Kategorie: / Telefony

Aze.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.71
opinie o Aze.com.pl
1 / 5 2022-02-16

Nie polecam dokonywania zakupów w tym sklepie ze względu na trudności z procesem reklamacyjnym. Po nabyciu odkurzacza pionowego, który przestał działać, złożyłem reklamację i odesłałem produkt w oryginalnym opakowaniu do serwisu. Otrzymałem potwierdzenie, że paczka została dostarczona do mnie, ale po zmontowaniu urządzenia okazało się, że wyświetlacz jest uszkodzony. Sklep odsyłał mnie do Inpostu, a AZE informowało, że tylko szczotka została przetestowana i naprawiona. Pytałem o dokładne okoliczności, ale sklep nie robił nic, aby rozwiązać problem. Obsługa również była niewystarczająca - na moje maile odpowiadała osoba po godzinach z chaotycznymi odpowiedziami. W końcu dowiedziałem się, że sklep odrzucił reklamację związaną z wyświetlaczem. Podsumowując - nie warto tam kupować.

5 / 5 2021-06-16

Nie mogę polecić tej firmy. W moim przypadku firma ignorowała moje prośby o naprawę sprzętu i zwrot towaru w ramach reklamacji. Zakupiłem odkurzacz MI Robot Vacuum Pro 23 kwietnia 2020 roku, a 7 kwietnia 2021 roku złożyłem reklamację z powodu uszkodzenia urządzenia. Zgłoszenie zostało rozpatrzone po 32 dniach, ale po otrzymaniu urządzenia okazało się, że problem nie został naprawiony. Złożyłem ponownie reklamację, ale otrzymałem odpowiedź, że jest już po upływie 12 miesięcy od daty zakupu i firma nie ma obowiązku uwzględnienia mojej prośby. W związku z tym, zwróciłem się do UOKiK i czekam na dalsze rozwiązanie sprawy. Nie polecam tej firmy, ponieważ komunikacja z nią odbywa się jedynie elektronicznie, a nie jestem w stanie zidentyfikować, kto odpowiada za moją sprawę. Jestem bardzo rozczarowany całym doświadczeniem.

5 / 5 2021-06-07

Zdecydowanie odradzam korzystanie z serwisu tej firmy, ponieważ jest to po prostu oszustwo. Kupiłem dwa nawilżacze, ale oba uległy awarii już po niecałych dwóch miesiącach użytkowania. Choć rozumiem, że sprzęt może się psuć, to ta firma naprawdę mnie zirytowała. Pierwszy nawilżacz został uznany za niezwrotny, ponieważ - według serwisu - został zalany wodą, chociaż użytkowałem go zgodnie z instrukcją. Być może przyczyną awarii był po prostu uszkodzony czujnik poziomu, ale serwis był nieugięty. Co więcej, drugi nawilżacz oczekuje na naprawę już ponad siedem tygodni, a kiedy dzwoniłem do serwisu, usłyszałem, że gwarantowany termin naprawy nie istnieje. Muszę po prostu czekać, aż otrzymam odpowiedź na reklamację i decyzję co do dalszego postępowania. Tego typu firmy są niestety coraz bardziej rzadkie na rynku e-commerce, dlatego polecam przemyśleć zakupy w tej firmie.

1 / 5 2021-04-08

Zdarzenie tragiczne, kiedy oszuści i kombinatorzy przysporzyli kłopotów. Po kilku miesiącach okazało się, że dwa produkty z jednej serii są zepsute. Jednak zgłoszenie rękojmi okazało się nieprzyjęte, gdyż wymagano naklejki z pudełka, co było wymysłem firmy. Osoby, które chcą uniknąć stresów, powinny omijać takiego producenta. Nawet zaangażowanie rzecznika praw konsumentów nie przyniosło skutku, mimo jednoznacznej decyzji, że sprawa powinna zostać uznana. Teraz decyzja należy do sądu. To strata czasu i nerwów, ale jedynym sposobem na oszustów jest podjęcie takich działań.

1 / 5 2021-04-02

Postanowiłem zakupić szczoteczkę Xiaomi i trzy razy zgłaszałem reklamację. Za każdym razem chciałem otrzymać zwrot pieniędzy, ponieważ produkt posiadał wyraźną wadę. Niestety, firma uznała to za uszkodzenie powstałe mechanicznie i odmówiła uznania reklamacji. Co więcej, koszt odbioru leżał po mojej stronie, co jeszcze bardziej zwiększyło moje wydatki. Szczerze odradzam zakup tego produktu.

5 / 5 2021-04-02

Zakupiłem szczoteczkę do zębów marki Xiaomi i aż trzy razy zgłaszałem reklamację. Za każdym razem próbowałem otrzymać zwrot pieniędzy, ponieważ produkt wyraźnie był wadliwy. Niestety, po ich ocenie stwierdzili, że uszkodzenie wynikało z mojego zaniedbania i nie uznali mojej reklamacji. Dodatkowo, za każdym razem musiałem ponieść koszty korzystania z usług kuriera do odbioru towaru. Stanowczo odradzam zakup tego produktu!

1 / 5 2021-03-15

Nie polecam dokonywania zakupów w tym miejscu, ponieważ każda reklamacja jest odrzucana na podstawie twierdzenia o mechanicznym uszkodzeniu lub złym użytkowaniu, bez jakiejkolwiek wystarczającej argumentacji. Szczerze doradzam dołożenie kilku dodatkowych złotych i zakupienie sprzętu w renomowanych sklepach, gdzie przynajmniej nie ma problemów z reklamacją.

1 / 5 2021-03-02

Tragiczna obsługa klienta, brak możliwości reklamacji. Zalecam unikać, omijać szeroki łukiem.

5 / 5 2021-02-09

Chciałabym przestrzec przed zakupami w AZE. Z mojego doświadczenia wynika, że firma ta nie radzi sobie z naprawami telefonów. Po pięciu reklamacjach z powodu pogarszającego się stanu telefonu, postanowiłam wysłać sprzęt do serwisu. Na początku działał dobrze, ale po 10 miesiącach pojawił się problem z wyświetlaczem. Po otrzymaniu naprawionego urządzenia zauważyłam, że osłona obiektywu była pokruszona, a telefon został sklejony niechlujnie. AZE oskarżyło mnie o uszkodzenie urządzenia, chociaż było ono wysyłane pięć razy do naprawy. Firma ignorowała problemy w celu uniknięcia naprawy. Obecnie składam telefon do innego serwisu, ale z prawdopodobieństwem wymiany anteny i osłony obiektywu. Złożyłam również skargę do Urzędu Praw Konsumenta. Jestem zdziwiona pozytywnymi opiniami o AZE, ponieważ otrzymałam fatalną obsługę. Brak szacunku i słabość wobec klienta są dla mnie nie do zaakceptowania.

1 / 5 2021-02-09

Zdecydowałam się na ponowne napisanie, ponieważ była to pomyłka - zamiast zera dałam pięć gwiazdek. Chciałabym ostrzec innych przed kupowaniem w sklepie AZE. Oddałam tam mój telefon pięć razy w celu reklamacji i za każdym razem otrzymałam go w jeszcze gorszym stanie. Po zakupie telefon działał prawidłowo przez 10 miesięcy, ale potem zaczęłam dostrzegać problemy z wyświetlaczem - migał i często znikał obraz. W dobrej wierze oddałam telefon do sklepu AZE w celu naprawy, ale po otrzymaniu okazało się, że osłona obiektywu jest zgnieciona, a wyświetlacz całkowicie uszkodzony. Skontaktowałam się z AZE, ale oni oskarżyli mnie o uszkodzenie telefonu. Przesłałam telefon pięć razy do naprawy i zawsze otrzymywałam go w gorszym stanie, porysowany i z uszkodzoną osłoną obiektywu. Wydaje mi się, że firma celowo działa w taki sposób, aby uniknąć ponoszenia kosztów naprawy. Teraz muszę skorzystać z innych usług serwisowych, ale możliwe, że będę musiała wymienić antenę, osłonę obiektywu i wiele innych elementów, ponieważ telefon jest w bardzo złym stanie. Firma AZE zachowała się nieprofesjonalnie i nieodpowiedzialnie, a takie praktyki nie mają nic wspólnego z prawdziwym profesjonalizmem. Jestem zdziwiona, że firma ta ma pozytywne opinie, ponieważ wiele osób skarży się na jej działanie. Czułam się potraktowana przez nią bardzo źle i teraz chcę zgłosić tę sprawę do Urzędu Ochrony Konsumentów.

1 / 5 2021-02-09

Oszuści

5 / 5 2018-12-07

Na początku zakupu wszystko przebiegało pomyślnie. Niestety, po miesiącu użytkowania wystąpił niewielki problem z wyświetlaczem, który nabyłem w sklepie aze.com.pl. Wysłałem go na reklamację, jednak po dwóch tygodniach otrzymałem go z powrotem w dramatycznym stanie - był zgięty i praktycznie nie nadawał się do użytku. Otrzymałem informację, że usterka mechaniczna uniemożliwia rozpatrzenie reklamacji. W przyszłości nie będę już kupować od nieautoryzowanego sprzedawcy.

5 / 5 2018-07-27

Na początku wszystko było świetne - niska cena i sprzęt działał. Niestety, wszystko uległo zmianie, kiedy mój sprzęt uległ awarii i sklep okazał się całkowicie niekompetentny. Czekam już cztery tygodnie na telefon, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od nich. Kiedy próbowałem dodzwonić się do sklepu, pracownik z serwisu zapytał mnie, czy otrzymałem powiadomienie na maila, ale ja go nie dostałem. Powiedzieli, że będą kontaktować się ze mną telefonicznie, ale od tego czasu nie usłyszałem od nich nic. Serwis pracuje od 12, ale sklep ma być otwarty tylko do 15, a nie do 15:30, jak oni mówią. Miałem do wymiany tylko jeden głośnik, ale sklep twierdzi, że paczka została zatrzymana przez celników. Poza tym, pracownicy sklepu nie wiedzą, kiedy ich szef wróci - miał być poniedziałek, ale teraz mówią, że dopiero w czwartek. W skrócie, brak profesjonalizmu i kompletny brak wsparcia dla klienta.

3 / 5 2018-07-14

Nie zalecam korzystania z usług tej firmy! Jakiś czas temu kupiłem telefon Xiaomi Redmi Note 4, ale po pewnym czasie zaczął on działać nieprawidłowo. Zdecydowałem się odesłać go na gwarancję, a firma szybko i bez problemów wymieniła płytę główną. Niestety, niedługo po tym pojawiły się problemy z ładowaniem telefonu. Kiedy ponownie odesłałem go do serwisu, dowiedziałem się, że ktoś inny dokonał naprawy telefonu, ponieważ plomby były uszkodzone. Okazało się to nieprawdą, ponieważ telefon był naprawiany tylko u nich w serwisie. Mimo moich wyjaśnień, firma nie chciała mnie wysłuchać. Zdałem sobie sprawę, że sposób traktowania klientów przez tę firmę jest nieuczciwy. Zdecydowałem się na zaniechanie współpracy z nimi, ponieważ niska cena telefonu nie była warta złego traktowania ze strony tej firmy.

3 / 5 2018-07-09

Większość stron, na których można zostawić swoje opinie, niestety ogranicza czas na wykonanie tego do miesiąca od daty zakupu. W takim przypadku wiele osób później nie pamięta o serwisie. To właśnie w takim wypadku naprawa telefonu Xiaomi 5S Plus okazała się uciążliwa. Po półtora roku użytkowania, płyta główna przestała działać, a czas oczekiwania na naprawę wynosił wówczas aż 4 miesiące. Dlatego warto zwracać uwagę na zapisy w gwarancji, by nie okazało się, że walka o swoje prawa jest bezowocna. Szukanie osób decyzyjnych, które pomogłyby w rozwiązaniu problemu także nie zawsze jest łatwe, ponieważ szefostwo czasem się wyjeżdża. Dlatego polecam unikać tańszych produktów, ponieważ naprawa może okazać się ryzykowna. Mimo że sprzęt może wydawać się fajny, nie warto ponownie tam kupować.

0 / 5 2018-03-10

Obsługa na infolinii jest niezwykle nieuprzejma. Kiedy kupujesz produkt, który ulega uszkodzeniu po trzech miesiącach, musisz go odesłać na własny koszt i cierpliwie czekać tydzień, aż ktoś odpowie. Niestety, nie ma możliwości zwrotu gotówki, jedynie wymiana. Co ciekawe, karta, którą posiadałem, miała znacznie gorsze transfery niż konkurencyjne karty. Chociażby dlatego wątpię, że to było przypadek.

5 / 5 2017-12-22

Kupiłam trzy przedmioty z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona z szybkiego dostarczenia zamówienia. Cały proces przebiegł sprawnie, bez żadnych problemów czy konfliktów. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-22

Kupiłam trzy przedmioty z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona z szybkości, z jaką zostało zrealizowane moje zamówienie. Cały proces przebiegł szybko, bez problemów i konfliktów. Szczerze polecam ten sklep.

1 / 5 2017-11-18

tragedia, ponad 2 miesiące czekać na odbiór...

2 / 5 2017-11-01

Nie byłem zadowolony z obsługi klienta ze względu na problemy, jakie napotkałem składając reklamację na dwa produkty: Mi Band 2 po pół roku użytkowania oraz Xiaomi Mi4c na początku i po 1,5 roku użytkowania. Przy reklamacji opaski miałem problem przez trzy miesiące i musiałem skorzystać z pomocy rzecznika ochrony konsumentów. Ostatecznie udało mi się otrzymać zwrot pieniędzy, ale musiałem zapłacić za cztery wysyłki, a dwie kolejne wiązały się z pismami do rzecznika i wezwaniem do zapłaty. Co do telefonu, który kupiłem jako nowy, przyszedł z odklejonym ekranem i mimo mojego żądania o zwrot pieniędzy, otrzymałem tylko nowy egzemplarz. Kontakt ze sklepem był prawie niemożliwy - nie odpowiadali na moje maile i telefony. Ostatnio złożyłem reklamację z powodu martwych pikseli i puchnięcia, ale dzisiaj otrzymałem z powrotem telefon z rysą na ekranie i nie naprawionymi problemami. Kontakt z serwisem był również utrudniony i nie uznali mojej reklamacji. Od tej pory nie polecam tego sklepu, bo klienci są ignorowani, trudno się z nimi skontaktować, a ich prawa konsumenta nie są szanowane.

2 / 5 2017-08-12

Moje problemy z firmą Aze Bis (Aze.com.pl) rozpoczęły się, kiedy chciałem kupić hulajnogę Xiaomii m365 w tym sklepie. Otrzymałem produkt, ale niestety nie w odpowiednim kolorze. Po skontaktowaniu się z nimi telefonicznie, udało mi się wymienić hulajnogę na właściwy kolor. Przez pierwsze trzy miesiące, produkt działał dobrze. Później jednak zaczął sprawiać problemy, m.in. zasilanie do silnika elektrycznego odcinało się podczas jazdy, a urządzenie trudno było włączyć. Kontakt z serwisem był trudny i uciążliwy. Po wizycie w serwisie, wymieniono pakiet baterii, ale hulajnoga działała tylko przez tydzień. W kolejnej wizycie naprawiono usterkę wymieniając elektronikę, ale produkt działał tylko przez dwa tygodnie. Po kolejnej awarii, serwis zdiagnozował problemy z złączeniem, ale po naprawie, hulajnoga działała tylko przez miesiąc. Serwis oskarżył mnie o uszkodzenie baterii przez zasilanie światła tylnego, ale usterka wynikła z przetarcia kabla. Ostatecznie, musiałem skorzystać z pomocy sądu. Nie polecam tej firmy, a jej serwis jest do niczego.

2 / 5 2017-07-09

Kupiłem opaskę MI Band 2 w sklepie AZE.com, ale niestety jest to produkt bardzo słabej jakości, który nie przetrwał nawet jednego roku użytkowania. Złożyłem już dwie reklamacje, ale sklep odmówił ich uwzględnienia, ponieważ moje prawo do reklamacji obowiązuje tylko przez rok. Zdecydowanie nie polecam dokonywania zakupów w tym sklepie, ponieważ sprzedawane tutaj produkty to chińska tandeta, która posiada również kiepski serwis. Mam solidne podstawy, by tak sądzić, ponieważ musiałem złożyć dwie reklamacje zegarka znajdującego się wewnątrz opaski.

1 / 5 2017-07-05

Zakupy w tym sklepie to prawdziwy koszmar! Sprzedają tam koreański szmelc, a gdy chcesz odstąpić od zakupu (zamówienie numer 56182), nie chcą zwrócić pieniędzy! Jeśli chodzi o przymierzone douszne słuchawki, proponują zwrócenie jedynie 40% ich wartości. To banda oszustów. Zrozumiałe, że nikt nie chce kupować tego, co sprzedają, w związku z czym próbują zarobić na oszukiwaniu klientów. Nawet po tym, jak oddałem te słuchawki, próbowali je przesłać mi z powrotem, mimo że wyraźnie powiedziałem, że nawet gdyby mi zapłacili, nie chcę ich używać. Myślę, że ktoś musi ich w końcu pouczyć, na przykład w sądzie... Na pewno nie polecam zakupów w AZE.COM.PL!

2017-06-12

Co za dzbany, zamawiam ładowarkę z końcówką 90 stopni a oni wysyłają mi końcówkę prostą.

2017-06-08

Proszę o kontakt osoby które miały bądź mają problem z uznaniem reklamacji [email protected]

2 / 5 2017-06-03

Nie mogę zarekomendować. Są to ludzie, którzy kłamią, oszukują i są niekompetentni! Ignorują zdanie rzecznika praw konsumentów oraz zdanie rzeczoznawcy sądowego - sprawa ostatecznie zostanie rozstrzygnięta w sądzie.

2 / 5 2017-06-03

Nie jestem zwolennikiem. Osoby z tym związane są nieuczciwe, oszukańcze i niekompetentne! Przeczą informacjom rzecznika praw konsumentów oraz eksperta sądowego - ostateczne rozstrzygnięcie zgłoszonej sprawy będzie potrzebne w sądzie.

0 / 5 2017-05-22

Nie polecam korzystania z usług tej firmy i zalecam unikanie ich w każdy możliwy sposób. Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia, długo trwała realizacja usług, kontakt był ograniczony. Kupiłem tam trzy telefony, z czego jeden okazał się być używany, mimo że zakupiłem go jako nowy. Mimo posiadania dowodów na to, że firma sprzedała mi używany produkt jako nowy, nie przyjęli odpowiedzialności. Gwarancja oraz prawa konsumenckie nic dla nich nie znaczą. Zgłosiłem tę sprawę do rzecznika praw konsumenta, który podjął interwencję, ale niestety nie otrzymaliśmy od firmy zadowalających odpowiedzi. Rzecznik odradził mi podjęcie dalszych działań prawnych ze względu na koszty i czasochłonność, mimo że szansa na korzystne rozstrzygnięcie była duża. Ze względu na brak środków finansowych, musiałem zrezygnować z dalszej walki o swoje prawa.

Rzetelne opinie o Aze.com.pl

Aze.com.pl

Siedziba
Królikowice

WWW
http://aze.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
505 825 124

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie