Kategorie: / Odzież i Obuwie

Zalando.pl Opinie Klientów

3.02/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o Zalando.pl
5 / 5 2022-07-28

Brak zamówionego towaru, pieniędzy i kodu rabatowego

Obsługa na infolinii… określenie „porażka” to za mało. Zamówiłam buty, które zostały anulowane po zakupie. Zgodnie z regulaminem na stronie, po otrzymaniu maila z potwierdzeniem zamówienia, umowa jest wiążąca. Jedynego maila jakiego dostałam to potwierdzenie zamowienia, o odrzuconej (ale opłaconej) transakcji dowiedziałam sie ze strony. Pani uznała, że nie da się z tym nic zrobić, mam czekać 5 dni roboczych na zwrot pieniędzy i ustawić powiadomienie o dostępności. Nie robią sobie nic z tego, co piszą na własnej stronie. Zero kontaktu ze strony zalando po odrzuconej transakcji i informacji co dalej. Po dwóch telefonach na infolinie pieniedze wpłynęły mi natychmiastowo, jednak z kodu -20% nie mogę już skorzystać, bo „bardzo mi przykro, nic nie mogę zrobić, ja za to nie odpowiadam” w takim razie kto odpowiada? To moje ostatnie złożone zamówienie w tym sklepie. Nie po to czekam 2,5 tygodnia na dostępne pojedyncze pary butów, by po anulowanym zamówieniu z ich winy, nie skorzystać nawet z kodu. Początkowo chciałam dać szanse i złożyć zamówienie ponownie, jednak zupelnie nie zależy im na klientach, więc zrezygnowałam ze wspierania takiej firmy. Nie wiem jak taka firma się wybija, skoro nie dba o klientów. Dramat, nie polecam.

5 / 5 2022-07-26

coraz gorzej

Robię tam zakupy od wielu lat. Na początku bez zarzutu. Od dwóch lat jakaś porażka i to w każdym obszarze: serwis, obsługa klienta, realizacja zamówienia, reklamacje. Kilka razy zgłaszany problem z drukowaniem etykiet - bez efektu (brak nr domu i mieszkania albo sam nr mieszkania bez ulicy i na dodatek brak nr tel do klienta = kurier jest bezradny). Przy rozpatrywaniu reklamacji stosowanie niedozwolonych praktyk naruszających interesy konsumenta. Na infolinii coraz częściej niekompetentne i wręcz niegrzeczne osoby (upominanie klienta, przerywanie itp), próba wyjaśnienia prostej sprawy przypomina komedię pomyłek, niestety mało śmieszną. Wisienką na torcie jest niespodzianka przy zwrocie towarów do sklepów partnerskich - coraz częściej przesyłka jest możliwa tylko... paczką poczty polskiej. Tak więc nigdy więcej. Szkoda

1 / 5 2022-06-30

Okropny customer service

Przez podatność strony ktoś po włamaniu na konto bez żadnej weryfikacji mógł zmienić mail konta i ukraść mi konto. Zero autoryzacji wymaganych do zmiany maila przypisanego do konta. Po próbie dogadania się z obsługą klienta i podaniu 4 razy tego samego kodu zamówienia, bo pani w obsłudze obsługuje mnie chyba z betonowego bunkru bez zasięgu udało się wykazać, że jako dzwoniący jestem właścicielem konta. Po tych próbach odzyskania konta zostałem poinstruowany ze dostane maila na którego PONOWNIE muszę udzielić tych samych odpowiedzi żeby nie było mi za nudno. Nie dostałem informacji co dalej więc czekałem 24h. Po tym czasie ponownie zadzwoniłem na obsługę klienta dowiedzieć się że moje konto zostało zablokowane i mogę założyć nowe. To po ch** te zabawy ja się pytam? Konto po samej historii operacji z ostatnich 4 dni powinno było automatycznie się zablokować skoro z dnia na dzień ktoś we Francji zmienia dane osobowe i maila konta. Ja musiałem tracić czas by wyręczyć firmę w podstawowych obowiązkach tylko po to żeby nie móc odzyskać konta. Po takich nieprzyjemnościach wynikających z winy firmy nie uzyskałem nawet żadnej rekompensaty za stracony czas. Koszmar, czas udać się do konkurencji która szanuje klienta.

1 / 5 2022-04-12

UWAGA! Zostałem oszukany

UWAGA! Zostałem oszukany przez ten beznadziejny sklep. Zwróciłem zamówienie w całości. Paczka została odebrana przez magazyn na początku marca. Już jest 13 kwietnia i do tej pory nie dostałem swoje pieniądze z powrotem. Z całego serca odradzam robienia zakupów w tym sklepie!!!

1 / 5 2022-01-04

Przez pomyłkę dałam im 5 gwiazdek ale nie zasługują nawet na 1!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2022-01-04

Sklep nie wysyła za pobraniem żadnych zakupionych rzeczy a zwłaszcza tych które są niby w promocji mimo iż taką opcję wysyłki posiada,cena za towar w koszyku zmienia się kilkukrotnie, nie wiadomo czemu i z jakiej przyczyny i ile tak naprawdę trzeba zapłacić. Nie polecam.

1 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

1 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

5 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

1 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

1 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

5 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

1 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

5 / 5 2021-08-17

-generalnie zamówiłam ok 20 razy z zalando, trafiają się tam perełki dobrej jakości ale większość to niemiecki szajs ( otrzymanie wyraźnie noszonych już rzeczy lub z wadami to norma) -mają problem z długimi adresami (ulica plus nr) system nie załapuje dlatego za każdym razem moje paczki lądowały w punkcie odbioru -bardzo manipulują wysokością cen, potrafi się ona zmienić 3 razy w przeciągu tygodnia oczywiście z informacją jaka to nie jest wysoka ta przecena, nie, nie jest + jedyny plus to sprawne zwroty oraz przelewy środków na konto

1 / 5 2021-06-25

Brak zwrotu pieniędzy na konto za odesłany przedmiot . Mimo ze minęło 14 dni jak zapewniają ! UWAGA ! PRZESTRZEGAM! Aby nie zostać oszukanym przez ta pseudo firmę

1 / 5 2021-03-11

Sklep polecałam teraz odradzam kupiłam sukienkę dostałam co innego problem żeby zwrócili mi moje pieniądze Pi telefonach pieniądze zwrócone po prawie miesiącu .Kolejne zamówienie kupione nigdy do mnie nie dotarto po tel pan powiedział ze pomylili się na magazynie i żebym teraz czekała może znów się pojawi oczywiście w normalnej cenie nie w promocji Nie polecam wszystkim będę odradzać

1 / 5 2019-03-25

Moja przygoda z tym sklepem internetowym trwała trzy miesiące i w dniu dzisiejszym została zakończona po tym jak zostałem potraktowany z towarem który chciałem zwrócić i dokonałem wniosek o zwrot w ciągu 14 dni ponieważ w sklepie internetowym Zalando Lounge, czas jest krótszy niż na zwykłej wersji sklepu, zastanawia mnie to dlaczego kurier nie stawił się przez ponad tydzień po odbiór paczki ogólnie okazało się że wniosek został po prostu nie wykonany ze względu na to że był robiony przez aplikację mobilną i pojawił się prawdopodobnie błąd a wniosek nie został dostarczony do serwisu Zalando. Po tym jak chciałam to zgłosić przez infolinię Zalando, Stwierdzono że został czas przekroczony i nie mogę takiego zwrotu przyjąć oczywiście takiej sytuacji nie pozostawię bez dalszych reakcji jeśli będzie trzeba będzie na pewno zgłoszona do odpowiednich organów. Wielki - za obsługa kupującego jeśli podobnych problemów nie było przy wielu dziesiątka zamówień w przyszłości a gdy się pojawił wyczułem że Zalando chce zrzucić winę na kupującego.

3 / 5 2019-03-20

Dopóki Zalando będzie korzystać z przewoźnika DHL nie zrobię u nich zakupu. Odkąd DHL przejął dostarczanie przesyłek, transport paczki trwa średnio 5 dni roboczych. Jak na obecne standardy to jest dramat. Proszę o zmianę przewoźnika.

1 / 5 2019-03-15

najlepszy sklep internetowy . szybka dostawa, dobre jakosciowo artykuly, szybki zwrot pieniedzy jesli rozmiar czy fason nam nie pasuje . uwielbiam sukienki zamawiane przez Zalando.

3 / 5 2019-03-15

Na Zalando można kupić masę fajnych rzeczy, jest spory wybór marek. Wszystko jest dobrze zapakowane, żadnych zastrzeżeń, a że coś raz na sto razy przyjdzie uszkodzone, to nic się nie dzieje - zdarza się. Szybkość realizacji standardowa, chyba że jest jakiś Black Friday, czy święta - wiadomo. Aczkolwiek na swoją "blekfrajdejową" paczkę czekałam 2 tygodnie, to mimo wszystko dużo, ale tak to spoko. Natomiast to, co się wyprawia przy zwrocie, to jest jakiś żart. Zwracam sporo, ponieważ często zamawiam po prostu kilka rozmiarów tego samego modelu, mierzę, wybieram jeden, resztę odsyłam. Albo potrzebuję sukienki na wesele, zamawiam kilka modeli, jedną zostawiam, pozostałe zwracam. Na zwrot mamy 100 dni, co jest dla mnie genialną opcją. Zaznaczamy na stronie, co chcemy oddać, montujemy naklejkę, nawet pudełka oklejać nie musimy - baja. Kurier przyjeżdża, zabiera paczki ... no i tutaj się zaczyna. Dokonałam ok. 50-ciu zwrotów, z czego w przypadku ok. 5-ciu, może więcej, musiałam upominać się o pieniądze. Na ich zwrot Zalando ma 14 dni od otrzymania przesyłki. W tych zaszczytnych kilku przypadkach otrzymywałam zwrot za tylko część zwracanych rzeczy. Okej, oddali za sweter po dwóch dniach, mają jeszcze 12 dni na spodnie. Nope, niestety nie, raz napisałam do nich dopiero po 14-tu dniach, w rezultacie czego zwrot pieniędzy otrzymałam po trzech tygodniach. W pozostałych przypadkach pisałam od razu po otrzymaniu zwrotu za część ciuchów, że wiszą mi jeszcze troszkę. Raz oddali od razu, raz (a w zasadzie dwa, co by być precyzyjnym) kazali wypełniać jakieś oświadczenie. No przepraszam bardzo, ale to nie moja wina, że mam się teraz w papierologię bawić. Raz grupowo (dlaczego "grupowo" opowiem za chwilę) wmawiali mi, że źle przyklejam etykiety, do czasu aż łopatologicznie wyjaśniłam jak postępuję - wtedy przyznali, że robię to prawidłowo. Ostatnio informowali, że cały czas pracują nad procedurą zwrotu. Serio? Po tylu latach na rynku? No dobrze, a co do tej "grupowości". Oficjalnie najbardziej irytujące, co by nie użyć niecenzuralnego słowa Biuro Obsługi Klienta. Banda ludzi wytresowanych, aby udzielać odpowiedzi jak z jakiejś tabelki. Głęboko mają moje pytania, jadą z maszyny z tymi swoimi dziękujemy, przepraszamy, nie zwracając uwagi jakie było pytanie ... ugh. No i to, co jest w tym BOK najgorsze, to to, że za każdym razem na mój mail w tej samej sprawie odpowiada ktoś inny. Tak więc zaczynam rozmawiać z panią Marysią, na moją odpowiedź do NIEJ, odpowiada pan Krzysztof, a potem jeszcze pani X, pan Y, i ich dziecko Z. Koszmar. Reklamację składałam bodajże trzy razy - tutaj wszystko bardzo fajnie, na ten temat mam też taką samą opinię od kilku znajomych. Moim zdaniem są rozpatrywane może nawet nieco zbyt przychylnie, więc tu sobie nie ponarzekam. Podsumowując, pieniądze zawsze w końcu kiedyś otrzymuję, więc póki co nie zamierzam rezygnować z tego sklepu. Czekam na swoje 635,60 i naprawdę gdzieś mam wasze pozdrowienia z Berlina.

2019-03-11

15 dni roboczych, tyle czekałam na przesyłkę od Zalando, zanim zrezygnowałam z zamówienia i wniosłam o zwrot pieniędzy. Rozumiem, że Zalando nie ma do końca wpływu na to, co robi DHL, ale z drugiej strony Wy wybraliście tę firmę kurierską, a nie klient, i powinniście móc bardziej interweniować, gdy DHL zawala. Niestety, od konsultanta usłyszałam, że Zalando może jedynie przesłać maila, a już w mojej gestii jest dalsza interwencja, gdyby mail jednak nie zadziałał. A DHL nie rozmawia z klientem, bo albo odsyła ich strony internetowej, albo do infolinii, w której można porozmawiać tylko z automatyczną sekretarką. Jedyny plus - miła obsługa Zalando. Niestety, nawet najmilsi konsultanci nie zatrą złego wrażenia i braku otrzymania paczki, dlatego moje pierwsze (i pewnie przez długi czas ostatnie) zakupy w tym sklepie będę nie najlepiej wspominać.

5 / 5 2019-03-08

Sklep jest naprawdę wspaniały! Dzisiaj przyszła mi paczka, jestem w siódmym niebie! Na pewno będę kupywać w tym sklepie ;) Polecam każdemu!

1 / 5 2019-03-08

Zdecydowanie nie polecam. Paczka opłacona z góry nie dotarła do mnie i nikt nie potrafi ustalić, gdzie się znajduje. Według Zalando paczka została nadana DHL, ale DHL nie dostarczył mi przesyłki. Od tygodnia samodzielnie szukam paczki poprzez infolinię DHL i otrzymuje sprzeczne informacje. Status śledzenia przesyłki "w doręczeniu", według DHL paczka jest w punkcie odbioru, ale nie mogę jej odebrać. Konsultanci z Zalando "życzą miłego weekendu" i "pozdrawiają z Berlina", ale nikt nie udzielił mi informacji co się stało z moją opłaconą paczką. Sprawę kieruję na drogę sądową

1 / 5 2019-03-06

Robię zakupy w Zalando od dłuższego czasu, ale coś w obsłudze magazynowej a nawet w BOk nie funkcjonuje najlepiej, coraz częściej zdarzają się pomyłki typu inny towar na zdjęciu a inny w paczce, zamiana artykułów typu damska bluzka zamiast męskiej koszuli, dość długi oczekiwanie na przesyłkę...10 dni . BOK oczywiście uzywa magicznego słówka przepraszam...i na tym się kończy. Polecam raczej Zalando Lounge, chociaż tu trzeba już od 7 rano "łapać" w locie atrakcyjne promocje, ale obsługa jest perfect ...i naprawdę atrakcyjne ceny na markowe artykuły.

3 / 5 2019-03-04

Niestety nie otrzymałam zamówienia z Black Friday. Okazało się, że paczka zaginęła w transporcie, o czym dowiedziałam się dopiero po długim czasie, gdy w końcu postanowiłam napisać do Zalando, aby dowiedzieć się, kiedy przesyłka do mnie dotrze. Nie otrzymałam żadnej rekompensaty. Zaproponowano mi, abym złożyła nowe zamówienie (już bez ceny promocyjnej). Mimo ceny chciałam zamówić dany produkt, jednak okazało się, że do konkretnych produktów wycofano możliwość płatności za pobraniem, a jest to jedyna opcja płatności uznawana przeze mnie.

1 / 5 2019-02-28

Tragedia,tragedia i jeszcze raz tragedia. Od 3 tygodni nie zwrócono mi pieniędzy, ich infolinia to jeden wielki pic. Zostaje mi chyba tylko droga sądowa. Masakra. NIGDY NIE POLECĘ NIKOMU. Ja nabrałam się pierwszymi ostatni raz.

1 / 5 2019-02-18

Zalando - robisz to dobrze :) Obsługa klienta i dbanie o jego zadowolenie na najwyższym poziomie. Reklamacja uwzględniona z dnia na dzień na korzyść klienta. Nic tylko kupować. Na pewno wygodniej i z mniejszym ryzykiem niż w sklepach stacjonarnych.

3 / 5 2019-02-17

Przez problemy techniczne po stronie zalando moje zamówienie z 23.11 nie zostało zarejestrowane ( pieniądze pobrano). na infolinii 29.11 o godz. 8.08 dowiedziałam się , że dostanę zwrot pieniędzy, a zamówienie mogę zrobić jeszcze raz i po jego złożeniu mam ponownie zadzwonić aby przyznano mi rabat ( 23.11 miałam rabat 20 %). Złożyłam ponownie zamówienie, zapłaciłam i zadzwoniłam. Tym razem uprzejma pani powiedziała, że żadnego rabatu nie może mi udzielić. Podsumowując : zostałam wprowadzona w błąd, czuję się oszukana i naciągnięta na zakupy rabatami, które nie mogą być zrealizowane.

5 / 5 2019-02-15

Polecam

5 / 5 2019-02-15

Uwielbiam Zalando!Polecam każdemu!ogromny wybór ubrań, dodatków, butów; błyskawiczna przesyłka, jeszcze szybsze zwroty. Przemiła i profesjonalna obsluga. Nie mam Potrzeby korzystania z innych sklepów online; zakupy tradycyjne są zbyt duża strata czasu. W zalando odnalazłam wszystko czego szukam. Najlepszy sklep online. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-02-14

Powiem tak, najpierw zamówiłem ,potem poczytałem opinie.Szczerze mówiąc kolejności niezbyt szczęśliwa.Nie ukrywam że trochę dało mi do myślenia.Zamowiłem trekingi, przyszły w 3 dniu roboczym, idealnie zapakowane, ten rozmiar który chciałem , wszystko ok.Dzwoniłem też na infolinię i kontakt bez zarzutu.Pierwszy raz tu kupowałem i wszystko gra, nie było żadnych przygód, a można tam wyłapać perełki szczególnie jeśli kończą się rozmiary i są pojedyncze sztuki.Polecam

1 / 5 2019-02-13

Firma mało kompetentna. Probuję oddać ubranie od trzech tygodni,Ale bez skutku. A samo zalando olewa sprawe i chyba liczy ,ze skonczy sie okres zwrotu.

1 / 5 2019-02-11

Wielka piątkowa porażka. Jak sie dowiedziałem klienci Zalando, ktorzy zrobili zakupy w czarny piatek - NIE otrzymaja zamowionego towaru, ponieważ nie działało cos tam i zamowienia nie dochodziły... Natomiast pieniadze wychodziły z konta i beda za jakis czas zwracane. Godne pożałowania jest to, ze firma nie poczuwa sie do zagwarantowania cen z piatku, tylko deklaruje chec zwrotu pieniedzy. Wstyd Zalando, wstyd

1 / 5 2019-02-11

Sklep jest naprawdę wspaniały! Dzisiaj przyszła mi paczka, jestem w siódmym niebie! Na pewno będę kupywać w tym sklepie ;) Polecam każdemu!

5 / 5 2019-02-09

Jest to najlepszy internetowy sklep z odzieżą. Świetne ceny/promocje, żadnych problemów ze zwrotami, reklamacjami. Miła i fachowa obsługa. Z przyjemnością mogę każdemu polecić tą firmę

4 / 5 2019-01-30

Polecam przede wszystkim dlatego, że nie ma problemu ze zwrotami, pieniądze zazwyczaj mam do 48h po zwrocie. Nigdy nie miałem problemu z reklamowaniem towaru, jeśli coś się dZialo albo zwrot albo pieniądze na naprawę. Dobry szybki kontakt mailowy. Zalando to solidna firma!

5 / 5 2019-01-20

Zdecydowanie najlepszy sklep internetowy! Jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie. W ramach reklamacji dostałam bluzkę w prezencie! Takie cuda :)

1 / 5 2018-12-27

Najlepszy sklep internetowy! Robię zakupy tylko przez internet. Zamawiam dużo, oczywiście robię też zwroty - najszybciej rozliczane spośród wszystkich sklepów w jakich zamawiałam. Zazwyczaj 3-4 dni od nadania zwrotu pieniądze są na koncie. Jeżeli jest jakiś problem infolinia (bez dodatkowych opłat!!!) jest zawsze dostępna i szybko załatwia sprawę - w moim przypadku zawsze na korzyść klienta. Wybór jest imponujący dla całej rodziny. Dużo promocji, zawsze oryginalne produkty, dobre ceny i darmowe przesyłki! Zalando jest moim ulubionym sklepem, chociaż dałam się czasem skusić promocją w innym sklepie internetowym często byłam rozczarowana. Polecam wszystkim zakupy w Zalando! Ja jestem MEGA zadowolona ze wszystkich rzeczy jakie tam zamówiłam. Pozdrawiam.

4 / 5 2018-12-22

Wszystko super. Mega duży wybór. Błyskawiczny zwrot pieniędzy w przypadku dokonywania płatności kodem BLIK (polecam tą formę płatności). Pełne zadowolenie.

5 / 5 2018-12-12

spodnie okazały się za duże zwrot bezproblemowo, kasa następnego dnia super szybko, rewelacja, zamówiłam mniejsze

5 / 5 2018-12-11

zakupy w Zalando robię sporadycznie ponieważ często latam do Niemiec ale lubię zapolować tutaj na coś od czasu do czasu, otwieram paczkę, oglądam i jeśli nie jestem zadowolona na drugi dzień odsyłam, zwrot pieniędzy błyskawiczny, DHL i Fedex bez zarzutu, irytuje mnie fakt, że nie są podawane dł wkładek obuwia, jaki problem jest? i to info, że rozmiarówka zaniżona czy zawyżona, nie mogę ogarnąć w którą stronę to leci, do tej pory wydawało mi się, że jak ktoś uszył za dużego łacha i oznaczył standardowo to rozmiar jest zaniżony i trzeba kupić mniejszy a tu odwrotnie, trzeba brać dwa rozmiary, zapłacić a potem jeden odesłać, ogólnie, może być

1 / 5 2018-12-06

Pisałam z obsługą przez komunikator fb, mając wrażenie, że piszę z automatem. Nikt chyba nigdy nie przeczytał moich zastrzeżeń i próśb dotyczących doręczenia zamówienia. Za każdym razem byłam odsyłana do tego samego numeru kontaktowego, gdzie zgłaszał się jedynie automat. Prosiłam o podanie innego numeru lub o jakąkolwiek pomoc. Zawsze dostawałam tę samą, skopiowaną wiadomość. Co upewniło mnie, że rozmawiam z automatem - pani z infolinii zaprzeczyła temu, twierdząc, że odpisuje człowiek. Nie otrzymałam ani razu sensownej informacji, a jedynie byłam zbywana. Pani z infolinii poprosiła mnie o podanie numeru zamówienia - gdy poprosiłam o odesłanie zamówienia i zwrot pieniędzy - w celu przekazania go firmie kurierskiej UPS. Gdy zapytałam po co ten numer, to najpierw otrzymałam odpowiedź, że tak po prostu, żeby firma Fedex go miała, co mnie oburzyło i odmówiłam podania. Drugim argumentem (po drugiej prośbie podania numeru) było to, że firma potrzebuje tego numeru, żeby "np. móc jeszcze raz doręczyć zamówienie". Wtedy zastanowiłam się, czy mogę zdenerwować się jeszcze bardziej na arogancję tej konsultantki, czy jednak powinnam współczuć braku słuchania ze zrozumieniem.

4 / 5 2018-11-28

Bardzo duży wybór towarów. Świetna komunikacja ze sklepem. Realizacja zamówienia wraz z przesyłka trwa 2, 3 dni ale taka informacja widnieje na stronie, czyli wszystko jest w porządku. Towar ładnie zapakowany, każda rzecz oddzielnie. Jakość towaru i jego kolor zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam!

5 / 5 2018-11-25

Nie dość, że intuicyjne, wygodne zakupy, to jeszcze ekspresowa dostawa i - uwaga - co ważne szczególnie dla miłośników butów: bezproblemowy, łatwy zwrot nietrafionego rozmiaru i ekspresowy zwrot pieniędzy na konto. Polecam znajomym od pierwszego zakupu w Zalando. Piątka z dużym PLUSEM :)

5 / 5 2018-11-25

Zakupy szybkie i bezproblemowe, a reklamacja zaskoczyła mnie podwójnie, załatwiona w 2 dni mailowo, to się nie jedzie naprawdę! Bardzo polecam, w tym sklepie klient naprawde jest bardzo ważny :-)

5 / 5 2018-11-21

Kupuję w Zalando od dawna i nie mam problemu z zakupami i zwrotami oprócz sytuacji w której przesyłkę dostarcza FeDex. Beznadziejna firma kurierska, nie informują w jakich godzinach dostarczą przesyłkę, "normalni" ludzie pracują dopołudnia, zostawiają przesyłki u sąsiadów nawet nie informują u kogo. Przychodzi email, że przesyłka dostarczona a paczki brak.

1 / 5 2018-11-18

Nieprofesjonalny sposób rozwiązywania reklamacji. Torba uszkodzona (wada materiału) po 1,3 roku użytkowania a Zalando proponuje 40zł rabatu. Kaletnik (zapytany o koszt naprawy) mówi o kwocie conajmniej 100zł i trudnościach z doborem materiału, który będzie pasował do materiału torby.

5 / 5 2018-11-16

Rewelacyjna obsługa na bardzo wysokim poziomie Wiele firm i instytucji może brać z nich przykład jeśli chodzi o podejście do klienta. Szybka wysyłka, towar zawsze bardzo dobrze zapakowany. Jestem pod ogromnym wrażeniem realizacji jakiejkolwiek sprawy w Zalando. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości, czy zrobi zakupy w Zalando, proszę je odrzucić. Nie będę Państwo żałować zakupów u nich.

5 / 5 2018-11-12

Jeśli kupować coś w necie, to tylko tutaj! Produkty przyjeżdżają szybko, są dobrze i elegancko zapakowane i wyglądają dokładnie tak, jak je przedstawiono i opisano. Polecam tym bardziej, że choć działają w rzeczywistości wirtualnej, to traktują klientów jak ludzi. I to takich, których lubią. Ja się wręcz poczułam potraktowana jak bardzo konkretny człowiek i klient, o którego warto się postarać, żeby wrócił. Wielki szacun! Warto się od was uczyć obsługi klienta. Wrócę na pewno.

5 / 5 2018-11-07

Niezdecydowanym z całego serca polecam Zalando! Mają wspaniałe wręcz podejście do klienta - zwłaszcza tej gwarancyjnej - takiego drugiego sprzedawcy naprawdę nie ma. Żadna z moich spraw nie została potraktowana innaczej jak tylko pozytywnie! Naprawdę ukłony a mam doświadczenie z innymi "wielkimi" sklepami internetowymi....- gdzie za każdym razem odpowiedzi były negatywne a ja była wręcz zbywana słowami "to z Pani winy". Zalando - naprawdę gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-03

najlepszy sklep internetowy . szybka dostawa, dobre jakosciowo artykuly, szybki zwrot pieniedzy jesli rozmiar czy fason nam nie pasuje . uwielbiam sukienki zamawiane przez Zalando.

1 / 5 2018-10-26

Sklep niewiarygodny. Dostarczyli przesyłkę nie wiadomo komu i gdybym nie skontaktowala się z nimi nawet bym o tym nie wiedziała. Nie zwrócili mi wpłaconych pieniędzy przez okres 10 dni, a teraz zadają wysyłania oświadczen , bo takie mają procedury, mimo, że odbiór przesyłki potwierdziła osoba o innych danych. W pierwszym wyjaśnieniu oświadczyli, że przesyłka została dostarczona do miejsca mojej pracy- mimo braku przekierowania przesyłki. Śmieszne jest to, że w miejscu mojej pracy nie ma nikogo o nazwisku widniejącym na przesyłce. Mimo tego to ja mam udowodnić że nie otrzymałam zamówionego towaru. Wstyd i żenada. Joanna

2018-10-25

Coś jest nie tak z tym sklepem, jestem od kilku lat klientem tego sklepu, nigdy nie miałam problemów do tego roku. W styczniu zamówiłam torebkę w prezencie urodzinowym córce ze wskazanym innym adresem dla doręczeń (córka studiuje w innym mieście). Po dwóch tygodniach, gdy nie miałam żadnej informacji o zamówieniu zadzwoniła na info i dowiedziałam się, że paczka jest u kuriera w magazynie i będzie robiony zwrot do nadawcy, zdziwiło mnie to, że kurier nigdy nie wysłał mi żadnej info dot. tej paczki. Zawsze maiłam maile. Zależało mi na przesyłce (prezencie) i poprosiłam aby wróciła ta paczka pod wskazany adres dla doręczeń. Po kolejnych dwóch tygodniach bez info znowu dzwoniąc do zalando dowiedziałam się, że po raz drugi paczka została zwrócona do nadawcy- mamy już 26.02.2019 i pieniądze trafią na moje konto jak tylko dostanie przesyłkę nadawca. Dzisiaj dzwonię, że w takim razie gdzie te pieniądze- mamy 12.03.2019 a pani mi mówi, że nie ma potwierdzenia, że ta paczka doszła do nadawcy i musi to wyjaśnić. Boję się, że nie odzyskam należności. Wyleczyli mnie dokładnie z robienia zakupów, a i pozew sądowy chyba wystosuję :(

5 / 5 2018-10-24

Ekspresowa obsługa zwrotów i reklamacji. Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczony. Buty po miesiącu zaczęły się rozklejać, napisałem po kolejnych kilku miesiącach reklamację - dostałem zwrot kosztów, buty zachowałem.

1 / 5 2018-10-24

No wy jesteście ludzie niepoważni, drugi raz wpisaliście cie zły adres Mikusińskiego a nie Mikus.

1 / 5 2018-10-24

Dnia 23.01.2019 zamówiłam u Państwa pierwszy i ostatni raz koszulkę i na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc!!!! I jeszcze piszecie mi, ze mam jeszcze dodatkowo czekać 2 tygodnie na zwrot pieniędzy???!!!! To są jakieś kpiny! NA PEWNO nie polecę waszej strony żadnemu z moich znajomych! Widzę, po ocenach, ze nie tylko ja mam taki problem! MASAKRA!

1 / 5 2018-10-23

Jestem bardzo niezadowolona z obsługi Zalando. W listopadzie zwróciłam dwa artykuły z mojego zamówienia. Do dna dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Zalando działa opieszale i nie poczuwa się do zwrotu pieniędzy za odebraną paczkę, tłumacząc się brakiem wpłaty ze strony firmy kurierskiej FEDEX. Pisałam reklamację i dzwoniłam kilka razy. Wszystko na nic, bo Zalando zasłania się procedurami, dopóki nie otrzymają pieniędzy z FEDEX-u nie zwrócą moich pieniędzy. Jest to bardzo nieuczciwe ze strony Zalando, bo ja za przesyłkę zapłaciłam, po czym odesłałam towar, a Zalando nie zwróciło mi pieniędzy.

3 / 5 2018-10-22

Co z tego ze zamowienie jest szybko pakowane i wysylane jak zamiast kurtki za 400 zl dostaniesz buty za 60.. odebralam rano paczke w pracy i niestety nie zajrzałam do środka po czym przyjeżdża kolejny kurier z dokładnie ta sama paczka w sensie ten sam list przewozowy.. otwieram paczkę numer 1 a tam buty jakiejs laski z Niemiec. Drugiej paczki oczywiście bez zaplaty kolejnych 400 zl kurier mi nie wyda wiec zaznacza ze paczki nie odebralam. Po dlugiej rozmowie i zapewnieniu ze nie bedzie problemu z odzyskaniem pieniędzy przez Panie na infolinii Zalando mija już 16 dzien bez zwrotu środków a mega nie uprzejma Pani na infolinii informuje mnie ze przecież ja tej paczki nie odebralam.. zglaszam sprawę do Europejskiego Centrum Konsumenckiego bo przez niekompetencje ludzi pracujących na zalando straciłam tyle nerwów ze głowa mala.. i co mi z rabatu 20% na kolejne zakupy?

2018-10-18

Do tej pory bez zarzutu, ale ręce mi opadły jak zamówiłem koszulę w rozmiarze M, a przysłano mi XXL. Czyżby obsługa sklepu w kilka dni oceniła mój bardzo dynamiczny przyrost masy??? Natomiast dopisek że trwa unifikacja rozmiarów i sugestia abym przymierzył i może się zdecyduję na zakup to już przelało czarę goryczy.

1 / 5 2018-10-17

Sklep jest naprawdę wspaniały! Dzisiaj przyszła mi paczka, jestem w siódmym niebie! Na pewno będę kupywać w tym sklepie ;) Polecam każdemu!

4 / 5 2018-10-08

szybka wysyłka, szybki zwrot pieniędzy, dhl bez zastrzeżeń... ale buty otrzymałam z pozagniatanymi zapiętkami, widać że były mierzone, ktoś pchał za dużą łapę do buta i to jest do d..y ze strony kupujących bo w ten sposób obniżają wartość towaru, ostatnio odnoszę wrażenie, że ciuchy coraz bardziej tandetne a ceny... kosmos

5 / 5 2018-09-27

jedyny sklep internetowy, na którym nigdy się nie zawiodłam nawet w sytuacjach spornych.

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalna obsługa. Bardzo sprawne i pozytywne uznanie reklamacji oraz korzystne przedstawienie, do wyboru, opcji rozwiązania problemu. Sprawny i bezproblemowy system dokonywania zakupów.

5 / 5 2018-08-24

Polecam Zalando w 200%. Nie dość, że przesyłki są świetnie pakowane, przychodzą świetnym stanie, produkty jak na zdjęciach, dostawa i zwrot jest darmowy to co najważniejsze. Właśnie zareklamowałam produkt. Odpowiedź dostałam parę godzin po zgłoszeniu. Mało tego dostałam zwrot pieniędzy za artykuł wadliwy. Oczywiście zamawiam wiele rzeczy z Zalando i to była pierwsza moja reklamacja, więc nie ma tam dużo wadliwych produktów. A jeśli już się pojawią, to tak jak napisałam wyżej, sprawa rozpatrywana jest bardzo szybko a firma stawia na zadowolenie klienta. :) Najlepszy sklep internetowy jaki znam :). POLECAM :)

2018-08-23

Jestem długoletnią klientką sklepu i stwierdzam , że kiedyś był porządnym sklepem z fajnymi ciuchami dzisiaj stwierdzam ,że to taka sama chińszczyzna jak w sklepie Chińskim tylko za lepsze pieniądze .Ceny z kosmosu gatunek szans.

1 / 5 2018-08-15

Zalando to dno !! Mija miesiąc od złożenia zamówienia Nie otrzymałem butów bo jakaś sierota nie potrafiła poprawnie zaadresowac przesyłki Przesyłka wróciła na magazyn i czekam w nieskończoność na zwrot pieniędzy Otrzymuje tylko szablonowe wytłumaczenia które nic nie wnoszą do sprawy. Totalne lekceważenie i brak profesjonalizmu Nigdy więcej zalando!!!!

1 / 5 2018-08-13

Zalando - robisz to dobrze :) Obsługa klienta i dbanie o jego zadowolenie na najwyższym poziomie. Reklamacja uwzględniona z dnia na dzień na korzyść klienta. Nic tylko kupować. Na pewno wygodniej i z mniejszym ryzykiem niż w sklepach stacjonarnych.

4 / 5 2018-08-11

Sklep jako Zalando jak najbardziej wporzadku ale jeśli chodzi o posługę logistyczną w postaci firmy DHL to dno kompletne. Przesyłki zamiast trafić w ręce adresata okazuje się że zostają odesłane już po wydaniu kurierowi w celu doręczenia. Jak się później okazuje podczas dochodzenia gdzie przesyłka uwiązła, wychodzi na jaw że została zwrócona nadawcy - powod to odrzucenie przez odbiorce przyjęcia przesyłki co jest debilnym kłamstwem ponieważ nie było takiej dyspozycji że strony odbiorcy. Brak wysłanego e-maila o rezygnacji. Więc stwierdzam że daremna obsługa klienta końcowego przez DHL jest wspierane przez kłamstwa infolinii. A

1 / 5 2018-07-30

Wielokrotnie dokonywałem zakupu w Zalando i byłem zadowolony. Do czasu, gdy w ostatni piątek dokonałem zakupu przy którym zaczęły się problemy. Skorzystałem z promocji Black Friday, dzięki czemu zamówiony produkt był w cenie 255,36 zł zamiast 399 zł. Proces transakcyjny przeszedł do końca, zostałem przekierowany do systemu Przelewy24, aby zapłacić za zamówienie. Pieniądze zostały pobrane z konta, natomiast Zalando nie ma żadnego zamówienia w swoim systemie. Po zgłoszeniu reklamacji, nie poczuwają się do winy, proponując bym samemu rozmawiał z operatorem płatności w sprawie pobranej kwoty. Sami proponują, bym złożył kolejne zamówienie na pełną kwotę 399 zł (bo dziś już nie ma żadnych promocji). Nie takiego rozwiązania się spodziewałem po tak renomowanej marce za jaką uważałem Zalando. Nie akceptuję propozycji bym to ja dopłacał 150 zł za ich problemy techniczne. I proponuję bardziej pro konsumenckie podejście przy rozwiązywaniu tego typu sytuacji.

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa klienta oraz dbałość o jego zadowolenie na bardzo wysokim poziomie. Reklamacje uwzględnione z dnia na dzień na korzyść klienta. Bezproblemowe zwroty i ekspresowe wysyłki - to wszystko sprawia, że jestem ich wiernym klientem.

3 / 5 2018-07-30

Wszystko fajnie dopóki nie odeśle się zakupionego towaru . 17 .02. odesłałam towar dzisiaj jest 13.03. nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Dzwoniąc na infolinie słyszę stały tekst ,,sprawa jest wyjaśniana,, Ile można czekać ?! Zaznaczam że jestem stałym klientem , a raczej byłam !!!

5 / 5 2018-07-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów z zalando. Zawsze profesjonalna obsługa. Szybki zwrot gotówki jeśli jest zwrot towarów. Zawsze uwzględniane reklamację.. Zalando.jest profesjonalnym sklepem wysyłkowym.

5 / 5 2018-07-25

Kontakt z Paniami z obsługi zamiast pomagać tylko człowieka wyprowadzają z równowagi -Beznadzieja wogule nie wiem po co tam siedzą bo w niczym nie pomagaja jak jest problem. Jak jest problem wszyscy z Obslugi i biura cie olewaja i klamia w zywe oczy -zawsze bylem zadowolony a po tej sytuacji -mam mieszane uczucia

5 / 5 2018-07-25

Od kilku lat robię zakupy w zalando i niegdy nie miałam z niczym problemu. Szybka wysyłka towar zawsze zgodny z opisem. Ostatnio poerwszy raz korzystałam z serwisu reklamacyjnego i zostało wszystko załatwione szybko podczas jednej rozmowy telefonicznej z korzyścią dla klienta. Jak najbardziej w 100%polecam.

3 / 5 2018-07-21

Właśnie dziś okazało się, ze Zalando kocha klienta, dopóki ten nie zareklamuje drogiego bubla. W jednym z kupionych przeze mnie butow zimowych renomowanej marki Birkenstock, pękła skóra - zrobiła się dziura do której można palca włożyć. Stało się to po ok pół roku użytkowania. Buty kosztowały ponad 700 zł - traktowałam ten zakup, jako inwestycję na ciut dłużej niż 1 sezon- wierzyłam, ze za jakość warto dać więcej z nadzieją, ze conajmniej na kilka sezonów będę miała porządne obuwie. Jakiez było moje zdziwienie, kiedy po przesłaniu do Zalando zdjęć wadliwego produktu, otrzymałam informację o odrzuceniu reklamacji. Na otarcie łez zaproponowano mi rabacik w wysokości stu złotych. Zszokowana wyraziłam swoje zdanie w tej materii i zaproponowałam aby rzeczoznawca przyjrzał się wadzie osobiście, a nie przez monitor komputera, bo nie bardzo umiem sobie wyobrazić, jak można oceniać takie uszkodzenie bez wykonania jakiejkolwiek bezpośredniej oceny towaru. No niestety - dostałam radosne pozdrowienia i deklarację, że bardzo im przykro, ze nie jestem usatysfakcjonowana. Ano nie jestem. I nie będę, bo zostałam w mojej ocenie oszukana. I będę odradzać wszystkim zakupy przez Zalando, a juz na pewno zakupy drogiego asortymentu, bo w razie ujawnienia się w nich wady, Zalando obiera kurs z wiatrem - oby dalej od kupującego.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo dobra obsługa ! Szybka przesyłka, świetne produkty. W przypadku uszkodzenia produktu bezproblemowy zwrot reklamacyjny. Profesjonalne i miłe podejście do klienta :) SERDECZNIE POLECAM !

4 / 5 2018-07-08

Szczerze polecam sklep Zalando. Kupuję już od dawna i zawsze jestem zadowolona. W przypadku reklamacji czy różnych np.wad towaru Zalando zawsze rozwiązuje sprawę szybko i na korzyść klienta. Dodam jeszcze,że w mało którym sklepie internetowym zwroty są takie wygodne,a zwrot pieniędzy błyskawiczny. Polecam!

5 / 5 2018-07-07

Super obsługa, bardzo szybka, konkretna i uprzejma. Miałam problemy z firmą kurierską. Zalando zareagowało błyskawicznie z pełnym profesjonalizmem. Polecam!

5 / 5 2018-06-18

Wszystko ok, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, z możliwością ponownego zamknięcia. Chyba najlepsza obsługa klienta w Polsce. W jeden dzień zgłaszam reklamacje, w ten sam dzień dostaję odpowiedź, następnego odsyłam paczkę, a gdy dotrze od razu zwrot pieniędzy.

2018-06-14

Black friday w Zalando to chyba była jakaś katastrofa. Zamówiłem kurtkę z rabatem w związku z BF - przez tydzień cisza po czym bez żadnego wyjaśnienia zwrot pieniędzy na konto. Po pytaniu do biura obsługi klienta poinformowano mnie (pozdrawiając z Berlina), że płatność "nie przeszła". No super, oczywiście przy następnym zamówieniu żadnego rabatu nie będzie.

5 / 5 2018-05-28

rewelka, po prostu nie mam się do czego przyczepić, Fedex przywozi, DHL odbiera, wszystko odbywa się bardzo sprawnie i o stałych porach, wcześniej kurier dzwoni, zwrot gotówki błyskawiczny, Zalando powinno zdecydowanie sprawdzać zwracane rzeczy, lubię tu "zapolować"

4 / 5 2018-05-23

Najlepszy sklep internetowy. Zamówienia i ewentualne zwroty załatwiane są bardzo sprawnie.

1 / 5 2018-05-19

Przez problemy techniczne po stronie zalando moje zamówienie z 23.11 nie zostało zarejestrowane ( pieniądze pobrano). na infolinii 29.11 o godz. 8.08 dowiedziałam się , że dostanę zwrot pieniędzy, a zamówienie mogę zrobić jeszcze raz i po jego złożeniu mam ponownie zadzwonić aby przyznano mi rabat ( 23.11 miałam rabat 20 %). Złożyłam ponownie zamówienie, zapłaciłam i zadzwoniłam. Tym razem uprzejma pani powiedziała, że żadnego rabatu nie może mi udzielić. Podsumowując : zostałam wprowadzona w błąd, czuję się oszukana i naciągnięta na zakupy rabatami, które nie mogą być zrealizowane.

5 / 5 2018-05-19

Najwyzszy poziom obsługi klienta z jakim się spotkałam, a myślałam że takowego już nie ma. Duży asortyment i poczucie bezpieczeństwa. Mimo tego że kupiona rzecz (dość tania więc nie wymagałam cudow) po chwili była złej jakości to obsługa zachowała się wzorowo i bardzo szybko podjęła działania o jakich nawet nie myślałam. Polecam !

5 / 5 2018-05-14

Najlepszy sklep internetowy! Robię zakupy tylko przez internet. Zamawiam dużo, oczywiście robię też zwroty - najszybciej rozliczane spośród wszystkich sklepów w jakich zamawiałam. Zazwyczaj 3-4 dni od nadania zwrotu pieniądze są na koncie. Jeżeli jest jakiś problem infolinia (bez dodatkowych opłat!!!) jest zawsze dostępna i szybko załatwia sprawę - w moim przypadku zawsze na korzyść klienta. Wybór jest imponujący dla całej rodziny. Dużo promocji, zawsze oryginalne produkty, dobre ceny i darmowe przesyłki! Zalando jest moim ulubionym sklepem, chociaż dałam się czasem skusić promocją w innym sklepie internetowym często byłam rozczarowana. Polecam wszystkim zakupy w Zalando! Ja jestem MEGA zadowolona ze wszystkich rzeczy jakie tam zamówiłam. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-14

W dniu 21 lutego 2019 roku po nieudanym zakupie botków w aboutyou, postanowiłem zaryzykować i kupić botki - dark brown Polo Ralph Lauren w Zalando. Otrzymałem produkt błyskawicznie, który zamówiłem, świetnie zapakowany. Firma jest godna polecenia, szybko dostarcza i ma obsługę na najwyższym poziomie. Polecam Zalando nie jest to pierwszy produkt tam kupiony. Widać że firma stara się o każdego klienta.

3 / 5 2018-05-08

Zamówiłam PORTFEL na Zalando podczas Black Friday. Z powodu dużej liczy zamówień (o czym byłam informowana - na plus) paczka dotarła do mnie z opóźnieniem. Po rozpakowaniu okazało się, że portfel jest wizytownikiem (tak też było na fakutrze - co nie zgadzało się z opisem produktu na stronie Zalando). Paczkę postanowiłam zwrócić - okazało się, że w mojej paczce znajduje się zła etykieta zwrotna. Zgłosiłam problem na infolinii - zostałam zapewniona o przesłaniu nowej etykiety na co czekałam ok 10 dni. I co... kolejna etykieta również przyszła zła. Niestety Panie na infolinii Zalando potrafią mówić - proszę uzbroić się w cierpliwość - usłyszeniu tego 5 raz człowiek traci tą cierpliwość (może warto przeszkolić pracowników w indywidualnym podejściu do klienta a nie z mówienia "proszę uzbroić się w cierpliwość) Do tej pory nie mam możliwości zwrotu przesyłki. :( co wiąże się z brakiem zwrotu środków) NIE POLECAM.

5 / 5 2018-05-06

Bardzo profesjonalna, miła i szybka obsługa posprzedażowa. Reklamacja czy zwrot towaru załatwiane ekspresowo.

4 / 5 2018-04-27

Najlepszy sklep internetowy. Zamówienia i ewentualne zwroty załatwiane są bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-04-26

Kilka razy kupowałam w Zalando i zawsze wszystko bezproblemowo. Ostatnio jednak nastąpił pewien problem, otóż z winy kuriera nie otrzymałam przesyłki i została zwrócona do dostawcy. Nie dało się już tego cofnąć, więc postanowiłam kupić produkt jeszcze raz (oczywiście dostałam zwrot pieniędzy). Okazało się jednak, że cena produktu wzrosła. Napisałam o tym do serwisu Zalando i okazało się, że cena zostanie wyrównana do tej pierwotnej. Muszę przyznać, że byłam naprawdę miło zaskoczona, bo właściwie wina nie leżała po stronie Zalando, ale firmy przewozowej. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie! :)

2018-04-21

Zakupy ok zwrot masakra od 11 stycznia czekam na pieniądze, zero odpowiedzi na maila, panienki na infolinii jedynie potrafia powiedziec ze czekaja na weryfikacje księgowości, bez podania terminu. Może firma ma problemy finansowe?

1 / 5 2018-04-17

Pierwszy raz dokonywałam reklamacji na stronie Zalando i jestem naprawdę mile zaskoczona jak szybko i sprawnie ona przebiegła. Doskonały kontakt z klientem, szybkie i bezproblemowe rozpatrzenie sprawy. Jestem bardzo zadowolona. :)

1 / 5 2018-04-10

Od miesiaca czekam na przesylke oplacona z gory. Brak jakichkolwiek informacji co sie dzieje z przesylka oraz bardzo nieprofesjonalna obsluga klienta. Zalando nie chce zwrocic pieniedzy za towar, ktory nigdy do mnie nie dotarl!. Uwazajcie i nie kupujcie towaru placac z gory.

5 / 5 2018-04-04

Wszystko idealnie. Na dodatkową uwagę zasługuje Biuro Obsługi Klienta, które nie raz potrafi pozytywnie zaskoczyć. Jak dla mnie Zalando to bezkonkurencyjnie nr jeden wśród internetowych sklepów z odzieżą pod każdym względem. Każdemu polecam, a zwłaszcza tym niezdecydowanym :)

4 / 5 2018-03-26

zamówione rzeczy super! Wszystko jak w opisie i na zdjęciach. Niestety opakowanie było otwarte. Zalando super !!! kurier o czasie, ale opakowanie naruszone :( - tak jakby ktoś zaglądał do środka - ale po co ?

5 / 5 2018-03-25

Bardzo profesjonalna obsługa ,szybka dostawa towaru . Kurier kontaktuje się przed dostawą towaru , i to jest bardzo ważne .

5 / 5 2018-03-24

Pierwszy raz dokonywałam reklamacji na stronie Zalando i jestem naprawdę mile zaskoczona jak szybko i sprawnie ona przebiegła. Doskonały kontakt z klientem, szybkie i bezproblemowe rozpatrzenie sprawy. Jestem bardzo zadowolona. :)

3 / 5 2018-03-21

24.09.18 zamówiłam kurtki u partnera Zalando-Mango. Przesyłka doszła po dwóch tygodniach wiec towar zwróciłam 06.10.18. Do dziś pieniędzy nie dostałam. Po kontakcie z nimi twierdza ze przelew wykonali 10.10.18. jeszcze mi każą kontaktować się z Przelewy 24 -bo przez nich robiłam przelew i przez nich następuje zwrot!!! Tylko ze tam tez nie ma śladu ich przelewu. Jedyne co słyszę w słuchawce to -sprawa wyjaśniana!! kontakt emaliowy- cisza. Sprawa do zgloszenia Policji !!!! Jestem zaskoczona , bo wiele lat robiłam zakupy na zalando, i taka niespodzianka! Mango to oszuści !!!!!!!!!

1 / 5 2018-03-18

Wadliwe plastikowe zapięcie w kupionej dwukrotnie saszetce. Rada ze strony bok? Jestem za wysoka i to jest problem lub przyczyna po stronie noszenia saszetki przez pas, a nie jest jest na zdjeciu poglądowym produktu- modelka ma saszetke przez ramie. Serio?! Absurd NIE POLECAM!!!!!!!!!!

1 / 5 2018-03-16

ZOSTAWIAM MEGA PIENIĄDZE W FORMIE ZALANDO BO JEST TEGO WARTA, DLA MNIE PRODUKTY STANOWIĄ NAJWYŻSZĄ CENĘ I TO WŁAŚNIE ZALANDO SPEŁNIA JE SWOJĄ JAKOŚCIĄ. JEST TO FIRMA , KTÓRA POLECAM Z ZACHWYTEM SZCZYCĄC SIĘ TAKIMI PRODUKTAMI. ŻADNE GALERIE NIE SPRAWIAJĄ MI TYLE RADOŚCI CO ZALANDO. POLECAM SPRÓBUJCIE I SAMI SIĘ PRZEKONACIE.

1 / 5 2018-03-05

Reklamacja na buty została uznana a byty odesłane. Zalando zwleka jednak ze zwrotem pieniędzy a na wiadomości przestało odpisywać.

1 / 5 2018-02-17

Zamówienia w Zalando to dramat odkąd dostawa jest realizowana przez DHL, przesyłka teraz standardowo dociera po 5-7 dniach, wcześniej kiedy dostawa odbywała się przez FedEx'a były to 2 dni w najgorszym przypadku 3, wtedy uważałam to za mocną stronę sklepu, teraz czas realizacji zamówienia to zdecydowanie najgorsza słabość Zalando :(

1 / 5 2018-02-14

Sam proces zakupy ok, ale zwrot - masakra. Na początku grudnia dokonałem zakupu, który jeszcze przed świętami 24.12 chciałem zwrócić. Okazało się, że etykieta dołączona do zamówienia nie działa. A nie można jej wygenerować samodzielnie, bo zakup był dokonany na Zalando.pl ale od ich Partnera Massimo Dutti. Po kontakcie tel. zapewniono mnie, że w ciągu kilku dni dostanę etykietę. Pomimo monitów - do dnia dzisiejszego nie otrzymałem takowej etykiety, a przez to środki za towar, który chcę zwrócić są "zamrożone" Co więcej Zalando twierdzi, że: "Dokonanie zwrotu do Massimo Dutti jest możliwe wyłącznie do ich magazynu za pośrednictwem ich dokumentów." Także nie mogę nawet samodzielnie dokonać zwrotu. W połowie stycznia złożona reklamacja, do dnia dzisiejszego brak jednoznacznej odpowiedzi, że akceptują lub odrzucają reklamację. Kontaktując się po 30 dniach twierdzą, że odp w stylu: "nadal czekamy na etykietę zwrotną" jest tą odpowiedzią - nie odnosząc się do przedstawionych w reklamacji żądań. Przy próbie uzyskania nr pod jakim została zarejestrowana reklamacja pani na infolinii stwierdza, że takich informacji nie udzielają klientom. Taki przypadek, to istna kpina i "oszukiwanie" klienta. Gdzie tu prawa konsumenta?!

3 / 5 2018-01-28

Nigdy nie spotkałam się z takimi problemami. Moja przesyłka ZAGINĘŁA!! Nikt nie wie gdzie się znajduje, jej ostatni status jest z poniedziałku 5.11, czyli sprzed 6 dni, kilkukrotnie dzwoniłam na infolinię przewoźnika, firmy FEDEX, nikt nie był w stanie udzielić mi informacji, gdzie znajduje się moja paczka, jednak od wtorku mówili, że w dniu jutrzejszym przesyłka zostanie doręczona, nic bardziej mylnego. W czwartek o godzinie 12.15 poprosiłam sklep zalando o pomoc, ponieważ przesyłka była prezentem, na dostarczenie którego założyłam 2-5 dni roboczych, w mejlu zwrotnym (dzień później), była informacja, żebym sama kontaktowała się z firmą kurierską (dostałam nawet numer do fedex) , żadnej pomocy ze strony sklepu. Po przekazaniu informacji, (z infolinii firmy kurierskiej), że paczka zaginęła zostałam poinformowana, że jak to wyjaśnią dostane informacje zwrotną.

1 / 5 2018-01-24

działają błyskawicznie !!!! również ze zwrotem pieniędzy na konto. Przesyłkę otrzymali 28.11, a 30.11. zwrot był już u mnie na koncie. Polecam !!!

5 / 5 2018-01-18

Ekspresowa wysyłka, znakomity kontakt z obsługą klienta, wszytsko na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim, na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy właśnie w Zalando, ponieważ cenię sobie jakość towarów idącą w parze z jakością obsługi klienta.

5 / 5 2018-01-15

Zalando oferuje artykuły bardzo dobrej jakości, często w promocyjnej cenie. Polecam ten sklep z uwagi na profesjonalne podejście do klienta i bezproblemowe zakupy. Dodatkowym plusem jest dostawa i ewentualny zwrot gratis.

1 / 5 2018-01-14

Wielka piątkowa porażka. Jak sie dowiedziałem klienci Zalando, ktorzy zrobili zakupy w czarny piatek - NIE otrzymaja zamowionego towaru, ponieważ nie działało cos tam i zamowienia nie dochodziły... Natomiast pieniadze wychodziły z konta i beda za jakis czas zwracane. Godne pożałowania jest to, ze firma nie poczuwa sie do zagwarantowania cen z piatku, tylko deklaruje chec zwrotu pieniedzy. Wstyd Zalando, wstyd

1 / 5 2018-01-11

Buty zwróciłem 7 grudnia 2019 do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu prawie 400 zł zalando cały czas wyjaśnia sprawę, infolinia, dzial księgowy i dział techniczny od 2 miesięcy nic nie są w stanie poradzić słyszę tylko że proszą o cierpliwość. Jak to możliwe ze tak duży sprzedawca nie potrafi zwrócić środków!!!

1 / 5 2018-01-07

NIE POLECAM ZALANDO. Bluza kupiona tydzien temu zmechaciła się. Odpowiedź zalando? To wina użytkowania.

5 / 5 2018-01-06

Kontakt z Dzialem Obslugi Klienta to prawdziwa przyjemnosc. Proces reklmacyjny bezproblemowy. Ewentualne zwroty proste i nieangazujace (kurier przyjezdza do domu)

1 / 5 2018-01-05

Zakupy za pośrednictwem Zalando robię sporadycznie, ale od kilku lat. Zawsze byłam zachwycona zarówno czasem dostarczenia przesyłki, jak i jakością zamówienia. Ostatnie zamówienie nie spełniło moich oczekiwań, jednak po skontaktowaniu się z biurem obsługi otrzymałam ekspresową odpowiedź i nieoczekiwaną rekompensatę. Przykład wzorowej współpracy, który przekonał mnie do częstszych zakupów online.

5 / 5 2018-01-03

Robię zakupy od samego początku dla męża, dwóch córek i dla siebie nigdy nie było żadnego kłopotu - najlepszy sklep w jakim tylko robiłam zakupy

1 / 5 2017-12-30

Zamówienie w Zalando złożyłem 23 listopada (Czarny Piątek). Jako, że nie było dostępnej opcji wysyłki za pobraniem zapłaciłem przelewem przez Przelewy24. Po kilku minutach otrzymałem potwierdzenie przelewu jednak nie otrzymałem potwierdzenia przyjęcia zamówienia. Po kilku dniach na infolinii dowiedziałem się, że jeżeli nie otrzymuje się potwierdzenia w ciągu dwóch godzin to zamówienie jest nieważne i pieniądze są zwracane w ciągu tygodnia. Tylko dlaczego takich informacji nie ma na stronie pomocy sklepu, dlaczego trzeba dzwonić? Winą za sytuację próbowano początkowo obciążyć Przelewy24, jednak po kilku minutach uprzejmej rozmowy uzyskałem potwierdzenie, że wynika to wyłącznie z problemu z systemem sklepu. Chociaż i tak było to wiadome skoro przelew dotarł. Więc jak to jest, że wiadomo o problemie ale nic się w tej sprawie nie robi? To takie jest podejście sklepu do klienta? Tak więc Zalando reklamowało się Czarnym Piątkiem, nie wspominając że nie będzie można w ten dzień nic kupić. Pieniądze zwrócono mi 3 grudnia (żenada). Łączny koszt towarów zamówionych w Czarny Piątek to 3500 zł, a w dniu zwrotu pieniędzy - 5600 zł. Nic tylko brać! Biorąc pod uwagę markę sklepu, zakupy w Zalando okazały się wielkim rozczarowaniem. Humorystyczna rada dla klientów w takiej samej sytuacji jak moja – po dwóch godzinach robimy kolejny przelew, i kolejny, i kolejny aż do spłukania konta lub uzyskania potwierdzenia, a Zalando po zamrożeniu pieniędzy na własnym koncie przez siedem dni roboczych łaskawie zwróci pieniądze.

5 / 5 2017-12-30

Jestem zachwycona zakupami w tym sklepie! Zawsze szybko, sprawnie, zwroty bez problemu. Kontakt z obsługą bardzo miły, reakcja na mój problem była natychmiastowa. Polecam wszystkim niezdecydowanym, warto robić zakupy w tak profesjonalnym sklepie.

2017-12-27

po 15 miesiącach buty się rozkleiły ( podeszwa odeszła od reszty; niestety reklamacja złożona w Zalando została odrzucona - precz ze szwabskim (niemieckim) wyzyskiem i neokolonializmem !!!

1 / 5 2017-12-11

Nigdy wcześniej nie miałam problemu z Zalando. Obecnie czekam ponad 3 tygodnie na zwrot pieniędzy, dzwoniłam na ich infolinię . Pieniądze za zwrot miały zostać mi wysłane, lecz nadal ich brak . Również nie dostałam informacji od firmy że zwrot do nich dotarł, a zawsze tak było. Bardzo szkoda, zawsze chętnie robiłam tu zakupy.

5 / 5 2017-12-09

Zalando - robisz to dobrze :) Obsługa klienta i dbanie o jego zadowolenie na najwyższym poziomie. Reklamacja uwzględniona z dnia na dzień na korzyść klienta. Nic tylko kupować. Na pewno wygodniej i z mniejszym ryzykiem niż w sklepach stacjonarnych.

2017-12-07

Nigdy nie spotkałam się z takimi problemami. Moja przesyłka ZAGINĘŁA!! Nikt nie wie gdzie się znajduje, jej ostatni status jest z poniedziałku 5.11, czyli sprzed 6 dni, kilkukrotnie dzwoniłam na infolinię przewoźnika, firmy FEDEX, nikt nie był w stanie udzielić mi informacji, gdzie znajduje się moja paczka, jednak od wtorku mówili, że w dniu jutrzejszym przesyłka zostanie doręczona, nic bardziej mylnego. W czwartek o godzinie 12.15 poprosiłam sklep zalando o pomoc, ponieważ przesyłka była prezentem, na dostarczenie którego założyłam 2-5 dni roboczych, w mejlu zwrotnym (dzień później), była informacja, żebym sama kontaktowała się z firmą kurierską (dostałam nawet numer do fedex) , żadnej pomocy ze strony sklepu. Po przekazaniu informacji, (z infolinii firmy kurierskiej), że paczka zaginęła zostałam poinformowana, że jak to wyjaśnią dostane informacje zwrotną.

1 / 5 2017-11-27

Zalando to bardzo nieuczciwa firma! W przypadku jakichkolwiek problemów z dostawą czy zwrotem nie ma możliwości udowodnienia swoich racji. W przeciągu miesiąca Zalando dwukrotnie mnie oszukało! Pierwszy raz twierdząc że nie odesłałam im butów za ponad 700 zł. Żadne wyjaśnienia ani prośby o reklamację np. do firmy kurierskiej nie pomogły. Otrzymałam tylko kilkukrotnie suchą informację, że nie mogą zwrócić mi pieniędzy...

2017-11-16

Coś się zepsuło z Zalando. Zamawiam w tym sklepie od kilku lat i nigdy, naprawdę nigdy nie miałam żadnych problemów. A teraz mam wielki problem z odzyskaniem pieniędzy za zamówienie, które opłaciłam po czasie i je anulowali. Dzwonie, pisze i jedyna odpowiedź to tylko "wyjaśniamy". Co można wyjaśniać? Druga sprawa już kilka razy miałam tak, opłaciłam zamówienie, po 2-3 dniach dopiero potwierdzenie zapłaty (przelew tradycyjny), a po kolejnych 2-3 dniach informacja, że nie mają towaru. Zwrot pieniędzy po kolejnych 3-4 dniach. Miałam tak już 3 razy w ciągu 2-3 miesięcy. W przypadku jednej rzeczy, była dostępna tego samego dnia na stronie. Wydłużył się też czas realizacji zamówienia, dużo dłużej trwa przyjęcie zwrotu przez nich i zwrot pieniędzy. Naprawdę to już nie jest to samo Zalando, a szkoda. Popsuliście taki fajny sklep.

2 / 5 2017-11-14

Kupiłam na Zalando kurtkę - niestety w złym rozmiarze. Kurtka po przymierzeniu została zapakowana i odesłana do sklepu. Zalando w dn. 15/01/2019 potwierdziło otrzymanie przesyłki zwrotnej z kurtką. Zgodnie z regulaminem sklepu w ciągu 14 dni powinnam otrzymać zwrot środków na kartę, z której był zapłacony zakup. Do dnia dzisiejszego nie ma pieniędzy. Po wysłaniu 2 maili z reklamacją otrzymałam informację zwrotną z prośbą o cierpliwość. To po co jest regulamin, który reguluje maksymalne terminy zwrotu środków skoro sklep się do niego nie stosuje i przesyła rady co do zachowania cierpliwości. Generalnie to kpina z klienta. Nie polecam nikomu tego sklepu.

5 / 5 2017-11-07

Jestem kilientką Zalando od jakiegoś czasu,kupiłam sporą ilość obuwia .Zawsze była i jest to bardzo pozytywna i bezproblemowa współpraca. Obuwie dochodziło na czas , zawsze starannie zapakowane. Zamawiane obuwie nigdy nie odbiegało od opisu zamieszczonego na stronie sklepu. Niedawno przydażyła mi się sytuacja , iż musiałam zareklamować obuwie. Z przyjemnością stwierdzam , że zostałam potraktowana w sposób bardzo indywidualny. Zostały wysłuchanie moje postulaty,dotyczące reklamacji , korespondencja była plynna. Prośby moje zostały wysluchane i doszliśmy to pozytywnego porozumienia . Z przyjemnością polecam zakupy w Zalando ,iż wiem że dobro klienta jest na pozycji pierwszej . Dziękuję Magda

2017-11-04

Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie. Wszystko jest świetnie na etapie zakupu towaru. Niestety gdy okazuje się, że towar jest wadliwy to mimo, że producent daje gwarnację dwuletnią a przepisy gwarantują dwuletnią rękojmię konsumentowi sklep odmawia uwzględnienia reklamacji na podstawie zdjęć towaru i nawet nie przyjmuje argumentów klienta wykorzystując swoją dominującą pozycję. Odpowiedzi firmy mają charakter standardowych wzorów odpowiedzi nieuwzględniających specyfiki danego przypadku. Nadmienię, że chodzi o zakup towaru o wartości ok 1000 zł. Zastanówcie się dobrze przed dokonaniem zakupu w tym sklepie

5 / 5 2017-10-23

Genialna obsługa. Szybko, wysokiej jakości produkty, żadnych problemów z ewentualnym zwrotem. Szczerze polecam! :)

1 / 5 2017-10-19

Zalando kolejny raz robi sobie żarty z klientów. Najpierw dostaje produkt, którego nie zamówiłam, oczywiście nie ma opcji wymiany, więc muszę zamówić drugi raz i też drugi raz wyłożyć pieniądze, po czym okazuje się że dostaje produkt taki jak zamówiłam tyle, że uszkodzony, pomijam juz to ze byl tylko wrzucony w karton bez jakiejkolwiek zabezpieczenia chociażby folią bąbelkowa, no i dostaje propozycję żeby złożyć zamówienie trzeci raz, tylko problem w tym że produkt już jest niedostępny. Pieniądze za dwa produkty mam zamrożone, mimo ze to Zalando nie wywiazalo się z umowy, już pomijam ze przed Świętami takie cos, to jeszcze ja ponoszę koszty za ich błędy. Na infolinii słyszę że nic nie mogą zrobić tylko przeprosić. Akurat nie mam żalu do Pani z którą rozmawiałam, bo pewnie siebie myśli, że znowu jakaś baba z pretensjami dzwoni, a co ona za to może, że nie z jej błędu to wynika. Ale ogólnie firma powinna brać odpowiedzialnosc za takie sytuacje, tym bardziej że to nie jest moj kaprys, że ja oddaje produkt tylko kolejny ich błąd. To że firma przeprasza itp.to nic mi z tego, bo jako klient który ma aktualnie zamrożoną sporą gotówkę mam prawo być oburzona na takie praktyki. Oczywiście na tym zakończę moja długa znajomość z Zalando, ale niesmak ogromny pozostanie. Powinni się uczyć od innych jak rozwiązywać takie problemy, bo naprawdę sobie nie radzą w tej kwestii. Żal tylko tych pracowników na infolinii którym się obrywa, bo nie mają możliwości zaproponowania żadnego rozwiązania...bo firma takowego nie oferuje.

1 / 5 2017-10-17

Sklep Zalando jest ok,i polecam w 100%,lecz firma Fedex jest beznadziejna.Sugeruję zmienić na DPD,ponieważ przesylkę ktorą zamówiłam musiałam jezdzić za kurierem i oczekiwać na niego w wyznaczonym przez niego miejscu.FEDEX do wymiany.Naprawdę duzo kupuję w innych sklepach i przeważnie dostaję przez firmę DPD.W przeciwieństwie do Fedexu ta firma powiadamia klienta o godzinie w której kurier będzie z dostawą,i nigdy się nie zawiodłam.Nie wiem dlaczego Fedex nie może wysyłać takich sms-ów z informacją w jakim przedziale godzinowym bedzie kurier np.miedzy 12 a 14 .Tak działa DPD i jeśli poda przedzial godz to zawsze tak jest.Do Zalando nic nie mam,jest ok.ale ze względu na tego dostawcę już nic nie zamówię.

1 / 5 2017-10-16

najlepszy sklep internetowy . szybka dostawa, dobre jakosciowo artykuly, szybki zwrot pieniedzy jesli rozmiar czy fason nam nie pasuje . uwielbiam sukienki zamawiane przez Zalando.

1 / 5 2017-10-11

Po 5 latach bycia stala klientka pierwszy raz wystawiam negatywny komentarz. Po reklamacji bluzy, ktora podarla sie wskutek ewidentnego bledu produkcyjnego, zostala mi zaoferowana smieszna rekompensata w postaci zwrotu czesci kwoty na ‘naprawe’. Dziura jest w takim miejscu, ze kazde szycie w tym miejscu bedzie bardzo nieestetyczne i widoczne. Zalando odmowilo mi mozliwosci zwrotu. Bardzo mi przykro, ze po tylu latach musze wystawic tak nieprzyjemna opinie, ale bardzo zawiodlam sie na zalando.

2 / 5 2017-10-10

Nie polecam ze względu na brak kontaktu. Panienki na infolinii nie reagują. Paczki zapłaconej nie otrzymałem mimo że firma kurierska potwierdziła dostawę paczki Tylko nie wiadomo gdzie. żenada.

5 / 5 2017-10-08

Przemiła obsługa! Aż miło się kupowało

1 / 5 2017-10-08

24.09.18 zamówiłam kurtki u partnera Zalando-Mango. Przesyłka doszła po dwóch tygodniach wiec towar zwróciłam 06.10.18. Do dziś pieniędzy nie dostałam. Po kontakcie z nimi twierdza ze przelew wykonali 10.10.18. jeszcze mi każą kontaktować się z Przelewy 24 -bo przez nich robiłam przelew i przez nich następuje zwrot!!! Tylko ze tam tez nie ma śladu ich przelewu. Jedyne co słyszę w słuchawce to -sprawa wyjaśniana!! kontakt emaliowy- cisza. Sprawa do zgloszenia Policji !!!! Jestem zaskoczona , bo wiele lat robiłam zakupy na zalando, i taka niespodzianka! Mango to oszuści !!!!!!!!!

2017-10-07

Robię zakupy w Zalando od dłuższego czasu, ale coś w obsłudze magazynowej a nawet w BOk nie funkcjonuje najlepiej, coraz częściej zdarzają się pomyłki typu inny towar na zdjęciu a inny w paczce, zamiana artykułów typu damska bluzka zamiast męskiej koszuli, dość długi oczekiwanie na przesyłkę...10 dni . BOK oczywiście uzywa magicznego słówka przepraszam...i na tym się kończy. Polecam raczej Zalando Lounge, chociaż tu trzeba już od 7 rano "łapać" w locie atrakcyjne promocje, ale obsługa jest perfect ...i naprawdę atrakcyjne ceny na markowe artykuły.

1 / 5 2017-10-07

Piszę w imieniu żony. Zalando sprzedaje towar razem z dostawą do której wykorzystuje DHL Parcel. Kurier tejże firmy najpierw kłamie, że nikogo w domu nie zastał a w kolejne dni twierdzi, że mu się nie opłaca dostarczać przesyłki i każe mi jechać po nią. Zalando na moją interwencję odsyła mnie do DHL. To jakaś bzdura, zamówiłem z dostawą do domu i jak to zbyt trudne dla DHL to może Zalando powinno zmienić firmę kurierską!

2017-10-04

Sklep wprowadził zasadę zwrotu towaru do 100 dni. Teraz ma kłopoty bo ogłosił, że klienci najpierw noszą rzeczy po czym je oddają. Coraz częściej otrzymywałam ze sklepu rzeczy używane. Procedura zwrotu towaru jest trudna. Dostałam rzecz poplamioną i mnie sklep uznał winną. Właśnie straciłam 1 700 zł .Otrzymałam płaszcz poplamiony . Dostałam informację , że na płaszczu są włosy i plama- więc ja jestem winna. Zagroził, że rzecz odda do utylizacji ( moje 1700 zł )Rezygnuję z zakupów,

5 / 5 2017-10-03

Dlaczego firma zalando w reklamie świątecznej dyskryminuje rasę białą pokazując w pierwszym planie śpiewających kolędy czarnoskórych, chociaż reklama emitowana jest w telewizji polskiej.

1 / 5 2017-09-23

Zalando nie dostarczyło mojego zamówienia, nikt nie poczuwa się do winy. Najpierw bardzo długie oczekiwanie na zamówienie, później problemy umówieniem dostawy a na samym końcu odesłanie go z powrotem do nadawcy. Niestety obsługa jest na najgorszym poziomie, traktują klienta jak petenta. Nikt nie był w stanie mi pomóc ani nie wykazał się dobrą wolą.

1 / 5 2017-09-23

Nieprofesjonalny sposób rozwiązywania reklamacji. Torba uszkodzona (wada materiału) po 1,3 roku użytkowania a Zalando proponuje 40zł rabatu. Kaletnik (zapytany o koszt naprawy) mówi o kwocie conajmniej 100zł i trudnościach z doborem materiału, który będzie pasował do materiału torby.

5 / 5 2017-09-12

Najlepszy sklep internetowy!!! Towary bardzo dobre jakościowo , błyskawiczna wysyłka.Zdecydowanie mój ulubiony:)))

5 / 5 2017-09-07

Zamawiam od dłuższego czasu i nie miałam nigdy zastrzeżeń co do oferowanych artykułów. W przypadku gdy pojawił się problem sprawa została rozwiązana bardzo szybko w sposób profesjonalny.Wprost przerosło moje oczekiwania podejście osób odpowiedzialnych za kontakt z klientem. Serdecznie polecam i jeszcze raz dziękuję. Nigdy nie spotkałam się z tak dobrą obsługą.

1 / 5 2017-09-06

Sklep Zalando jest ok,i polecam w 100%,lecz firma Fedex jest beznadziejna.Sugeruję zmienić na DPD,ponieważ przesylkę ktorą zamówiłam musiałam jezdzić za kurierem i oczekiwać na niego w wyznaczonym przez niego miejscu.FEDEX do wymiany.Naprawdę duzo kupuję w innych sklepach i przeważnie dostaję przez firmę DPD.W przeciwieństwie do Fedexu ta firma powiadamia klienta o godzinie w której kurier będzie z dostawą,i nigdy się nie zawiodłam.Nie wiem dlaczego Fedex nie może wysyłać takich sms-ów z informacją w jakim przedziale godzinowym bedzie kurier np.miedzy 12 a 14 .Tak działa DPD i jeśli poda przedzial godz to zawsze tak jest.Do Zalando nic nie mam,jest ok.ale ze względu na tego dostawcę już nic nie zamówię.

2017-09-01

Niestety nie otrzymałam zamówienia z Black Friday. Okazało się, że paczka zaginęła w transporcie, o czym dowiedziałam się dopiero po długim czasie, gdy w końcu postanowiłam napisać do Zalando, aby dowiedzieć się, kiedy przesyłka do mnie dotrze. Nie otrzymałam żadnej rekompensaty. Zaproponowano mi, abym złożyła nowe zamówienie (już bez ceny promocyjnej). Mimo ceny chciałam zamówić dany produkt, jednak okazało się, że do konkretnych produktów wycofano możliwość płatności za pobraniem, a jest to jedyna opcja płatności uznawana przeze mnie.

1 / 5 2017-08-29

Jest mi przykro ale nie polecam firmy Zalando ,zamówiłam buciki nawet ich nie zobaczyłam. Dostawa szybka owszem ale firma kurierska fedex która obsługuje zalando to jest szczyt nierzetelności w dniu doreczenia dostałam 6.10 rano inf o doreczeniu paczki w tym samym dniu maila odczytałam jednego i drugiego po pracy z inf o nieudanym doręczeniu paczki.Miałam inf dostać na telefon tak jak przy zamówieniu było napisane mija sie to z prawda. Do fedexu nie ma szans się dodzwonić. Zadzwoniłam do zalando w dniu nie udanej dostawy dostawy miły pan przyjął reklamacje owszem,dzwoniłam na drugi dzień żeby coś się dowiedzieć i tu nie miłe rozczarowanie nie kompetentna pani zero informacji powiedziałam grzecznie że chce buty odebrać tylko niech to się odbędzie tak jak przystało i jest obiecane sms o dostawie. Dowiedziałam sie że żadna firma kurierska nie informuje smsem o dostawie i trudno buty wracają do nich no cóż przy takiej postawie ja już nic nie zamówię u nich.

1 / 5 2017-08-27

Pomimo, że sklep online - indywidualne podejście do klienta, za co wielki plus. Bardzo dobry i szybki kontakt. Polecam.

2017-08-24

Witam 23.11.2018 zamówiłem produkt z rabatem, następnie wieczorem anulowałem zamówienie. Do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy. Moja trnasakcja jest rozpatrywana według systemu... Dzwoniłem na infolinię 23.11.2018 aby przesyłkę jednak zrealizowano - powiedziano mi, że się nie da i dostanę zwrot pieniędzy. No cóż zapłaciłem i przelałem pieniądze w dzień zakupu na reakcę zalando czekam juz 6 dzień. Dzisiaj dzwoniłem na infolinię i dalej to samo nie da się ani wysłać wysłać zamówienia ani pieniędzy mam czekać aż system zdecyduję :). Szkoda bo miałem dobrą opinię o tym sklepie... Przestrzegam przed taką sytuacją to tylko przeytrzymywanie pieniędzy przez firmę

4 / 5 2017-08-14

Zamówienia w Zalando to dramat odkąd dostawa jest realizowana przez DHL, przesyłka teraz standardowo dociera po 5-7 dniach, wcześniej kiedy dostawa odbywała się przez FedEx'a były to 2 dni w najgorszym przypadku 3, wtedy uważałam to za mocną stronę sklepu, teraz czas realizacji zamówienia to zdecydowanie najgorsza słabość Zalando :(

1 / 5 2017-08-07

Jestem kilientką Zalando od jakiegoś czasu,kupiłam sporą ilość obuwia .Zawsze była i jest to bardzo pozytywna i bezproblemowa współpraca. Obuwie dochodziło na czas , zawsze starannie zapakowane. Zamawiane obuwie nigdy nie odbiegało od opisu zamieszczonego na stronie sklepu. Niedawno przydażyła mi się sytuacja , iż musiałam zareklamować obuwie. Z przyjemnością stwierdzam , że zostałam potraktowana w sposób bardzo indywidualny. Zostały wysłuchanie moje postulaty,dotyczące reklamacji , korespondencja była plynna. Prośby moje zostały wysluchane i doszliśmy to pozytywnego porozumienia . Z przyjemnością polecam zakupy w Zalando ,iż wiem że dobro klienta jest na pozycji pierwszej . Dziękuję Magda

2017-08-03

Kurier nie spróbował nawet przesyłki dostarczyć w pierwszym terminie, w mieszkaniu byłam cały dzień (nie wyszłam nawet na minutę) a dostałam wiadomość SMS, że kurier nie zastał odbiorcy w domu, śmiech na sali. Wyznaczyłam drugi termin na sobotę, paczka przychodzi w piątek, nie miałam odliczonych pieniędzy (nie byłam na nią przygotowana, miała przyjść dnia następnego). O kurierze to naprawdę mało powiedzieć niekulturalny. Nie wiem co zwróci mi czas, który przeznaczyłam na dojazd do siedziby kurierskiej aby odebrać przesyłkę, a znajduje się ona kilkanaście kilometrów dalej. Firma kurierska, z którą państwo współpracują świadczy o pańskich usługach, nigdy więcej nie chciałabym być zmuszona korzystać z usług Zalando.

1 / 5 2017-07-28

Nie podoba mi się to, że druga moja przesyłka nie została doręczona, a osoby z obsługi twierdzą, że nie mogą sprawdzić gdzie jest kurier z przesyłką.

1 / 5 2017-07-25

NIE POLECAM. brak odpowiedzi ze strony Zalando na zwrot sprzed 2 tygodni. Kpienie z Klientów. Towar premium made in china, badziewie.

5 / 5 2017-07-22

Złożyłam zamówienie na buty ,po złożeniu zamówienia zostałam przekierowana na stronę przelewy24 i opłaciłam zamówienie. Po kilku dniach dostałam informację że przelew został zwrócony przez odbiorcę. miła pani na infolinii Zalando poinformowała mnie że takie zamówienie nie istnieje, nie może sprawdzić co się z nim stało ,nie wiem na jakiej podstawie zrobiłam przelew nie chce przełączyć do przełożonego ,dział it Zalando nie zajmuje się wyjaśnianiem tego typu błędów systemowych.zaproponowała abym złożyła zamówienie ponownie niestety aktualnie cena jest o około 30% wyższa . czuję się oszukana i rozczarowana .myślałam że to duża i profesjonalna firma ,niestety okazało się że nie potrafią

5 / 5 2017-07-21

Pomimo, że sklep online - indywidualne podejście do klienta, za co wielki plus. Bardzo dobry i szybki kontakt. Polecam.

1 / 5 2017-07-10

Nie Polecam! Na początku stycznia tego roku zwróciłam do zalando w jednej przesylce dwie rzeczy ( pasek i buty od partnera zalando) z czego za jedną z tych rzeczy( pasek) otrzymałam zwrot środków po kilku dniach a za drugą( buty) nie otrzymała, gdyż zalando stwierdzilo, że nie było jej w paczce, choć poczatkowo mieli wersję, ze buty magazyn wysłał do partnera i muszę czekac na przyjecie zwrotu od nich.Po wielu moich kontaktach z biurem obsługi klienta otrzmalam wiadomość od osoby siedzacej wyżej w hierarchii zalando niż konsultant telefoniczny. Odpowiedz, że magazyn nie odnotował zwrotu butów w paczce. Ostatnia konsultantka zalando z którą rozmawiałam  postanowila to zweryfikować wysyłając do DPD zapytanie o wagę paczki bo sam pasek nie będzie ważyć tyle co pasek + buty (wiadomo). Paczka ważyła ponad 1 kg więc logiczne, że pasek tyle nie ważył. Zalando lekceważac tą istotną informację odpisuje nadal, że magazyn nie odnotowal zwrotu butów. Dla mnie sprawa jest oczywista...ktos na ich magazynie przywlaszczyl (ukradł) buty a zalando umywa ręce i nie interesuje ich ani klient ani to, że mają nieuczciwych pracowników na magazynie. Nigdy w żadnym sklepie tak mnie nie potraktowano. Sprawę opisałam tu bardzo pokrótce bo kontaktów z zalando było wielu, z wieloma konsultantami rozmawialam i tylko dwie osoby wykazały jakąkolwiek chęć pomocy ale i tak jako konsultanci niewiele mogli zrobić, a "góra" ma ewidentnie w głębokim poważaniu takie sprawy i kolokwialnie ujmując olewa je wysyłając maila na zasadzie "kopiuj-wklej". W moim odczuciu nikt się tym nie zajął należycie i nie ma tego w planach. Pomijam już fakt jak niekompetentni konsultanci potrafią tam pracować udzielając informacji, których w systemie nie ma co wychodzi przy kolejnych kontraktach lub swoje odpowiedzi opierają na gdybaniu i wymyslaniu czegoś co się kompletne nie pokrywa z rzeczywistością. Wszystkim proponuję uważać na markę zalando i rozważyć 10 razy nim coś się u nich kupi bo jak widać po moim przykładzie nigdy nie wiadomo na kogo trafi. Wszystko u nich jest dobrze jak jest dobrze a jak wynikają jakieś problemy, niejasności to traktują klienta jak zło konieczne. Jak widać w zalado od razu się domniewa, ze klient kłamie i jak ktoś w systemie czegoś nie odnotował (z różnych powodów) to właśnie klient jest stratny. Nie dbają o klinta, nie szanują. Czuję się najnormalniej w świecie oszukana i lekceważona. Niesmak pozostaje. Ja już tej firmie podziekuje. Więcej zakupów u nich nie zrobię. Sprawe bedę jeszcze zgłaszać do Rzecznika Praw Konsumentów co dodatkowo pochłonie mój czas.

1 / 5 2017-07-09

Nieprofesjonalny sposób rozwiązywania reklamacji. Torba uszkodzona (wada materiału) po 1,3 roku użytkowania a Zalando proponuje 40zł rabatu. Kaletnik (zapytany o koszt naprawy) mówi o kwocie conajmniej 100zł i trudnościach z doborem materiału, który będzie pasował do materiału torby.

1 / 5 2017-06-16

Niestety kolejny, ale ostatni raz złożyłam zamówienie na zalando. Zamiast płaszcza zimowego w kolorze beżowym otrzymałam soczyście czerwony żakiet. Ciężko mi uwierzyć w pomyłkę, tym bardziej, że wyjątkowo długo czekałam tym razem na przesyłkę. Pomijam fakt różnicy w cenie - płaszcz ok. 700 zł, żakiet 250 zł. Sam zwrot pieniędzy mnie nie satysfakcjonuje, ponieważ płaszcza który zamówiła już nie ma w sprzedaży w moim rozmiarze!

1 / 5 2017-06-14

Nigdy nie spotkałam się z takimi problemami. Moja przesyłka ZAGINĘŁA!! Nikt nie wie gdzie się znajduje, jej ostatni status jest z poniedziałku 5.11, czyli sprzed 6 dni, kilkukrotnie dzwoniłam na infolinię przewoźnika, firmy FEDEX, nikt nie był w stanie udzielić mi informacji, gdzie znajduje się moja paczka, jednak od wtorku mówili, że w dniu jutrzejszym przesyłka zostanie doręczona, nic bardziej mylnego. W czwartek o godzinie 12.15 poprosiłam sklep zalando o pomoc, ponieważ przesyłka była prezentem, na dostarczenie którego założyłam 2-5 dni roboczych, w mejlu zwrotnym (dzień później), była informacja, żebym sama kontaktowała się z firmą kurierską (dostałam nawet numer do fedex) , żadnej pomocy ze strony sklepu. Po przekazaniu informacji, (z infolinii firmy kurierskiej), że paczka zaginęła zostałam poinformowana, że jak to wyjaśnią dostane informacje zwrotną.

5 / 5 2017-05-30

Genialna obsługa. Szybko, wysokiej jakości produkty, żadnych problemów z ewentualnym zwrotem. Szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-05-29

ZOSTAWIAM MEGA PIENIĄDZE W FORMIE ZALANDO BO JEST TEGO WARTA, DLA MNIE PRODUKTY STANOWIĄ NAJWYŻSZĄ CENĘ I TO WŁAŚNIE ZALANDO SPEŁNIA JE SWOJĄ JAKOŚCIĄ. JEST TO FIRMA , KTÓRA POLECAM Z ZACHWYTEM SZCZYCĄC SIĘ TAKIMI PRODUKTAMI. ŻADNE GALERIE NIE SPRAWIAJĄ MI TYLE RADOŚCI CO ZALANDO. POLECAM SPRÓBUJCIE I SAMI SIĘ PRZEKONACIE.

5 / 5 2017-05-25

Wszystko ok. Kupuję od lat. Polecam.

1 / 5 2017-05-23

Sklep jest naprawdę wspaniały! Dzisiaj przyszła mi paczka, jestem w siódmym niebie! Na pewno będę kupywać w tym sklepie ;) Polecam każdemu!

1 / 5 2017-05-22

Zalando nie dostarczyło mojego zamówienia, nikt nie poczuwa się do winy. Najpierw bardzo długie oczekiwanie na zamówienie, później problemy umówieniem dostawy a na samym końcu odesłanie go z powrotem do nadawcy. Niestety obsługa jest na najgorszym poziomie, traktują klienta jak petenta. Nikt nie był w stanie mi pomóc ani nie wykazał się dobrą wolą.

5 / 5 2017-05-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Zakupiłem buty w różnych rozmiarach na przymiarkę. Po wyborze odpowiedniego rozmiaru buty udało się zwrócić za darmo i bez problemu. Reklamacja równięż okazała się bezproblemowa, a obsługa była niesamowicie prosta. Polecam każdemu!

3 / 5 2017-05-15

Zwróciłam paczkę trzy tygodnie temu i w dalszym ciągu nie otrzymam pieniędzy, mało tego napisałam już trzy maile i też zero kontaktu, wcześniej nie było takich problemów ale teraz totalne lekceważenie klienta zapłacił, zwrócił to nie musi dostać zwrotu pieniędzy i nie trzeba mu odpisywać zero profesjonalizmu dramat!!!!

3 / 5 2017-05-14

Kilka razy korzystałem ze sklepu Zalando, tym razem chciałem kupić zegarek dla Żony Marc Jacobs Vic . Zamówiłem, paczka szybko wysłana i odebrana. Jak się okazało zegarek nie działa:-/ Napisałem reklamację, serwis Zalando odpowiedział szybko i sprawnie. Zgodnie z propozycją odesłałem wadliwy zegarek i zamówiłem w tym samym momencie ten sam nowy model. Nowa paczka przyszła bardzo szybko z nowym.... niedziałającym zegarkiem. Serwis Zalando przeprasza i pisze, że dokładają wszelkich starań aby wysyłać sprawdzone towary - ale co to za trudność aby sprawdzić czy zegarek chodzi, czy też nie? Dwa te same błędy pod rząd? a i przepraszają i proponują, żebym kupował u nich więcej dając 20% zniżki na kolejne zakupy:-) Sklep ewidentnie nie radzi sobie na linii obsługa biura klienta - a działa realizacji zamówień. Nie polecam. Zmarnowali mój czas.

5 / 5 2017-05-10

Zakupy za pośrednictwem Zalando robię sporadycznie, ale od kilku lat. Zawsze byłam zachwycona zarówno czasem dostarczenia przesyłki, jak i jakością zamówienia. Ostatnie zamówienie nie spełniło moich oczekiwań, jednak po skontaktowaniu się z biurem obsługi otrzymałam ekspresową odpowiedź i nieoczekiwaną rekompensatę. Przykład wzorowej współpracy, który przekonał mnie do częstszych zakupów online.

5 / 5 2017-05-09

Sklep Zalando jest ok,i polecam w 100%,lecz firma Fedex jest beznadziejna.Sugeruję zmienić na DPD,ponieważ przesylkę ktorą zamówiłam musiałam jezdzić za kurierem i oczekiwać na niego w wyznaczonym przez niego miejscu.FEDEX do wymiany.Naprawdę duzo kupuję w innych sklepach i przeważnie dostaję przez firmę DPD.W przeciwieństwie do Fedexu ta firma powiadamia klienta o godzinie w której kurier będzie z dostawą,i nigdy się nie zawiodłam.Nie wiem dlaczego Fedex nie może wysyłać takich sms-ów z informacją w jakim przedziale godzinowym bedzie kurier np.miedzy 12 a 14 .Tak działa DPD i jeśli poda przedzial godz to zawsze tak jest.Do Zalando nic nie mam,jest ok.ale ze względu na tego dostawcę już nic nie zamówię.

1 / 5 2017-05-08

Niestety w żaden sposób nie można się skontaktować ze sprzedawcą. Ostatecznie użyłem e-maila z Impressum który w Niemczech jest obowiązkowy. Nie wystawiam opinii oprócz tej uwagi, bo nie znam sklepu, okazało się, że trzeba cośkolwiek wystawić bo opinii nie da się wysłać. Pozdrowienia Zborowski

2017-05-04

W dniu 27.12.2018r kupuję dwie kurtki płacę od razu otrzymuję potwierdzenie zamówienia na maila. W dniu 28.12.2018 jedna z kurtek jest anulowana bo była "niedostępna". Zgodnie z regulaminem zakupiłam towar i dostałam potwierdzenie zalando twierdzi że nie ma kurtki na magazynie i mam sobie monitorować aż będzie dostępna i zamówić ponownie. ŻENADA !!!! Nie mam ani kurtki ani pieniędzy. Pani na infolinie nie jest w stanie pomóc. Ja dotrzymałam warunków umowy zalando kolejny raz nie.

5 / 5 2017-04-30

Jestem zawsze bardzo zadowolona z zakupów na Zalando. Przesyłki dochodzą szybko, w razie co jest bezproblemowy zwrot o co wazne, pieniądze ze zwrotu dostaję tego samego dnia kiedy dociera paczka zwrotna do Zalando. Miałam raz nawet sytuację, że zamówiony sweterek (dość drogi), który przyszedł do mnie kurierem, miał wadę, rozpruty był na rękawie na szwie, czego ja nie zauważyłam od razu. Oderwałam już metki i dopiero jak wyszłam w nim z domu, zauważyłam tą wadę. Nie dałam rady sama tego naprawić ponieważ była to przecięta wełna. Myślałam szczerze mówiąc, że już teraz nikt nie uzna mi reklamacji. Jednak napisałam maila do Zalando dokładnie jak było, tego samego dnia otrzymałam wiadomość o możliwości zwrotu 50% ceny abym mogła naprawić wadę lub jeśli chcę, mogę odesłac sweter i otrzymać zwrot całości kwoty. Podejście do klienta w Zalando jest naprawdę na najwyższym poziomie. W efekcie wymieniłam sweter na drugi egzemplarz.

5 / 5 2017-04-29

Korzystam z Zalando od dłuższego czasu i prawie zawsze jestem zadowolona, owszem zdarzyło się może 2 razy, że dotarł niezupełnie zamawiany artykuł...ale sklep Zalando przeprosił i otrzymała dodatkowy rabat w ramach rekompensaty. Faktycznie po zmianie przewoźnika pojawił sie krótkotrwały problem z dostawą, FeedEx był bezkonkurencyjny, ale juz jest OK. Kiedy zwrot nie dotarł , a raczej dotarł ale nie pojawił się w systemie BOK Zalando po mojej interwencji mimo to dokonało zwrotu pieniędzy. Dla mnie jest to najlepszy sklep internetowy...a kupowałam w różnych . Sprawnie, szybko i naprawdę super podejście do klienta.

5 / 5 2017-04-17

Bardzo polecam zakupy w Zalando! Przesyłka w okresie świątecznym była ekspresowa. Otrzymane produkty zgodne z opisem. Najbardziej jednak jestem wdzięczna za fachową obsługę, miłe Panie otwarte na klienta i bezproblemowy kontakt. Bardzo dziękuję Paniom za profesjonalną obsługę. Pozdrawiam i na pewno wrócę!

1 / 5 2017-04-14

Niestety nie otrzymałam zamówienia z Black Friday. Okazało się, że paczka zaginęła w transporcie, o czym dowiedziałam się dopiero po długim czasie, gdy w końcu postanowiłam napisać do Zalando, aby dowiedzieć się, kiedy przesyłka do mnie dotrze. Nie otrzymałam żadnej rekompensaty. Zaproponowano mi, abym złożyła nowe zamówienie (już bez ceny promocyjnej). Mimo ceny chciałam zamówić dany produkt, jednak okazało się, że do konkretnych produktów wycofano możliwość płatności za pobraniem, a jest to jedyna opcja płatności uznawana przeze mnie.

1 / 5 2017-04-13

Przez problemy techniczne po stronie zalando moje zamówienie z 23.11 nie zostało zarejestrowane ( pieniądze pobrano). na infolinii 29.11 o godz. 8.08 dowiedziałam się , że dostanę zwrot pieniędzy, a zamówienie mogę zrobić jeszcze raz i po jego złożeniu mam ponownie zadzwonić aby przyznano mi rabat ( 23.11 miałam rabat 20 %). Złożyłam ponownie zamówienie, zapłaciłam i zadzwoniłam. Tym razem uprzejma pani powiedziała, że żadnego rabatu nie może mi udzielić. Podsumowując : zostałam wprowadzona w błąd, czuję się oszukana i naciągnięta na zakupy rabatami, które nie mogą być zrealizowane.

4 / 5 2017-04-11

Sklep na wysokim poziomie. Swoje zamówienie składałam w okresie świątecznym, a paczka dotarła do mnie w szybkim tempie. Towar był dobrze zapakowany. Na pewno sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-05

działają błyskawicznie !!!! również ze zwrotem pieniędzy na konto. Przesyłkę otrzymali 28.11, a 30.11. zwrot był już u mnie na koncie. Polecam !!!

5 / 5 2017-04-03

Wielokrotnie dokonywałem zakupu w Zalando i byłem zadowolony. Do czasu, gdy w ostatni piątek dokonałem zakupu przy którym zaczęły się problemy. Skorzystałem z promocji Black Friday, dzięki czemu zamówiony produkt był w cenie 255,36 zł zamiast 399 zł. Proces transakcyjny przeszedł do końca, zostałem przekierowany do systemu Przelewy24, aby zapłacić za zamówienie. Pieniądze zostały pobrane z konta, natomiast Zalando nie ma żadnego zamówienia w swoim systemie. Po zgłoszeniu reklamacji, nie poczuwają się do winy, proponując bym samemu rozmawiał z operatorem płatności w sprawie pobranej kwoty. Sami proponują, bym złożył kolejne zamówienie na pełną kwotę 399 zł (bo dziś już nie ma żadnych promocji). Nie takiego rozwiązania się spodziewałem po tak renomowanej marce za jaką uważałem Zalando. Nie akceptuję propozycji bym to ja dopłacał 150 zł za ich problemy techniczne. I proponuję bardziej pro konsumenckie podejście przy rozwiązywaniu tego typu sytuacji.

4 / 5 2017-04-03

Do wczoraj moja opinia o Zalando była świetna, nie miałam do tej firmy jakichkolwiek zastrzeżeń. Ale wczoraj zdecydowałam się kupić kurtkę narciarską, przecenioną z 1200 zł na bodajże 860 zł, którą już miałam w koszyku, chciałam też wykorzystać dodatkowy rabat na ostatnie wyprzedaże. W sekundzie kurtka wróciła do normalnej ceny i oczywiście rabat na nią już nie przysługiwał. Wydało mi się to trochę nieuczciwe i w konsekwencji zniechęcające. Szkoda, został niesmak.

5 / 5 2017-03-28

Miałem taką samą sytuację jak koleżanka poniżej. Także na infolinii powiedzieli, że pieniądze zwrócą w ciągu 10 dni i mogę złożyć zamówienie ponownie po cenie dzisiejszej 29.11.2018 dwa razy większej niż w dniu 23.11.2018. Po napisaniu maila moja sprawa zakończyła się bardzo szybko i jestem zadowolony z jej rozstrzygnięcia. Złożyłem ponownie zamówienie z ceną z 23.11.2018. Także uważam że zalando stanęło na wysokości zadania. Polecam wszystkim

1 / 5 2017-03-28

Zalando nie dostarczyło mojego zamówienia, nikt nie poczuwa się do winy. Najpierw bardzo długie oczekiwanie na zamówienie, później problemy umówieniem dostawy a na samym końcu odesłanie go z powrotem do nadawcy. Niestety obsługa jest na najgorszym poziomie, traktują klienta jak petenta. Nikt nie był w stanie mi pomóc ani nie wykazał się dobrą wolą.

Rzetelne opinie o Zalando.pl

Zalando.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.zalando.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie