zadnych problemow ani z dostawa ani z montazem. Wykonana jakosciowo bardzo solidnie - mam nadzieje, ze bedzie sluzyla dlugo :)

2017-06-03

Szanowni Państwo. Co do AGATA MEBLE. Zostaliśmy z żoną w żywe oczy OSZUKANI. Niecałe 3 lata temu zakupiliśmy drogi narożnik "NAROŻNIK PRINCE z funkcją tkanina D siedzisko + oparcie fushion 08 kolor: yellow / korpus fushion". Narożnik miał wykończenie ze wzmacnianej eko skóry wybraliśmy przez podpowiedź miłej Pani w salonie w Płocku gdyż jak to powiedziała warto dopłacić 600 zł aby mieć "trwalszą i wytrzymalszą skórę". Po skrócie. Narożnik nie był praktycznie używany, wręcz symbolicznie. Po niecałych 3 latach zaczęły się pojawiać bardzo duże zmarszczenia i dziurki w obszyciu (na bokach narożnika również). Teraz po 3 latach ta wzmacniana eko skóra z tej sadystyczno tandetnej firmy odchodzi płatami ! Zainteresowanym prześlę zdjęcia narożnika oraz pismo odmowne gdy wystąpiliśmy o rękojmię. Narożnik nie był tani bo kosztował bagatela 4.000 zł. W pewnym sensie zrozumielibyśmy z żoną gdyby był to produkt przyjmując za 1500 zł a nie "renomowanej" marki za 4.000 zł. Nadmieniamy ! Z narożnikiem nie miały kontakt dzieci, nigdy nic na niego się nie wylało, nie był wystawiony na działanie słoneczne etecera. Dbaliśmy o narożnik jak to się dba tak się ma, niestety nie w tym przypadku. Narożnik wygląda jak ser szwajcarski, przypominam że to eko skóra WZMACNIANA. HAŃBA I WSTYD ! Taki przypadek nie przesadzając powinno się przedstawić w mediach typu telewizja. Salon w Płocku odwrócił się plecami, wysłaliśmy zdjęcia, 3 strony opisu A4 dowody zakupu itp. Zainteresowanych pismem od AGATA MEBLE oraz zdjęciami obdarzę bardzo chętnie proszę podaję maila: [email protected] NIGDY WIĘCEJ TEGO PRODUKTU ! NIE CHCĘ WYRAŻAĆ SIĘ PUBLICZNIE ALE PEWNE SŁOWA MI SIĘ CISNĄ ABY NAPISAĆ LECZ KULTURA MI NIE POZWALA. Z POSZANOWANIEM JACEK P.S. PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ PRZED ZAKUPEM TEGO NISKO BUDŻETOWEGO PRODUKTU W CENIE PRODUKTU

2017-06-02

Zamowilismy dzieciakom pufy online - nie chcialo nam sie zebrac do sklepu, wiec stwierdzilismy, ze wyprobujemy ta opcje - dziala bardzo sprawnie, strona latwa w obsludze, a realizacja w wyznaczonym terminie. Jak dla mnie spore zaoszczedzenie czasu

2017-05-11

W trakcie swiat zamowilismy z zona nowy naroznik do salonu - dzisiaj kurier dostarczyl paczki - jak dla mnie ekspres! Wszystko odpowiednio zapakowane, zabezpieczone, kompletne. Zlozylem sam, bezproblemowo ;)

2017-04-23

Zamawialismy online z salonów agata łózka dla dzieciakow do pokoju. Osobno dla synka i dla corci oczywiscie kazdy wybieral sam wiec to troche trwalo dlatego zdecydowanie szybciej poszlo zrobic zamowienie online. Asortyment maja duzy to fakt, ale przynajmniej mozna wybrac cos odpowiedniego i dobrac do tego pozostale elementy. Przy okazji udalo sie wymienic w promocji lampki biurkowe i regaly. Beda mieli na nastepnych kilka lat

Rzetelne opinie o Agatameble.pl

Agatameble.pl

Siedziba
-

WWW
http://agatameble.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie