Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Ogród / Biuro / Dom / Sport / Gry

Oleole.pl Opinie Klientów

2.81/5.00 - ilość ocen: 232
opinie o Oleole.pl
1 / 5 2021-07-06

Transakcja fatalna. Zamówiłem laptopa, dostawa opóźniła się. Kontakt z infolinią bezproduktywny.

1 / 5 2021-06-16

Omijać sklep z daleka. Zamówiłam ebook.Towar otrzymałam uszkodzony - ekran. Odesłałam. Reklamacja nie została uznana , sprzedawca twierdzi, że ja go uszkodziłam. Chciałam przestrzec przed takim ryzykiem, ale niestety Oleole selekcjonują na swoich stronach opinie klientów ,publikują te korzystne dla siebie, wprowadzając klientów w błąd. Nie polecam!

1 / 5 2021-05-27

Jakby można było to bym dal 0 gwiazdek. Kupiłem zestaw samochodowy (uchwyt magnetyczny + etui) niestety etui nie jest z tego zestawu i się nie przyczepia (zestaw bezużyteczny). Na zdjęciu inne etui a przyszło całkiem inne!! Po zareklamowaniu odpisali mi schematem, że uszkodzenie ma charakter zewnętrzny, spowodowane jest niewłaściwym użytkowaniem, za które Sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności. (wynika z tego ,że wydłubałem metalową płytkę z etui. Nie nie zrobiłem tego, nie było żadnego uszkodzenia, po prostu etui było nie od kompletu). Beznadziejny kontakt, na infolinii cudzoziemka która nie do końca umie mówić po polsku, totalna porażka. Mam nadzieję, że firma padnie wraz ze swoją firmą matką.

1 / 5 2021-05-27

Złożyłem zamówienie przez telefon, podałem dane, w tym czterokrotnie podałem numer telefonu, który (teraz już podejrzewam, że celowo) został i tak źle wpisany do zamówienia, przez co nie mogłem potwierdzić tożsamości. Zadzwoniłem ponownie na infolinię, zaproponowano mi, żebym anulował zamówienie i, że jak towar wróci do magazynu (po 5 minutach wyruszył z magazynu podobno) to Pani z infolinii zadzwoni do mnie. Towar był dostępny po 10 minutach, telefonu nie w tej sprawie jak nie było tak nie ma, podejrzewam, że i nie będzie. Ku mojemu zdziwieniu, jak próbowałem ponownie zamówić, cena została podniesiona. Do tej pory nie mam możliwości kupna wybranego (wybierałem kilka godzin) laptopa, nikt z infolinii nie chce w tym pomóc. Jestem przekonany, że to celowe działanie sklepu. Pierwszy raz z niego skorzystałem i jestem strasznie zawiedziony polityką firmy jak i obsługą klienta. Stanowczo odradzam w jakiegokolwiek zakupu w tym sklepie (tak samo jak i w rtv euro agd (to to samo, nawet są te same kody produktów)). Zaoszczędzicie Państwo czas, zapewne pieniądze w przypadku potencjalnej naprawy jak i nerwy, które niestety ja poświęciłem w tym sklepie.

1 / 5 2021-04-24

Najgorszy sklep z jakim robiłam zakupy!!! Wystawiają towar w outlecie w bardzo dobrej cenie, przyjmują zamówienie i już po przyjęciu zamówienia anulują je z opisem "TOWAR WYCOFANO Z OFERTY", dowiedziała się że mogę kupić za pełną cenę!!! Przyciągnąć klienta dobrą ceną, a potem wcisnąć coś drogiego! po prostu dno, zagrania poniżej krytyki!! OSZUŚCI. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2021-03-08

Nie polecam zakupów w OleOle. Reklamacja nowego dysku SSD trwa od 28.01.2021 i nie wiadomo kiedy się skończy. Człowiek jest bez silny. Numer zgłoszenia: 7305748132. Reklamowany sprzęt należy odesłać na swój koszt do sklepu. Sklep przetrzymywał dysk ponad dwa tygodnie zanim został przesłany do Autoryzowanego Serwisu, tym samym czas naprawy / wymiany został wydłużony. Pracownik na info linii tłumaczy, że wykonali to bez zbędnej zwłoki. W tym przypadku tylko dwa tygodnie trzymali w sklepie, tzn. że Twój produkt może być trzymany 2 albo 3 tygodnie zanim prześlą dalej do serwisu. Generalnie odradzam zakupy w tym sklepie. Dziś mamy 08.03.2021 - jestem pozbawiony urządzenia i pieniędzy.

1 / 5 2021-02-15

Każdą rzecz, którą kupiłem musiałem wymienić. Kupiłem glebogryzarkę z urwanym kołem Wymieniłem ja i oczywiście czekałem 3 tygodnie na nową. Nie obyło się bez awantury. W styczniu 2019 kupiłem telefon komórkowy Xiaomi w sierpniu 2020 telefon na gwarancji miał wymienioną płytę główną. Mamy luty i znów telefon padł wg sklepu gwarancja producenta już nie obowiązuje. Porażka już nie kupię więcej u nich nic.

1 / 5 2020-11-15

Zakupiłam u nich ekspres do kawy, firmy NIVONA. Ekspres ogólnie robi smaczną kawę, ale psuje się na potęgę. Być może wadliwy egzemplarz. Ekspres został zakupiony niecałe dwa miesiące temu. W tym momencie został zareklamowany po raz TRZECI. Kawa nie spływa do filiżanki, tylko do tacki ociekowej. Zażądałam zwrotu pieniędzy lub wymiany na nowy egzemplarz- dostałam odpowiedź, że to są dla nich zbyt duże koszty i mogą go tylko naprawić. Za drugim razem ( po ok 2 tyg.) jak się zepsuł, naprawili go twierdząc, że nie jest zepsuty, "wolny od wad" bardzo sprytnie :) Za trzecim razem ucząc się na błędach, nagrałam filmik, w jaki sposób parzy się kawa, by znów nie mogli odrzucić reklamacji ;kłamiąc, że towar jest sprawny. Ekspresu nie polecam, ale możliwe jest, że miałam pecha ( choć dwie inne bliskie mi osoby też reklamowały ekspresy nivony- jak się później okazało- po zakupie. ALE PRZEDE WSZYSKIM NIE POLECAM ZAKUPÓW W OLEOLE, SPOSÓB W JAKI TRAKTUJĄ KLIENTA JEST KARYGODNY! Ponadto, dzwoniąc do sklepu, nie da się połączyć z działem reklamacji ;, a jedynie z biurem obsługi klienta, który może "przekazać" informacje do działu reklamacji ;Kiedy poprosiłam o przekazanie, że nie zgadzam się na naprawę, tylko proszę o zwrot kosztów lub wymianę na nowy, to otrzymałam sms o treści mniej więcej, że ze względu na brak zgody na naprawę towaru, wysyłają mi zepsuty .. NIGDY WIĘCEJ ZAKUÓW W TYM SKLEPIE

5 / 5 2019-03-25

Polecam ten sklep i zakupu. Rewelacyjna obsługa i świetne ceny.

1 / 5 2019-03-23

nie polecam nikomu tego sklepu jedno wielkie nieporozumienie zamowilam zmywarke zmywarka przyszla wgnieciona oczywiscie zlozylam reklamacje zapytalam o czas reklamacji szybko 2-3 dni slowa konsultanta reklamacja trwa juz 13 dni i nie z kim o tym porozmawiac jedyny kontakt to meilowy telefonicznie mozna sie dowiedziec ze trzeba pisac meila z zadna osoba decyzyjana nie ma kontaktu bo jak powiedziala pani na infolini nie ma kontaktu telefonicznego z tymi osobami tak wiec kupilam zmywarke ktora stoi zapakowana bo nie mozna jej podlaczyc wyjezdzam na swieta wyjazd planowany od trzech miesiecy ale oczywiscie dostalam meila ze wymiana bedzie zaraz po swietach podczas mojej nieobecnosci o ktorej informowalam od 2 tygodni sklep ale oczywiscie nikogo to nie obchodzi nie polecam nikomu

Rzetelne opinie o Oleole.pl

Oleole.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.oleole.pl

Email
[email protected]

Telefon
812 812 812

Komórka
-

Infolinia
812 812 812

Logowanie