Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Regatta.pl Opinie Klientów

4.09/5.00 - ilość ocen: 70
opinie o Regatta.pl
1 / 5 2021-06-27

Obsługa klienta pod wszelką krytyką! Za zakupiony towar nie mogę się doprosić korekty faktury po zwrocie. Napisałem jednego maila, potem drugiego, również cisza, zadzwoniłem więc na tę pseudo infolinię i tylko pozostało mi się nagrać, ponieważ połączenie z pracownikiem firmy to w sferze marzeń. Również nikt się nie odezwał. Minęły prawie dwa miesiące a faktury nie mam! Kpina z ludzi!! Zostawiłem sporo pieniędzy na zakupach w tej firmie, lecz dziś już wiem że nigdy więcej. Jak tak wygląda poszanowanie klienta, to aż strach pomyśleć jak wygląda proces reklamacji...

2 / 5 2021-06-22

Kupiłem polar i koszulkę polo. Jakość materiałów bardzo niska. To są ciuszki na jeden raz. Po pierwszym praniu już szmaty. Nie nadaje się do noszenia. Nigdy więcej Regatta.

5 / 5 2021-06-14

Zakupione buty okazały się dobre, ale nie były testowane jeszcze w bardzo trudnych warunkach. Niestety obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia. Brak możliwości kontaktu telefonicznego i personalnego z jakąkolwiek osobą, na maile odpisuje za każdym razem ktoś inny. Od trzech miesięcy nie mogę uzyskać faktury za zamówiony towar - firma tłumaczy się problemami technicznymi systemu. Kpina i oszustwo!!

5 / 5 2021-05-20

Nigdy nie kupujcie w tym sklepie !!!! Pani rekomendowała super buty, które się dosłownie rozpadły po kilku miesiącach i nie uznali mi reklamacji . Buty za 430 zł !!! Złodzieje i oszuści

1 / 5 2021-05-11

Bardzo odradzam, podejście do klienta olewcze, czas nadania przesyłki przekracza deklarowane 1-2 dni, do tego dochodzi 2 dni na kuriera czyli w sumie towar idzie 5 dni roboczych od płatności (serio w XXI wieku przesyłka idzie pięć dni) :( Proponuję kupującym uzbroić się w dużą dozę cierpliwości w wziąć pod uwagę spory zapas czasu na dostarczenie przesyłki.

5 / 5 2021-03-21

Sklep internetowy Regatta to jest porażka, a serwis jeszcze gorszy. Zakupiłam dwie pary spodni w różnych rozmiarach, gdyż podana rozmiarówka w tym sklepie pozostawia bardzo wiele do życzenia. Gdy wybrałam już dobry rozmiar spodni postanowiłam odesłać drugą parę w innym rozmiarze, i okazuje się, że dane do zwrotu nie zawierają kompletnych informacji tj brak telefonu komórkowego oraz adres e-mail ( który zdobyłam, ale nie jest zwykłą czynnością ), w związku z czym nie może się wygenerować etykieta. Pisząc a-maile, działa tam mnóstwo autoresponderów, które tak naprawdę nie załatwiają kłopotów klientów. Pisząc metodą prób i błędów na różne adresy w końcu poczułam z drugiej strony czynnik ludzki, lecz niekompetentny. Na chwilę obecną nie mogę zwrócić spodni, gdyż z powodu braku danych nie generuje mi się etykieta. Czekam na razie, zobaczymy co dalej ? Zwrot zajął mi póki co dużo czasu i dalszym ciągu bezskutecznie.

1 / 5 2021-03-03

obsluga nie zna angielskiego dla nich spiced apple to samo co red odradzam zakupy Rozmiarowka zanirzona

1 / 5 2021-01-31

Kupiliśmy z narzeczoną u nich kurtki "trekingowe". Pierwsza poci się jak jakiś knur i jakakolwiek aktywność fizyczna w niej oprócz spacerku z małym nieszarpiącym pieskiem jest absolutnie niemożliwa. Druga oddycha poprawnie ale już pierwszego dnia zaczeła pruć się na kieszeniach i poszła pentelka podtrzymująca podszewkę!!! Nie chcę nawet myśleć, co będzie po kilku miesiącach użytkowania... Serwis uważa, że źle nosimy kurtki, albo używamy złej odzieży pod spód. :-D. Stanowczo nie polecam

1 / 5 2021-01-31

Kupiłam w Reggacie damska kurtkę zimową Brigid i jest to najgorsza kurtka jaką w życiu miałam. Nawet podczas najmniejszego wysiłku, np.spaceru, kurtka jest mokra w środku, do tego stopnia, że widoczne są krople wody. A miała to być kurtka trekkingowa. Napisałam do sklepu w tej sprawie. Odpisano mi, że może powinnam ubierać pod kurtkę lepsze rzeczy. Tylko że raz miałam na sobie bieliznę termoaktywną i polary renomowanej firmy, a kolejny raz sweter 100% wełny. Trzeci raz nie odważyłam się jej założyć. Bardzo nie polecam tego modelu kurtki.

5 / 5 2021-01-31

Kupiłam w Reggacie damska kurtkę zimową Brigid i jest to najgorsza kurtka jaką w życiu miałam. Nawet podczas najmniejszego wysiłku, np.spaceru, kurtka jest mokra w środku, do tego stopnia, że widoczne są krople wody. A miała to być kurtka trekkingowa. Napisałam do sklepu w tej sprawie. Odpisano mi, że może powinnam ubierać pod kurtkę lepsze rzeczy. Tylko że raz miałam na sobie bieliznę termoaktywną i polary renomowanej firmy, a kolejny raz sweter 100% wełny. Trzeci raz nie odważyłam się jej założyć. Bardzo nie polecam tego modelu kurtki.

Rzetelne opinie o Regatta.pl

Regatta.pl

Siedziba
Modlnica

WWW
http://regatta.pl

Email
[email protected]

Telefon
122919111

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie