Kategorie: / Komputery / Książki / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Smyk.com Opinie Klientów

2.65/5.00 - ilość ocen: 97
opinie o Smyk.com
5 / 5 2021-07-29

Od groma tu rzeczy dla dzieci

2019-03-23

Fatalny sklep Unikać Zamówienie z 12 grudnia ma dziś opóźnienie 10 dni Nie dotrze na święta. Przepraszają ale co z tego. Informacja przy zakupie była,że dotrze za dwa dni. Ponadto trudno się do nich dodzwonić i nie można się dowiedzieć co chodzi. Nie polecam Jest tyle innych solidnych sklepów

1 / 5 2019-03-08

Negatyw - towar dla dzieci na prezenty zapłacony a czas oczekiwania po raz kolejny przesuwany /na 18 dzień od dnia zakupu/. Wygląda na to, że w magazynach nie ma oferowanego towaru ! Zero informacji. Przestrzegam.

2 / 5 2019-03-01

Dramat . Po upewnieniu się telefonicznie o dostępności towaru zrobiłem zakupy z pozycji sklep SMYK. Otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia przyjęcia do realizacji. Po kilku godzinach otrzymałem e-mail anulujący transakcje z powodu braku towaru. w sprawie zwrotu pieniędzy dzwoniłem na razie dwa razy, ale chyba ze zwrotem środków nikomu się nie spieszy. Klient który zapłacił teraz może czekać na rozwój wydarzeń. NIE POLECAM !!!!!!!!!

1 / 5 2019-02-25

TRAGEDIA !!!!!!! Na stronie umieszczane są towary których nie mają ani w magazynie ani nawet 1 szt. w jakimkolwiek sklepie. Kiedy po dwóch dniach od złożenia zamówienia i oczywiście dokonania zapłaty klient chce się dowiedzieć czy już zamówili u dostawcy , kiedy to do nich dotrze może sobie pogadać z nie wyposażoną w żadne informacje Panią z działu obsługi klienta, która będą z pokolenia "mnie to nie dotyczy" ani nic nie wie , ani nie może przełączyć do osoby , która może wie POROSTU JEST TAM PO TO ABY BYĆ I NAJLEPIEJ ABY KLIENCI NIE ZADAWALI PYTAŃ. Nigdy więcej , jest tyle innych sklepów że o tym będę musiał zapomnieć BO KLIENT NIE JEST DLA NICH WAŻNY..

2019-02-23

Sklep jest tragiczny. Brak kompetencji na infolinii. Po co ona istnieje, skoro dzwonisz z banalną sprawą lub prostym pytaniem i zawsze bez wyjątku usłyszysz "TAKĄ MAMY PROCEDURĘ", "NIE JESTEM W STANIE PANI POMÓC", "UZYSKA PANI ODPOWIEDŹ ZGODNIE ZPROCEDURĄ DO 24H" !! Skandal. W rezultacie, nie otrzymałam odpowiedzi ani dzwoniąc na infolinię, ani po 24h. Absurd i brak rzeczowości a przede wszystkim strata czasu ... mojego cennego czasu, kiedy mogłabym się zainteresować produktami u konkurencji. Gratuluję! Ignorancja i lekceważenie klienta a przede wszystkim brak szacunku do niego. Sklep działa na mnie awersyjnie i zamierzam go omijać szerokim łukiem!!!

1 / 5 2019-02-16

Trochę się zaniepokoiłem ilością negatywnych ocen, bo sprawdziłem to dopiero po złożeniu zamówienia. Ale na szczęście u mnie wszystko przebiegło sprawie, zgodnie z podanym terminem. O każdym etapie informowano mnie mailem albo smsem.

2019-02-16

Sprzedają tandete z grubą marżą (w stancjonarnym ceny to już złodziejstwo).jedną z zabawek wydziela won spalenizny ale wmawiają mi ze zbadali zabawkę na wech i odrzucają reklamacje bo niezasadna.spotkamy się w sądzie i prawdzimy jak jest bo wyników badań potwierdzającym brak toskycznosci nie mają.Nie biorą odpowiedzialności za jakość towaru.towar idzie 2tygodnie a na infolinii wyciszaja rozmowy po 3minutach jeśli masz pretensje.Nie polecam,drogo i jeśli coś nie tak z zabawką to cię splawiaja

2019-02-13

Zamówione i zapłacone a towaru brak . Zadzwoniłam do obsługi z informacja że jeśli do 30 listopada nie otrzymam towaru to zgłaszam wyłudzenie. Przypomnę że odrazy dostałam powiadomienia o tym że dostali płatność od kturej mija już 6 dni

2019-02-12

Witam, dziś otrzymałam przesylke, towar zgodny z zamowieniem. Przesyłka została dostarczona na czas.... Jak najbardziej jestem na tak....

5 / 5 2019-02-11

No niestety proces reklamacyjny to udręka... Ogólnie wczesniej było wszystko ok, ale teraz to dramat. Opinia za całokształt.

1 / 5 2019-02-07

Sklep to dno. To sto metrów poniżej mułu. Jeśli jest jakiś problem z zamówieniem to TRAGEDIA. U mnie zamówienie z 27 grudnia 2018r nie zostało zrealizowane, cały czas jest zawieszone. Nie wiadomo czy będzie zrealizowane czy nie. Po telefonach na infolinie 10 stycznia oraz 15 stycznia 2019r zawsze taka sama odpowiedz - "odezwiemy się do Pana w następnym dniu" oczywiście kontaktu nie ma. Jestem ciekawy jak długo potrwa realizacja zamówienia. Pewnie po pół roku napiszą, że towaru nie ma

2019-02-03

Kupiliśmy piaskownice. Po rozpakowaniu była uszkodzona. I zaczęło się. Reklamacja dopiero rozpatrzona będzie po otrzymaniu jej w magazynie w Warszawie ( kupiliśmy w piotrkowie tryb) . Maja na to 14 dni. Zadzwoniliśmy potygodniu. Rozmowa trwała 10 min . Pani wypytałam o wszystko. Następnie przeczytała kawałek dziennika ustaw i znów wypytałam o wszystko. Żenada. Ciekawa jestem kiedy zwrócą piaskownice . Idzie weekend majowy. Bez piaskownicy.

2019-02-03

Ciuszki dotarły po 3 dniach kurierem :)

2 / 5 2019-02-03

NIE POLECAM!!! Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Za każdym razem, gdy robiłam zakupy termin realizacji wydłużony.

2019-01-31

fatalnie !!! tak jak poniżej w opisanych sytuacjach - zamówienie złożone dwa tygodnie przed mikołajem a trzy dni przed informacja ze sklepu iż dotrze do 11.12 !!! Panie niemiłe, dodzwonić się trudno ale czytając te wszystkie historie pewnie miały takich telefonów tysiące jak mój. Dowiedziałam się w stacjonarnym iż są w trakcie przenoszenia magazynu - przed Świętami ???!!!!

2 / 5 2019-01-24

Wystawiam negatywną opinię z uwagi na to, że nadal oczekuje na realizacje zamówienia. Cały czas przekładają termin. Obecnie termin przesunął się o 2 tygodnie. Za towar została uiszczona opłata przelewem, obecnie ani prezentów na Mikołaja, które trzeba będzie zakupić w innym sklepie. NIE POLECAM

2019-01-22

Ostatnie zamówienie, które złożyłam w tym sklepie!! Czekam 3tygodnie i tylko mnie zbywają ze zamówienie jest konsultowane- pytam w jakiej sprawie? To odpisują ciagle to samo ze konsultują!! Moja cierpliwość juz sie kończy!! Wiecej juz na mnie nie zarobią. Dwa artykułu z 8 juz sa niedostępne mimo iż w trakcie składania zamówienia były na stanie. Mam serdecznie dosyć tej firmy- pieniądze przelane a towar widmo! Nie wiadomo jeszcze jak cała sytuacja sie skończy- aż strach pomyśleć.

2019-01-21

Smiki, Sea World, krzesełko do karmienia Zamówiłam powyższe krzesełko tydzień temu. Sklep internetowy do tej pory go nie wysłał, tłumacząc się tym że nie mają go na magazynie. To skoro brakuje towaru, to DLACZEGO TOWAR JEST DOSTĘPNY NA STRONIE I POBRANO ZA NIEGO PIENIĄDZE??! W efekcie firma nie oodała mi pieniędzy ani nie wysłała towaru. Na infolinii nikt nie udziela informacji, tylko zbywają klienta. Totalny brak szacunku i prób naprawienia błędu powoduje to, że ja jako wieloletni klient sklepu nie dam więcej na sobie zarobić!!! Firma nie bierze odpowiedzialności za swoje błędy systemowe, pozbawiając tym samym ludzi pieniędzy.

2019-01-20

Zamawiałam paczkę, czas realizacji 3-4 dni robocze. Podobnie jak u przedmówców, paczka podzielona na dwie części. Jedna część paczki odebrana, na drugą czekam. W biurze obsługi klienta, Pan informuje tylko, że nie ma wpływu na pracę magazynu (żenujące) i z tego co widzi paczka czeka do wysyłki. Generalnie mocno się Smykiem rozczarowałam. Do tej pory, mimo, że ceny nie były najtańsze, często robiłam zamówienia w tym sklepie, ufałam w terminowość. W ostatnim czasie, już drugi raz spotykam, sie z opóźnieniem wysyłki o czym jestem informowana dość późno. Duży minus za biuro obsługiklienta, żenujący poziom...

3 / 5 2019-01-17

Zdecydowanie odradzam, czas realizacji przekracza wszystkie normy. Na infolinii jedyne informacje jakie są w stanie podać, to te które widać na swoim koncie w Smyku. Przy danym produkcie informacja, że produkt dostępny od ręki + wysyłka, po złożeniu zamówienia zmianie się w 3 dni termin wysyłki co oczywiście również nie jest prawdą, czas wysyłki powyżej tygodnia.

2019-01-16

Co się dzieje ze sklepem Smyk!!! W sklepie stacjonarnym naliczono mi prawie 100 zł dopłaty, o które musiałam walczyć z kierownikiem bardzo mało kompetentnym z Lublina, a zamawiajac paczkę on-line czekam już tydzień i sama muszę się kontaktować bo nikt nie fatyguje się cokolwiek napisać, klient jest traktowany jak wróg! Kto tam pracuje?

2019-01-16

No cóż, po wielu próbach jednak czas zakończyć zakupy w tym sklepie. Obsługa klienta - dno (ale może czepiam się za długie oczekiwanie na odpowiedź, do tego nie na temat) Jakość ubrań - często pozostawia wiele do życzenia (ale może jestem wredna że muszę coś wyrzucić do śmieci, bo po 2 praniach wygląda gorzej niż z ciucholandu) Opis ubrań - niekoniecznie zgodny ze stanem faktycznym (oj, tam co za różnica jaki kolor/odcień...) Stan dostarczanych przedmiotów - trafiały się przedmioty po ciężkich przejściach, brudne i zniszczone, a zdaje się że powinny być nowe i w idealnym stanie (ale może mam wygórowane oczekiwania...) Czas dostarczenia przedmiotów - bywało że czekałam 1-2 tygodnie na dostawę paczki (może powinnam się cieszyć że w ogóle dostałam przesyłkę). No niestety nie, TEGO SKLEPU NIE DA SIĘ POLECIĆ, większość rzeczy można dostać w innych sklepach w lepszych cenach, a ubrania które kupiłam w konkurencyjnych sklepach oceniam lepiej.

2019-01-11

Najgorszy sklep internetowy z jakim miałam okazję się spotkać, z 8 produktow które miały być na stanie przyszedł 1, reszta zamówienia zawieszona, na infolinii ukraincy którzy nie mają zielonego pojęcia co mówic powtarzają wyuczone regułki które nijak się mają do zadawanych pytań. BOK nie odpowiada na maile, w systemie żadnych informacji

2019-01-06

Dramat. Obsługa klienta na możliwie najniższym poziomie. Totalna beznadzieja...

2 / 5 2019-01-03

Nie polecam. Zamówienie złożone w sobotę, w niedzielę dostaję informację, że zamówienie zostało rozdzielona na 2 paczki, z czego jedna została już wysłana, druga nie. Na tę wysłaną paczkę dostaję czas odbioru w sklepie max. do środy, podczas gdy drugiej paczki ciągle brak. Piszę, dzwonię, wyjaśniam i proszę o przedłużenie odbioru 1ej paczki, żebym je mogła odebrać razem. Nie i nie. Tłumaczę, że przecież nie będę dwa razy jeździć po odbiór jednego zamówienia. Nie, bo takie mają reguły i już. Tłumaczenia, że to oni mi rozdzielili na 2 paczki, nie docierają. Beton kompletny. Nie polecam.

2019-01-02

Jedna wielka katastrofa i dziadostwo w jednym miejscu. Za każdym razem kiedy coś zamawiam w Smyku to jest droga przez mękę. Jak już uda się coś zamówić, to przeważnie baaardzo długi czas oczekiwania. Ostatnio prym wiedzie anulowanie zamówień, bo już dawno nie ma na magazynie a nie chciało się samo usunąć ze strony " Produkt anulowany ze względu na brak dostępności w magazynie ale... za to pozdrawiamy". Strony, która przy trochę większym ruchu wiesza się jak tylko może. To i wiele innych przypadków można śledzić na forach rodziców i facebook Podsumowując, jeśli masz żyłkę hazardzisty i potrzebujesz trochę adrenaliny, to spróbuj coś zamówić na Smyku, najlepiej płacąc z góry.

2 / 5 2018-12-11

Zamawiam kilkanaście produktów, realizuję zamówienie, opłata przesłana a w mailu dowiaduje się, że prawie wszystkie rzeczy są niedostępne. Żenada, stracone kilka godzin. Nie polecam. Omijajcie z daleka. Skarga do UOKiK dla zasady.

2018-11-18

Jakieś nieporozumienie. Przysyłają towar inny niż zamówiony i jeszcze pytają co zamówiłam, mimo iż sami fakturę wystawili ... poza tym zabawki zakurzone i porysowane!

3 / 5 2018-11-15

Odradzam zakupy w sklepie internetowym Smyk!! Poziom obsługi to dno totalne!! Paczka zamówiona 23.11, dostarczona dopiero dziś - 04.12 po licznych telefonach do biura obsługi klienta. Nikt nie raczył mnie łaskawie poinformować w jakikolwiek sposób dlaczego tak długo czekam na paczkę, wg pracowników BOK towar cały czas był już prawie wysyłany. Sklep świadomie wprowadza klientów w błąd podajac na stronie internetowej nieprawdziwe terminy realizacji przesyłki. Paczka przyszła w bardzo słabej jakości kartonie, była niezabezpieczona, a wanienka dla dziecka prawie całkowicie porysowana i brudna, niezabezpieczona nawet 1 folią- towar bezwartościowy.Dno totalne. To moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie!!! Odradzam każdemu! Szkoda nerwow i pieniedzy!!!

2 / 5 2018-11-15

Nie polecam tego sklepu. Zrobiłam pierwszy raz zamówienie i ostatni. Myślałam że taki wypromowany sklep dba o jakość produktów. Dziś otrzymałam przesyłkę i jeden produkt jest rozpakowany a drugi wygląda jakby ktoś się tym bawił. Słabo to świadczy o sklepie. Nie polecam. Dobrze że ciuchów nie zamawiałam dla dziecka bi może bym dostała już chodzone

2018-11-14

Sklep nie wywiązuje się z zapisanych na stronie czasów realizacji zamówień. Nie informuje klienta ani mailowo ani telefonicznie o statusie zamówienia, ani o ewentualnych opóźnieniach. Na stronie winidje informacja "Czas realizacji zamowienia od 3 do 5 dni. 3 dni po zlozeniu zamowienia i nie otrzymaniu zadnej informacji na jego temat na ifnolinie dowiedzialam sie ze zamowienie bedzie zrealizowane do 21ego czyli 12 dni po zlozeniu zamowienia. Sorry ale urodzin dziecka nie przełoże. Obsluga na infolinii słaba, niechetna do pomocy.

5 / 5 2018-11-08

Jestem a raczej byłam klientką tego sklepu wiele lat. Już kilka razy zawiodłam się na zamawianych u nich produktach itp. Ale w dniu wczorajszym sklep przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zamówiłam 4 rzeczy, z czego odpisano mi że wyślą dwie bo nie mają już ich na magazynie. Mówię OK, ale weszłam i sprawdziłam ... i co się okazuje, piżama którą zamówiłam w promocji jest i ma się świetnie ;) baa pojawiła się cała rozmiarówka z ceną dwa razy wyższą. Rozumiem fakt, że coś jest w promocji i coś drożeje, ale skoro ja zamówiłam i opłaciłam a oni mi odpisują ciągle że towaru nie ma u dostawcy ale na stronie jest go pełno to chyba coś jest nie tak? Prowadzę z nimi już dłuższą korespondencję ale zero konkretów. Dostaje odp w stylu "przepraszamy, dziękujemy za cenne wskazówki, pracujemy nad tym, bla bla bla, towaru nie mamy itd". Tylko, że on ciągle jest dostępny na stronie. Mogę sobie wejść zamówić go za 2 razy większe pieniądze i za dwa będę miała. Tylko, że ja go wczoraj zamówiłam, towar mają, twierdzą że nie mają i nie wyślą... Na zapytanie o dostępność towaru odpisali mi że towar jest na stronie niedostępny choć jest cały czas dostępny ... Nie spotkałam się jeszcze z tak beznadziejnym traktowaniem klienta :(

2018-11-06

Towar zamówiony i opłacony 07.12.2018 r. do dnia dzisiejszego ani towaru ani zwrotu pieniędzy ani informacji co się dzieje. Otrzymałem 3 maile (potwierdzający przyjęcie zamówienia i wpływ środków, przesuwający termin i kolejny termin dostarczenia paczki też nie dotrzymany). Regulamin na stronie nie jest w żaden sposób respektowany, co innego mówią na infolinii co innego w regulaminie czy korespondencji mailowej. Na 10 prób dodzwonienia się udało 1 raz. Na 4 pisma (reklamacja, rezygnacja/odstąpienie, prośba o informacje co się dzieje, ponowienie prośby) żadnej odpowiedzi. Paczki i pieniędzy nie ma. Kolejną korespondencję będę kierował po upływie terminu i braku zwróconych pieniędzy wspólnie z rzecznikiem praw konsumenta. Dodatkowo planowane zabawki zmuszony jestem kupić w sklepie stacjonarnym i zamierzam domagać się pokrycia różnicy w cenie.

2018-10-30

To jest zdecydowanie najgorszy spośród wszystkich sklepów, w którym robiłem kiedykolwiek zakupy. Po pierwsze zamówienie z odbiorem w punkcie zostało podzielone na dwa z różnymi datami odbioru bez jakiegokolwiek porozumienia. Czas realizacji zamówienia budzi wiele zastrzeżeń. Poza tym podczas zamówienia, na które trzeba było czekać stanowczo zbyt długo zestaw, który kupiłem zamienił się w jedną sztukę produktu. Co gorsza pojedynczy produkt otrzymał numer zestawu, dlatego został wysłany jako realizacja zamówienia ponownie bez żadnej informacji. Pod każdym kątem to zamówienie jest jednym wielkim skandalem. Co zabawniejsze na jednej sztuce widnieje napis "zestaw". Na 100% nigdy więcej nie złożę zamówień w sklepie, który traktuje klientów jak śmieci oraz po prostu oszukuje. Żałuję, że muszę przyznać temu czemuś co określa się sklepem gwiazdkę, bo nawet na jedną nie zasługuje.

2 / 5 2018-10-16

NIE POLECAM !!! Nie wiem co się dzieje z tym sklepem ale w ostatnim czasie ciągle są jakieś problemy z zamówieniami. Raz zamówienie przychodzi niekompletne, innym razem dostaję nie to co zamawiałam i za co zapłaciłam. Do tego nikt nie odpisuje na maile i zgłoszenia a pieniądze zostawione w sklepie małe nie są, bo ceny mają kosmiczne!! Porażka ! NAJGORSZY SKLEP INTERNETOWY W JAKIM KUPOWAŁAM. BAŁAGAN I BRAK KONTAKTU Z OBSŁUGĄ !!

2018-10-15

Nie przypadkiem sklep ma zablokowane opinie na fb, a także nie bierze pod uwagę opinii zamieszczonych na Opineo. W każdym moim zamówieniu było coś nie tak. Raz otrzymałam walutowego pajaca dla dziecka, z którego sypał się materiał. Po upraniu, pralka do generalnego czyszczenia. W kolejnym zamówieniu otrzymałam inny produkt niż zamówiłam. Bodziaki tylko pozornie mają dobrą jakość, napy wyrywają się przy NORMLNYM użytkowaniu. Nadruki spierają się. Aktualnie otrzymałam paczkę z 3-pakiem bodziaków rozm. 80. W tym jeden z nich był rozmiaru 92, już nie miałam ochoty reklamować, bo przecież dziecko kiedyś dorośnie do niego, ale po praniu (wszystko piorę po zakupieniu) przy oblamówce na szyję pojawiły się dziurki, puścił szew. Drogi Smyku, za chwilę prześlę oficjalne info, już teraz pragnę zaznaczyć, że za ceną oczekuję jakości. Po Pepco można się spodziewać lepszej jakości niż u Was. Zacznijcie słuchać ludzi.

2 / 5 2018-10-15

Zamówienie złożyłam w piątek 22.06., a paczka dotarła do mnie w poniedziałek 2.07. Dzięki temu nie miałam prezentu dla siostrzeńca w dniu jego urodzin, które odbyły się dzień wcześniej niż doręczenie. W odpowiedzi na maila otrzymałam wycinek z regulaminu... NIE POLECAM TEGO SKLEPU! Czas dostawy to jakieś średniowiecze, a konsultanci nie są pomocni.

2018-10-11

Bardzo solidny sklep

2018-10-11

Zamówiłam zestaw podstawowy Gravitrac plus uzupełniający budowle 10.12.2018r opłacając wszystko z góry, termin dostawy 14-17.12.2018r. Pierwsza paczka dotarła 12.12.2018r. Kolejna 17.12.2018r. Jedyny minus to maile dochodzące z kilkudniowym opóźnieniem, nawet nie wiedziałam, ze pierwsza paczka juz do mnie jedzie. Pani na infolinii powiedziała, ze tak sie dzieje, jedli ktoś ma pocztę na onecie.

2018-10-05

Wielokrotnie się kontaktowałam, nikt nie jest w stanie mi pomóc, mogę tylko czekać. Moje zamówienie miało zostać zrealizowane między 27-29 (23.03 o 10:20 RANO opłaciłam przez payu), następnie dostałam maila 27.03 o 23:45, że przesunięto ten termin BEZ PODANIA PRZYCZYNY na 30.03-05.04. Chciałam dzisiaj anulować zamówienie, które JESZCZE NIE WYSZŁO, na co dostałam odpowiedź odmowną, że na "tym etapie" już nie można cofnąć. NIEZROZUMIAŁE. Widocznie wózka nie było na stanie, został DOPIERO zamówiony z hurtowni i dlatego do mnie nie dotarł, bo dopiero sklep na niego czeka i dlatego nie mogę anulować.... Mogłam sobie od razu zamówić na ALLEGRO. Już wczoraj miałabym go w domu!!! BEZ STRESU I STRATY CZASU. ZERO SZACUNKU DLA KLIENTA!

2018-09-26

Dostarczono towar niezgodny z zamówieniem (zamiast globusa pompowany basenik). Reklamacja zgłoszona 15 stycznia, od tego czasu jedyne co Smyk ma mi do powiedzenia to, że "zgłoszenie jest wyjaśniane", mimo, że po czternastu dniach poinfomowałam, że uznaję reklamację za uwzględnioną ma podstawie przepisów kodeksu cywilnego.

3 / 5 2018-09-22

Odradzam zakupów w tym sklepie. Opisy sprzedawanych przedmiotów są niezgodne ze stanem faktycznym. Kiepski kontakt z infolinią odpowiedź na skargę bardzo długi. Fatalne podejście do Klienta. Moja sprawa nie zostala wyjasniona. Dodatek który miał być sprzedany z grą, ostatecznie nie trafił do mnie. Dlaczego nie ma dodatku ? Odpowiedź sklepu :bo nie jest w naszej sprzedaż. Szkoda że informacja przy produkcie gdy go kupowałem była inna. Ciekawe czy kiedykolwiek był w sprzedaży ? Jedyne zaproponowane rozwiązanie to zwrot gotówki za zakupiony towar. Tylko takie prawo mam bez żadnej łaski przy zakupie na odległość do 14 dni.Gdybym chciał zwrotu gotówki danej rzeczy w tym sklepie bym nie kupił. A tak dałem się złapać na tani chwyt (w postaci dodatku ktorego nie bylo). Po tym sklepie tego bym się nie spodziewał...Najwyraźniej myliłem się...

3 / 5 2018-09-19

Zdecydowanie odradzam !! Zamówiłam lalkę jako prezent 9.12, dostępna w magazynie, wysyłka rzekomo od ręki. Pieniądze od razu przelane, informacja mailowa, że paczkę dostanę miedzy 12 a 14.12, super cieszę się, siostrzenica dostanie fajny prezent. 13.12 dostaję maila o zmianie terminu zmianie terminu zamówienia na 17-21.12, pozwoliłam sobie więc zadzwonić na infolinię, po jakichś 10 próbach i wiszeniu na słuchawce udało się, usłyszałam , że paczka czeka na odbiór przez kuriera (na maile nie dostałam w ogóle odpowiedzi, a podobno odpisują w ciągu 48 h), jest spakowana na magazynie, więc nie ma możliwości rezygnacji z zamówienia. Przez kolejne dni cisza. Dzwonię dzisiaj i czego się dowiaduję? ZAMÓWIENIE ANULOWANE, lalka została wycofana z magazynu. Pytam grzecznie Pani (wiem, że to nie jej wina), co w takim razie z pieniędzmi, które zostały przelane. Usłyszałam, że wg polskiego prawa powinny wrócić na konto w ciągu 14 dni, ale skoro sklep anulował zamówienie to powinnam dostać je szybciej. Pytam więc, co w momencie, jeśli mimo wszystko ich nie dostanę - proszę dzwonić, będziemy podejmować dalsze kroki. Żart... Tylko dodzwonienie się do nich graniczy z cudem. Na moje pytanie jak to jest możliwe, że nawet nie dostałam żadnej informacji odnośnie anulacji zamówienia, tyko muszę tracić swój czas i czekać, czy ktoś łaskawie obierze telefon na infolinii. Nigdy więcej nie zamówię niczego za pośrednictwem smyka !! koniec końców musze na szybko ogarniać nowy prezent i modlić się, by paczka do siostrzenicy dotarła na czas. Żenada !!!

2018-09-18

Omijajcie tę chorą firmę wielkim łukiem. Kilkakrotnie przekładany termin wysyłki towaru. Problem ze zwrotem pieniążków. Muszę ,się ZAPOŻYCZYĆ ,by kupić te same prezenty dzieciakom na Mikołaja w innej firmie. Perfidne naciągacze i tyle. NIE DAJCIE IM SIĘ NACIĄGAĆ !!

1 / 5 2018-09-03

Ok 21.11.br w sklepie internetowym SMYK, zamówiłam kolyske 4in1 Chicco Baby Hug, w cenie 123.99zl, zapłaciłam odrazu ponieważ promocja była okazjonalna gdyż kołyski te chodzą w cenie 899zl. Po tygodniu dostałam pieniądze na konto i moje zamówienie zostało anulowane z powodu BRAKU MAGAZYNOWEGO (kompletna ściema, co więcej uznawana za oszustwo, ukrywanie towaru jest niezgodne z prawem). Prawda jest taka, że pomylili cena i usunęli natychmiastowo produkt z magazynu, a towaru nie wydali manipulują regulaminem. Prosiłam kilkukrotnie o kopie nagrania z konsultantką, która w pierwszej chwili była skłonna wymienić kolor kołyski, bo jest ona dostępna w innych kolorach, ale po zapoznaniu się ze sprawą również stwierdziła, że się nie da. Kopii nagrania nie otrzymałam, na mejla mi nie podpisują, innego koloru nie chcą wydać, za błąd w cenie nie obwiniają nikogo. Myślę, że w najbliższym czasie po prostu zgłoszę sprawa do sądu ponieważ z tego co widzę oszukują wszystkich konsumentów, są wielką korporacją i myślą że im wszystko wolno, naraził mnie na straty moralne i na pewno nie odpuszczę tej sprawy. porażka.

2 / 5 2018-09-02

Nie polecam, czekam na wozek juz po ad tydzień. Sklep twierdzi ze ma problem z zaksiegowaniem platnosci a pieniadze z konta juz dawno pobrane. Sprawe mozna wyjadnic tylko na infolini gdzie pracuja niekompetentni ludzie, nic nie wiedza obiecuja kontakt ktorego nie ma. Nie wspominając juz o tym ze na rozmowe sie czeka 10 minut a potem pracownik przy kazdym pytaniu sie wycisza bo nie wie co powiedziec. NIE POLECAM .

3 / 5 2018-08-30

Moja mama od dawna chciała przeczytać "Dziewczynę z pociągu", dlatego zamówiłam książkę na prezent. Gdy rozpakowałam paczkę, zobaczyłam, że wygląda, jakby była zdjęta z półki sklepowej. Rogi były zagięte, folia na książce zaczęła odchodzić, nie wspominając o odciśniętych śladach palców na okładce. Ewidentnie widać na niej ślady użytkowania. Mimo przedstawionego stanu książki, nie chciano mi zwrócić pieniędzy. Powiedziano mi tylko, że przykro im za zaistniałą sytuację. Odradzam zakupów przez sklep online.

5 / 5 2018-08-19

SMYK ONLINE super sklep, błyskawiczną wysyłką i bezproblemowy zwrot towaru. Zwrot gotówki także szybki - po 2 dniach był przelew na moim koncie. POLECAM W 100% PERFEKCJONALIZM BŁYSKAWICZNA DOSTAWA SZYBKI ZWROT GOTOWKI

2 / 5 2018-08-06

Tak, jak autorzy wystawionych poniżej negatywnych opinii, podpisuję się pod NEGATYWAMI! Wpłacone pieniądze za towar, po 6 dniach dostaje informacje, ze jednego z produktów nie ma!Zero pieniedzy, zero towaru, traktowanie klienta poniżej poziomu 0. Jeżeli sklep będzie nadal tak traktował swoich klientów, nie wróżę dobrej przyszłości. Podsumowując, jeżeli już koniecznie chcecie kupic w tym sklepie to tylko za pobraniem! Nie wpłacać na konto!!!! Ja ogólnie nie polecam zakupów w tym sklepie!

2018-07-25

Pierwsze zamówienie w tym sklepie i na dzień dobry anulowane :D I to po mailu potwierdzającym przyjęcie do realizacji. O anulowaniu za to dowiedziałem się ze strony sklepu, gdzie można śledzić status przesyłki. Zabawny "sklep":P

5 / 5 2018-07-24

Lalka Lily Intenactive Doll wszystko ok tylko material ubranka tak niskiej jakos ci ze BARDZO sie do niego wszystko lepi.

2 / 5 2018-07-22

Dobrze że przesyłka jest za pobraniem bo mi się cierpliwość kończy. Czas dostawy przesyłki długi jak tasiemiec. Są to pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Gorąco nie polecam .

2 / 5 2018-07-22

Jak wszystkich poniżej, sklep oszukuje podając date dostarczenia paczki a później ciągle ją zmieniając. Sa lepsze sklepy z zabawkami niż SMYK. NIE POLECAM.

2018-07-21

Fatalne podejście do Klieta. Sklep sam zmienia zamowione produtky (usuwa z zamówienia) baz kontaktu z Klientem

5 / 5 2018-07-12

Pierwszy i zapewne ostatni raz kupuje prez stronę internetowa. Długi czas realizacji zamówienia i po 10 dniach informacja ze brak dostępności jednego z produktów, choć w ramach rekompensaty zaproponowano mi 5%rabatu. Powiem tak ogólnie nie miałabym zastrzeżeń ale przez tak długi czas realizacji zmuszona byłam zakupić prezent gdzieś indziej wiec poniosłam dodatkowe koszty. Sklep stacjonarny ok ale internetowy do poprawki

2 / 5 2018-07-12

NIE POLECAM!!!!! Jeśli ktoś liczy na to, że zrobi zamówienie i otrzyma przesyłkę tak jak sklep obiecuje to jest w błędzie. Produkty zamówione dwa tygodnie temu, zapłacone a na Mikołaja nie doszły. Bardzo zła obsługa klienta. Panie są nieuprzejme i bardzo niemiłe!!!!! Gdybym ja się tak odnosiła do klienta w swojej pracy już dawno tej pracy bym nie miała. Jestem zawiedziona sklepem i całą obsługą.

2 / 5 2018-07-02

Obsługa fatalna, zero elastyczności. Promocja Lego 3 za 2 nie możliwa do zrealizowania -najlepsze zestawy wystawione jako produkt z gazetki i nie można ich zrealizować w promocji. Zamówiłam produkty w internetowym sklepie, opłaciła PayU , po 5 dniach i braku reakcji ze sklepu dowiedziałam się, że nie potwierdzili płatności. PayU przelało im pieniądze z mojego konta a oni nie zrealizowali zamówienia i kazali mi czekać na zwrot pieniędzy kilka dni i ponowne zakupy.. Towar miał być prezentem. Najgorszy z możliwych sklepów internetowych. Nie polecam nikomu bo sie rozczaruje.

2018-06-30

Oszuści i tyle. Zamówiłam marynarkę dla syna. Nie dość, że przyszła nie ta, którą zamówiłam tylko inna, tańsza to policzyli mi jak za tę, którą zamówiłam. Od ponad tygodnia sprawa jest wyjaśniana i tylko tyle sklep potrafi odpowiedzieć na moje ponaglenia. To nie może tak być, żeby w tak lekceważący sposób podchodzić do klienta!

5 / 5 2018-06-27

Profesjonalny i porządny sklep. Bardzo jestem zadowolony z funkcjonowania sklepu internetowego. Zamówienie zrealizowane terminowo i bez żadnych uwag. Polecam jak najbardziej.

2 / 5 2018-06-23

Nie dałabym temu sklepowi ani jednej gwiazdki. Pierwsze zamówienie zaginęło w transporcie. Kolejne rozdzielone na dwie części. Z czego druga nie została nawet wysłana. Zamówienie złożone 6.12. Podobno zmiana magazynu. Ale co to klienta interesuje. Zamówienie zostało opłacone i ma być zrealizowane. Pani na infolinii udziela informacji typu: tak mi się wydaje. NIE POLECAM.

5 / 5 2018-06-23

Jakaś masakra. To były moje pierwszy zakupy w smyku i na pewno ostatnie. Zamówienie złożyłam z końcem listopada, po jakimś czasie otrzymałam maila, że moje zamówienie zostało podzielone na dwie części. Pomyślałam ok. Po kilku dniach dotarła do mnie pierwsza część zamówienia a po tygodniu druga i okazało się, że to jednak nie wszystko. Wysłałam maila do sklepu i zapytaniem co z moim zamówieniem, otrzymałam informację zwrotną, że odpowiedzą mi w ciągu 48h. Do dnia dzisiejszego minęło już ponad 100h i odpowiedzi nie otrzymałam. Teraz to już mogą sobie przysyłać ostatnią rzecz ale ja jej na pewno nie odbiorę. Nigdy nie poleciłabym znajomym zakupów w smyku.

3 / 5 2018-06-21

Odradzam zdecydowanie ten sklep internetowy ponieważ zakupioną zabawka na Mikołaja 27.11.18r miala byc na prezent niestety na infolinii twierdzili że jakiś problem i w związku z tym termin dostawy do sklepu po 6.13.18r w związku z tym telefonicznie anulowalam zamówienie do dnia dzisiejszego 18.01.19r nie ma zwrotu pieniędzy które przelalam podczas kupienia zabawki w sklepie internetowym. Dzwoniąc na infolinię za każdym razem ludzie mówią co innego a to że muszą pierw towar rozpakować i wtedy kasa będzie a to że jakaś awaria w jakimś dziale a to że święta najlepszy ich tekst dostałam emaila że przesyłka anulowana dopiero 06.01.19r. Dzwoniąc na infolinię 08.01.19r powiedzieli że kasa będzie za 12 dni. Dzisiaj wchodzę na konto nie ma pieniędzy dzwonię tam i co słyszę o godz 10 że kasa do wtorku powinna być i w tej sprawie zainterweniuje Pan z infolinię a ponownie dzwoniąc o 12 że dziś rozpakowali zabawkę i jeszcze mam czekać 14 dni na zwrot pieniedzy. A prawda taka że mówiono mi że paczka była u nich od 17 grudnia na magazynie i nikt jej nie umiał rozpakować i sprawdzić porażka nigdy więcej nie zrobię u nich zakonów przez Internet sprawa nadaje się do zgłoszenia Rzecznikowi Praw Konsumenta

2 / 5 2018-06-16

Miałem 2 zamówienia w realizacji, jedno dotarło, drugie zaginęło - nikt nie potrafił wskazać jak i gdzie ani kiedy (i czy) w ogóle dotrze przesyłka. Biuro obsługi klienta - jedyny plus, że ktoś odbiera połączenia. Każdorazowo łączy z innym pracownikiem i nie ma możliwości porozmawiać dwa razy z tą samą osobą (podobno brak możliwości przełączania, cyt. "system łączy losowo"). Reakcja na maile podobnie - podpisują się osoby z imienia i nazwiska, ale co z tego skoro nie można się z nimi połączyć! Nie ma kontaktu z nikim decyzyjnym, informacji przez infolinię jest tyle co przez smyk.com. Z zamówienia zrezygnowałem z winy sklepu (niedotrzymanie warunków umowy), smyk nie zamierza jednak oddać pieniędzy tylko kupon w formie e-walletu do wykorzystania u nich. Sorry, po takim traktowaniu złotówki u nich nie zostawię - zwłaszcza, że przez wszechobecny brak kompetencji Smyka musiałem zamówić perfumy gdzie indziej, drożej i za gotówkę!!! Nikomu nie polecam, niepoważna firma.

2 / 5 2018-06-12

Niestety negatywna opinia sklepu internetowego. Przy każdym produkcie jest termin dostawy w moim przypadku było to max 3 dni, minęło już prawie półtora tygodnia, pada śnieg a spodni zimowych i zabawek dalej nie ma... Nie polecam, gdybym wiedziała że tyle będzie to trwało to bym prędzej pojeździła po Warszawie i kupiła w sklepie stacjonarnym. Dla rodziców kupujących prezenty dla pociech stanowczo odradzam...26.11 zakupy termin dostawy oświadczony na 6-12.12 masakra !

5 / 5 2018-06-12

zamówienie z 29.10.2018 dotarło dopiero 7.12.2018, brak konkretnych informacji o statusie zamówienia, sklep nie informuje o braku towaru na magazynie, wysyła nie kompletne zamówienie bez informacji - dlaczego. Trzeba samemu dzwonić na infolinię w celu wyjaśnienia. Jestem nie zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia.

1 / 5 2018-06-11

TRAGEDIA. ceny-kosmiczne. obsługa-średnia. terminy dostaw-po co podają termin dostawy, skoro w międzyczasie go zmieniają, mimo duuuuużego zaopatrzenia w dany model (specjalnie pytałam czy mają na stanie). Dzięki temu prezent urodzinowy, który dziecko miało dostać przyjedzie ponad tydzień później o ile nie zmienią znów terminu dostawy. ŻENADA!!

2 / 5 2018-05-29

Nie polecam zakupów w tym sklepie,na wyprzedażach kupiłam 4 rzeczy dla dzieci-z czego przysłana mi 3 a 4 anulowana z powodu braku na magazynie.Dostałam informacje ,że dostane za to zwrot na konto i jeszcze ,ze 15.01 wyszły pieniądze ze Smyka.Do dn.dzisiejszego czyli 24.01.19 nie mam ani pieniedzy ani potwierdzenia przelewu ani towaru.To raz.W związku z tym,ze nie dostałam tej bluzki złożylam nowe zamówienie-2 bluzki na 140,poczym dostałam jedną bluzke na 140 a drugą na 134.Na dzis jestem wyleczona z zakupów w Smyku-sztab ludzi nie potrafi po ludzku załatwić sprawy tylko każą mi pisać i dzwonić co 2 dni.

2018-05-21

ten sklep to jakas masakra oddalismy wózek na reklamacje 17 marca i czekam juz miesiac i nie mam wozka ani pieniedzy nikt nic nie wie wozek naprawiony a dostawca nie moze go dostarczyc

5 / 5 2018-05-15

paczka doszła szybko, super zabezpieczona, fajny sklep

2018-05-11

Przesyłka zamówiona 25.11 do dziś 7.12 nie dotarła! Codzienne telefony do bok nic nie dają, co raz mówią co innego. A to błąd systemu, to nie ma produktu, to że mają dużo zamówień.. CYRK! 500 zł na zabawki na Mikołaja i nie mam ani pieniędzy ani zabawek..

2 / 5 2018-05-10

Nie polecam zamawianie jakichkolwiek produktów przez sklep internetowy, sklep stacionarny nie jest w tym momencie lepszy w przypadku reklamacji jest pasmo niepowodzeń zwrotu pieniędzy nie ma mozliwości sklep jak twierdzi ma możliwośc ewentualnie naprawy ale nie wiadomo w jakim czasie po kontakcie na infolini pan odpowiedział" ze mają czas na naprawe ale nie wiadomo ile co równie dobrze może trwac rok i dłuzej, pozatym co nie kupiłem dziecku w smyku juz po dwóch tygodniach wymagało reklamacji a kupiłem wiele rzeczy dla dziecka. Także radze się zastanowić trzy razy zanim co kolwiek kupicie czy zamówicie w smyku. Klienta maja za nic, nawet nie raczą odpisac coś w sprawie reklamacji czy czegokolwiek. Poza tym ceny mają wysokie żadne rewelacyjne. Przestrzegam jeszcze raz.

2018-05-07

Bez ogródek jest to najgorszy sklep internetowy, z jakiego korzystałem. Pomimo uregulowania płatności z mojej strony zamówienia nie otrzymałem. Sklep potwierdził, że pieniądze wpłynęły, ale wyjaśniają, co u nich zawiodło i od tej pory po tygodniu nic się nie zmieniło ani zamówienie nie dotarło, ani pieniądze nie zostały zwrócone. Kontaktu ze strony sklepu nie ma, nie odpisują, a gdy się tam dzwoni, to tylko bardzo przepraszają i dalej nic się nie zmienia. Radzę OMIJAĆ. Od 2 tygodni jestem bez prezentu dla dziecka i bez pieniędzy jakie wpłaciłem.

2 / 5 2018-05-04

Niestety sklep internetowy to porażka zamawia się zabawkę i widnieje informacja że dostępna a potem okazuję się że nie mają jej na magazynie i czas wysyłki wydłuża się o kolejny tydzień nie polecam

5 / 5 2018-04-30

Jestem nie zadowolony z produktu. Zamówiłem dla syna zestaw malego boksera dla 12 latka. Przyszła paczka z zestawem dla 5 latka rekawice bokserskie z plamami jakby wilgoć sie dostała do nich zapewne przelazaly w magazynie. Nie otrzymalem ani paragonu ani faktury i nie moge zwrocic produktu. Ostrzegam przed oszustami i naciagaczami. Nie pokecam tego sklepu i zakupów przez internet.

2 / 5 2018-04-27

Zamówiłam wózek 2w1 w sklepie internetowym dnia 23.11.2018. W rezultacie otrzymałam samą gondole. Po złożeniu reklamacji w sklepie stacjonarnym w Krakowie i odesłaniu gondoli, wyraziłam zgodę na przysłanie tego samego wózka i odbioru w sklepie stacjonarnym. Dnia 19.12.2018 otrzymałam wiadomość, że wymiana wózka na ten sam jest niemożliwa i proponują zwrot pieniędzy. Odpisałam na email dnia 19.12.2018 i do dnia dzisiejszego nie mam odpowiedzi. Dzwoniąc na infolinię nie są w stanie udzielić mi informacji. Dzisiaj zgłosiłam sprawę do kancelarii adwokackiej. NIE POLECAM ZAKUPÓW W SKLEPIE INTERNETOWYM!!

2018-04-16

Na zamówienie czekałam 1,5 tyg. Na infolinii nie można się niczego dowiedzieć, konsultanci nic nie wiedzą ciągle wyciszają rozmowę, bo nie wiedzą co powiedzieć. Zgłosiłam, że podany nr przesyłki nie istnieje w systemie, w związku z czym sklep musiał wyjaśnić to z przewoźnikiem. Odpowiedź miałam otrzymać w ciągu 24h, nie doczekałam się... Za winę związaną z nieterminowym dostarczeniem obarczają przewoźnika, a w sobie żadnej nie widzą. Informowałam, że wyjeżdżam, na co konsultant stwierdził, że nie ma problemu, bo przecież paczka zostanie awizowana. Nie tego się oczekuje za opłaconego z góry kuriera, a po za tym paczka była duża i sama jej nie odebrałabym, bo po pierwsze nie posiadam samochodu a po drugie jestem w 8 m-cu ciąży.

2 / 5 2018-04-12

Nie polecam tego sklepu. Bez podania przyczyn wydłużają terminy dostawy. Jest to wkurzające.

2 / 5 2018-04-10

Nie poważni ludzie najpierw wysyłają nie to co trzeba a teraz ja mam na swój koszt odsyłać produkt albo jechać 80 km do najbliższego sklepu żeby dokonać zwrotu ! Tak się traktuje klientów ? Śmiech na sali. Miałam jeszcze opcje czekania miesiąc aż dział reklamacji się odezwie ale albo przyjmie reklamacje albo nie wiec nie polecam tych oszustów ! Zero pomocy z infolini mimo tego ze dzwoniłam 4 razy !!! Straciłam tylko 130 zł i nawet nie mogę dostać tego co zamówiłam !!!

1 / 5 2018-04-06

W sklepie SMYK zamawiałam ubranka i akcesoria dla dziecka kilka razy i nigdy nie było w 100% tak jak powinno być. Rozdzielanie paczek to jedno, anulacja zamówienia bo nie ma towaru. Proszę sobie wyobrazić, że zamawiam kilka pozycji z ubrankami a dostaje tylko jeden pajacyk!!!! I praktycznie przy każdym zamówieniu tak jest. Obecnie zamówiłam towar na mikołajki, miał dotrzeć między 5-7 grudnia, a dostałam maila ze zmianą terminu dostawy na 10-14 grudnia. Totalna porażka !!!!! Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Nie warto marnować czasu na przeglądanie ofert, bo i tak połowy nie przyślą lub będzie dostarczona po czasie!!!! Oszustwo, oszustwo i jeszcze raz oszustwo.Totalna porażka. Tym ostatnim zamówieniem miarka się przebrała. Zamierzam wszystkim kogo tylko napotkam na swojej drodze mówić o tym sklepie, aby w nim nie kupowali, żeby nie popełnili moich błędów - szczególnie mamom innych dzieci ze żłobka, przedszkola, szkoły ... koleżankom, babciom ... totalnie wszystkim.

2018-03-30

Drodzy konsumenci, uważajcie na zakupy internetowe w sklepie smyk.com płatne z góry. Produkty te wysyłane są jako ostatnie. Ja na zakupiony towar czekam ponad tydzień i osoba z działu obsługi klienta mimo opóźnienia w dostawie nie jest w stanie podać planowanej daty dostawy. Pytając o termin dostawy otrzymuję odpowiedź "jak najszybciej",a powód opóźnienia "duża ilość zamówień". Pragnę zaznaczyć iż w tym samym czasie zamówiłam produkty z dostawą do sklepu płatne przy odbiorze i produkty dotarły na czas i od tygodnia są w moim posiadaniu. Zatem powód opóźnień nie wynika z ilości zamówień, tylko gdzieś ....

2018-03-28

1. Bardzo długie oczekiwanie na przesyłkę 2. Przesyłka doszła w części zbita (to były porcelanowe świnki skarbonki), bo paczka nie wiedzieć czemu nie została oznaczona jako delikatna (za to firma musiałaby troszkę dopłacić, a to jak widać jest już problem) 3. Udałam się do sklepu stacjonarnego z reklamacją, poprosiłam o dosłanie mi nowych skarbonek. Prośba została odrzucona, napisali że prześlą mi pieniądze. Zależało mi bardzo na czasie, bo to był prezent wielkanocny dla dzieci z przedszkola i musiałam się gęsto tłumaczyć przed rodzicami, dlaczego kilkoro z dzieci nie dostało prezentu a reszta dostała już dawno. 4. Na zwrot pieniędzy również długo czekałam. 5. Zanim on nastąpił złożyłam jeszcze raz zamówienie na te brakujące skarbonki (tym razem odbiór w sklepie stacjonarnym i płatność przy odbiorze). Odpisali, że mają tylko jedną skarbonkę na magazynie i tylko JEDNĄ mi wyślą. Totalna porażka, smyk nawalił na całej linii. (jeszcze żeby mieli tanie produkty...)

2018-03-14

Zamowilam paczke w niedziele kurierem UPS dzisiaj piatek paczki dalej nie ma a dostalam mejla ze wyslali. Informacja od kuriera paczka utkla w Krakowie z powodu "Etykieta adresowa jest nieczytelna.(...) Probujemy zaktualizowac adres" . Zalosne!!!! POTRZEBUJE TEJ PACZKI PILNIE NA PREZENT DLA DZIECKA NA SOBOTE!!!! TERAZ MUSZE SIE WSTYDZIC I TLUMACZYC ZE PREZENTU NIE BEDZIE!!!! Nauczcie sie adresowac paczki.

2018-03-10

Ta firma jest niepoważna, wysyła kuriera po prawie 2 tygodniach od zapłacenia i nie podaje numeru paczki nikomu. Po upomnieniu się okazuje się, że po nie udanym doręczeniu, paczka czeka w punkcie 4 kilometry od domu. Oni klientom dają do zrozumienia żeby ICH OMIJAĆ.

2 / 5 2018-03-09

Po tygodniu dostałem informację, że nie ma produktu i jednak wyślą tydzień później, ale i tak BEZ NIEGO. Czyli dostawa w 2 tygodnie. Robię zakupy ostatni raz, nie polecam.

1 / 5 2018-03-08

Tragedia!!! po zmówieniu trzy razy zmiana terminu dostawy...zamówienie z 4-01-2019 do dzisiaj nie doszło!!!

1 / 5 2018-03-06

Niestety nie mogę pozytywnie ocenić sklepu internetowego Smyk, ponieważ już któryś raz wystąpił problem z realizacją zamówienia. Niedawno zamówiłam taśmę do klocków, która kosztuje prawie 100 zł, za którą zapłaciłam a otrzymałam kredki do malowania twarzy, które kosztują 15 zł.... Na szczęście pieniądze zostały mi w sklepie stacjonarnym zwrócone, jednak nie zmienia to faktu, że dziecko dla którego był to wyczekiwany prezent było bardzo rozczarowane a ja poczułam się oszukana - nie wiem, czy było to czyjeś celowe działanie ( wydaje mi się, że trudno pomylić taśmę do klocków Lego z kredkami..), czy był to wynik jakiegoś olbrzymiego bałaganu na magazynie. Dodam, że nie był to pierwszy raz kiedy zamówienie otrzymałam niekompletne lub błędne. Ocena negatywna

2 / 5 2018-03-02

Zamówiłam 03.12 dzisiaj 07.12 przesyłka nawet nie została wysłana . Czas oczekiwania bardzo długi wiec jak zależy na czasie tio nie polecam. Wczesniej zamówiłam reczniki dla dzieci to przyszły w reklamowce smyka zgrzanej przy rączkach.

2018-02-27

dość długi czas oczekiwania- paczka została podzielona na dwie części bez mojej akceptacji, przez co trzeba dwa razy jechać do sklepu, by ją odebrać, ponadto zamówiłam grzechotkę na rączkę słonia, po czym przysłano mi lwa, napisałam prośbę o wymianę (słonik miał być do kompletu z Dumbo) po czym otrzymałam informację, iż pod zamówieniem była informacja, iż towar jest przydzielany losowo- nie rozumiem tego, że w dzisiejszych czasach to sklep decyduje a nie klient co chce kupić, a przecież to klient płaci kupując kota w worku, bardzo duże rozczarowanie, renomowana marka, zakupy robiłam tam nie pierwszy raz, a tu brak dobrej woli ze strony sprzedawca, przykre

3 / 5 2018-02-19

Masakra, dwa razy robiłam zamówienie internetowe w tym sklepie i za każdym razem coś było źle. Przez złe zabezpieczenie paczki otrzymałam zupełnie rozlany spray do dezynfekcji i... dwie lewe rękawiczki. Polecono mi odesłać paczkę pocztą, na co nie mam czasu bo pracuję w godzinach pracy poczty lub zawieźć do stacjonarnego sklepu (do którego mam 60 km). Nigdy więcej zakupów w Smyku! Odradzam każdemu.

5 / 5 2018-02-15

W grudniu złożyłam dwa zamówienia. Z czego tylko jeden produkt został anulowany bo nie był dostępny na magazynie. Reszta zamówienia została zrealizowana bardzo szybko i bez zastrzeżeń. Dodam jeszcze, że zakupiłam produkty po bardzo korzystnej cenie -75% np. jeździk Smoby, Bubble Go 2w1 58,99 oraz Smoby, Cotoons, stolik interaktywny 51,99

3 / 5 2018-02-12

Termin zamówionej zabawki został zmieniony bez żadnego wyjaśnienia. Na infolinii można się poczuć jak podczas rozmowy z automatem. Na każde pytanie ta sama odpowiedz, niezależnie czy ma sens czy nie. Konsultanci strzelają fochy, bo klient dzwoni zdenerwowany. Stanowczo odradzam.

2018-02-04

Otrzymałem inny produkt niż zamówiony. Obsługa klienta niekompetentna. Kilka razy pytają o to samo. Brak określenia jakichkolwiek ram czasowych rozwiązania problemu. Proponuję oszczędzenie czasu i unikanie kontaktu ze SMYKIEM.

2018-01-17

Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami. Paczka zamówiona w tym sklepie miała dojsc najpozniej dzisiaj, a właśnie dostałam maila, że zmieniają datę dostawy. Dzięki temu moje dziecko nie dostanie prezentu na urodziny. W mailu nawet nie pojawiło się głupie "przepraszamy".

2 / 5 2018-01-14

Nigdy więcej nic nie zamówię ze smyka. Oszukują klientów i nie dostarczają w umówionym terminie przesyłek. Zamówienie złożone 27.12.2017 miało być dostarczone do 01.12.2017. Jutro Mikołaj a przesyłki nadal nie ma. Nie polecam.

2018-01-10

Towar body i półśpiochy niestety przyszedł niekompletny (same body)w dodatku z wadą. Ceny dosyć wygórowane jak na taką jakość produktu- pościel wykonana z bardzo cienkiej bawełny kosztowała 80 zł gdzie na allegro można dostać taką za 30 zł. Największa jednak wadą tego sklepu jest fakt że dodawane komentarze oraz oceny nie pojawiają się pod produktami

2017-12-31

Biura obslugi klienta sklepu online mogloby w ogole nie byc. Za zamowienie chcialam zaplacic karta podarunkowa, niestety wystapil jakis blad na stronie, wiec korzystajac z formularza kontaktowego napisalam do sklepu wiadomosc w ten sam dzien. Nikt nie pofatygowal sie o odpowiedz wiec 2 dni pozniej zadzwonilam do biura obslugi klienta. Pani konsultantka polecila mi pojechac do sklepu- a przeciez o to chodzi w zakupach online zeby nie musiec tego robic- nic innego nie mogla dla mnie zrobic. Wszytkie rabaty przepadly. Wedlug niej moja wiadomosc do sklepu w ogole nie doszla. Oczywiscie. Dziekuje za kompetentna pomoc

2 / 5 2017-12-30

NIE POLECAM !!! Nie wiem co się dzieje z tym sklepem ale w ostatnim czasie ciągle są jakieś problemy z zamówieniami. Raz zamówienie przychodzi niekompletne, innym razem dostaję nie to co zamawiałam i za co zapłaciłam. Do tego nikt nie odpisuje na maile i zgłoszenia a pieniądze zostawione w sklepie małe nie są, bo ceny mają kosmiczne!! Porażka ! NAJGORSZY SKLEP INTERNETOWY W JAKIM KUPOWAŁAM. BAŁAGAN I BRAK KONTAKTU Z OBSŁUGĄ !!

2017-12-26

syn chciał młot thora na imieniny. znalazłem w internecie średnia cena w sklepach internetowych 70 pln w smyku 130 nawaliłem i nie zająłem się w terminie więc stwierdziłem że przepłacę 2x i pojadę kupić. na miejscu okazuje się że zabawka w sklepie stacjonarnym kosztuje 199 PLN !!! AAAAAAAA jak można tak okradać ludzi bo jak to inaczej nazwać? zakładam że w sklepach internetowych nie dokładają do interesu. Więc jak inaczej nazwać zawyżanie ceny x 3 za zabawki kiedy wiadomo że dziecko nie zrozumie i nie będzie chciało czekać?

2017-12-22

Dobra cena, wygodna dla mnie forma dostawy (odbiór w sklepie). Komunikacja - średnio: po złożeniu zamówienia otrzymałem "zawiadomienie o zmianie terminu dostawy", bez słowa przepraszam, umożliwiające dostawę z tygodniowym opóźnieniem. Zapytałem, czy nie stosują słowa "przepraszam"... bo że to zgodne z regulaminem, to wiem. Po czym dostałem towar w pierwotnym terminie. Czyli zamieszanie w ogóle było niepotrzebne.

2017-12-22

Kompletna porażka. Brak wywiązania się z terminu dostawy. W momencie zamówienia planowany termin dostawy wynosił 3 dni robocze. Po dwóch dniach dostałam informację, że termin może się przesunąć nawet o 6 dni roboczych! W związku z czym prezent nie dotrze na czas i moze nawet długo po czasie.. . Obsługa na infolinii nic nie może zrobić, nic nie wie i na nic nie ma wplywu. Również nie może połączyć z nikim odpowiedzialnym za ten cały bałagan. Nigdy więcej nie zamówię nic że ze sklepu online.

2017-12-22

Zakupy dokonane w niedzielę (towary będące na stanie) z planowanym terminem dostarczenia 3-4 dni. Piątego dnia po zakupie dostałem informację: "Informujemy, że zmieniła się planowana data dostarczenia paczki xxx z Twojego zamówienia yyy. Nowa planowana data dostarczenia to:" (i tu pada okres od 8 do 13 dnia po dokonaniu zakupu). To najgorszy sklep w jakim dokonywałem zakupów. Nie oceniam jakości przesyłki (trzy gwiazdki dałem awansem, bo inaczej formularz nie działa), bo jej jeszcze nie otrzymałem.

2 / 5 2017-12-20

Nie polecam. Kod rabatowy znaleziony w necie. System sklepu przyjmuje kod i przez cały proces realizacji zamówienia (wybór metody płatności, wybór sposobu transportu, potwierdzenie) uwzględnia rabat w wartości koszyka. A na maila przychodzi potwierdzenie zamówienia z wartością bez uwzględnienia kodu rabatowego. Kontakt z obsługą bardzo szybki - niestety nic nie możemy zrobić, kod należy się za zaginięcie zamówienia. A to, że system go zaakceptował, przyjął i potwierdził wprowadzając kupującego w błąd, to nieważne - brak jakiejkolwiek reakcji i komentarza ze strony obsługi sklepu. Wciąż powtarzanie tej samej formułki. Krótko mówiąc - jeżeli posiadacie jakiekolwiek kody rabatowe, sprawdzajcie dokładnie każdy etap zamówienia, bo możecie się zdziwić.

2017-12-18

Towar body i półśpiochy niestety przyszedł niekompletny (same body)w dodatku z wadą. Ceny dosyć wygórowane jak na taką jakość produktu- pościel wykonana z bardzo cienkiej bawełny kosztowała 80 zł gdzie na allegro można dostać taką za 30 zł. Największa jednak wadą tego sklepu jest fakt że dodawane komentarze oraz oceny nie pojawiają się pod produktami

2017-12-16

Po zamówieniu towaru 26 listopada towar miał niby miał być dostarczony pomimo 1 a 5 grudnia. Pomimo 2 telefonów na biuro obsługi klienta z pytaniem kiedy wyślą nie było żadnej informacji. Powiedziałem, że zależało mi na tym, żeby otrzymać przed 5 grudnia, 2 grudnia otrzymałem wiadomość, że dostawa planowana pomiędzy 6 a 12 grudnia, czyli PO MIKOŁAJKACH. Zamówiłem prezenty dla całej klasy w szkole duże zamówienie za około 200 PLN. Po zrezygnowaniu z zamówienia dnia 2 grudnia 9 i odnotowaniu w systemie SMYK, że to jest przeze mnie poprawnie zrobione nagle nastąpiło przyśpieszenie, już wysyłają paczkę 4 grudnia (nie wiem po co) i że mam nie odbierać od kuriera i że nie mogą nie wysłać. Czy to mądre?

1 / 5 2017-12-10

Generalnie daje negatywną ocenę. Zamówiłem gry na dostarczenie do sklepu (Click and Collect). Wg ogłoszenia dostawa 1-2 dni robocze. Paczką nie dotarła jeszcze w zamówione miejsce po 7 dniach roboczych. Jak byłem w sklepie się dowiedzieć, to dostałem informacje, ze paczką została wysłana w inne miejsce...

2017-12-08

Za pierwszym razem nie przyszły 4 produkty, za drugim 9 i dziś odrzucono 9 z 11. Obsługa klienta powołuje się na regulamin, a fakt jest taki że zakupy w tym sklepie to strata czasu i tak przyślą co zechcą

2017-12-08

Najgorszy sklep internetowy w jakim robiłam zakupy! Towar zamówiony dwa tygodnie przed świętami. Odbiór w sklepie stacjonarnym. Towar (jedna rzecz) zgodnie z informacją na stronie wysyłamy natychmiast. Po tygodniu ani paczki ani żadnej informacji, co się z nią dzieje. Na infoloni podają sprzeczne informacje: spakowana, niespakowana, wysłana, jutro do odbioru. W dniu dzisiejszym dowiedziałam się, że została wysłana dwa dni temu, ale "zaginęła". Napiszą do działu spedycji, ale nie wiadomo kiedy otrzymam informację zwrotną. Dodam, że podobno domena "onet" nie przyjmuje od nich wiadomości. Dodatkowo brak odpowiedzi na moje wiadomosci mailowe. Szczery Pan na infolini przyznał, że na odpowiedź wciąż oczekują wiadomości z początku grudnia, więc poleca mi zakup innego prezentu, gdyż moja paczka na pewno nie dotrze na czas. Nigdy nie spotkałam się z tak źle zorganizowanym sklepem internetowym!

2 / 5 2017-12-04

Całkowicie nie polecam zakupów w sklepie internetowym Smyk. Otrzymany towar jest niepełnowartościowy, infolinia nie odpowiada na zgłoszenia,w końcu po interwencji telefonicznej każą fatygować mi się ze zgłoszeniem reklamacji do sklepu stacjonarnego. Po upływie 14 dni od zgłoszenia reklamacji w sklepie stacjonarnym w dalszym ciągu temat nie rozwiązany. Kompletny brak szacunku dla klienta. Skoro kiepsko rozwiązana jest sprzedaż internetowa to Smyk nie powinien takiej sprzedaży prowadzić. Nasze ostatnie zakupy w tej sieci sklepów.

2 / 5 2017-12-03

Jeżeli chodzi o terminowość dostarczania przesyłek zdecydowanie nie polecam! Brak jakiekolwiek powiadomienia klienta o tym, że przesyłka nie zostanie dostarczona w wyznaczonym terminie. Jeżeli wiedziałbym o nieterminowości to wybrałbym inny sklep.

2017-12-01

To jakaś massssakra jest... W zeszłym roku zamówiony prezent nie zdążył pod choinkę. Przed chwilą anulowali zamówienie zapłacone z góry. Wszędzie tylko nie tu. Wesołych ŚWIĄT.

2 / 5 2017-11-30

7 stycznia dolonałam zakupów w sklepie internetowym smyk. Przewidywany czas na dostarczenie przesyłki deklarował sprzedawca na 11-15 stycznia. 10 stycznia otrzymałam informację, że zamówienie jest w realizacji. Do dnoa dzisiejszego towar nie dojechał. Od rana próbowałam dowiedzieć się kiedy towat fojedzie dzwoniąc na infolinię. Po kilu telefonach udało się. Pani poinformowała mnie że jest opóźnienie i towar powinirn do końca tego tygodnoa dojechać. Ale my wyjeżdżamu 17 stycznia na ferie, a w zamówieniu są spodnie narciarskie dla dzieci. I co jamam zrobić w takiej sytuacji? A Pani mnie informuje że mogę paczki nie odbierać to dostanę zwrot środków na konto. A paczka jeszcze dziś czyli 15 stycznia znajduje się u nich w magazynie. Szok!!!! To sklep porażka!! Nie polecam!!! Ignorują klienta!

2 / 5 2017-11-29

Najgorszy sklep wystawia produkty w promocji niby sa dostępne a okazuje się że ich nie ma pomimo zapłacenia Oszuści szczerze nie polecam omijajcie z daleka.

2 / 5 2017-11-23

Nie polecam tego sklepu. Uważajcie na ten sklep !!! Zwykli oszuści !!! najpierw zapewniają, że wysyłka i dostawa będzie w umówionym terminie , więc złożyłem zamówienie i od tego momentu zaczęła się moja KATORGA !!! Nie umieją nawet odpowiedzieć kiedy dotrze towar. TAKIEGO BADZIEWIA DAWNO NIE SPOTKAŁEM. Szerokim łukiem omijać ten sklep.

2017-11-20

Odradzam zakupy w tym sklepie. Dwukrotnie już się przekonałam, że nie warto. Za pierwszym razem otrzymaliśmy chodzik z uszkodzonym pokrętłem, żeby je odkręcić trzeba użyć baaaardzo dużo siły. Nic z tym nie zrobiliśmy, uznaliśmy, że dobra, przypadek, da się z tym żyć. Za drugim razem zamówiliśmy krzeselko do karmienia. Przyszło bez jednego koła. Myślę, że porządny sklep, za jaki podaje się smyk, powinien natychmiast odebrać od nas wybrakowane krzeselko i wysłać nowe. Nic podobnego. Zrobiłam zgłoszenie przez infolinię, podałam dni i godziny, w których kurier może odebrać paczkę. I zaczął się cyrk. Następnego dnia dostałam maila z prośbą o wskazanie dni i godzin, w których kurier może odebrać paczkę:-) Wskazałam ponownie. Po 12 dniach oczekiwania i wielu rozmowach z pracownikami infolinii, mailach i nerwach, mąż sam zawiózł krzeselko do sklepu. Akurat był dość mocno chory ale nie mieliśmy wyjścia, bo przecież zaraz miałby termin na odstapienie od umowy a wtedy myślę, że zostaliśmy z krzeselkiem za 250 zł bez koła. Dodam, że pracownicy infolinii byli niezwykle pomocni, mniej więcej jak maść majerankowa przy trądzie, szczególnie polecam rozmowy z Panią Natalią D. Zrobiłam tam dużo zakupów na wysokie kwoty, więc otrzymam bony z programu lojalnościowego. Jak tylko je wykorzystam, zapomnę, że ten sklep w ogóle istnieje. I Państwu tez tak radzę. Jeśli ktoś przez 12 dni nie może przysłać kuriera po wybrakowany towar, widać nie szanuje w ogóle klienta. Co to jest zresztą za sytuacja, że wysyla się niby nowe krzeselko bez jakiegoś elementu. Bardzo odradzam.

2 / 5 2017-11-14

poziom tego sklepu online to żenada! nikomu nie polecam!

3 / 5 2017-11-14

Odradzam kupowanie w smyku w sklepie internetowym. Do biura obslugi klienta mie da rady się dodzwonić. Zdarza się że połączenie rozłacza się bez sygnału. Zamówienie podzielone na dwie paczki. O drugiej paczce nic nie wiadomo. Nie odpisują na meile. Kpina. Pierwszy i ostatni raz zamawiam coś w smyku przez internet.

2017-11-11

Zamówienie złożone w listopadzie, termin dostawy do 4.12. 4.12 sklep przesłał wiadomość, że dostawa się opóźni i zostanie zrealizowana so 11.12, po czym w nocy anuluje zamówienie z informacją, że zostało anulowane na moją prośbę, co jest kłamstwem. Nie polecam sklepu. Sprzedają produkty, których nie mają na stanie a później anulują zamówienie nez kontaktu z kupującym. Poziom obsługi jest tak niski, że żałuję jakichkolwiek zakupów w tym sklepie

1 / 5 2017-11-08

Niestety przychylam się do negatywnych opinii. Sklep od dwóch tygodni nie potrafi ustalić co stało się z przesyłką w ich wewnętrznym transporcie. Trzykrotnie prosiłam o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy, ale moje prośby są ignorowane. Obsługa klienta żenująca.

5 / 5 2017-10-25

Jestem zadowolona ze sklepu Smyk. Kupuje on linę i poki co wszystko jest ok. Jedyne zastrzeżenie to brak możliwości zmiany adresu po wciagnieciu zamówienia do realizacji i minus za to ze nie ma paczkomatu a nie zawsze jest czas by czekac na kuriera

2017-10-25

Złożyłam zamówienie w sklepie internetowym. 5-pak body, 2 kaftaniki i 3 pary skarpetek dla noworodka. Zostało rozbite na dwie paczki, a przecież po to złożyłam jedno zamówienie, żeby nie biegać po odbiór 2 razy. Panie w obsłudze klienta wydają się mieć satysfakcję z utrudniania ludziom życia. Poprosiłam aby paczka pierwsza, która dotarła wczoraj, a może czekać tylko 7 dni, mogła w sklepie poczekać aż dotrze paczka druga, bo zwykle długość realizacji zamówienia jest...długa. Otrzymałam odpowiedź: "Uprzejmie informuję, że przedłużyć termin odbioru zamówienia można dopiero po 48 godzinach od momentu dotarcia do sklepu. Proszę o ponowny kontakt po upływie tego czasu". Ręce mi opadły... .

2017-10-11

otrzymałam nie ten rozmiar szlafroczka który zamawiałam. przysłano mi chińskie byle jak uszyte badziewie o kilka numerów za duże. Łaskawie informują, że mogę zwrócić bez podania przyczyny. ale 2 razy oplacona przesyłka plus czas stracony.. mieszkam 100 km od najbliższego Smyka -więc raczej nie pojadę oddać nigdy w życiu więcej tam zakupów a oni swoje ' ..... zwrot środków następuje w formie doładowania konta e-wallet na stronie smyk.com hehe

3 / 5 2017-10-05

PORAŻKA! Błąd systemu przy wczytywaniu karty podarunkowej, odraczanie terminu realizacji zamówienia, niekompetencja obsługi na infolinii. Po 3 tygodniach oczekiwania okazało się, że paczka niewiadomo dlaczego leży w magazynie niewysłana.... A mnie zarzucano nieumiejętność wpisywania kodu oraz czytania ze zrozumieniem dostępności towaru na stronie. Zdecydowanie odradzam!

2 / 5 2017-09-28

Obsługa klienta fatalna ,czekaliśmy na klocki z dostępnością 1-2 dni 5dni ,potem okazało się że dostaliśmy paczkę o innej zawartości ,poinformowano mnie że dopóki nie oddam zawartości paczki nie dostanę swojej ,zmarnowałam pół dnia jadąc specjalnie do najbliższego smyka oddać nie moją paczkę ,Pan zastępca kierownika w Wołominie nawet nie wiedział co ma z tym zrobić nie wspominając o tym że nie interesowało go specjalnie co zawiera paczka ,spisał jej zawartość na moją prośbę !!!,po kolejnym tygodniu okazało się że dział reklamacji zdecydował o zwrocie pieniędzy za moją paczkę oczywiście nie informując mnie o tym ,dziecko cały czas czeka na klocki .po dwóch tygodniach nie mamy klocków ani pieniędzy Pani z działu BOK mówi że nic więcej nie może dla mnie zrobić ! żenada . Myślałam że te negatywne wpisy są wyssane z palca ale są jak najbardziej prawdziwe !!!! nie polecam zakupów szkoda czasu i pieniędzy

2017-09-25

Minutę po złożeniu zamówienia i zapłacie za zakupy otrzymałem informację o tym, że zamówienie zostanie zrealizowane tydień później niż podano w czasie składania zamówienia.

2 / 5 2017-09-23

Paczka nie dotarła, na infolinie nie można się dodzeonic . Nie polecam jak chcecie mieć prezenty na czas.... Szkoda..

5 / 5 2017-09-17

Profesjonalna obsługa klienta. Dostawa natychmiastowa. Serdecznie polecam.

1 / 5 2017-09-13

Chciałabym wyrazić swoje ogromne niezadowolenie z zakupów dokonanych przez stronę internetową Smyk. Sklep uniemożliwia wystawienia negatywu za zakupy... Zakupiłam materac dziecięcy dnia 18.03.2018 r termin dostawy miał trwać 3dni robocze, dostałam go 30.03.2018r., czyli opóźnienie duże. Tego samego dnia pojechałam do sklepu stacjonarnego z reklamacją, ponieważ pod folią ochronną, którą nawet nie rozpakowałam były trzy ślady brudu lub pleśni. Czekałam dwa tygodnie na rozpatrzenie owej reklamacji, rozumiem taka procedura, ale i tak jest to skandal i słabe podejście do klienta, bo pracownik który wysyła towar do klienta POWINIEN dokonać choćby wzrokowej selekcji towaru. Rozpatrzenie takie, ze nie wyślą mi nowego materaca, a na przelew czekam do dziś. Jeśli taka firma jak smyk nie potrafi realizować zamówienia internetowe to jest to bardzo nieprzyzwoite wobec klientów.

5 / 5 2017-09-13

Od 4 lat zamawiam w smyku przez internet i za każdym razem jestem zadowolona polecam

2017-09-12

Kolejny raz wpadka. Za pierwszym razem powiadomili, że przesylka dojdzie w następnym tygodniu, gdy zakupiłam prezent gdzie indziej, przyszedł kurier. Teraz zakupiłam prezenty dla dziecka, błąd podczas płatności- miało się anulować, tydzień czekania- efekt: jedna rzecz już niedostępna, reszta podrożała, kupon wygasł, za tą samą kwotę zamiast 4 rzeczy mam 2. Wspanialomyslnie przesłali nowy kupon. Kończę kupowanie w tym sklepie.

2017-09-08

to jest chyba jakiś żart z dwóch zamówionych rzeczy okazało się że nie ma żadnej w magazynie i ta informacja  jest podzielona na dwie oddzielne (po tygodniu oczekiwania) totalne zero

3 / 5 2017-09-04

absolutnie odradzam zakupy w sklepie on line.Ktoś nad tym zupełnie nie panuje. Dwukrotnie zmieniano termin realizacji zamówienia z 16.12. Rezygnuję z dostawy, bo ostatnia propozycja dostawy zabawki dla dziecka na Wigilię to 02.01./kto zresztą wie, czy ostatnia./

2017-09-01

Ceny są zabójcze. NIby można zamówiony towar odebrac w sklepie i przesyłka 0zł ale często cena końcowa jest wyższa od cen razem z przesylką z innych sklepów internetowych. A transport mają hurtowy więc przyjeżza towar za jednym rzutem. Trzeba sobie porównycwac bo marże mają przeogromne wg mnie. W Pepco niekiedy ten sam towar jest 50% tańszy. ps brakuje w ocenach kategorii ceny.

2 / 5 2017-09-01

Opinia NEGATYWNA. Paczkę zamówiłem 26.11.2017, do dzisiaj 07.12.2017 nie doszła. Mikołajki stracone przez niekompetencję i ignorancję konsultantów SMYK. od 30.11.2017 dzwoniłem codziennie, za każdym razem sprzeczne informacje, że jeszcze nie ma, że kurier odebrał że już wyszło, że spakowane a na koniec konsultant mówi mi o błędzie jakiegoś systemu. Kłamią bezczelnie i w d... mają klienta. Piszę jakieś reklamacje A CO MI PO REKLAMACJACH JAK NIE MA TOWARU! . Rozumiem to że jest zwiększony ruch, ale po to zamówiłem wcześniej żeby doszło przed 06.12.2017. To moje pierwsze i ostatnie zakupy w sklepie internetowym SMYK. Nie polecam!

2017-08-31

Zamówienie złożone 19 kwietnia do dziś nie zostało nawet wysłane (mimo deklarowanego na stronie 1dzień +wysyłka). Jakość i terminowość obsługi to totalne dno. Deklarowany czas dostawy to raczej chyba tydzień a nie 1 dzień + wysyłka. Jedyną informacją jaką otrzymałem to była ta z przesuniętym terminem dostarczenia o mniej więcej tydzień i to generowana z automatu o godzinie 23 z minutami - bez słowa komentarza z jakiego powodu. Jeżeli ktoś chce dokonać tu zakupu - raczej niech skorzysta z ofert konkurencji - będzie taniej i zdecydowanie szybciej - lub uzbroi się w anielską cierpliwość.

2017-08-30

Rozczarowanie, kolejny sklep ktory system to chyba liczenie na palcach co jest w magazynie. Na stronie produkt jest w magazynie juz nie, szkoda ze nie maja systemu weryfikujacego przed zaplata klienta. Teraz pozostaje czekać na zwrot gotowki do 14dni "bosko" oststni zakup w tym sklepie.

2017-08-28

Sklep potwierdził moje zamówienie, po czym zwrócił część pieniędzy z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji o tym której części zamówienia ńie zrealizuje. Informacje uzyskałam dzwoniąc na infolinię. Brak możliwości porozumienia i kompletny brak dobrej woli ze strony sklepu spowodował, że zrezygnowałam z całego zamówienia. Poziom obsługi świadczy o zacofaniu i zupełnym nie liczeniu się z klientem.

5 / 5 2017-08-20

Polecam

2 / 5 2017-08-19

8.11.2017 zamówiłam kosmetyk - podany czas realizacji zamówienia to 10-14 listopad. Do dziś nie dostarczono paczki (17.11), a na moje pytanie co z przesyłką dostałam odpowiedź, że Smyk złożył reklamację u przewoźnika i na jej rozpatrzenie muszę poczekać do 22.11. (? mało poważne to najdelikatniejsze określenie jakie przychodzi mi do głowy) Dlatego nie polecam, szczególnie przed świętami. Wybrałam opcję dostarczenia przesyłki do sklepu.

3 / 5 2017-08-18

Coś mnie tknęło i wybrałem płatność przy odbiorze. Całe szczęście! W dniu 27.11 zamówiłem prezent Mikołajkowy. Potwierdzony termin dostarczenia produktu: 29.11 - 1.12. W dniu 30.11 otrzymałem wiadomość, że termin dostarczenia został przesunięty na 4.12 - 8.12. OK, zdążę. Ale 7.12 otrzymałem kolejną wiadomość: termin dostarczenia przesunięty na okres: 11.12 - 15.12. Dalszego ciągu nie będzie. Zrezygnowałem z zamówienia. Porażka. Zdecydowanie odradzam, jeśli nie chcecie świecić oczami przed dziećmi.

2017-08-13

Towar ginie w transporcie wewnętrznym. Zgłosiłem reklamacje i zostałą rozwiązana pozytywnie po dwóch tygodniach i zgodnie z emailem nowa zabawka została wysłana 3.09.2018. Do 17.09.2018 do sklepu nie dotarła - nikt nic niwe wie i nie wiadomo co się stało w transporcie wewnętrznym. Próbowałem się czegoś dowiedzieć od 10.09.2018. Transport wewnętrzny nie powinien trwać nawet tygodnia. Dziwna sprawa. Czekam na zwrot środków. Niestety wykorzystałem bon, więc zabawki nie jestem w stanie odkupić w innym sklepie. Sklep zupełnie niegodny zaufania. Rzeczy giną nawet w transporcie wewnętrznym.

5 / 5 2017-08-08

Jestem klientko Smyka w Galerii Mosty w Płocku, juz od dłuższego czasu moja opinia ogólna wciąż jest bardzo dobra.Panie tam pracujące są kompetentne i znające się na artykułach znajdujących się na półkach.Pomoc w zakupach jest wręcz natychmiastowa w razie mojego nie zdecydowania. Polecam i pozdrawiam mile Panie tam pracujące!

3 / 5 2017-08-07

Przesyłka podzielona na 2 bez wcześniejszego info, różne terminy odbioru, bark możliwości zapłaty za wszystko na raz ( w tym wypadku nie mogłam wykorzystać bonu); sprzeczne informacje wysyłane na maila vs to co na koncie na smyk.com Absolutnie odradzam zakupy internetowe na smyk.com! robią co i jak chcą nie pytając kleinta o zdanie

3 / 5 2017-08-05

Zamówienie złożyłam 25 listopada. Niestety wybrałam płatność online zamiast przesyłki za pobraniem. Zamówienie zostało podzielone na 2 paczki. Pierwsza paczka z dwoma produktami przyszła szybko, po 3 dniach od złożenia zamówienia, natomiast druga paczka z 7 produktami do dziś (3 grudnia) nie została dostarczona. Dziś na infolinii dowiedziałam się, że są opóźnienia, nic z tym nie mogą zrobić, nie dają gwarancji, że paczka dotrze w ciągu najbliższych 5 dni (nie dali mi również gwarancji, ze paczka dotrze w tym miesiącu). Niestety zamówiłam prezent dla chrześnicy, która ma za kilka dni urodziny. Obawiam się, że prezent nie dotrze na czas a ja będę musiała na szybko szukać innego prezentu, a na zwrot pieniędzy będę czekać 30 dni... Stosunek do klienta poniżej poziomu. Ostatni raz robiłam tu zakupy. Odradzam zakupy w tym sklepie internetowym. P.S. Sklep nie poinformował mnie o opóźnieniach ani telefonicznie ani drogą mailową. Dowiedziałam się o tym dopiero, gdy sama wykonałam telefon na infolinię...

3 / 5 2017-08-05

Opinia dotyczy zamówienia zabawek na święta - zamówienie złożone 9.12, termin dostawy do 17.12, zakup dokonany jako gość na stronie smyk.pl: - brak informacji e-mailowej potwierdzającej przyjęcie zamówienia, dokonanej płatności (przelew online) - na infolinii otrzymałem informację że nie wysyłają maili na domeny onet - nie można zmienić adresu e-mail aby takie powiadomienia otrzymywać - przesyłka nie wysłana do 17.12 - w tym dniu skontaktowałem się 2 krotnie - rano powiedziano mi że na pewno paczka wyjdzie tego dnia; wieczorem że nie wyszła i nie wiadomo kiedy wyjdzie ale potwierdzono że paczka jest skompletowana i to wina firmy kurierskiej - 18.12 kolejne telefony z mojej strony: 1. rozmowa - były problemy ze skompletowaniem paczki ale na pewno jest skompletowana, info od pracownika że to wina firmy kurierskiej; 2 rozmowa - status przesyłki nie wskazuje że paczka jest skompletowana; pracownik nie chce podać nazwiska przełożonego, nie może zmienić adresu przesyłki na sklep stacjonarny, nie wiadomo kiedy paczka wyjdzie 3 rozmowa - status przesyłki mówi że paczka skompletowana ale nie wiadomo kiedy wyjdzie i nikt nie da gwarancji że dojdzie przed świętami, nie można anulować zamówienia (można nie odbierać od kuriera i potem po 14 dniach zwrot gotówki) Rozmowy odbyły się między godz. 17 a 18. - inne zamówienie z dnia 14.12 (zamówienie już jako zarejestrowany użytkownik) zostało wysłane do sklepu stacjonarnego w dniu 18.12, płatność przy odbiorze - ciekawe czy dojdzie na czas i dlaczego paczka wyszła wcześniej Podsumowanie: z gorszego sklepu internetowego nigdy nie korzystałem - pracownicy na infolinii nie mówią prawdy - dopiero na hasło "reklamacja" próbują coś wyjaśnić, - dostawa - w sumie to brak dostawy więc ocena mniej niż 0 - brak elastyczności w przypadku zmiany danych - brak informacji o przyjęciu zamówienia - przerzucanie odpowiedzialności na firmę kurierską - brak możliwości anulowania zamówienia mimo że firma nie dotrzymała umowy (zamawiając 09.12 nie było informacji o możliwych opóźnieniach, gdy zamawiałem 14.12 już taka informacja pojawiła się więc "wziąłem na klatę" to że paczka nie dojdzie na czas) Jednym słowem odradzam zakupy na tej stronie.

5 / 5 2017-08-02

Zamawiałam w sklepie internetowym zabawki i ubranka dla dziecka, bardzo szybko otrzymałam fakturę na e-maila, a zamówienie w ciągu 2 dni było dostarczone. Wszystko zgodne z opisem i bardzo dobre jakościowo.

2 / 5 2017-07-30

Tragedia, nie polecam. W życiu nie spotkałam się z takim podejściem do Klienta. Nie będę marudzić na konsultantów bo co oni za to mogą, że procedury w sklepie są takie a nie inne. Szybciej dotarłby do mnie cały kontener z Chin niż towar z tego sklepu. Zamówienie złożyłam 29 listopada, dziś mamy 11 grudnia a przesyłki ani widu ani słychu. Co jakiś czas regularnie dostaję emaila z informacją o przesunięciu realizacji zamówienia. Napisaliby chociaż w nim słowo "przepraszam". Ale nie - tak jakby musiało tak być. Na infolinię dzwoniłam 2 razy w sprawie realizacji i ciagle słyszę to samo - paczka jest w komplementacji, nie możemy nic teraz zrobić, proszę czekać na kuriera...a kurier pewnie jeszcze siusia w pieluchy:>.

5 / 5 2017-07-29

Przesyłka zrealizowana szybko, zgodnie z zamówieniem, nie mam zastrzeżeń.

2 / 5 2017-07-27

Nie polecam wręcz odradzam mega długie dostarczanie towaru brak jakiego kolwiek kontaktu nie odpisują na maile nie odbierają telefonów i mają gdzieś klienta

3 / 5 2017-07-24

Tragedia.Nigdy więcej nie zamówię w tym sklepie.Za zamówienie zapłaciłam 02.12.2017 .Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam paczki.Wykonałam kilka telefonów na infolinię ,niestety nikt nic nie wie!Pierwszy raz spotkałam się z takim brakiem niekompetencji.Zdecydowanie odradzam

2017-07-24

Towar zamówiony, potwierdzony i zapłacony 07.12.2018 r. W dniu 13.12.2018 informacja, że zamówienie zostało anulowane na ... moją prośbę - "śmiech na sali", chociaż nic nie wysyłałem i nigdzie, ani nikt nie dzwonił. Zrobili troszkę zbyt tani produkt i chyba nie wiedzieli jak się z tego wycofać.

2017-07-20

Witam ponownie. Towar zamówiony 23 listopada jak już pisałam dotarł narazie tylko w tej 1 paczce. Wczoraj tj. 3 listopada minął termin dostawy tej drugiej. Dzisiaj próbowałam dzwonić na infolinię. 4 razy po 10 minut czekałam. Nie udało się dodzwonić. E-maila również żadnego nie otrzymałam. Porażka. Firma Smyk reklamuje się i w radio i w telewizji a tak naprawdę nie umieją sobie poradzić z większymi zamówieniami. Święta świętami, ale w końcu jak zamówienia były składane to został przez nich podany termin dostawy.

5 / 5 2017-07-19

Witam, DRAMAT, tak duży sklep z tradycjami upada na dno !!! Wystawiają wirtualny towar, którego nie posiadają. Na zamówione 3 szt. potwierdzają i wysyłają 1 (perfumy bez fabrycznej folii o czym nie ma słowa, słabo zapakowane), reszta zamówienia anulowana, ok zgodne z Ich regulaminem, ALE czemu na moje pieniądze, które im wpłaciłem na towar, którego nie mają mam czekać wieki..??? Masz bałagan i nie masz towaru to oddaj pieniądze !!! Na moje upomnienia odpowiada automat w stylu "wiemy, że nic nie wiemy". Czekam jeszcze chwilę i zgłaszam sprawę na policję ... MArek

2017-07-14

Duuuuże rozczarowanie. Zamówiliśmy wcale nie tanią zabawkę on-line z odbiorem osobistym w sklepie, przy odbiorze pokazali duże pudło i kazali opłacić, jednak stwierdziliśmy, że najpierw sprawdzimy co jest w pudle. Masakra! okazało się, że w pudle zamiast zamówionej zabawki jest jakaś gra. Dobrze, że wcześniej nie opłaciliśmy ! Można sobie wyobrazić co by była jakbyśmy dziecku na urodziny dostarczyli nie rozpakowaną paczkę. Żenada i wstyd wobec gości i rozpacz dziecka a później problemy z reklamacją. Wprawdzie sprzedawczyni w sklepie przeprosiła ( chociaż to zupełnie nie jej wina ) i firma Smyk tez przeprosiła ale nie zaproponowali żadnego sposobu naprawy sytuacji np. expressowa dostawa zamówionej paczki i ew. jakaś bonifikata. Przeprosiny to jednak za mało.

2 / 5 2017-07-09

Reklamacja złożona w styczniu, w ciągu dalszym nie rozpatrzona, nikt noc nie wie, biuro obslugi przekierowuje emaile do dzialu reklamacji z ktorym nie ma bezposredniego konyaktu. Zenada. Sklep zszedl na psy!!! Obsługa w stacjonarnym nadymana i pracujaca za karę, nie polecam nikomu.

2 / 5 2017-07-08

Buty kupione online 8 dni wcześniej w rabacie 30%. Po 7 dniach napisali wiadomość żę brak towaru na magazynie. Jeszcze 6 dnia od zakupu były dostępne online tylko już po normalnej cenie. Zwrot pieniędzy szybki ale kod promocyjny na wszsytko 5% nie łączący się z innymi rabatami nie zadowala. Kodu a nie oddanych pieniędzy nie założę dziecku na nogi. Nie Polecam drugi raz mam podobną sytuacje. Może powinni zmienić system do sprzedaży jesli nie wiedzą co mają lub SPRZEDAJĄ TYM CO SIĘ OPŁACA ZA WYŻSZĄ CENE bez promocji.

2017-06-27

Sklep oszukuje swoich klientów, robią promocje 50% ceny podnosząc ceny do przekreślenia, kupiłem dwie pary spodenek cena przed rabatem to niby 39,99 tylko te same spodenki w sklepie stacjonarnym bez promocji kosztują 29,99

3 / 5 2017-06-20

Jedna wielka porażka, prezenty przyszły po świętach, nikt tam nie panuje nad logistyką. Odradzam

2 / 5 2017-05-25

Nie polecam. Zmiana terminu realizacji, czekamy od ponad 2 tygodni.

2 / 5 2017-05-05

Bardzo negatywna opinia o Smyk. Sterylizator do butelek dla dziecka działał tylko 2 tygodnie a reklamacjia została rozpatrzona negatywnie; Smyk nie zgodził się na zwrot pieniędzy za ten produkt nawet nie w formie bonów. Naprawa produktu zajęła miesiąc. W tym czasie musiałam kupić nowy sterylizator ale Smyk nie przyjął tego wyjaśnienia i nie zgodzil się na oddanie pieniędzy wiec mamy teraz dwa sterylizatory. Obsługa klienta również na bardzo niskim poziomie; dostaliśmy wiele emaili ze reklamacjia została rozpatrzona zgodnie z prawem polskim, nie biorąc zupelnie pod uwagę ze w tym czasie jak naprawiali musiał kupić nowy sterylizator (bo musiał jakoś dziecku dawać mleko!) wiec tamten już nam nie jest potrzebny. Zupełnie nie polecam tego sklepu i sam tam już zakupów nie będę robić.

2017-04-27

Witam w smyk zamówiłem śpiworki dla dziecka do przedszkola niestety towar się nie nadaje przyjechał porwany i odbiega od opisu totalnie.

2017-04-15

- regulamin niezgodny z prawem -obsługa klienta chamska - zero wyjścia z ręką do niezadowolonego klienta - na sklepie internetowym można kupić rzeczy niedostępne - jak nie mają czegoś to spakują Ci coś innego - inny rozmiar, wzór itd. bez zapytania, wpakują COŚ i już, a ty nie możesz tego odesłać - na 5 produktów z 2 musi być coś nie tak w zamówieniu - prawie każde zamówienie było nie tak Mają regulamin niezgodny z obowiązującym prawem. Jeżeli klient zwraca produkt z ich powodu to powinno być to na koszt sklepu. Obsługa klienta zamiast po ludzku przeprosić to brnie dalej. Mimo błędów zrobiłam tam 5-7 razy zakupy, gdzie przy każdych było coś nie tak i mimo tego robiłam je nadal. 3 x pakowali mi złe smoczki (w jednym zamówieniu też 3x się pomylili ze smoczkami). Smoczki chowałam do szafy, nie chciało mi się jezdzić do sklepu lub na swój koszt odsyłać ich błędu. Zależało mi właśnie na tych smoczkach, więc liczyłam, że jednak przyjdą jak trzeba. Zamawiam pieluszki bambusowe i nie ma tego koloru, nie można ani zamówić tego co jest, nic. Trzeba zamówić znów (a przecież znów zamówię i dołożę choćby długopis to zapłacę za przesyłkę długopisu). W tym samym zamówieniu kupiłam puzzle, to przysłali całkiem inne (które akurat synek ma, więc znów na co mi one?!). W międzyczasie mailowałam z obsługą klienta, a tam powołują się co chwilę na regulamin, że go zaakceptowałam:) Regulamin niezgodny z prawem (już nie mówię z kulturą osobistą czy chęcią ukłonu pod klienta). I tak zamiast cokolwiek uczynić dosłać w ramach wyjątku produkt czy cokolwiek, chociaż kulturalnie przeprosić to nie, dalej swoje. Chamstwo!!! Musi być spalona ziemia,żebym coś tam kupiła.

2 / 5 2017-04-15

Dramat nie polecam nikomu nigdy więcej zakupów w tym sklepie paczki nie docierają obsługa nie potrafi ustalić gdzie są dziecko zawiedzione najgorszy sklep

1 / 5 2017-04-07

Zamówienie złożone w piątek przed weekendem. Po transakcji czas dostarczenia paczki został wydłużony z 3 do 4 dni roboczych. We wtorek dostałam powiadomienie, że zamówienie zostało rozłożone na 2 części i 1 paczka jest już do odebrania. W srodę dzwoniłam na infolinię i powiedziano mi, że druga paczka jest gotowa do wysyłki. Dzisiaj- piątek znowu dzwoniłam na infolinię i powiedziano mi znowu, że druga paczka jest gotowa do wysyłki. Bardzo mnie to zdenerwowało, ponieważ czas dostarczenia już minął. Zapytałam babkę, kto mi zapłaci za to, że muszę 2 razy jechać po 40 kilometrów aby odebrać zamówione rzeczy. Nic mi na to nie odpowiedziała. Akurat miałam coś do załatwienia w Opolu i pasowało mi z tą paczką, ale po drugą muszę specjalnie jechać tyle kilometrów Gdybym wiedziała, że będą takie cyrki z przesyłką to zamówiłabym sobie kuriera. Najlepiej wystawiłabym 10- cio krotnego negatywa.

2 / 5 2017-04-04

NIE POLECAM!!!

1 / 5 2017-03-28

Zam. z kategorii książki, muzyka, film przebiegło bez problemu; trochę byłem przerażony sporą ilością negatywnych komentarzy przeczytałem je po złożeniu zamówienia i opłaceniu z góry. Mimo nie informowania klienta (na stronie smyk.com) w historii zamówień o statusie zamówienia i jednorazowym przesunięciu daty wysyłki zamówienia paczka dotarła w ciągu siedmiu dni (informacja przy towarze - "dostawa 3 dni robocze + wysyłka) Chyba mogę polecić zakupy w sklepie smyk.com ale można by było poprawić terminy wysyłek zamówień i najważniejsze; aktualizowanie informacji o statusie i przebiegu składanych zamówień.

Rzetelne opinie o Smyk.com

Smyk.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.smyk.com

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(22) 462 72 57

Logowanie