Kategorie: / Foto / RTV / AGD / Ogród / Odzież i Obuwie / Dom / Zegarki i biżuteria / Sport

Mall.pl Opinie Klientów

2.71/5.00 - ilość ocen: 129
opinie o Mall.pl
5 / 5 2021-10-20

Odradzam zakupy w sklepie internetowym Mall i przestrzegam wszystkich przed błędem który Ja zrobiłam. Banda oszustów. Zakupiłam dmuchawe do liści FIR. Gardena, zareklamowałam ją, bujałam się reklamacją z nimi 2 miesiące, a na koniec odesłali mi niekompletny a powiedzieli, że wszystko było. Czyli ze tego nie będę mogla zareklamować ponownie gdyby co bo jest niekompletne. Problem z kontaktem, z kurierem ze wszystkim. Porazkaaaa

1 / 5 2021-08-28

Zamówiłem u nich telewizor. Normalna dostawa jest darmowa trwa ok 6-7 Wybrałem szybką dostawę "comfort" żeby TV był 2-3 dni szybciej oraz w godzinach 18-20 po pracy Ta ekstra szybka dostawa kosztowała ekstra aż 116 Telewizor dotarł 7 dni od zamówienia w samo południe. Napisałem reklamację by zwrócili mi te 116zł za ekspres i dostawę po pracy. Firma zaproponowała mi kupon rabatowy na 10zł !! Chaos i bałagan plus bezczelność to moje wrażenia po zakupie.

1 / 5 2021-03-15

ZDECYDOWANIE ODRADZAM! Już drugi raz się naciąłem na ten sklep. Najlepiej się wczytać w regulamin ze przesyłając im gotówkę nadal nie jest zawarta umowa sprzedaży wiec czekać można ile cierpliwości starczy... reasumując, sprzedają towar którego nie maja a później trzeba prosić się o własne pieniądze. Plan na biznes idealny. Drugi tydzień czekam za zwrotem środków...

1 / 5 2021-02-13

Nie polecam tego sklepu. Sprzedają towar którego nie mają na stanie. Na maila odpisują jak im się zachce. Jakiejs rekompensaty za anulowane zamówienie nie mogłam się doprosić. Dopiero po kilku telefonach raczyli odpisać na maila i zaproponowali marne 20zl zniżki na kolejne zakupy, finalnie i tak nie wysłali kodu rabatowego, a dłużej czekać już nie mogłam i zamówiłam gdzie indziej, mając pewność że chociaż zrealizują zamówienie. Pani pracujące na infolini też niekompetentne. Mówią co innego a robią co innego. Na maila powiedziano mi że będę czekała do godziny, a czekałam ponad dzien. Podejście do klienta na poziomie zerowym. Nigdy nie zamówię więcej z tego pseudo sklepu. Wolę zapłacić więcej ale mieć pewnosc że dostawa do mnie dojdzie.

5 / 5 2021-02-13

Nie polecam tego sklepu. Sprzedają towar którego nie mają na stanie. Na maila odpisują jak im się zachce. Jakiejs rekompensaty za anulowane zamówienie nie mogłam się doprosić. Dopiero po kilku telefonach raczyli odpisać na maila i zaproponowali marne 20zl zniżki na kolejne zakupy, finalnie i tak nie wysłali kodu rabatowego, a dłużej czekać już nie mogłam i zamówiłam gdzie indziej, mając pewność że chociaż zrealizują zamówienie. Pani pracujące na infolini też niekompetentne. Mówią co innego a robią co innego. Na maila powiedziano mi że będę czekała do godziny, a czekałam ponad dzien. Podejście do klienta na poziomie zerowym. Nigdy nie zamówię więcej z tego pseudo sklepu. Wolę zapłacić więcej ale mieć pewnosc że dostawa do mnie dojdzie.

1 / 5 2020-12-10

ODRADZAM TEN SKLEP. Zero kontaktu!!! opis produktu niezgodny z rzeczywistością - brak informacji na temat niekompletnego urządzenia wielofunkcyjnego - w opisie nie podano, że będzie trzeba dokupić toner, którego cena jest połową ceny urządzenia!!! SKLANDAL. Brak szacunku do klienta. Pomimo WYRAŹNEJ PROŚBY o kontakt telefoniczny ze mną olali temat. Zwykle nie piszę negatywnych komentarzy, bo szanuję prace innych, ale pracownicy sklepu okazali mi totalną ignorancję, dlatego może to, co piszę będzie WYRAŹNYM OSTRZEŻENIEM przed zakupami w tym sklepie.

1 / 5 2020-07-22

Sklep przetrzymuje paczki oznaczone jako gotowe do nadania (firma kurierska otrzymała numer paczki, ale nie dostała samej paczki). Po kilku dniach zrezygnowałem z zakupu i tu pojawił się problem ze zwrotem pieniędzy, gdyż Mall.pl nie przestrzega terminów wynikających z przepisów prawnych obowiązujących w Polsce. Zdecydowanie nie polecam.

3 / 5 2020-07-06

Zamówiłam w piątek wieczorem, w poniedziałek odebrałam osobiście z magazynu we Wrocławiu. Jedynie co mi się nie podobało,to że przed złożeniem zamówienia wysłałam zapytanie do mall.pl czy klimatyzator, którym byłam zainteresowana jest na miejscu w magazynie, czy będzie trzeba go dopiero sprowadzać ? Otrzymałam dość szybką odpowiedz,że nie ma go w magazynie we Wrocławiu i będzie trzeba czekać kilka dni by go sprowadzić. Tak jak wyżej napisałam,że zamówiłam w piątek wieczorem a w poniedziałek już odebrałam,czyli był w magazynie! Nie podobało mi się również to,że odbierając towar i płacąc na miejscu nie uwzględniono mi 30% upustu. W dniu odbioru ten klimatyzator był tańszy o te 30%, jeśli bym o tym wiedziała w momencie odbioru, po prostu bym go nie odebrała i zamówiła ponownie. Niestety o tym 30% upuście dowiedziałam się wieczorem po przywiezieniu klimatyzatora do domu. Uważam,ze płacąc za towar w dzień promocji, powinna być uwzględniona ta promocja. Natomiast, bardzo mi się podobało to,że młody pracownik,który sprzedawał mi klimatyzator, wyszedł za lady i sam zaoferował pomoc w zaniesieniu 30kg klimatyzatora i zapakowania go do samochodu.

1 / 5 2020-06-17

TEN SKLEP TO TRAGIEDIA! TU PRZESYŁKI DOCHODZĄ DO NAS JAKBYŚMY ZAMAWIALI W ALIEXPRESS!

1 / 5 2020-05-11

Odradzam. Omijajcie szerokim łukiem. Najgorszy sklep z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Wysyłają potwierdzenie nadania przesyłki, a jak się okazuje przesyłka jest w magazynie w Czechach i przyjeżdża do PL za 4 dni - a oni już niby nadali przesyłkę do mnie. Przez 3 dni słyszałem, że towar właśnie wjechał na magazyn w PL i do wieczora będzie wydany kurierowi. A u kuriera ciągle był komunikat, że wygenerowano tylko elektroniczny dokument. Dostawa telefonu po 1,5 tygodnia. Szkoda czasu za troszkę niższą cenę. Sklep tragedia. Po długim szukaniu znalazłem numer na infolinię, bo na stronie nie było. A tak informacja, że nie można odstąpić od umowy chyba, że przesyłka zaginie to wtedy dopiero po 2 tygodniach. Dajcie sobie spokój z zakupami w tym sklepie.

1 / 5 2019-03-20

Masakra. Nigdy więcej kasa wpłacona przesyłki brak. Zero kontaktu ze sklepem .....

2019-03-17

Zamówiłam ep pieska 17 lub 18 grudnia..mial być 20 u mnie. BRAK. Ponownie zamówiłam i miała być 24.12 oczywiście brak dostawy. Jest 27 i nadal nie ma. Dziecko nie dostało wymarzonego prezentu. Ta firma to jakaś pomyłka. Z systemu od razu przychodzi powiadomienie od DHL, a tak naprawdę paczka w ogóle nie jest ruszona do wysyłki.

2019-03-09

Nie otrzymalem maila z danym do wpłaty , ktory by uruchomił wysyłkę towaru, dopiero przez przypadek dzwoniąc dowiedziałem się że na miejscu nie mogę opłacić części zamówienia (tylko przelew), poprosiłem o dane wpłaty wysłałem przelew natychmiastowy, ale mimo to dostałem informacje, że wplata będzie zaksięgowania na drugi dzień... Towar byl mi potrzebny na urlop, a przez opieszałość pracowników mall.pl i dziwne standardy mieć towaru nie będę ! Drugi raz się zastanowię czy w tym sklepie zrobię zakupy...

2019-03-08

1,5 miesiąca czekam na zwrot kosztów sprzętu odesłanego do serwisu w ramach gwarancji. Prawo do zwrotu przyznał mi producent (brak części zamiennych). Poziom obsługi klienta żenujący, brak kompetencji, zwłaszcza umiejętności czytania ze zrozumieniem woła o pomstę do nieba. Po moim nacisku (telefon, e-mail) odpowiedź na pytanie kiedy będzie zwrot cytuję: "za kilka dni roboczych". Mam wszystkie potrzebne dokumenty i wydawało by się, że będzie prościej.

1 / 5 2019-03-07

Niestety zostałam oszukana , wpłaciłam pieniądze i nie otrzymałam zamówionego produktu , niestety wyglada na to ze ten sklep juz nie zrealizuje żadnego zamówienia , zero kontaktu ani telefonicznego ani mailowego , czy ktoś może doradzić gdzie należy zgłosić oszustwo internetowe?

2019-03-05

Bardzo dziwna polityka reklamacyjna. Leżak za ponad 100 zł przetarł się na szwie może po 10 użyciach, a według sprzedawcy się zużył.

2 / 5 2019-02-17

ROZCZAROWANIE!!!!! Absolutnie nie polecam, towaru nie otrzymałam, czekam i czekam! DHL express? Gdzie niby jestes! Telefonow nie odbierają, na maile nie odpisują! Koszmar! Dziecko czeka i czeka na basen!

3 / 5 2019-02-11

Tragiczny sklep, radzę wystrzegać się zakupów na mall.pl. Żałuję, że nie sprawdziłam wcześniej wnikliwie jakie ma opinie. Prawie tydzień księgowali moją wpłatę (przez PayU!!!!), wysyłając mi w tym czasie maile z automatu, informujące o tym, że mam zapłacić za zakupy. Na moje wiadomości odpowiadał mi automat dopóki nie zagroziłam, że zgłoszę sprawę na policję. BRAK NUMERU TELEFONU, obsługa klienta DRAMAT, odpowiadają na maile po kilku dniach. Zamówienie zrobiłam ponad tydzień temu a do tej pory potrafili jedynie wygenerować numer przesyłki, która nie została jeszcze przekazana kurierowi. Zablokowali mi środki finansowe, a na moje pytanie, kiedy mogą wysłać paczkę (z zastrzeżeniem, że jak nie w najbliższych dniach to chce zwrot pieniędzy) dostałam odpowiedzieć po 2 dniach, że wpłata została zaksięgowana i paczka jest przekazana kurierowi. Od tamtej pory minęły 4 dni, a kurier paczki jeszcze nie dostała. ODRADZAM!!!!

2019-02-03

Specjalnie wcześniej zamówiłam prezenty na świeta 10.12, do tej pory nie przyszły - 11 dzień. Nigdy już nic nie kupię w tym sklepie, będe się wystrzegać. CO z tego że było taniej o pare złotych jak teraz za zwrot zapłacę wiecej za przesyłkę. I w ostatniej chwili latam za prezentami bo tamte nie przyszły. Nie polecam!!!!

3 / 5 2019-02-02

Zamówiłem telefon Honor Play, w pudełku brak słuchawek i silikonowe go etui które honor daje z każdym telefonem honor play, pozatym telefon nosi ślady użytkowania niewielka rysa na górze pasek anteny, brak przedniej folii na wyświetlaczu, a na tyle telefonu folia po między która a telefonem jest brud i pęcherzyki powietrza co świadczy o nie fabrycznym przyklejania, czyli prawdopodobnie telefon powystawowy lub używany. ODRADZAM ZAKUP W TYM SKLEPIE

2019-01-29

Od 40 dni czekam na zamówiony towar.Trzy razy dzwoniłem z interwencją,zapewnienia że sprawa będzie załatwiona i nadal nic .NIE POLECAM.

2 / 5 2019-01-25

Działanie tego sklepu to porażka. Panuje w nim totalny bałagan. Od tygodnia nie mogę doczekac się zwrotu pieniędzy po rezygnacji z zamówienia. Po tym jak złożyłem oświadczenie o odstąpieniu od umowy, 2 dni później sklep jednak wysyła do mnie zamówiony produkt. Wskutek mojej interwencji kurier zostaje cofnięty. Przez kolejne dni pisze maile z prośba o zwrot środków. Dzwonię także w tej sprawie do sklepu. Po wysłaniu maila za każdym razem otrzymuje generowana automatycznie informacje, ze sklep wróci do mnie z odpowiedzią w kolejnym mailu. Przez tydzień nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. Dzisiaj otrzymałem smsa z firmy kurierskiej, ze kurier będzie doręczal mi znowu te sama przesyłkę, czyli te z której zrezygnowałem tydzień temu, korzystając z ustawowego prawa do odstąpienia od umowy zawieranej na odległość, czyli za pośrednictwem internetu. Jakość sklepu i obsługi klientów ocenia się między innymi biorąc pod uwagę to, w jaki sposób sklep wypełnia swoje ustawowe obowiązki wobec klientów. Ten sklep ich nie wypełnia, dlatego zdecydowanie go nie polecam.

2019-01-22

Kup prezenty pod choinkę dla wnucząt w MALL. Święta będą miłe, ciepłe jak mięciutki szal. Paczka przyjdzie w mig. Wnucząt radosny krzyk. Umili nam święta, które każdy zapamięta. I po prezenty znów wróci do MALL.

2019-01-21

Niepoważna firma. Czekałem na opłacony przelewem towar 11 dni i....się nie doczekałem. Zero odpowiedzi na maile, mają klienta w d...e. Po długich poszukiwaniach znalazłem telefon do nich. Jakieś debilnej muzyki nasłuchałem się w sumie że 3 godziny (3 rozmowy) zanim ktoś odebrał. Miła Pani stwierdziła, że właściwie to ona nic nie wie, co jak i dlaczego. Teraz czekam na zwrot pieniędzy, zobaczymy jak długo. Nie polecam. Omijać z daleka!

5 / 5 2019-01-20

Zamówiłem klocki Lego Dom Przyjaźni z opcją najtańszej wysyłki czyli przedpłata na konto... Po tym jak przelałem pieniądze coś mnie skusiło aby poszukać opini o sklepie... Trafiłem tu i jakież stresy miałem przez te Wasze komentarze ze głowa mała... Po prostu pogodziłem się że kasa sobie poszła i klocków nie będzie na bank bo tyle można wywnioskować po tej stronie... Po dwóch dniach klocki były u mnie, wszystko ok, dobrze zapakowane itp... Ja osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć o sklepie a co do numeru telefonu info którego piszecie ze nie ma to podpowiem że jest taki, wystarczy troszkę chcieć go znaleść... Dziekuje mall za udane zakupy... Pozdrawiam Marcin

1 / 5 2019-01-15

Totalna porażka, zamówienie 2 tygodnie temu na huśtawkę ogrodową, brak dostawy, brak kontaktu - emaile wracają bo skrzynka odbiorcy zapełniona, zero kontaktu, ponad 1500 złotych zapłacone kartą przy zamawianiu i tyle. Teraz tylko chciałabym odzyskać wpłacone pieniądze.

2 / 5 2019-01-09

Nie polecam tego sklepu, brak numeru tel. do kontaktu, brak odpowiedzi na maile. Niby numer przesyłki jest ale zamowienie nie wyszło ze sklepu od 22.11! Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów!!

3 / 5 2018-12-29

Jedyną zaletą sklepu są produkty wysokiej jakości w niższej, konkurencyjnej cenie. Jednak niestety, na moją ocenę wpływ miał szereg wad tego sklepu: - dodzwonić się na infolinię to niezły test cierpliwości (co najmniej 5 minut zanim ktokolwiek podniesie słuchawkę) - w ogóle znaleźć numer na infolinię na ich stronie to też ciężkie zadanie - zero kontaktu ze strony sklepu w momencie niedoręczenia przesyłki (kurier nigdy nawet nie spróbował przesyłki doręczyć, od razu zwrócił do mall.pl, po kilku dniach od zwróconej paczki sama skontaktowałam się ze sklepem - brak inicjatywy z ich strony) - tylko jeden możliwy rodzaj wysyłki paczki, czyli za pośrednictwem kuriera DHL (proszę poczytać opinię o tej firmie w internecie, jedna z najgorszych!) - bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę (ponad 2 tyg. w wyniku całego zamieszania) Ogólnie ODRADZAM korzystania z usług tej firmy!

2 / 5 2018-12-27

Oszusci - kupilam u nich perfumy. Czekalam 2 tygodnie. Po moim mailu napisali, ze odwolali zamowienie. Dopiero wtedy odeslali pieniadze. Nie polecam !!!!!!

1 / 5 2018-12-26

Obsługa fatalna. Oferują opcję odbioru wysyłki w wybrany przez kupującego dzień ale nie zwracają na to uwagi. Zamówienie traktowane jest jak inne, które mają tańszą wysyłkę. Skoro nie potrafią wywiązać się z takiej formy wysyłki to nie powinni jej oferować. Gdzieś na stronie ukryta jest informacja, że wysyłka może się opóźnić o jeden dzień, ale ile trzeba się naklikać, że jestem pewna, że praktycznie nikt o tym nie wie, chociaż według mnie taka informacja może dotyczyć przesyłek, które nie płacą dodatkowo za dostarczenie na konkretny dzień. Żenada, zero szacunku do klienta.

3 / 5 2018-12-24

Nigdy w życiu nie byłem tak źle obsłużony. Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek zakupy. Nawet jeżeli cena w mall.pl jest dużo niższa niż u konkurencji nie warto tracić nerwów. W niedzielę zamówiłem słuchawki, których pilnie potrzebowałem na kolejną sobotę. Adres dostawy znajdował się kilka kilometrów od siedziby Mall.pl, przesyłka była opłacona, więc dostarczenie tam paczki nie wydawało się trudnym zdaniem. Ale nie dla Mall.pl. W każdym normalnym sklepie przesyłka została by wysłana w poniedziałek rano i dotarła do mnie we wtorek. Tymczasem tutaj wysyłka została dokonana w środę (4 dni po zamówieniu), a kurier zadzwonił zapytać czy jestem na miejscu i jestem gotowy na opłacenie przesyłki. Odpowiedziałem mu, że ta przesyłka jest opłacona z góry, Polecił mi skontaktować się z moim ulubionym sklepem, gdzie na infolinii dostałem informacje, żeby nie odbierał tej przesyłki, oni załatwią sprawę z DHLem. Przekazałem tą informacje kurierowi. Po jakimś czasie skontaktowałem się z infolinią DHL, gdzie okazało się, że sprawa wcae nie jest załatwiona. Dzwoniłem od tego momentu kilka razy do DHLa i mall.pl aż do piątku kiedy faktycznie pobranie zostało anulowane. Ale pani z DHLa powiedziała że teraz mogą być one dostarczone najszybciej we wtorek (9 dni po zamówieniu, 4 dni po ostatecznym terminie na który były potrzebne). Obecnie nie mam ani pieniędzy ani słuchawek i czekam na zwrot pieniędzy.

5 / 5 2018-12-15

Super szybka przesyłka! Polecam! Paczka dotarła w 2 dni, a zaznaczam, że mamy okres przedświąteczny, więc punktualność i dotrzymanie terminów to dość duży wyczyn. Cena znacznie niższa niż na innych stronach.

5 / 5 2018-12-11

Zakupiłam karmę dla pasa (pierwszy raz w mall), akurat trafiłam na problemy techniczne i moje zamówienie zostało zrealizowane z opóźnieniem . Na szczęście zostałam poinformowana o nowym czasie dostawy wcześniej, i zaproponowano mi natychmiastowy zwrot pieniędzy jeśli bym chciała zrezygnować. Problemy techniczne zdarzają się w każdym sklepie internetowym, lecz nie każdy umie sobie z nimi tak radzić i dbać o klienta jak mall. Z pewnością to nie ostatnie moje zamówienie w tym sklepie... polecam!!!

1 / 5 2018-12-10

Jak najdalej od Mall. pl Zero kontaktu i tylko udają że wysyłka paczki. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów

2 / 5 2018-11-24

Zamowienie expres przychodzi po 6 dniach Zwalają na DHL a paczkę Ex wysyłają dopiero 5 dnia Nie polecam nikomu szkoda czasu i nerwów Koniec nigdy więcej

2 / 5 2018-11-23

Zdecydowanie nie polecam. Zamówiłam 13 stycznia perfumy na prezent. Przyszły 16 stycznia w pogniecuonym pudełku zewnętrznym. Pudełko perfum ròwnież pogniecione i perfumy inne niż zamawiałam. Tańsza wersja samsary. Dobrze że zrobiłam screen ich strony. Zadzwoniłam z reklamacją z info, że perfumy inne od zamawianych w pogniecionym pudełku i że na sobotę potrzebuję na prezent. Poprosili o wiadomość email. Po rozmowie wysłałam wraz ze zdjęciami. Łaskawie odezwali się w piątek żeby wskazać w hakim dniu roboczym kurier może przesyłkę odebrać. Za nic mają to, że człowiek ma zablokowane pieniądze i pozostaje bez prezentu. Nie polecam!!!!!!!!

2 / 5 2018-11-22

Nie polecam sklepu, zależało mi na szybkiej wysyłce dlatego wybrałem ten sklep ponieważ oferował DHL Express z możliwością wyboru dnia doręczenia. Niestety zamiast we wtorek dostałem przesyłkę w piątek. Odpowiedź na maila z reklamacją otrzymałem po trzech dniach, jak już dostałem przesyłką z informacją że przesyłka do mnie dotarła, naprawdę? Na infolinii nikt nikt nie odbiera telefonu mimo że próbowałem się dodzwonić przez kilka dni... Innymi słowy mówiąc, obsługa klienta jak w PRL albo gorzej.

2 / 5 2018-11-22

Nie polecam sklepu internetowego mall.pl - wprowadzają Klienta w błąd pobierając wyższą kwotę za przesyłkę, za szybkie dostarczenie towaru, a nie realizując tego usprawiedliwiając się, że mogą mieć jeden dzień dodatkowo na realizację - śmiech. Takie postępowanie powinno być zgłaszane do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Na zgłoszoną reklamacje zaproponowano mi 10 zł na kolejne zakupy, a po zgłoszeniu zażenowania taka propozycją odp. brzmiała: "najmocniej przepraszamy za powstałe niedogodności." Klienci omijamy ten sklep!

3 / 5 2018-11-20

Wielki negatyw!!! Odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówiłam towar na raty. Produkt przyszedł po pewnym czasie, ze względu na formalności banku. Problemy zaczęły się w momencie oddania towaru, który nie spełniał oczekiwań. Firma nie odpowiada na maila, jak już napisze, to celowo przeciąga sprawę. Wysyła fikcyjne potwierdzenie wykonania przelewu! Aktualnie milczy! Sprawa zostaje skierowana do Rzecznika Praw Konsumenta, a następnie na Policję bądź do sądu!!!

5 / 5 2018-11-12

Z opini ktore czytalam bardzo balam.sie zamowic z tego skelpu. ZAMÓWIŁAM WIOZEK KTORY BYL 400zl tańszy niż w innych sklepach:)i powiem wam płatność za pobrniem z obawy ze cos bedzie nie tak...a tu mega mile zaskoczenie paczka po 2 dniach trafila do mnie i wszystko bylo wpoarzadku:)wozek sprawy i jestem mega zadowolona polecam

2018-11-01

Dno! Omijajcie ten sklep. Nie zamrażającej swoich środków pieniężnych . Nie dość ze nie realizują zamówień, nie idzie doprosić się kontaktu zwrotnego to po kilkanaście razy upominam się o zwrot przelanych środków i kolejny tydzień na koncie pusto! Dramat

5 / 5 2018-11-01

Zamówiłem fotelik z dostawą na konkretny dzień aby być pewnym, że fotelik dojdzie na czas (prezent), fotelik był dostępny w magazynie. Dostawa za dodatkową opłatą, fotelik nie doszedł na czas. Sklep nie odpowiada na kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Nie poleacam jeżeli zależy na szybkiej dostawie.

2 / 5 2018-10-31

Wprowadzanie klienta w błąd,zwalanie winy na serwis Ceneo.pl gdzie wina była po stronie Mall.pl nie polecam i nigdy juz nie kupie u nich niczego

2 / 5 2018-10-27

Nie polecam tego sklepu. Z każdymu zakupami u nich mailem problemy. Już nic nigdy u nich nie kupię.

5 / 5 2018-10-17

Obawiałem się, że paczka nie przyjdzie, ze względu na to, że produkt był bardzo nowy i jeszcze ciężko dostępny w Polsce, ale obyło się bez problemów. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ zamówiłem paczkę w sobotę i w czwartek już była u mnie.

2018-10-06

Sklep nie jest godny polecenia. Sprzedają towar, którego nie maja na magazynie, rzekomo mogą sprowadzić od dostawcy, ale w naszym przypadku przez prawie trzy tygodnie nie doczekaliśmy się zamówionej przesyłki. Brak informacji, ze Dostawa została przeniesiona na inny dzień. Finalnie anulowałam zamowienie. Jedyny plus to, ze zwrot pieniędzy był błyskawiczny. Ale ogólnie na pewno już nie zrobię zakupów w tym sklepie i na pewno nie będę go polecać innym.

3 / 5 2018-10-06

ODRADZAM 2 tygodnie użeram się z nimi na infolini można czekać do us....ania zamówiłem perfumy rzekomo wysłali tylko nie doszły teraz sie szarpię o zwrot kasy jakiś CYRK żenada

2 / 5 2018-09-26

Nie polecam omijajcie szerokim łukiem. Zamówiłem towar nie doszedł , zrezygnowałem i poinformowałem,aby sklep zwrócił pieniądze. Pieniądze nie wpłynęły dzwoniłem na infolinie i pani mi oznajmiła że jest wszystko ok i wyjąśnią sprawę w księgowości. Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia.

2 / 5 2018-09-23

Nie polecam i przestrzegam!. Zamówiłam pralkę, długo czekałam na realizację zamówienia. W końcu pralka przyjechała ale uszkodzona!!!. Nie przyjęłam przesyłki i od razu napisałam, że odstępuję od umowy i proszę o natychmiastowy zwrot pieniędzy. od 15.05 do dnia dzisiejszego 04.06 pieniędzy nie otrzymałam!!!

5 / 5 2018-09-23

Pierwszy raz robiłam zakupy na MALL.pl. Trafiłam tutaj przez przypadek, szukałam fajnego zestawu garnków kempingowych i wyszukiwarka podpowiedziała mi ten sklep. Długo się zastanawiałam, czy kupić - bo nie mogłam uwierzyć, że może być aż tyle TANIEJ niż wszędzie indziej. Różnica w cenie była kolosalna. A jestem tym typem konsumenta, który najpierw dużo analizuje - porównuje oferty, zanim podejmę decyzję. Kupiłam na MALL.PL i i jest :-) Garnki przyszły w ekspresowym tempie. Są zgodne z opisem i aż nie mogę doczekać się wyjazdu, by ich użyć! :) Rejestracja i zakup w sklepie zajęły mi tylko 2 minuty. Polecam też kontakt z obsługą klienta - odpisują szybko i konkretnie. Teraz, gdy będę chciała coś kupić, z pewnością zacznę od MALL.PL.

5 / 5 2018-09-18

Paczka dotarła znacznie wcześniej niż przewidywałam. Już kilka razy robiłam zakupy w tym sklepie i zawsze sprawnie, szybko. Mimo okresu przedświątecznego DHL też dostarczyło paczkę expresowo. Sklep bardzo często robi fajne promocje . odnośnie zamówionego sprzętu wypowiem się zbierając opinie obdarowanych. polecam sklep bez zastanowienia

2 / 5 2018-09-14

Niestety nie mogę polecić usług tego sklepu. 5 czerwca zamówiłem towar, który miał być prezentem dla dziecka. W trakcie realizacji zamówienia ktoś z firmy mall.pl wpisał błędny adres na który miała być dostarczona przesyłka. W efekcie firma DHL, pomimo prób z mojej strony - korekty adresu nie dostarczyła mi towaru. Przedstawiciele mall.pl nie odpowiedzieli na moja pisemną reklamację. Zero odzewu. Nawet słowa przepraszam. W celu realizacji zamówienia zaproponowano mi anulowanie poprzedniego i zlecenie nowego. W przeciwnym razie pani z infolinii zasugerowała mi, że mogę zrezygnować i zwrócą mi pieniądze. Niestety zapłaciłem za towar "z góry" w przeciwnym razie nie zastanawiałbym się ani chwili nad rezygnacją z usług tak mało profesjonalnego dostawcy. Dziecko jednak codziennie pytało, kiedy w końcu te rolki przyjadą, wiec postanowiłem już dokończyć transakcje w mall.pl i nie rozpoczynać procedury zwrotu pieniędzy, bo wydłuży to czas otrzymania towaru. W efekcie rolki dotarły do mnie 23 czerwca (po 3 tygodniach od zamówienia) . JESZCZE RAZ SZCZERZE NIE POLECAM FIRMY MALL.PL

3 / 5 2018-09-11

Zamówienie złożyłam 12 grudnia i otrzymałam powiadomienie o przewidywanej dacie doręczenia na 14.12. Dziś jes 21.12 przesyłki brak. Co więcej nie ma z tym sklepem zadnego kontaktu- nie odpisują na maile, a pod wskazanym numerem telefonu nikt nie odbiera. Nie interesują ich klienci nawet w tak szczególny przedświąteczny czas kiedy zamówione towary są kupowane na prezent i wtedy szczególnie ważny jest termin doręczenia. Kompletny brak profesjonalizmu- odradzam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2018-09-11

Totalny brak informacji odnośnie posiadanych produktow. Zamowilem towar 13 grudnia, do 24 grudnia nie zmienilo się nic. Zadzwonilem i otrzymalem informację że towar jest w magazynie i będzie wydany. Dziś (28) przyszla wiadomosc ze nie ma towaru na stanie. Pierwsza moja tak negatywna sytuacja ze sklepem internetowym. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-09

Polecam , ale osobom które mają czas i pieniądze żeby czekać na zwrot pieniędzy!!! Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu za towar, który wrócił do nich 17.05 . Na większość wiadomości nie odpowiadają. Jak już się odezwia to są same kłamstwa. Np. nie mamy nr konta( dołączone było do zwrotu i wysłane e-mail) po kolejnym tygodniu, że dopiero pieniądze z Ceneo dostali ale już dziś odsyłają ( pieniądze dostali od razu z PayU a nie od Ceneo! ) Kolejny tydzień i już zero odpowiedzi . Wniosek do sądu mam gotowy i jutro ruszam już z innej strony bo nie będę im darować prawie 600!!! Sklep powinien mieć zakaz handlu!!!

2018-09-06

Nie dotrzymują terminu przesyłki. Już kilka razy otrzymałam towar z 5ciodniowym a nawet więcej opóźnieniem. Gdyby nie to, że żwirek dla kotów mają najtaniej to nie kupowałabym.

2018-09-04

Zamówiłem telewizor, zwkekali z wysyłka podajac numer listu po wpisaniu którego wychodzilo że paczka zgłoszona do wyslania. Jak juz paczka doszła (telewizor 65') to leżała na płasko w prawie pustym busie. Karton wymietolony. Chciałem sprawdzić przed odbiorem, jak by było ok to biorę, jak zabity to nuech idrazy zabierają. Nie mogę otworzyć paczki. Jak podpiszę to wrazie uszkodzeń mam sie kopać z DHLem. Odmówiłem przyjęcia ze względu na podejrzenie uszkodzeń. Kurier ma w nosie. Zabiera. Postanowiłem odebrać ten telewizor osobiście i sprawdzić. W odpowiedzi na prośbę dostalem odpowiedz że sprawdzą telewizor jak zaplace. A jesli będzie uszkodzony to spisza protokół i będę czekał na odpowiedź. Nie te czasy. Zamówiłem w innym sklepie o 15:30 i następnego dnia o 12:30 mogłem juz odebrać w punkcie odbioru w jakimś sklepie . Nikt nie pytał o kasę tylko po sprawdzeniu , jak było wszystko OK. Dodam że telewizor był na palecie. Nie polecam sklepu MALL, szkoda czasu i nerwów.

5 / 5 2018-08-30

Zamówiony przeze mnie robot został dostarczony szybko, paczka była zabezpieczona bardzo dobrze. Odebrany robot planetarny został szybko wypróbowany - przygotowałam ciasto. Efekty działania urządzenia - smacznie i szybko. Polecam.

2 / 5 2018-08-21

Specjalnie złożyłam zamówienie odpowiednio wcześniej, czyli 12.12.2018 - opcja kurier, czyli płatna ponad standard. Dostałam maila, że zamówienie przyjdzie ...21.12.2018 r, czyli na dostawę kurierem trzeba czekać w tym sklepie prawie 2 tygodnie...Póki, co czekam, ale uważam, że za taką formę przesyłki powinnam dostać całkowity lub częściowy zwrot należności za transport, z tytułu nienależytego wykonania zapłaconej usługi transportowej. Zakupy przez internet robię często i pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Nie polecam i sama nic w tym sklepie ponownie nie kupię!

2018-08-14

Aż sie wierzyć nie chce,że w dobie takiej konkurencji, tak tragiczny w obsłudze sklep jeszcze funkcjonuje.. Przesyłka niezabezpieczona przed uszkodzeniami uległa zniszczeniu. Nie odpisują na meile..Totalne lekceważenie. Czekam na kasę już drugi tydzień. Nie zamierzam juz nic kupować u chachmentów. Czekam 4 dni a potem oddaje sprawę do prawnika

1 / 5 2018-08-06

Uwaga, sklep wysyła towar z ogromnym opóźnieniem, brak kontaktu.

2 / 5 2018-08-06

Niestety moja opinia musi być negatywna. Zamówienie złożone 25.12.2018r. Ponieważ przesyłka była duża (klimatyzator) specjalnie zleciłem datę dostawy na 31.12.2018r (dzień w którym byłem w domu i mołem osobiście odebrać towar) i specjalnie za usługę dostawy w konkretnym dniu dopłaciłem. Zamówienie zostało potwierdzone, w piątek 28.12.2018r. otrzymałem z firmy Mall.pl potwierdzenie wysyłki towaru. Niestety przez cały weekend numer przesyłki nie pojawił się w systemie DHL co wzbudziło moje podejrzenie że towar nie został wysłany, a numer przesyłki jest fałszywy bądź jest to jakiś wewnętrzny numer dokumentu WZ. W dniu oczekiwanej dostawy moje podejrzenie się potwierdziło, po 20 minutach oczekiwania dodzwoniłem się na infolinię Mall i potwierdzono mi że przesyłka w ogóle nie została nadana. Ostatecznie okazało się, że została ona wysłana dopiero 2.01.2019 o godzinie 10:32. Dostawa ostatecznie nastąpiła 3.01.2018r. Czyli DHL wywiązał się ze swoich obowiązków bez zarzutu w przeciwieństwie do sklepu. Podsumowując - firma Mall.pl wyłudza od klientów zapłatę za dostawę w określonym dniu po czym nadaje towar dwa dni później niż dostawa miała być zrealizowana. Klienci otrzymują mailowo mylące lub fałszywe (w zależności od intencji sprzedającego) numery przesyłek. Jedyny pozytyw to sposób zapakowania przesyłki i tylko za to daję 5 gwiazdek. Ogólnie nie polecam firmy Mall.pl, zalecam dużą ostrożność przy dokonywaniu zakupów, jest to w mojej opinii nieuczciwy kontrahent.

2018-08-05

Sklep pozostawia wiele do życzenia. Czekam na zwrot pieniędzy już 16 dni i nie mogą zrobić przelewu. Dwa razy już wystawiali błędną fakturę korygująca. Mają oddać ponad 700 złotych i na pewno tego nie odpuszczę. Słyszę tylko że oddzwonią i przepraszają.. Nie poleciła bym nikomu..

2018-07-30

Kupiłam zabawkę 3 grudnia, termin dostawy 13grudnia od kilku dniu piszę do nich e-maile kiedy dostanę zamowiona rzecz. Dzis łaskawie Pani z obsługi klienta napisala ze nie maja tej zabawki i przepraszaja. 15 dni zajęło im sprawdzenie czy maja sprzedawany towar na stanie a ja juz nie zdążę kulic zabawki zeby dotarła na czas :-( mega słabo....

2 / 5 2018-07-27

Złożyłam zamówienie 07.12.2018 22:23 zrobiłam przelew 13.12 dnia 15.12 otrzymałam fakturę A 18.12 otrzymałam wiadomość że nie otrzymali mojego przelewu 19.12 mnie przepraszają że się pomylili na infolinii spędziłam 30 min i nikt nie odbiera... Totalna masakra nie polecam....

5 / 5 2018-07-24

Polecam sklep,Pomimo że zrezygnowałem w ramach reklamacji z zakupu.Zawinił przewoznik,doskonały kontakt telefoniczni i mailowy.I bardzo szybki zwrot zapłaconej należności za towar.

2018-07-10

Od grudnia czekam na przesyłkę- mimo złożonej reklamacji grudniu do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani zamówienia ani zwrotu gotówki. Na moje maile reagują brakiem odzewu lub oddzwaniają i ściemniają... mamy marzec....od grudnia dysponują moimi środkami i nie są w stanie powiedzieć kiedy rozwiążą sprawę!!! UWAGA na mall.pl

2018-06-30

Old tygodnia czekam na moje zamówienie które było dostępne na magazynie . Został minerałami MEiL ze czeka na odbior kuriera jednak do dnia dzisiejszego nie ma paczki . Korra zamówiłam za pobraniem . Na meile nikt. Ke odpisuje . Dramat !!!nigdy więcej nic nie zamowie

2018-06-30

Jest to dobry i wiarygodny sprzedawca internetowy. Ostatnio kupowałem u nich telefon Nokia 8110 4G i muszę przyznać,że nie miałem najmniejszych problemów. Dobry kontakt ze sklepem. Przyzwoite ceny oferowanych towarów, a jakość przesyłki nie budziła zastrzeżeń. Co warto dodać, to mają świetny punkt odbioru osobistego we Wrocławiu przy ul.B.Krzywoustego 82. Salonik jest na poziomie, obsługa bardzo dobra, a warunki dla klienta budzą szacunek.Mają również na miejscy dwa stanowiska z dostępem do Internetu, co jest jednak wyjątkiem w odniesieniu do innych sprzedawców internetowych. MALL.pl mogę śmiało powierzyć innym klientom!

2018-06-27

Witam. Sklep nieuczciwy - ostrzegam !!! Wybrałem przesyłkę z dopłatą premium DHL EXPRESS + jeszcze dodatkowo dostarczenie na 17-22:00. Termin był dokładnie wyznaczony przez MALL z gwarancją dostarczenia tj. piątek 17:00-22:00. Nam bardzo zależało bo kupowaliśmy fotelik dla dziecka na podróż i miał przyjść właśnie w piątek, aby jechać na weekend, stąd władowaliśmy kasę w 2 dodatkowe usługi DHL. Oczywiście sprzęt nie przyszedł na czas, a my ponieśliśmy spore starty przez tą firmę. Okazało się, że sprzęt został puszczony normalnym DHL z doręczeniem 8:00-12:00, aby przyoszczędzić na kliencie. Zgłosiłem się do firmy, oczywiście aroganckie zachowanie i zasłanianie się kropeczkami w regulaminie, możliwościami "sił wyższych" i opóźnienia i kłamstwa, że sprzęt dotrze w poniedziałek między 18-22:00. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca, bo kurier przyszedł o 11:45 w poniedziałek i zapytałem o formę przesyłki. Nie była to usługa premium ani dostarczenie wieczorne za które zapłaciłem. Dodam, że na poniedziałek to ja mogłem mieć kuriera za darmo DHL STANDARD, gdyż sprzęt był droższy niż 300 zł i była gwarantowana darmowa przesyłka, ale wybrałem usługi dodatkowe DHL aby przesyłka była dostarczona w piątek w wyznaczonych godzinach. Pasowałoby zgłosić sprawę do UOKiK i w wolnej chwili się za to wezmę, ale ostrzegam Państwa, że sklep ten świadczy bardzo niskiej jakości usługi, a obsługa sklepu kłamie celem uzyskania korzyści majątkowych. Proszę o niedokonywanie zakupów w tym sklepie !!!

1 / 5 2018-06-23

Zamówienie 21.12. Sklep chwali się, ze dostarczy na 24.12. Do końca na to nie liczyłem, bo kurier ma wtedy co robić, ale wysłanie przez nich przesyłki 28.12 to przesada. Zero kontaktu, zero przeprosin

1 / 5 2018-06-22

firma MALL to oszuści i złodzieje. Zamówiłem pralkę za 3500zł 13 maja z przesyłką na 15 maja. Przesyłkę anulowałem bo żadnego kontaktu, tylko pusty i nieaktywny numer listu przewozowego. Na maile nie odpisują, telefonów nie odbierają. Pieniędzy nie oddają. ZŁODZIEJE i OSZUŚCI!!! Trzymajcie się z daleka.

1 / 5 2018-06-18

Zamówiłem produkt i czekałem na niego kilka dni. Chciałem coś domówić ale nikt nie odbiera telefonów. Odpowiedź na maila dotarła dopiero po 3 dniach.... poziom obsługi fatalny. Dostawa została ostatecznie zrealizowana.

2 / 5 2018-06-18

Nie polecam tego sklepu. Towar opłacony z góry (15.12) jednak nie wysłano go ani nie da się skontaktować z firmą. Oszuści i tyle.

1 / 5 2018-06-09

najgorszy sklep zero kontaktu mija juz 3 tydzien i brak towaru na miale nie odpowiadają.Nie polecam omijać ich z daleka i to duzym łukiem

5 / 5 2018-06-08

Zamieszczam moją historię ku przestrodze innym kupującym. Kiedy wszystko jest ok, sklep działa prawidłowo. Ale w razie problemów z realizacją, obsługa klienta jest KATASTROFALNA! Robiąc często zakupy online spotkałem się z taką postawą może ze dwa razy na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat). W Mall.pl było to moje pierwsze i z całą pewnością ostatnie zakupy. 03.07.2018 – złożenie zamówienia (status: „w magazynie, możesz mieć jutro”), dostawa kurierem DHL. Podzielenie zamówienia, składającego się z 3 przedmiotów, na dwie części: pierwsza, dostarczona 05.07.2018, wszystko ok. Dalsza historia dotyczy drugiej części: 09.07.2018 – w historii zamówień pojawia się informacja, że „towar został doręczony przez przewoźnika” (mimo, że na wskazany adres niczego nie doręczono). 10.07.2018 – informuję e-mailem sprzedawcę o stwierdzonej nieprawidłowości – brak odpowiedzi 13.07.2018 – kontaktuję się z Mall.pl telefonicznie (znalezienie numeru na ich stronie też jest wyczynem), otrzymuję zapewnienie, że wyjaśnią i tego samego dnia dadzą znać, co i jak – brak odpowiedzi. 16.07.2018 – wysyłam kolejny e-mail, tym razem na adres [email protected] z opisem całej sprawy i prośbą o niezwłoczną dostawę brakującego przedmiotu lub zwrot środków – tym razem dostaję jednozdaniową odpowiedź, że sprawę wyjaśniają z przewoźnikiem i jak wyjaśnią, to dadzą znać. 17.07.2018 – ponieważ wyjaśnienia z kurierem trwają już tydzień (od pierwszego zgłoszenia), a końca nie widać, wysyłam e-mail, że w tej sytuacji rezygnuję z zakupu i proszę o zwrot środków – bez odpowiedzi. 23.07.2018 – telefonuję od Mall.pl i jeszcze raz wyjaśniam sprawę. Słyszę, że dostali odpowiedź od firmy kurierskiej, że paczka czeka na odbiór w Parcelshopie! (miała być dostawa pod adres + nie było żadnej wiadomości od przewoźnika, a sklep nie przesłał nr listu przewozowego). Ciekawe, czy kiedykolwiek sami z siebie by mnie o tym poinformowali. Potwierdzam (kolejny raz), że nie chcę już czekać na realizację przesyłki i proszę o zwrot środków. Brakującym przedmiotem była zabawka ogrodowa dla dziecka i jej użyteczność w połowie wakacji jest mocno wątpliwa. Otrzymuję tel. zapewnienie, że ściągną paczkę z parcelshopu (2 dni robocze) i zwrócą mi środki do 27.07.2018 (wcześniej jeszcze dostanę email potwierdzający zwrot). 28.07.2018 – nadal brak środków, e-maila, albo produktu. Brak także perspektyw, kiedy ta telenowela znajdzie finał. Możliwe, że sprawa ulegnie rozwiązaniu dopiero po podjęciu kroków prawnych (do których już się przygotowuję). Nie podejrzewam przy tym, że tej wielkości firma chce się wzbogacić na przetrzymywaniu mojej, relatywnie niewielkiej, kwoty. Bardziej jako przyczynę postrzegam chaos i brak jakiejkolwiek dbałości o klienta (nikomu nie zależy na tym, by powstały problem szybko rozwiązać, nie wspominając, by uczynić to w sposób przyjazny dla kupującego).

2 / 5 2018-06-05

Nie Polecam , dwa miesiące czekałam na decyzję zwrotu pieniędzy w ramach rękojmi za odkurzacz marki Philips, który był wadliwy i naprawiany w autoryzowanym serwisie pięć razy . Dział reklamacji lekceważy klienta , zdawkowe odpowiedzi mailowe , nie odbierają korespondencji wysłanej pocztą . Pofatygowałam się osobiście z pismem przygotowanym przez kancelarię prawną , dotyczącym rozstrzygnięcia sporu na drodze postępowania sądowego , dopiero wówczas zareagowano . Odzyskałam zwrot pieniędzy, po dwóch miesiącach. Nie Polecam !!!

2 / 5 2018-05-31

Towar kupiony pieniądze przelane natychmiast z opłaconym kurierem miało być za dwa dni u mnie. Po dwóch tygodniach zero kontaktu i oczywiście brak towaru, piszą mi że błąd pracownika i towaru nie będzie, dziadostwo do kwadratu nie polecam.

2018-05-19

Dnia 18 listopada zamówiłem produkt ze strony Mall. Było to obuwie Nike. Zamówienie było przyjęte do realizacji do czasu gdy go nie opłaciłem. Zaraz po opłaceniu dostałem maila "że nie potwierdzają przyjęcia zamówienia". Pieniądze cały czas nie odesłane pomimo 2 interwencji mailowych. Infolinia albo zajęta albo nikt nie odbiera. Żenada - nigdy więcej tego sklepu!

2018-05-17

Nikomu nie polecę zakupów w tym sklepie. Obsługa zamówienia to jakieś nieporozumienie. Zamówiłem w poniedziałek rano, dostałem dopiero na piątek, gdzie normalne firmy przy zakupie z rana na kolejny dzień oferują dostawę. Oczywiście termin był przesunięty, bo zamówienie miało być dostarczone na środę, jedno piszą w mailu, drugie mówią na infolinii. Swoje bony w ramach rekompensaty możecie sobie wsadzić. Wszyscy powinni wiedzieć jakiego sklepu unikać. Nigdy więcej. Dawno już nie korzystałem ze sklepu który tak leje na klienta.

1 / 5 2018-05-13

2 tygodnie temu złożyłem zamówienie do dzisiaj 06122018 nie zostało wydane kurierowi. Brak kontaktu telefonicznego brak odpowiedzi na mail. Żałuję że wcześniej nie poczytałem opinii ale na szczęście zamowi3nie było za pobraniem.

2018-05-13

UWAGA na mall. pl!!! W grudniu zamówiłam i opłaciłam towar...do dnia dzisiejszego nie otrzymałam go!!!Mimo złożonej reklamacji nadal cisza...ani towaru ani pieniędzy. Wysyłane przeze mnie maile traktowane są w większości jako spam, a jeśli zdarzy się już odpowiedź to nic nie wnosząca!!!To że czekają na informację od och formy partnerskiej mało mnie obchodzi-ja zakupiłam towar w mall.pl. Proszę staną na wysokości zadania i oddać mi moje pieniądze a jeśli chcecie użerajcie się potem ze swoją firmą partnerską czy kim tam chcecie!!!Ja mam dość użerania się z Wami i proszenia o zwrot moich pieniędzy-towaru nie otrzymałam!!! Ostrzegam!!!!

2 / 5 2018-05-05

Zakupiłem herbatę pickwick i towar który mi przysłali wyglądał jakby ktoś nim grał w siatkówkę. Pudełko naderwane, podniecone. Po wysłaniu uwagi zero reakcji. Nie polecam.

2 / 5 2018-04-23

Żenada, zero kontaktu ze sklepem, nie polecam

5 / 5 2018-04-22

POLECAM !!!

3 / 5 2018-04-18

Fatalny sklep, brak jakiegokolwiek kontaktu - podany adres @ do biura obsługi klienta ale dział raczej w ogóle nie istnieje, na infolinii można czekać na połączenie aż nie zostanie się rozłączonym. Opłaciłam dostawę w 2 dni (dodatkowy koszt) - otrzymałam jakiś niestworzony nr listu przewozowego, którego nigdy w dhl nie było. Jeszcze nigdy nie trafiłam na tak fatalną obsługę zamówienia w jakimkolwiek innym sklepie.... odradzam!!

2 / 5 2018-04-12

Zakupiłem klocki lego dla syna pod choinkę 12-12-2018. Towar dotarł po 5 dniach od zakupu (DHL-EXPRESS 48h za dopłatą) Pomylono zestawy klocków i wysłano mi dużo tańszy zestaw. W firmie nikt nie odbiera telefonów pomimo 45 prób dziennie. Wysłałem maila i do dzisiaj czekam na odpowiedz co do reklamacji. NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE.

2 / 5 2018-04-11

Nie polecam. Kupiłem markowe buty w cenie promocyjnej. Buty otrzymałem tutaj ok, stwierdziłem natomiast , że są nieco za małe i dokonam wymiany na większe i tutaj zaczęły się schody. Po pierwsze wysłałem informację na maila jak możemy dokonać wymiany bo nigdzie na stronie czegoś takiego jak wymiana nie znalazłem. Długi okres oczekiwania na odpowiedz zmusił mnie do zatelefonowania - znalezienie telefonu kontaktowego też był ciekawym przeżyciem. Usłyszałem, że sklep nie prowadzi czegoś takiego jak wymiana. Wiec muszę zwrócić buty, pieniądze zostaną zwrócone do 2 tygodni dalej zamówić nowe ale już nie w cenie promocyjnej, która obowiązywała w tamtym czasie tylko obecnej - notabene 200 pln większej. Nie chcę juz komentować sposobu przekazywania informacji bo miałem wrażenie , że przeszkadzam w pracy. Zastanów się dwa razy zanim coś od nich zamówisz.

2 / 5 2018-04-02

nie polecam tego sklepu, nie odpowiadają na maila jak też nie odbierają telefonów , niefachowa obsługa i lekceważące podejście do klienta

5 / 5 2018-04-01

Pomimo wielu krytycznych komentarzy (chociaż procentowo to zaledwie 1% całości) zdecydowałem się na zakup w tym sklepie ze względu na wyjątkowo atrakcyjną cenę. Zapoznałem się bardzo dokładnie z warunkami dostawy i świadomie wybrałem dłuższą, ale tańszą. Towar przyszedł dokładnie w dniu w którym miał przyjść - ponieważ był to produkt spożywczy, obawiałem się iż jego niska cena spowodowana jest krótkim terminem ważności - nic z tych rzeczy - termin był do 01-2021. Towar był bardzo solidnie i pieczołowicie zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniami mechanicznymi. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Przeczytałem parę ostatnich negatywnych komentarzy o tym sklepie i w większości przypadków wynikają one z nie zapoznania się albo z warunkami dostawy, albo sprzedaży. Wszystkim malkontentom polecam czytać bardzo dokładnie wszystkie warunki podane przy wybranym produkcie, polecam podejmowanie świadomych i przemyślanych a nie pochopnych decyzji, a wtedy na pewno będziecie zadowoleni z zakupów. Ja polecam i napewno jeszcze nie raz spróbuję "zaryzykować" zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-03-28

Nie kupować! Omijać złodziei z daleka! Do tej pory byłam zadowolona, ale kupowałam z odbiorem i płatnością w punkcie. Teraz nie czytając opinii kupiłam z przedpłatą, wysylka kurierem. Od wygenerowania listu przewozowego minęły 4 dni i nic. Miał być kurier express a jest g...o zero odzewu na maile. Ale dałam się nabrać. NIE POLECAM!!!!!!

2018-03-26

Na tle konkurencji sklep internetowy wypada blado. Mimo ciekawej oferty 7 dni od momentu złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki to nieco za długo. Do tego dochodzi kiepska informacja od przewoźnika (DHL) jakoby przesyłka była już w drodze a w ich systemie przez 2 dni w ogóle tej paczki nie byłem w stanie śledzić.

2 / 5 2018-03-24

Zamówiłam towar 29 października,jedną małą rzecz dla dziecka. Dostałam maila,że na dniach nastapi wysyłka i od tamtej pory do dziś zmienili termin wysyłki trzy razy po czym po moim pytaniu kiedy konkretnie dostanę towar-baaaardzo niemiała pani odpowiedziała mi,że nie mają tego towaru na stanie i mogą oddac mi pieniądze. Po co wystawiać coś jak nie mają ? Trzymajcie się z dala od mall.pl. Nie polecam !

2 / 5 2018-03-22

Nie polecam. Porażka, kpina z klientów. Na infolinii nikt nie odbiera, a na maile sklep nie odpowiada. Nie wiem, co dzieje się z moim zamówieniem, które zostało opłacone. Miał to być prezent świąteczny. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.

2018-03-18

26.08.2018 (niedziela) zapłaciłem za suszarkę do prania. Po prawie dwóch tygodniach "walki" (mejle, telefony) z przesyłką zrezygnowałem z zakupu. Najprawdopodobniej zawiodła współpraca na linii Mall.pl DHL. UWAGA! W momencie rezygnacji nie był jeszcze pewny żaden termin, w którym otrzymałbym opłacony już towar. Być może gdybym kliknął opcję "za pobraniem" sklep Mall.pl mocno by się postarał, abym dostał towar a oni należność.

2 / 5 2018-03-10

Zdecydowanie nie polecam!!! Dodatkowa opłata za ekspresową przesyłkę (jeden dzień roboczy) a towar w trzecim dniu dopiero dotarł do kuriera. W sumie po 4 dniach u mnie. Rewelacja! Dawno nie spotkałem się z takim lekceważeniem. Przestrzegam.

2 / 5 2018-03-04

Brak odpowiedzi na maile, brak kontaktu telefonicznego! W związku z powyższym brak możliwości poprawnej realizacji zamówienia. Nie polecam. Bardzo żałuje zakupi (paczka nadal nie jest w moich rękach)

2018-02-27

Sklep nie wywiązuje się z obietnic na stronie, dostawa trwa bardzo długo - zamiast 24 godzin 4 dni (przy płatności kartą i wybranej dostawie kurierem). Brak informacji o statusie zamówienia i przesyłki. Biuro obsługi klienta nie odpowiada ani na maile ani na telefony.

2 / 5 2018-02-23

Najbardziej niekompetentni pracownicy, polityka reklamacji niepojęta. Produkt otrzymałam uszkodzony, dokładnie przypalony od środka. Pomijam fakt, ze nie wiem jak to jest możliwe. Na infolinii otrzymałam informację, ze mam wykonać zdjęcia, przesłać i jeszcze tego samego dnia otrzymam odwiedź, nie otrzymałam jej nigdy. Po kolejnym kontakcie telefonicznym dowiedziałam się ze jednak mimo wszystko mam spisać protokół uszkodzenia, mimo ze to ewidentna wada fabryczna. Kontakt z DHL to masakra. Kolejne telefony, kurier który był 3 razy i nie umie paczki odebrać. Sklep nic sobie z tego nie robi. Produktu nie mogę zwrócić. Ogólnie nie polecam, najgorszy sklep z jakim miałam styczność.

2018-02-10

Z powodu małego nieporozumienia paczka doszła 3 dni robocze później, ale wszystko w porządku. Troszkę się czeka na przesyłkę, ale da się przeżyć, jako że ten sklep oferował mój produkt w najniższej cenie.

5 / 5 2018-02-07

Ekspresowe nadanie towaru firmie kurierskiej, która błyskawicznie dostarczyła przesyłkę do domu. Polecam wszystkim bo jak dla mnie zakupy sprawie przebiegły. Zero komplikacji. Wszystkie poziomy zamówienia były przesyłane na adres mailowy Jak dla mnie sklep na piątkę. Pozdrawiam

1 / 5 2018-02-02

Zakupiłam towar. Dostałam maila iż towar wysłany. Od firmy przewozowej także otrzymałam info, że towar zostanie dostarczony 8 czerwca. Sprawdziłam poprzez śledzenia paczki i znalazłam wpis, że towar został zwrócony do dostawcy a podpis pod odbiorem nieczytelny. ???? W związku z tym skontaktowałam się z DHL i w rozmowie telefonicznej uzyskałam informację, że dostawca sam odebrał od nich przesyłkę....Sądziłam, że to jakaś ich pomyłka. No i napisałam maila z pytaniem.....dzwoniłam kilkakrotnie na 2 numery infolinii...............Zero kontaktu.

5 / 5 2018-01-26

Zamówiłem karmę dla psa Magnusson meat&biscuit. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, po dwóch dniach karma przyjechała ładnie zapakowana, niezniszczona. Powiadomienia mailem odnoście przesyłki na wielki plus. Polecam w 100% ;-)

2018-01-25

Chyba wystawiają produkty, których nie mają na stanie tylko takie wytłumaczenie przychodzi mi do głowy. Gdy pracownicy sklepu nie odpowiadają na wiadomości z pytaniami co dzieje się z przesyłką, a na sam koniec po dwóch tygodniach informują że kurier zgubił przesyłkę i że muszą anulować zamówienie bez możliwości ponownej wysyłki, a pieniądze klient zobaczy za dwa tygodnie.....

2 / 5 2018-01-19

nie polecam tego sklepu kupiłem w nim piecyk pisałem do nich o dodatkowe oprzyrządowanie do tego pieca zero odzewu co to musi być sklep jeśli nie ma żadnego kontaktu telefonicznego przeszczegam przyszłych klijentow nie kupujcie w tym sklepie

2 / 5 2018-01-07

Nie ma kontaktu telefonicznego, poniżej zamieszczony jest telefon, którego jednak nikt nie odbiera. Zamówienie złożyłem 02.12.2018r dzisiaj jest 14.12.2018 - zero przesyłki i jak mówiłem brak kontaktu. Nie polecam, coś złego dzieje się w tym sklepie.

2 / 5 2018-01-03

Nie polecam tego sklepu ,już tydzień czasu czekam na przesylke na e-mail tylko raz odpisali ,paczka miała zostać odebrana pierwszy raz 19 dnia miesiąca potem 21 i 24 ,zadzwoniłem do firmy kurierskiej okazało się że paczka nie została jeszcze nadana ,nie polecam tej firmy

2 / 5 2017-12-23

Nie polecam. Zakupiłam na portalu obuwie Adidas buty Galaxy 4 M Grey Five/Core Black/Ftwr które po niespełna 4 miesiącach sporadycznego użytkowania wykazało wadę w postaci pęknięcia materiału. Sklep na podstawie przesłanego zdjęcia odrzucił reklamację i uznał za niezasadną. Nie wiem na co więc udzielana jest gwarancja, buty jak nowe poza miejscami w których puściła siatka. Nie polecam! Więcej nic tam nie kupię.

2017-12-17

Brak jakiegokolwiek kontaktu ! Przesyłka za ponad 800 zł - nie dotarła i żadnej reakcji !

2 / 5 2017-12-16

Zamówiłam towar 1.06 i zapłaciłam za wysyłkę expresową, ponieważ bardzo zależało mi na czasie i oczywiście zapłaciłam odrazu przelewem za zakup. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że towar po 2 dniach nadal nie przyszedł. Próbowałam kontaktować się mailowo- zero odpowiedzi. Dzwoniłam do sklepu, fakt- udało mi się dodzwonić, ale żeby ktoś odebrał tel czekałam od 20-30min! Za każdym razem mnie zbywania mówiąc, że to wina przewoźnika i w końcu nie wytrzymałam i 8.06 zrezygnowalam z paczki. Dostałam maila potwierdzającego rezygnację i zapewnienie, że zwrócą pieniądze na konto. Dzisiaj jest 15.06 pieniędzy dalej nie ma. Zadzwoniłam do sklepu- nikt nie odpowiada. Napisałam maila i co? Okazało, się, że 8.06 odebrałam zamówienie i pieniędzy nie zwrócą!!!! Towaru nie dostalam ( bo zrezygnowalam) a pieniędzy nie chcą zwrócić! Nie polecam nikomu!!!! Mają taki burdelu, że sami nie wiedzą, co się u nich dzieje. Dramat!!!!!!!

3 / 5 2017-12-15

Zamówienie złożone 14.12.2018 do tej pory nie dotarło (mamy 28.12.2018). Poza automatycznymi mailami brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, nie odpisują na messenger. Jednak bardzo regularnie usuwają ze swojego Facebooka negatywne komentarze. Takiej prowizorki w życiu nie widziałam. Mam nadzieje, ze zwrócą mi pieniądze, bo towaru od nich nie chce. Zakupy w tym sklepie absolutnie odradzam.

1 / 5 2017-12-14

Witam. Właśnie dzisiaj otrzymałam przesyłkę. Wszystko jak najbardziej w porządku. Zamawialam w środę ze wskazaniem na piątek 26.10.18 czyli dziś. Po przeczytaniu tyłu negatywnych opinii natychmiast sprawdziłam przy kurierze. Naprawdę nie mam tej firmie nic do zarzucenia. U mnie 6 z plusem. Pozdrawiam

2017-12-08

numer telefonu do mall.pl 717391555 też z nimi walczę kasa wpłacona u nich nie zaksięgowana od 3 grudnia chociaż 5-go grudnia wysyłałam mailem potwierdzenie ,dziś 10 grudnia dzwoniłam 3 razy co 3 godziny i Pani nie mogła się skontaktować z księgowością ani nie mogła podać bezpośredniego kontaktu do księgowości ani do swojego przełożonego bo go importowali ze sredniowiecza i nie umie on obsługiwać telefonu , obsługa niekompetentna

2017-12-01

Nigdy więcej, to kolejny raz kiedy nic nie działa jak trzeba (terminy dostawy, obsługa klienta itp. itd.); ten sklep to jeden wielki przekręt (pralnia)

2017-11-27

Złożyłem zamówienie....Czekałem 3 tygodnie na jakąkolwiek odpowiedź na moje monity. Potem mętne tłumaczenia i na koniec odmowa realizacji zamówienia..... i czas na zwrot pieniędzy.....14 dni !!!!!

5 / 5 2017-11-27

Szerokim łukiem omijać ten pseudo sklep.Obiecują szybką wysyłkę,mamią e- mailami przesyłka już gotowa,że czeka na kuriera itd.itp.Miałem mieć to w domu 4.12 dziś jest 5.12 i nic....Nie polecam.Zdecydowałem się na ten sklep tylko dlatego że "gwarantowali" ekspresową przesyłkę a nawet zwrot 50 zł za nieterminowe dostarczenie towaru.I co? Firmy i przesyłki ani "widu ani słychu"!!!!

2 / 5 2017-11-23

Nie polecam.... W środę zamówił produkt o godzinie 19:00, wybrałem sposób doręczenia dodatkowo płatny bo 1-2 dni. Wyobraźcie sobie, że w piątek dopiero wysłali przesyłkę, dziś jest niedziela i jestem ciekaw czy dojdzie w poniedziąłek. NIe polecam.

2017-11-18

Prosze uwazajcie na ten sklep. zamowilem 12.06. lego po 10 dniach info ze sklepu ze nie ma tego modelu. czekam teraz na zwrot pieniedzy. otrzylalem maila ze zwrotu dokona ceneo. zobaczymy

1 / 5 2017-11-17

TRAGEDIA, TRAGEDIA,TRAGEDIA. Dostałam popsuty ekspres do kawy za duuuże pieniądze. Od zgłoszenia problemu, czekałam ponad półtora tygodnia, aż kurier odebrał ode mnie paczkę. Teraz mija już ponad tydzień, jak czekam na odpowiedż, gdzie żeby stwierdzić wadę wystarczyłoby podłączyć ekspres do prądu. Zero odpowiedzi, na maile też nie odpowiadają, chociaż zgłosiłam reklamację z tytułu rękojmi. Nie mam już siły i cierpliwości, teraz będzie zajmował się całą tą chorą sytuacją mój prawnik. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. NIGDY WIĘCEJ!!!

2 / 5 2017-11-08

Nie polecam omijajcie szerokim łukiem. Zamówiłem towar nie doszedł , zrezygnowałem i poinformowałem,aby sklep zwrócił pieniądze. Pieniądze nie wpłynęły dzwoniłem na infolinie i pani mi oznajmiła że jest wszystko ok i wyjąśnią sprawę w księgowości. Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia.

2017-11-08

ŻENADA, Nigdy już nie polecę sklepu mall. pl. Najgorsza obsługa klienta , pieniądze wpłacone mtransferem 3 grudnia wyparowały nie zostały zaksięgowane , wyjaśniam sprawę od 5 grudnia, dzisiaj jest 10 a ja dalej nic nie wiem ( dziś dzwoniłam 3 razy średnio co trzy godziny ), obsługa nie chce podać bezpośredniego kontaktu do działu księgowości ani do przełożonego Nigdy więcej zakupów w tym sklepie

2017-11-07

Katastrofa...unikajcie tego sklepu jak ognia. Sprzedaja towar, ktorego nie maja, realizacja trwa tygodniami, kontakt i obsluga sprzedazy nie istnieje...moim zdaniem sklep na krawedzi upadłości OSTRZEGAM!

2 / 5 2017-11-04

NIE POLECAM!!! Ekspres zamówiony 12.12.2018, płatnośc z góry a do dnia dzisiejszego brak jakiejkolwiek informacji kiedy towar zostanie dostarczony. Infolinia milczy inne telefony wyłączone.

5 / 5 2017-10-29

Przesyłka dotarła szybko. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2017-10-28

Oczekuję 4 dzień na jakikolwiek kontakt ze strony mall.pl, infolinia nie działa, nikt nie odbiera telefonow, na maile nikt nie odpowiada. Otrzymalem towar niezgodny z zamowieniem. czuję się oszukany i potraktowany jak idiota. Nie polecam tego sklepu ! uwazajacie !

5 / 5 2017-10-24

Witam, kupiłem dwa tygodnie przed świętami prezent. W ostatni dzień zakładanej dostawy odezwałem się do sklepu i dostałem odpowiedź że sprzedana mi zabawka jest już niedostępna na magazynie. I jak na razie ani prezentu dla dziecka ani pieniędzy. Polecam ten sklep każdemu kto chce widzieć zawiedziona twarz dziecka na święta, bo "Mikołaj nie dał prezentu"...

3 / 5 2017-10-21

Zaplacilam za aparat fotograficzny (dostepny niby na magazynie) w zeszly czwartek 17.05 o godzinie 11. DO tej pory go nie otrzymalam i codziennie jestem zwodzona przez Infolinie sklepu jakoby przesylka miala do mnie trafic dnia kolejnego. W niedziele 20 otrzymalam informacje z Mall, iz DHL dostarczy mi przesylke w poniedzialek 21. CO sie okazalo - MAll generuje list przewozowy i wcale to nie oznacza, ze przesylke przekazal kurierowi. Mall twierdzi ze jest jakis problem z sortownia DHLu, ktora niby nie przyjmuje ich przesylek. DHL twierdzi ze Mall nigdy im przesylki nie przekazal i nie wie o jakimkolwiek problemie z sortownia. Codziennie infolinia MAll mi obiecuje, ze przesylka do mnie trafi na nastepny dzien i codziennie sie okazuje iz Mall nie dostarcza DHLowi przesylki. Infolinia gra na zwloke przekazujac klientowi falszywe obietnice. Na maile firma w ogole nie odpisuje. Odradzam zakupy w tym sklepie, a szczegolnie odradzam zamawiania czegokolwiek w opcji przedplaty.

3 / 5 2017-10-19

Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówienie złożone w dniu 14.12; w dniu 15.12 informacja, że przekazano przesyłkę do DHL. Do 20.12 DHL przesyłki nie otrzymał. Brak odpowiedzi na maile, telefon 71 739 15 55 mimo licznych prób dodzwonienia nie odpowiada, wiadomość na FB bez odpowiedzi. Rozumiem że coś mogło pójść nie tak, ale należy mi się przynajmniej wyjaśnienie

5 / 5 2017-10-17

Karma dla psa w bardzo dobrej cenie, dostarczona zgodnie z prośbą o przyjazd kuriera w piątek. Paczka starannie zapakowana, w środku towar zgodny z opisem. Polecam! Nie raz zrobię jeszcze tam zakupy.

2 / 5 2017-10-10

Kupiłam drogi fotelik do karmienia. Prezent na chrzciny. Pomimo maila z info o realizacji zamówienia od 1,5 tygodnia nie mam u siebie towaru. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony mall.pl, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Nikomu nie polecam i wszystkich przestrzegam przed zakupami w tej firmie.

5 / 5 2017-10-08

Tunel Happy Green na Mallu kupiłam. Tunel piękny i uroczy, aż sąsiadom na wierzch wychodzą oczy. :) Szybko, sprawnie dostarczony, nic a nic nie uszkodzony. Sklep polecenia jest warty i to nie są żadne żarty. :)

2 / 5 2017-10-04

Witam, zamówiłam kalendarze adwentowe 26.11, zapłaciłam dodatkowo za ekspresową przesyłkę, dostałam maila potwierdzającego, że kalendarze będą 28.11. Sklep przekazał je kurierowi dopiero 28.11 po 13, tak więc kalendarze dostarczono dopiero 3.12. Żadnej informacji o problemach z wysyłką, żadnych odpowiedzi na moje maile dotyczące wysyłki a także zwrotu różnicy pomiędzy wysyłką ekspresową a zwykłą. Totalne olewanie klienta. Robiłam tu zakupy po raz pierwszy i ostatni. NIE POLECAM.

2 / 5 2017-09-24

Niestety pierwszy raz przy zakupach internetowych przysłano mi lalkę dla dziewczynki zamiast klocków dla wnuka i niestety nie ma zarnej reakcji na moje 5 napisanych reklamacji. Nikomu nie polecam tego sklepu

5 / 5 2017-09-22

Zanim zrobisz tu zakupy - zwróć uwagę na opinie o tym 'sklepie' . Wciąż procentowo wygląda to jeszcze przyzwoicie - ale wziąwszy pod uwagę ostatnie 30 opinii 80% z nich jest negatywne. Trend jest oczywisty a koniec tej firmy bliski. Moja historia jest podobna do innych. Wybrałem sklep ze względu na bliskość odbiorcy - ok 20 km. Z wysyłką zwlekano jednak kilka dni, w końcu po kilku interwencjach przekazano zamówienie do DHL. DHL zatelefonował do odbiorcy, że otrzymał od sprzedawcy mocno uszkodzony karton, a ponieważ w środku ma się znajdować 65 calowy telewizor to szansa na to, że jest cały jest minimalna. Oczywiście wróciło to do sprzedawcy, po czym otrzymałem zapewnienie, ze zostanie wysłane ponownie. Nie zostało - po prostu dlatego, ze tak naprawde to tego towaru nie było w magazynie i aby zamarkować wysłanie zamówienia przekazano do DHL telewizor wcześniej zdemolowany . Oczekuję na zwrot zapłaconej kwoty, ale mam spore obawy czy kiedykolwiek odzyskam pieniądze. Już podczas transakcji wystąpiły turbulencje. Żyje dość daleko od PL ale robię często zakupy w polskich sklepach i zwykle nie ma żadnych problemów. Tym razem VISA odmówiła autoryzacji transakcji i nawet telefon do banku nie pomógł - to VISA zablokowała płatność. Musiałem więc telefonicznie potwierdzić zakup w centrum rozliczeniowym VISA i tam dowiedziałem się, że marchant ma u nich 'red flag' i trzeba potwierdzac każdą transakcje. Ta flaga powinna już mi powiedzieć wszystko - ale jak wiadomo głupota ludzka nie zna granic i poparta chęcią oszczędzenia paru groszy zwykle prowadzi do wykonania idiotycznej czynności. A taką niewątpliwie jest powierzenie swoich środków Mall.pl. Przestrzegam wszystkich - ceny pewnie będą tam coraz bardziej atrakcyjne, ale szanse ,że towar otrzymacie - coraz niższe. To już długo nie potrwa, za chwilę toto zniknie z rynku.

2 / 5 2017-09-21

NIE POLECAM TEGO SKLEPU! Zamówienie z 28 maja nie jest jeszcze zrealizowane. Brak kontaktu ze sklepem, maile, telefony nie dzialaja.

2017-09-21

Z DALEKA!!!!!!!!!!!! TOWAR ZWRÓCONY . OD 17.05.2018 CZEKAM NA ZWROT PIENIĘDZY!!! KŁAMSTWA W WIADOMOŚCIACH, ŻE NIE MAJĄ NR KONTA MIMO PODANIA 3X. TO,ŻE PIENIĄDZE DOPIERO Z CENEO DOSTALI , A ZAKUP BYŁ NA RATY I BANK OD RAZU 14.05 IM PRZELAŁ PRZEZ TO WYSŁALI TOWAR, ALE PIERDOŁY WYPISUJĄ. NIESTETY SPRAWA DO SĄDU TRAFIA !!

2 / 5 2017-09-21

NIE POLECAM, drugi miesiąc nie mogę odzyskać pieniędzy. Korespondencja z biurem obsługi klienta fatalna. Po wielu bojach raczyli poprosić o numer konta, następnie cisza, ani przelewu ani kontaktu. Sprawę o wyłudzenie zgłaszam na policję.

5 / 5 2017-09-19

Witam, długo zastanawiałem się nad zakupami w MALL.PL ze względu na niewyobrażalną liczbę negatywów... , naprawdę robię dużo zakupów w necie i NIGDY nie widziałem tylu negatywnych opinii o sklepie! szok! Myślałem i myślałem, szukałem oferty, bo chodziło mi o TV 65 cali, na innych stronach w innych sklepach, ale tu było dużo taniej, tylko w jednym sklepie w Czechach znalazłem w podobnej cenie ale nie mieli na magazynie i trzeba było długo czekać. Więc kupiłem na MALL z opcją płatność przy odbiorze i wszystko było ok. Kupiłem TV w czwartek 01.11.18r. z dostawą na 06.11.18r. i tylko poślizg był jeden dzień. Towar sprawdziłem przy kurierze - uszkodzenia, było, ok. Zapłaciłem, od razu w domu podłączyłem i gitara, wszystko działa. Więc za opcją płatność przy odbiorze szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-12

Kupiłam kask Giro Saga w sklepie rowerowym, wyszłam z pustym portfelem i w wyszukiwarkę z ciekawości wpisałam model kasku, który nabyłam. Pojawiła się oferta z mall.pl, identyczny kask 160zł taniej niz w sklepie rowerowym. Nie znałam sklepu mall. pl a opinie w internecie są mocno podzielone. Postanowiłam zaryzykować, zwróciłam kask do sklepu rowerowego i zakupiłam identyczny w mall.pl i nie załuję! Kask zamówiłam w sobotę 28.07 z opcją DHL express, dzisiaj 31.07 odebrałam przesyłkę. Na plus nie tylko czas wysyłki, ale takze mailowe informacje o poszczególnych etapach realizacji zamówienia! Oczywiście towar zgodny z opisem, a jakość zapakowania przesyłki robi wrazenie- nie ma opcji zeby cokolwiek uległo uszkodzeniu w transporcie. Polecam!

2 / 5 2017-09-01

Nie polecam, w moim przypadku zaoferowali towar, którego nie mają, po pięciu dniach, gdy wysłałam zapytanie o zakupiony i zapłacony produkt, otrzymałam informację o jego niedostępności, zwrotu pieniędzy do teraz nie mam, bardzo się boję czy je odzyskam. Przed świętami zostałam narażona na stres i stratę finansową

2017-08-29

KOSZMAR!!! Sklep nie wysyla paczek zamowionych 15.12. Pracownik zapytany co moze zrobic odpowiada ze nic i ze nie ma pojecia czy i kiedy paczki zostana nadane!! Zamowienie niestety oplacilam, wszystkie prezenty na swiers zapewne bede musiala kupic kolejny raz w innym miejscu. Mall.pl nie aktualizuje statusu zamowienia dzieki czemu nikt nic nie wie!

3 / 5 2017-08-12

Kompletne dno jeżeli chodzi o obsługę klienta. ODRADZAM. To był mój ostatni zakup na tej platformie. Nie otrzymałem odpowiedzi w SPRAWIE GRWARANCJI co jest podstawą przy zakupie produktu.

2 / 5 2017-08-12

Nie polecam. Chcac zwrocic towar bo okazalo sie ze suszarka ma krotki kabel i nie nadaje sie dla osoby na wozku inwalidzkim bo krotki kabel utrudnia korzystanie firma nie przyjela zwrotu bo bylo kupione na fv. Co z tego? Nie patrza na dobro klienta tylko na swoje regulaminy. Brzydko.

2017-08-10

Wysyłają ankietę 'zaufane opinie' mimo, że nie wyrażałem na to zgody.

2 / 5 2017-08-09

Nie polecam Na zamówione pieluch 6.01 czekałam do 21.01. W tym czasie okłamywano mnie, że kurier nie zastal mnie w domu. Na końcu sami wysłali emeila, że 21.01 paczka została przekazana kurierowi. Żadnych przeprosin tylko kłamstwa. Nigdy się jeszcze z czymś takim nie spotkałam. Zrozumiałabym, gdyby ktoś omyłkowo nie wysłał, ale nie pojmuje, jak można okłamywać swoich klientów i robić z nich idiotów. Przykre. Towar musiałam zamówić w innym sklepie, bo nie byłam przygotowana na taki długi okres oczekiwania.

3 / 5 2017-08-06

Odradzam. BOK praktycznie nie działa - nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów. Pieniądze wpłacone. Drugi tydzień czekam na odbiór. Ze strony sklepu żadnych informacji. Wygląda na to, że zakupy w tym sklepie to loteria.

2 / 5 2017-08-05

Zmawiałam towar w sklepie MALL trzy razy, dwa razy wszystko było ok. Niestety ten trzeci raz wymaga większego komentarza. Najpierw otrzymałam info, ze otrzymuje bon o wartości 40 zł, bo przesyłka będzie opóźniona ( a zamawiałam prezent na gwiazdkę dla dziecka), no to jeszcze mogłabym zaakceptować, choć to nic w perspektywie tego, że dziecko . i znajdzie prezentu pod choinką ( małe pocieszenie 40 zł w bonie i perspektywa kolejnego zamówienia), po czym w kolejny dzień dostałam informację, że niestety zapas magazynowy się wyczerpał i w ogóle nie otrzymam przesyłki. To jakieś żarty!!!! Mało profesjonalne!!!!! NIE POLECAM, ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017-07-14

Pieniądze wpłynęły tydzień temu, brak jakiejkolwiek informacji o zamówieniu, kompletny brak odpowiedzi ze strony sklepu. Lepiej już wydać nieco więcej gdzieś indziej, ale przynajmniej otrzymać towar!

2 / 5 2017-07-10

Zamówiłem i zapłaciłem za towar w dniu 11.05.2018. Dostałem mail, że towar wysłano 12.05.2018. Dzisiaj jest 18.05.2018 i nadal nie mam towaru. Firma MALL , do której telefonicznie w dniu 15.052018 zwróciłem się z prośbą o interwencję , również mi dotąd nie odpowiedziała. Nikomu nie polecam tej firmy. Fatalna obsługa. Biorą tylko pieniądze i klient potem sam zostaje na łasce firmy kurierskiej DHL, która też nie wywiązuje się terminowo ze swych zobowiązań wobec zleceniodawcy.

5 / 5 2017-07-09

Niestety poczułem się oszukany przez sklep Mall.pl. Zamówiłem towar, opłaciłem, cierpliwie czekałem na przesyłkę. Po upływie terminu planowanego doręczenia skierowałem do sklepu zapytanie o status zamówienia, otrzymałem odpowiedź, że jest w realizacji. Następnego dnia (1,5 tyg od opłacenia zamówienia) telefonicznie Pani z BOK wyjaśnia mi, że nie otrzymali towaru od dostawcy i mogą mi zaproponować starszy model albo anulowanie transakcji. Wybrałem drugą opcję i nadal czekam na zwrot pieniędzy. W międzyczasie sprawdziłem na stronie: towar nadal widnieje ze statusem "w magazynie" ale ok 15% droższy.

