Kategorie: / Pozostałe

Douglas.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.19
opinie o Douglas.pl
1 / 5 2019-02-26

W dniu 07.12.2018 złożyłam w sklepie internetowym zamówienie, w ramach którego zakupiłam zestaw do makijażu oczu marki Estee Lauder (tusz + odżywka do rzęs). Na etapie składania zamówienia dokonałam wyboru gratisowych próbek: dwóch zapachów męskich oraz jednego damskiego (marki Kilian). Jako sposób dostawy wskazałam odbiór osobisty w salonie Douglas w CH Zakopianka (Kraków). Do salonu paczka z zamówieniem dotarła w dniu 11.12.2018. Ponieważ w sieci krążą liczne ostrzeżenia na temat przesyłanych przez Douglas.pl paczek z niekompletnymi zamówieniami, otwarcia paczki (została ona dostarczona przez firmę DHL w stanie NIENARUSZONYM) dokonano w obecności pracownicy salonu Douglas. Pracownica te na własne oczy stwierdziła, że w paczce brak paragonu (oraz pozostałych dokumentów, w tym formularza zwrotu) oraz brak próbki zapachu damskiego. W związku z powyższymi brakami - głównie z uwagi na brak niezbędnych dokumentów - zamówienie nie zostało w ogóle odebrane, tylko pozostawione w salonie do czasu zweryfikowania przez Douglas.pl sprawy braków. Zgłoszenia problemu dokonałam drogą mail'ową niezwłocznie (tego samego dnia). W zgłoszeniu wskazałam, czego brakowało w paczce (dokumenty sprzedaży, próbka). Weryfikacja zgłoszenia zajęła firmie Douglas 9 długich dni. Po tych 9 dniach otrzymałam informację, że moje zgłoszenie zostało zweryfikowane i odrzucone, ponieważ wbrew mojemu twierdzeniu w paczce umieszczone zostało wszystko, co w niej być powinno, łącznie z dokumentami sprzedaży oraz trzema próbkami. Na "dowód" do wiadomości dołączono nawet niewyraźne zdjęcie, na którym jakaś ręka wkłada do jakiegoś umieszczonego na taśmie pudełka jakąś kartkę. SZOK! Jak można tak bezczelnie oszukiwać klienta, nie umieszczając w paczce wszystkiego, co miało w niej być umieszczone? Jak można prowadzić sprzedaż, bez dokumentowania jej (opłacając zamówienie przy odbiorze osobistym w salonie klient otrzymuje wydruk niefiskalny, a zatem cała "sprzedaż" omija system podatkowy) Jak można wreszcie tak w żywe oczy kłamać, starając się wmówić klientowi, że wszystko było w porządku i i sugerując tym samym, że historia o brakach została przez tegoż klienta zmyślona ? Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że paczka została rozpieczętowana w obecności pracownika salonu, i - w związku ze stwierdzeniem braku części zawartości - nieodebrana (została ona w salonie do czasu wyjaśnienia sprawy przez biuro obsługi klienta sklepu internetowego). Szkody finansowej jako takiej w związku z powyższym nie doznałam. Z całą pewnością jednak zostałam okłamana, próbowano mnie oszukać i wcisnąć towar bez właściwego udokumentowania faktu sprzedaży. I jeszcze finał sprawy: po otrzymaniu wiadomości zawierającej kłamstwo w postaci twierdzenia, że w paczce było wszystko, skontaktowałam się telefonicznie z salonem, w którym paczka czekała na wyjaśnienie sprawy. Poinformowałam, że w związku z zaistniałą sytuacją rezygnuję z odbierania zamówienia Od pracownicy salonu, która była świadkiem otwierania paczki, uzyskałam informację, że przed paroma dniami sklep internetowy dosłał paragon, dokumentujący sprzedaż. Tak, tak, ten sam paragon, który rzekomo znajdował się w paczce od samego początku :P

3 / 5 2019-01-24

generalnie polecam

1 / 5 2019-01-09

Nr zamówienia 01141502671037 Zamówione perfumy chloe to totalna podróbka bez dwóch zdań. Perfum używam już 2 butelkę. Oczywiście te , które zamówiła w ogóle nie pachną nawet nie ma porównania do moich oryginalnych perfum! Nie polecam ! 300 zł wydane na podróbkę, która nawet nie pachnie 10 sekund .

1 / 5 2018-12-23

Zdecydowanie odradzam. Moje zamówienie zostało anulowane juz 10 dni temu, niestety nieotrzymałam jeszcze zwrotu środków pieniężnych. Obsługa klienta to porażka, brak odpowiedzi na wysyłane wiadomości. A w ramach przeprosin otrzymałam nieaktualny kod rabatowy.

3 / 5 2018-12-23

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

1 / 5 2018-12-17

Brak 3 próbek perfum oraz bonu na dalsze zakupy w dostarczonej przesyłce ! Porażka i bardak totalny.. Nie polecam w żadnym wypadku. Nr zamówienia 01141503739808

5 / 5 2018-12-10

Szybko otrzymałam zamowienie, próbki niespodzianki były pozytywnie zaskakujące, profesjonalna obsługa gdy potrzebowałam pomocy w wyborze! Polecam!

5 / 5 2018-11-23

Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Serdecznie polecam Perfumerie Douglas w Stalowej Woli pracujące tam Panie są Fantastyczne pełne uśmiechu bardzo miłe i sympatyczne

1 / 5 2018-11-11

Coraz gorzej i gorzej, zamówienia internetowe anulowane, na chwilę obecną nie mam pieniędzy ani kosmetyków. Obsługa w sklepie stacjonarnym - nieporozumienie. Szkoda bo fajni ludzie też się tam zdarzają ale przez wpadki ja osobiście już nie wrócę.

5 / 5 2018-10-31

Chcialam kupic na prezent zestaw perfumy i balsam Good Girl. Jest tych zestawow wszedzie pełno, ale zdecydowalam się na zakup na Douglas.pl poniewaz bylam pewna ze wszystko bedzie ok i na czas. Wydalam wiec te kilkadziesiat zl wiecej i kupilam zestaw. Na stronie wyraznie widnialo ze do perfum dolaczają balsam good girl. Przesylka przyszla szybko ale zapakowana byle jak...spodziewalam sie super pakowania- zaznaczylam to w opcji- dostalam pogniecipna malusią torebeczkę z upchniętym w niej perfumem i balsam owszem ale Legere...to zupelnie inny zapach.. Jestem mega rozczarowana! To jest mamienie klienta a pozniej wysylanie byle czego..czuje sie oszukama, finalnie musialam sama zapakowac prezent i zainwestowac ponownie w zakup dodatku good girl. Ps. Pani uprzejmie przeprosila i oznajmila ze opis mogl mnie wprowadzic w bląd i ze na stronie poprawią informację . A czy ta zmiana na stronie ma byc dla mnie satysfakcjonująca? Powinni zaproponowac wymianę bslsamu na cos z lini good girl bo sporo tego jest, skoro nie ma juz balsamow to np krem do ciała...

1 / 5 2018-10-20

Klientką Douglas jestem już dlugo. W sklepie stacjonarnym obsługa bez zastrzeżeń. Zakupy na stronie internetowej pierwszy i ostatni raz. Wszystko poszło nie tak - od złożenia zamówienia do jego realizacji tzn. Jego braku, po obslugę telefoniczną i dzialanie systemu. Jak na markę o takiej renomie - totalna porażka. Zamówienie zlożylam z tygodniowym wyprzedzaniem, licząc na jego sprawną realizację - prezent na urodziny Męża. Ksiegowanie wpłat - wydłużone do maksimum, chyba liczydłem. W rozmowie telefoniczej dostaje informację, ze z uwagi na dużą liczbę zamówień ich realizacja się przeciągnie - po pierwsze powinnam dostać info bezzwłocznie po złożeniu zamówienia bym mogła ewentualnie zrezygnować i kupic produkt gdzie indziej, po drugie to nie pierwsze święta Bożego Narodzenia - sklep powinien byc przygotowany na wzmożone zainteresowanie i sprostać zadaniom! Po otrzymaniu informacji, ze sklep nie zagwarantuje mi dostawy na czas proszę o anulowanie zamówienia. Po okolo 2 h dostaje wiadomość, ze przesyłka została przekazana kurierowi. Rezygnuje wiec z zakupu w sklepie stacjonarnym by nie zostać z dwoma takimi samymi prezentami. Kolejnego dnia dostaje ponownie wiadomość, tym razem ze anulowano zamówienie i jednocześnie info od firmy kurierskiej o nadaniu przesyłki! Totalny bałagan i brak szacunku dla klienta. W rozmowie telefonicznej zostalam poinformowana, ze powinnam ignorować niektore wiadomosci! Skończyło się tym, że z językiem na brodzie biegałam po sklepach by mieć na czas prezent! Ignorować to ja będę ten sklep! Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem! Marka to nie zawsze dobra jakość!

2018-10-17

Zamówiłam pare rzeczy ze sklepu internetowego we wtorek (12.12.17). Pieniądze zostały zaksięgowane 14.12 i w sobotę otrzymałam e-mail, że paczka została wysłana. W historii zamówień jest napisane to samo. Jednak kiedy sprawdzałam numer przesyłki na inpost to nie maja takiej u siebie. Okazało sie, ze paczka nie została nawet odebrana przez inpost od douglasa. Zamówiłam specjalnie produkty prawie 2 tygodnie szybciej, aby doszły do świąt, ale chyba nie mam na co liczyć. Mam nadzieję, że moja paczka zostanę wysłana jutro.

1 / 5 2018-10-06

Jakość obsługi fatalna, pracownicy robią błędy bez jakichkolwiek konsekwencji, kompletna ignorancja klienta. Uważam że kierownictwo powinno podjąć środki zaradcze aby poprawic jakośc obsługi. Zakupione perfumy pachną bardzo krótko więc wątpie czy sa oryginalne

1 / 5 2018-10-02

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

5 / 5 2018-09-25

Po malej potyczce moje zamowienie zostalo potraktowane priorytetowo i dostarczone do mnie w ekspresowym tempie. Jedynym minusem calej tej sytuacji jest poczatkowy brak komunikacji ze strony sklepu. Trzeba ze soba rozmawiac zeby uniknac niepotrzebnych spiec :-) Pracownicy napewno nie stronia od slowa 'przepraszam' co bardzo dobrze o nich swiadczy. Zmienilo to moje nastawienie o 180 stopni na plus. Wlasnie taki poziom obslugi powinien zostac zachowany. Jestem bardzo zadowolona z obrotu sprawy. Napewno nie beda to moje ostatnie zakupy. Bardzo dziekuje i pozdrawiam cieplo!

5 / 5 2018-09-22

Bardzo profesjonalna obsluga, szybka realizacja, produkty zostaly zapakowane na prezent tak jak prosilam. Dziekuje i polecam! :)

1 / 5 2018-09-20

Korzystając z promocji -20% w ciągu dwóch dni zakupiłam produkty za kwotę ok. 800 zł. Za zamówienia płaciłam w oddzielnych przelewach. Jedno dotarło - kiepsko zapakowane, pudry w kamieniu słabo zabezpieczone...ale dotarło. Nie mogąc się doczekać drugiej przesyłki wysłałam zapytanie. Okazało się, że zamówienie CZEKA NA OPŁACENIE po czym dostałam informację, że popełniłam błąd i przelałam o 5 GROSZY za mało. Przelałam te 5 groszy i kontakt się "urwał". Nie otrzymuję odpowiedzi na maile a wysłałam już 3. Nie wiem czy ani kiedy przesyłka zostanie do mnie wysłana. Poprosiłam o zwrot pieniędzy - nie ma żadnej reakcji. Rezygnuję już z zakupów w tym sklepie ale żądam rozwiązania zaistniałej sytuacji. Rozumiem, że z powodu mojej pomyłki o 5 groszy można zablokować wysyłkę ale ja te 5 groszy przelałam...

2018-09-17

Ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zapakowane, dużo gratisów. Bardzo dziękuję i polecam

2018-09-12

Zostaliśmy obrażeni przez starsza panią z obsługi.

1 / 5 2018-08-28

Ws waszej odpowiedzi na moją opinię, myślę że nie naleŻy zrzucać winę na firmę kurierską, tym bardziej że oba produkty były uszkodzone. Zbieg okoliczności jest bardzo mało prawdopodobny. Po prostu wysyłacie wadliwie produkty.

1 / 5 2018-08-27

Pierwszy raz spotkalam sie z taka niemila obsuga. Fakt ze nadal nie otrzymalam zamowienia ale czas realizacji to juz ponad tydzien. Totalne przegiecie. Kontakt straszny odpowiadaja bardzo pozno. Nie polecilabym nikomu zakupu przez ten e sklep.

1 / 5 2018-08-20

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

2018-08-05

Przy zamówieniu zaznaczyłam prośbę o zapakowania produktu na prezent oraz 3 próbki w tym dwie to niespodzianka,a otrzymałam wygniecioną torebkę niby prezentową oraz 2 dwie próbki.bardzo sie zawiodłam i nigdy już w tym sklepie internetowym nie zrobię zakupów.

1 / 5 2018-08-03

W dniu 04.01.2019 r. złożyłam w sklepie internetowym Douglas.pl zamówienie, w ramach którego zakupiłam zestaw zapachowy marki Giorgio Armani. Na etapie składania zamówienia w poprawny sposób dokonałam wyboru gratisowych próbek: dwóch próbek męskich oraz jednej próbki damskiej (luksusowej marki pielęgnacyjnej MBR). Jako sposób dostawy wskazałam odbiór osobisty w salonie Douglas w CH Bonarka (Kraków). Do salonu paczka z zamówieniem dotarła w dniu 07.01.2019 r. W momencie dokonywania odbioru paczka była w stanie NIENARUSZONYM (nieuszkodzone pudełko, nienaruszone taśmy klejące na pudełku, naklejka adresowa w stanie idealnym). Mimo to w paczce brakowało próbki damskiej. Naturalnie na formularzu umieszczonym w paczce próbka ta została wykazana jako dołączona do zamówienia. W zasadzie byłby to mało istotny drobiazg, gdyby nie fakt, iż jest to kolejny zakupiony przeze mnie w Douglas.pl (w relatywnie krótkim okresie) produkt, do którego sklep nie dołączył najbardziej atrakcyjnej próbki. Przy poprzednim zakupie (sytuacja analogiczna: braki w nienaruszonej paczce) zamiast rzetelnie wyjaśnić, w jaki sposób dochodzi do "zniknięcia" części zamówienia, obsługa sklepu internetowego ograniczała się do zapewnienia mnie, że w momencie opuszczania magazynu zawartość paczki była kompletna. Mimo, że braki zostały stwierdzone w obecności pracownika salonu stacjonarnego, w którym dokonywano odbioru zamówienia, sklep internetowy przesłał mi nawet zdjęcie z monitoringu, mające stanowić dowód, że w paczce niczego nie brakowało. Pewnie przy obecnym zamówieniu monitoring Douglas. pl też "potwierdzi", że w momencie opuszczania magazynu w paczce niczego nie brakowało.

1 / 5 2018-07-15

Jeśli chodzi o szybkość realizacji zamówienia - nie mam żadnych zastrzeżeń, paczki zawierały kompletne zamówienia, towary zgodne z opisem na stronie. Nie rozumiem natomiast dlaczego sklep reklamuje się z dodawania do zamówienia aż 3 próbek - ja dwukrotnie nie otrzymałam ani jednej! A zamówienia były na kwotę ok. 200-300 zł... Opakowanie -jak na tak luksusowe zakupy - nic szczególnego - bibułka i zwykły karton a do zabezpieczenia tylko 2 poduszeczki z powietrzem (palety cieni bałabym się zamówić...) Podsumowując jest ok, ale mogłoby być lepiej.

1 / 5 2018-07-15

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

1 / 5 2018-07-15

Klientką Douglas jestem już dlugo. W sklepie stacjonarnym obsługa bez zastrzeżeń. Zakupy na stronie internetowej pierwszy i ostatni raz. Wszystko poszło nie tak - od złożenia zamówienia do jego realizacji tzn. Jego braku, po obslugę telefoniczną i dzialanie systemu. Jak na markę o takiej renomie - totalna porażka. Zamówienie zlożylam z tygodniowym wyprzedzaniem, licząc na jego sprawną realizację - prezent na urodziny Męża. Ksiegowanie wpłat - wydłużone do maksimum, chyba liczydłem. W rozmowie telefoniczej dostaje informację, ze z uwagi na dużą liczbę zamówień ich realizacja się przeciągnie - po pierwsze powinnam dostać info bezzwłocznie po złożeniu zamówienia bym mogła ewentualnie zrezygnować i kupic produkt gdzie indziej, po drugie to nie pierwsze święta Bożego Narodzenia - sklep powinien byc przygotowany na wzmożone zainteresowanie i sprostać zadaniom! Po otrzymaniu informacji, ze sklep nie zagwarantuje mi dostawy na czas proszę o anulowanie zamówienia. Po okolo 2 h dostaje wiadomość, ze przesyłka została przekazana kurierowi. Rezygnuje wiec z zakupu w sklepie stacjonarnym by nie zostać z dwoma takimi samymi prezentami. Kolejnego dnia dostaje ponownie wiadomość, tym razem ze anulowano zamówienie i jednocześnie info od firmy kurierskiej o nadaniu przesyłki! Totalny bałagan i brak szacunku dla klienta. W rozmowie telefonicznej zostalam poinformowana, ze powinnam ignorować niektore wiadomosci! Skończyło się tym, że z językiem na brodzie biegałam po sklepach by mieć na czas prezent! Ignorować to ja będę ten sklep! Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem! Marka to nie zawsze dobra jakość!

4 / 5 2018-07-12

Przesyłka nie jest ekspresowa. Produkty są super, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, abym otrzymała obiecywane próbki do przesyłki. NIGDY!

1 / 5 2018-07-10

Pierwsze zamówienie (01141503437671) zostało anulowane "z powodu problemów technicznych" - brak informacji na e-mail, wykonałem więc kolejne (01141503543720) - i ten sam komunikat. Rozumiem, że macie na stronie babola i do każdego zamówienia - nawet za kilka złotych - dołącza się bon na 25 zł, więc realizacja takiego zamówienia nie jest w waszym interesie, ale wystarczy to naprawić, a nie anulować zamówienia jak leci tłumacząc się "problemami technicznymi", nie powiadamiając nawet klienta. Poziom żenada.

1 / 5 2018-06-29

Sklep odrzucił moje zamówienie bo tak. Tak mają w regulaminie i zależy od kogoś widzimisie czy zamówienie przejdzie czy nie. Oczywiście żadnego maila, i gdyby nie zwrot środków to bym się o tym nawet pewnie nie dowiedział. Dramat, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nie polecam.

1 / 5 2018-06-08

W dniu 07.12.2018 złożyłam w sklepie internetowym zamówienie, w ramach którego zakupiłam zestaw do makijażu oczu marki Estee Lauder (tusz + odżywka do rzęs). Na etapie składania zamówienia dokonałam wyboru gratisowych próbek: dwóch zapachów męskich oraz jednego damskiego (marki Kilian). Jako sposób dostawy wskazałam odbiór osobisty w salonie Douglas w CH Zakopianka (Kraków). Do salonu paczka z zamówieniem dotarła w dniu 11.12.2018. Ponieważ w sieci krążą liczne ostrzeżenia na temat przesyłanych przez Douglas.pl paczek z niekompletnymi zamówieniami, otwarcia paczki (została ona dostarczona przez firmę DHL w stanie NIENARUSZONYM) dokonano w obecności pracownicy salonu Douglas. Pracownica te na własne oczy stwierdziła, że w paczce brak paragonu (oraz pozostałych dokumentów, w tym formularza zwrotu) oraz brak próbki zapachu damskiego. W związku z powyższymi brakami - głównie z uwagi na brak niezbędnych dokumentów - zamówienie nie zostało w ogóle odebrane, tylko pozostawione w salonie do czasu zweryfikowania przez Douglas.pl sprawy braków. Zgłoszenia problemu dokonałam drogą mail'ową niezwłocznie (tego samego dnia). W zgłoszeniu wskazałam, czego brakowało w paczce (dokumenty sprzedaży, próbka). Weryfikacja zgłoszenia zajęła firmie Douglas 9 długich dni. Po tych 9 dniach otrzymałam informację, że moje zgłoszenie zostało zweryfikowane i odrzucone, ponieważ wbrew mojemu twierdzeniu w paczce umieszczone zostało wszystko, co w niej być powinno, łącznie z dokumentami sprzedaży oraz trzema próbkami. Na "dowód" do wiadomości dołączono nawet niewyraźne zdjęcie, na którym jakaś ręka wkłada do jakiegoś umieszczonego na taśmie pudełka jakąś kartkę. SZOK! Jak można tak bezczelnie oszukiwać klienta, nie umieszczając w paczce wszystkiego, co miało w niej być umieszczone? Jak można prowadzić sprzedaż, bez dokumentowania jej (opłacając zamówienie przy odbiorze osobistym w salonie klient otrzymuje wydruk niefiskalny, a zatem cała "sprzedaż" omija system podatkowy) Jak można wreszcie tak w żywe oczy kłamać, starając się wmówić klientowi, że wszystko było w porządku i i sugerując tym samym, że historia o brakach została przez tegoż klienta zmyślona ? Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że paczka została rozpieczętowana w obecności pracownika salonu, i - w związku ze stwierdzeniem braku części zawartości - nieodebrana (została ona w salonie do czasu wyjaśnienia sprawy przez biuro obsługi klienta sklepu internetowego). Szkody finansowej jako takiej w związku z powyższym nie doznałam. Z całą pewnością jednak zostałam okłamana, próbowano mnie oszukać i wcisnąć towar bez właściwego udokumentowania faktu sprzedaży. I jeszcze finał sprawy: po otrzymaniu wiadomości zawierającej kłamstwo w postaci twierdzenia, że w paczce było wszystko, skontaktowałam się telefonicznie z salonem, w którym paczka czekała na wyjaśnienie sprawy. Poinformowałam, że w związku z zaistniałą sytuacją rezygnuję z odbierania zamówienia Od pracownicy salonu, która była świadkiem otwierania paczki, uzyskałam informację, że przed paroma dniami sklep internetowy dosłał paragon, dokumentujący sprzedaż. Tak, tak, ten sam paragon, który rzekomo znajdował się w paczce od samego początku :P

1 / 5 2018-06-06

W sieci Douglas składałam zamówienia już kilkukrotnie i za każdym razem byłam zadowolona. Zaciekawił i zaintrygował mnie ostatni mój przypadek: 03.03.2019 (niedziela) złożyłam zamówienie (nr: 01141513915547) - zamówienie 06.03.2019 (środa) zostało anulowane przez sklep. Nie rozumiem, dlaczego tak się stało - osobiście tej anulacji nie dokonywałam, w mailu podana była informacja, że nastąpiło anulowanie ze względów technicznych oraz że nie jest możliwe ponowne wygenerowanie zamówienia. W dniu dzisiejszym (07.03), po telefonie do Biura Obsługi Klienta, zostałam poinformowana o pomyłce, błędzie technicznym oraz anulacji przez pracownika firmy Douglas jednocześnie - nie rozumiem, jak do tego mogło dojść i będę wdzięczna za jakąkolwiek informację zwrotną. Obecnie moje zamówienie posiada nowy nr i ma zostać wysłane do mnie dzisiaj razem z rekompensatą, za którą dziękuję - to miły gest ze strony sieci Douglas.

1 / 5 2018-06-02

Zamówienie złożone i niezwłocznie opłacone, kolejnego dnia BEZ SŁOWA WYJAŚNIENIA anulowane przez sklep. Po moim dociekaniu i pytaniu jak zamówić wskazany produkt, który nadal jest dostępny, w odpowiedzi otrzymałam tylko cytat z regulaminu, że sklep ma prawo anulować zamówienie. Ok, ja to rozumiem, ale nadal nie wiem jak kupić produkt, który mnie interesuje.... Obsługa i przekaz informacji bez szacunku do klienta, bardzo lekceważące traktowanie,

1 / 5 2018-05-31

Przesyłka nie jest ekspresowa. Produkty są super, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, abym otrzymała obiecywane próbki do przesyłki. NIGDY!

5 / 5 2018-05-12

Polecam. Błyskawiczna realizacja zamówienia, kosmetyki starannie zapakowane. Dołączone wszystkie zaznaczone próbki i prezenty.

3 / 5 2018-05-02

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

1 / 5 2018-04-23

Nieprofesjonalna obsługa, nie polecam zakupów w tym sklepie. Po tygodniu oczekiwania na paczkę, paczka w ekspresowym tempie wróciła do Douglas ponieważ wg DHL odmówiłem jej przyjęcia mimo, że kuriera nie było ani razu z tą paczką u mnie oraz była opłacona z góry. Obecnie jestem bez zamówionych produktów i bez wpłaconych pieniędzy bo zanim zwrócą to minie pewnie ze dwa tygodnie. Odradzam zakupy na Douglas.pl

2 / 5 2018-04-15

Dwa razy korzystałam z sklepu online i za każdym razem kończyło się problemem. Pierwszy raz dodałam do koszyka towar, którego już nie było chociaż mogłam go dodać, ale to nic. Ostatnio znów zrobiłam zakupy wysyłka szybka, ale niestety zamówiłam zły odcień podkładu. Uznałam, że zwrócę towar. Z infolinią kontaktowałam się 4 razy i wymieniłam kilka maili z obsługą. Ostatecznie okazało się, ze wielokrotnie byłam źle informowana przez Panią konsultantkę. Nie otrzymywałam w mailach załączników, a kiedy zażądałam sprawdzenia, podając dokładne czasy rozmów z kim rozmawiałam, zbyto mnie zdaniem: Nie było naszym zamiarem wprowadzenie Pani w błąd- zadowolenie Klienta to klucz naszej codziennej pracy, dlatego każda opinia, również nieprzychylna, jest dla nas bardzo ważna. Stanowczo nie polecam! Zresztą wielu blogerów odradza zakupy online nie bez przyczyny.

4 / 5 2018-04-14

Zamówienie złożyłam we wtorek,po 2 dniach paczka juz byla w paczkomacie,także ogromny plus. Aczkolwiek odradzam wybierania próbek,które proponują przy zakupie bo i tak ich nie wyślą.. A szkoda bo wybrałam próbki produktów nad ktorymi zakupem sie zastanawialam w DOUGLAS. W tym wypadku nie przetestuje i nie zakupie żadnego produktu. Pod tym względem jestem zawiedziona,ale ogólnie całokształt na plus.

4 / 5 2018-04-01

Jeśli chodzi o szybkość realizacji zamówienia - nie mam żadnych zastrzeżeń, paczki zawierały kompletne zamówienia, towary zgodne z opisem na stronie. Nie rozumiem natomiast dlaczego sklep reklamuje się z dodawania do zamówienia aż 3 próbek - ja dwukrotnie nie otrzymałam ani jednej! A zamówienia były na kwotę ok. 200-300 zł... Opakowanie -jak na tak luksusowe zakupy - nic szczególnego - bibułka i zwykły karton a do zabezpieczenia tylko 2 poduszeczki z powietrzem (palety cieni bałabym się zamówić...) Podsumowując jest ok, ale mogłoby być lepiej.

4 / 5 2018-03-17

Zamówienie szybko zrealizowane, wszystko ok.

5 / 5 2018-02-16

Bardzo bałam się zamawiać produkt przez Douglas.pl ze względu na komentarze negatywne na tej stronie .Ulubione perfumy były jednak w promocyjnej cenie i postanowiłam zaryzykować .Zamowiłam perfumy 14.02.2018r. po godzinie 18. Na bieżąco byłam informowana droga e-mail o trybie postępowania dotyczącym mojego zamówienia. Rano w piątek (16.02.2018r)otrzymałam smsa iż paczka została przekazana kurierowi i podano zbliżone godziny odnośnie doręczenia zamówienia .Kurier dzwonił kilka razy . Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i rzetelnie . Ładnie zapakowany i zabezpieczony towar , oczywiscie perfumy które zamawiałam -zapach pięknie się utrzymuje ,otrzymałam 3 próbki które wybrałam podczas zamówienia oraz 3 inne próbki w tym żel 75 ml tak jak było wszystko wykazane na zamówieniu. Jestem mega zadowolona ze wszystkich produktów oraz z całego przebiegu realizacji zamówienia. Cieszę się, że postanowiłam sie przekonać na własnej skórze jak persperuje Douglas.pl. Nie wiem skąd te negatywne opinie? Chyba wynikają z nieumiejętnosci posługiwania się komputerem\tel. Reasumując , dziś wiem ze nie będą to moje ostatnie zakupy u Państwa, każdemu polecam zakupy. Mój numer zamówienia to 01141506308716. Dzięki

5 / 5 2018-02-15

Ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zapakowane, dużo gratisów. Bardzo dziękuję i polecam

1 / 5 2018-01-21

Informacje o dostawie w 1-2 dni robocze można między bajki włożyć. Sklep nie dotrzymuje terminu dostaw.

4 / 5 2018-01-16

Pomimo szybkiej wysyłki, bezproblemowego dostarczenia oraz ładnie zapakowanych produktów zdecydowanie nie polecam sklepu douglas.pl - zarówno w wersji internetowej, jak i stacjonarnej. Ze względu na marki produktów i ceny, uważam, że sklep należy do luksusowych, a co za tym idzie, kobiety robiące tam zakupy też powinny czuć się "dopieszczone". W moim odczuciu tak nie jest. W zeszłym tygodniu zamówiłam produkty Estee Lauder na kwotę ponad 760 zł. Do przesyłki nie została dołączona ani jedna biedna próbka czegokolwiek. Nie jest to kwota idąca w tysiące, ale uważam, że sklep tej rangi powinien dodawać próbki i prezenty do każdego zamówienia nawet powyżej 100 zł, bez jakiś dziwnych zasad, że próbkę trzeba wybrać. Jeśli się nie wybierze to się nic nie dostanie. Sklep sam reklamuje, że dołącza prezenty do zamówień i 3 próbki do każdego zamówienia! jeszcze ta ulotka informująca o profitach z zamawiania na Douglas.pl - bezczelne. W sklepie pracują ludzie i to oni powinni dbać o klientów, czasem trzeba pomyśleć, jeśli trzeba to zmienić zasady, żeby tylko klienci byli zadowoleni. Ale co to obchodzi zarządzających, jeśli bez względu na moją opinię czy setki innych, on nadal będzie funkcjonował. Jeżeli chodzi wersję stacjonarną sklepu, to po pierwsze ceny, które są mocno oderwane od rzeczywistości - te same produkty można dostać dużo taniej nawet w innej drogerii, a jeszcze jak się trafi na promocję, to jest o wiele korzystniej. Przykład - perfumy Calvin Klein In2U w Douglas 230, czy 250 może więcej, w Rossmanie w promocji nawet 94 zł. Ostatnio przeraziła mnie też cena Yves Saint Laurant Touche Eclat, rok temu 140 zł, niedawno cena wzrosła do 195zł ! skąd Państwo biorą te ceny? Poza tym brak możliwości zwrotu pieniędzy - tylko na kartę podarunkową nawet jeśli kasjerka się pomyliła! Następnie: raz dostałam uczulenia po dobieraniu odcienia korektora, oraz zostałam namówiona przez panie na korektor w kredce Art Deco, który kompletnie nie nadaje się do użytku, ponieważ nie można go zatemperować! To wszystko składa się na to, że ilekroć zrobię zakupy w Douglas czuję się jakby ktoś zrobił mnie w balona za moje pieniądze. Dobrze by było, gdyby zarządzający wzięli tę opinię pod uwagę.

2017-12-24

W dniu 24.11 zapłaciłam za zamówienie, 28. 11 dostałam wiadomość o wysłaniu zamówienia, lecz w rzeczywistości paczka wtedy dalej leżała w magazynie. Dopiero 29 w ogóle pojawiła się w systemie InPost. Z racji "gorącego okresu mikołajkowego" nie było miejsc w paczkomatach, więc zamówienie odebrałam dopiero 2.06 od kuriera stacjonującego po paczkomatem. Co do samego zamówienia, jako prezenty miałam dostać box z miniaturami 2 sztuk perfum, różu, kremu oraz liotonu, który był dostępny od zamówień powyżej 299 zł. Niestety go nie dostałam, bo ponoć zapasy się wyczerpały. W zamian dostałam zestaw 6 próbek perfum dostępnych tylko w Douglas. Poza tym powinnam dostać kolejny "prezent niespodzianka", okazał się nim być mini pilniczek Douglas. Chodzi o zamówienie 01141502997787, na kwotę 559,20 zł. Nie ma sensu tyle czekać na zamówienie, lepiej kupić w perfumerii stacjonarnej.

4 / 5 2017-12-22

Nigdy więcej nie zrobię zakupów w żadnej perfumerii Douglas. Bardzo nieprzyjemna obsługa która stwarza tylko pozory że jest miła. Dostałam prosto w buzię od konsultantki makijażowej perfumami (psikiem) bardzo silnymi przez co natychmiast odezwała się moja alergia.

1 / 5 2017-12-17

Produkt bronzer mac był pokruszony w całości. Zrobiłam zwrot, przyszedł kolejny również w tak złym stanie. Nie polecam zamawiać w sklepie internetowym douglas. Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.

1 / 5 2017-12-12

Ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zapakowane, dużo gratisów. Bardzo dziękuję i polecam

1 / 5 2017-12-07

21.05 złożyłem zamówienie i otrzymałem informacje o wysyłce wraz z numerem klienta oraz numerem zamówienia. 23.05 ze względu na brak kontaktu kuriera zadzwoniłem do obsługi z pytaniem o przesyłkę: w odpowiedzi usłyszałem o ze blednie wydrukowano adres i aktualnie moja przesyłka jest być może w DHL - w każdym razie nie wiedza gdzie jest i mam czekac na mail, bo może się znajdzie. Przez 2 dni nikt nie zareagował ze klient zapłacił a towar nie został wysłany ...... jeśli szukacie pomysłu na szybki prezent to odradzam ten sklep i wracam do oczekiwania na mail

1 / 5 2017-11-29

Oczywiście , co do dodatkowych gratisów -to jak w poprzedniej opinii miały być 3 była 1 . Nie wiem jak z punktami bo przed świętami robiłam zakupy w Galerii Krakowskiej , zapłaciłam około 700 zł a na dzień dzisiejszy mam 140 ptk.????? Więc , chyba panienki biorą dla siebie.

2 / 5 2017-11-12

Jedynym plusem jest szybkość realizacji zamówienia. Reszta to burdel na kółkach. Zamówiłam kosmetyki jako prezent urodzinowy dla bliskiej osoby. Zaznaczyłam opcję pakowania na prezent i adres do wysyłki inny niż użytkownika tak aby paczka doszła do niej a rachunek do mnie. Kosmetyki NIE ZOSTAŁY zapakowane na prezent tylko WRZUCONE do pudla razem z opakowaniami prezentowymi a pod nimi RACHUNEK!!!! Probowałam skontaktować się z Douglasem jednak nikt nie odpisuje na wiadomosci. Nie polecam nikomu zakupów w tej perfumerii chyba że chce się rozczarować. Żenada.

3 / 5 2017-11-12

Już trzeci miesiąc czekam na moja wygraną z konkursu na Instagramie z peelingami Body Boom, choć w regulaminie pisze, że na wysyłkę nagród jest przeznaczony okres 30 dni roboczych. Po kilkukrotnym skontaktowaniu się z Biurem obsługi klienta i złożeniu zażalenia w tej sprawie nagrody nadal nie otrzymałam.

1 / 5 2017-11-07

Po malej potyczce moje zamowienie zostalo potraktowane priorytetowo i dostarczone do mnie w ekspresowym tempie. Jedynym minusem calej tej sytuacji jest poczatkowy brak komunikacji ze strony sklepu. Trzeba ze soba rozmawiac zeby uniknac niepotrzebnych spiec :-) Pracownicy napewno nie stronia od slowa 'przepraszam' co bardzo dobrze o nich swiadczy. Zmienilo to moje nastawienie o 180 stopni na plus. Wlasnie taki poziom obslugi powinien zostac zachowany. Jestem bardzo zadowolona z obrotu sprawy. Napewno nie beda to moje ostatnie zakupy. Bardzo dziekuje i pozdrawiam cieplo!

1 / 5 2017-10-28

W trakcie promocji -20% wycofali ze sprzedaży serum do oczu Este Lauder , po promocji produkt przywrócony- czyli promocją obejmują to co chcą czego chcą się pozbyć a nie wszystko -to nieuczciwe !!!!!

2017-10-21

Dotyczy sklepu we Wrocławiu w galerii Wroclavia- wszystko szło b dobrze , miło zostałam zaatakowana przez sprzedawcę, choć nie lubię tego, bo wolę sama zapytać jak coś będę chciała, ale dajmy na to, że niech bedzie iż zachecił mnie do zakupu , potem zaczął znosić produkty, bo nie bardzo mogłam utrafić z odpowiednim kolorem, i nie dajac za wygraną, a ja to nawet rozumiem, że chciał sprzedać, polecił mi produkt,który był kolorystycznie ok ale niestety cenowo niekoniecznie.Podziękowałam i wzięłam inne produkty.Nagle usłyszałam zdanie BEZ SENSU tak takie padły słowa.Zastanawiam się co to miało znaczyć?

3 / 5 2017-10-14

Zamawiając ostanio perfume w sklepie internetowym, podczas rozpakowywania przesyłki, nie otrzymałem 3 darmowych próbek, które są rzekomo dodawane do kazdej przesyłki.

1 / 5 2017-10-10

W sieci Douglas składałam zamówienia już kilkukrotnie i za każdym razem byłam zadowolona. Zaciekawił i zaintrygował mnie ostatni mój przypadek: 03.03.2019 (niedziela) złożyłam zamówienie (nr: 01141513915547) - zamówienie 06.03.2019 (środa) zostało anulowane przez sklep. Nie rozumiem, dlaczego tak się stało - osobiście tej anulacji nie dokonywałam, w mailu podana była informacja, że nastąpiło anulowanie ze względów technicznych oraz że nie jest możliwe ponowne wygenerowanie zamówienia. W dniu dzisiejszym (07.03), po telefonie do Biura Obsługi Klienta, zostałam poinformowana o pomyłce, błędzie technicznym oraz anulacji przez pracownika firmy Douglas jednocześnie - nie rozumiem, jak do tego mogło dojść i będę wdzięczna za jakąkolwiek informację zwrotną. Obecnie moje zamówienie posiada nowy nr i ma zostać wysłane do mnie dzisiaj razem z rekompensatą, za którą dziękuję - to miły gest ze strony sieci Douglas.

4 / 5 2017-10-06

Po malej potyczce moje zamowienie zostalo potraktowane priorytetowo i dostarczone do mnie w ekspresowym tempie. Jedynym minusem calej tej sytuacji jest poczatkowy brak komunikacji ze strony sklepu. Trzeba ze soba rozmawiac zeby uniknac niepotrzebnych spiec :-) Pracownicy napewno nie stronia od slowa 'przepraszam' co bardzo dobrze o nich swiadczy. Zmienilo to moje nastawienie o 180 stopni na plus. Wlasnie taki poziom obslugi powinien zostac zachowany. Jestem bardzo zadowolona z obrotu sprawy. Napewno nie beda to moje ostatnie zakupy. Bardzo dziekuje i pozdrawiam cieplo!

1 / 5 2017-10-04

Szczerze nie polecam!!!! Kupiłam perfumy na prezent przez sklep internetowy Douglas. Pomyliłam się - zamiast wskazać adres dostawy miejsce pracy gdzie jestem dostępna w godzinach pracy kurierów obsługujących sklep Douglas, wpisałam miejsce zamieszkania. Jest to ta sama miejscowość, ta sama dzielnica. Zadzwoniłam na infolinię Douglas. Zgłosiłam prośbę o zmianę adresu dostawy zamówienia - dokonaną przez ich stronę internetową. Skierowałam prośbę do Pani z infolinii, która potwierdziła, iż przesyłka jeszcze od nich nie wyszła. Niestety Pani z infolinii oświadczyła, że nie może pomóc, nie pomoże, nie podejmie kontaktu z magazynem, nie podejmie kontaktu z DHL, a skoro przesyłki nie odbiorę to zostanie ona zwrócona i tyle koniec tematu. Strasznie wkurzające jest takie podejście do klienta - każdy może się pomylić, warto sobie nawzajem pomóc. Brak chęci pomocy z drugiej strony - rażący.

1 / 5 2017-09-28

Informacje o dostawie w 1-2 dni robocze można między bajki włożyć. Sklep nie dotrzymuje terminu dostaw.

3 / 5 2017-09-25

Wysyłka ekspresowa, opakowanie i dodatki ok. Tyle plusów. Zamówiłam krem Estee Lauder, którego używam od dłuższego czasu. Pierwszy raz zamówiłam u nich. Pierwszy i ostatni. Przysłali mi krem trzyletni. Niezafoliowany, więc nie ma żadnej pewności, że nie był otwierany. Taka duża perfumeria i wysyłają kosmetyki luksusowe w takim terminie po dacie produkcji? Masakra. Nie polecam.

1 / 5 2017-09-18

Z reguły robię zakupy stacjonarnie w punktach Douglas, ale pod wpływem reklamy sklepu internetowego, ze towar jest dostarczony do 2 dni roboczych oraz, że do każdego zamówienia dodawane są 3 próbki gratis, postanowiłam zrobić zakupy przez internet. Po czym stwierdzam, że nigdy więcej! Po pierwsze sklep nie wywiązał w obiecanym terminie dostarczenia, ale to nie jest dla mnie kluczowe. Ważny jest dla mnie fakt, ze próbki, które miałam do wyboru w zamówieniu, były nie odpowiednie do mojego wieku i rodzaju skóry, w związku z tym zaryzykowałam - licząc na miłą niespodziankę i zaznaczyłam próbki niespodzianki. Faktycznie miałam ogromną niespodziankę, bo nie dostałam żadnych próbek. Ani jednej. A sklep reklamuje się, że do każdego zamówienia dodaje 3 próbki gratis. Jakby tego było mało, nawet do zamówienia bezczelnie została dołączona ulotka - 3 próbki gratis do kazdego zamówienia.Nie polecam !

4 / 5 2017-09-17

W sieci Douglas składałam zamówienia już kilkukrotnie i za każdym razem byłam zadowolona. Zaciekawił i zaintrygował mnie ostatni mój przypadek: 03.03.2019 (niedziela) złożyłam zamówienie (nr: 01141513915547) - zamówienie 06.03.2019 (środa) zostało anulowane przez sklep. Nie rozumiem, dlaczego tak się stało - osobiście tej anulacji nie dokonywałam, w mailu podana była informacja, że nastąpiło anulowanie ze względów technicznych oraz że nie jest możliwe ponowne wygenerowanie zamówienia. W dniu dzisiejszym (07.03), po telefonie do Biura Obsługi Klienta, zostałam poinformowana o pomyłce, błędzie technicznym oraz anulacji przez pracownika firmy Douglas jednocześnie - nie rozumiem, jak do tego mogło dojść i będę wdzięczna za jakąkolwiek informację zwrotną. Obecnie moje zamówienie posiada nowy nr i ma zostać wysłane do mnie dzisiaj razem z rekompensatą, za którą dziękuję - to miły gest ze strony sieci Douglas.

1 / 5 2017-09-15

Od zawsze byłem klientem sklepu Douglas, lecz po zakupach Online to się zmieniło. Zakupy Online w Douglasie to nie jest łatwa sprawa, a wszystko komplikuje się po zakupie …..wykonujesz przelew natychmiast po zakupie , a następnego dnia informują Cię ze zamówienie nie zostało opłacone. Pomimo tego czekasz - myśląc : zdarza się ,ale ….o dziwo mijają 3 kolejne dni, a przelew nadal nie jest potwierdzony , choć po 1-2 dniach roboczych paczka powinna być już u Ciebie . Interweniujesz , dzwoniąc na infolinie ( pomiędzy 9-17 w czasie pracy infolinii ) .....bez powodzenia :( , nikt nie pracuje , pozostawiasz numer aby ktoś oddzwonił - też nic, więc piszesz e-mail i.....po 8 godzinach oświecenie sklepu Douglas, to błąd systemu , mnóstwo zamówień itp. czytasz......paczkę niezwłocznie wysyłamy …..i rzeczywiście jest po 60 godzinach od zakupu. Próbowałem wyjaśnić proces zakupowy , korespondując z biurem obsługi ( p. Michał )…..jedyne co przeczytałem : to wina systemu, bo tak jest przy promocjach księgowanie środków trwa 48 godzin....o jednym prostym słowie mogę zapomnieć. Reasumując : NIE POLECAM , a już na pewno nie w czasie promocji - terminowość na 1 !!! Obsługa posprzedażowa jeszcze gorsza .

1 / 5 2017-09-05

Koszmar z dostawa. DHL, który realizuje dostawy, raportuje, ze nikogo nie zastaje w domu, podczas gdy cały dzień czekam. Nie pomaga telefon do firmy kurierskiej. Niestety rozmowa z konsultantka Douglas jest równie beznadziejna. Miałam wrażenie, ze Pani tłumaczyła kuriera, zamiast zadziałać jakkolwiek. Dziwne, bo przecież płaca za te przesyłki. Zamiast podziękować, bo przecież to podstawa do zwrotu opłaty za przesyłkę, usłyszałam kilka wytartych szlagierów, ze pani jest przykro... zero działania, zero reakcji. Więcej nie zamówię i nie polecam. Dodam, ze cała realizacja zamowienia trwała 8 dni...

1 / 5 2017-08-30

Zamówienie internetowe zostało anulowane, mimo że zamówiony produkt cały czas jest w ofercie. Na moje pytanie o powód otrzymałam odpowiedź, że Douglas ma prawo do anulowania zamówienia bez podania przyczyny.

5 / 5 2017-08-20

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

3 / 5 2017-08-09

Bardzo solidne podejście do klienta, dziękuję i pozdrawiam zespół BOK.

1 / 5 2017-08-06

Niestety, nie doczekam się zamówienia, które wysłane zostało 30.10.2017 kurierem DHL, który do tej pory nie zostawił ani awizo, ani znaku życia. Douglas umywa ręce- Pani na infolinii nic nie wie, maile nic nie dają. Zakup- prezent wart 300 zł. Chciałam się miło zaskoczyć i pierwszy raz kupiłam coś w tej drogerii- i ostatni. Nie wiem co teraz z przesyłką i pieniędzmi, bo zamówienie opłacone z góry. Nr zamówienia 01141502671303

5 / 5 2017-06-30

wszystko super!

1 / 5 2017-06-18

Mam podobną sytuacje do Pani Agaty. Obsługa tego sklepu to jakiś żart. Po interwencji w biurze obsługi klienta przychodzą nowe maile o ponownym nadaniu przesyłki- po czym o 19:57 przychodzi mail: Twoja przesyłka zostanie doreczona dziś 14:30-16:30........ ??? sprawdzam wiec w linku śledzenia przesyłki gdzie ona jest a tam komunikat : Aktualny status PRZESYŁKA W DORĘCZENIU Przesyłka została błędnie zaadresowana lub adres Odbiorcy jest niepełny. Prosimy o wypełnienie formularza. Zmień datę lub adres doręczenia Odbierz przesyłkę w punkcie DHL Beznadziejny sklep- beznadziejna obsługa. Dp sklepu internetowego douglas: Proszę mnie nie informować o godzinach pracy infolinii itd.Nie mam czasu ani wami kontaktować- od 5 dni czekam na produkt za który 5 dni temu zapłaciłem Ps. informacja o opóźnieniu: błednie wydrukowana etykieta :) Czy macie problem z przepisaniem dla DHL adresu dostawy ? bo nie dokonca rozumiem jak moźna błednie coś wydrukować ?

1 / 5 2017-05-12

Jestem zawiedziona sklepem douglas - 14.03.2018 złożyłam zamówienie na krem do rąk oraz od razu go opłaciłam metodą przelewy24 - nie kosztował on majątek no ale pomijając już to.. dostałam wiadomość mailową "z przykrością informujemy, ze zamówienie zostało anulowane z powodów technicznych" no okej.. z kolei dzisiaj 15.03.2018 złożyłam kolejne zamówienie na inny krem do rąk i również od razu to opłaciłam, niestety jestem rozczarowana gdyż znowu moje zamówienie zostało anulowane. Zapytałam co było przyczyną anulowania mojego już drugiego zamówienia w dodatku opłaconego! otrzymałam odpowiedz: ze "sklep internetowy douglas zastrzega sobie możliwość anulowania zamówienia bez podania przyczyny".. jestem mega zawiedziona, gdzie od razu moje zamówienia zostały opłacone a nagle douglas robi takie cyrki, no bez przesady. Przestane chyba polecać już ten sklep bo to jest niepoważne.

1 / 5 2017-05-04

Witam , W dniu 19.05.2018 dokonałam zakupów przez internet , zamówienie zostało opłacone tego samego dnia . Otrzymalam informacje o wysyłce wraz z numerem klienta oraz numerem zamówienia. Którego nie dało sie wyszukac na stronie DHL. 22.05 rozmawaialm z pracownikiem infolini douglas , powiedziano mi, ze bełednie wydrukowano adres i , żę przesylka dotrze do mnie 23.05 .2018 . 23.05.2018 otrzymalam również mail od ,,Douglas " z innym numerem przesylki , ktorego rowniez nie da sie wyszukac . Dzis jest 24.05 przesylki nadal nie otrzymalam , ponownie dzwonilam na inofilnie poinformowano mnie , ze kurier cofnąl przesylke . Po czym dostalam maila z DHL , że przesylka jest nadal u nadawcy. Pomijając fakt , ze punkty na karte douglas wcale mi sie nie nabily po dokonaniu zakupow , czy ktos jest w stanie to wytlumaczyc ?

2017-04-13

Perfumeria Dauglas oferuje klientom prezenty jeśli wydamy określoną sumę wabiąc na dobry prezent a w rzeczywistości dodają co innego gorszego jestem rozczarowana oszukiwaniem klienta reklamując to otrzymałam odpowiedź ,, z uwagi na brak na magazynie zamawianego przez Panią upominku, został do Pani skierowany inny'' czemu są robione te prezenty jak ich nie ma ?

1 / 5 2017-04-07

Serdecznie polecam Perfumerie Douglas w Stalowej Woli pracujące tam Panie są Fantastyczne pełne uśmiechu bardzo miłe i sympatyczne

2017-03-31

Przesyłka nie jest ekspresowa. Produkty są super, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, abym otrzymała obiecywane próbki do przesyłki. NIGDY!

3 / 5 2017-03-30

Oczywiście , co do dodatkowych gratisów -to jak w poprzedniej opinii miały być 3 była 1 . Nie wiem jak z punktami bo przed świętami robiłam zakupy w Galerii Krakowskiej , zapłaciłam około 700 zł a na dzień dzisiejszy mam 140 ptk.????? Więc , chyba panienki biorą dla siebie.

1 / 5 2017-03-28

Firma niepoważna. Zamówienie złożone 14 dni temu dalej nie dotarło. Odmawiają zwrotu pieniędzy. Ciągłe dzwonienie na infolinię to mnóstwo zmarnowanego czasu i strata pieniędzy za połączenie. Nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy otrzymam zamówienie. Zdecydowanie nie polecam.

Rzetelne opinie o Douglas.pl

Douglas.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.douglas.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0) 801 - 702 009

Komórka
-

Infolinia
(0) 801 - 702 009

Logowanie