5 / 5 2017-07-07

Najgorszy sklep internetowy z jakim miałem do czynienia. Nie dostarczyli przesyłki, na zwrot pieniędzy czekam już prawie miesiąc. Cudem dodzwoniłem się dzisiaj na infolinię, ale Pani nie jest w stanie pomóc, z ich perspektywy wszystko jet ok i trzeba czekać. Podejrzewam, że wkrótce zwiną interes w Polsce i pieniędzy nigdy nie odzyskam, jednym słowem oszuści.

3 / 5 2017-07-03

Odradzam zakupy w tym sklepie. Jeśli chcecie zamówić towar, otrzymać go w terminie a w razie problemów skontaktować się telefonicznie lub mailowo i otrzymać pomoc w rozwiązaniu problemu to NIE ZAMAWIAJCIE go w sklepie MALL! Towar który zamówiłam (na całe szczęście za pobraniem!) powinnam otrzymać 2 tygodnie temu. Paczka w końcu została wysłana ale wystąpił jakiś błąd z danymi wysyłki. Towar leży w magazynach DHL od tygodnia. W mojej sprawie pisałam już kilkakrotnie maile - nie otrzymała ANI RAZU ODPOWIEDZI !!! Na infolinię nie można się dodzwonić!! To skandal żeby nikt nawet nie odpisał na maila. Tak się szanuje klientów. Właśnie przepadło im 2000 zł a mnie kosztowało to 2 tygodnie nerwów.

5 / 5 2017-07-01

Kupiłam kennel dla psa. Po opłaceniu towaru okazało się, że nie jest to ten kennel który chciałam zamówić, więc postanowiłam anulować zamówienie i zrezygnować z zakupu. Napisałam maila (na podany do tego adres)| z prośbą o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy. Na drugi dzień dostałam odpowiedź, że nie ma problemu i że anulują moje zamówienie, ale klatka została już przekazana do kuriera, więc będę musiała podpisać odmowę przyjęcia przesyłki, w dniu dostawy, a koszty zostaną automatycznie zwrócone na konto jak tylko paczka dotrze spowrotem do magazynu. Ok. Podpisałam odmowę przyjęcia towaru i od tej pory minęły prawie 3 tygodnie. W tym czasie kilkakrotnie wysyłałam maila z prośbą o odpowiedź kiedy dostanę zwrot pieniędzy. Niestety pieniędzy jak i kontaktu brak.

2 / 5 2017-06-30

Sklep bez podania powodu anulował zamówienie, zakupiony towar był prezentem urodzinowym wiec miałem duży problem, nie zaproponowali niczego w zamian, nie odpisywali na maile, ogólnie nie polecam robienia zakupów w tym sklepie

3 / 5 2017-06-25

Beznadziejny sklep z czasów "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?" Zapłaciłam za przesyłkę ekspresową,a towar, który miał być prezentem, dotarł po czasie jak każda inna przesyłka. Chociaż dla mojego zadowolenia i uśpienia czujności oczywiście poinformowano mnie SMS-ami, że przesyłka zostanie wysłana i dotrze na czas. Próba odzyskania pieniędzy za przesyłkę również bezcelowa. Beznadziejna obsługa reklamacji i lakonicznie "nie ma podstaw do uznania reklamacji." Szczerze odradzam.

2 / 5 2017-06-25

Nigdy więcej nie zamówię w tym sklepie. Paczka idzie do mnie od 31 lipca i jeszcze nie dotarła. Na maila nikt nie raczy odpowiedzieć. NIE POLECAM !!!!!

2017-06-19

Jeżeli komuś nie zależy na czasie to może u tego sprzedawcy zamawiać. Towar miał status "U dostawcy – możesz mieć 5.03" a została nadana dopiero 11.03. Niezbyt dobrze zabezpieczona. Ogólnie zamawiając kurierem z jakiegokolwiek innego sklepu towar otrzymywałem do 2 dni max... Wybrałem "tańszego kuriera" od nich z terminem realizacji 5-7 dni ale było 11-12. Jedyny plus to była cena niższa o 80 zł od innych sklepów.

2017-06-18

Zamówiłam dvd 23 maja z opcją dostawy między 28 a 30 maja. Do dzisiejszego dnia nie mam ani dvd ani w żaden sposób nie mogę się skontaktować ze sklepem, bo telefonów nikt nie odbiera, a na maile nie odpisują. Jesli ktoś ma jakiś kontakt gdzie można się z nimi porozumieć, bardzo prosze o kontakt. Ewentualnie co zrobić, aby anulowac zamówienie i żeby zwrócili mi pieniądze? Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.

2017-06-13

Zamówienie złożone dnia 19.01, do dnia 23.01 nie otrzymałem żadnej informacji co się z nim aktualnie dzieje. Po moich 2 mailach, dnia 24.01 dowiedziałem się, że zamówienie zostało anulowane ze względu na błąd systemu. Nie polecam!

5 / 5 2017-06-11

Od kilku miesięcy wysyłam i reklamuję budzik który nie działa. Mam identyczny model ok kilku lat i ewidentnie jest problem z tym egzemplarzem a MALL.PL po raz kolejny wysyła go do producenta do naprawy zamiast zwrócić pieniądze żebym mógł kupić nowy. Kontakt z działem reklamacji za pośrednictwem poczty jest co 3 dni. Wysyłam wiadomość i czekam 3 dni na odpowiedź. Taki podobno mają model pracy.

2017-06-09

Paczka zamówiona 11.12.2018 dostarczona coś przed sylwestrem. Zrezygnowałem z zamówienia 22 grudnia. Niemożliwość zatrzymanie przesyłki przed wysłaniem jest niemożliwa? Toż to buractwo. Po dostarczeniu, odebrał ktoś na firmie podczas mojego urlopu. Z uprzejmości kurier ją przekazał. Nie chcą dziady tego zabrać bo liczą na to że nie odeślę. Strata nerwów,kasy, czasu. Ale czasu na opinie w necie nie będę szczędził. Sklep internetowy nie uczestniczy w Programie Słucham Swoich Klientów.

2 / 5 2017-06-05

Nie polecam sklepu. Od 9 grudnia zamówienie nie zrealizowane, chociaż opłacone (to już niemal 20 dni). Ze sklepem nie ma kontaktu; można jedynie wysłać e-maila, na który nie odpowiadają albo przysyłają odpowiedź z której nic nie wynika np. "w kolejnym mailu prześlemy informację na temat zgłoszenia" (kolejnego maila nie przesyłają).

1 / 5 2017-05-30

Tragedia , człowiek opłaca przesyłkę express a towaru jak nie było tak nie ma ...już nigdy tu nic nie zamówię !

3 / 5 2017-05-29

Sklep nie realizuje swoich podstawowych założeń. Zamówiłam lego (wydałam na to dużo pieniędzy) i do tej pory go nie dostałam. Sklep szybko wprowadził do dhl numer przesyłki do wysłania, ale fizycznie mu jej nie przekazał. Dzwoniłam do dhl (jest kontakt) i odesłał mnie do sklepu. Ze sklepem nie ma żadnego kontaktu. Nie mają numeru telefonu, a na maile nie odpowiadają. Odradzam zakupy w tym sklepie. Szkoda dawać takie drogie prezenty oszustom.

2017-05-10

Odpowiadają na maile po kilku dniach, wystawiają towar mimo braku na stanie.

2 / 5 2017-05-03

Zamówienie złożone 19.12.2018. Za dodatkowa opłatą sklep GWARANTOWAŁ dostawę n1 21.12.2018 a przekazał towar firmie DHL dopiero 21.12.2018. Na maila z interwencją nie odpowiedzieli przez DWA dni. NIE POLECAM. A DHL też poniżej standardów np. DPD. Podają TYLKO DZIEŃ dostarczenia. Żadnego marginesu czasowego.

3 / 5 2017-04-26

Zdecydowanie odradzam zakupy w mall.pl. Przed 9 dniami zamówieniem z dnia 17.04.2018, które zostało opłacone przelewem on-line kupiłam okap kominowy m-ki Siemens LC98BA572 za kwotę 2 999 zł, który to produkt wg. oferty miał być w magazynie –z informacją możesz mieć jutro i deklarowaną datą wysyłki: 17.04.2018 – 19.04.2018. Przedmiotowe zamówienie nie zostało zrealizowane do chwili obecnej. Brak jakiegokolwiek kontaktu telefonicznego ze sklepem, a kierowane od czterech dni e-maile pozostają bez odpowiedzi, poza jedną otrzymaną 6 godzin temu o rzekomym zaginięciu przesyłki.

5 / 5 2017-04-25

Bałam się zamowic towar z tego sklepu czytając opinie. Ja równiez wybrałam opcję DHL Express z możliwością wyboru dnia doręczenia. Przesyłka zamiast dojść w piątek, doszła w poniedziałek. W piątek za drugim razem dodzwoniłam sie do obsługi klienta Mall.pl ( po tym jak nie dostałam odpowiedzi na maila) i bardzo miła pani poinformowała mnie że niestety towar wyszedł od nich poźniej niż powinien. Z przesyłką wszystko jest ok - nie mam zastrzeżeń.

2 / 5 2017-04-23

Nie polecam! Kupilem telewizor. Zrobilem specjalna doplate do terminowej realizacji przesylki w danym dniu. I co? I towar przyszedl pozniej. Prezent nie wypalil. Żenada.

2017-04-20

Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. OSTRZEGAM nie dajcie się zwieść, towar nie został dostarczony, po drodze uszkodzony, odsyłany z magazynów DHL, odmowa zwrotu pieniędzy przed powrotem sprzętu jaki nigdy do mnie nie dotarł (jak twierdzi Pani maja na zwrot w swoim regulaminie 14 dni), kompletna arogancja wobec rynku i klienta. Takich sprzedawców trzeba unikać jak ognia bo to najbardziej nierzetelna firma z jaką się spotkałem od lat

2 / 5 2017-04-19

Nie Polecam dostawa niby bezpłatna ale dłuższy termin dostawy, towar doszedł ale o fakturę się dobijałem 2 tygodnie zakup i zapłata była 16.12.2018 a fakturę wystawili na styczeń. lekceważące podejście do klienta

2017-04-07

Mall.pl= Zakupy 2 razy....Pierwszy i ostatni. Przesylka doplacona na termin dostawy 13.08. 2 pracownikow czeka..."bo pryjdzie domek do zlozenia". Pierwszy telefon od kuriera 16.08. dzisiaj t.j. 20.08 info od kuriera ze zostanie dostarczone.... Moja zona i corka beda targaly wiec z ulicy paczke ktora ma 2 metry i wazy 46 kg. Jezeli tego chcecie kupujcie. Nie pozdrawiam

2 / 5 2017-04-03

Nie polecam. Reklamację uznano mi 31 września 2018 i poproszono o numer konta w celu przesłania pieniędzy. Do dzisiaj ich nie dostałem. Na e-maile firma nie odpowiada, dodzwonić się nie można ( podobno przerwa techniczna). W zeszłym tygodniu pani z obsługi klienta ( z resztą bardzo miła) poinformowała mnie, że nie jestem jedyny, który długo czeka ponieważ firma zmieniła system(?) Mi to wygląda na kłopoty finansowe sklepu, który nie chce oddać pieniędzy

2 / 5 2017-03-26

Nikomu nie polecam tego sklepu. Brak kontaktu. Zamówiłem dwie zabawki we wtorek kurierem express który miał dotrzeć w środę. Do tej pory kurier nie otrzymał paczki.

Rzetelne opinie o Mall.pl

Mall.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.mall.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie